Új privát üzeneted érkezett!

Szilva, Tiza
Olyan kis ügyi friss anyukák vagytok!!! Remélem nálunk is ilyen klasszul megy majd a szopiztatás, mint nálatok.

babóka
Nem csodálom, hogy be vagytok zsongva! Nagyon jó megtudni, hogy fiú vagy lány! Nekem 35 hetes uh-m volt utoljára, most a dokim szabin és már alig várom, hogy mehessek megnézni, hol tartunk!

Ma voltam bent, CTG, kenetvétel, vérvétel, minden a választott szülésznőmmel, tök klasszul ment. Érdemes szülésznőt választani! Néha még a dokinál is hasznosabb :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Hát, csajok, mindig van valami: Julcsinak szombat du. óta 40 fok körüli láza van, már voltunk kétszer is dokinál mert az első gyógyszerét kihányta. Az a gáz, h szegénykém olyan rosszul van, hogy semmit nem hajlandó a szájába venni jóformán, a kaja még annyira nem is zavarna, de inni sem akar. Úgy izgulok, mert a dolog kísértetiesen kezd hasonlítani a márciusi esetre, amikor a kórházban kötöttünk ki. Hát, ez most nagyon-nagyon rosszul jönne, mindannyiunknak! Szegény férjem is szerdán védi a doktoriját, nagyon nem kéne a kórházban kikötnünk...
Küldjetek gyógyenergiát Julinak légyszi, mert már három napja alig alszunk és muszáj lenne innia bármit, h elkerülje a kiszáradást...
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Sziasztok!

Kismok :D

Nagyon sajnálom Julcsit. :(Nem lenne jó, ha kiszáradna.
Kuldök neki gyógypuszit is a gyógyenergia mellé.
Gyógyuljon meg minél hamarabb. :D

Párodnak meg egy kalappal szerdára.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 

 
 

Tüncsi :)

Ficike tüneményes :D és milyen klassz dömpere van!

Haga :)

Óriási gratula a zebrásodáshoz!!!


Nelli :)

Gratula neked a babócához, sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!
És tényleg nem semmi, hogy egyik percben még te írsz, a következőben már jön a hír, hogy megvan a babuci :D

Emma :) Mona :)

Már nektek sincs sok idő hátra :) Ez a legizgisebb időszak :D Egyébként nekem is azt mondta a doki, hogy akkor van gond, ha nagyon sokáig nem moccan (10 óra) a baba… Azt én se tudtam sose, hogy a 10 percnyi rugdosás egynek számít-e vagy többnek :D

Mona :)

Szép nagy baba :D És nyugi, biztos, hogy észreveszed, ha beindul a dolog! Nekem fájásokkal indult, teljesen más érzés, mint a jóslófájások, kábé 30 mp-ig tartanak (tényleg, mértem!) és teljesen szabályos időközönként jönnek! Annak idején én is aggódtam, hogy nem fogom tudni, menni kell-e, aztán mikor eljött az idő, biztos voltam benne ;)

Kismok :)

Gratula a jó eredményekhez! A Szabolcs utcában még 21 hetet, az rengeteg lett volna… És tényleg jó hamar rugdos a babuci – bár állítólag a második babánál az anyukák hamarabb megérzik ;)
Julcsinak jobbulást!!!

Timi 

Az Anna nagyon szép név, szerintem nem olyan nagy a hasonlóság az Anett-el. Nem tudom, van-e ilyen szoptatós párnád, egy csomó kismaminak beválik a félig azon alvás – hátha kényelmesebb lenne ;)

Szilva :) Tiza :)

Ügyesek vagytok mindketten! És nyugi, - ahogy anyukám szokta mondani – idővel majd összeszoktok! Lassan mi is összerázódunk Mesikével ;)
Szerencsére még mindig jól alszik – igazából én azon aggódtam sokat, hogy, ha átalussza az éjszakát, nem lesz-e túl kevés, amit eszik…de végülis mostanra már több, mint 4 kg! Mi is béreltük a mérleget, és hetente egyszer mérjük – nekem elég az, halálra paráznám magam ha túl gyakran mérnénk!
A babakocsiban csak séta közben van, de mindig elalszik benne ő is! Közöttünk csak hétvégén a délutáni szieszta alatt, mert én is félek, hogy ráfekszünk :D

Mindenkinek minden jót!

Kép
rejtjel
 
 


Sziasztok!


Tegnap haza jöttünk a nyaralásból :cry: ,nagyan jól sikerült csak egy kicsit lehetett volna jobb az idő,Balázs nagyon jól viselt csak éjszaka kelt fel többször,de ettől eltekitve minden szupi volt!

Szilva mégegyszer gratulálok Boldizsárhoz, nagyon édesen fintorog,ügyesen összeszoktok majd csak idő kérdés.

