Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

Na ilyen meglepiktol a falra masznek.
Nalunk nyaralni voltak anyosek es ma jonnek hazal.
Tuti at fognak jonni. :x

Edoci!

Nalatok sem konnyu a elet.
Nem irom le a csaladi sztorinkat, mert nem szeretnem, ha veletlenul valaki onnan visszaolvasna.
Szoval nalunk is vannak erdekes dolgok.

Lexa!
Sok a munka?
Nekem most igen, de kakkantok ra.
Azert benezek es irogatok.

Magi
Vendég

Magi
Hát igen,nálunk is vannak családi sztorik :roll: ,mindig zajlik az élet! :? De ha gondolod e-mailben vagy priv-ben megírhatod! :wink: Érdekes dolgok....hmmm...azok itt is vannak! :? :roll:

edoci

Edoci!

Majd erot veszek es leirom.

Olyan hosszu lenne.

Magi
Vendég

Itt vagyok :) Amúgy igen, sajna sok, lehet, h haza se tudok menni 2-kor :?

Edóci! Köszi, nektek, és persze a többieknek is megy a folyamatos drukk ;)

Lego?

KépKép
lexus

Lanyok!

Lassan megyek fogyizni!

Lego!
:?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Magi! Jó fogyit!

Hol a búbánatban van Lego??? :shock:

KépKép
lexus

Helló

Itt vagyok,vagyis csak futóban.Nem jó netünk,vmi miatt szarakodik.Fél óra míg behoz egy oldalt.Most gyors helyzetjelentek,majd ha javul jövök bővebben.
Minden okés velünk,Uh szuper volt,bár kiderült kicsit fiatalabb a babóca.Úgy 10-11 hetes lehet.16án megyek újabb UH-ra,ekkor már tuti 12 hetes lesz.
Amúgy most 40mm,dobogott szvecskéje,mocorgott,keze-lába vagyis csak a kezdeményei látszódtak,de már olyan baba formája van. :D
Kép nincs :( Majd legközelebb.

Holnap ha minden jól megy Grazba megyünk.És ma kiderült,hogy 26-án irány az Adria. :D De jó hírek.

Csajok,gyors küldöm,mielőtt kidob.

Puszilok mindenkit.

Viki
Vendég

Sziasztok!
Hát nekünk egész délután nem volt netünk. :twisted: Csak mostanra csinálták meg.
Valószínű hogy holnap mégsem megyünk le a Balatonra,mert akikhez mentünk volna a kislányuk elkapta ezt a hányós-fo...-s járványt.Mi meg ugyebár most mentünk ki belőle...Nem szeretnénk visszaesni!

Lego
Örülök hogy minden rendben volt az UH-n! :D Jó utat nektek holnapra!

Magi
Túlélted a fogyit? :D

Lexa
:?:

edoci

Vagyok, Edóci! :D Csak vtunk vásárolni, vettem magamnak egy sportcipőt, mert már szükségem volt rá, amit eddig hordtam, az teljesen szétment :? Jó, mondjuk sokáig használtam!

Lego! Már hiányoltunk rendesen ;) Örülök, h minden OK! És sajnálom, h nincs képed :( De majd legközelebb! ;)

Na, megyek BK-zni, közben azért vagyok ám, tessék ííírni!!

KépKép
lexus

Ja, Edóci! Cuki a kacsád ;)

KépKép
lexus

Lexa
Köszi! :D
Na vége a BK-nek! :lol:

edoci

Sziaztok lanyok!

Tuleltem a fogyit.

Mar csak 68 kg vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lego!
Vegre hogy jelentkeztel.
Orulok, hogy minden OK!

Magi
Vendég

Edoci!

Kapd el nekem ma apat! :lol: :lol: :lol:

:!: :!: :!: :!: :!:

Magi
Vendég

Jé, tényleg! :D Edóci! Hajrá!!! :D Július van! Mizu a diétával meg a gyogyikkal? Bekavar még? Ugye nem??

Magi! Wow, király ;) És hány kg a cél?

Többiek??

KépKép
lexus

Magi! Voltak anyósék? :P

KépKép
lexus

Szép jó reggelt!

Hogy vagytok, Lányok? Van tervezett program mára?

