Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Pézsé Kismokus!
Gratulálok a lánykákhoz!
Jo egészséset kivánok!
Kép

Napszemcsi!
Neked is szeretnék gatulálni a babákhoz!
Gyönyörü sullyal születtek! Kép
Én anyukámat hivatam most segitségnek mert Marcinál elusztam teljesen és nem tudtam összeszedni magam sosem!
A tejen meg ne problémázz mert csak idegeskedni fogsz feleslegesen!Ha nincs akkor nincs!A tápszertöl is gyönyörü gyermekeid lesznek és tényleg nem az tesz jo anyává hogy szoptatsz!Ha van tej az nagyon szuper de ha nincs akkor tápszer!Én annyit problémáztam ezen Marcinál,hogy teljes depibe voltam a tej miatt mert potolnom kellett tápszerrel!És ráadásul nem és szopott is fejés és tápszer minden etetésnél!Minden rendezödni fog!Ügyes vagy!!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lányok!
Szeretném megkérdezni,hogy nincs véletlenül valakinek maradék progi szurija?
A barátnömnek kellene és nem tud szerezni szegény!!!
Elöre is köszönöm!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy aki kapott a programjában Clexane-t, az meddig szúrta? Azt tudom, hogy akinek trombózis hajlama van, az végig szúrja a terhesség alatt. Nekem ilyen nincs, tudtommal, csak úgy próbaképpen írta fel a doki (Kr.), hátha közrejátszik a tapadás sikerében. A nőgyógyászom ma tanácstalan volt, hogy miért és meddig kell szúrnom, végül azt mondta, szerinte nem kell már (12. héten túl vagyok). Más, aki hasonlóan nem konkrétan trombózis miatt kezdte kapni, meddig kapta? Nyugodtan hagyjam el?
Előre is köszi!
lili73
 
 

 
 

Lili :D
hívd fel krizsa dokit, nehogy itt a mi véleményünk alapján hagy el, vagy használd tovább!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,

köszi a tanácsot, meg is fogadtam, és felhívtam. Azt mondta, nyugodtan hagyjam abba.
lili73
 
 


Lányok, köszönöm a gratulációkat!!!
Kismókus: Gyönyörű a babád!

És íme, Petra: Kép Kép

Igérem, majd jövök, de most még a nem volt időm visszaolvasni.
Sok erőt, azoknak akik még előtte állnak és sok-sok tejcsit a babás kismamáknak!
Majd én is megyek a másik topikra is, biztosan lesz rengeteg kérdésem!!!!

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


PéZsé :D
gyönyörű!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pézsé
Milyen szépséges kisbabád van! :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


pézsé,
szívből gratulálok ehhez a csodaszép kislányhoz! :D :D :D

KépKép
pompomlány
 
 


Pézsé! :)
Én is gratulálok Neked, és Te babád is gyönyörű! :)

Kép Kép
kismokus
 
 


Pézsé!
Gyönyörü a kislányod!!!!!! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Pézsé!

Csak ismételni tudom a többieket: Nagyon szép, tündéri kisbabád van! Jó egészséget nektek!

Lassan elfogyunk ebből a topicból. :(

Kép
mirr-múr
 
 


Lányok :lol:

Köszönöm szépen a gratulációkat! Tényleg gyönyörű, éppen annyira, mint a Ti babáitok, amikor ránéztek. Sok mindent kellenne írnom, de először is köszönetet akarok nektek mondtani, hogy olyan sokszor, sokszor, sokszor.. tartottátok bennem a lelket!
KÖSZÖNÖM!!!
Sajnos a tej nekem is probláma, a kórházba pótoltak, de itthon még nem kellett. De sajnos nem vagyok egy tejcsarnok! Anya itt van, de ma nappalra már hazament és csak estére marad és talán holnap már estére sem. Vasárnap jöttünk haza és próbálunk szokni egymáshoz.