Ha lesz időm visszaolvasok,de azt se tudom mihez kezdjek mosak,vasaljak,takarítani is kéne és persze Balázs is visít hogy játszak vele :wink:

Barbi
zbarbi
 
 


Sziasztok!

Kismok :)

Julcsinak mielőbbi gyógyulást, szegényke :( Remélem nem lesz semmi komoly baj, de inni valahogy muszáj lenne :idea:
Vendég
 


sziasztok!

kismok!
JULCSINAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST ÉS SOK SOK GYÓGYPUSZIT KÜLDÖK!!!!!
Kép
küldök micimackóval egy kis gyógymézet Julcsinak!!!!

barbi!
szupi hogy jól sikerült a nyaralásotok!!!!

rejtjel!
hogy ti hogy nőtök máris 1 hónapos a kishercegnő!!!
ez szupi!!!!!

boboka!
te szegény vagyis inkább a párod gondolom ő kiváncsibb mint te!
szerintem nem rossz dolog a 4D-s ultrahand mi is megyünk holnap és már nagyon várom!!!!

haga!
hogy vagytok???

emma!
szupi hogy jók lettek az eredmények!!!

szép estét mindenkinek!!

tündi23
 
 


Kismok :)
Julcsinak mielőbbi gyógyulást!

Boboka :)
Szerintem is klassz a 4d. Nálunk pl tökre hasonlított a születéskori arcra és az általunk mosolynak vélt girmasz is megvolt már az anyaméhben. Most is ugyanúgy csinálja.

Barbi :)
De jó, hogy nyaralni is el tudtatok menni. Balázs nagyon ügyi, hogy jól viselte.

Rejtjel :)
Milyen gyorsan megy az idő. Emese már több, mint egy hónapos és Marci is betöltötte a három hetet. Pikk-pakk felnőnek mi?

Zsu :)
Látom az ötödiknél tartotok és nagyon pozitív a vonalzód. Drukkhegyek mennek+++++++++++++++++++++++++.

Emma :)
A szopizás elég ösztönös, legalábbis nálunk szinte egyből ment, csak Marci nagyon hamar elfáradt, ezért a maradékot mindig lefejtem a kórházban és pótlásként adtam neki cumisüvegből. Így is, úgy is szopákolta. Biztosan nálatok is szépen fog alakulni, ne izgulj.

Kép
Kép
tiza
 
 


Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
h.nelli
 
 


Nelli :D

Nagyon tüneményesek a lányaid. Gratulálok mégegyszer. :D

Tiza :D

Köszönöm.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kismok :)
Jaaaaaaaaj szegény Julcsika :(
Megértem, hogy agyon aggódod magad. Remélem ma már sokkal jobban van a kicsilányod, és nem kell kórházba mennetek.

Tündi :)
Tényleg jó lenne ha Boldi megtanulna mielőbb úgy enni, hogy ne jöjjön ki belőle szopizás után egy csomó tej. Láttam a fotódat, jó nagy pocid van már :P

Emma :)
Szerintem is ez a legizgalmasabb időszak. Meglátod, hogy elrepül ez a pár hét is!

Rejtjel :)
Nekem azon nem kell aggódnom, hogy éjszaka felkeltsem-e Boldit, mert neki óra van a hasában. 3 óránként muszáj neki szopizni :P

Barbi :)
Nagyon aranyos vagy, köszi. Remélem mielőbb összeszokunk. Tegnap óta kettesben vagyunk, mert Anyukám hazament. Azon kívül, hogy hiányzik anyukám főztje, tök jól boldogulunk egymással.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Nem semmi, hogy már nyaraltatok is Balázzsal.

Kép
Kép
szilva069
 
 


Nelli :)
Gratulálok a három gráciához. Nagyon szépek :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok!

Tündi23 :)

Köszi kérdésed, még jól vagyok...Sajna a cicim már 2 napja nem fáj (előőte 2hétig mint az állat), és emiatt most izgulok, nehogy valami rosszat jelentsen. Dokihoz majd csak a jövő héten tudok menni, feltéve ha kapok még időpontot keddre, vagy szerdára...
És TI hogy vagytok a manóval? :D :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Sok Boldogságot Kívánok, mindenkinek és gratulálok a gyönyörű babákhoz!

remélem hamarosan csatlakozhatok hozzátok!

