Új privát üzeneted érkezett!

Szülinap???

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk drága Gyöngyi!!!

Kriszti!

Nagyon kedves vagy! és gratulálok a vizsgához!

Benneteket is várunk szerdán!

Szandra! szerda?

anett
kállai
 
 


Nem is meséltem a nap sztoriát....

Reggel azzal kezdtem a napot, hogy kihívtam a mentőket. Szonja volt olyan édes, hogy elharapot egy poharat és mivel nem voltam közvetlenül mellette és nem találtam egy darabot és folyamatosan azt hajtogatta, hogy : fáj a pocim, felhívtam a 104-et.

Szóltam a szomszédnak, hogy jöjjön már, mert mindjárt itt a mentő Tami meg alszik... és ő megtalálta az eltünt részt a szörpben.

A mentőt visszaforditattam köszönettel, nekem pedig rendeződött az arcszínem és vonásaim...

:)
kállai
 
 


Sziasztok!

Anett,
Lőrincnek is ugyanilyen fekete haja volt, mint Rebekának és most ő is szőke.... :D
Csak ismételni tudom önmagam: a lányaid gyönyörűek!

Kriszta,
mások is mondták, hogy 1-2 hónapos babának néz már ki Rebeka. De Lőrinccel is így volt, sőt tulajdonképpen most is idősebbnek szokták nézni, mert magas.
Gratulálok a kresz vizsgához!!!


Csajok, ma részem volt egy védőnői "lecseszésben". Na jó, nem volt annyira durva, de azért megkaptam.... Elvittem Rebekát leméretni, mert most nem kölcsönöztem mérleget, mint anno Lőrinccel (nála még pánikoltam, hogy mennyit eszik, most nem.) Nem a mi védőnénink volt, hanem helyettesítették. Múlt hétfőn 3880 gr-mal jöttünk haza a kórházból és ma 4180 gr volt a kiscsaj. Erre a védőnő közölte, hogy túl sokszor etetem, elég lesz napi 6 szoptatás is :shock: és éjszaka egyáltalán ne adjak neki cicit, csak egy kis cukros vízet :shock:
Mindig azzal jönnek nekem, hogy mert nagy születési súlyú baba..... :roll: De hát Lőrinc is az volt, és ő is szopizott éjszaka is, és szépen leszokott, meg nem is lett elhízott gyerek.
Szóval csak bólogattam és néztem...

Most mindkét gyerekem békésen alszik, én meg gyönyörködöm bennük és élvezem a 2 gyerekes anyaságot. :D :wink:
idna
 
 

 
 

Anett,
ez nagyon ijesztő lehetett.....! :shock: :shock: :shock:
idna
 
 


Sziasztok!

Andi!
Meg kell mondjam Rebeka után neke is szülhetnékem táladt, na ez persze nem azt jelenti, hogy fogok is csak jó lenne. Nagyon édes, gondolom Lőrinc odáig van meg vissza (élvezd ki mert ez nem sokáig lesz így :wink: :) ) A hülye védőnőkkle meg ne foglalkozz, biztos nem kapott este ..... így mindenkinek ártani akar aki az útjába kerül. Senkire ne hallgass csak a saját ösztönödre és rutinodra mivel szerencsére már van ilyened és nem dőlsz be efféle eszement baromságnak.

Anett!
Azt el is hiszem, hogy megijedtél még jó hogy a mentősnek nem téged kellett utána ápolnia. Annyira durva, hogy egy ezred másodperc alatt kész a baj és mi meg nem tudunk ellene tenni semmit. Egyébként nekünk is jó a szerda 10 csak a címedte küld át légyszi, köszi. A képek egyenesen szuperek, majd elmesélem, hogy milyen fotózáson gondolkozom.

Gyöngyi!
Köszönöm érdeklődésedet, vagyunk csak egyfolytában én nyomom a gyerekeeel és nap végére annak is alig tudok örülni, hogy nem vagyok szatyor... Zuhanok be az ágyba és próbálom regenerálni magam a következő napig mert a Tami olyanokat alakít manapság, hogy csoda hogy még nem ráztam ki a bőréből :roll: . Szóljál rám, hogy a talin akarok kérdezni valamit az Edó kajáltatásával kapcsolataban.

Ildi!
Régen írtál te is, bár magamból kiindúlva + még egy építkezés hát nem semmi. Remélem azért szerda nektek is jó mert jó lenne talizni.

Kriszti!
Csak 2 hiba.....?! Az nem semmi, nagyon tudsz!!! Csak így tovább szorítok!

Mindenkinek jó éjszakát

Szandra

szandrakiss
 
 


Gyöngyi Boldog Szülinapot!!!!

Kép

Dórika, Jutka + Pocaklakó
jatka
 
 


Sziasztok!

Ördögfiókák effektus nálunk is bejátszik :D
Most keltem az első etetéshez (éjszakai szopi :D Andi :wink: )és a gépet elfelejtettem kikapcsolni,annyira bealudtam Dávid altatás mellett. Jönni akartam mindenképp,de bealudtam.most potolom.