Lassan visszaolvasok, ja és átmegyek most már én is a másik topikra. :roll: :lol: :? :lol:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Kedves Pézsé!
Gyönyörüséges kislányod született! Legyetek nagyon boldogok!
És mostmár, ha szép lassan egymáshoz szoktok, nyugodj meg, örülj a babádnak, hallgass az anyai szivedre és teljesedj ki ebben a gyönyörü hivatásban! Ő fogja tovább tartani Benned a lelket! :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Még adós vagyok a születés-történetünkkel. Kicsit hosszú lett, bocsi. Bár az az igazság, hogy ez is már a rövidített változat, de egyszerűen nem tudtam semmit kihagyni.

Klári baba születése
Vasárnap este 6 után értünk haza, akkor már időnként éreztem valami nagyon kis fájásocskákat. Ez kisebb-nagyobb időközönként, de teljesen rendszertelenül újra előjött. Ekkor már gondoltam rá, hogy ez talán „valami”, de nem tudtam, mit csináljak, mert feleslegesen semmiképpen nem akartam kórházba menni, ugyanis a felkészítő tanfolyamon mondták, hogy ha csak jóslófájás, akkor is bent tartják a kismamit, és ezt én nem szerettem volna. Szóval a párommal figyelgettük a fájásokat, de semmi erősödés, semmi rendszeresedés :? … Közben megfürödtem, rendet raktam a lakásban, meglocsoltam a virágokat, és vártuk, hogy mi lesz. Eldöntöttük, hogy ha még lesz 2 egymás utáni fájásocska, akkor indulunk, de természetesen ilyenkor mindig csak egy jött :? … Végül úgy határoztam, hogy nem megyünk sehová. Este 11-kor lefeküdtem aludni, és ekkor jött két egymás utáni fájás… Felöltöztünk és éjfélkor elindultunk. Út közben mintha 10 percesre beállt volna a fájás, de erősödni még mindig nem erősödött. Fél 1-kor értünk a kórházba (éjszaka jól lehetett menni). Ott felvették az adatokat (minimum 8 papírt töltöttek ki), átöltöztem, és megvizsgált az ügyeletes orvos. Láttam rajta, hogy jól meglepődött, de mondta is, hogy „ahhoz képest, hogy első terhesség, és láthatóan nem túl erősek a fájások, már bő kétujjnyira ki vagyok tágulva”… :shock: Felraktak az NST-re, ami ugyanazt mutatta, hogy vannak fájások, de nem rendszeresek, és nem túl erősek. Ezután jött az előkészítés rész, miután ez megvolt, felfektettek az ágyra. Szerencsére üres volt az alternatív szoba, és mehettem oda. Sokkal kellemesebb, mint a többi. A párom kapott ruhát, és ő is bejöhetett. Kiderült, hogy addig senki nem mondott neki semmit, pedig szegény már több, mint 2 órája várakozott a folyosón.
Felhívták az orvosomat, aki ¾ óra múlva már itt is volt, pedig Pécsről jött. Ezután minden nagyon „gyorsan zajlott”. Megjött az orvosom, aki megcsinálta a burokrepesztést. Kaptam infúziót, és kezdtek rendszeressé válni és erősödni a fájások. Utána várakozás. Ahogy erősödtek a fájások egy idő után kértem gázt. Először nagyon rossz érzés, mert elég erősen kell szívni, és az ember úgy érzi, hogy nem kap elég levegőt, de aztán rájöttem a nyitjára. Végül mikor már érzetem a „székelési ingert” hozták a steril cuccokat, és onnan már tényleg nagyon gyorsan ment minden. Ekkor volt pár bátorító szó, pár megjegyzés, ami nagyon sokat segített. Ilyenek pl. a szülésznőtől: „fél óra múlva már biztosan meglesz a baba”, az orvostól: „még 3 fájás, és kint lesz”, vagy a páromtól: „látom a fejét!”… Aztán tényleg jött a 3 fájás, és kint volt a baba. Furcsa érzés volt, hogy egyik pillanatban bent van, aztán érzem, hogy megy ki a hasamból, és a következő pillanatban kint van és SÍR!!! Ránéztem a páromra, akinek könnyes volt a szeme, és nem tudta levenni a szemét a babánkról. (A videók sem lettek jók, mert teljesen a történtek hatása alatt volt, és csak lógatta a kamerát, inkább nézte, hogy mi történik.) Kicsit megtisztogatták a babát, mondták, hogy minden rendben vele. Pár perc után a párom elvágta a köldökzsinórt, majd rátették a mellkasomra, és pár percig ismerkedtünk. Hihetetlen érzés volt! Aztán elvitték, hogy megvizsgálják, és teljesen megmosdassák, de már akkor hiányzott… Ezután jöttek a még szokásos dolgok (méhlepény, varrás, 2 óra pihenés a folyosón), de én már egyre csak azt vártam, hogy mikor láthatom megint a mi kis drágaságunkat!

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok Lányok!

Orsi, Melcsi és a többi babás mama! Most, hogy már elmentetek, alig van ittt vki. :(
Moszt menjek már én is át a babás topikba?? :oops:

Azért remélem vki. tud válaszolni....
Tudja vki., hogy a magnéziumot hanyadik héttől nem lehet már szedni?? ( 36??)
Addig szedhetem ugyanúgy, mint eddig?

A málnalevél tea ivását mikor lehet elkezdeni?

Kismókus! Köszönjük a szép történetet! Remélem nekem is ilyen könnyű szülésem lesz! :D

Kép
mirr-múr
 
 


én olvasok itt is :D :D :D

a magnéziumot akár szedheted végig is :D de azt szokták mondani, hogy a 36. hét után simán abba lehet hagyni :D
málnalevelet meg akkortól inni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kismókus!
Nagyon szép a szüléstörténeted és a szavaidból kivéve viszonylag gyorsan ment, bár nem írtad, hogy Klári baba hány órakor született meg. Azt hiszem mindenki ilyen "könnyű" szülésre vágyik. :lol:

Pézsé! Várjuk a Te szüléstörténeted is!!! :D

Lányok, én is itt vagyok ám, csak olvasóban. :shock:

A friss kismamik is már átjöhetnének ide, mert tényleg lassan kiürül a topic.

HAhó új kismamik !!!!!

Kép
jud71
 
 


Jó reggelt!

Orsi! Örülök, hogy itt vagy! :D Köszi a választ!

Kép
mirr-múr
 
 


Kismókus
Nagyon szép a történet! És számomra nagyon bíztató! Én is kb. ilyen súlyú babóra számítok, szeretnék hasonló élményt! Te szedtél vmi homeos bogyit vagy ittál málnalevélteát, hogy ilyen klasszul tágultál?

Nekünk tegnap volt a 2. CTG-nk. Szívhang szupi. És az egy héttel ezelőttitől eltérően mutatott méhmozgást is, a 20 perc alatt 4-et, 50eseket. Semmit nem éreztem belőlük. Azt mondta a doki, ez 3 héttel szülés előtt teljesen normális, nem jelenti azt, hogy hipp-hopp szülünk. Volt ilyen tapasztalatotok?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Jud! :)
Ez tényleg lemaradt. :oops: 7:37-kor született meg, vagyis kb. 7 órával azután, hogy beértünk a kórházba...

Emma! :)
Végül nem szedtem semmit. Addig vaciláltam, hogy szedjek-e, míg megszületett a mi kis Mókuskánk! :shock: :oops:
Nekem az NST még csütörtökön se mutatott semmit, vasárnap éjjel meg már mentünk szülni! :P

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok!

Úgy látom már itt nem nagyon vannak kismamik akik még a vásárlás fázisában vannak, de azért feltenném. Ezt a takaronkat szeretném eladni nem használtuk.

Vastag plüss, összecippzározható így babakocsiba is be lehet könnyen tenni és a hátát is melegíti. Rakok fel róla képet 3000 forintért szeretném eladni. Ha valamelyikütöket érdekli vagy írjon privit vagy a zseboroszlan5@freemail.hu e-maicímre és megbeszéljük.

Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Mir-murr!
Én néha ide is jövök olvasni, ám tény hogy eléggé kiürült a topic. Pár hét és Te is odaát leszel :D
Nekem a 38.héten kellett abbahagyni a magnéziumot, de lehet hogy ez a tervezett császár miatt volt igy.
Emma!
Nekem a szülés előtti napon voltak 60-as fájásaim is, de nem éreztem belőlük semmit!
Kismokus!
Nagyon szépen született meg a Legkisebb Mókus :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Végre apjuk megcsinálta a netet, hogy tudok írni is, és nem csak olvasni!

Azóta mennyi szép új baba született! Nagy nagy graula a szüleiknek!!!!!!

Én szerdán megjártam a hasbökit, azóta nem sok mindent csináltam itthon a pihenésen kívűl. Ma porszívóztam, de elég rendesen bele is fáradtam és a hasam is, úgyhogy még párnapig valszeg csak lájtosan fogok bármit is csinálni, és szegény Ákoskámat valszeg még párnapig nem fogom emelgetni :cry: , pedig már nagyon hiányzik hogy ölbe vegyem és ölelgessem és stb. stb.

A vasat-folsavat meddig kell szedni? Már nem tudom.
Én a magnéziumot végig szedtem.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :D
folsav ca. 12. hétig, vas végig.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Orsi
Köszi szépen, de akkor az nem baj hogy én olyat szedek amelyikben mindkettő benne van?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


nem baj.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma

Manó babája megszületett már, egy másik topikon olvastam.
Úgyhogy Te vagy az első. Meg Zsuzska.

Lányok,

nekem előjöttek most ugyanazok a tünetek, mint a legelején, reggelenként rosszul vagyok. Ilyet még nem is hallottam soha senkitől.

Szerintetek ha a méhlepény rálóg a méhszájra és ez így is maradna mostmár, akkor nincs esély a spontán szülésre?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi
Megszületett??? Remélem ide is mielőbb megírják és megtudunk részleteket. Akkor Zsuskával az élre törtünk :shock:
Szerintem nem valószínű, hogy engedik, de biztos függ a pontos elhelyezkedéstől
Én is 3x hánytam (ami eddig sose volt) de nem reggel, hanem este, lefekvés után. Ráadásul napi 3x hasmenés. Fura

Kép
Kép
emma1976
 
 


Melcsi és a többiek! Nektek is örülök ám! :D

Visszatérve a magnézium kérdésre. Valahol azt olvastam én is, hogy a 36. hétig kell szedni, de már nem emlékszem, hogy miért. Mostanában kissé feledékeny vagyok. :oops:
Nem lesz gond, pl. nehezebb tágulás stb. ha esetleg tovább szedem?? ( Bocsi, ha hülyeséget kérdezek) Bár az az igazság, hogy én azt szeretném, ha végig bent maradna a picúr, sőt nem bánnám, ha ráhúzna. ( Bár, amúgy is úgy érzem, hogy rá fog húzni. :D )

Kép
mirr-múr
 
 


GRATULÁLUNK MANÓNAK!!!

Zsuzsi :D
nekem végig volt hányingerem :D :D
norm. szülés. a dokitól kellene megkérdezni. Én azt tudom, hogy ha fedi akkor kizárt a hüvelyi szülés, de ha csak rálóg, azzal nem tudom, mi a helyzet.

Mirr-múr :D
a magnéziumnak ilyen mennyiségben semmi hatása nincs a tágulásra. Szedheted tovább is nyugodtan, ha akarod.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

a saját dokim a mai napig azt mondja, hogy itt még bármi lehet, mármint hogy felhúzódhat (34 hét után :?: ), viszont a másik doki, akinél 4D-n voltam azt mondja, hogy ha ez így marad, kizárt a spontán, legalábbis ő, ha nála szülnék, nem vállalná be, hogy esetleg a méhlepény indul meg előbb.
Érdekes, hogy mennyi császáros baba van mostanában itt, persze ez biztosan véletlen.

Gyönyörű képeket tesztek fel a babákról, nem győzök gyönyörködni bennük.
Nekem a héten megjön a bababútor, ha bent lesz Olivér szobájában, szerintem utána én a napjaim nagy részét már ott fogom tölteni a szülésig is.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
itt azért sok olyan baba van, akinél előzménye volt a császárnak (pl. koránni császár, egészségügyi probléma.. stb.)
no, meg a lombikosok között alapvetően több a császármetszés, mert valahogy jobban féltik a dokik (általában) a lombikbabákat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Erika! Csak meg kellett csináltatni az amniót? Miért? Eredmény? Már izgultam, hogy hol vagy ennyi ideje!

dkata
 
 


Sziasztok

Kata
apjuk akarta, és azt mondta hogy ha a dokimnál és a klinikánál akarok maradni akkor csináltassam meg, így megcsináltattam, (múlt szerdán csinálták), eredmény augusztus 2-án lesz.
a tanácsadás után átmentem a saját dokimhoz a II-es nőire, és megmutattam neki hogy az I-esen is minden OK, de mivel ott felajánlották a dolgot, és még ekkor is 2x is elmondta hogy csináltassam meg + apjuk - hát így elmentem, vagyis mentünk, mert végül lett 2 kísérőm is :lol: apjuk és anyukám (anuykám jött is utána velünk haza és ő csinált jóformán mindent apjukkal) én meg csak feküdtem és néha járkáltam, mert a csípőm és a hátam már egy ideje fekvés nélkül is kész katasztrófa, lassan úgy fogok menni és mozogni mint egy nyomorék, de sebaj majd novemberben elmúlik!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika! Akkor majd feltétlenül írdd meg, mi lett az eredmény! A derékfájás meg viszketés, aranyér meg minden gyík nekem is elmúlt, ahogy Bálint megszületett! Jó a hozzáállás!

dkata
 
 


Sziasztok!
ölég ramaty állapotban jelentkezem
eljött ez a kedd, és egyszerre beköszöntött minden ami xar, és amiket eddig megúsztam:
óránként kelés, pisi, alvás 4 óra összesen
aranyér
savam a torkomban
poci fáj, derék fáj
és ezeknek megfelelően kellőképpen hisztis vagyok. 3. napja sírva fogadom drága férjemet
Az zavar a legjobban, hogy szülésig erőt kellene gyűjtenem! Szeretnék aludni! De se éjszaka se nappal nem megy :(
Kicsikém szerencsére nagyon jó erőben van: eszméletlen, miket tud alkotni! Az eddig mozgás semmi sem volt ehhez képest! Néha azt hiszem, hogy kitör a pocimból az oldalamon :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma

én meg már azt hittem, hogy megszültél, olyan rég jelentkeztél.
Kitartás, még 1 hétig bírd ki valahogy.
Pár napja írtam neked privit, nem olvastad még el, biztos nem vetted észre.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Emma!
Kitartás! Ha meglesz, legalább 1-2 éjszaka told be a csecsemősökhöz és próbáld kialudni Magad, tejed még ugyse lesz akkor és a baba is javarászt alszik még. Én is igy voltam a évgefelé, és sokat segitett az a 2 éjszaka, amit végig aludtam a császár után.
Manónak nagy gratula!
Erika!
Örüéök hogy tulvagy rajta, remélem az eredmény is rendben lesz, megnyugodhattok. Vigyázz nagyon Magadra, ne emelgess!!!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi
Azt hiszem legalább egy éjszakára így lesz

Sajnos megvan az ok a rosszullétemre: nem 9. hónapos tünetek, hanem vírus. 38 fokos lázzal. Felhívtam mindenkit, dokit szülésznőt, van aki algopyrint, van aki Panadolt javasol. Szerintetek?
Nem szeretnék ártani a babámnak!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok

Emma
algopyrint nyugodtan bevehetsz, én fejfájásra szoktam nagy ritkán!
Semmi baja nem lesz a babának!

Melcsi
köszi!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Emma :D abszolút két tábor van terhesség alatt szedhető gyógyszerek ügyében. Az egyik szerint a paracetalom mehet (panadol pl.) a másik szerint az algopyrin.
Bármelyket beveheted.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Július 02-án 4 kg-val és 54 cm-rel megszületett Szilárd.

Most csak röviden írok, és köszönöm a gratulációkat, aki már megelőzött az információban!!!
Most még pörgünk ezerrel a baba körül aki bizony nem sok időt hagy nekünk az alvásra.
Majd teszek fel képeket is ha kicsit ki tudom végre pihenni magam, mert folyamatosan kattog a gép, hogy semmi ne maradjon ki.

Kispotykánk nagyon imádnivaló baba. A korházban babás szobába mentünk, és nem bántam meg, bár nem mondom hogy könnyű volt, de még mindig jobb mintha a császáros szobában néztem volna a mennyezetet és sajnálgatom magam. A kiskópé odabent evett és aludt, most meg eszik, néha alszik, de amint kinyitja a szemét követel bennünket, nagyon társasági emberke, nem szeret egyedül lenni, mi pedig nagyon esendő szülők vagyunk, és bizony szívesen felvesszük ha sirdogál, sőt már közénk is befészkelhette magát párszor. Olyankor egyből nagyon nyugodt és elégedett. És ha ennek később megisszuk még a levét, én azt sem bánom! :lol: Nagyon boldogok vagyunk.

Jó éjt Mindenkinek! Remélem nemsokára sikerül hosszabban is jönni!

Kép
potykamanó
 
 


Drága Potykamanó! Szeretettel gratulálok Szilárdhoz! Várom a képeket!

dkata
 
 


Potykamanó! :)

Gratulálok! :)
(Az alvás dologgal mi is hasonlóan vagyunk, éppen most gondoltam, hogy írok a babásba, és kérek néhány hasznos tanácsot! :oops: :roll: )

Kép Kép
kismokus
 
 


Sziasztok

Potykamanó
nagy nagy gratula Szilárdhoz!
most még szerintem nem gond ha néha köztetek van!
Nálunk már viszont az, mert azóta van köztünk mióta kimászik a kiságyából, és ekkor már sokkal nehezebb lesz visszaszoktatni a saját helyére, pedig már ott virít az új ágyikója is, hogy ne kelljen a rácsosba mennie! És hogy később nehogy a kistesót paterolja onnan ki!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Potykamanó :D
Gratulálok a kisfiadhoz!

Lili is van, hogy mellettem ébred - pl. ma reggel is - :) ezzel semmi gond. A lényeg, hogy olyan rendszerben éljetek, ami hosszútávon mindenkinek jó.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok,

ma éjjel volt az első rendes görcsölésem, arra ébredtem. Pár másodpercig tartott. Ez jóslófájás? És mit jelent? Ettől ugye még ki lehet hetekig húzni?

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :D
a jósló semmit sem jelent. Van akinek már a 32-33. héten van, és utána 2 héttel túlhordja a babát.
De sima méhösszehúzódás is lehetett, elég hülye az idő.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!

Kismókus, Erika - örülök, ha ezek szerint nem nagy bajt okozunk azzal, hogy néha együtt szundikálunk (ez napközben szokott egyébként lenni) este egyikünk mindig ott van Vele a szobában, másikunk pihen. Az első napokban mindketten ott pörögtünk éjjel-nappal, aztán olyanok voltunk mint a kemotoxos légy. Azóta az éjjel váltásban történik.

Orsi - nos a rendszer kialakításával egyelőre hadilábon állunk, olyan a drágám mintha folyamatosan éhes lenne.

Sajnos a tejcsink sem elég teljesen, így éjszaka pótolunk egy kis tápszerrel, van amikor már lefekvés előtt is kell egy kicsit.

Kata - mindjárt próbálkozom egy pár képet feltenni.[/b]

Kép
potykamanó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: