Sziasztok!
Húúúú, de sokat írtatok. De asszem most már megszuperálta apa a netet rendesen.
Deszilvi: Naná, hogy be tud vinni bárhová, ahol dolgozik, de ezt most nem tudom kihasználni, mert a legtöbb előadás 8kor kezdődik, és akkor fürcsizik a Kiara.
De majd később. Meg majd ha nagyobb lesz a lány, akkor egy csomó gyerekműsorra megyünk majd.
És remélem, hogy a Szigeten is fog most is dolgozni, mert a Pink-re ki szeretnék menni (ha nem 8kor kezd), meg lehet másra is, ha Kiara elalszik.
Kiscsikó: Eddig a Margitszigetit is apa csinálta, de most egy darabig "csak" a Városmajori lesz. Lurkóval mit csináltok? Nektek nem akkor van esti szertartás?
Winnie: Pelenkázáskor Kiara is forog ezerrel. Néha le lehet kötni, de van, hogy nem érdekli semmi, csak a függöny a feje fölött. Már megtanultam hason pelenkázni, csak a végén kell visszafordítani félig, hogy bekapcsolhassam.
Meg már egy ideje ő is csapkod, meg tép, belenyúl, meg bekapja az arcom, hajathúz, ... és sajnos ha elveszem tőle a játékát, olyan hisztit csap, és akkor csapkod is, mintha bántani akarna.
Verés: Én biztos, hogy nem fogom verni a gyerekeket. Max. ha ilyen kocsi elé kiszaladás lesz véletlen, akkor popsira rácsapni, de ha mindenért kap, akkor az nem használ. Én kaptam a seggemre rendesen, amíg kicsi voltam, és nem érdekelt. Apa viszont csak kétszer adott a seggemre, de azok hatottak is. Szerintem pont azért, mert meglepő volt.
Hüpp-hüpp, sanyarú sorsú gyerek voltam.
De annyit biztos tanultam a dologból, hogy én nem leszek ilyen.
Tinu: Kiara is olyan édesen tud sírni. Teljesen legörbül a szája, és hüppög. Persze én meg alig tudom visszafogni magam, hogy ne mosolyogjam meg, pedig attól csak jobban sír, ha azt hiszi kinevetem, pedig csak olyan édes olyankor is.
Mensi: Mági, neked mi volt a gond előtte? Nekem nem jött meg több mint fél évig (kb. 30 ciszta), és kaptam gyógyszert is, hogy egyáltalán összejöjjön a dolog. PCO, ha az mond valamit. És most meg egyszer megjött, nagyon vérzett, azóta meg semmi. Kb. 2 hónapja.
Hát remélem én is, hogy nem megint amiatt, mert azért az öcsivel nem szeretnék ennyit szenvedni. Persze vissza kéne mennem a régi dokimhoz, mert ezt nem igazán érdekli a dolog, még csak ultrahangra sem küldött, hogy megnézzük.
Ébredés: Kiara mostanában olyan rosszul alszik, vergődik, felsír, nyöszörög. Aztán meg felkel kb.5 körül, aztán ha szerencsém van, akkor visszaalszik velünk az ágyban, de akkor is csak kb. 7ig. Viszont én nem tudok vele elaludni olyan korán, csak kb. 11 felé. Aztán így kicsit hulla vagyok néha.
Beszti: akkor a sárgarépa fog? Többet nem kap.
Üdv.