Gyöngyi!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is.!
Kép

Hirtelen annyi történés történt a pár óra alatt,hogy azt se tudom kinek írjak :D már nem is látok sokat :?

Anett,hát én betrotyantottam volna ijedtemben,még jó,hogy a helyzet magaslatán voltál és megőrizted a lelki nyugalmad. Ez a fontos ilyenkor!
És ilyenkor nem nyújtanak be valami horribilis összegű számlát a mentőszolgálattól? :oops:

A lányaid csodaszépek! Nem ismered véletlenül a fotóst,aki ezket a képeket csinálta?Arra gondoltam,hogy beajánlhatnál hozzá egy kis fotózásra....

Kriszti!
Nagyon gratulálok,hát tényleg tudsz valamit. Két hiba?????
Sok sikert a továbbiakhoz is!
Úgy állunk,hogy most jön jószerint az én dolgom,a takarítás,a dobozokból való kipakolás,rend rakás,ablakpucolás...úgyhogy mostanában eltűnőben leszek. (A talira azért elmegyünk,mert rég láttunk titeket. :D )

Szandra!
Valahogy éreztem,hogy nálatok is ilyesmiről lehet szó :wink:

Megyünk szerdán,remélem nem felelőtlen ígéretről van szó.
Aznap jönnek talán utoljára a mester emberek,így ha apa nem lesz itthon kicsit gázba leszek. :oops:
Krém be van készítve. :wink: Egyik nap majdnem felbontotttam,olyan fejgörcsöm volt. :?


Andi!
Szandrának igaza van! :wink:

Mikor voltatok méricskézni? Meg egyáltalán minek vitted? :oops: Nem beszéltünk róla,de minden héten vinni akarod mérni?Vagy ez most hogy jött?Tényleg szép súlya van a kisasszonynak,lassan elhagytok minket :wink: A ruhákon gondolokodtam :D :D :D AZ 56-os méretek akkor bizti nem voltak rá jók.

Mi is voltunk ma különben,éppen a méricskélés miatt,de mi még egyszer se voltunk,mióta megszületett,azért gondoltam,hogy félévesen talán érdemes lenne felmutatni a védőnéniknek is.
Aztán elmaradt,mert bealudt a csajszikám a kocsiban,így csak beszaladtam hátha van popsikrém meg fürdető recept,de nem volt.
És tök ari volt a védőnénink,kiszaladt velem a kocsihoz és megnézte a Rékát. :D
Köszi az infókat.


Ja és képzeljétek,vasárnap Jutkáékkal strandon voltunk Nagykátán. Nagyon szuper volt. :D
A gyerekek nagyon élvezték. Még Réka is pancsizott egy kicsit.Azt gondolom mondanom se kell,mi vezettünk lányok visszafelé. :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Jutka megtiltotta,hogy fürdőrucis képet tegyek róla,de ezen nem fürdőruciban van,bebe.
Kép ilyen hatalmas már a pocija,


Nóra,ti is jöttök szerdán?

Na megyek hátha még tudnék pihenni a holnapi hajtás előtt.

Ildikó
ilgya1
 
 


Lányok köszönöm a köszöntést!! Édesek vagytok!!

Fél 10-kor kapcsoltam ki este a gépet és most meglepve tapasztalom : Ti nem alszotok éjszaka!!??
Jó kisbabások felmentve!! Bár..... Sára már nem kisbaba, de vagy hatszor kelt ma éjjel.. kikészített!! Már egész elszoktam tőle, olyan jókat alszunk már.

ANETT!! Húú. Igen egy pillanat műve a baj, de szerencsére sokkal kevesebbszer van baj, mintahányszor lehetne. Szerencsére Szonjus is okos volt és nem nyelte le az üveget. Én is bepánikoltam volna!! Soha többet ilyet senkinek!!
Ha tényleg igaz amit írnak a lányok, akkor szerdán jó buli lesz!!

ANDI!!! Jól csináltad a védőnőnél: nagyokat bólogatni mindenkinek és csinálni azt amit az ösztön diktál és a tapasztalat!! Persze, hogy jó lenne éjjel aludni, na de kinek jó ha ordít a gyerek . És igen ha kicsi a súlya a babának, akkor azért kell éjjel is szoptatni, ha nagy a súlya, akkor meg azért. Szabály, hogy nincs szabály!!

ILDI! Hát már ennyire a végén vagytok, pakolgatsz!! De jó!!
Élvezték a gyerekek a fürcsit igaz!!??

KRISZTI!! GRATULÁLOK!!!! Látod milyen ügyes vagy!!

SZANDRA!! Hiányoltalak!! Örülök, hogy azért megvagytok. Vigasztalásképp: az enyémek is bolondok!! Szerdán megbeszéljük!!

JUTKA!! hogy vagytok?? Jó hogy láttunk rólad képet, de mesélj is!!!


Puszi mindenkinek!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Bizti vmi volt a levegőben, mert Dóra is meg volt kergülve mostanában... Sőt szombatra virradóra sikerült Neki kemény 4 órát aludni, gondolhatjátok mi lehetett utána itt! Még jó, hogy Apa állta a sarat, mert én képtelen lettem volna rá. Mostanában amúgy is igyekszek szundizni a délutáni alvás alatt, persze csak, ha nem 20-30 percet szunyál... Mint pl. tegnap! :lol: :lol:

Andi!
Ezt a "idióta" védőnénit!!!! :evil: Nem a miénk volt véletlen! :lol: :lol: "mindkét gyerekem békésen alszik, én meg gyönyörködöm bennük" hát én ezért imádkozom! :lol: Hátha.... Bár ezután a 30 hónap nem alvás után, mi az nekem még 30 hónap? :D

Anett!
Húhaaaaaaaaaaaa....ez a pohár sztori......jujjjjjjjjjjj........... Még jó, hogy nem történt baj.....
Eddig úgy néz ki mi is mennénk Hozzátok! Kaphatok priviben egy címet? Bár úgy néz ki, hogy a héten csinálunk egy tisztasági festést itthon, de azé megpróbálok ellógni a pakolás elől! :lol: Csak jól aludjunk és jó idő legyen!!!!

Ildi!
Még jó, hogy nem engedek bálna fotókat feltenni magamról!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, hogy Vki rosszat álmodjon! :lol: :lol: :lol: Baromi jó volt a strand! Már a hátam is alakulgat....

Kriszti!
Gratula a vizsgához!!!!! :D :D :D

Gyöngyi!
Ezek az újra felébredések engem is jobban megviselnek, mint mikor edzésben voltunk.... Sára mennnyi idős korától alszik jobban? Nálatok volt összefüggés a cici elhagyásával?

Puszika, Dórika, Jutka és a Pocaklakó 33 hetesen
jatka
 
 


Gyöngyi!
Boldog szülinapot!
Kép

Köszi a dicséreteket! :oops: Remélem a többi is így fog menni,ma az eü vizsga is megvolt.

Anett!
Hát ez a z üvegbeharapás nem semmi, gondolom hogy megijedtél.
Köszi hogy gondolsz ránk de nem hiszem hogy megyünk a talira mivel tatabányaiak vagyunk. Majd ha megyünk Ildiékhez akkor összehozhatnánk egyet.


Ildi!
Látom a vizet Réka is nagyon élvezi, mire eljutunk hozzátok már szaladni fog! :roll:
Akkor ezek szerint kész vagytok?

Egyébként ma én is úgy mentem eü vizsgára hogy indulás előtt 5 perccel a Kevin elesett és lehorzsolta a könyökét, hát mondom ez pont jókor jött, gyakorlat, na nem volt vészes, de képzeljétek pont könyöksérülést húztam :roll:
Szóval ennyit a balesetekről.

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Mindenkit várunk holnap! Hurrá!

anett
kállai
 
 


Nem tudok privit küldeni valami miatt... :oops:

Cím: Fő utca 119.

telefonom Ildinek meg van

puszi: anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Ildi,
dehogy akarom vinni minden héten.Csak mivel itthon nincs mérlegünk, és úgy éreztem, hogy tök sokat szopizik egy-egy alkalommal, kíváncsi voltam, hogy hogy gyarapszik, ezért vittem el. És tényleg sokat eszik egyszerre ezek szerint.
Az 56-os ruhák épp jók. Még éppen rá tudom adni, de nagyon határeset.

Azért nem volt nagyon durva a védőnéni, csak nagyon rosszallotta, hogy ennyit eszik a gyerek.
Legközelebb akkor megyünk, ha a mi védőnőnk lesz. :D Ő tök szimpi volt, mikor eljött megnézni Rebekát.
Meg aztán a második gyereknél már van egy kis tapasztalata az embernek...

Hú, csajok, ezt a frontos-szeles időt, ami ma volt, Rebeka nem nagyon szerette.... :roll: Annak idején ezt Lőrinc is utálta.


Jó szórakozást holnapra Nektek!
Puszi!
idna
 
 


ANDI!

Bár mindannyian nagyon látni szeretnénk élőben is Rebekát, nincs kedved átjönni Anettékhez Lőrinccel akár csak egy órára??!! Már ha van kire hagyni Rebekát és van kedved kimozdulni!!
Ha nem, akkor remélem a következő találkozón már ott lesztek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Jó volt a buli lányok!! Hiányoztak akik nem voltak ott. Remélem legközelebb nálunk is itt lesztek ennyien!!
Képek:
Óvoda hiány jelei:
Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Jók lettek a képek de azért a fekete pont kijár :lol: .

Anett!
Köszönjük szépen a vendéglátást eszeveszett jól éreztük magunkat, drága Tamarámat egész este Szonjusnak kellett hívnom :lol: .

Jutka!
Örülök, hogy végre megismertelek benneteket, Dóri nagyon kis drága volt.

