Új privát üzeneted érkezett!

Móni!
Mikor tesztelsz újra?
Valami tünet?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Ne legyel elkeseredve.
Remenykedunk, de az meg nem tuti, hogy ossze is jon.
Szoval ne keseregj.
Tessek vidamnak lenni.

Magi
Vendég

Betti Balatonföldvárra megyünk.
Úgy van a mikroszkópnál, hogy amikor terméketlen napok vannak akkor karikákat fogsz látni, amikor pedig termékeny akkor ilyen páfránylevél szerűt. nekem most kezd az LH zint emelkedni ezért már páfrányosodik, de még karikák is vannak, amikor már csak páfránylevél van akkor van a csúcs. A mikroszkópra lehet hüvelyváladékot és nyálat kenni, én az előbbit szoktam. És ehhez még figyelem a váladékot is hogy milyen.

magika én is ebben bízok, de az is lehet hogy a gyógyszer hatása bennem van és nem jön össze. Akkor sem búsulok, akkor majd a köv hónap.

Gabi

Kép
lieglgabi

Lanyok!

Megcsinaltam az LH tesztet es tok -
Szoval ejjel vagy este lehetett a dolog.

Lehet azert nem ment le a hom, mert este volt.
De este meg 37,3-at mertem.

Akkor ma reggel miert volt 36,7?

Magi
Vendég

Magika!
Nagyon gyanús vagy te nekem :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi én is megcsináltam az előbb, és nekem is totál negatív, most akkor mi van szerinted?

Kép
lieglgabi

létezik hogy már tegnap megvolt a peteérés, azért szurkált annyira a hasam? akkor pont jó lenne.

Na kivi vagyok, szerinted holnap is csináljam meg a tesztet?

Kép
lieglgabi

Gabi!

Azt olvastam, hogy az LH az hullamzoan termelodik. Ha pont hullam volgyet talalsz el, akkor ha + lenne akkor is - mutat.

De ez csak elotte van.

A csucs utan nem.
Szerintem csinalj majd holnap is.

Betti!

miert vagyok gyanus?

Magi
Vendég

magika köszi, akkor holnap is csinálok.

Kép
lieglgabi

Ezek a nem értelmezhető tünetekre gondoltam hogy már sikerült beköltöztetni valakit :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Ma voltam hasi uh-n,minden rendben van.Gondoltam én hogy megkérdezem a dr-nőt hogy lát-e pé-t :oops: ,de tök tuskó volt és nem mondta meg! :evil:

Magi
Legalább elkaptad apát?Jajj de izgulok!Megy a drukk!
nekem ma a hőm a tegnapi 35,5 körülihez képest 36.6 lett.Kíváncsi vagyok a holnapira.

Gabi
Jó nyaralást nektek!Aztán majd írd meg mit mutat az lh teszt!Nagyon kíváncsi vagyok ám! :D Én is nézem mikroszkóppal,de nekem egész ciklus alatt páfrányos! :shock: lehet ez?

Lexa
Mi volt az uh-n???Gondoltam ám rád is! :D

Jadika
Üdv közöttünk!Gratula a babához! :D

Betti
Nekem olyan pg53-as mikroszkópom van.

Lego
Túlélted a vérvételt? :D
A párom csak két hetente dolgozik hétvégén,akkor is csak 10-től 13h-ig.Hétközben meg 8-tól fél 5-ig.Csak az a baj,azért nem engedik szabira mert "pótolhatatlan" :lol: Igazából ha a titkárnője el tudná látni a feladatokat nem lenne semmi gond! :?

Móni
Nálad mi újság?

Hú ma tényleg, péntek 13 van! :shock:

edoci

BEtti!

Sajna annak semmi tunete.
Majd meglatjuk holnap mennyi lesz a ho.
Ha 37 folott lesz akkor ilyen leszek: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MAgi
Vendég

Edoci!
Neked mennyire működik a mikroszkóp?
Máténál használtad?És melyk nap mert jó lenne egy kisfiú bár igazából mindegy!
Most is használod?

Magi!
Szerintem holnap :D leszel.

Móni!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!
Neked mennyire működik a mikroszkóp?
Máténál használtad?És melyk nap mert jó lenne egy kisfiú bár igazából mindegy!
Most is használod?

Magi!
Szerintem holnap :D leszel.

Móni!!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!

Nem kaptam el, csak reggel, mert elvileg kislanyt szeretnek, de fiunak is orulnek nagyon, szoval igy eleg volt a reggeli.
Az meg kitart holnap egesz nap.

szoval azzal nem volt gond, hogy nem volt osszebujas. :oops:
Minden 2. napon letepertem az embert, aminek O nagyon orult. :oops:

Magi
Vendég

Bocsi lányok 2 x ment el!

Lexa!
Mesélj!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Remelem!
De neked is ilyennek kell lenned.

Hogy vagy?

Magi
Vendég

Mondjatok praktikákat fiús anyák segítsetek!

Nekünk a kislányunk valóban peteérés előtti együttlétből lett!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Meg mindig semmi :) Megyek, olvasok vissza

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!

Te most nem lanyt szeretnel?

MAgi
Vendég

A tesztekbol ki vagyok abrandulva, egyelore csak szoritok, h ne jojjon meg

bangham

És a jó hír már nem vérzek nem vagyok felpuffadva a cicm sem fáj már talán visszaállnak a hormonok sőt ma tojásfehérje szerű folyásom van de nem hiszem hogy peteérés lenne!!!
A legnedvesebb nap a peteérés napja?Bocs ha hlyeséget kérdezek :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi!
Nem kisfiút szeretnénk!

Móni!
Ez mit jelent nem tesztelsz majd?
Szokott késni?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na szisztok megyek altatni!
Majd jövök!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Nekem igazából mindig páfrányos,egész ciklus alatt!Karika soha nincs benne!
Most gyorsan meg is nézem.
Igazából van aki azt mondja bevált neki,van akinek nem.De nem túl drága,úgyhogy szerintem próbálkozást megér!
Máténál nem használtam,mert rögtön összejöt,pedig akkor azt gondoltam biztos kell neki egy pár hónap! :lol:

Magi
Jól csinálod! :lol: Drukk,drukk drukk!Aztán kérjük a jelentést! :D

edoci

Betti én használtam ezt a Rékánál, meg a hőmet néztem és bejött. első kettőnél semmit nem használtam.

edoci nem tudom miért páfrányos neked mindig:(

Nekem nincs tippem hogy mit kell csinálni hogy fiú legyen.

Gabi

Kép
lieglgabi

Betti
Én is kisfiút szeretnék!Máténál pedig úgy voltam hogy nekem mindenképp lány kell,mert egy fiúval nem tudnék mit csinálni!De az első pillanattól éreztem hogy fiú!Most meg úgy vagyok hogy inkább fiút jobban szeretnék még egyszer.De egyébként lesz ami lesz,én nem számolgatom hogy mikor mi lehet! :D

Móni
Drukk neked hogy ne jöjjön meg! :D

Magi
Akkor neked meg drukk a leányzóhoz! :wink:

edoci

Lanyok!

Ide masolom, hogy mit kell csinalni.

A megfelelö pillanat?

A legmegfelelöbb pillanat a babakészítéshez: az utolsó nap, amelyiken pozitív az ovuteszted, tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkát tapasztalsz, ovulációs fájdalmakat észlelsz és a méhszáj nehezen elérhetö, puha és nyitott.

Milyen gyakran ajánlatos szeretkezni?
Normális esetben, ha a férfi elegendö és jó minöségü spermiumokkal rendelkezik, kedv szerint lehet szeretkezni, nem fog megártani. A spermiumok 72 nap alatt készülnek el. Így elöfordulhat, hogy a rossz minöségü spermiumok ezen felül még egy extra napot igényelnek. Ezért ha a férfi spermája rossz minöségü vagy kevés, azon a napon ajánlatos szeretkezni, amikor a nönek tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkája van és pozitív az ovutesztje, ezen túl minden második napon.

Nagyon gyakori ejakuláció drámaian lecsökkentheti a spermiumok számát és a férfit gyakorlatilag sterillé teszi (2-3 ejakuláció naponta). A legnagyobb férfiúi termékenységet 3 naponkénti szeretkezéssel lehet elérni.

Magi
Vendég

Fiú vagy lány?

Már régóta megpróbálja az emberiség útódja nemét befolyásolni. A régi Görögországban a férfiak a jobb oldalukon feküdtek szeretkezés közben, hogy ha fiút akartak. A franciák a 18. évszázadban ugyanezen cél eléréséért lekötötték a bal heréjüket. Ma már jobban tudjuk: az utód neme már a megtermékenyítés pillanatában eldöl.

