Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

En is vagyok am!
Zsolti alszik, nekem meg ma kene nem megjojjon :lol: Eddig teljes csend. Szoritsatok!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!

Nagyon sajnalom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
En meg itt traktallak a hulyesegeimmel. :oops: :oops:
Kitartast es sok erot kivanok neked. :wink: :wink:
Lexa-rol nem tudok semmit.

Na majd ha jon, jol osszeszidom. :shock:

Magi
Vendég

bangham!

Mikor fogsz tesztelni?
Juj nagyon szoritok neked is. :lol: :lol:

Hmmmm....
Mar ram is sor kerulhetne. :mrgreen:
Magi
Vendég

Nem akarom elsietni, csak ha tenyleg nem jon meg, akkor. Elvileg ma kene, a gep holnapot adja (mert idonkent kesik 1-2 napot), ugyhogy varok legalabb szombatig. vasarnap a ferjem elutazik 1 honapra, ugyhogy elotte foltetlenul megtudom!

bangham

Egyszer mindenkire sor kerul, lehet, h hamarabb mint ram, a lenyeg a kitartas :wink: Most nem vagyok hajlando tulzottan beleelni magam, mert utoljara en is meglepodtem azon, h mennyire melyen erintett a sikertelenseg.... :roll: Mondom, de lehet, h ujra elkeseredek... :cry:

bangham

Halihó!

Magi! Ne szidj még te is, bent a munkahelyen kaptam eleget... ez a nap nekem rohadt jó, mit ne mondjak :? Bocs, kicsit ideges meg rosszkedvű vagyok.

Betti! Dehogyisnem dolgozom, pont azért nem tudtam jönni bentről, mert korán reggel annyi anyagot kaptam az orrom elé, h örültem, h végeztem vele :cry: Nagyon kész vagyok, biztos a hormonok, de ma már 3x bőgtem.

Vidiítsatok fel!!!!

És még a fodrász is.. én nem hiába gondoltam, h nem fog stimmelni vmi a helyettes csajjal. Ugyebár fekete színű volt a hajam. És most tudjátok milyen?? VÖRÖS! :cry: :cry: Nagy szerencséje a kis libának, h jobban áll, mint a fekete :P, meg h így sak fél árat kellett fizetnem. Én komolyan mondom, nem értem, minek megy az ilyen fodrásznak, aki egy fekete festésből vöröset csinál :?

Huh bocs, jót dühöngtem.. na mindjárt jön a kép, meg írok rendesen, és visszakapjátok a régi Lexát.

KépKép
lexus

Na, Lexa fotó.. kicsit félve teszem fel, bár ti úgyse láttatok fekete hajjal, úh nem vagyok új :) Annyira ne rémüljetek meg tőlem.. Jó? :oops: És bocs a hiányos öltözék miatt, de gondoltam, vmi hasznos dolog miatt fotóztatom magam - pocakfotó lett, csak még pocak nincs. De ilyenről indulunk :)

Kép

KépKép
lexus

Sziasztok!
Már le sem merem írni hogy ma hogyan jártam! 9 órára volt időpontom a belgyógyászatra és délután fél 3 -kor hívtak be!!! :twisted: Körülbelül azt hittem hogy agyvérzést kapok!Már azon gondolkodtam hogy nem várom ki a soromat!De ha meg beszóltam volna az asszisztensnőnek hogy én is eü-s vagyok,persze akkor hamarabb sorra kerültem volna,de akkor meg a kint ülő 20 öregasszony meglincselt volna az biztos,így is olyan veszekedést rendeztek le hogy most éppen miért a másikat hívták be,amikor az később jött! :? Hát csak orvoshoz ne kelljen mennie az embernek! :roll:
Na de az a vége hogy megmaradok,valószínű hogy csak a gyulladás miatt ami a gyomromban van lettek rosszak az eredményeim és egy pár hét múlva a kontrollon már jónak kell lennie. (remélem) :? De addig jövő héten még egy vérvétel,amit ő még plusszban gondolt. :?