Ildi!
Köszönöm a krémet, képzeld ki is kellett próbálnom mert du fájt nem akarom elkiabálni de komolyan elmúlt igaz kb 1 óra hossza kellett hozzá de nekem gyógyszer nélkül nem nagyon szokott elmúlni. Erre mondja apa, hogy egy mérés nem mérés (szakközepes szlengje) így ha mégegyszer hat akkor nagyon boldog leszek.

Andi, Nóra!
Tényleg hiányoztatok!

Ja Gyöngyi a lemezek ott lapultak a táskámban csak a sügér agyammal elfelejtettem odaadni de még "időben" eszembe jutott így ott hagytam az Anettéknál remélem megkaptad. Köszönjük szépen ha megnövünk (na ne én fogyni akarok!) szóval ha a csajok megnőnek akkor biztos hálásak lesznek érte. :lol:


Mindekinek jó éjszakát

Szandra

szandrakiss
 
 


Nem adtam oda a cd-ket!!!!! :oops:

Bocsánat!

Holnap elszaladok vele Gyöngyi, ha kapok egy címet.

Kedves nálunk jártak!

Nagyon örültem, hogy itt voltatok! Ismétlés bármikor.

Szandra!

Bevallom kicsit aggódtam, olyan gondterheltnek tüntél... Féltem, hogy nem érzed jól magad.

Nóra, Andi, Kriszti!

Várunk titeket is legközelebb! Távolság, nemrég szülés nem lehet kifogás!!! :D

Jó éjt! anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hiányolást!Elmerültem 2 láda meggy kimagozásában tegnap,ne haragudjatok!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,legközelebb szívesen csatlakozunk.

Puszi!

N.

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Megszívatott ez a hűlye dög,fúj de utálom :evil: írtam két kilométer hosszú levelet,reggel 6 óta,erre nem eltűnt? :cry:
Nem biztos ,hogy újra tudom írni,főleg nem a fényképeket is felrakni,mert megyünk angolra,de igyekszem,bocs a hibákért...


Anett!
Mit keresel te iss az éjszaka kellős közepén? :oops: csak nem eddig romtalanítottál utánunk?
Nagyon köszönjük a vendéglátást és a szíves fogadtatást,nagyon jól éreztük magunkat. A kajcsi nagyon jó volt,de igazán nem kellett volna ilyesmivel készülni. (Gyöngyi nem azért mondta :wink: :D )
Bocsi a nagy kupiért kint is bent is egyarátn alakítottunk.
Ja és a lépcsőért is bocs,szólj hogy mit tegyek az ügy érdekében...

Gyöngyi,jók a képek! És köszi,hogy nem raktad fel a nagy seggemet. Micsoda rendes nőci vagy,hogy figyelsz rá,köszi. :D
Nagyon fini volt a rudacska amit sütöttél.
Bementem a gyógyszertárba chamomillát venni,végül a csajszi utána nézett és ch15-öt adott. Tegnap be is adtam 3 golyócskát. Ha ma nem fáj neki,akkor ne is adjak?

Szandra,hát kiváncsi leszek tényleg a krémre,majd írd meg a fejleményeket. Mi amit eddig használtunk cuccost,az bevált.
Az én Zsoltim is fentartássak fogadja az ilyen dolgokat,de jó nagyot koppant amikor "meggyógyítottam" a hónapok óta felrepedezett lábujjai közt a bőrt.

Miért jár a feketepont a Gyönyginek? :oops:

Jutka,örülök,hogy eljöttél "végre".Sikerült gyógyszertárba menni? vagy bealudt a Doresz? :wink:
Meg se kóstoltam,amit sütöttél :(

Andi,Nóra,kár,hogy nem tudtatok jönni :cry: szegény Dávidkám enyhén szólva kisebbségben volt. Ennyi csajszi között igencsak elveszett volt a drága.Mondjuk nyávogásban kitette az összeset. :wink:
Még vittem két rucit is a Rebekának,annyira reménykedtem. :D

Mennem kell,erre az egyre van időm: :wink:
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


ILDI!

Ez a kép szenzációs!! Mennyire hasonlítUnk egymásra a Szandrával!!!
(kéz-fej, fej-kéz?)
A fekete pont szerintem azért jár nekem, mert bár nem akarta a Szandra mégis sikerült lefényképeznem!! És tök jó lett, de csak neki küldtem el, mint a rólad készült sexy képeket is csak te kaptad meg. Ezért nem láthattátok. De engedéllyel szívesen felrakom!!!!????

Igen a Camomillát csak akkor add, ha fáj a foga a csajnak, de nagyon hamar hat!

SZANDRA!

Megkaptam a lemezeket, bár csak ma reggel ugrottunk be érte Anetthez., mert elfelejtettük, amikor a Mariettáért mentem. De nem hiányzott éjjel!!!
Szój csak, ha kell még valami!

Elfelejtettem kérdezni: voltatok már a Gyerek-szigeten??? Csak ajánlani tudom, mi megyünk most vasárnap is!!!

