Új privát üzeneted érkezett!

Winnie:
Köszönjük a köszöntést.

Bunny: aranyos a vicc, lehet, hogy engem már nem kért volna meg a doki :(

5 hónapos vagyok, fogacskám még nincs, de szeretek üldögélni, forogni, mosolyogni, de néha ilyen komoly vagyok...

Kép

Ilyen az én kis unokám. :D

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


ROni nagyi, aranyos Laura, tök jó ez a kép!!! hogy / ki csinálta, hogy ilyen "fodros"? :)

Zsuzsi, bébikomp: én úgy hallottam, hogy nagyon nem ajánlják, lassítja a fejlődést, mert ott van minden, és nincs késztetés, hogy másszon, meg elinduljon... úgyhogy én több könyvben is direkt azt olvastam, hogy ne...

etetőszékkel kapcsolatban még annyi, hogy még én sem vagyok benne biztos, hogy ilyet szeretnénk, úgyhogy kritizáljátok meg nyugodtan, meg mi az előnye a múanyagnak? mert én egyelőre ennek a praktikusságát és a később használhatóságát látom...

no jóéjt...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie!

Magam szórakoztatására készítettem az Effects:Frame Marks lehetőségekkel. Szerintem édesek.

Ime: csak az arcoskája:
Kép

másik formában:
Kép

Elköszönök én is :PÁ

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 

 
 

SZilvi, Roninagyi: utólagosan is boldog hófordulót a csöppeknek!

Zsu: tényleg nagyon nem ajánlják a bébikompot, mert megzavarja a mozgásfejlődést. Szóval inkább ne!

Mági: tényleg nem túl kedvesek (finoman fogalmazva) azok az illetékesek. Nekem is, mint Winnie-nek, időben küldtek levelet és igénylőlapot, mert spec. én sem tudtam, hogy ki kell tölteni egy újat. SZóval én is jól megszívtam volna. Sőt, nekem hiánypótolni is kellett, mert először nem küldtem el a születési anyakönyvit. Gondoltam, én fel nem adom postán, már egyszer látták, minek nekik. :wink: Erre küldtek még egy papírt, hogy igenis küldjem el, mert nekik rá kell írni, hogy igényeltem gyedet. Szóval végül elküldtem és rendben vissza is küldték.

Kép
Kép
tinu
 
 


Roni nagyi: jaj de éééééééédes LAURA! Kár, hogy ilyen messze laknak a lányodék, különben kinéznám Ákosnak......na de a mai világban a mai technika segítségével lehet hogy majd 18-20 év múlva egymásra találnak, mert hogy egy napon születtek..... :lol: :P :lol: :P
Nagyon ügyes vagy ezekkel az effektekkel!

Winnie, Tinu: én is kaptam igénylőlapot, meg tájékoztatást, hogy lejár a tgyás. Kitöltöttem, és odaadtam a könyvelőnek, majd ő beviszi a szül.anyak.kivaonattla, meg kell a magánnyugdíjpénztári belépési nyilatkozat is.

Na még egyszer a kérdés: hogy lehet libero könyvhöz jutni?????

Zsu: zokni: mi sem töltöttünk ki semmit, nem küldtünk vissza semmit, csak egyszer jött a posta a levéllel!

Ja, libero: én is kaptam pár hete ajándékmintát, két pelust, meg egy kérdőívet. Na erre mekkora pelust küldenek??????Midit!!!!! :x Már másfél hónapja maxit használunk! :evil: :lol: :evil: :lol:

Ma megyünk tanácsadásra, már előre félek a méretek miatt!!!! :shock: a ruhaméretekből kiindulva megint rekord lesz. Elkezdtük hordani a 74-es méretet!!!!!!
Vendég
 


winnie: na látod pestből nekem ez nagyon hiányzik a színház.Én már láttam a rómeó és Júliát nagyon jó :):):) amíg petsen laktam havonta 2-3x voltunk színházban na ez hiányzik nagyon meg hát a pesti baráti köröm de ők meg időnként meglátogatnak aztán majd ha nagyobb lesz Gege akkor már én is könnyebben fel fogok ülni a buszra és irány pest :):):):):):) amúgy már nem költöznék vissza pestre de néha néha azért jó lesz majd felmenni :):):):):):)

roni nagyi: Laura baba nagyon szép édesek a képek róla :D

Szilvi : mi is a midit kaptuk de én még ráadtam pedig már mi is a 7-18kg-st használjuk :):):):):):):):)
A 74-es méretet már mi is hordjuk de még pár 68-as jó neki de nem sokáig szóval lassan bevásárló körútra kell majd mennem.

a kutyás body tescós szerzemény :D:D:D:D:D:D 3 db volt 1200 ft

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Roni nagyi:
Ügyes vagy, képek nagyon jók!

Nika és Szilvi:
Liberó nekem is midit küldött de én is ráadtam Fannira.

Ruciméret:
van amiből jó a 74, de van, amiből már 80 as kell. :shock:

Bébikomp:
Nem fogok venni, inkább csak ott beletettem, hogy mit lép rá. nyilván az első felfedezés érdekes volt, de nem akarok invesztálni amúgy.

megmondom őszintén elsőzör etetőszéket sem nagyon akartam, mert van olyan amit ugye csak az asztalra lehet tenni és a súlya tarta fenn a babát.(remélem tudjátok miről szónokolok). Na de mindenki vesz és hallom jó szolgálatot tesz, hát így már másképpen látom a dolgot.

Járókát sem akartam venni, nem is vettem volna, de kaptunk egy 30 éves retrót, így lett, de nem bántam meg, Mondjuk nem nagyon csípi a csajszi, de jó az amikor el kell valahova mennem (nem részletezem hova :lol: ) és akkor ott biztonságban tudom, mint a földön.

Bébikomp nekem anno volt, de utáltam.
Én is hallottam, hogy gátol a mozgásfejlődésben, nem is lesz szerintem.
Pillanatnyi múló meggondolatlanságból írtam tegnap, hogy még meglátom.
De nem lesz! :wink:

Kiscsikó és Winnie:
Milyen babaúszás tábor????

Kivi vagyok én kapok -e zoknit.
Mondjuk a liberót és pemperszet sem küldtem addig sehova és mégis jött már 2 hónapos korában liberós mintapelus. Biztos a korhiból tudják az adatokat.
Na remélem jutalmaznak egy zoknival azért minket is! :lol:

Most ríí a csajszi...
Még benézek.

Kép
zsuzsu74
 
 


jó reggelt,


NEkünk tegnap érkezett meg a kölcsön fa járóka, reggel, amíg Ákos készülődött jól elvolt benne. Azt mondta Ákos hogy beszélgetett a játékaival.:)Aranyos lehetett.:)

Ma 4.20 és 7 között kelt háromszor a drága.:((( Remélem most már hamar kinn lesz a foga, mert eddig elég sírósra fogta a figurát.:)))

Bébikompot nálunk a férjem akar, én nem, de eszerintem nem lesz.

Szilvi, aliberós kiskönyv is kupőongyűjtés eredméyne, 10 kis matrica, és utánaa 2. kérdőívvel együtt beküldöd a matricákat és kapsz egy kiskönyetm olyan rághatót.:)))

Egyéként azt írták, hogy a beérkezéstől számított 1 hónap múlva küldik a virágot, meg a könyvet, gondolom nagy a feldolgozási idő.

Szilvi és Roni nagyi,
Ákoskának és Laurának boldog hófordulót kívánok!




Ma jön a barátnőm, úgyhogy egy kicsit rendet kell rakni.:)

csernusn
 
 


Sziasztok!

Libero: lehet hogy én valamit rosszul csináltam? :roll: Az oldalon volt fent valami adatlap szerű, amit elküldtem nekik, hogy küldjenek kérdőívet, amivel a nyuszikat fel tudnám adni. :? :oops: Viszont még mindig nem kaptam kérdőívet!:( Nem lehet máshogy ilyet szerezni? A Nestlés az micsoda?

Ante! Miért kell a nuncimosáshoz kivenni Lidit a kádból? :roll:

Utólag is boldog hófordulót a bébiknek! :lol: :lol: :lol:

Mági!
Nálunk az OEP rögtön nekem küldte a GYED-et igénylő papírt (még május elején), mellette írta hogy meddig járt a TGYÁS! Nem értem , hogy te miért nem kaptad meg, vagy ha a munkahelyed a TB kifizetőhely, akkor ők cseszték el!
Amúgy a kukoricát már szabad félévesnek adni? :roll: Nem fújja fel még jobban?

Nika!
Nagyon édes Gegének a mosolygós alvós képe!:)

Niki!
Próbáljátok meg, hogy rendes mokkáskanállal megkocogtatod Dani inyét, ha hallod, akkor pár nap és kint lesz a fog!:)
Na megyek, mert megint 1 órája olvaslak titeket és nem lesz ebédem! :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Hát TÜndéremnek nem kedvence a sárgarépalé. :lol:
(Szerintem ezt fogta meg a hasát is, mert harmadik napja nincs kaksi...)
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Nika,
bár félig-meddig hiszek az ilyen humbug dolgokban, semmi esetre sem tennék láncot a kiscsajszi nyakába, nemhogy ilyet, de semmilyet.
Balesetveszélyesnek tartom!! Elesik, bekapja, lerántja, beakad....

Bébikomp,
anno fiam kapott ajándékba, párszor belecsücsizett, és kotort vele. Nem volt rajta semmilyen matatható játék, ezért ő inkább a mozgás szabadságát élvezte. De nem akartam, hogy rászokjon (azt hallottam, hogy a lábfejlődésnek nem tesz jót), de hamar elindult magától is, úgyhogy nem kellett.
Leánykámat is legfeljebb párszor ha beteszem majd, inkább csak időtöltés meg érdekességképpen, de nem fogom rászoktatni.
Meg ha nagyon gyorsan kotornak vle, balesetveszélyes lehet a küszöbök miatt.

Bunny,
vicc nagyon jó volt. :lol: Elküldtem anyósomnak is.... :lol:

Roni nagyi,
le a kalappal, hogy mennyire tartod a lépést az informatikával!

Tinu,
Tündikéd naggggyooonn édeske! :lol:

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Sziasztok!

Kellett nekem sopánkodni a hasrafordulás miatt! Lánykám másfél órája próbál elaludni, én negyed óránként járok be hozzá, forgatom, mint a grillcsirkét, mert folyton hasra fordul! :lol: Persze a vissza irány még nem megy neki!

Niki:
Eszembe jutott valami az etetőszékkel kapcsolatban. A lábtartó rész fontos! Először lábtartó nélkülit akartam venni, hogy ne tudjon miről elrugaszkodni. Aztán olvastam, hogy nem jó, ha nincs tartó, mert a gerince az által, hogy lóg a lába a levegőbe, jobban meg van terhelve.

Winnie:
Jól néz ki ez az etető, nem tudom, hogy a fát lehet -e higiénikusan tisztítani, nem megy-e bele a rostokba a hami. (fa budideszkából kiindulva. :) )

Bébikomp:
Imádok olvasni, így persze erről is olvastam :) Szóval a kompban a lába nem olyan formában helyezkedik el, mint amikor jár, mert ugyebár tul. képpen még nem is jár a baba. Így deformációt okozhat a járásnál, rossz lehet a lábtartása. Egyébként nekem is volt, folyton bekotortam vele a sarokba, és visítottam, mert nem tudtam kijönni. :lol:

Mi a liberótól a könyv kérdőív mellé már maxi pelust kaptunk, ezt még rá sem tudom adni Pannára :)

fnoe:
hát a kukorica üveges bébiételben volt. Magam nem főznék neki, gondolom ők valahogy lekezelik, és a héjától megszabadítják. Egyébként ízlett neki, és kaki is volt rendesen.
A gyed miatt egyre inkább kezdem azt érezni, hogy le fogom teremteni a csajt... Mi tb kifizető hely vagyunk, de annak idején a fizetésemmel is folyamatosan gondok voltak. Ilyen a Magyar Államkincstár!

Roni nagy, deszilvi:
Így utólag is boldog hófordulót kívánunk!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tinu,
tényleg, voltatok időközben szemorvosnál, mert mintha írtad volna, hogy mentek?

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Marslakócska: a dokinéni végül nem adott beutalót, úgyhogy nem mentünk. Szerintem az augusztusi meetingen majd ad, ha még mindig úgy látja.

Kép
Kép
tinu
 
 


MÁgi, ha tbkifizetőhely vagytok, akkor mindent a cégnél intéznek benn. vagy az államkincstárnál dolgozol?:)

Igazából nem emlékszem, hogy nekem szóltak volna, az elején elmondtak mindent, arra sem emlékeztem, de én olyan kotnyeles vagyok, hogy mindig többször telefonálok inkább, nekóhogy pénz nélkül maradjak.:))) És így tudtam, hogy be kell mennem a gyedet intézni.


Lányok a fiamnak szerintem tetszik a járóka, ott beszél meg hangoskodik a játékainak.:))))

csernusn
 
 


Niki:
Közalkalmazott vagyok.

Kész ez a lány... Ott kuporgok a szobában, hogy ugyan mutassa már meg tudományát, de véletlenül sem! Ahogy kimentem a postáért, mire visszamentem, hason volt. Pikkel rám... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma voltam fodrásznál!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Hipp-hipp hurrá, .... stb.
Annyira jó volt! :D Apa addig tologatta a környéken a csajt, így tudtam menni, ha megéhezett volna vagy valami, akkor behozta volna. Ez volt a terv, de nem volt semmi. :D
És apa látta már múltkor, hogy kivoltam, hogy nem érem utol magam, úszik a lakás, és utálok mosogatni, pedig én is olyan vagyok, hogy a következő iváshoz új poharat veszek elő. Szóval gondolhatjátok. És ma azt mondta, hogy ha megkapja a fizuját, akkor veszünk mosogatógépet!!!!!! :D :D :D :D :D :D Asszem jó napom van. Csaj se nyűgös. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Fanninak és Ákosnak boldog hófordulót!

Bunny: naggggggyon jó! :lol: :lol:

Akkor most mikor lesz a tali? Valaki döntse már el. Persze talizhatunk kétszer is. Végül is nem árt a kimozdulás senkinek szerintem, és úgy tuti mindenki tud jönni valamelyikre.

Liberós cucc nekünk kb. havonta jött eddig egy kérdőív, beküldtem, aztán köv. hónap aji, aztán köv. hónap kérdőív, és most várom a kiskönyvet. Noémi: Biztos jön majd a kérdőív, csak nem sietik el.
T-comos zoknit nemtom miért küldték (bár a vezetékesünk t-comos, de honnan tudják, hogy van a Kiara :?: :?: :?: :?: ).
Nestléset meg a Felicitas csomagban volt beküldhetős lap, de nem maradtál le semmiről. Kis tájékoztató újságokat küldenek, meg hozzá egy lefűző mappácskát.

Nektek nem csinál olyat a babanet, hogy be akarom illeszteni pl. a smile fejet, és tök máshová rakja, mint ahol a kurzor van, és ahová akarom?????

Üdv.

Kép
kernico
 
 


De jó neked KErnico, hogy voltál fodrásznál, én oda szerintem még egy darabig nem fogok eljutni! :( Örülök, ha a kozmetikussal női külsőt csináltathatok magamnak (ha értitek mire gondolok :oops: :lol: )

Most jöttünk amúgy meg a dokinénitől. Kiderült, hogy védőnéni köv. hónaptól nem lesz (felmondott), így lehet dokinéni sem fog kijárni falura :? Egyszerűen nem tom mi lesz?! :roll: Azért két hetente elvittem Veronikát méreckedni, meghát a hozzátápi elején vagyunk, tehát kell a segítség! 15 km-re innen minden szerdán van rendelés ugyanennek a dokinak, dehát tudjátok, hogy én nem vezethetek :( :( :( Most apának meg ezért keljen eljönni előbb a munkahelyéről? :roll:
Egyébként azt mondta, hogy probáljak sütőtököt adni a kiscsajnak, viszont még nincs idei. Tudnátok segíteni, hogy melyik gyártónak van sütötökös itala vagy valami hasonló? Mással kevere e nem lenne jó, mivel még az almánál és az őszinél tartunk! :oops:
Egyébként kb. mennyit gyümit vagy zöldséget adtok a bébiknek egy nap? Néha úgy érzem hogy bármennyit adhatok mindet befalná a csajszi, pedig szopi után adom és tej már nem kell neki!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


marslakócsak: én is pont ettől félek hogy beleakad valamibe pedig hiszek az ilyenekben:):):)

Babakomp: én is azt olvastam meg a védőnéni is mondta hogy nem tesz jót a babóknak mert máshogy tanul meg járni mondjuk kaptunk egyet ajiba mert sogórnőméké még megvan de nem hiszem hogy fogom használni azért elhoztam hogy ne legyen harag:):):):):):):)

Bedobtam anyósnak hogy etetőszéket szeretnénk meglátjuk mit hoz ki belőle:):):):):) esetleg karácsonyra majd mondogatom még nekik:)

nika70
Salgótarján
 
 


Ja még azt akartam, hogy tegnap letettük a kiságyat, mert már ilyenkor állítólag veszélyes fent hagyni! :roll: :? De így meg olyan furi, hogy annyira lent van a kisasszony. Főleg hogy éjjel kétszer háromszor is ki kell vennem, utána meg úgy vissza tenni, hogy ne ébredjen fel! Ráadásul így olyan barátságtalan az ágy, valamit ki kell rá találnom, hogy izgibb legyen. :roll: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


fnoe:
A Szentkirályinak van sütőtökös itala. Aztán bébiételből a kecskemétinek van szimpla sütőtök. A nestél is árul, de az nagyon nem jött be, tele van kukorica darával, Anna meg öklendezett tőle. Én addig adom neki, amíg látom, hogy jól esik, és elfogadja. Most olyan 80 ml- nél tartunk, de amit nagyon csíp abból 100-at is megeszik.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mi is gondolkoztunk, hogy lejjebb kéne tenni az ágyat, egyik nap úgy rohantam oda, a zenélő forgót elkapta, és réntotta volna magára.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Köszi Mági! Akkor meg probálok Szentkirályisat beszerezni!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Ágy:
igen, már el kell gondolkodni, hogy lejjebb tegyük, mert aztán zsuppsz kinn is van belőle.
De a ki-be rakás az nem túl jó ha lenn van az ágy.
Sajna pedig muszáj lesz...

Mi is a szentkirályi sütőtököt isszuk, már ha isszuk.
Ma zöldborsós-hús van napirenden. Hááát....

Kernico:
Aranyos van, de Fanninak csak jövő héten esedékes a hófordulój. :wink:

TAli:
Én is arra számítottam, hogy akkor valaki megmondja a frankót, hogy legyen-e a megbeszélt 19.-én bármi is.

Akkor újra indítom a talitáblát, hogy aki jön, írja oda.
mert szerintem is lehet többet talizni, nemcsak kifejezetten havonta. Nincs az megírva sehol, hogy ne lehessen előb vagy később. ha tud jönni aki tud, és akar, szeretne, úgyis eljön vagy egyikre vagy másikra vagy mindkettőre.
Különben is a nyár ilyen, kiszámíthatatlan, hogy kinek milyen programja van.

szóval akkor útjára bocsátom a táblát:
Íme:

Név---------------------Időpont--------------------------Óra/perc
1. Tinu........................19.e .........................................14 óra
2.Kernico....................19.e ..........................................14 óra
3. Kiscsikó....................19.e .........................................14 óra
4. Zsuzsi.......................19.e .........................................14 óra



Elnézést, a többiekét nem tudom, nem emlékszem itt a kavarodásban. Csak ezekre a nevekre, hogy nekik/nekünk mindegy.
Többiek írjátok be akkor, hogy jó-e vagy sem.

megyek takarííítani. Brrrr

Kép
zsuzsu74
 
 


mi már lejjebb tettük az ágyat a középső állásba igy ül benne a drága:)
Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Szóval igen :oops: :D Laurának kívánok boldog hófordulót! :D

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Mági, nálunk is volt, hogy magára húzta a forgós játékot de nem ütötte meg magát sosem vele. De én azt csináltam, hogy leszedtem a játék részét és csak simán felhúzom neki ha sír és amint meghallja onnantól fogva vigyorog.
Én munkahelyem is tb kifizetőhely de én nagyon megvagyok velük elégedve. Pl én négy nappal csúsztam ki a 180 napból, hogy táppénzen maradhassak szülésig és elnézték nekem a 4 napot. Illetve ha valami nem volt kerek akkor mindig felhívott az Államkincstárból a bérszámfejtőm.

Noémi, azért kell kivenni Lidit mert még nem tud ülni és ha ültetjük akkor nem tudjuk megmosni a nunciját, így apa kiemeli én meg megmosom.
Én most próbáltam újra Hippes sötőtökös almát adni Lidinek de valahányszor próbálkozom vele már nem eszi meg. Tegnap banánt is raktam hozzá úgy már egy-két kanállal evett belőle de többet nem. Mióta hányt tőle azóta nem akarja megenni. Pedig előtte fél üveggel is megevett.

Név---------------------Időpont--------------------------Óra/perc
1. Tinu........................19.e .........................................14 óra
2.Kernico....................19.e ..........................................14 óra
3. Kiscsikó....................19.e .........................................14 óra
4. Zsuzsi.......................19.e .........................................14 óra
5. Antekirt ...................19.-e ........................................14 óra

Kép

Kép
antekirt
 
 


Nekem Dani tegnap két bébiüveg házikészítésű csirkésrépát evett meg. :shock: Utána mondjuk 9-ig nem evett fél 5-től.

Ma a csirkés sütőtökből éppenhogy egy üveggel fogyott és már ment is aludni a Drága.:)))


Zsu,
A csirkés zöldborsó a kecskemétitől Daninak nagyob bejött...

Úgy döntöttem, hoyg írni fogom mit szeret Dani és hogyan, mert a mait pl félhidegen nem szerette , de melegen már egész jól elfogadta.

Én nem értem titeket miért az államkincsártól hívnak, ha tbkifizetőhely vagytok?

csernusn
 
 


Bocsi Ante! Nem szeretnék kötözködni, de Veronika sem ül még és mindig a kádban fekve mosom minden részét. De valószínű csak nekem bonyolúlt ez! :oops: :lol: :roll:

Nika!
Nekünk eredetileg is kb. ilyen magasan volt az ágyunk, így most totál lent van, a föld felett kb. 10 cm-re. Mondták, hogy vannak olyan babák (állítólag apum is), akik már fél évesen fel tudták húzni magukat a kiságyban álló helyzetbe. És Gege is elég erősnek tünik, ha már ilyen ügyesen ül, se perc alatt meg probálhatja felhúzni magát, viszont nem elég magas az ágy, így át is billenhet rajta. Veronika szerintem még nem erős ehez, dehát az elvárások :lol: :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Mági, forgatod, mint a grillcsirkét, ezen tök jót röhögtem :) azót asikerült elkapni a pillanatot?

Noémi, ez durvi, akkor hogy lesz így védőnő, doki, nem is értem... de hol is laktok Ti?

Kiságy: mi is eddig egy szintet raktunk lejjebb, még kettő van. A járóka még fönn van, de azt is lejjebb kell rakni lassan.

Pelenkázás: 3-mas nehézségi fokba kapcsoltunk: az esti szertartásnál kencézésnél már nem csak hason van (úgy már tudok tenni), hanem 4kézláb áll, így viszonylag nehéz a lábát kenni...

Mi szerintem szombaton kezdünk barackozni... most még néhány kanál erejéig nem biozok, majd ha nagyobb mennyiségek fogynak. De anyu meg piacra, ott azért talán jobb bari van, mint a sarki zölsgéesnél, tele benzingőzzel.... :?

19-e nekem nem jó, így nem írom be magam :(

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie!
Németkéren!:( Hát még van két hét, míg el nem megy a védőnő, aztán meg ki tudja mi lesz. Talán kapunk egy újat, bár állítólag nem egyszerű védőnőt találni :roll: :?
Azért nem semmi, hogy Réka már négykézlábon áll :o :lol:

Képzeljétek ma este elaludt Veronika fél 7-kor és 2 óra múlva már az apja keltette fel, én nem bírtam :? :lol: Pedig már mindent csináltam vele: kivettem a kiságyból, letettem a másikra, cirogattam, újra felvettem, babakocsiban áttoltam az apjához az irodába! Most már túl vagyunk a fürcsin és a szopin és hamar el is aludt szerencsére! Úgy meg tudok lepődni, ha ilyen furcsán sokat alszik. :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat, köszöntéseket.

Vannak többen, akikről régen nem tudunk semmit. Nyaralnak biztosan néhányan, de a többiek nagyon hallgatnak.

Snoopyról tényleg tudtok valamit?
Fibcsi, Ibigirl, Evikismama, Cicmerák, Balázs Évi: mi van Veletek?
Mot nagyon rendes vagy, hogy néha jelentkezel és nagyon tündéri a kislányod.
Kataa, Szana, Bunny azért hallunk hamarosan Rólatok is?
Beszti: nem lehet egyszerű a nyári időszak, amikor minden gyermek ott nyüzsög körülötted és igazi, értelmes napi programokkal lekötni Őket.

Tinu: nagyon jól viseli Tündikéd a sárgarépa pakolást, nagyon édes még így is. Szerintem sem kell heti 1-2 alkalomnál többször adni, mert nem jó a tuladagolás, mert képes még a szemfehérje is besárgulni és a székletet is nagyon megfogja valóban.

Jó éjt, szép álmokat.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Tinu, nem írtam, én is megmosolyogtam a képet, tök jó :)

Noémi, Németkér merre......? :oops:

Roni nagyi, én is épp gondolkodtam egy hiányolós hozzászóláson :)
Ilgyát hagytad még kis a sorból, épp rá gondoltam a napokban, hogy szintén régen jelentkezett...
meg szdorka :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Hát ma már nem adok neki sárgarépalevet. De nekem olyan hihetetlen, hogy egy-két kanál sárgarépalé már ennyire hat a babára! :o Szegény, még mindig nem kakilt, pedig én már ittam tegnap kamillateát is. Ma nem fog kapni semmit, remélem, jön már az a kaki, mert annyit tekereg éjjel. :( Szegényke, 4 és 5 között háromszor is sírva ébredt.
Mi ma elmegyünk egy kicsit nyaralni abnyósékhoz. Kedden jövünk vissza, mert kell menni ortopédiára. Aztán kedd délután megyek a sebészetre nyiszatoltatni. :shock: Ha lábra tudok állni, akkor csütörtökön megyek talizni!
Legyetek jók! :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Winnie, én is Ilgyán gondolkodtam, hogy már régen járt erre mi lehet velük. :-)
Németkér Paks mellett van nem messze.
Nálunk Lidi elkezdte pelusozáskor, hogy ha leszeretném venni a pelusát akkor amint kitépőzáraztam abban a pillanatban megfogja és húzza fel. Illetve a lábát is összezárja a kis szemérmes. :-)

Noémi, mi is fekve mosssuk a kádban csak ha a vízben mosom meg a nuncit akkor szerintem nem ér semmit a fürdetőkrém mert a víz lemossa a kezemről. Ezért szokta a párom kiemelni és úgy mossuk meg majd visszafektetjük a kádba lemosni és ilyenkor szokott feszíteni így nem fér már be a kiskádba.

Roni nagyi, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen képeket tudsz csinálni Lauráról! Bezzeg én anyum inkább játszik a számítógépen és naponta kérdésekkel bombáz ha nem hívom fel telón. :-)
Pedig ő is ügyeskedhetne mint te.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tinu, nem próbáltad ki amit belinkeltem? Én azt adtam Lidinek kétszer és ízlett neki de kakilt is mindennap. Pedig mióta hozzátáplálás elkezdődőtt mindig kétnaponta van kaksi. Ja és Lidi nem sárgult be a répától.

Kép

Kép
antekirt
 
 


ANte: majd kipróbálom, de Tünci egyelőre nem eszik szilárdat. Majd keddtől. De szerintem őszivel kezdek, meg rizspéppel. Aztán majd jöhet a Stahl-féle gyöngyör is. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, ez nem szilárd. Babapép lesz belőle. Lidi sem eszik szilárdat. Remélem ízleni fog neki.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Hát az a fránya fog még mindig nincs kinn.:(((Pedig már csíkban van hasadva az ínye, talán holnap...De legalább tudom számolni a napokat. Ez lesz a 3.

Roninagyi,

Nem is tudtam, hogy a répa így fog. Dani most két napig azt evett és nem kis mennyiséget, egyik nap egy üveggel másiknap kettővel egyszerre. Mondjuk a kakin meg is lepődtam, mert eddig ugye folyós, vagy krémes állagú volt, tegnap meg kétszer rendesen szilárd bogyós volt :shock: (mármint formailag, mert még mindig krémes volt, csak a formája)Bocsa részletezésért, de meglepődtem rendesen.:)

De szerencsére Dani sem sárgult be.

Néztem a pelusokat, most Huggies-t próbáljuk. Nekem formailag nagyon bejön, de igaz Danival nemkünk nincs sok gondunk pelus ügyileg, minden jó neki. Ez olyan kicsi csomag a lába közt és nem olyan bumszli mint a többi.Nekem tetszik.
JÁ és nem értem, ahogy nő a pelusméret, miért drágább?????

Noémi, szar lehet, hogy a védőnő így elmegy, csak nem értem az orvosnak mi köze ehhez, mármint hogy nem megy ki, mert nincs védőnö, szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz, nálunk is külön működnek.
Tök jó, hogy így átmehettek apához, nekem érdekes lenne, ha bemennék hozzá a munkahelyre.:)))


Dani megint a járókában van, nem rossz dolog ez.

csernusn
 
 


Sziasztok!

Pelus: Mi nappal Liberót használunk, abban tud a legjobban ficánkolni, de a babylove-osat ki akarom majd próbálni. Estére meg Huggies. Nekünk az nagyon bevállt. Eddig reggelre csak abból nem jött ki cucc. Bár már leszokott az esti kakiról, de azért inkább maradunk ennél.

Niki! Egyszer ki fog jönni! :-))) Jó lenne, ha már itt tartanánk mi is. Úgy tud néha szenvedni tőle.
Tényleg, valaki egyszer összehozta a D vitamin és fog közötti kapcsolatot. Az is közrejátszhat Kiaránál szerintetek abban, hogy csak szenved, de még semmi nem akar kijönni, hogy egy csomószor elfelejtem beadni neki a D vitamint? Mert eddig nem stresszeltem magam rajta (nyár van, napból is kap eleget :wink: ), de tényleg azt írja, hogy csontképzésben, ... játszik szerepet. Boccs, ha hülyesége írok! :oops: :oops: :roll:

Noémi: Látod, most már mindenki tudja, hol van Németkér! :D :D :D

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Kernico,

Én hoztam kapcsolatban a D-vitamint a foggakkal, és pont ebből az okból amit Te is írtál.:)))Hasonló cipőben járok, a tyúkeszemmel.:)))

csernusn
 
 


Kernico, én rendesen adom a D vitamint és még sehol semmi. Nekem is későn jött a fogam lehet ezzel van összefüggésben.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Lányok, hát én kész vagyok mióta négykézláb mászik Lidi. Komolyan mondom legszívesebben ki sem venném a járókából. :-)
Állandóan olyan felé mászik ami felé nem kéne. Percenként veszem ki majdnem a szék alól mert a széken van egy ülőpárna és azon masni és azt akarja állandóan elérni. Vagy a szárító alá mászik be.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Van egy pici időm , ki is használom.
Egy pici off:
A szám.gépezést még a 90-es évek elején az őskorban kezdtem, de 96-ban nyugdijba mentem és mindent szinte el is felejtettem.
Igaz a férjem dolgozik állandóan a saját gépén, azon nincs internet ezért én azt nem használtam. Amikor összerakattuk ezt a gépet kizárólagosan internetezésre alkalmas, így kb. januártól kezdtem ismerkedni ezzel az új rendszerrel. A fiam hozta helyre a bekavarásaimat, de szigorúan kötelezett szinte arra, hogy magam próbálkozzam. Több-kevesebb sikerrel megy is , igaz én soha nem játszom, mert arra sajnálom az időt, örülök, ha a topickot el tudom olvasni és még a soros névnapi, szülinapi üdvözleteket elküldhetem.
Erre találtam egy tündéri "Zsozirisz" nevű képeslapküldőt, ami ingyenes és még zeneszámot is mellékelhetek a laphoz. Ajánlom mindenkinek nézzen bele, mert nagyon igényes, szinvonalas, rengeteg szép lap és zeneszám található, igazi felüdülés. Aki ismeri kiváncsi vagyok a véleményére.

A másik dolog amit találtam:
"Csupajó" Univer bébiétel termékek: június 1-től kaphatóak az üzletekben.
Azt írják, hogy "Csupajó" bébiétel hozzáadott cukor és glutén-, tejfehérje-, tejcukor-allergének nélkül. 29 féle különböző összetételű.
Alapanyagok a 4 hónapos kórtól: gyümölcs és zöldség,
6 és 8 hón.-tól már ezekben már hús is (csibe, pulyka,marha).
Biztosan sokan ismerik, de az árakról nem írnak. Ha vettetek már kiváncsi lennék az áraira, össze lehetne hasonlítani a többivel.

Bocs, tényleg néhány nevet kifelejtette, azért jó, hogy kiegészítitek.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Szép napot mindenkinek!

Elég jó éjjelünk volt mondhatni.... :wink:

Roni nagyi:
Én becsülöm azokat az embereket akik már megbocsáss nem húsz évesen is ennyire értik és kedvelik a technika vívmányait.
Anyum is először alig akart nagához a sz.géphez ülni. Aztán megpróbálta, játékkal kezdte, passziánsszal. Az egeret sem tudta hogy kell, szinte lemászott vele az asztalról. és a játék alkalmával jött bele abba, hogy nem kell félni a géptől. Ő annyira monndta, hogy ő nem, mert elront valamit, stb. X éve meg ki sem tudom néha a gép elől robbantani. :lol:

Ante:
Milyen link? Stáhl féle kaja? lemaradtam...

D vit: Én rendszeresen adom Fanninak, és most lett fog. Szerintem egyéni adottság. Igaz nekem anno 1 éves koromban ezdődött, de akkor kapásból egyszerre 4 jött. Lázam volt és piros a fenekem.
Szóval ez sem bizti, hogy igaz, ha neked későn jön, akkor a gyeröknek is.

Sérgarépa és sütőtök:
Sütőtököt jobban kedveli Fanni, mint a répát, de szerencsére eddig nem sárgult be a bőre tőle.
A borsó is kedvenc.

Niki:
igen Kecskeméti z.borsós-csirkehús volt, de annyira most nem jött be.
ma megkapja a másik felét, hátha ért még a hűtőben. :lol:

és a rízspépet is imádja. Na azt bekanlazza szépen a kis drágám. vaníliás ízű. :wink:

Winnie:
Almádi... mi oda szoktunk menni nyaralni. nekünk bevállt.Hamarosan tervezzük is a lemenetelt megint.


Tali:

Akkor csak 5 en leszünk?
Jajj remélem tudok menni én is,m ert még alakulóban van egy hivatalos jelenésem, remélem nem akkor.
De majd ugyis megírom.
Én mennék, már most mennék. :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 



Kép

Kép
antekirt
 
 


Roni nagyi én most vettem univer Borsófözi csirkehusival ha jól emlékszem a coopban itt Starjánban 290 körül volt.Próbáltam adni neki de olyan álmos volt hogy baromira ellenkezett most alszik majd utána megpróbálom újra mert szerintem kelleni fog neki csak most nyafi volt pár kanállal már evett és nem köpte ki .

nika70
Salgótarján
 
 


roni nagyi megtaláltam a kéeslapküldőt nagyon szép gondolatok és képek vannak ott küldtem is egyet a páromnak hogy tudja mennyire szeretem :lol: :lol: :oops: :wink:

nika70
Salgótarján
 
 


Zsu,
Közsben megnéztem és lehet, hogy Univer volt a zöldborsós csirke.:)

Kajákról

Roni nagyi, nem tudom, hogy ez e a "csupajó" termék, de az előttem lévő univerben nincs tejfehérje, gluténmentes, tejcukor sincs benne, és hozzáadott cukor nélküli. Ez egy új termék, és lila színű.

ezek a 6 hónapos kortól adhatóak, most a DM-ben 176(?) ft-tól vannak. ITt előttem az almaszószos csirke van, NEkem árilag és ízileg bejön, amit próbáltunk.

ezenkívül a hipp jó még, és a Humána sajna nagyon drága.

Dani úgy emlékszem egyszer már evett sárgaborsót és nagyon bejött neki.
egyébként aki macerásnak tartja a héjas borsót, sárgaborsót, és a többit, én úgy csináltam, hogy van egy robotgépünk paradicsompaszírozó résszel (igazából parit paszírozni kicsinek tartom, de babakajához ideális).Jól megfőzöm a zöldséget, és utána ezen átpaszírozom, mindig ötve rá főzőlevet, hogy tényleg csak a héja maradjon fenn, annyira jó krémes főzelék lesz belőle!!!!

csernusn
 
 


Niki:

A D vitamint, amikor még nem így adták, a csukamájolajat kellett a babáknak a csontok erősítésére és a fogak miatt. Szükséges is volt, mert 1952-ig a kristálycukrot is jegyre adták/főre.

A csukamájolajat 6 éves korunkig kellett naponta 1 evőkanállal bevenni és 1 nyers tojást ala natur, ezért két dolgot nem szeretek: a csukamájolaj és a nyers tojás.
Pedig igazán hálás lehetek Édesanyámnak, hogy következetesen adta, mert el múltam 60 éves és a csontritkulás nem indult még be nálam és az orvosok szerint kizárólag ennek köszönhetem. Rá is kérdeznek célzottan a korom ismeretében: "csukamájolajas gyerek volt ugye?" Akkor a háborús időkben ki gondolta volna, hogy valamikor 60 év múlva még jó dolog is lesz ebből.

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?