Jo Reggelt!!!
Egy picit eltüntem ismét, kicsit besűrűsödtek a napok mostanában.
Hoppá,
Remélem már jobban van a párod, igyon sok sok folyadékot.
Nagyon meleg van itt mostanság
Sziszi,
Sajnalom a cisztas dolgot, de ne aggodj, minden rendben lesz
Mikor olvastam hogy a Closty mellekhatasa, rogton eszembe jutott hogy en is szedtem nehany honapig (kb. 4) de soha nem kaptam tüszőrepit
. A dokim nem is mondta hogy kell....ha mondta volna, Londonba eljártam volna UHra, de meg sem említette
Vegül is azért hagytam abba a Clostyt mert a szabályos menzeszeimet kitolta 4 - 5 napos késésekkel.
Az a cisztas UV nagyon durva
De minden jó ha jó a vége
Musz,
Maus gyönyörű baba, nagyon szép szemei vannak, meg lehet zabálni
Gabi,
Nem semmi a kiscsajszi hogy kitolja magát
Nemsokára azon veszed észre magad hogy elkezd járni
Hihetetlen hogy telik az idő...
Most nyári szünetbe hogy birod a 3 gyerkőccel
Én tegnap meglátogattam a barátnőmet akinek egy gyönyörű 7 hetes kislánya van és enyhén szolva egy picit kétségbe estem. A gyerek folyamatosan sírt amíg ott voltam és mi meg csak ültünk és találgattuk hogy miért....csak akkor hallgatott el amikor cicire rakta, de akkor is csak addig amig a szájaba volt. Persze 5 percen belül elaludt a cicin, de ha kihúzta felébredt és nem tetszett neki. Baratnőm felhívta az anyjat, a párjat, tőlem (
) kérdezte hogy mit csináljon....és állítólag aznap nem volt speckó, ez már így megy egy ideje...
A végen eldöntöttük hogy levisszük sétálni a gyereket (durva széles időbe), mert babakocsiba jól tud aludni és ahogy berakta a babakocsiba azonnal elaludt
Ott aludt az előszobába, felöltöztetve, útra készen majdnem 2 órat
Bea,
Hogy birod cipelni az Ádit
Olyan kis vigyori, vaskos baba
Bocs hogy most nem irok mindenkinek
Rólam néhany szót, aztán megyek Anyummal függöny karnist nézni
Balatoni járat egész jó volt, van egy kis transzfer busz Budapest és Sármellek között, úgyhogy ha bárki olcsó repjegyek akar, ajanlom a Ryanairs-t.
Hétfőn megyek dokihoz, gondolom csak megbeszéljuk a teendőket mert pénteken megjött és biztos nem fog megvizsgálni.
Párom csütörtökön jön, már nagyon hiányzik