Puszi mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Anett!
Szerinted ha nem éreztem volna jól magunkat :lol: akkor maradunk délután 2ig? Ez a mondat kicsit nem magyarhelyes de így helyénvaló :lol: . Rég vágytam már egy ilyen felszabadult napra és ez hál istennek ilyen lett, nem is tudom ki írta de a nagy kertetek az tényleg mindennél többet ér.

Ildi!
Igen a fekete pont ezért megy Gyöngyinek hiszen a paparazzikat nem szeretem :wink: :lol: . Amit feltettél kép azt hiszem elmond mindent menyire is vagyunk kameraérzékenyek :wink: . Krémről tudósítok, komolyan mondom várom már, hogy fájjon :lol: .

Gyöngyi!
Bocsi, hogy ilyen bonyolult módon juttattam vissza a meséket :oops: , ígérem legközelebb mégjobban az lesz :lol: .

Különben mi még nem voltunk a gyerekszigeten de mondtam apának, hogy egyszer már ki kéne nézni oda. Sajnos én vasárnap szólóban nyomom így nincs autóm és tuti nem tudunk menni.

Nóra!
Szóval inkább a meggy mint mi, oké :wink: :lol: !

Képzeljétek apa ma vett nekem egy mosogatógépet :lol: így már csak a fél konyhát kell lecserélnem, hogy be lehessen építeni :roll: :lol: .

Most megyek mert apa meginvitált valami mozizásra itthon

Sziasztok

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!

Szandra! Írigyellek a mosogatógépért!! Bár már mindenkinek van csak nekem nincs!!

Képek: Sára bilizik:
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Képek:
Loptam magamnak egy pár percet: :o

Sok lett,(Szandra tesó segédletével:)


Kép
Kép
Kép
Kép
Megnéztük a munkagépet a kert végében,erre mondom a csajoknak,menjünk játszunk "dombon törik a diót",erre Tami (Anett féle :wink: :D ) megszólal,menjünk inkább mászunk dombot :D
Kép
Szonjus akar lenni,aki nem ismerné fel :shock:
Kép
Na azért volt koszorús játék is:
Kép
Cseszlai család:(jól írom?)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kár,hogy nem fényképeztem le a rom előtti állapotokat :x
Kép
Kishercegnők:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kaptam ám vigyort rendesen,amig kajcsiztatok:
Kép
Kép
Kép
Kérek egy mosolyt!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Gyöngyi,jók a Sára bilizős sorozatok! :D

Szandra,remélem nem fáj a fejed.(Nekem nagyon csak azért gondolotam,hogy neked is :oops: :cry: :D )
ilgya1
 
 


na mi van,nem tetszenek a képek? :(
ilgya1
 
 


Ildi,
nekem nagyon tetszenek a képek! :wink:
Jó sokan voltatok, vagy legalábbis a gyerekek olyan soknak tűnnek. :D De végülis már majdnem mindenki több gyerekes anya.
Edó és Réka még nem rég születtek és már mekkorák! :shock: Mire Jutka babája meglesz, már mi is nagyok leszünk :lol: Tényleg, Jutka, most hogy már tudjátok, hogy kislány lesz, van már nevetek???
idna
 
 


talán most sikerül a vonalzó.....

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Olyan kár hogy kimaradok ezekből a talikból :oops:
Tök jók a képek!

Gyöngyi!
Hát nem semmi ez a bilis kép oéyan fárasztó munka nem :lol:

Annyira jók a képek mintha oviban lennének a gyerkőcök, látom nagyon élvezik!

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Borzasztóak ezek a képek :wink: , főleg amelyiken látszom én is :lol: :wink: . Természetesen nagyon jók lettek hiszen a gyerekekről készültek. Nekem hál istennek azóta nem fájt a fejem de ami késik az nem múlik.

Andi!
Jó, hogy van vonalzód!

Gyöngyi!
Sára nagyokat tud alakítani, eszméletlen egy csajszi.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Éppen spejzt pakolok,de nem bírtam megállni,hogy ne kérdezzem meg:
Szandra,mi történt? Miért vagy ilyen bőbeszédű? :(

Andi!!!Ez nagyon szuper,mármint az avatarod és a vonalzó!!!!Ügyiiiiiii vagy!!!!!!Kérünk képeket!!!!!!!! :D

Kriszti! Hogy állsz a vizsgákkal?Sajnálhatod is,hogy kimaradsz :D mondtam én,hogy költözzetek Vecsésre :D

Többi lányok hol vagytok? :shock:
ilgya1
 
 


Sziasztok!!

ILDI nagyon jók a képek! Örültem, hogy láttam a Mariettát is, amikor nem voltam ott!!!

Nemrég jöttünk haza a szigetről! Ma is nagyon jó volt!!
Már csak a jővő hétvégén van, különben várhattok egy évet!!

ANDI szép a vonalzó!!!!!!!!!!!!

Többieknek is üdv! csak jelentkeztem dicsérni a képeket!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Megpróbálom rávenni a páromat, hogy mi is nézzünk ki mert igen nagy fenntartásai vannak a dologgal kapcsolatban (tömeg, barnább bőrűek előnyben...) ugyanis rávettem május 1-én, hogy menjünk ki a városligetbe erre egy nagy kaki volt az egész és jött hozzá az ugye én megmondtam apa részéről. De remélem meg tudom fűzni mert kiváncsi vagyok én is.