A nemet a szülöi nemi kromoszómák határozzák meg. Ezek az alakjukról kapták a nevüket: X és Y. XX található meg lányoknál és XY fiúknál. A petesejt mindig X kromoszómát tartalmaz, a megtermékenyítö spermium pedig tartalmazhat X vagy Y kromoszómát. Így az utód neméért a férfi a felelös.

Az USA-ban léteznek spermiumokat szortírozó gépek, amelyek képesek az X és Y kromoszómát tartalmazó spermiumokat elválasztani egymástól. Az ezt követö mesterséges megtermékenyítés már a kívánt nemü spermával történhet.

Léteznek mendemondák, hogyan lehet saját kezüleg az utód nemét befolyásolni:
Az X kromoszómát tartalmazó spermiumok erösebbek, de lassabbak, mert az X kromoszóma nagyobb méretü. Az Y kromoszómát tartalmazó spermiumok gyengébbek, kisebbek de gyorsabbak, mert az Y kromoszóma kisebb méretü. Ha ismert a tüszörepedés idöpontja és a szeretkezés e szerint valósul meg, a szülök befolyásolhatják a gyerek nemét:

Lány: ha a szülök lányt szeretnének, az ovuláció elött 3 nappal kell szeretkezni, mert a "lány" Spermiumok tovább életképesek. Az ovuláció körüli gyakori szeretkezés is a lány utód nemzésének valószínüségét növeli meg.
Fiú: ha fiút szeretnénk, akkor az ovuláció napján, vagy a következö nap kell szeretkezni, mert a gyors "fiú" spermiumok hamarabb elérik a petesejtet. Elötte pár napig nem szabad szeretkezni, mert ez megnöveli a "fiú" spermák koncentrációját a spermában.

További befolyásoló tényezök:

A hüvely pH-ja: minél savasabb, annál valószínübb egy kislány. A gyengébb "fiú" spermiumok savas közegben hamarabb elpuszulnak.

Orgazmus: egy orgazmus esetén a hüvely pH-ja lúgossá válik, ez a fiúknak kedvez.

Pozíció: Minél mélyebre hatol a férfi a hüvelyben, annál rövidebb az út a méhszájig. Mivel a "fiú" spermiumok gyorsabbak, nagyobb az esély, hogy ezek érnek el hamarabb a petesejthez. Lány utód nemzéséhez a hagyományos helyzetet (felül a férfi, alul a nö) javasolják, míg fiú utód nemzéséhez legyen hátul a férfi és álljon/térdepeljen vagy feküdjön a hasán a nö.

A spermiumok száma: Sok spermium a fiúknak kedvez. A spermiumok számának növelése érdekében viseljen a férfi lazán álló, és ne szük alsónadrágot. A szeretkezés elötti forró fürdöt megszenvedik a "fiú" spermiumok, ez tehát elöny a lányok számára.
Vendég

Edoci!

Koszonom!

Bar mar ugy voltam vele, hogy mindegy.
Ha lanyt szerettunk volna akkor nem lett volna szabad tegnap apara ugranom.
De ha fiu lesz legalabb vallalunk majd meg egy gyerkocot. :lol:

Magi
Vendég

Magi
köszi az infót! :D

edoci

Edoci! Köszi a gratulációt.

Mikor még természetes úton teherbe tudtam esni, két dologra figyeltem. Az egyik, hogy pontosan tudtam hány napos a ciklusom és a közepén van peteérés. Így elötte kb 3-4 nappal (2 naponkét metr a spermák 48 óráig élnek ) éa utána is 3-4 napig voltunk együtt mikior babát akartunk. A másik dolog az a folyás volt, mikor peteérésem volt teljesen átlátszóvá vált mint a tojás fehérje. Nekem ez bevált.
jadika

Szia Jadika!

Udvozollek kozottunk!
Hany pocaklakod van?

Magi
Vendég

Jadika
jajj bocsánat,javítok,gratula a pocaklakókhoz! :oops: Hozzá kell szoknom hogy nem egy lesz neked! :lol: Pedig olvastam,ne haragudj! :lol:
Ne depizzél,biztos sikerülni fog! :wink: Fő a nyugalom! (mondom én aki mindenből őproblémát csinál) :lol:
S hogy vagy?Hogy bírod?Uh-ra méssz valamikor?
A netezésbe meg majd belejössz! :lol:

edoci

Szia Magi!

A doki 2 icurkát látott!
jadika

Jadika!

Jaj de jo neked.

Magi ismet irigykedik, mint mindig. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ugy szerettem volna ikreket elsore, de hat nem jott be.
A sogoromeknak ikrek lettek es fiuk.