Puszi

pelyhi

Kép
pelyhi
 
 


sziasztok!

nelli!
gyönyörűek a lányaid gratulálok mégegyszer hozzájuk!!!!
na és milyen baba Brigi????

szilva!
úgy legyen!!!
igen jó nagy a pocakom de szererncsére csak 3 kilót szedtem fel eddig Balázzsal!!!

kismok!
hogy van Julcsi baba????
remélem jól vagytok mostmár!!!

haga!
nyugi bizti jól van a manócskád!!!!
nem kell rosszra gondolni!!!!
vigyázz magatokra!!!!!


rólunk!
tegnap voltunk 4D-sen kecskeméten szuper volt!!!
a mi manócskánk kész bokszmeccset játszott odabent!!!!
a méretei alapján azt mondta a doki hogy szuper minden!!
726gramm és 22 cm a mi Balázs babánk mivel mostmár teljesen biztos hogy kisfiú!!!!

sajnos a doki talált egy 3cm-es cisztát is igaz azt a méhnyakban aminek nem igazán örült de azt mondta hogy a babának nem lesz tőle baja és majd a szülés után kell vele kezdeni valamit!!!
ja egyébként azt is most tudtam meg hogy hátrahajló méhem van és ez meg a ciszta együtt akadájozták a mi babánkat hogy hamarabb megfoganjon!!!

szóval kaptunk a dokitól dicséretet is hogy ügyesek voltak apa kiskatonái hogy mindezekkel megbírkózott!!!!

további szép napot majd rakok nektek képet is!!!!!

tündi23
 
 


Tiza, nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép
mona76
 
 


Tegnap voltunk dokinál, vett kenetet, és megnézte a méhszájat, azt mondta kinyílt :? , valószínű még júliusi baba lesz. Nos én itt elvesztettem a fonalat :oops: , elkezdtek keveredni a gondolatok a fejembe, és semmit nemtudok :oops: , hogy ezek után még mit is mondott Hogy, hogyan kapom meg a kenet eredményét, vagy mikor menjek legközelebb, és hogy mennyire van nyítva a méhszáj :oops:, de ezt a papíromra sem írta fel. :roll:
Mikor kijöttem, annyira elkapott a sírógörcs, úgy pityeregtem mint egy gyerek :cry: , de azt pontosan nemtudnám ám elmondani hogy miért :oops: Szegény apa, nagyon megijedt, hogy valami nagy baj van :roll:
A lakás sajnos már tuti nem lesz kész, szóval vagy ide a szuterinbe hozzuk a babót, vagy az anyuékhoz, de ezt a párom nagyon nem akarja :roll: Szerinte a babóval is kibírunk itt lent 2-3 hetet :roll:
Aztán elmentünk kórház nézőbe :D
Megmutattak mindent, szobát, szülőszobát, alternatív szülőszobát, csecsemőgondozót. Egy órát beszélgettünk a szülésznővel, rendkívül kedves volt, és amúgy is minden nagyon szép, és tiszta. Nagyon próbált rábeszélni az EDA-ra, de a párom meg ellenzi, nem a pénz miatt, hanem hogy gerincbe adják. Még meggondoljuk :roll:, ugyis az én döntésem lesz :D
Elvileg csak a tisztálkodószereimet, papucsot, és köntöst kell vinni, mindent adnak, még bugyit is :D Na de persze azért viszek mindent.
Szülés után állandóan velem lehet a baba, de azt mondták lelkiismeretfúrdalás nélkül bármikor a csecsemősökre lehet bízni.
Volt ott egy 2 napos gyönyörű kislány, Dinita volt a neve, teljesen elvarázsolta a páromat, hazáig róla beszélt, hogy milyen szép, picurka, nyúgodt, gyönyörű arca van, stb. Mondtam neki, hogy hahó, nekünk fiúnk lesz, és azt mondta, hogy biztos benne, hogy az is ilyen szép lesz :lol:
Aztán persze hazáig ismét pityeregtem, és annyira éberen aludtam, hogy mindig a kórházon, és a szülésen járt az eszem, de a páromnak is, mert 3.30-kor azon nevettünk, hogy mindketten ébren vagyunk, és a babóról kezdünk beszélgetni :lol:
Bocsi, hogy hosszú voltam :oops:
Megyek visszabújok az ágyikóba

Kép
mona76
 
 


Jó Reggelt!

Mona: ez annyira aranyos, és is meghatódtam! :D
Sokszor olyan jók az ilyen beszélgetések!

puszi mindenkinek!

Kép
pelyhi
 
 


Mona :)
Köszi. És ne pityeregj. Most már én is örülök, hogy itt van velünk Marci, pedig nagyon nem akartam, hogy idő előtt jöjjön ki, tekintve, hogy mindössze egy hetet tudtam itthon lenni. Biztosan izgulsz is, meg várod is. Bennem is ilyen gondolatok kavarogtak, mikor este befeküdtem a klínikára és vártam, hogy jöjjenek a fájások. Egész éjjel nem aludtam. Mindenféle gondolat járt az eszemben. Féltem is, de valahogy vártam is az egészet (azt nem gondoltam, hogy a szülés ilyen lesz, bíztam benne, hogy minden rendben fog menni és szépen könnyen kipottyan a bébi, de ez már nem számít).
Neked legalább még van egy kis időd felkészülni lelkiekben, nekem nagyon hirtelen jött.
Minden jót kívánok Neked és a bébi tényleg el van akárhol, csak titeket érezzen.