Ildi!
Örülök, hogy legalább minden nap van egy szusszanatnyi időm és egy pár sort tudok írni nektek. Csak akkor tudok hosszabban jönni ha apa is van de mint meséltem nem nagyon vesz részt a családi életben :roll: de a jövőhéten szabin lesz és akkor ígérem kiteszek magamért bár be akarok sűríteni mindent ebbe az egy hétbe oszt lehet, hogy még fáradtabb leszek mint most. Azt hittem jobban örülsz ha mindig írok egy kicsit mint ritkábban sokat :wink: :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 


SZANDRA!!!!

Gyertek csak!! Igaz sokan vannak, de eloszlik a tömeg mert nagy a tér. Érdemes reggel fél 10 körül érkezni, mert könnyebb a bejutás a hídon, vagy inkább dél körül. A tömeg ált. 11 felé jön. Parkoló sok van. Igaz, hogy vannak játékok, ahol sorba kell állni, de el lehet terelni a gyereket másfelé, mert annyi a látnivaló!! És nem a barnabőrűekkel van tele- ez kultúr esemény!!! Ide nem jönnek!!!

Gyertek, gyertek, gyertek --- mindenki!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!
Anett már megint nem tud belépni a közösbe,de szívesen továbbítom a hsz-ét.

ANETT ÍRTA:

Andi!

Én is nagyon sajnálom, hogy nem jötettek, de megértem, hogy nem tudtál elszakadni a hercegnőtől. Persze nagyon kiváncsi vagyok már Rebekára.

Szandra!

Tudom milyen érzés, ha mindig megkérdezik az embertől, hogy miért vagy szomorú?, közben jól érzed magad. De amikor a másik oldalon állsz, akkor aggodva figyeled a másikat, nincs-e valami baja. Nyilván a kevés találkozó, az oka, hogy még nem ismerem fel, hogy nincs ok a pánikra. Tehát: többet kell találkozni.

Nóra!

Te hogyhogy ilyen keveset írsz mostanában?Hogy vagytok? Veled minden ok? Egy-két kép a gyerkőcökről jó lenne!

Jutka!

A pici lány igazán nagyot nőtt! Annyira nyugis körülötted minden! Említetted, hogy szeretsz kismama lenni! Hát látszik, hogy az anya szerepben is lubickolsz.
Mi is kicsi lakásból költöztünk ide, és képzeld a cuccunk betelte az egész új otthont!

apropó új otthon:

Ildi!

Birod még a gyűrődést? Már gyönyörűséges minden?
A képek nagyon édesek lettek, de Jézus! Mikor láttam, hogy Dávid hova mászott fel, megállt bennem a vér.
Lépcső: gondoltam csináltathatnál egy újat kovácsolt vasból...
Zoli már megcsinálta, ne aggodj, már kikoptatták a csajok azért esett le. Réka is nagyot nőtt, és csodaszép, de veletek is többet kell találkozni, hogy ne legyen kudarcélményem, ha a kezembe veszem.

Gyöngyi!

Hej, a kép nem mond semmit, ha láttad volna, hogy Tami és Marietta mennyire egymásra hangolódtak.. Sistergett a fantáziájuk. Szonja aludt én pedig olvastam, ugyanis hihetetlenül figyeltek egymásra, és mivel Marietta szelíd és udvarias, Tamiból sem jött ki a sziámi harcos.

Kriszti!

Tényleg jó lene veletek is találkozni. És gratula a vizsgádhoz!

Mi csütörtökön elutazunk majd két hétre nyaralni. Addig irgalmatlanul sok dolgom van, lehet, hogy írni nem tudok már...

Sziasztok: Szonja, Tami, anett
ilgya1
 
 



SZANDRA!!!

Nagyon szép lett a vonalzó!!!!

Gondoltam beszélhetnénk msn-en, de ha Te így bírod az éjszakázást....??!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Ma egésznap nem kapcsoltam be a gépet csak reggel,erre jövök és miket látok itt????

Szandra,te jó ég,ezt miből érezted?Dehogy haragszom. Kép

Csak hűlyeségből írtam,ezt a bőbeszédűséget,mert mindig olyan jó sokat írsz.Persze,hogy örülök annak is a kicsinek is :? nem vagyok én telhetetlen. Kép vagy miből gondoltad?
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi!
abból gondoltam, mert nem írtál tök sokáig (vagy egy napig :lol: ) semmit és tudod mi már csak ilyenek vagyunk :wink: .

Gyöngyi!
Valaki árulkodott :?: :wink: . bírom én csak másnap ne kelljen felkelni :shock: :lol:

Nóri!
Nem tudod mitől nem tudom kinyitni a szemem és aki lát az meg miért mondja, hogy kicsit sok karika van a szemem alatt :lol: :lol: :lol: .