KépKép
lexus

Lexa!
Már csak 4 nap!!!Izgulok!!!!
Edoci!
Reméllem elkaptad apát :oops:
Magi!
Gratula úgy tűnik jól alakul a fogyi! :wink:
Lego!
Örülök hogy minden oké!

Mi ma borfesztiválozunk du.-n Cserszegtomajon de este benézek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szijja Betti! Én is izgulok!!! Igyál helyettem is vmi fincsit ;) Érezzétek jól magatokat!

Mi voltunk vásárolni, benéztem a C&A-ba is. Magi! Milyen színű az a felső, amit vettél magadnak? Láttam piros tappancsos felsőt, nagyon zabálnivaló volt :D

Edóci! Én is remélem, h megvolt apa :oops:

KépKép
lexus

:shock: Hol vagytok? :shock:

KépKép
lexus

Sziasztok

Lego örülök hogy minden rendben van veletek.

Lexus tényleg már csak pár nap és tesztelhetsz, de jó, remélem sikerült.

Nekünk mozgalmas volt a mai nap,anyu szülinapját tartottunk. Itt volt a nagy rokonság. 17-en voltunk gyerekekkel együtt.

Aztán a telken csinálták a villanyt, meg aknát ástak, kút gyűrűt tettek le. így a ház meg a telek között is ingázni kellett, de amúgy jó volt a mai nap. egy valami nem tetszett, itt voltak az unokabátyám gyerekei, és a fia azt baromira nincs megnevelve, ízt csinál amit akar, tör zúz, szó szerint. Tönkre tettek egy pár autót, a fiam lego repülőjét szedték szét, és egész nap a lányokat szekálták, és persze a Norbit is bíztatta hogy bántsák a lányokat. szóval estére enyhén szólva elegem lett belőle.

Megyek is mert még van mit elpakolni.

Jók legyetek, és aztán hajrá akinek apát el kell kapnia, mondjuk nekem?

Jó éjt

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok, szép vasárnapot.

Jaj, Lányok! Ha tudnátok, mennyire izgulok.. mikor lesz már szerda? Ájjh..

Magi! Te amúgy LH tesztelsz még? Azzal mi van, milyen lett az elmúlt napokban? Van pe?

Gabi! Mi ma tartjuk anyu szülinapját, úh nem is tudom, mit keresek itt :D De, az úgy volt, h készültem a konyhában, aztán bejöttem Tibihez a dolgozó szobába kérdezni vmit, és itt ragadtam :shock: De mindjár megyek és összerázom magam. 17 ember? Hú, nem semmi! Nálunk 10-13 lesz, OK, tudom, nem sokkal kevesebb, de akkor is. És nálunk is lesz egy 6 éves kislány.. hát értelmileg nem ott van :roll:

Na, megyek, fel kell vennem vmi csini göncöt, meg kéne kezdeni vmit a hajammal! Jajj, szerdán fodrász is, de jó lesz nekem!!

KépKép
lexus

Ja, amúgy a többiek? Lányok! Ííírjatok :!: :!:

KépKép
lexus

Sziasztok!
Vagyok csak nagy a felügyelet (anyós)!!!
Na megyek altatni a Manómat!!!
Aztán jön egy betegem utánna jövök!!!
Ja és készítem apát mert 1 hétre elutazik Németországba!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Jó utazást a párodnak! Gyere minél előbb ;) Kiscsaj elaludt?

KépKép
lexus

Igen!
Már fel is ébredt!
Tornával is megvagyok!
Nekiállok a rántott husinak amit apa visz és a pakolásnak!
De azért figyelek! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Mennyit szokott aludni Réka? Rántotthusi? Nyamm, azt nagyon szeretem, pláne szendvicsben.

Nálunk 3-tól 5-ig volt anyu születésnapjának az ünneplése, aztán hálistennek mki ment haza. Megmondom őszíntén, nem bánom, h nem voltak itt hajnalig, nálunk ilyenkor 7-kor mindig kezdődik a vasárnapi rituálé - kaja Tibinek hétfőre, hajmosás, ruhát kell vasalni hétfőre, satöbbi, satöbbi.. Vkinél van még hasonló? :)

KépKép
lexus

Ja, amúgy lehet, h holnap lesz bepótolva az elmaradt teázás! :D Vagy fehér ;), vagy vajas teát fogok inni. Bizarrul hangzik az utóbbi, nem mondom, de nagyon kíváncsi vagyok, és alapvetően meg imádom a teakülönlegességeket!

