Új privát üzeneted érkezett!

Jajjj Lányok, Én annyira öregszem. A talit totál elfelejtettem. :oops: Igaz az agyam tele mindennel. Már a nyaralás is bennem van, na meg tegnap hivtak a kiszemelt lakás ügyében is, h. tárgyaljunk, ugyhogy van min agyalni.
Amugy még el sem merem hinni, de sikerült egy olyan vadiuj házat bérelnünk, ráadául potompénzért (9 napra) , h. Z. mikor meglátta azt kérdezte, ugye az ár családonként értendő, a barátnőm férje meg, azt hitte személyenként. Ha tényleg olyan jó lesz, mint ahogy kinéz, akkor mindenképp adom tovább az elérhetőségét, akit érdekel. Nagyon közel a Balaton és minden, mégis csendes hely. Van benne két franciaágyas hálószoba és hatalmas a kert. Mondjuk rengeteg "munkám" van a keresésben. lehet a végén már túl sok volt az elvárás. Ja és azt látom, h. a jövő hét nagy kánikula (35 -36 fok), Balaton meg várhatóan 28 fok.

Jolka, Nagyon szuper lehetett tényleg a nyaralás, de én most abszolut nem vállalnám be Ho.o-ot Zalánnal és kocsival, pedig a tenger hiányzik. Amugy nagyon olcsó repjegyek vannak oda, de mi arról meg már lekéstünk. Na a kocsi csak kellene, h. tudjunk mozogni.

Szép napot
Tünde

Most ennyi, de alig látok ki a munkából.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Anita! Vártam jelkezésed, de nem hívtál! Anita mondta, hogy voltatok a talin! Mikor jársz erre? Egész héten itthon vagyunk!

Zsuzsi!!!! Mégegyszer köszi a dzsekit!!!! Annyira jól áll Dórán! :lol: Még meghálálom!!!

Tali! Ha van kedve bárkinek dumcsizni Zsuzsival, Tündivel, esetleg velem, akkor szívesen várjuk bármikor a hozzánk közeli játszin! :lol: Aniták, bárki elég sokan tudjátok a számomat, mi szinte minden nap ellátogatunk a játszira!

Szép napot! Ági
ágimanó1

Sziasztok!

Igen tegnap az erdei játszin voltunk, ott találkoztunk Anitával és Botussal, igaz ők már éppen hazafelé indultak, és Annamari Ádival is befutott. A parkolóban rendeztünk egy minitalit, aztán mivel Boti elfáradt az úszásban már csak Annamariékkal mentünk be a játszira. Nekünk ott már csak egy gyors hintára futotta, aztán indultunk is haza.
Ádi valami tündéri ahogy beszél, és ahogy a Zsipp-zsuppot mondja! Ezt hallani kell mindenkinek!

Ági, Zsuzsi, Tündi! Ha nektek jobb a kórházi játszin akkor mondjátok és odamegyünk, tegnap beszéltünk mindhárman, hogy ha írtátok volna most is akkor odamentünk volna mert kocsival voltunk mindannyian, úgyhogy tök mindegy.

Ági! Ezért nem hívtalak, és délután már apának kellett a kocsi, a másik meg szerelőnél van, ma lesz kész, úgyhogy holnap remélem csörgök és összefutunk!
Most hirtelen ennyi!
Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jolka, én még nem is üdvözöltelek itthon. Üdv újra! :D Élménybeszámolód nagyon tetszett, képek szenzációsak. Szépek vagytok.

Ági, megbeszélhetünk egy talit :wink:

Most indulás van, úgyhogy mennem kell.

Ádámot tényleg meg kell zabálni, ahogy beszél. Nagyon ügyes! De Dorka is vmi csúcs ügyes, ahogy feláll a babakocsiban :shock:

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Először is aranyosak vagytok mert ránk is gondoltok a tallit illetően.
Nekünk valóban jobb helyszin a korházi játszi mert közelebb van, de az is igaz h nagy melegben viszont a tornapályás a jobb gondolom árnyékosabb mint a korházi. Mikorra tervezitek a következőt? Nekem jövőhéten három gyerekem lesz az unokanővérem lánya itt lesz nálam egy hétig. Már nem kicsi nagyon jól elvannak Dórával, már tavaly nyáron is volt nálunk egy hétre.

Jolka!

a képek jól sikerültek, de ahogy olvastalak a nyaralás is jó volt :lol: Manó olyan nagyfiús a képeken idősebbnek néz ki, a koránál.

Tünde!

hová is mentek pontosan meg az árra is érdekelne, na nem mintha el tudnánk utazni idén, de jövőre remélem már én is be tudok számolni a nyaralási élményekkel. De nekektek jó nyaralást kívánok.

Már le sem merem irni h velünk nincs semmi különös mert akkor mindíg közbejön valami. Tegnap Dóra és a barátnője medencéztek nagyon jól érezték magukat. A kicsinek felfújtam a pici pancsikázót Ő abban jól eljátszott, hát ennyi.

Szép napot mindenkinek. Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

SOS!
Ha van két fürdőgatyánk, mennyire van szüksége Tomi bébinek úszópelusra???
Bocsi, csak ennyi... visszaolvasok majd, csak rohanok... :cry:
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

Szia Zsuzsi!
Nem értem a kérdést...:( Most a darabot kérded, vagy, hogy egyáltalán szükség van -e rá?
A 2 gatya elég, mert míg az egyik szárad, addig hordja a másikat. Az uszópelus nem tartja bent a pisit, tehát felesleges, csak akkor kell, ha a f.gatyából kipotyana. De, ha jó "szoros" , akkor elég ez is. Szerintem.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Zsuzsi, Ti is már a héten mentek a Balcsira? Én mindig adtam Zalusra úzsópelust a fürdőgatyesz alá, de lehet a Balcsin (főleg h. neki ritkán van kaka, az a kevés meg általában a kiságyban) nem adok rá. A strandon mindenképp adtam eddig, de jó, h. felvetetted a témát. Arról meg nem is beszélve, h. ettől jobb alkalmam már nem lesz a pelenkáról való leszokatással egy utolsó próbát tenni a nyárra. Ha meg tényleg igaz, h. afrikai eredetű közel 40 fokos kánikula kapja el az országot a jövő héten, akkor ugyis pucéron lesz a legjobb.
Ti Kristóf kétéves kora körül tettetek próbát hajókázásra? Én mindenképp szeretnék menni, de Z. szerint Zalánnal ez most (fokozott mozgásigénye miatt) lehetetlen.