Anett!
Tamarám közölte ma, hogy: menjünk át a Szonjához és a másik Tamarához játszani mert ók a haverjaim. Azt hiszem jól érezte magát múltkor :wink: :lol: :lol: .

Na megyek mert csak mindenen vigyorgok :lol:

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!!

Nem tud valaki egy jó fodrászt, aki háznál dolgozik, vagy házhoz jön??

SZANDRA!!
Ha ennyit (és így ) éjszakázol, akkor nekem ne panaszkodj, hogy fáradt vagy!!!
Bár engem 10-kor húz az ágy és így is alig tudok reggel felkelni!! Amit ma éjjel is alakított a Sára...!!

ANDI!!
Babázol ezzerel? Gondolom lekötnek a gyerekek!! Azért néha kukkancs be!

ILDI! Hogy haladtok? Tényleg elmaradozol mostanság!! El vagy havazva? (Hó-jó lenne egy kicsi)

Gondolkodom egy randin!! Péntek délután?? Lesz kocsitok?
Vagy hétfő, kedd......
Kinek mikor jó?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Tényleg el vagyok havazva :( most jött el az én időm,tisztítás,rámolás,takarítás.Ma ablakot pucoltam,meg felmostam,meg ruhákat hordtam le,de közben főztem az ebédet,mosogattam,és még Rékát is megetettem időközönként.

Szerencsére megjött nemrég apa,így elküldtem karnisért,és elvitettem a Dávidot is,hátha elalszik a kocsiban,és nem kell három órán keresztül altatgatnom. :?
Réka most aludt el,én meg gyorsan feljöttem megnézni titeket. :D :D :D Na milyen vagyok????

Mindjárt keresek egy képet,hogy megértsétek miről beszélek.
Kép
Nemrég ilyen állapotok uralkodtak,szóval ne csodálkozzatok,ha nincs kedvem a gépet se bekapcsolni. Közben meg fönt is kéne már takarítani,áááááááááá...
De azért holnap délután kimehetnénk a játszótérre délután,mit szóltok?Mehetünk a Martinkára is,így a kocsi probléma letudva.(Gyöngyi neked nincs ilyen jellegű gondod ,igaz?)

Csütörtökön megyek piacozni délelőtt,igaz jönnek a redőnyösök,szóval ez se biztos,csak ha apa itthon lesz.
Pénteken délután meg megyünk a telekre végre!!!!!!!!!!Egy kicsit pihenni,remélem azért kész leszek valameddig. Még kéne butorokat is venni,nincs hova pakoljak (eladtuk a régit),tegnap raktuk fel a csillárokat...szanaszét vagyunk és nincs segítségem. Apa dolgozik,én meg amit tudok csinálok két kicsi mellett.És így áll be basszus a napirendünk a legnagyobb káosz közepén-hihi
Ha anyósék itthon vannak ők segítenek,mert vigyáznak a gyerekekre,de azért sok meló van :?

Most azért alakulgatok:
Kép
(de ez csak a nappali.)

Gyöngyi én is ismerek fodrászt :wink: ,kinek kell?
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Most edzem magam az éjszakázással, hogy a szervezetem kevésbé igényelje az alvást :wink: :lol: . Tegnap csak nagyon szolid volt a "buli" nem vittük túlzásba. 8) .

Holnap délután nekünk jó a játszótér ha ti is benne vagytok. Nóra mondjuk nem lesz itthon! Hétfőt keddet én majd csak a hét vége felé tudom meg.

Ildi!
Nem semmi milyen káosz volt nálatok, mint egy költözés de már nagyon szép, ügyes vagy nagyon. Komolyan mondom le a kalappal két gyerek mellett nem semmi teljesítményre vagy képes. Mi is megyünk le a telekre csak mi csütörtökön igaz még aznap jövünk is haza mert nekünk nincs olyan szép házunk mint nektek és nem tudunk hol aludni :wink: . Tényleg azt a házat ti építettétek rá? Mi is akarunk egy 30nm-es házat csak még nincs "kedvünk" :wink: így sajnos tolódik a dolog.

Megyek mert ma még semmit nem csináltam itthon. Voltunk a Tropicariumban kb 15 másodpercig én is részt vettem a családi eseményben de aztán Edóka úgy döntött, hogy ott büdös állatszag van és ordítva közölte, hogy neki ennyi elég is volt, így csak apa és a Tami gyönyörködtek az állatokban mi meg shoppingoltunk volna ha nem ordított volna a gyerekem :roll: minden egyes babakocsimegállásnál így csak maradt a kirakat nézegetés folyamatos séta mellett. Aztán van ott ilyen nagy szökőkút féleség na az nagyon tetszett a Taminak mondom végre nyugi kicsit pihizünk amíg nézzük a vizet erre a kissebbik :!: (kiss) királylányom elkezdett ordítani mert neki ez sem tetszett így sétáltam vele a változatosság kedvéért. Szóval szupi családi napot hoztunk össze :wink: :lol: :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 


ILDI!
Nekem, nekünk kell a fodrász, árral együtt.
"Sajna" nekem nem jó a holnap délután, mert kimenőn vagyok. Elaltatom a Sárát és megyek be Pestre egy barátnőmmel randizok. Végre, már egy éve nem találkoztunk.