Kép
Kép
tiza
 
 


Mona :)
Nyugtasson az, hogy már teljesen érett a baba, ne lehet semmi gond! És még az sem biztos, hogy a dokinak lesz igaza!
A félelmeid teljesen érthetőek, de megátod, minden rendben lesz, és az idő elrendez mindent!
h.nelli
 
 


Tiza!

BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Mona

Olyan aranyos vagy. Bár igazából nem tudtam kivenni, hogy miért is szontyorodtál el ennyire. Azért mert nem lesz kész időben a lakás, vagy mert megijedtél, hogy idő előtt jön a baba. Az előzővel ne foglalkozz. Tényleg csak az a fontos a babának, hogy te mellette légy. A második miatt sem hiszem, hogy nagyon kellene aggódnod, mert ebben az utolsó hónapban már tényleg csak a súlya növekszik, különben mindene teljesen ki van fejlődve. Szóval fel a fejjel, és ne félj semmitől. A természet tudja, hogy mit miért csinál. Én szeretném ha olyan 38. hét után nem sokkal megszületne a babám. Én már nagyon nyüglődöm. Sehogy sem jó. Állni nem bírok sokat, ülni szintén nem, fekve meg már unom.Most szombaton lesz nagylányom szülinapi bulija, ezerrel arra sütök meg készülődök. Még az a szerencse, hogy ez most egy kicsit lefoglal.
Nálunk az ágyikója egyben, a ruhái kimosva, kivasalva. Már csak pár dolgot kell beszerezni, de azok nem sürgősek. Szóval nagyjából minden kész a baba fogadására.

Bocs ha hosszú voltam.

Puszi mindenkinek.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Mona
Aranyos vagy.
De hát olyan nagyon sokkal nem jön előbb a kicsikétek, ha júli vége lesz! Bárcsak nekem is garantálná vkim hogy júliusban kibújik Zalán!

Csajok és piszok xarul vagyok :( Az eddigi alvásgondjaim smafuk az utóbbi 2 éjszakámhoz képest. 3 x 1 órát alszom, egyébként meg pisi minden mennyiségben, fáj itt, húzódok ott. Teljesen tropa vagyok. Bíztassatok kicsit, ugye nem marad ez így a szülésig, mert így jártányi erőm nem lesz akkor, mikor a legjobban kellene

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok!

Mona :)
Nyugi, minden rendben lesz. Már rég beszéltünk msn-en.
Sokszor eszembe jutsz :)
Kitartás :wink:


Tiza :)
Boldog névanpot kívánok :D
Hogy telnek napjaitok Marci babával? :)


Emma :)
Sajna, semmi ötletem, tán annyi, hogy próbálj meg nappal aludni, ha már éjjel nem sikerül. A semminél a nappali alvás is több, sőt valamikor még többet is ér. Neked is kitartás, már a finisben vagy :wink:
Vendég
 


Tudom, hogy a babónak már nem lesz baja ha jönni akarna, csak ez az egész szülés dolog azt hiszem tegnap tudatosult bennem :wink: /elég lassan, nem? pedig volt rá 8 hónapom :oops: /

Kép
mona76
 
 


Mona :)
Bennem csak a szülőszobán tudatosult, amikor jöttek a fájások. Egészen odáig nem akartam felfogni. Ne izgulj, minden rendben lesz. Egyébként normális, hogy félsz. Én leginkább azért paráztam, hogy egészséges legyen a baba, magamat egyáltalán nem féltettem, abban biztos voltam, hogy mindent túlélek és hamar felépülök bármi történjék. Ez így is lett. Ma már majdnem teljes életet élek, pedig alig több, mint három hete császároztak. Persze igyekszem nem túlterhelni magam, mert elmehet a tejem, de azért főzök, mosok takarítok, intézem a dolgokat és persze pihenek is.

Haga :)
Köszi a névnapi köszöntést. Marci jó baba, csak néha hisztizik. Mondjuk pont délután volt egy 2 órás üvöltés. Illetve csak akkor üvöltött, ha letettem, de most alszik a kiságyban (életében először!), mert a babakocsiba annyira belepisilt, hogy ki kellett mosnom a huzatot. Nehéz lesz rászoktatni a kiságyra, szerintem a hiszti is azért volt, de végül én nyertem és most édesen szuszog az ágyikóban.

Emma :)
Én ehhez nem tudok hozzászólni, mert nekem nem voltak ilyen gondjaim és az utolsó időkben nagyon jókat aludtam. Csak az első trimeszterben voltam rossz alvó. Kényelmetlen sem volt a fekvés, talán mert kicsi volt a pocakom. Van egy képem, amikor indulok szülni v. már feltettem? Bocsi, ha igen.
Kép

Kép
Kép
tiza
 
 


sziasztok!