Tündi, Balatonlelle mellett döntöttünk, mint irtam is, mert itt van jelenleg a Balaton kisgyerekeknek legtutibb strandja. Talán tengerparti finomhomokkal szórták le és nagyon hosszan, nagyon sekély a víz. A házat interneten találtam, amiről ugyis készitek fotókat és már lesz tapasztalatom 2 hét múlva. Majd megirom. Lellén ez a ház olcsónak számit, mert Lelle az egyik legdrágább hely mostanság gondolm a már emlitett strand miatt.

Annamari, Ha jól olvasom a lányok sorait Ádi már mondókázik? Sokat tud? Nagyon ügyes.

Jolka, Márkó nagyon komoly fiatalember a képeken. Ő hogy áll beszédileg?

Anita, Földvár Zoli nosztalgiahelye. Jövetbe és menetbe is meg szoktunk állni egy kis időre. Gyerekkorában minden nyáron ott nyaralt. Fogalmam sincs, h. külön elmegyünk-e, de ha ti Lellén jártok csörögj rám.

Dóra, Peti mikor kezdi a bölcsit?

Zalusra meg pár napja rájött a rendmánia. Dob ki mindent a kukába, eddig is csinálta, de nem ennyire intenziven. Nagyrészt tényleg odavaló dolgokat dobál ki, de azért résen kell lenni. Szedtünk már ki nem odavalót, sőt, ami aztán nagy veszteség lett volna, ha időben nem veszem észre.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde!

Manó beszélget már, de nem mindig érthető. De van egy-két mondat is. De lassan beindul. Bocsi, köszi most nagyon megy. Tudja is mikor kell használni. Most is leverte a virágomat, egyből, jött, hogy bocsi. :D

Lellén mi azt vettük észre, hogy olcsóbbak a lakások, de ezt majd ti is látjátok. Pl. a parttól nem messze, kb. 24nm-es lakás nm-re nincs 200eft felett. Valahol csak 184eft, ennyiért még Nyíregyen sem adják. Rengeteg az eladó nyaraló, ház most a Balatonnál, egész jó árban. most kellene venni, de nincs pénz.:( Rövid időn belül, megint felmegy, egyre jobban fel kapják újra a Balcsit.

Ma mentem a vérkép eredményéért, hát.. Hbg kicsit a normális alatt van, de nem vészes. Vashiány, majd természetes úton pótlom. :)

Ja még nem írtam, nyaraláskor csak nem adtam Manóra a karszalagot. Nem mertem kísérteni a sorsot, nehogy tényleg szükség legyen rá. Itt van mindkettő a táskában, ha valakinek mégis kellene, szívesen átadom. Nyaralás alatt egy piros kendőt kötöttünk Manó fejére, sapkát nem volt hajlandó felvenni, így könnyebben megismertük. Állandóan nézni kellett, olyan gyorsan váltott helyet. :)

Hajókázás, apu vitt volna minket, de most pocakkal nem mertem bevállalni. Féltem, ha baj lenne, nem tudnék Manónak vagy a többieknek segíteni, majd legközelebb. Addigra Manóval is elkezdem jövőnyáron az úszást. Had tanuljon meg ő is úszni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Zsuzsi! Szerintem az uszópellus bent tartja a pisit is ha megfelelő méretű. Én a strandon mindig adok Dorkára, de lehet a Balcsiban én sem adnék (arról nem is beszélve, hogy nem egy bébi az egyetlen szerintem aki esetleg belepisil a vízbe :? ) Kakilni meg reflexesen nem kakilnak ha vízben vannak hacsak nincs hasmenésük, de olyankor meg ki viszi strandra :)

A pancsolómedencéről el is felejtettem nektek írni, de most Tündi hsz-ról eszembe jutott. Szóval a gyereknapra kapott pancsolót az első kánikulai napokok egyikén fel is avattuk. Már amikor látta Dorka hogy víz, szokás szerint majd kiugrott a bőréből, alig tudta kivárni ha leöltöztessem (abban nem adtam rá úszópellus :)). Aztán amikor beletettem a kb 10 centis vízbe csak nézett rám, hogy ez mi, mit csináljon benne :D Kb. 5 percig forgolódott, próbálkozott, aztán ki kellett venni, mert mászott kifelé. Azóta akárhányszor fel is fújjuk egyáltalán nem érdekli nem marad benne :( Gondolom az úszás miatt van ott nagyobb vizet szokott meg, és a kádban is több vízben fürdünk...
Anita! Boti szereti a pancsolót?
Ami a babakocsiban való felállást illeti, gondolhatod, hogy nem örülök neki. De ezt én rontottam el. Az első perctől kezdve be kellett volna kötnöm amikor felültattem benne, de nem kötöttem, mert akkor még nem ficánkolt. Most meg már nem hagyja :? :(

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Dorkamama! Vártam jelkezésed, de nem hívtál! Bármikor jelkezhetsz, a héten vagyunk!!!

Anita! Földváron a bababarát szállóba mentek, az Anna- Mária Villába? Azt mi is néztük!!! :lol: Jó lenne tényleg összehozni egy talit!!!

Annamari! Gratula Ádámhoz!!! Ügyes nagyfiú! Vasárnap Tiszalökön voltunk a szabad strandon! :lol: Nagyon jó hely!Dórát alig lehetett kihúzni a vízből!

Tali: Nekünk persze, hogy jobb lenne ez a játszi! Tényleg meleg, de a homokozóban jól elvannak a babók! De ezt szerintem tudjátok, hogy mi nem vagyunk autósok. :cry: Úgyhogy ha van kedv, bárki bármikor jelkezhet!

Szép estét! Ági
ágimanó1

Dorkamama!

Nekem átázik az úszópelus. Eddig azt hittem, hogy nem. De abba mentünk Manóval a nyaraláson a boltba, na igen volt pisi, és szépen átázott az anyag, nem kifolyt. Ezért írtam, hogy nem is kell már strandra, felesleges, f.gatya pedig megtartja a nagydolgot, ha véletlenül lenne. :)

Ági!
Mi is mennénk talira, De mi már nagyok vagyunk hozzátok, főleg a csajokhoz. :( Nem lenne 2 perc sem beszélgetésre. Na meg az állandó terelgetés.... :) De majd megpróbálunk legközelebb mi is menni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Tündi, remélem, tényleg vége nálatok a pánikrohamoknak. Mesélj majd a "3 gyerekes anyaságról" :)

Anita, Boti beleül, vagy hasal a pancsolóban. Buborékozik, pocsol, aztán hirtelen kipattan és intenzív locsolásba kezd: fű, virág, fa :D aztán vissza, lehűti magát, de inkább ki- és berohangál.

Ági, egyelőre úgy tűnik, holnap fogunk felétek járni. Ha az idő is engedi, meg belefér az időbe, mindenképp megcsörgetlek, hogy lent vagytok -e :wink:

Úszópelust tényleg jó, h felhoztátok. Eddig mi is adtunk a fürdőgatyesz alá, de a Balcsinál sztem mi sem fogunk. :lol:

Tünde, igen, Ádám nagyon nyomja a beszélgetést. Simán lehet vele beszélgetni. Köszönt: szia Boti, szia Anita. Mondtam megyek, mert sír B, mert álmos. Ádám: Boti sír, álmos :shock: Ja, és rendesen ragoz: motorral, Ádámé.... ilyenek :D Cukipofa nagyon, ezt hallani kell!

Jolka, tessék sok sóskát, spenótot, májat enni :wink: Amúgy akkor minden ok? UH mikor lesz, 32. heti? Tyűűű, de közeleg a 30. hét. Közel a visszaszámlálás :D

Zsuzsi, Anita, ezt ne, hogy már betöltötték a 8 hónapot a gyerkők :shock: Már ők is???? Hihetetlen.....

Csajok, hajrá utánpótlás! :wink:

Dóra, mizújs veletek?

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Májkrém pótolja a májat? :D Amúgy szeretem, de csak magamért nem csinálok, pl. pirított májat.

Képzeld pont ma olvastam, hogy a spenót és a sóskában van a legöbb, viszont akádolyozza a vas felszívódását. Érdekes. Na meg csak frissen szeretem a sóskát, fagyasztava nem, idénynek meg már vége.
Így marad a sárgabarack, magvak, (hajrá patik), káposzta, ribizli, aszalt gyümik...Na meg vas pezsgőtabletta. Legközelebb iszok v.bort a vérvétel előtti este. :D
Van még más természetes csodaszer? Érdekelne.

Dorka az erkélyen pancsizott? Lehet ez nem jött be neki. De miért,ne mászkálhatna ki és be? Tök ari lehetett.

Boti is. :)
Manó már slaggal járja az udvart. Medencében, csak apával van el, legyen aki hülyéskedik neki. A tengerbe a szájáig érő vizben mászkált, nem zavarta, és nem engedte, hogy fogjuk a kezét. Nagyon merész volt, de végig mellette voltam.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Anita, Hol lesz a bázisotok Földváron? Nem utca, házszámra gondoltam, hanem ház, szálloda, egyéb? Többen mentek? Ti mit csináltok a 40 fokban? Szerintem kirándulás kizárt. Lehet ekkora melegben kisgyerekkel pancsolni? Tudom 11 és 3 között még nekünk sem ajánlatos, de este 6-kor sem mehetünk strandolni.

Jolka, Nektek volt kánikula a nyaralás alatt? Mert ugyan jó idöben akartunk nyaralni menni, nade ennyire .....
Vérképeddel szerintem kár foglalkozni, mert szülés után ugyis a szervezet megoldja a dolgot magától.
Az amugy lehet, h. Lellén nem tul drága lakást venni, de bérelni igen. Lehet venni kellett volna, mint bérelni? :D Más helyeken 15 ezerért kacsalábonforgó házat bérelhettünk volna egy napra, de itt meg sokáig csak putris házakat láttam ennyiért. Ezért leszek kiváncsi a miénkre, h. mi lesz vele a bibi, mert innen nézve szinte tökéletes.

Ági, Anna-Máriát is néztük, de aztán ugye nálunk bejött a képbe, h. mégis ház legyen nagy kerttel a gyerekek miatt. Ti mikor is mentek? Nagyon felkapott lett a Balaton, ha csak a topicunkban szétnézek is egyértelmüen ezt látom. Nektek se legyen kánikula, mert barátnömék ott voltak és a légkondi nagyon hiányzott, föttek meg.

Jó éjt.
Tünde

UI: Ma megint 10-ig aludtunk (gondolom idöjárás miatt is) és szemem nem akar most leragadni.

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Peti még alszik!!! :shock: este fél9-től!!!
mi jól vagyunk, csa midnen nap volt itt vki, így nem ültem ide. hétfőn strandoltunk, P. imádta!!!
na, úgy halom fenn van, megyek... még jövök du.

addig egy kép hétfőről
Kép

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jó reggelt!

Tünde!
Kánikula: Nem tudom, mert alvás időben fent voltunk, a nagy melegben nem. Na meg most, nem érzékelem annyira a meleget. :? Annyira nem volt elviselhetetlen a hőség. Na meg tengerpart mellett, vagy víz mellett mindig könnyebb. Vigyetek a strandra félsátrat, ad egy kis árnyékot. Kölcsön adjam a miénket, még van benne egy kis homok is. :wink:
Mi rendszerint 18-kor mentünk le a strandra, akkor kelt Manó...:D
Szerintem Ti is mehetek 18 után le, legfeljebb nem a fizetősbe, hanem a szabad strandra.
Én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szállásotok. A téren az első csárda a kedvenc helyünk, most van előtte egy donáldos játék a gyerkőcöknek.

Mióta a Verdák a kedvenc mesénk, azóta beindult Manó fantáziája. Eddig is beszéltünk a mesékről és a történetről, de most egészen más. Szerepjáték előtérbe került. Most halásztuk elő az összes kocsit, mindegyiknek nevet adott, és újongva játszik velük. :) Az utcán is keresi a mesében szereplő kocsikat.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Csak két szóra.
Jolka! Brokkoli!
Dorka nem az erkélyen pancsolt hanem anyáéknál kint a kertben. Tőlem nyugodtan mászkálhatna ki-be de nem akart visszamenni :)
Majd hátha jövőre.

Igen Anita, már 8 hós mult mindkét babó :D Ti nem szálltok be az utánpótlásba :D :D

Ági majd hívlak!

És még bosszankodok egy kicsit nektek: alighogy letettem Dorkát aludni vmelyik szomszédunk elkezdett eszeveszetten kalapálni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: kivanxsi vagyok meddig fog így Dorka aludni :?
És felvételi oldal se akarja feltölteni az egyetlen még hiáányzó doksimat. Remélem éjfélig azért sikerül :shock:

Na megyek főzök, míg Dorka alszik.
Puszi mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Dóra, Peti nagyon vagány és a kép alapján min. háromévesnek nézném.

Jolka, Az a baj, h. a nagyon napozós fajta lennék (simán égetem magam 11 és 3 között is :oops:) , de ugye gyerekkel ez hogy lesz ....? Apukákkal meg van beszélve, h. felváltva mehetünk esténként szabadprogramra (nekünk vannak koncertek kinézve, nekik meg pecázás ) és nappal is a strandon hol ők, hol mi maradunk kint, nem kell a gyerekeket mindenkinek örizni. Ti meg gondolom jól kihasználtátok, h. tudtatok édeskettesben lenni, Anyukádékkal meg elvolt Manó.
Amugy van már egész sátrunk is. :) Köszi azért.
Nálunk most a sorrend. 1. Sam, 2. Thomas, 3. Noddy. Na Samnek (bementem, ahova mondtad) egyelöre semmije sincs, mármint a játékboltok erre még nem készültek fel, Thomassal ugy vagyok, h. ugye balhé volt vele, h. a festék akkor mérgez-e v. sem és azt se szivesen adom azóta oda, de tegnap láttam egy Noddy-t, na azon még gondolkodom. A Verdákból meg még nem látott egy részt se Zalus. Azt simán megvettétek dvd-n boltban?

SOS. Nincs bébiőrünk. Az Arany Jánost most hívtam. Más ötletetek nincs a városban kölcsönzésre?

Anita3, A kopácsolás, fúrás-faragás valóban nagyon bosszantó, de gondolj bele, h. nektek is bármikor lehet ilyen munkálat és akkor meg mások tűrnek. Ugye mi 2 hete csaptunk oltári zajt, ráadásul vasárnap. Jól megnyugtattalak ugye? Na remélem Dorka nem hallotta meg és aludt egy jót.
Mit töltessz? És hova?

Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde! Igen tudom mi is újitottunk fel, és persze toleráns az ember. DE miért mindig akkor jut vkinek eszébe kopácsolni amikor elalszik végre a gyerekem??? Soha máskor :? Jó tudom Murphy bácsi mindenhol ott van :) Szerencsére abbahagyták és DOrka 9 óta alszik :)
A felvételimhez kellene még feltölteni a GYED-ről az igazolást, mert ugye az + pontot ér, de tegnap jött meg végre és ma éjfél a határidő, vagyis pstán mmár nem tudom feladni... Végülis enélkül is van 127 pontom, remélem elég lesz.
Bébiőrben sajna nem tudok segíteni. :(

Lányok! Találtam egy honlapot: www.arzuhanas.com
rengeteg játék van rajta, szerintem nem extém módon olcsó, de pl ennyi fajta FP játékot egyrakáson még sehol nem láttam. Iagz ami beszél az németül...

Na mostmár összeszedem magam és nekilátok a házimunkának :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Tünde!

Verdák, animációs mozis mese. Nagyon jó, még én is szeretem nézni. Kint vettük Horvátországba a Spárba, mert már untuk a többi mesét. Természetesen itthon is lehet kapni. Nyaralás előtt pont verdás napvényvédőt vettünk a kocsira, akkor még nem értékelte MAnó, bezzeg most. :) Igen DVD-n van meg.

Anita+!
Köszi a linket, már nézem is. :)
Azt nevezem, Te kitűnő tanuló voltál anno?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka! Ez a "nagyok vagyunk hozzátok" kicsit furin hangzott. :lol: Kb úgy, mint a "nincs közös" téma! :lol: Hajrá vörösbor!!! Anno én is ittam picit. Nekem szinte végig szednem kellett a ferrofolgamma tablettát!

Tünde! Mi még áprilisban lefoglaltuk a hotelt, így 15% kedvezményt kaptunk! 26-tól megyünk!

Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat úszópelus ügyben... van DM-es kuponom hozzá, viszont van két olyan fürdőgatyánk, ami olyan, hogy két réteg textil között van egy réteg nájlon, így bent tartja elvileg a pisit..... :?

Ági!
Nagyon szívese, örülök, h tetszik, és jó is. Mi köszönjük a lehetőséget :wink:

Jolka!
Nálunk is a Verdák a menő! Azóta érdeklik igazából a kocsimárkák, meg a kocsik jelei. Na, meg Sam is bejön (mint Zalánnak)

Tünde!
Meg szabad kérdezni, hogy mennyiért találtátok a házat? Csak úgy kíváncsiságból...jöhet priviben is az infó...

Annamari!
Édes lehet Ádi, ahogy beszélni kezd. Még mindig olyan nyugis?

Dorka Anita!
Köszi az sms-t. Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a helyzet, :lol:

Boti Anita!
Bizony, már ekkorák. De én emlékszem még arra, mikor a 4D-s uh képeket mutattad Botiról, és találgattuk, h kire fog hasonlítani :lol: telik az idő!!!

Ennyit mára, jóccakát mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

Zsuzsi, Írtam, remélem odaér.

JOlka, A Verdákra mindig azt hittem, h. 'beszél'. Na mindegy fö, h. autó van benne.

Ági, Szerintem Jolka arra gondolt, ami nálunk is létezö probléma, h. a gyerköc 10 hós koráig az ember még primán elbeszélget úton-útfélen, aztán pár hónapig még a homokozó szélén ücsörögve szintén válthatunk pár szót, de elöbb-utóbb az is megszünik. Beindulnak a pernahajderek és bár a talik a mamacsevegésröl is szólnának, ahogy nönek erre egyre kevesebb az esély. Mi legutóbbi játszóterezés alkalmával barátnömmmel egyetlen normális mondatot sem tudtunk váltani, de itthon ahogy letettük öket, alig vártuk, h. skype-on befejezzük a sok félbemaradt mondatot.
Nincs mese szerveznünk kell egy mamatalit. Nem tudom mikor lesz megint itthon mindenki, de talán aug. közepén már esélyes, mert aztán többen is vagy a munkahelyet vagy a szülöszobát vesszük célba.

Jó éjt mindekinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Aranyos vagy Tünde!
:) Pont erre gondoltam én is. :) CSak már nem akartam mentegetőzni.
Mamitali nálam ok. Egyszer, csak sikerül összeszedni a bandát. :wink:
MÁr megint nem tudtál aludni?

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Csajok!

Tök jó tornát találtam. Érdekelne valakit?
Petra! Az a lány tartja, aki a baba-mama tornát nektek Sóstóhegyen és külön megkért, hogy szóljak neked. Bár, tudom, hogy hamarosan már nem lesz aktuális.
Heti kettő van, reggelente. Nagyon jó, most is éppen onnan értem haza. Nem ugrálós, hanem dolgozós. Ez azt jelenti, hogy nem fogyaszt, hanem formál.

Házzal annyira jutottunk előre, hogy tegnap voltunk ki a villany-, gáz-, vízszerelővel és mindent bejelölt, mit hová akarunk (áram, csapok, hütő, kerámialap, sütő, stb.) és már a héten el is kezdik, de kell rá vagy 2 hét. És utána még 2 hét a köművesnek és csak akkor kezdődhet a belső munka. Feltéve, ha meg addig kész az ablak-ajtó.

Képzeljétek! Kandidás vagyok!Vsz. régóta megvan, de csak most derült ki. Erre nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni, úgyhogy maradt a természetes gyógymód: 4 fajta gyógynövényes termék, minimális szénhidrát, semmi sertéshús, édességet sem lehetne (de még nem tudom, hogy bírom e), gyümölcs-, és zöldség ezerrel, de abból sem lehet mindent és rengeteg mozgás.

Flóra jól van, iszonyú nagylány. Lassan kezdek vágyakozni egy másik, kisebb után. Kislány után. Érdekes, mert Flóra előtt csak fiút akartam.
Olyan aranyos és folyton beszél, kivűlről mondja a dalokat, mondókákat, egy csomót tud mutogatni is.
A bölcsiben is agyondícsérik, hogy milyen okos, mindig különdolgozik, mert míg a többiek rombolnak, ugrálnak, addig ő, addig foglalkozik egy dologgal, játékkal, míg tökéletes nem lesz.
Ja és szépségkirálynőnek hívják, meg mindig emlegetik, hogy farsangon ő volt a legszebb, de ebből én nem akarok nagy ügyet csinálni, nehogy már most elvigye más irányba ez a dícsérgetés. Én az eszére szeretnék majd büszke lenni és a jó tulajdonságaira és nem modellként, meg szépségkirálynőként akarom viszontlátni.

Most már mi is bennevagyunk egy találkozóban, sőt lányok, én délelőttönként is ráérek babanélküli randira. Délutánonként pedig akárhová el tudunk jutni babásra.
Szóval?

Üdv mindenkinek: Csilla

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Jolka, Tünde, gondoltam, hogy erre gondoltok! Zsuzsival én is csak úgy tudtam dumcsizni, és Dóra úgy maradt meg a babakocsiban, hogy kölesgolyót majszolt! Egyébként nemsoká el fog tűnni ez a pár hónap korkülönbség, és még akár egy osztályba is kerülhetnek! :lol: Boti, Domi, Ádám, Bence, Zalán,... :lol:

Zsuzsi! Nekünk is van olyan kisbugyink, amit írtál. Az tényleg nem enged ki semmit! Csak vigyázni kell, hogy sokáig ne legyen pisiben a babó!

ANita3! Tetszett a katalógus? Sikerült tegnap böngészni?

Teszek pár képet!
Kép Kép Kép
Sziasztok!
ágimanó1

Csilla!!! torna? hol? bea tartja?? régen jártam hozzá. mostt is mennék, ha jó időpontban lenne.fogyni abszolút nem akarok, csak alakulni. :D írnál róla??

Kép
dora1980

most csak gyorsan: félsátrat olcsón, hol???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita!

Félsátor: Ha szerencséd van akkor a régi nagy spárba lehet még kapni. nincs 3eft. Hátul van a játékok sorában, valahol szélen, talán ott ahol a raktár ajtó nyilik. Baumax, praktikerben már elfogyott. De, ha nem kapnál odaadom a miénket.

Csoda történt
felálványozták a piros házat. Végre ki néz majd ,valahogy az a sarok. Kiváncsi vagyok menniyt adhatott az önkormányzat, hogy a lakók csak belementek a felújításba. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka, köszi, megnézzük, ha felkelt Boti. Remélem, szerencsénk lesz.

Piros ház hogy fog kinézni, tudja vki? Jajjj, én is örülök, hogy kipofozzák.

Este írok majd! Vasalok... :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Barátnőm is mondja, h. valszeg még az a játéksátor, ami nekünk van, bár két oldalon is nyitható túl meleg lesz, de már nem veszünk a meglévő négy mellé még egy ötödiket. Amugy van a Rossamannban csónak (elég nagy) kétezerért és bár nem reméltem, de itthon vettem észre, h. még lapátot is adtak ennyiért. Csak azért irtam, hátha érdekel és ugrálóvárat is láttam, de nekünk nyaralás után azt már gond lenne elhelyezni, nektek viszont ott a nagy udvar.

Csilla, Jó, h. jöttél. Candidája bárkinek lehet, csak nem tudunk róla. Te hol tudtad meg?
Flórát tényleg nem kell szinezni, ő egy kis okos gyönyörűség.

Amugy tökre kivagyok, mert vasalni kéne, de elő se veszem, hanem begyűröm a szekrénybe. Pont mára jeletnkeztek be ketten is lakásnézőbe.

Piros ház .... hát ettől rosszabb már ugysem lehet, tehát már mindegy hogy fog kinézni, de érzésem szerint piros lesz.

KépKép
tuzal

Szerintem is piros lesz, hisz ez egy útmutató Nyíregyen

Remélem nem sárga lesz. :)

Ági!
Nagyon helyes a kiscsaj a képeken. Az a fürdőruci, nagyon cuki. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!!

ÉN ma megnéztem a HArry Potter és a főnix rendje c. filmet!!!!! :lol: Hihetetlen jó!!!!!! :lol: NAgggyyyon hűek maradtak a könyvhöz!
14 hó alatt ez volt az első kikapcsolódás. Már kellett! :oops:

Jolka! Köszi! A ruci turis! :lol:

Szép estét
Ági
ágimanó1

Sziasztok!

Ági! IRIGY VAGYOK!! :oops: :oops: :oops: már úgy hiányzik a mozi! Örülök neki, hogy jól szórakoztál! Lehet inkább a könyvre kellene hajtanom azt hamarabb elolvasnám mint moziba eljutunk mostanában. :( Nézegettem a katalógusokat, de igazából ma a hosszú hétvégére készültem ezerrel. Majd ha hazajöttünk.

Mindenkinek jó hétvégét, a nyaralóknak jó nyaralást!

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Dóri!
A torna a D-Centerben van, reggel fél kilenctől fél tízig. Mindenféle szert használunk rajta, egyik órán stepp-padot súlyzóval, másik órán fitt-ball labdát kis labdával, máskor kötelet vagy kis kötelet. Nagyon jó, nem ugrálsz, mint egy őrült (bár nekem az is bejön), hanem lassan, de alaposan dolgozol. Bea nagyon profi, mint tudjuk, ennyi év tapasztalatával és jön javít, szól, ha kell, dícsér, ha lehet. És a hangulat is olyan, mint lennie kell egy edzőteremben. :D Ráadásul, így, hogy reggel van, nem is vagyunk sokan.
A terem tiszta, légkondis, a szolgáltatás mindenféle téren magas színvonalú. Így drága is, de megéri. (Én már sok teremben jártam, sokféle árért vásároltam szolgáltatást, de ezidáig ez a legminőségibb.)
Ha érdekel, és meg tudod oldani a babaelhelyezést, akkor írj ide és utána privátban cserélünk számot.
Mááááásssss valakii??

Tündi!
A kandidát sejtettem, de végül természetgyógyász adott biztos választ. Most lehet kacagtok, mert tudom, sokan nem hisznek ilyen hókuszpókuszokban.
Ja, és nem a hüvelykandidám van.Ez érdekes...
Ti voltatok már a nyh-i strandon az idén, ugye? Írd már le a tapasztalataidat, mert én most csak rosszat hallok róla. Légy szíves!
(Hétvégén jó időt mond, a gyereknek meg már 1 hónapja megvan ígérve a pancsi, de most Tlökre megyünk.)
Milyenek voltak tegnap a lakásnézők? Komoly szándék?
Egyébként meg le vagyok maradva: most akkor megvettétek a másikat? (Amikor összefutottunk, akkor csak tetszett és nézegettétek.)

Dorkamama!
Én nem tudom, hogy ki vagy és gondolom fordítva sem. Írsz magatokról nekem pár sort! Köszi!!

Jolka!
Hogy vagytok? Nagyfiú?
Hogy oldjátok meg a pici elhelyezését? Külön szobában lesznek vagy a pici veletek?

Kép
nycsilla

Csilla!
ez elég jól hangzik, meggonodlom. be kell jelentkezni?milyen napokon van? ja, és ugye nem ilyen "műnős" :? társaság jár? azt nem szeretem...
mennyi az ár?

Többiek bocsi, h . most csak csillához szóltam, de anyáéknál vagyunk, és még most lesz ebéd, várnak rám, csak petit hoztam fel aludni!!
mindenkinek szép napot!! :D

Kép
dora1980

Sziasztok,

bocsi, tegnap mégsem írtam, és most sem fogok nagyon, mert nagyszülőzünk, aztán megyek pedikűrre.

Csilla, én jártam Botival oda és Beához baba-mama tornára. Engem is érdekel :D
Tényleg nem csoda, hogy ilyen büszkék vagytok Flórára, van is miért :)

Tünde, Ági: szállodába megyünk, de részleteket inkább priviben, ha érdekel. Na, nem annyira szuper titkos, csak na :wink:

Na, mennem kell!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Dóri!
Kedd és csütörtök fél kilenctől fél tízig, de van más napokon is, csak nem Beával. Lehet, Zsuzsi is jön, most találkoztunk.
Ár: 590 a jegy, 500, ha bérletet veszel.
De jó lenne, ha mind jönnétek!

Zsuzsi!
Tök édi Tomi!!

Kép
nycsilla

Sziasztok,

Alig van pár percem, de gyorsan bekapcsoltam a gépet (netfüggöke), pedig azt se tudom mihez nyúljak, mármint pakolásügyileg. A halom kivasalt ruha a böröndökbe, de egyelőre semmi rendszer. Kocsit cseréltünk a szüleimmel, de nekünk még lehet a Picasso is kicsi lesz (Dóra volt már olyan nektek is, h. 3 főre szüknek bizonyult?). A két Apuka (barátnőm férje a másik) tökre kiakadtak mikor előadtuk, h. ruhaszáritónak is be kell férni a kocsiba. Na, a barátnőmék ma elindultak és nem fért be, ugyhogy nekem kell lobbyzni, de van még egyéb dolog is, amit vagy leviszek a kocsiba és gyorsan elrejtem v. csatázunk miattuk. Nem tehetek róla, de a gyerekemnek van egy csomó olyan dolga a ruháján kivül (főleg játékok), amit nem hagyok itthon mégha a nyakamban lesz a lábam, akkor sem.
Na ennyit rólunk.

Anita, Biztos valami luxushotelbe mentek :lol: és nem akarod, h. nagyon irigykedjünk.
Tényleg jussunk eszedbe, ha Lelle felé veszitek az irányt.

Csilla, Az itteni strandtól nem vagyok elájulva, na meg Zalán gázol bele a mellkasáig érő vizbe uszógumi nélkül és a medence közepén lévő csúszdán lenne folyamatosan, aminek a lépcsője neki még nagyon veszélyes és igy hosszú távon fárasztó, de ezek ránk vonatkoznak és jövőre már szerintem jobb lesz, szal Flórának tetszeni fog. Az Élmény jobban tetszett, de az meg fedett és nyáron azért mégiscsak a szabadtér az igazi.
Egyáltalán nem a hüvelykandidára gondoltam, amikor irtad, de álltítólag szinte mindenkinek van, csak a mértéke különböző. De most mit tehetsz vele? Mivel én szeretem az édességet és állitólag azt a c. is szereti biztos lehetne nálam is találni.
Remélem maradsz még a nyáron legalább netközelben, mert örülné/n/k neki nagyon.
Lakástémánk egyelőre úgy áll, h. van érdeklődő és a mi kinézettünk is kezd nagyon komollyá válni, lehet ez a nyaralás nem a legjobbkor jön, de ezért nem maradunk itthon. Csak lehet sok lesz a 10 napra kivonni magunkat a forgalomból?! Hivogatnak, mára is lett volna néző, de mától tényleg bezárt a bazár.

További jó nyarat mindekinek. Ha tényleg igaz, h. valami rendkivüli hőség várható, akkor kivánom, h. mindenki vészelje át a körülményekhez képest a legkönnyebben. Hétfőhöz 1 hétre jövünk haza, ha minden jól megy.

Puszi
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Jó utat nektek, szuper időt! Vigyázzatok egymásra!!!

Megyek mert lassan megyünk Mutiékhoz, onnan majd még írok!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

CSókolom!

Hol van mindenki? VAgy már a BAlatonon? :D
VAgy játszin van a titkos tali?

Ki mit csinál ilyen melegben?

Mi egész jól bírjuk Manóval, a kritikus időpontba ki sem emgyünk. Strandot kerüljük, biztos nagy a tömeg.

Hétvégén pedig mindig kint van mamáék.

Kapott egy kiskutyát a keresztapjától, ami persze anyuék van. Ez már a második kutyusa, meg van még MOrzsi is. :) MOst egy magyar-német vizsla keveréket kapott, nagyon édes. Szegényt Manó agyon gincsolta, de nem panaszkodott a kutyus. :)

Elérkeztünk a "Mi ez?" korszakba. Mindenre várja a választ. TEgnap az állomáson nézelődtünk, mindenre kiváncsi volt. TEchnika tanár létemre nem mindenre tudtam válaszolni, mentségemre legyen mondva, vonat alkatrészeit részletesen nem vettük anno. :) De már van vonatos nagy könyvük, majd átveszem. :D

A 11 éves uncsim megkérdezte hétvégén, Hogy "Jolci, mitől ilyen kövér a hasad?" :lol: :lol: :lol: Nem mintha nem tudta volna, hogy jön a tesó, csak valahogy beszélni akart róla. De így is, az első reakcióm az volt, hogy leesett az állam. :)

Dóra!
Minden nap mentek a erdei játszira? Ma ki akartam menni, de lusti vagyok. Holnap? MAjd msn-en elcsíplek. ok?
Többiek, van kedvetek kijönni. Ha már nem írtok, akkor legalább pletyizünk egy kicsit.

CSilla!
Kis tesó velünk lesz egy szobában. Már tegnap gondoltaban rendeztük a szobát. Végül csak én nyertem...:D APa belátta, hogy nekem van igazam, látszik, hogy mindig kell hagyni a férfiaknak egy kis gondolkodási időt, mert végül belátják, jobban tudjuk. (kis túlzással)
TEhát mire a tesó egy éves lesz, a fiúk megkapják a kisszobát. Mi meg költözünk a nagyba, de remélem addigra nagyobb lakásra is merek áldozni, de, ha most nem, akkor sem lesz könnyebb.

Rólunk ennyit, várom mindenki jelentkezését. biztos van olyan amit le lehet ide is írni... :shock: :? :wink:

SZép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szia(sztok)

mi tegnap voltunk játszón, du meg szülinapi zsúron. peti élvezte, jól elvolt. ma de. ügyinttéztünk a városban, most alszik JAkab, aztán pedig úgy készülünk, h. kiézünk vhová a tiszapartra ha felkel.
egyébként mi bírjuk a meleget, sztem kicsit fel van fújva ez a hőségriadó! :? régen is volt 35fokos meleg!!!! na meg mindig tudtuk h. ilyenkor az idősek és betegek veszélyeztetettebbek,mint más. nem hogy már munkaszüneti napokat rendelnének el, mert 28 fok fölé megy a hőmérő.
ha nyár, hát legyen nyár... nem??????????????

Kép
dora1980

Pontosan, igazad van Dóra.

Szerintem is csak fel van fújva, nincs is olyan meleg, ok, nem kint dolgozok. De még a ventilátorra sincs szükség, tavaly meg állandóna ment.

Többiek ki merre?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Csilla! Köszi, egyelőre maradok az otthoni tornánál, Bencét nem tudnám hova tenni.

Meleg: szerintem is fel van fújva egy kissé, de azért tényleg elég durva.
Mi tegnap a Sóstón voltunk, találkoztunk Zsuzsiékkal is, ma az Állatparkban, jó hűvös volt, holnap az Élményfürdőbe készülünk.
Amúgy jól vagyunk, nincs semmi különös.
Megyek, mert Bence ki akar szállni a kádból, hűsöl :D
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból. Megtoldottuk még egy nappal így már majdnem igazi nyaralás volt nem csak egy hosszú hétvége :) Nagyon szuper volt, nagyon szép házat fogtunk ki. Dorka csak első éjszaka kelt eggyel többször de végig egy angyal volt! Jött ment a kertben, nagyon élvezte, hogy csak meg kell ütögetnie az ajtoót és már mehet is ki. Mi lesz velünk itthon? :( Voltunk Bogácson strandon - bár ne mentünk volna, szerintem egy nagy 0 az egész (bocs ha valaki szereti ) az émn szívembe nem lopták be magukat: a 8 hós gyerekemet kiparancsolták a gyerekmedencéből, ahova mellesleg csak a partról lógathattam be mert nem szobatiszta és tuti bele fog pisilni (úszópellusban). De az a 3 éves aki épp nemrég lett esetleg szobatiszta biztos szólni fog a játék hevében anyunak h pisilni kell... :evil: :evil: :twisted: :twisted: még1x bocs ha vkinek megbántottam az érzéseit, de ott voltunk 3 pici babával és kissé szarul esett... na mindegy
Viszont az egri stran valami szuper!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Fotókkal jövök holnap.

Csilla! Valóban nem ismerjük egymást, bár én visszaolvasgattam és egy kicsit képben vagyok veletek :wink: Gyönyörű a kislányod és tényleg joggal lehetsz rá büszke! Nekem egy 8 hós kislányom van, Dorka, aki Jolka szerint hasonlít a Te kislányodra egy kicsit :) Vele vagyok itthon GYED-en, egyébként pedig Debrecenben dolgozok a gyógyszergyárban mint analitikus mérnök, bár egy pár évig még nem szándékozok visszamenni :)

A még nyaralóknak jó nyaralást, igazán szuper idő van hozzá!
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Tényleg jó nagy itt a pangás :)
Egy pár képet tettem fel a nyaralásról az albumba :
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12883&page=2
Az utolsó három a legújabb hobbi: lépcsőt mászik a baba lehetőleg egyedül :? :shock: örülök neki :?

Gondolom mindenki strandol. Lehet delutánm mi is megyünk, csak előbb megebédeltetem a családot! Na apa be is futott!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Anita!
Nagyon sokat nőtt a kislányod. Nagyon helyes baba.
Azért boszantó, hogy nem engedtek be benneteket a medencébe. Meg is indokolták, hogy az uszópelus miatt nem mehet be? Bojtik....

Strand, nálunk kizárva. Nem akarunk népi lavórrba menni. Több a fertőzés veszély is, na meg ilyen melegben még ott is öngyilkosság. Na nem beszélve most a káros sugárzásról sem. Jobban szeretünk "hűvösebb" időben menni, akkor is csak 17 uán. Nálam a tömeg kizáró ok, nem bírom.
Így Manó napközben a kádban hűsöl, vagy lemegyünk a játszira a fák kellemes árnyékot adnak.

Ma még nem csináltam semmit sem, lusta vagyok. Szerencsére Manó sem akar kimenni. Legalább szétszedi a lakást. :)

Petra!
De jó, hogy jöttél, már hiányoztál. Nyaralás? Mikor mentek? TEsó projekt?

Tud valaki a környékre valami jó programot ajánlani?
Jövő 7-n jönnek a heverok, és jó lenne valami, amivel el lehetne tölteni az időt. Lehet ez egy hangulatos faház, grillezésre alkamas hely, kiránduló hely, szórakozási lehetőség...tehát minden ötlet érdekelne.

Árnyékos, hűsölős napot mindenkinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hát nem sok olvasnivalójuk lesz a nyaralóknak ha megjönnek :) de gondolom mindenki hüsöl valahol. Mi is anyáéknál vagyunk kint egész nap, legalább Dorka tud kint pancsolni meg játszani az árnyékban. Kezd megbarátkozni a pancsolóval is, már akár 10 percet is eltölt benne :) de az a legérdekesebb hogy ki be mászkálhat belőle, meg pucérkodhat :D Kint voltunk delelőtt is, és úgy elfáradt, hogy elaludt a kocsiban és fel sem ébred amikor kivettem a kocsiból és felhoztam az elsőre :shock: ilyen még nem volt.

Délután viszem dokinénihez megkapja a bárányhimlő elleni védőoltást, meg megmutatjuk a lábán a fehér foltokat. Eddig csak száraz volt egy két helyen, de mióta visszatértünk a fürdetőkenőcshöz azóta az sem. Aztán ahogy most lebarnult a hétvégén azok a foltok meg fehérek maradtak :?

Jolka! Bogácson az úszópellus ellenére paterolták ki Dorkát a vízból, megmagyarázni nem tudták észérvekkel igazán hogy miért, csak azt hajtogatták, hogy még nincs két éves és nem szobatiszta. (Ezek szerint a 25 hós babák mind szobatiszták) Mindegy, amúgy se mentünk volna oda többet.
Szórakozóhelyet így kapásból nem tudok, ha vmi az eszembe jut majd írok.
Hogy bírod a meleget? Tesó? Nálunk egész nap megy a klíma, így van bent 26 fok. Este kikapcsoltuk, reggelre lett 28 :shock: :lol:
De ha már nyár van tényleg legyen nyár!

Annamari! Tiszalökön hová érdemes menni a Tisza partra strandolni? Merre lehet odajutni? Vasárnap lehet oda megyünk, bár még Tokaj is szóba jöhet.

Jó hűsölést mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Szörnyű ez a meleg!!! Bence nyaral anyósoméknál, így én ma beiktattam egy barátnős délutánt , jó lesz, hogy nem kell B. után rohangálnom. Tegnap voltunk az élményfürdőben, nagyon jó volt. Nincs bent túl meleg, a hideg vízben nagyon jó. Csúszdáztunk is, van egy nagyon nagy csúszda, amin lecsúsztunk jópárszor, mert nagyon szuper!

Jolka! Hétfőn megyünk nyaralni Szarvasra 1 hétre. Tesó projekt fut :D eredményt még nem tudok.
Nem igazán tudok programot javasolni, ebben a hőségben Állatpark v. strandon kívül nem tudok mást elképzelni, esetleg vmi erdei szalonnasütés. Tényleg, az unokatesómék a tornapályán sütöttek szalonnát, ez nem is rossz ötlet. ??
Petra

Kép
ppetra

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?