Akkor a péntek meg neked nem jó!! Sajnálom!
Akkor tegyük át a jővő hétre!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Köszi, hogy gondolok rám. 2x voltam vezetni tök jó elvileg jövőhéten vizsgázom rutinból legalábbis remélem.

Ildi!

Tényleg szépek lettetek már alig várom hogy talizzunk.

Most lehet nem jövök egy darabig bár eddig sem sűrűn jöttem.

Ma kaptam a rosszhírt édesapám hosszas betegség után tegnap este elhunyt, pénteken lesz a temetés.
Most kicsit zaklatott vagyok bár nem igen tartottam vele a kapcsolatot. Pont ezért kicsit tartok az egész ceremóniától a "kedves" rokonok miatt.

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Drága Kriszti!!

Részvétem! Gondolunk rád.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kriszti!

Kép Mi is részvétünket küldjük. Kép
ilgya1
 
 



Sziasztok!!

Megint nagyon eltünt a bagázs!!! Jó tudom hétvége van!!

Voltunk egy nagyon jó játszótéren, ami kb.5 percre van tőlünk kocsival Pest felé, még a Béke-tér előtt. Rengeteg játék, babahinta, árnyékos homokozó, zöld "futtató", és egy domb. Ha ez mond valakinek valamit: a Kisvakond játszóház mellett (mellékesen ez is nagyon tuti).
A lányok nagyon élvezték, futkároztak mint a kiscsikók!
Összehozhatnánk egy talit ott is,amikor mindenkinek van kocsija .

Jelezzétek ki mikor ér rá, megbeszéljük.
Na további jó hétvégét mindenkinek!!

Pusz

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Beszéltük a Gyöngyivel, hogy most már tényleg jó lenne egy tali. Nekem ez a játszó szimpinek tűnik így az elmondottak alapján, kedd délelőtt!? Akkor még autóm is van ami nem mellékes :lol: Keddre már úgysem mondanak olyan meleget.

Nóra!
Hajrá Kimi! (ezt csak, hogy jobb legyen a napod :wink: :lol: ), szédülsz még?
Biztos ez a változó idő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: .

Most megyek mert strandolunk ma és még össze kell pakolnom

Mindenkinek nagyon szép napot

Sziasztok
Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

SZANDRA!!
de kifogtátok, isteni strand-idő volt ma.

ILDI!
A Tiszán is isteni lehetett!

ANETT!
Még nyaraltok?

KRISZTI!
Hogy megy a vezetés?

ANDI!
Rebeka birja ezt a változatos időt?? Marietta nagyon nem bírta.
Már hiányoztok nagyon.

JUDIT!
Hogy vagytok? Visszaszámolás elindult?

NÓRA?
?

Mi ma a szigeten voltunk, mellékelek pár képet a nagyon ügyes nagylányomról!!!!

A kedd délelőtti játszóterezés nekünk is jónak tűnik!! Tényleg közel van kocsival.
Úgy érzem mindenkinek jól telt a hétvégéje, legalábbis az időre nem lehetett panasz.

Akkor lányok kedden??


Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Csajok!!!!!

Hol vagytok?? Hosszú hétvégéztek?? Vagy elnyomott mindenkit a meleg?
Csak én vagyok ébren? Csak én sütök és mosogatok?
SZandra, akkor csak mi megyünk?? Remélem más is csatlakozik!! És remélem esni nem fog.
Ha megyünk, akkor találkozhatnánk a MAVAD előtt.

Lányok ne csak olvassatok, írjatok is!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk csak ma takarítás volt így hulla vagyok most lettem kész reggel óta és még a gyerekszobába "csak" kitakarítottam a rendrakás még hátra van :roll: . Még vasalnom is kell mert apa megy dolgozni este és akkor kell neki a vasalt cucc, már tegnap akartam de este olyan fáradt voltam, hogy már 9kor szunnyantottam. Nagyon jó volt a strand mi is Nagykátán voltunk, iszonyat jó az a strand mert a gyerekmedence tényleg olyan volt, hogy simán eljátszottak benne vagy 2 órát a nagyok. Edóbedó meg sikítozott mert a nagy gyerekeket utánozta :lol: :lol: .

Gyöngyi!
A holnapi játszó az nekünk még mindig oké, ha eső lesz akkor értekezünk itt vagy msn-en, hogy mi legyen. Jók lettek a képek, nem semmi, hogy Marietta már milyen ügyes.

Kriszi!
Na milyen volt a temetés?! Nagyon megviselt a dolog? Bocsi, hogy ezt így megkérdezem csak írtad, hogy nem voltatok meg annyira jól :oops: .

Andi!
Veletek mi újság?

Aki holnap jönne játszózni az jelezze nehogy lemaradjon a remek társaságunkról :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?