Tiza!
nagyon sok boldog névnapot!!!!

mona!
nyugi és ne aggódj tuti minden a legjobban fog sikerülni!!!!

emma!
lehet hogy a manó nem nagyon szereti a frontokat és lassan kifelé igyekszik!!!!
szerintem is próbálj meg napközben pihenni hátha az segít!!!!

timi!
akkor jó készülődést a nagylányod bulijára biztos nagyon jó lesz!!!!

gtünde!
ha jössz majd kicseréled a képet a táblában mostmár igazi kisemberes fotót tudok mutatni!!!!
köszike!!!!

szóval itt a mi kis Balázs babánk aki 22cm és 726gram és jól érzi magát anya pocakjában!!!

Kép

szép estét!!!!

tündi23
 
 


sziasztok!

látom mindenki pihen vagy éppen nyaral!!!
mi is holnap hajnalban indulunk a balcsira úgyhogy egy hétig én sem leszek!!!

mindenki vigyázzon magára és a manócskákra!!!!

sziasztok!!!

tündi23
 
 


Tündi :D

Jó pihenést és nyaralást!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Tiza :)

Tényleg olyan gyorsan nőnek!!! Ma még itt sírdogál, aztán mindjárt oviba megy, leérettségizik, aztán hipp-hopp kirepül, és bejelenti, hogy „majd írok ha kell pénz” :D :D :D
Boldog névnapot kívánok én is így utólag!

Nelli :)

Gyönyörű lányaid vannak! És hogy örülnek a picinek!
Ismerős a bútor a képeken – te is az Istvánban szültél?

Szilva :)

Hogy mennek a dolgok? Nekem elég fárasztó volt, miután anyukám hazament… Remélem bírod a gyűrődést, és Boldi nyugodt baba!

Haga :)

Nyugi, a cicifájás nekem is elmúlt pár nap után – majd visszajön ;) Biztos minden oké odabenn!

Mona :)

Nyugi, rendben lesz minden! Már mindene kifejlődött, csak hízna még a pociban – azt megteheti kinn is! :) De nem csoda, hogy izgultok – én is annyira izgultam már a végén! Nagyon drukkolok nektek!!!

Timi :)

Kitartás! Már nincs sok híja! Elég nehéz lehet ebben a dögmelegben nagy pocival – de nemsoká meglesz már a babuci!

Emma :)

Lehet, hogy a hidegfront viselt meg – jobban vagy már valamivel?

Tündi :)

Jó pihenést nektek!

Zsu :)

Amint picit több időm lesz, teszek fel még képeket! Valahányszor nekiülnék mindig közbejön valami!
:roll: :D

Kép
rejtjel
 
 


Tündi :)

CSak most töltődött be a kép :x Balázs gyönyörű baba máris :D

Kép
rejtjel
 
 


Tiza :)
Boldog névnapot!

Rejtjel :)
Igen, az Istvánban szültem. Ill. majdnem előtte :lol:

Emma :)
Jobban vagy?
h.nelli
 
 


Tiza Drága :P
Boldog névnapot kívánok én is így utólag :oops:
Örülök, hogy szépen mennek nálatok a dolgok.
Ma én is megpróbáltam a kiságyban altatni Boldizsárt. Háááááááááát mit mondjak, én nem voltam ilyen kitartó. Egy órás próbálkozás után feladtam :( kivettem az ágyból és levittem őkelmét a földszintre, és a babakocsijában aludt el végülis.
Éjszaka meg olyan fáradt vagyok a szopi és az egy órás böfiztetés után, hogy nem teszem be az ágyába, hanem köztünk alszik. Asszem ennek nem lesz jó vége, dehát nem tudok rá jobb megoldást.

Rejtjel :)
Köszi kérdésed, igyekszem boldogulni, de tényleg könnyebb volt a segítséggel. Viszont kettesben sokkal meghittebb pillanatokat élek meg Boldikámmal.

Emma :)
Megértem az alvási problémádat, mert én is nagyon rosszul aludtam a terhességem idején. Megnyugtatlak, hogy a szülés után sokkal jobban alud(-nál), de akkor meg nem fognak majd hagyni :lol: Ezért, próbálj meg délután aludni (bár én akkor sem tudtam).
Én most mindig úgy járok, hogy mire elaludnék, addigra Boldi felébred :(

Kép
Kép
szilva069
 
 


Látom, nem nagyon maradtam le semmiről, míg nem voltam. Viszont örülnék, ha valaki átvenné a táblit tőlem, mert nem fogok túl gyakran jönni. Sajnos, csak este, miután Fici elaludt, lenne időm netezni, de ha ideülök a gép elé, akkor meg másra nincs semmi időm. Be-benézek majd, de nem leszek már olyan aktív, mint eddig.

Nelli
Nagyon gyönyörű Brigi baba!! A három gárcia meg zabálnivaló együtt! :)

Tiza
Kicsit megkésve, de annál boldogabb névnapot kívánok!!

