Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

LH tesztet es a 10 -20 ciklus nap kozott szoktam hasznalni osszesen 10 db-ot.
DM-ban es rossmannban veheto, de eleg draga egy doboz 5 db 2000-2500 ft.
En innen rendeltem 30 db-ot. Most fogy el az elso 10 db.
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... 70902c3561
Ha zebras vagyok, marad majd 20 db szivesen atadom neked.

Lexa!
En is szeretnek mozizni. De ket mozizast vallalnek be a legjobban. :mrgreen: (irigy)
Ja igen irtad anyukad.
Mikor mondod el neki?

Edoci!
Milyen hosszu a ciklusod?
Most nekem is eleg cikk-cakk a gorbem. Gondolom a fogyitol.
De nem veszes annyira neked.
Azt ird meg, hogy mikor voltal apaval utoljara, mert most jol lent van a gorbed.
Ha holnap felmegy, akkor most van a pe-d. :lol:
Gyorsan kapd el apat, ha hazaer. :oops: :oops: :oops:
Nezd meg a mikroszkopot, vagy LH tesztet, nem tudom van e valamelyik neked. :roll:
Szerintem a hod alapjan neked is most van a pe-d. :lol: :lol: :lol:
Amugy is egy ket nappal elottem jartal.
Szoval semmi sincs kizarva. :wink: :wink:

Magi
Vendég

Magi
most vagyok a 21.napon :? a ciklusom pedig olyan 32-35 napos szokott lenni!
Nekem mikroszkópom van,de annyira nem bízok benne mert nekem egész hónapban vagyis egész ciklus akatt páfrányos ! :shock: Ezt már kb 4 hónapja figyelem. :shock:

Lexa
Tényleg,majd írd meg mit szólt a nagy hírhez az anyukád! :D

edoci

Magi!
Mennyi volt a postaköltség?
Jó ez az oldal!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi!
Akkor várok a teszt megrendeléssel így megveszem tőled hisz neked már úgysem kell :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szép napot.:)
Itt csodásan süt a nap,bár nincs 30 fok... :? hétvégére,jövő hétre kánikula. :lol: Én jól bírom,szerencsére. :wink:

Lexa
Tényleg...kérdezted,hogy mikor mond el...szerintem várd meg UH-t,sőt én pár napot még így is ráhúznék...Anyunak első terhességemnél bő 2 hétre mondtam el,mint ahogy megtudtam.Most együtt vettük a tesztet. :lol:
Aragorn...hmmmmm. :wink: DE én lüke vagyok,mert LEgolas se semmi...NO MIÉRT IS VAGYOK ÉN LEGO...???? :lol: :lol: :lol:
Pont emiatt. :lol: Mindenki azt kérdezi,hogy szeretetk legózni???Egy fenét... :lol:

Tényleg,kinek honnan jött a nick-neve?MAgit tudjuk :wink: Bettinél érthető :wink: , Móni?,Edoci?,Lexa???

Érdekes téma ez az LH teszt...én nem használtam semmi módszert,csak kb-re mentünk...10 naptól élesben jó pár napig.Bár hozzáteszem májusban még nem volt tervezett a bébi,de egyszeri alkalom védekezés nélkül eredményes lett.
Szóval tutira tudom,hogy május 3-án fogant. :wink:

Nem tudtok esetleg olyan kalkulátort,ami a fogantatás fix időpontjából számítja ki a szülés várható idejét????

Szobatisztaság!!Gratula Magi és Betti.Vagyis inkább Zolika és Réka. :wink: Én kicsit aggódok...Dorka szól ha pisilni,kakilni kell,ráül bilire,wc-re de nem produkál bele...megy és felhúzza apelust,majd ha végzett leveszi...Elég kilátástalannak tűnik a helyzet. :cry: Valami tanács esetleg???

Móni mi újság???Remélem izgulhatunk még érted. :wink: :roll:

Magi,jujjj,lemaradok a tesztedrőőől???!!! :( 26-tól 10 napig nem leszek.:( Hogy bírom majd ki??????
Vendég

Lego!
Hát én levettem a pelusát és kinn az udvaron nagyon élvezte hogy mi folyik vagy éppen tutod jön belőle!!!
1 hétig sokat bepisilt a kakinál szólt de mindig az udvaron nem győztem takarítani.Majd 3 nappal ezelőtt elkezdett szólni és azóta 1 max 2 baleset 1 nap éjjel meg nincs gond egyelőre de az még csak 1 napja nincs pelus de már 2 hete száraz reggel a pelusa!
Akkor 26 tessék sokat jönni!!!
Én is azért gondolkodom a teszten mert a szopi mellett kicsit úgy érzem nem tudom mikor épp mi van a szervezetemben ez a baba is 20 napon fogant lehet ezért nem volt életképes!
De csak találgatok!
Szóval jó lenne tudni hogy is állnak a dolgok ott benn!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!

Akkro lehet pe, mert 35-14=21 tehat lehet ma a pe-d. :lol: :lol: :lol: Ma nagyon lent van a hod.
Nyalkad? Milyen? :?: :?: :?:
Hasi szurkalasok voltak tegnap vagy tegnap elott? :?: :?: :?:
Kapd el apat ma es tessek felparnazott popoval fekudni utana legalabb 50 percig. Annyi kell mig eljutnak a petesejtig. :oops: :oops: :oops:

Betti!
Nem volt sok a posta. En meg rendeltem tole terhes tesztet, homeopatiat, kettizedes lazmerot is. erre mind volt talal 1000 ft.
De a ket homeo es a lazmero eleg nagy volt.
Szoval nem egetvero az ara, ahoz kepest, hogy nemetbol jott.

lego!
Elso gyereknel mi sem hasznaltunk semmit, csak homeroztem.
Akkro megbeszeltuk, hogy jan. 1-tol probalkozunk. Aznap volt pe-m es ossze is jott egy nagyon brutal szilveszteri buli utan. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lego!
Lehet megvarlak a teszttel.
Ha 26-ig barna nem lesz egyertelmu lesz.
Nekem mindig 28-32 nap kozott van es pe utan 5-6 nappal barnazom.
Szoval ha nem lesz barna tuti baba lesz, igy nem maradsz le rola.
Nekem a teszt is folos lenne, de nem fogom kibirni elkule.

Lanyok!
Lehet hulye vagyok, de most erzem, hogy sikerulni fog.
Nem is stresszel annyira a dolog. :lol: :lol:
CSak ugy felek egy kicsit a kudarctol.

Magi
Vendég

Betti!
Nekem is 16-20 kozott szokott pem lenni.
Holnap lesz a 19. nap. Tehat az nem jelent semmit.
A lenyeg, hogy a pe utan minimum 14 nap kell a kovetkezo mensiig. Akkor jok a hormonok.
Ha rovidebb sargatest elegtelenseg, ami nekem is van. Ennek tipikus tunete a barnazas es 9-11 nap utani mensi. Ha 16 napnal hosszab akkor is sargatest elegtelenseg, mert akkor meg nem tudja lebontani a nyalkahartyat, ami megvastagszik es magatol szakad le, nem lebontja.

Magi
Vendég

Lanyok!

Merre vagytok???

Magi
Vendég

Sziasztok

El vagyok kenodve :( Nem birtam ki es ma teszteltem. Hat nem ezt vartam :( Nem jott meg.
Ha arra gondolok, h vasarnaptol egy honapig nem lesz apa, Zsolti meg a szokasosnal nyugosebb mostansag... Arrol nem is beszelve, h egy honap ujabb kieses... Szoval magam alatt vagyok, nem is mondtam meg apanak. De olyan aranyosak vagytok, h drukkoltok, koszi :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Lexa!
Tenyleg nagyon csini vagy :wink:

bangham

Magi!
Gondoltam kihagyhatom a tudomanyos felet, mert Zsoltival olyan konnyen osszejott, de azt hiszem ujra at kell olvassam a hozzaszolasodat meg a linkeket :roll: Komolyabbra kell fognom a dolgot. de az is lehet, h i9nkabb lazitanom kellene :? :roll:

bangham

bangham!

Ne legyel elkeseredve.
Ha nem jott meg, akkor meg van remeny.
Lehet holnapra mar jobban latszik.

nezd meg most a tesztet.
Van amin csak kesobb latszik, ha meg alacsony a hcg-d

Magi
Vendég

Móni
Ne legyél elkeseredve,hiszen még nem jött meg!Nekünk is Máté elsőre összejött,most meg nem.Ne aggódjál,hátha akkor majd könnyebben megy!Egyébként is vagyunk még egy páran akik nem zebrásak! :wink:

Magi
Végülis még me tényleg lehet,most nem éreztem semmi hasi szurkálást.Mindenesetre kíváncsi leszek rá! :wink: De tényleg nem csodálkoznék ha ebben a hónapban nem lenne. :?
Drukkolok hogy minden a megérzésed szerint alakúljon! :D

Lego
Nagyon eredeti a nickneved! :lol: Már én is akartam kérdezni,de mindig elfelejtettem!
Az enyém nagyon egyszerű és logikus:Edit :lol: Nekem nem ilyen jó a fantáziám! :lol:
Nálam Máté teljesen magától szólt hogy most már nem kell rá pelus,mert a bilibe pisil és kakil. :D Egyik napról a másikra!S utána tényleg mindig szólt! :D Ennek lassan már fél éve!
Szóval ne aggódj,alakúlnak majd a dolgok! :D

Ja és gyorsan még egy Balatoni kép:
Kép
Kép
Kép

edoci

Sziasztok!

Mindenki! Még nem tudom, h mikor mondom el anyunak.. sztem azokban a napokban, amikor vele leszek, mondjuk annak a végén. Lehet, h úgy csinálom, h veszek egy tesztet, azt megcsinálom, és odaadom neki. Lehet, h nem a legjobb ötlet, de ha elmegy a baba (am iremélem, nem történik meg), akkor sem emiatt lesz :)

Lego! Iiigen-igen-igen, Legolas is BEST!!! Imádoom :D Tök jó kis körkérdés ez, h kinek miért lett ez a nickneve ;) Nekem a lexus onnan jött, h gondoltam, lexa már biztos van, és így gondolkodtam, először vmi fantázianeveken :D, de beugrott ez is, és ez lett. Egyébként soha életemben senki nem hívott Lexusnak.. mellesleg tegnap megnéztem, NINCS lexa mevű felhasználó :twisted:

Móni! Ha még nem jött meg, akkor van remény, addig mindig van! Ne legyél elkenődve! És mielőtt a párod elmenne, még gyorsan kapd el egyszer, hátha-hátha! Én nagyon drukkolok neked, és remélem, h továbbra sem fog megjönni! Ja, és köszi a bókot! :oops:

KépKép
lexus

Jajaja, lemaradt.. Edóci! Isteniek a képek!!! :D

KépKép
lexus

Nekem a lexus onnan jött, h gondoltam, lexa már biztos van, és így gondolkodtam - ez marha értelmes, de lusta vagyok normálisra fogalmazni :lol: :twisted:

a mevű meg nevű

KépKép
lexus

Sziasztok!

Na nem bírtam ki és vettem én is ilyen lh tesztet, most volt egy akció és adtak hozzá egy terhességi tesztet is 3160 ft volt. Azért gondoltam hogy veszek, mert szurkál a pocim jobb oldalon, aztán tegnap azért megnéztem a hőmet reggel 36,5 volt, ma meg 36,8. a 11. napon vagyok, a mikroszkóp meg elkezdett páfrányosodni, de még nem az igazi. Most megcsináltam 5 órakkor a tesztet és halvány csíkocska már volt. Szóval akkor most ezt hogy kell értelmezni? Mikor is lesz kb a peteérés? Jaj de furi, negyedik gyerekre készülök, még is olyan lükének érzem magam :D

Móni ne legyél elkeseredve, lehet csak korán teszteltél, addig bízni kell amig a menszi meg nem jön.

Edoci nagyon jók a balatoni képek. Mi hétfőn megyünk, már nagyon várom.

Ma egy kicsit elfáradtam, főztem, takarítottam, vasaltam.

És képzeljétek elleptek a muslicák, a virágföld a nappaliban televan muslicával, egészen pici apró, és cserép mellett a parketta meg a párkány tiszta fekete tőlük, fél óránként egy lapátnyit söprök össze. és hiába fújom le a földet sehol semmi, nem hat.

Most már csak azt tudom kitalálni hogy átültetem a virágokat:( pedig nem sok kedvem van hozzá.

Gabi

Kép
lieglgabi

Lanyok!

Nem termeltetek ma olyan sokat! :cry:

Edoci!
Akkor elkapod apat?
A kepek szuperek!
Mate nagyon vagany!

Nekem az LH + lett de annyira eros, hogy a kontrol halvanyul mellette.
Szoval tuti holnap lesz a pe-m.

Holnap nyugodt napot szervezek magamnak.

Magi
Vendég

Gabi
Köszi! :D Ti biztos jó időt fogtok majd ki a Balcsin,legalábbis az előrejelzések szerint! :D Még mi is legalább egyszer le akarunk menni a nyáron,a hétvégén mentünk volna megint,de a páromnak nem adnak olyan könnyen szabit. :? Nem baj,van ezer dolgunk úgyis!
Muslica :twisted:

Magi
De jó !Nagyon drukkolok neked és izgulok! :D
Hát nem tudom hogy elkapjam-e apát,ki kellene számolnom hogy meddig szedem a gyogyikat és ha most lenne pe-em akkor ha sikerülne mikor is ágyazódna be,stb. :oops:
Bár ma apa megint későn jön és már mondta a telefonba hogy milyen fáradt.Máté meg délután 5-kor aludt el,úgyhogy biztos kukorékolni fog vagy 11-ig.Az a kérdés hogy apa elalszik-e hamarabb! :oops: :?

edoci

Sziasztok!
Én is vagyok de nem tudok mit írni nem történt most velem semmi különös!
Magi!
Szorítok!
MÓni!
Mi újság?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
Akkor mit jelent ha már halvány csík van?
Oszd me velem is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok! Én még új vgyok itt sőt a netezést is most tanulom. :(
Ha minden igaz ma vgyok 10 hetes. sajna csak lombikkal sikerült, mert volt két méhen kívüli terhességgem és eltávolitották a petevezetőimet. Nagyon izgulok, hogy megmaradjanak a babák, emiatt sokszor depi vgyok.
jadika

Gabi! Én se értem, h mit jelent az, h van halvány csík :oops: Az már jó? Erős csíknak kéne lennie? Bocsi, de abszolút nem vagyok otthon LH teszt témában :D

Jadika! Gratula a babához!

KépKép
lexus

Gabi!

A halvany csik negativ.
Ezt folyamatosan kell minden nap csinalni delutan.
Ha olyan lesz a csik, mint a kontrol csik, akkor lesz + majd mikor ujra gyengul a csik akkor lesz pe.

Erdemes a nyalkat is nezni.

Ha szurka van akkor nemsokara lesz LH+.
LH+=ovulacios verzes. Ez a hormon inditja meg a tuszorepedest. Mikor ez megtortenik, akkor eltunik az LH es kilokodik a petesejt, ami par oran belul megerik es 6-12 oraig megtermekenyitheto.

Tehat mikor + lesz a teszt akkor kell akciozni. Ez egy vagy ket napig lesz +. De ha erosebb halvany csikos ket nap, akkor lehet, hogy az elejet es a veget kapod el, mert ez az idoszak nagyon rovid.

A hasam meg mindig elegge szurkal nekem is.
Mar ugy gondolom, hogy ez nem normalis.
De majd meglatjuk.

Magi
Vendég

magika köszi hogy így leírtad, ennyire én se értek hozzá, mert még sose csináltam. a nyálka már alakulóban van, és a has szúrkálás is meg volt egész délután, meg most is.

Gabi

Kép
lieglgabi

Én megyek aludni, holnap, az UH után (meg sztem előtte is) mindenképp jövök, és megírom, h mi volt! Szirítsatok értünk légyszííí!

Jó éjt!

KépKép
lexus

Lexa!

Szoritok!
De tuti minden rendben lesz.

Gabi!
Szivesen segitek, ha gondolod irj nyugodtan.

Na en is megyek aludni.

Jo ejt nektek!

Magi
Vendég

Köszi Magi az infót!
a mikroszkópról mi a véleményetek valami pg/53?
Jadika!
ne aggódj az nem tesz jót a babóknak?Többen vannak?
lexa!
Várlak a hírekkel!
Gabi!
tessék apát elkapni!

Jó éjt mindenkinek és holnap találkozunk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jo reggelt lanyok!

Ma egy kicsit elkenodtem.
Nem esett le a hom! :cry:
Lehet nem lesz pe-m?
Vagy meg ma is + lesz az LH

Magi
Vendég

Jó reggelt!!!

Indulok vérvételre! :? Már épp ideje volt...kicsit elhúztam a dolgot. :roll:

Jadika
Gratulálok és üdv köztünk. :wink: Fő az optimizmus,nem lesz semmi baj a babákkal. :wink:

LExa
Szorítok ezerrel,alíg várom,hog yjelentkezz a hírekkel :D

Magi
Jujjj én nem igazán értek hozzá,de előfordulhat,hogy ebben a ciklusban később lesz,nemde???A lényeg,hogy többször legyetek együtt,biztos ami biztos. :wink:
MA lazább a meló? Igaz kérdeztem már,de dolgozol most is péntekenként?

Gabi
Hajrá. :wink: Remélem hamarosan újabb csíkokat látunk. :wink:

Móni
Mi újság?Vmi változott tegnap óta???Nekem 2 negatív teszt után lett pozitív,szóval ne kenődj el,bármi lehet amig nincs mensi. :)

Edoci
Párod hétvégén is dolgozik??? :( Nem könnyű így egyeztetni a dolgokat.Vagy rugalmas a munkaidő?

Betti
Jobban érzed Magad???Hétvégére terveztek valami programot?

Szép napot mindenkinek,megint csak du jövök,remélem 1-re hazaérek.
Pusz
LegoViki
Vendég

MAGI!
Ne tessék elkenődni!Én azt olvastam valahol hogy nem is lehet sokszor a hö esest elkapni mert 1 órát tart csak!
Móni!
Gyere és oszd meg velünk hogy mi az újság!
Gabi!
Tessék összebújni és zebrásodni!
Lexa!
Nagyon izgulok láthatod a manódat!
Legó!
Várlak délután vigyázz magatokra
Jadika!
Mesélj magadról!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lego!

Koszi a biztatast.
Ma delben majd megint csinalok LH-t ha + lesz akkor holnap lesz pe-m, de akkor ma megint el kell kapnom apat. :oops:
Ha halvany lesz, akkor elvileg ejjel kellett lennie vagy ma delelott, marmint most.

Kitartast a vervetelhez es siess vissza.
Most nyaron dolgozom pentekenkent is, de fonok szabin van, igy nem halok bele a munkaba. :lol:

Betti!
Koszi neked is a biztatast.
En eddig mindig elkaptam a lemeno hot.
Majd meglatjuk, hogy mi lesz ma.
Hasan mar nem szurkal, nyalka kevesebb es kremes. Tehat most vagy tortent mar valami, vagy nem tudom.

Na mindegy. Ma nem megyek fogyizni es este palastfuteazom.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Most keltem, olyan jó volt tovább aludni, de még most se érzem magam kipihentnek. Mondjuk sztem én már sose leszek az.. :? Köszi előre is a drukkokat, aranyosak vagytok, jól esik! 11-re megyek.

Lego! Drukkk a vérvételhez! Szegénykém, én úúúttálom :?

Móni! Mizujs vagy? Mensid? Mondd, h nincs!!!

Betti! És feléd mi újság, h vagy??

Magi! Ne legyél elkenődve.

KépKép
lexus

Amikor én megjövök, akkor mindig mki elmegy :cry: Na mindegy, megyek kávét csinálni :P

KépKép
lexus

Lexa!

En vagyok!

most latom, hogy pentek 13 van. :lol:
Nekem ilyenkor szerencsem szokott lenni.

Magi
Vendég

Jé, tényleg :shock: Nekem fel se tűnt. Na, mi vár rám ma :shock: Ha jó lesz az UH, ezentúl imádni fogom a péntek 13-at! :D

KépKép
lexus

Hello Kitty dizájn csakazértis :twisted: Csak nem értem, h mitől fekete :?

KépKép
lexus

Hova mesz babamozizni?
Vendég

Lexa!
akkor hamarosan többet tudunk!Izgulok!
Magi!
Már lehet lakik ott benn valaki :wink:
Többiek????

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Remenykedem en is, hogy lakik bent valaki vagy eppen most koltozik be valaki.

TEnyleg annyira jo, hogyirtok. Jobban telik az ido es igy konyebb elviselni.

Jovoheten mar lesz egy csomo melo, igy meg gyorsabban telik majd az ido.

Az a nyamvadt ho idegesit.
Meg 3 ora es csinalom az LH-t.

Magi
Vendég

Meg sehol semmi! :roll: :D
Most nem tudok jonni, de delutan leszek! Remelem ugyanigy! :wink:
Koszi, h biztattok :)

bangham

Móni! Én is remélem, h sehol nem lesz semmi délután se, esetleg egy baba ;)

Na, én megyek készülődni - zuhi, stb. Meg közben kénytelen vagyok bedobni egy kappucsínót is :shock: Nagyon álmos vagyok.

Majd jövök a hírekkel, pussz!

KépKép
lexus

Lexa!

Minden ok lesz!
Hmmm.... mar megint irigy vagyok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bangham!
mi az, hogy semmi nem lesz.
Mar van egy baba! :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok

Betti nekem olyan pg 53 van azt is használom, a szerint tegnap már fele fele arányban volt karika, meg páfrány. a hőm tegnap 36,8 volt, ma meg 36,5. Ma vagyok a 12. napon. Tegnap elkaptam apát.

Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel, én ha mondom apának hogy most van pe akkor azt mondja hogy ő parancsra nem tud szexelni. Így én már meg sem szoktam mondani neki, csak elkapom.
A másik kérdésem hogy tegnap 5-kor csináltam meg az LH tesztet, de ma abban az időben pont fodrásznál leszek a gyerekekkel, és csak 2-kor dutom meg csinálni, vagy este 8-felé.nagy baj? Én úgy gondoltam hogy 2-kor megcsinálom.

Móni megy a drukk, remélem zebrásodsz:)

Jadika üdv közöttünk, biztos minden rendben lesz a babákkal.

Lexus nyugi, minden ok lesz az uh-on, megláthatod a babádat:)

Ma jönnek haza a gyerekek anyóstól, már nagyon hiányoznak.
Réka tiszta zizi mióta nincsenek itthon a nagyok.
És mosok folyamatosan, hogy hétfőre mire megyünk Balcsira addigra legyen tiszta gönc elég.
Még majd vasárnap pakolni is kell, ezt a részét utálom a legjobban.

Majd Balcsiról is tudok lenni mert ott is lesz net, így minden nap befogok egyszer lépni, és ha nem is írok de olvasgatok.

Gabi

Kép
lieglgabi

lieglgabi!

Jo ha 2-kor megcsinalod megint az LH-t.
A lenyeg, hogy delutan legyen.
En sem tudom mindig ugyan akkor csinalni.

Nalunk apa nem foglalkozik azzal, hogy mikor miert sex-elunk.
Ha mondom neki, hogy jojjon mert gyerekgyartas van akkor is orul, meg ha nem azert akkor is.
A lenyeg, hogy sex legyen mindig. Ez a felfogasa, de azert ha ejjel jon haza O is faradt. :oops: :oops: :oops:
Szoval nalunk ilyen gond nincs. :lol:

De jo nektek, hogy mentek nyaralni.
Mikor jottok haza?

Magi
Vendég

magika: vasárnap jövünk haza, lerakjuk a gyerekeket, berakok mosást, és hétfő reggel indulunk vissza ketten apával, és elvileg azon a hét végén már tesztelhetek is:) nagyon izgi.:)

Kép
lieglgabi

Tehat ket hetig lesztek a balcsin!

Hat nem semmi. De irigy vagyok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na igy tuti fog sikerulni.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Gabi!
Jó nyaralást!Hová jöttök mi Keszthely mellett lakunk?

Olyan irígy vagyok hogy mindenki reménykedik Én meg várhatom az augusztust! :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
Az hogy fele ilyen a mikroszkópon fele meg olyan az mit jelent?Ma rendeltem én is egy ilyet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?