Sziasztok!
Komolyan nem értek valamit. Miröl lehet lemaradni UH-al?? Ha még nem volt tüszörepedés, akkor még a tüszöket látja a doki, tehát ilyen felfogással "elsietett" volt az az UH. Ha tüszörepedés után nézik meg, akkor a sárgatestet látja, tehát akkor "elkésett" az UH. ?? A tüszörepedés pillanatát nem lehet látni, ezért csak ez a két megoldás van, úgyhogy nem értem miröl lehet "lemaradni" UH-al. A sárgatest 14 napig van a szervezetben, amíg meg nem jön, úgyhogy azt mindenképpen látják, hogy megtörtént, de azt nem tudják megmondani, hogy mikor. Csak akkor, ha naponta megy valaki UH-ra.
Ancsi,
Na jó, a sárgát elhiszem, de a többit nem.
Orsitól kérdezted, hogy pécsi-e, mert én az vagyok. Van valamilyen pécsi érdekeltséged?
Zsófi,
már értem!
Én azért inkább a szerelemnek szurkolok!
Nadin,
sajnálom.
Ez cefet dolog, de én egyszerüen nem gondoltam bele inkább igazán. Ez haladás már számomra, nem keseredek el, te se tedd.
Nekem utána megjött, picit darabos volt, sokkal görcsösebb, mint szokott, de átvészeltem. Most a 13.napon vagyok, úgyhogy mi akciózunk teljes gözzel! Én kb a 8.napig voltam "leeresztve", aztán jött az új remény.
Éva,
a petesejt maximum 24 óráig megtermékenyíthetö, szóval mindenkinél változó, de ezt nem lehet pontosan tudni, szóval lehet, hogy csak 6 órát, lehet, hogy 18 órán át...Ez így van a hímivarsejttel is, maximum 48 órán át termékenyítö képes, de aztán ez lehet 24 óra is...
Az UH-os dologra, mert írtam a hozzászólásom elején. Semmiröl nem lehet "lemaradni", csak azt tudja megnézni, hogy megtörtént-e a tüszörepedés, vagy még nem. Ennyi.
Rita,
nekem a barnás izével (
) nem csináltak semmit. Tudodm, hogy hülyén hangzik, de a kevés evés és a stressz borítja fel nálam a hormonháztartást és a helyes táplálkozás és a nyugi állítja vissza. Januárba nagyon vészes volt, vizsgaidöszak után kijött rajtam a sok stressz, meg nem nagyon szoktam enni vizsgaidöszakban, utána pár hónapot kell várni, rendesen enni, pihenni, hogy visszaálljak rendes kerékvágásba. Ezt persze meglehet oldani gyógyszerrel is, de az én dokim olyan, hogy a gyógyszer az utolsó amihez nyúl. Most már csak 2 napig volt barnás, úgyhogy nemsokára teljesen rendbejövök.
Mire rendbe leszek, kezdödik a következö vizsgaidöszak.
A hormon pedig minden hónapban másmilyen, ezért a hormonvizsgálat csak pillanatnyi képet tud mutatni. A Clostit nem azért szedem, hanem a tüszöérést segíti elö.
Erika,
pont én is az inszemröl akartam neked írni, meg az Indexröl, de megelöztek (kedves Szonja
). Azokra a kérdésekre nem válaszolnak/unk, amit csak úgy feltesznek, túl sokan vagyunk abban a topicban, hogy mindenkire oda tudjunk figyelni. (Én segítettem volna, de nálam ilyet nem csináltak.) Szóval, ha bejelentkezel, leírod a történetedet, akkor befogadnak nagyon hamar, hidd el. És csak öszintén írd le, hogy zavar, hogy nem válaszolnak és legyenek kedvesek az érintettek válaszolni...A Babavárba is átmehetsz, ott a sikerlista, bele van írva, hogy kinek hogy sikerült a baba. Ha látod az inszemet valakinél (vannak!
), akkor személyszerint nekik is felteheted a Babavárba a kérdést, vagy e-mailen (ott kötelezö megadni az e-mail címet mindenkinek a regisztrációkor). Vagy a sikeresek régebbi hozzászólásait elolvasod, nagyon sokszor téma volt már az inszem. Csak ne add fel, próbálkozni kell.
Puszi