Mona
Azt hiszem, én teljesen értem az érzéseidet. Mikor én bekerültem a kórházba, abszolút nem voltam felkészülve, hogy esetleg még aznap szülnöm kell. Ui. pénteken, 35. hetesen jöttünk haza, hogy még lesz nyugiban pár hetem felkészülni a szülésre; erre vasárnap hajnalban elkezdett csordogálni a magzatvíz. Még az volt a szerencse, hogy nem folyt el, és fertőzést sem kaptam, így ki tudtuk húzni a 36. hétig. De ne izgulj!! Dani baba már elég érett a kinti életre. A szülésre meg szerintem nemigen lehet felkészülni. :) Legalábbis teljesen!
Lakás miatt meg ne aggódj! Tudnék mesélni, hogy Ficinek hány helyen kellett laknia….

Emma
Sajna, alváshoz én sem tudok jó tanácsot adni, mert én is elég jól aludtam. Igaz, én a 36. héten már megszültem, nem tudom, mi lett volna később pocakosan. Remélem, azért ki tudsz valamit találni. Bár ez a kánikula, gondolom, még rá is tesz egy lapáttal. :?

Tündi
Képet cseréltem!! Gratula szép babához!!

Timi
Remélem, jól sikerült a buli!! Utólag is Boldog szülinapot Anettnek!!

Haga
Nyugi!! Minden OK odabent!! Csak erre gondolj!!

Kismok
Julcsinak jobbulást!! Remélem, már megkésve kívántam, és egészségesen rohangál! :)

Barbi
Ügyesek vagytok, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás!

Szilcsi
Ügyi vagy, hogy egyedül is boldogulsz! Örülj neki, hogy Boldinak működik a beépített órája. Nekem Ficit állandóan keltenem kellett, mert amíg be volt sárgulva, aluszékony volt, és tojt felkelni enni. Bezzeg most!! :?

Rejtjel
Köszi a dícséretet!! A dömper nem Ficié, de valszeg be kell majd egyet szereznünk. :D Várom a képeket Emeséről!

Kép
Kép
gtünde
 
 


Szilcsike
Elkelne már egy új vonalzó, nem?! :D Szopipárnán (már ha van) nem próbáltad meg altatni?? Nekem Fici imádta. Az kicsit körülöleli a testét, mint az anyaméhben. Hátha segít.
gtünde
 
 


Mona
Azért Dani megszületését feltétlenül felteszem!!
gtünde
 
 


Tüncsi :)
Ezek szerint már nem bírod csinálni a táblát. Bevallom nem is csodálom, nem is értem, hogy hogy volt energiád eddig is 2 táblát felügyelni??????
Az ősrégi topicban is felmondtál?
Igazad lehet, hogy tényleg jobb, hogy Boldi időre ébred mindig.
Ma nagy kűzdelem volt. Eltökéltem, hogy a délelőtti alvását az ágyában töltse. Röpke 3 órámba került, mire elaludt benne. Viszont sikernek könyveltem el, mert eddig még sose sikerült ott altatnom. Szopipárnám sajnos nincs :(
Vonalzó ügyben teljesen igazad van. Kérdeztem is már egyszer, hogy hol lehet vonalzót készíteni, mert elfelejtettem, hogy hol csináltam ezt. Szóval??????
Remélem azért jössz még, csak ritkábban esténként...

Kép
Kép
szilva069
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a 4D-ről, 18 képet kaptunk de egyik sem az igazi. Sajna vagy mindent az arca elé pakolt, vagy a befúrta az arcát a méhlepénybe vagy felfelé nézett. De azért megnyugodtunk, hogy minden rendben van vele.
a méretei: BDP 4,49 cm, OFD:5,29 cm, HC: 15,78 cm, FL: 2,42 cm, AC: 12,84 cm. És már egyre biztosabb hogy kiscsajszi.

drumka
 
 


Sziasztok!



Tüncsi :)

Küldtem emailt :)



Nemrég jöttem a dokitól. Mindent rendben talált :)
Megvizsgált kívül-belül-mindenhol :)
UH előtt annyit mondott, hogy nem valószínű, hogy sokminden látszani fog... Aztán amint betette a műszert :roll: még én is egyből észrevettem a lényeget :lol:
Már lehetett látni, ahogy dobog a kis szivecske :lol:
CRL: 4 mm

Úgy örülök neki :lol:
Viszont annak kevésbé, hogy ma már megtalált a rosszullét féle :roll: Kivárhatta volna még ezt a szaharai időjárást. Na de mindegy, a lényeg a baba :)
Vendég
 


Haga :D

Gratulálok a kis 4 mm-esedhez! Remélem te nem leszel olyan aggódós mint én. Még ma sem igazán tudom elhinni, hogy ez igaz! A picivel meg úgyis minden rendben lesz, csak próbálj meg minél többet pihenni fizikailag és agyilag is.
A rosszullétek engem szerencsére elkerültek, és lehet, hogy Dzsulee-nak volt igaza, hogy az Elevit miatt. Mert 12 hetes koromban azt mondta a doki, hogy elég ha csak a Ferro-folgammát szedem, mert az Elevit csak hizlal. És amikor abbahagytam, utána kb 2 hétig volt reggeli hányingerem, ami nem volt vészes, de csak egyszer hánytam, azt is már 16 hetesen. Szerintem próbáld ki, hátha segít.
Szorítok nektek nagyon!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Sziasztok csajok!