Móni
Igen,a baba miatt küldött el a háziorvosom vérképre. :wink:
Hú akkor te is nemsokára tesztelsz!De izgi!Drukkolok! :wink: Feltétlenül írd meg hogy mi a helyzet! :wink:

Betti
Mi volt a dokinál?Voltál?

Magi
Akkor kapd el este apát! :D Drukk neked is! :wink:

Lexa
Mi újság veled?Hogy bírod?
Örülök hogy jól sikerült a levél! :D Megható lehetett! :D
Hogy sikerült a hajad?

edoci

Lexa
Látom közben írtál! :lol: Micsoda csini kismama vagy! :lol: Ja és nagyon jól áll ez a hajszín is! :D

edoci

Edóci! :oops: :oops: Köszönöm! :oops: Arra azért kíváncsi vagyok, h apa mit szól hozzá.. még nem mondtam neki.
Te, vicces ez hallod, amit művelnek veled az eü-sök. Igenis szóljál csak, h neked mikorra volt időpontod, és ráadásul még te is eü-s vagy! OK, antiszoc lenne, meg minden, de akkor is, te se ülhetsz ott egész nap azért, h ők sorra kerüljenek ;)

Betti! Sajnálom, h még mindig vannak tüneteid, vagy inkább azt, h vérzel.. Remélem, a doki vmi jót, megnyugtatót mond neked! Gyere utána mindenképp!

Magi! Örülök, h végre + az LH teszt, hajrá estére, drukkolok nagyon, h majd pár nap múlva ne csak az LH legyen pozitív.

Móni! Remélem, nem jön meg!!! Nagyon megy a drukk, úúúgy szeretnélek téged is a 2008 tavaszi topicban látni, mint mindenkit. Csajok! Ez egy felszólítás! Mindenki zebrásodjon úgy, h tudjon költözni a 2008 tavasziba, Lego meg majd jön 'csakúgy' :D

KépKép
lexus

Sziasztok!!

Hüüü a mindenit LExa,de csini vagy. :D :shock: :D :shock:
Ámulok és bámulok.ÓÓÓ,mikor volt nekem ilyen szép alakom. :lol: És a hajad is szuper,nekem tetszik a színe.DE hogyan lett ilyen???Fekete volt..ugye?És milyet akartál belőle???Világosítani???

Móni
Fekete tenger...nagy vágyam volt mindig.Úgy volt idén Bulgária a cél autóval...nyugatMo-ról...na nem vállaltam.Magam miatt sem,de legfőképp Dorka még picur hozzá.Így marad az Adria.Már 7 éve,szinte mindig. :lol: Én imádom,szeretem a sziklás öblöket,nézni aa víz alatti világot,egy hatalmas sziklára kifeküdni,ahol nincs más körülötted. 8) 8) NA de igaz ez gyerekkel már képtelenség.De azért a búvárkodás a partszélen marad,majd felváltva figyelünk Dorkára.

MAgi
Este akcióóóóóó. :lol: Sok sikert hozzá.Párod kicsit lazíthatna a munkában a pé körül,a kis katonák nem lennének lemerülve. :wink: :wink:
Na de ne hogy megharagudj. :roll: :wink: Nem vonom kétségbe a párod teljesítőképességét. :lol: Gyönyörű fiúcskát hoztatok össze pár éve. :wink:

Edoci
Jajj de nem irigyellek. :cry: SAjnálom,hogy ennyi mindenen kell keresztül menned.Akkor ez hatással is lehet a teherbeesésre is???Mit mondott ezzel kapcsolatban???

Betti
Gondoltam,hogy valami nincs rendben. :cry: Mindig olyan vidám és pörgös üzeneteid voltak,most meg nincs sok kedved irogatni.PErsze megértelek,elég nehéz időszakot élsz át.Drukkolok,hogy mihamarabb túl legyél a problémákon. :wink:
Réka baba biztos sok erőt ad neked.

Apa ma is horgászik...jövök még.
Vendég

Lego! Jajj, elprirulok, köszönöm szépen :oops: Semmit nem akartam én a hajammal, illetve semmi extrát nem akartam, csak alapból barna vagy (színkavalkád :D), és már kopott a fekete festék, mondtam neki, h fesse át. Erre lett belőle vörös. Hogy h csinálta... :x
Enyém apa holnap megy horgászni, ha minden igaz.

Magatokról nem írtál, hé! Kérjük az aktuális híreket a Lego családról ;)

KépKép
lexus

nem, Lego, nem te vagy barna alapból, hanem a hajam :lol:

KépKép
lexus

Lexa. :lol: :lol: :lol:
Alapból én is az vagyok... :lol: :lol:

Huuu,hát elég furcs a fodrászod színismerete. :lol:
Azért ez még a barnától is messze áll,nemhogy a feketétől. :lol: Inkább szőke. :lol:

Rólunk???Minden okés velünk,unatkozom egész nap. :roll: Ma nekiálltam a takarításnak,hétvégén tesóm szülinapját ünnepeljük,elég sok vendégem lesz.Na meg 26án indulunk nyaralni,addig mindennek puccban kell állnia.Nem szeretem rendetlenül itthagyni a házat...

Jut eszembe....
Készülök Neked egy meglepivel. :wink: :wink: :wink: Győzd kivárni. :lol:
Vendég

Lego! Most direkt izélsz? :D Milyen meglepi, mikor?? És miért? :D Amúgy meg nem vagyok kíváncsi, kit érdekel :lol:

Unatkozoool? Hát tessék jönni fórumozni! Amúgy én se szeretem rendetlenül hagyni a házat. Olyan jó, amikor idegen helyről hazajövünk, és itthon egy csillogó-villogó házikó vár, nem kell a takarítással szenvedni.

Mi lesz az a meglepiii??? :D

KépKép
lexus

Lexa!

En is szeretnek ilyen lenni megint. :mrgreen:
Na mar megint irigykednem kell. :oops: :mrgreen:

Edoci!
Sajnalom a gyomrodat.
Hamar minden rendben lesz veled.
Kitartas! :wink:

bangham!
Ugy szoritok neked.
Olyan jo lenne neked is + teszt.

Betti!
Mit mondott az orvos?
Ird meg mi van veled.
Kitartas! :wink:
Anyosod ott van meg?
Hogy birod vele?

Nalunk apa meg nem jott haza. :(

Magi
Vendég

Magi! Együtt érzek, nálunk sincs még apa :( Pedig olyan jó lenne, ha lenne, annyira el kéne mesélnem neki a mai pocsék napomat.. :(

Neked nyugi, hosszúúú még az este/éjszaka ;) :P

Betti! Tényleg írj, h mi van, Drága!!!

KépKép
lexus

Magi

Remélem szép estétek lesz. :wink: Hajrá. :wink:

Lexa!!!Ez a hétvégi vásárlásból pár darab... :lol:

Kép

(bocsi,telóval készült,fényképezőgép lemerült...)
Vendég

és most szedtem le a szárogatóról...még kicsit vízes,vasalatlan...sorry
Vendég

Lego!!! Úristen, úristen!!! Ááá, de édesek, ááá :D Köszönöm, h feltetted, jaj nagyon tetsziiiik!! Az a kis szoknya, hát az vmi elképesztően édes! Hol vetted őket, ha szabad érdeklődni? :oops: OK, mondjuk abszolút felesleges, rám való méret gondolom úgysincs :D, a babának meg még nem tudok vásárolni, ha fiú lesz, elég érdekesen feszítene egy HK-s cuccban :D

Ááh, nagyon tündéri darabok! Lehetőség szerint majd Dorkáról is kérünk bennük pár sztárfotót ;)

KépKép
lexus

Lego, Lexa!

Apa 10 elott nem varhato.Miutan hazajott, furdes es vacsi.
Utana jon csak agyikoba. :(
Tehat tenyleg nagyon hosszu lesz az ejszaka.
Honap minden bajom lesz tuti a faradtsagtol.

Magi
Vendég

Magi! De gondolj arra, h lehet, h ennek a fáratságnak a gyümölcse egy baba lesz! Úgy már biztos nem lesz nehéz ;)

KépKép
lexus

fáradtság :roll:

KépKép
lexus

MAgi
Igen,nézdd a jó oldalát!!!Mindent egy csöppségért.Zoli tesójáért! :wink: Bár gondolom kevésbé vígasztal most.:( Ha fáradt vagyok nekem se lehet megmagyarázni,hogy majd lesz jobb,meg gondolj a gyerekre,babára...stb...IGENIS!!!MAGUNKRA IS GONDOLNI KELL!!! Nem tudsz pár napot kivenni???Pénteken most sem dolgozol???Vagy ez csak suliidőben van így?

Lexa
Gondoltam,hogy tetszenek majd. :lol: Dorkám imádja,bár ehhez kellettem én is...Azt hozzáteszem,hogy rajtam nem látni Kittys cuccot,nem érzem magam közel hozzá,de egy kislánynak nagyon édes.
A H&M-ben vettem ezeket,de Ausztriában (a H&M-ben) több mindent lehet kapni...melegítő,napszemcsi,fürdőruci...

Majd dobok képet,de még nem volt rajta.Eddig mostam,vasaltam a vásárolt cuccokat. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én képes vagyok kimenni bennük az utcára :D Amúgy nincs sok HK-s cuccom, van egy pólóm, de azt inkább Gagyi Kittynek mondanám - OK, látszik, h HK akar lenni, de nem az igazi. Ezek dönöjűek! Most biztos hülyének néztek :D

Magi! Ez a pár nap szabi jó ötlet, biztos vagyok benne, h nekem is akkor sikerült bezebrásodni, amikor otthon vtam egy hétig!

KépKép
lexus

Lexa. :D
Ismétlem magam.:) Én nem érzem közel magamhoz. :wink: Amúgy nagyon tetszik,de én inkább "sötétebb" típus vagyok,mint ilyen édes Kitty-s. :lol: :lol: :lol:
Tudod olyan elvont Bonanzás meg Ákosos.... :lol: :lol: :lol:

DE Neked nagyon illik a stílusodhoz,pont ilyennek képzeltelek. :wink:
Vendég

Lego! Na akkor örülök, h ez a meglátásod :D Azzé a HK-s is szeresse Ákost :D Némely száma nagyon tetszik ;)

És lám, felvidítottatok :D

KépKép
lexus

Lanyok!

Koszonom a noszogatast.
Igazan kedvesek vagytok.
A szabi nem megy, mert mar igy is keves van. Ha nem jon ossze a baba, akkor keves lesz.
Ha ossze jon, akkor sok lesz a szabim.
De most nem halok bele a munkaba, mert fonok szabin van.
Jovohettol meg masik fonok van szabin.
:D

Lego!
A camponaban en is szoktam a H&M-ben vasarolni, csak pasi cuccot.

Lanyok!
Rendeltem egy pizzat, mert olyan ehes vagyok.
Ennyit a fogyinak, de nem erdekel, mert

"IGENIS!!!MAGUNKRA IS GONDOLNI KELL!!!" :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Naaa,a mai jócselekedetem is megtörtént. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hááát, erre nincs H&M :( Mondjuk nem mintha délutánonként nem lenne lehetőségem vásárolni benne, de akkor meg már inkább megyek haza :D

Lego! De meg ám! ;)

Magi! Hajrá pizza! :D Én is vettem ma, csak a csaj sonkás helyett gombásat adott.. kösz, mégse eszem ma pizzát.

KépKép
lexus

Mar alig varom, hogy megerkezzen a pizza. :lol:

Magi
Vendég

Ja.. izzé.. a Harry Pottert szereti még vki? :roll: :D

KépKép
lexus

Magi! Én is pizzázni akarok :twisted: Küddesz fénypostán? :D

KépKép
lexus

Lego! Ne legyél már rosszkedvű ;) (2008. januári topic - csak miattad nézek be néha) Biztos csak azért minősített vissza korban a doki, mert esetleg elszámoltál vmit, v ő korábban. Lehet, h a baba végig kisebb lesz az 'átlagnál' (fúj, nem hasonlítgatunk), és mondjuk kétezerötszáz körüli súllyal fog születni - de ettől még makk egészséges lesz!

KépKép
lexus

Sziasztok!
Alig győzök olvasni
Lexa!
Te nagyon csinos vagy! :wink:
Tuti csinos kismami leszel!És szerintem jó ez a haj!Bár nem láttam az eredetit!
Legó!
Örülök hogy vagy!cukik a ruhák!
Te is csinos vagy a pocakos fotón miért írtad hogy nem!
Magi!
Szorítok az éjszakához!Kapd el apát :wink:
Rólam:
Megjöttem az orvostól.Valóban terhes voltam még mindig vastag a nyálkahártya azért vérezgetek de nem kell segítség a vetéléshez így mondta.És el kezdtem zokokni azt hiszem leesett hogy elveszítettem a babám!!!
Bangham!
Nagyon szorítok neked!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! :cry: :cry: :cry: Ne sírj! Vagy sírj, ha attól utána jobb lesz.. nagyon sajnálom! És őszíntén remélem, h az augusztus a Ti hónapotok lesz! Nagyon drukkolok!

KépKép
lexus

Betti!!!
Nagyon sajnálom.:( Próbálj valami másra gondolni,valami célt kitűzni,amiért érdemes csak a pozítívat nézni!!!Tudom ez most jó duma tőlem,csak épp én nem éltem át,de muszáj valahogy túltenned Magad rajta. :wink: :roll: Mi itt vagyunk NEKED!!!

Magi
Pizza.Hmmmm. :D Milyen?
A H&M-t imádom,a gyerek cuccok szuperek.Szerintem jobb,mint a C&A... DE mindig ráfázok...nem bírom otthagyni a ruhákat. :lol: :lol: :lol:

Lexa
Harry Potter???? :roll: Nálam a Gyűrűk Ura... :lol: :lol: :lol:
Jééé mennyi mindenben különbözünk. :lol: Csak csacsogni tudunk együtt. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Köszi a biztató szavakat és kisírtam magam és lezárom ezt a dolgot!Most egy picit elkezdek a munkába való visszatéréssel foglalkozni!
És várom az Augusztust!
És persze irígykedek a pocakosokra és szorítok a próbálkozóknak :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Ez a beszéd! És hidd el, egy ilyen kedves embernek, mint amilyen te vagy, nem szabad, h több rossz dolog történjen az életében! Ezerrel szorítok és remélek!

Lego! Azzé... Gyürűk Ura itt is favorit :D Aragorn, hmm 8) :lol:

KépKép
lexus

Jo reggelt lanyok!

Betti!
Nagyon sajnalom!
Azert orulok, hogy minden ok veled az orvos szerint.
Kitartas es sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energia!
Anyosod?

Lego!
En is ott szoktam vasarolni, na meg neha C&A es Next.

Lanyok!
apa ejfel utan jott haza. Nem birtam addig es morcos is voltam ra, igy aludtam. :evil:
De reggel jol felkeltettem, hogy na mivan ma, aki ejjel nagy ur reggel is legyen az. :oops: :oops:
Igy remelem minden ok lesz. :lol:
Meg ma sincs pe-m ma meg + lesz az LH es majd holnap! :roll:
Jaj csajok szoritsatok.
Holnap reggel mar iszom is a palastfuvet.
Ha nem kezdek el barnazni jovo pentekig, akkor minden ok lesz. Szoval mar jovo heten penteken 70%-ra tudni fogom.
Pe utan 5-6 nappal szoktam kezdeni barnazni. :(

Most nem megyek holnap es jovoheten fogyira.
Ha osszejon, nem is megyek tobbet, ha nem akkor majd megyek megint.

Most jon a neheze ez a varakozas.
Na jo nekiallok dolgozni, hogy terelodjon a figyelem.

Magi
Vendég

Magi!
Szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Akkor meddig kell izgulni mikor lesz sejthatő a siker?

Bangham!
Mi a helyzet?
Piroska üzés :twisted:

Lexa!
Hogy vagytok?

Legó!
Gyere ha lesz időd!

Képzeljétek a Réka szobatiszta úgy tűnik már éjjel is!!!
Elég könnyen ment :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Ez nagyszeru! :lol: :lol: :lol:
Ezek olyan nagy dolgok az eletben. :lol: :lol: :lol:
Nalunk Zoli is szobatiszta ejjel, de azert meg kap belebujos pelust, mert havonta 1x megis belesikeredik egy kis pisi.
Szoval lehet nekem is le kene venni rola.

Szerintem jovo het hetvegeig ha nem lesz semmit akkor kezdek majd kicsit orulni.
Jovohet pentekig ha nem kezdek barnazni az szupi lenne.
De tesztelni, csak 27-28 fele fogok, ha addig nem lesz semmi. :lol:
Szoval lanyok meg ket het.

Lanyok!
ma sem halok bele a sok munkaba.
Szoval tessek jonni.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Betti! Gratula a nagylánynak a bilizéshez, nagyon ügyes! Én is sok +++++++++-t küldök nektek! Köszönöm kérdésed, jól vagyunk, kopp-kopp-kopp! Ma reggel kisebb hányingerrel indítottam, de szerencsére viszonylag hamar elmúlt, remélem, nem is nagyon jelentkezik a nap folyamán többször!

Magi! Drukkok mennek! A jövő hét péntekig meg már nincs is olyan sok idő, pikk-pakk elszáll, pláne a mi társaságunkban :P Más kérdés, h a jövő hét pénteken már nem leszek gépközelben :shock: No annyi baj legyen, remélem, jó hírekre jövök vissza!

Na, megyek, mert vár a munka – ma remélem nem lesz olyan sok, mint amennyi tegnap volt, tudnám díjazni, ha nem kéne ma annyit melózni. Extra álmos vagyok, és hisztis, és nyűgös. Szép kilátások a mai napra!

KépKép
lexus

Lexa!

Hova mesz jovoheten?

Magi
Vendég

Anyuhoz.

KépKép
lexus

Szép jó reggelt mindenkinek!
Jó sokat írtatok,alig győzök visszaolvasni! :lol: Bezzeg ha itt ülök a gép előtt nem történik semmi! :? Direkt csináljátok ezt velem? :lol:

Magi
Megy a drukk! :D

Lexa
Én szeretem Harry Pottert és a Gyűrűk urát is! :lol: Meg is kéne nézni a moziba az újat. :wink:

Lego
Nagyon cuki ruhákat vettél!Ha lenne az én méretemben,illetve ha csini lennék még én is felvenném! :lol:

Betti
Sajnálom! :(
Nagyon ügyi Réka hogy szobatiszta!Gratula hozzá! :D

Móni
Mi a helyzet???

edoci

Edóci! Örömmel olvasom, h felvennéd a Hello Kittys cuccokat te is, puszi :D Én holnap az UH miatt szabadnapot kaptam (nem mintha tudnák, h UH-ra megyek), és mivel oda is együtt megyünk apával, a babamozi után megyünk Harry Potteres mozira is :D

Veled mi újság, hogy vagy?

KépKép
lexus

Ja,felteszem a diagrammomat,de elég gáz,én márlassan kihűlök! :?

Kép

Lego
előbb elfelejtettem:nem mondtak semmit hogy ez mennyire befolyásolja a teherbeesést,de szerintem igen,most ebben a hónapban nem is szeretném a sok gyógyszer miatt!A legjobb esetben még másfél hétig kell őket szednem.Remélem augusztusban már "tiszta lappal" indulok! :wink:

edoci

Lexa
De jó nektek!Két mozi is! :lol: Ez irígylésre méltó! :lol: Hová méssz uh-ra?
Köszi én megvagyok! :wink: Ja,Máté is! :lol: Pakolja nekem a DVD-ket! :?
Szombaton megyünk vásárolni,többek között apának öltönyt,meg Máténak is.
Én csak cipőt akarok venni. :?

edoci

Szia Edoci!
Jobbulást!Örülök hogy itt vagy!
magi!
Örülök hogy ráérsz!
Írnál nekem az Lh tesztről!Valahol olcsóbban nem lehet megkapni és kb. 1 hónapban mennyi fogy el?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?