Most meg kislanyt var szeptemberre.

Szoval bele kene huzni nagyon.

Ja azt tudnod kell a gyerekek a fiammal egyidosek es a ferjem is egypeteju iker egyike.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Magi
Vendég

NA meg egy kis nosztalgia

Kép

Kép

Magi
Vendég

Edoci!

Köszönöm egyébként jól vgyok,néha émelygek, de nem vészes. Inkább amiatt aggodom, hogy kerül-fordul barna vérzésem van. A doki nem tudta megmondani, hogy mitől. A beültetés utáni 2 hétben is volt , de a vér teszt + lett. Utána is volt UH elött, de a doki látta mindkét picurka szívhangját ( ez 6 hetesen és 2 naposan volt). Most majd 16.-án kell a kezelőorvosomt felhívni mert csk 30.-ára tudtak UH-ra időpotot adni és ő elöbb szeretné mert addigra már túl leszek a 12. héten. Mikor kell elmenni a védőnőhőz? Ez az első igazi terhességgem :D
jadika

Sziasztok!

Jadika!
Udv kozottunk, szoritok a ket picurinak! :wink: Van egy baratnom, aki szinten lombikkal hordott ki egy kisfiut es egy kislanyt, ma gyonyoruek es 1 evesek. Sokszor irigykedek is ra, h neki egyszerre 2 gyereke lett :oops: en meg most kemenyen dolgozok a 2.-on :) :oops:

Lexa!
Alig varom, h meselj mi volt az UH-n!

Betti!
Neha kesik, a 30 nap (ma) eleg gyakran bejon. :? Erdekes modon mindig akkor kesik, amikor van esely, h huzza az idegeimet :evil:
Meg az is zavaro, h gyakran tunetmentes, akarmelyik pillanatban megjohet elojelek nelkul :?

Magika!
Mondtam mar, h imadlak? :lol: Hajlamos vagyok megfeledkezni a babamrol :? :D

Lego!
Ket negativ teszt? Milyenkor?

Edoci, Gabi!
Koszi :)

bangham

Lego!
A nicknevem tulkep a nevem. Ossze kell rakni :wink:

bangham

Magi!

Egyébként én is mindig ikreket szerettem volna,bár egypetéjüeket, de nem szomorkodom így sem. Lehet hogy emiatt voltak a méhen kívüli terhességeim :?: :!:
jadika

Magika!
Honnan szeded azokat a zold irigyeket? :lol:

bangham

Jadika!
A szomorkodas miatt? :?:

bangham

bangham!

Sajnos most nincs tobb kepem, mert itt bent a melo helyen csak ennyi van.
Na de azert meg nezek, hatha talalok.

Orulok, hogy jol erzed magad.
Remelem Betti is jol erzi magat.

Magi
Vendég

Vagy mert egypetejuek voltak... Nezd el, h ilyen bunko vagyok :oops:

bangham

Jadika!

en is egypetejut szerettem volna.
A ferjem az. :lol:

bangham
Klikkelj ra a "A többi emotikon megtekintése" szovegre a fejecsekek alatt es megjelenik.

Jo nem!
En mindig zold vagyok es irigy. :oops:

Magi
Vendég

Jadika
Ha a doki mindent rendben talál a picurkákkal ne aggódj a vérzés miatt,nekem a tesóm és egy barátnőm is vérezgetett sokat a terhessége alatt közben meg a babával semmi gond nem volt.
A védőnőhöz bármikor mehetsz!Én már amint kiderült mentem hozzá,mert az anyukám volt a védőnő! :lol:
Én is iker vagyok ezért szeretnék én is ikreket,bár azt hiszem így Máté mellett megbolondulnék ha ikreim lennének! :lol:
Aztán majd írd meg mi volt a dokinál és az uh-n! :lol: Kíváncsiak vagyunk mindenre! :lol:

Móni
Nyugi! :D

edoci

Igen, Bettit sem artana megbiztatni... :wink:

Betti!
Ha nekem most nem jott ossze, akkor aug elott nem is almodozhatom :roll: :? Aug 20an jon haza a parom, majd akkor lephetek ujra ra a gazra. Addig meg biztatjuk a tobbieket :wink:
Meg vannak kellemetlen tuneteid?

bangham

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Írtam egy csomót és nem, rakta be! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

edoci

Edoci!

Nem is tudtam.
Milyen kapcsolatod van a testvereddel?
Egypetejuek vagytok?

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?