Végre megjöttem... Nem is maradtam le olyan sok mindenről, ezalatt a 8 nap alatt, amíg idén immáron másodszorra élvezhettük a csecsemő osztály vendéglátását.
Szóval, Julcsi nem javult meg múlt héten hétfőn, hanem du. már annyira legyengült, h alig bírt fellenni, így berohantunk vele, mert tudtuk, h már megint kiszárad. Kapott egy csomó infúziót, a hasmenése irtózatos volt. Kiderült, h ő abba a néhány százalékba tartozik, akinek az egész emésztőrendszere olyan rosszul reagál az egyébként szükséges antibigyóra (amire a mandulái miatt volt eredetileg szükség), hogy jóformán egyetlen megoldás, hogy vénásan kapja, mert a szájon át szedett gyógyi tönkre vágja a bélflóráját és innen egyenes út a hányás-hasmenés-kiszáradás.
Szuper! De neki a kedélyállapota legalább teljesen okés volt végig. Már egy adag infitől és gyogyitől teljeses heppi lett, de hát a kezelést ugye min. 5-6 napig kell folytatni, hogy végleg használjon, így ott dekkoltunk a 10 m2-es üvegfalas szoba-vitrinben egy hétig, ami engem 6x jobban kikészített mint őt, hál Istennek.
Közben, nem kis büszkeségünkre párocskám is megvédte a disszertációját, ami azért nem kis teljesítmény ilyen zűrzavaros időben, hiszen mi aztán minden voltunk, csak megnyugtató családi háttér nem. :D De ennek is vége, hipp-hipp-hurrá! Mostmár csak 6 nap és megyünk nyaralni Zalába, és ezek után még jobban várom.
Remélem addig Juli is teljesen helyrejön, mert azért ez a kaki-ügy még messze nem az igazi, de legalább már nem 12x kell szegénykémnek. :roll:

Na, most abbahagyom...
A nyaralóknak jó pihenést, a kismamáknak pihentető alvást kívánok.
Még így hirtelen Szilcsi :D
jutott eszembe: szóval, sztem ne izgulj az éjszakák miatt. Én ugyanezt játszottam el Julival és kb. 5 hónapig az első felébredéstől ott aludt közöttünk. Ehhez képest nem lett igaz az, hogy odaszokik, mert most teljesen egyedül - némi Bóbita és puszika kíséretében - elalszik az ágyában, ráadásul már 90%-ban azt is megértük, h átalussza az éjszakát... :lol:
Úgyhogy kitartást! :D
Még annyit, hogy muszáj éjjel is büfiztetned Boldit? Nem eszik olyankor nyugodtabban/kómásabban? Mert én az éjjeli büfiket mindig kihagytam, mert akkor aztán tényleg nagyon felébredt volna. Hátha akkor ő is könnyebben visszaaludna, te meg többet pihenhetnél.

Na, mostmár tényleg megyek. Bepótolom az elmúlt hétről hiányzó kb. 21 órai alvást... :lol:
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Kismok :D

Jó alvást! :D Örülök, hogy Julcsi most már jobban van. Nyaralásra már kutya baja se lesz. :D Nem irigyellek benneteket a kórházi tartózkodás miatt. A lényeg, hogy most már otthon épülgethettek.
A férjednek gratulálok. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Tüncsi :)
Köszi a névnapi jókívánságot. Én eddig is csodálkoztam hogy bírsz ennyit jelentkezni. Én sokszor csak olvasni tudok. A szopis párnán még mindig gondolkodom, mert Marcit a kispárnámon szoktam szoptatni, de kezdi kinőni, már mindenhogyan lelóg és a hátam is eléggé fáj így, mert előre kell hajolnom, a gyereket meg tartani a kezemmel. Sajnos fekve nekem nem megy a szoptatás.

Szilcsi :)
Gyanítom nálunk is nehezen fog menni a kiságyba szoktatás. Ma állítólag lekerül az ágy az átmeneti szállásra. Nálunk szerencsére ritkán kerül kettőnk közé a gyerkőc, csak a férjem rakja oda. Én nem szeretem felvenni, mert akkor végképp nem alszik el. Vessetek meg, mint kegyetlen anyukát, de én bizony hagyom sírni egy 15-20 percet, viszont olyankor mindig abbahagyja és elalszik. Persze ha látom, hogy valami baja van, akkor én is felveszem, de általában csak hiszti van. Pl. ma reggel negyed ötkor. A férjem is felébredt és ő nem hagyja sírni, így reggel hétig (míg el nem jött a következő szopi ideje) foglalkozott vele. Marci egy percet sem aludt, utána meg keveset szopizott és beájult. Na, én ezt nem bírom fizikailag (hogy éjjel 3 órát pesztráljak) és a gyerkőcnek sem a legjobb.