KépKép
lexus

Lexa!
3 nap múlva tesztelsz is vagy vársz pár napot?
Érzel valamit esetleg?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Végülis sikerült leruccannunk a Balcsira!Most értünk haza! :D
Köszönöm mindenkinek a "bíztatást" :lol: ,sikerült elkapni apát. :D
De igazából nem tudom mi lesz,mert a hőm szerint semmi sincs... :(

Lexa
HÚ MÁR CSAK 3 NAP! :D Kíváncsi vagyok! :D Milyen a vajas tea?Nem is hallottam még róla!
A gyógyszerekkel egyenlőre sz...rul állok,majd szerdán kiderül még meddig kell őket szednem a gyomromra.

Magi!
Ügyi vagy az újabb - kg-okkal! :D
Rólam is most megint hírtelen -2 kg ment le,eddig összesen -5-nél vagyok.Na de ezt köszönhetem annak hogy ez a nyavajás vírus kihozta újra a gyomorfekélyemet. :cry: Ma is direkt diétásat ebédeltem de utána úgy fájt a gyomrom! :(

Betti
Túlélted az anyósod? :wink:

Holnap tessék rám gondolni,mert megyek vérvételre.Aztán kedd genetikai tanácsadó,szerda pedig belgyógyászat! :roll: :? Meglesz a heti program!

edoci

Betti! Nem tervezem, h várok, 3 nap múlva tesztelek, ha negatív, akkor meg majd tesztelgetek addig, amíg meg nem jön. Ha meg piri lesz, akkor piri lesz, akkor hajrá július ;)
Azt érzem, h a melleim kicsit mintha feszülnének. Meg most pár órája megint hányingerem van, és ez most nem a vérnyomástól, mert azzal minden OK - megmértem. De nem akarom nagyon beleélni magam, 6-ból 5-ször jártam meg eddig. Remélem nagyon, h most, a 6.-ra siker lesz, meg eddig nem is vtak tüneteim a teszt előtti napokon.. de akkor is, max. csak reménykedem, mint eddig is!

Edóci! Nem tudom, h milyen lehet a vajas tea :D Azt hiszem, talán azzal sűrítik be. Ésső valahol ez hagyomány, de most meg nem mondom neked, h hol. Ha eszembe jut, megírom! ;)

Jesszusom, szép programok :shock: Gondolok rád holnap (is)!!! Hánykor kell? Úúútálom a vérvételt, úh maximálisan átérzem a helyzetedet! Sajnálom, h sz.rul állsz a gyogyikkal, annak viszont örülök, h sikerült elkapni apát, drukk, hajrá-hajrá! :)

KépKép
lexus

Jo reggelt Lanyok!

Lexa!
Nagyon szoritok neked. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edoci!
A kg-ok miatt irigykedem es apa elkapasa :lol: :lol: :lol:
Balaton miatt irigy, irigy!

Betti!
Most anyosod meddig marad.
Rad nem vagyok irigy, mert ott van anyos es a parod meg elutazott. :cry:

lieglgabi!
Hat teged sem irigyellek a sok munka miatt a telken. Azert kitartast. :lol:

Nalunk minden Ok!
Hetveneg agyon dolgoztam magam, igy faj mindenem.
Felhordtuk a kesz tetoterbe a cuccunkat, amivel meg is telt.
LH tesztet csinalom, bar meg minden nap - volt.
Igaz holnaptol pentekig esedekes valamikor.
Azert apat elkaptam eddig is 2 naponta, tuti ami tuti. :oops: :oops: :oops: :oops:
Bar a hom most erdekes, mert ossze vissza ugral. Pedig mindig egyforma volt eddigi ciklusaimban. :?

Ma ujra fogyi!
Hetvegen nem fogiztam, nem tudom, mennyit hiztam vissza.

Magi
Vendég

Sziasztok!
2 hétig marad az anyós hát azt hiszem nehéz 2 hét lesz de a Rékánk és nekem is szokni kell még!
Majd jövök még!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Huh Betti!

Az meg a rendes Anyosbol is nagyon sok! :shock: :shock: :shock:
Minden elismeresem a tied.

Magi
Vendég

Hahó!

Betti! Hajrá, biztos minden OK lesz anyósoddal! Lehet, h írtad, csak átsiklottam felette, de hh ott van nálatok, ráadásul hh 2 hétig? És amúgy a párod mennyi időre ment el?

Magi! Nem lehet, h a fogyi miatt ugrál a hőd? Nem akarok hülyeséget mondani/kérdezni, de nem lehet, h közrejátszik benne? Grat a tetőtérhez, akkor már le van tudva??

Jaaaj, olyan álmos vagyok, izz helyben el tudnék aludni. És sokára érek még haza, h ledőlhessek egy kicsit..

KépKép
lexus

Lexa!

Pe utan 10 nappal mar kimutatja a teszt a babat.
nem akarsz elobb tesztelni?

CSak ahoz a DM-ben kene Be sure tesztet venned, mert az erzekeny.
Gyanus nekem ez az almossag. :lol:

A hom szerintem attol ugral, hogy egyik nap halalra hajtom magam a masik nap meg nem.

Lanyok!
Nekem is mostansag kene pe-nek lenni.
Mar tojasos a nyakom is. :lol:
Kivancsi leszek az LH-ra ma meg holnap.
Ha most lesz es a kovetkezo ket napban lenne fogyi, akkor egyet kihagyok a heten. Proba szerencse. :lol:

Magi
Vendég

Lanyok merre vagytok!

A heten szabin van a fonok, igy semmi dolgom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Lexa!
Mit szólsz Magi ötletéhez a teszttel kapcsolatban?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Na szép jó napot mindenkinek!

Megvolt a vérvétel,holnap lesz eredmény.Közben meg voltam a háziorvosomnál is,mert már ha csak egy pohár vizet iszok attól is rögtön fáj a gyomrom.Akkor eszébe jutott hogy kellett volna a laborban Helicobacter tesztet is nézetni.De mivel most szúrtak,felírt megint egy csomó gyógyszert,ezeket 2 hétig kell szedni és utána újabb szúrás... :roll: :?
Úgyhogy szerintem most ebben a hónapban már lőttek a próbálkozásnak... :twisted:

Ja,bocsi hogy ezzel untatlak benneteket!

Betti
Anyós :? Kitartást hozzá!

Lexa
Mikor csinálod a tesztet?

Magi
Majd írd meg mit mutatott az lh teszt!Kíváncsi vagyok!

edoci

Edoci!
Hat jo feledekeny ez a haziorvos! :twisted:
A vervetel, az nem olyan borzaszto.

Mondjuk en verado vagyok, igy konnyen beszelek. :lol:
Ha most a honapba nem jon ossze a project akkor megyek megint vert adni.

LH tesztrol majd mindig beszamolok.

Magi
Vendég

Na megcsinaltam az LH-t es nagyon halvany volt meg a csik.

Tehat holnap vagy holnap utan lesz a csucs. Tehat szerdan vagy csutortokon lesz Pe.
Ha szerdan csutrotokon lesz a pe, akkor penteket kihagyom es hetfoig a fogyiig eltelik 4 nap, ami tok jo.
Talan akkor megmarad, bar fene tudja.

Na mindegy. Ezen most nem stresszelem magam.

Magi
Vendég

Haho lanyok!

Mindenki ilyen elfoglalt?

En lassan megyek fogyira!
Szoritsatok, hogy kibirjam.

Magi
Vendég

Na ez jo.

Lexa helyett, most velem van telel a topic.

:lol:
Vendég

Na, mar irni sem tudok.

telel = tele
Vendég

Csajok, meg 30 perc.

Azt meg ki kene birnom! :? :? :?
Vendég

Itt vagyok de csak olvasgatok!
Jó fogyókurát!!!
Lehet pont ez a hónap fog sikerülni mert most nem hiszed hogy sikerülhet és lehet hogy kos lesz.Na ne haragudj csak picit gonoszkodom :wink: Úgye nem sértettelek meg?

Olyan meleg van kinn hogy borzalom!!! :evil:

Többiek?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Én is jelen,csak Máté nem aludt délután és ilyenkor extra foglalkozást igényel! :lol:

Magi
jó fogyit!

Betti
Nálunk nincs meleg és nagyon fúj a szél! :?

edoci

Betti!

En is erre gondoltam.
Szeretnem legbelul, de nem is szeretnem ebben a honapban.
Mivel szeretnem, igy probalkozunk. De jobban orulnek ha nem jonne ossze.
Persze ha osszejon nagyon orulni fogok, ha meg nem kicsit szomoru leszek.
Na mindegy.
Nem vagyok sertodos tipus. :lol: :lol: :lol:

Edoci!
Nalunk most a ferjem egy kicsit Zizi.
Ma mar 20x hivott, hogy hol van ez meg az, mert semmit nem talal.
Rosszabb ilyenkor, mint egy gyerek.

Na mindegy.

Lanyok meg 20 perc es megyek fogyizni.
Nem tudom, hogy fogom birni.
Remelem eleg jol.

Magi
Vendég

Itt vagyok, ragyogok :D De csak egy kis időre, mert ki sem látszom a munkából, túlórázunk, csak most kaptunk egy kis pihit. Minden esetre megbeszéltük a kolléganőmmel, hogy ha törik, ha szakad, elmegyünk ma teázni - feltéve, ha olyan időben szabadulunk ki innen, h még lesz nyitva teaház.

Tesztelés - nagyon para vagyok, és megnyugtat, h még van 2 nap. Nem tudom, h mi lesz, minden esetre holnapig tuti várok, mert egyedül akarom csinálni, reggel, első vizeletből. De nagyon para vagyok tényleg, meg nagyon álmos is :D

Magi! Már ott vagy, remélem, bírod a fogyit, kitartás! És kérünk beszámolót az eredményről, ismét fél kiló mínusz? ;) Amúgy ott helyben megmérnek előtte meg utána, h mennyit fogytál, vagy csak te magadat otthon?

Betti! Itt is halál meleg van, majd megdöglünk az irodában, a légkondi meg persze pont most sz.rt be :evil: 11 körül hívtunk szerelőt, azt mondták, hamarosan jönnek. Azóta is csak jönnek.. mi meg kezdünk megfőni! :evil:

Na, megyek nincs nekem most ennyi időm sajna :? Majd otthonról jelentkezem, a tesztem pedig gondolkodom :)

KépKép
lexus

Sziasztok!

Magi nekem is Réka akkor jött össze mikor alegkevésbé számítottam rá, pont akkor készültem az érettségire állandó stressz, tanulás. Aztán a szóbeli érettségi napján csináltam tesztet, és láss csodát pozitív lett. Szóval lehet neked is így lesz, kitudja. Tényleg azt szokták mondani hogy amikor a legkevésbé számítasz rá akkor jön össze.

lexus én pont a 28. napon csináltam tesztet, de akkor már sejtettem valamit mert állandóan aludtam, rettentően fájt a mellbimbóm, és állandóan paradicsomot ettem. És pozitív lett. Nagyon drukkolok, hogy neked is így legyen.

Ma nagyon jó napom volt, itt volt az unokatesóm aki 31 hetes terhes és tőlem szülinapjára egy 4D-s uh -ot kapott, és én is bementem velük. Hát nagyon nagy élmény volt, persze végig aludt a pici nem tudta felébreszten, de olyan kis édes volt. Aztán otthon Réka mondta hogy Móni hasában ott a pici baba, és simizte a pocakját, majd oda jött hozzám, és közölte hogy anya a te hasadban is ott a baba:) olyan aranyos volt. Annak idején Betti mondta ezt mikor már próbálkoztunk egy ideje tesó ügyben. Még akkor nem is tudtuk hogy tényleg sikerült, csak mikor rá 2 hétre csináltam tesztet, akkor derült ki hogy Bettinek igaza volt és a kis Norbi ott lapult a pocimban. Lehet hogy Réka érez már valamit? Kiváncsi vagyok, mindenesetre tegnap elkaptam apát, bár még nincs pe., de biztos ami biztos.

Na megyek mert igen hosszú lettem

Gabi

Kép
lieglgabi

Lexa!
Majd írd meg mire döntöttél végül a teszt ügyben mert nagyon izgulok és ez az álmosság igen jó jel!!! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?