Kismok :)
Örülök, hogy Julcsival végre rendeződtek a dolgok, a férjednek gratulálok és jó nyaralást!

Íme egy-két friss kép:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :D

Édes Marci baba. Igazi csókos szája van. :D A fürdést nem nagyon szereti még? Vagy csak a képen volt nyűgi?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!!!!!

Egyik kölök szebb, mint a másik!!!!!!!!!!!!

Tiza :)
Jól látom, büszke lehetsz Marci baba férfiasságára? :D Vagy én vagyok a pedofil? :oops:

Puszi Nektek!!!!
Kép
Vendég
 


Drumka :)
Gratulálok a majdnem biztos kislányhoz :P

Haga :)
Megnyugtató lehetett látni a kicsi szívhangját! Nyugi, rendben lesz minden :P

Kismok :)
Julcsi nagyon stramm kislány, hogy így bírta a kórházat. Mielőbbi gyógyulást Julinak, remélem a nyaralás nagyon jól fog sikerülni.
Az éjszakai böfiztetéssel kapcsolatban igazad lehet. Már én is észre vettem, hogy éjszaka valahogy kevesebb tejci jön ki belőle, olyankor én is bátrabban leteszem aludni. Igazad legyen, hogy nem rontom el a köztünkalvással, de olyan jó látni, és hallani, hogy Boldi köztünk szuszog :oops:

Tiza :)
Gratulálok, te nagyon következetes mami vagy. Én egyszerűen nem tudom hallgatni ha Boldizsár sír (még akkor sem ha hisztizik).
Bár már eljutottam odáig, hogy a reggeli szopi után leteszem a kiságyába, és rendbeszedem magamat és a szobát :twisted:

Gyugyi :P
Te kis perverz :twisted:

Nnnnnnnna akkor én is dobok képet a kis büszkeségemről :oops:

Kép
Kép

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilcsi :)
Gyönyörű kisfiad van, tényleg büszkék lehettek rá. Marci fél órája alszik a kiságyában, száműztem a babakocsit. A kiságyat sajnos nem lehetett egyszerűen lehozni, újra szét kellett szedni meg összerakni. A férjuramnak nem nagyon fűlött hozzá a foga ebben a nagy melegben, de addig cirkuszoltam (én házsártos), amíg meg nem csinálta, ugyanis a szobát már előtte szétdobtuk és én nem bírok rendetlenségben aludni (amúgy nem vagyok az a nagy pedáns.)

Zsu :)
Nem a fürdéssel van baja, hanem, hogy nem kap azonnal enni. Amint fölébred, rögtön cicit akar, de hát előtte tisztába kell tenni meg egyszer egy nap fürdetni. Egyébként tegnap előtt óta nem sírt a fürdetéseknél, sőt elhallgatott.

Gyugyi :)
Nem vagy pedofil, már több doktornéni is megjegyzést tett rá (hozzád hasonlókat, vagy mind pedofil volt? ezen még nem is gondolkodtam el, hi-hi).

Kép
Kép
tiza
 
 


Nagyon édesek ezek a babák, és egyik szebb, mint a másik :lol:

Tiza :)
Nekem sem alszik el, ha leteszem, csak cicin. Nem is tudom, hogy fogom erről leszoktatni, mert éjjel nem hagyom sírni, hisz rajta kívül még van 2 gyerek plusz a férjem, napközben sincs szívem sokáig sírni hagyni. Bízom benne, hogy el fogja ezt hagyni.

Nekem legnagyobb gondom a szoptatás. A nagyokat sem tudtam sokáig szoptatni. Most nagyon rávetettem magam a témára, hogy most majd sikerül. Mindent megteszek, amit írnak, nekem mégsem azt az eredményt hozza, amit kéne. Tegnap már sírógörcsöt kaptam, mert estére nem volt tejem, és nem értem, nekem ez miért nem megy.
h.nelli
 
 


[color=red]Nagy örömmel értesítelek titeket, hogy július 16-án 11:45 kor kisfiúnk Zalán világra jött. 3220 g, 56 cm, mindenki nagyon jól van.

Vártnál gyorsabban és simábban ment a szülés, Emma jön később a részletekkel.

Büszke Apuka
[size=18]
[/size][/color]

Kép
Kép
emma1976
 
 


Kismok
Apának gratula!! Örülök, hogy Julcsi már jobban van. Bélflóra helyreállításra nem próbáltad még a Normaflore-t??

Emma Apuka
Hatalmas gratula Nektek!! Emmának sok tejcit és mindhármótoknak sok boldogságot!!!

Hm, a vonalzóm honnan tudta, hogy ma van 1. cn.??? :shock: :D
gtünde
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: