Új privát üzeneted érkezett!

okr, csak nem :D zsizsik, akkor menjünk később??? :lol: :wink:
bocs...szegény férfiak :lol:
na, menjek mán aludni.....barackos jó lett. kicsit diétás. kevesebb cukrot tettem bele :? de így is jó:) mondjuk csak egy falit kóstoltam meg, lehet a többi része cukrosabb :lol:
ja, és ebéd után tartunk egy közös metfromin bevételt???? :lol: ha ezt látnák majd az endokrinológusaink, nőgyógyászaink, diabetológusaink :lol: egy közös kép a közös metformin beszedésről??? hm?? :lol: kár, hogy norkáék nem lesznek:( és persze, az is kár,hogy sokna nem tudtok jönni!!! viszek fényképezőgépet. szerintem más is. metforminos-fotóklub.
na, jóóó..lőjetek le. én pörgök, kisZsé bent rugdos ezerrel.
jó éjt

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

jó reggelt!

3.45-től forgolódtam az ágyban :shock: :? eddig bírtam és jöttem olvasni

Okr nem szoktam kávézni de azt hiszem most fogok :lol: nagyon jó hogy hozol!

Zsizsik milyen izgi napjaid vannak,pé,tali..halmozod az élvezeteket :) ++++++++++ :wink:

Dimet gratulálok én is!
Látom szeretsz a konyhában ténykedni, leszel a pco topik konyhatündére?

pááá
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!Felvirradt a nagy reggelre a nap!!!!!!!!!!!!!!
Zsizsik nem izgulsz remélem,hisz csak a csajok vagyunk a fórumról!
Ja!És szépen süt a nap!Jól imádkozták!!!

Kép

Kép
lecso

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt!

6 óra óta fent vagyok...... Khm. Valahogy nagyon zizike vagyok ma, egyrészt a tali miatt, másrészt azért, mert előtte megyünk a motort lefoglalni. Rettenetesen izgulok, hogy minden redben legyen, és két hét múlva már mehessünk motorozni ezerrel......... Jajj anyám!

Nos, süti az nem let, de majd viszek valami finomat mást.

Most tűnök öltözködni.

puszka lányok!
Vendég

Upsz, Lecsó nagyon-nagoyn örülök, hogy jössz!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gondolom, talisok közül már senki sincs itt. Én sem tudtam ma reggel aludni, így hát apával összebújtunk :lol: :lol: , h azért csináljunk vmi hasznosat is :lol: :lol: . A hőm ma reggelre megugrott, remélem holnapra is még fönn marad!

Na, megiszom a teámat, bepakolom a sütiket és megyek!

Pusz Mindenkinek!

Kép
apple

úúú,monácska milyen motort vesztek!!! de jó!!!! mi is egyszer majd szeretnénk venni,meg letenni a jogsit motorra mindketten. majd.

nem leszek konyhatündérke :D a barackos süti nem let olyan jó. mindegy. vész esetén elfogy :D nem túl édes. szóval diétás lett :)

viszont a bólyi túróst be is dobtam a sütőbe. férjemet kéne kivakarnom az ágyból.

jó az idő!!! tökéletes.

Kép

dimet

Sziasztok!

Nálunk is mozgás van már. Annyi linzerbiga és pogi készült, hogy muszáj lesz beugranom hozzátok a talira :D Nem mondhatnám, hogy véletlenül lett ennyi ;)

No, megyek pakolok én is :(

Pusza, talisoknak jó szórakozást aztán vigyázat, mert jövök :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Én ezt nem értem! :roll:

Reggel felébredtem és szépen reggeliztem és utána bevettem a metet. Elmentünk vásárolni egyik hipermárketbe és a fél úton rosszul kezdtem magam érezni. Gondolom a vércukorszintem mehetett lejebb.
De ha mindent a leírtak alapján végzek, akkor ilyen miért történik?b :?
Nálatok is van hasonló? Ilyenkor mit lehet tenni? :?:

KépKép
charlott

Tehát ettél reggel, mikor bevetted a bogyót? Hmm, majd jön valaki és elmondja mtl lehet, én nem tudom. Talán keveset ettél?

Ilyenkor egyél pl. egy műzliszeletet. Ha leesik a vércukor szint, akkor enni kell valamit... Én is így jártam a valamelyik nap :(

Kép

Kép
bettica

Bettica: evés után vettem be a gyógyszert és 2 db virlist ettem, finom cappuchinóval. Ez nem lehetett bibi!
Igen, kellett volna ennem szőlőcukrot, de nem volt nálam. :-( Csak azt hittem, ha minden szabály betartok, akkor nem történhat ilyen.

KépKép
charlott

IRIGYLEM A TALIT!

Olyan jó kajákat írtatok, hogy egész éhes lettem. Nálunk most nagyon jó idő van, úgyhogy remélem nálatok is süt a nap.

charlott: Én mindig evés közben szoktam bevenni és így nem olyan sokszor fordul elő, hogy rosszul lennék tőle, csak amikor emelni kell az adagon.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nem hiszem, hogy a mettől lettem volna rosszul. Régen is éreztem ilyet - vércukor csökkenést, de azt hittem nem jön elé többet, hogy most már kezelem a problémát.

KépKép
charlott

Szisztok! -mármint ha van még erre valaki :lol: :lol: :lol:

Dimet!
Gratulálok a dr. címhez!!!!
Hát a foly az kicsit sűrűbb sárgásabb..... :oops: :oops:

Rambóka!
Én tuti nem leszek zebra, tudod T?? doki javaslatára egy fél évig nem ajánlott.... úgyhogy én 2008 első zebrája leszek :lol: :lol: :lol:

Ha már ennyire nem tdtatok aludni a nagy talis izgalomra, én bánatomban ,hogy nem megyek 10-ig aludtam, és délben! keltem ki az ágyból :lol: :lol: - hűű, ilyet vagy 10 éve nem csináltam

Gondolok rátok, legyen csodás időtök és érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!!

Pusszancs
csipi78

Zsizsik, ezer köszönet a vendéglátásért!Nagyon jól éreztük magunkat és uradnak üzend meg, hogy nagyon jó szakács!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok csajok!

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!Örülök,hogy találkoztunk,személyesen megismerkedtünk!!!!!!!!!
Jó fejek vagytok nagyon!!!!!!!!!!!
Puszi!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok bulizósak!

Köszi annak aki már írt!
Látom jól telt a party, remélem az idő is kegyes volt hozzátok!

Képeket kérjük! :wink:

Dobok fel görbét.
Örüljek, ne örüljek, mittomén...

Kép

Kellemes estét!
Rám még vár egy hajfestés... :oops:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Zsizsik, nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Szuper volt minden, nagyon jól éreztük magunkat mindhárman!

Lányok, aki kér képeket és nincs a szuper titkos táblázatunkban, az priviben írja meg a mail címét és küldöm! És persze a táblázatosoknak is! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Zsizsik!
Nagyon köszi mégegyszer a meghívást! Nagyon jól éreztem magam!!!!

Többiek!
Köszi, h befogadtatok! Jó volt titeket megismerni!!!

babszika

Jelentem mi is hazértünk!Bár az út végén volt némi hiszti ,összeségében jól bírta a csajszi!

Zsizsik:Nagyon köszönjük a vendéglátást.A kaja isteni volt,de a társaság méginkább!

Úgy örülök,hogy végre megismerhettem azokat,akikkel itt már régóta levelezgetek! Kép

KépKép

KépKép
okr

most értünk haza....zsizsik jó volt minden!!! szeretünk téged :lol:
a többit majd holnap.

Kép

dimet

Sziasztok! :)

Hazaértem, hallal és fokhagyma öntettel várt a család férfi szakasza. Muzáj volt ennem. :? :lol:
Ez is lecsúszott. :oops:
Aztán egy pohár vörös bor megkoronázta!

Zsizik és kedves párod!
Csodálatos emberek vagytok. Nagyon jól éreztem magam. Hihetetlenül jó volt ez a mai nap. :D

És midenkiek köszönöm, aki ma el tudott jönni!!!
Jó volt veletek találkozni.

Meg szeretnék mindenkit kérni, hogy a képeket csak privibe, vagy mailba továbbítsuk.
És akkor írom is mail cimímem.

Holnap otthon leszek, de valszeg csak hétfőn lesz időm továbbítani az általam csináltakat. 82 lett. :)

Cuppp Mindenkinek. Most lefekvés. :lol:
Vendég

Sziasztok drágáim,

el kell hogy mondjam, hogy várakozáson felül volt fenomenális a buli, és ez NEKTEK volt köszönhető ! Mi csak a helyet és a keretet adtuk hozzá (és köszönjük a köszönő szavakat ! :lol: ) a de a társaság TI vagytok !! Jó kis csapat ez !!
Mi is mindhárman nagyon jól éreztük magunkat, és köszönjük a sok hozzájárulást a vendéglátáshoz, az ajándékokat, a borokat (isteni borokat kaptunk !! ) a sütiket..... :lol: :lol: :lol:

Képeket én is csak annak tudok hétfőn küldeni ,aki a titkos táblázatban benne van, a többiek írjanak privit !!

Jó éjt mindenkinek !!
zsizsik

Jó reggelt csjszik!

Zszsik!! A Te meghívásod nélkül nem lett volna party! Sajnálom, hogy hamar hazakellett jönnünk. :cry: :cry: Az anyós szava parancs.

Istenien éreztem magam! Remek volt a kaja is! Jut eszembe! Akárki is csinálta azt a káposzta salátát, kérem, hogy írja le miként készült! Valami mennyei volt!!!!!

Köszönjük Nektek Zsizsik!

A táblázatban benne vagyok, várom a képeket!!!!
Vendég

Sziasztok!Szép jó reggelt!Mindenki jól ébredt a tegnapi nap után?

Én remekül!Még a párom is végig olvasta ki mit írt tegnap!Kérdezgeti ez kicsoda,meg az kicsoda!Nagyon jól érezte magát ő is!Meg is kaptam tőle,hogy vajon én mikor mennék el vele egy ilyen egész napos bulira!

Milyen táblázatról beszéltek?

Kép

Kép
lecso

Monee!
Szerintem reménykedhetsz!!! Remek! Csak így tovább! A diétát tartod ugye rendesen? És a mozgással mi a helyzet???? Tessék valami mozgást beiktatni, ha eddig nem tetted, rengeteget segíthet!!!

Charlott! Mióta szeded a metet? Nem lehet, hogy túl gyorsan emelsz, és ezt nem bírja a szervezeted? Nálam is voltak ilyen rohamok az elején, kicsit begyél vissza az eelésből, és jobb lesz! Meg kell szokni a szervezetednek a gypgyit, és a lehető legváratlanabb időpontokban fog majd ilyenekt prodikálni, ezen ne lepődj meg! Nekem oylan hányingerem volt, hogy a teljes terhességi teszt készletemet ellövögettem, nem hittem el, hogy nem terhes vagyok. És nem voltam..... :lol: :lol: :lol: :lol: Csak dolgozott a met!!!!
Vendég

Halihóó lányok! :P

Zsizsik én is szeretném így írásban is megköszönni a vendéglátást!
Szuper volt!
ha nem kellett volna ennyit utazni még maradtam volna..
A kaja nagyon fincsi volt én este lefekvés után hányingerrel küszködtem annyira teleettem magam (pedig én már itthon nem is ettem mint egyesek :lol: :wink: )
A régi motorosokat jó volt ismét látni és kicsit dumcsizni ! (én azon gondolkodtam,ha már mindenki babázni fog akkor is tartjuk még a kapcsolatot?
Nekem hiányoznátok,ha néha nem írok az eseményeket akkor is követem! Egyébként jól esett a hiányolás!)

Az új lányokat pedig jó volt megismerni!!

És rájöttem vmire a pco-sok különleges "lények" :)
- jó fejek
- gyerekeik szépek egytől egyig
- a férjeik családszeretők és irtó rendesek

A képek nekem is jöhetnek!

Lecso tudod senkinek semmit! :wink:

Okr örülök,hogy minden rendicsek volt az úton.

Apple hőd??

Monee nagyon pé gyanús,ma mennyit mértél?

Kéne mennem piacolni…

Sziasztok!
Vendég

Lecsó!
Van egy táblázatunk az adatainkkal, amiben benne vannak az e-mail címet és a telefonszámok. Erről folyik itt a duma..... :)

Nem tudom ki kezeli központosítva, de biztosan hamarosan kiderül, és akkor majd Te is jelentkezhetsz a tieiddel, ha gondolod!
Vendég

Ne aggógj Kincs,lakat van a számon!Tudod,hogy megértelek miért döntöttél így!!!

A képek nekem is jöhetnek!
E-mail-em nem igen tudjátok!Íme:dobos.edina@gmail.com

Köszönöm előre is!

Kép

Kép
lecso

Köszi Monácska!
De közben már ide leírtam!De azért annak a valakinek is megírom majd,ha kiderül ki is az!

Kép

Kép
lecso

Okéé Lecso pussz!

A táblát Lafi kezeli! Ha írsz neki privit neved címed telószámod email cím akkor bekerülsz

na megyek
Vendég

Köszi Kincs az infót!

Kép

Kép
lecso

én is küldöm majd a fotókat. káposzta-sali zsizsik műve volt és én is kérem majd a receptet.

ja, a férjem tök aranyos volt. azt mondta,hogy tök jó volt ennyi NŐ-t, nagybetűs NŐt látni egy kupacban. azt mobdta, nem tudja miért és nem tudja megfogalmazni, de olyan szép és jó csaj volt mindenki, vmiféle belső sugárzás miatt:) nem olyan buta liba dizájn:) mondtam neki,hogy esetleg a közös cél: a baba miatt. mondta,hogy igen, lehet ezt látta és ez nagyon széppé és igazi nővé tett mindenkit :) :) ja, mert ez úgy keződött, hogy még a buliba mondta egyzser,hogy itt mindneki úgy "hasonlít" rám. :D
szóval, jó nők vagyunk :D

annyira fel volt pörögve az agyam, hogy alig bírtam elaludni este. de a pocakom megérezte a 12 órás bulit, és el volt fáradva, amit persze a buliba nem éreztem.
gyerkőcök is nagyon szépek voltak!!
okr, végül cipelted adát a metrón is? úgy bealudt :) tetszett neki anyoookáék ülése :D

ma van a házassági évfordulónk. páromat még hagyom azért aludni. na, d ehallom fle is kelt.

Kép

dimet

Élelem beszerezve..
Már csak valami könnyű kaját kellene kreálni,bár én a tegnapi napon fogytam! :shock:
ruhástól reggel 49.5 voltam..érdekes ennyi kaja után...lehet nagyon diétás volt minden :) Kép

Rambóka alvás hogy ment az éjszaka?

Anyoo köszi a képeket nagyon profi! A 2007.07.07 napot nem fogjuk elfelejteni!
Az én gépen nem volt jól beállítva és a képek nem vmi fényesek :cry: ,de majd a Dimet oldalukra felrakjuk..

Szép napot jó pihenést!

Kép
Vendég

akkor kincs nem ettél eleget!!! ja, a muffinokat ki sütötte? recept plíz. főleg a fehér muffiné, mert a csokisat ismerem, fini volt. kincs, a pávaszemet meg te csináltad, ugye? azt meg férjem mondta,hogy kérjem el a receptet :)

igen, engem is érdekel hogy telt a johanna-gergő éjszaka. volt-e sírás, ilyenek.

rejo, majd leprivizzük a randit, csak küld el nekem előre,hogy mi van neked, mert a hét közepén bevásárolok, és ami van, azt nem veszek.

ja, tegnap éjszaka kicsit megijedtem,hogy mi van,ha elkezdek itt szülni, és SEMMI sincs összekészítve. jaj, mindig mindent az utsó pillanatra hagyok :?

holnap férjem csinál egy oldalt, ahova fel tudunk tölteni. meg fogom adni a linket, meg,hogy mit kell csinálni.

Kép

dimet

Sziasztok,

Kincs, Lecsó holnap kapjátok a táblicskut!!!!Na meg a többiek is, mert így frissítve lesz!!!!

Anyóm köszönöm a képeket! Apának azért mondd meg, hogy jó kukta , tegnap elfelejtettem megdícsérni.

Csajok, engem az a süti érdekel, aminek sajna a nevét nem tom...de Monával és Anyóval bezabáltunk belőle!!!Olyan baracklekváros és mintha linzer lenne vagy nem tom....plíííííííííííz nekem az keeeeeeeeeeelllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!

Uram még azért tudott enni este, én már rá sem bírtam a kajára nézni.....aztán egy kis gyűrűk ura még estére.
Vendég

Káposztasali recept ide is jöhet,épp most áradoztam róla apának! :D

Titkos táblázatba Lafinak küldöm az adataimat,és kérek én is én is képeket!

Örülök,hogy mindenki épségben hazaért!

Dimet
Nem kellett cipelni,felébredt,és jött a lábán.Talán a sok cola tette,de este 9 előtt bizony nem aludt el :shock: ,pedig fáradt volt már.Vagy jól felpörgött.Bár ezt szereti,neki minimum ennyi ember kell,hogy jól érezze magát!
Gyerkőc :a tiétek is pont ilyen szép lesz,mint a PCO-s babaák mindannyian! :lol:
Házassági évfordulótokra sok boldogságot kívánok! Kép

Kincs
Hú,tényleg nem tudom,hogyan tudtál fogyni! :shock: Én is megmérem már már magam :D Bár nekem itthon 1 kg barack még simán lecsúszott. :oops:

Anyoooka
Szuper volt az ülés!Köszönjük szépen!
Azt hiszem legközelebb mi is ezt a márkát vesszük,mert vhogy jobban tart,mint mai nekünk per pill van.

Kavicska
Honnan volt halatok? :shock: :?: Fogtak végül,vagy vettek?Azért nagyon-nagyon rendicsekek aférfiak,hogy így várják az asszonyt! :D

Zsizsik
Ada azt emlegeti,milyen jó volt neki tegnap! :D Ennél jobban nem is lehet sztem dícsérni egy bulit!

Ma F1 után megyünk Debrecenbe.1 hétig nem leszek.Jó lenne ,ha itt csupa 2 csíkos teszt virítana ,mire újra géphez jutok! Kép
Akinek nem írtam személy szerint is sok puszit küldök!

KépKép

KépKép
okr

Okriszta, elküldtem Anyóm képeit!!!!!!Adatok elegendőek!!!Hétfőn küldöm a táblát!!!!
Ada olyan kis édes!!!!!!!!!
Vendég

Okr, jól küldted el az email címedet????Visszajött..... :shock:
Vendég

Nincs valami másik emailcím, mert azt írja, hogy a képek mérete meghaladja a nemtom mit.....lehet, hogy kevés a memóriája az emailcímednek....????
Vendég

3 mega!
Nagyon nagy, lehet, hogy azért!
Vendég

Sziasztok lányok!

Jó olvasni, hogy milyen jól sikerült a tali...most már mégjobban irigyellek titeket!!!!
De nagyon boldog vagyok, hogy jól éreztátel magatokat!

Puszancs
csipi78

Sziasztok,

lányok a káposzta saláta roppant egyszerű: majonéz (én tubusosat szoktam venni) kikeverve vagy light tejföllel, vagy joghurttal, kicsit ízesíteni porcukorral, vagy mustárral, ki hogy szereti. Aztán lila káposztát összeapritani, vagy lereszelni, vagy nagyon apróra vágni, belekeverni, a végén egy fej vöröshagymát is nagyon apróra feldolgozva (vágva/reszelve) hozzáadni és a lényeg : rengeteg friss bazsalikomlevelet is nagyon apróra vágva belekeverni ! A tegnap adagokban tálanként 8 levél volt benne !
Ennyi. Örülök, ha ízlett nektek, saját fejlesztés. :lol:

Okr, Ada egy tündér ! Láttam hogy jól érezte magát ő is, és ez nagy öröm, mert a gyerekek valóban a legjobb kritikusok !

Szolgálati közlemény: kör alakú üvegtál keresi tulajdonosát !! Egyelőre ez az egy db talált tárgy van nálunk, most éppen rendet rakunk, ha még találok valamit, szólok.

Dimet, Gyugyi egy tündér, hogy ilyeneket mond rólunk. Egy pocakos tündér.... :lol: :lol: :lol: meg ne mondd neki ! Csak húzom őt, egyáltalán nem pocakos, nagyon is fess apuci lesz belőle !
zsizsik

Sziasztok!

Tyűűűűha!

Pürügnek az események rendesen, no meg a receptek. :D Ha esetleg felrakjátok ide, én is várom őket. Sütésben még nem vagyok nagyon ott a szeren. :oops: :D

Monácska!

Szégyen és gyalázat, de nem, a mozgás nem megy semennyire... :oops:
Ha a nap 36 órából állna és én ezt kibírnám mindennap talpon, akkor sem menne. Nem részletezem, de a munka, a ház felújítás, kertészkedés, lakásszépítés, a bevásárlás, a haza és munkába utazás ezt már nem teszi lehetővé. És akkor ott van a még a családunk kompletten, akikhez legalább 1 héten egyszer illik eljutni hogy ne legyen hiszti. A jövő hetemet már most el tudom mondani, hogy melyik nap mit csinálunk hova megyünk és miért nem fogunk időben hazaérni.
Nekem asszem az lenne a legjobb ha vennénk egy kutyát akivel tanítgatás közben jó nagyokat sétálhatnánk. Akkor valszeg menne a dolog, de nincs kerítésünk, így nem lehet kutyánk sem még. :( Szóval ez egy ördögi kör... :roll:

A diétát próbálom tartani. Hasonló a helyzet mint ami valamelyikőtök írt. Amit nem lehet, azt megpróbálom elkerülni, de sem időm sem energiám nincs arra hogy mindennap valami extrán diétás kaját alkossak. Sajnos. :(

Kincs!

36,7-et mértem ma is! :D El sem tudod képzelni milyen jó érzés volt fél 6-kor erre ébredni! :D
Kép
Viszont, nem tom mi van, mert elmaradt a szokásos petefészek szúrkálás, helyette pedig lett egy olyan érzés, mintha görcsölne a pocim. Azt nem mondhatnám hogy fáj, csak érzem már egy pár napja. Ez az esetleges PÉ miatt lehet?!

Jah és kérlek mondjátok meg nekem, hogy mikor illene a Férjemmel együtt lennünk ahhoz hogy "jó időben" legyünk?
PÉ előtt vagy után?

Szép napot Nektek!
Engem vár a mázolás...
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Zsiszsik!
A káposztás sali nekem is jöhet! Isteni volt. Én ezen akarok élni :lol:

Dimet!
Gratula nektek és kívánom, h mindig így szeressétek egymást!
Egyébként a férjed nekem is megemlítette, h szeretne hazaköltözni (vagyis nekünk haza) :lol: Jót nevettem, mert kb. 5 perccel előtte mondtad, h ő ezt fontolgatja... szóval, én nem sok esélyt látok maradásra :lol: :lol: :lol:

JA, és nekem a rácsos süti jött be leginkább. (bár, túl sok édességet nem is ettem. . . ) :D

A Bálintom is nagoyn sajnálta, h el kellett mennie dolgozni. Este azt mondta, h mikor ment befelé, azon gondolkodott, h hogyan tudna meglépni a m.helyéről, h visszajöhessen. :lol:

Lecso!
A Te párodról vett sztem mintát, h milyen a jó apa, mert egyfolytában arról beszélt, h milyen szimpatikus és milyen jól bánt a fiatokkal. Nagyon tetszett neki!

babszika

Pörögnek... bocsi! :D
Pedig háromszor átolvastam... :oops:

Monee

Monee

monee85

Most már tényleg befejezem, elég volt belőlem, de még annyi van, hogy tegnap is és ma is eléggé sok vizes folyásom van.
Ennek mintha nem most kéne jönnie azok alapján amiket olvastam... :shock:

Monee

Monee

monee85

Monee!
Én nem tudok neked segíteni (csak ezért nem írok) túl sokat, mert nekem még a ciklusaimmal kemény gondjaim vannak (egyáltalán, h legyen)
Azt tudom, h pé előtt több esélyed van mint pé után. Hiszen, a kiskatonák 4 napig is lazán elvannak és várják, h megtörténjen a pé.

babszika

Sziasztok csajok!!

Zsizsik én is zseretném megköszönni neked, férjednek a vendéglátást, kislányodat csókoltatjuk, Domival az élen! :wink: :lol:

Sztem az egész buliban az én fiam érezte a legjobban magát! :lol: na meg Zsizsik kislánya! :lol:

Lafi az a süti a Daubner cukiból való, receptjét nem hiszem, hogy kiadják! :lol:

Hát csajok, este Gergő elaludt egy szó nélkül, betettük a kiságyát a dolgozóba, rácsuktuk az ajtót, és reggelig a hangját sem lehetett hallani! rambóka szerint egyszer megnyikkant éjszaka, de csak betakarta és aludt tovább.

És aztán míg reggeliztünk meg itt voltunk sem volt egy hangja sem, úgyhogy mondtam rambókának, többször nem hiszem el, ha írja Gergő hangos meneteit! Hiszi a piszi! Ez a gyerek ez angyal, és szépen eszik, alszik! :lol: :lol:

Reggel rambóka mondta is, mikor beszéltük milyen szépen aludt gergő nálunk, hogy akkor még egy hétre itthagyják! :lol:

Okr Ada naygon édes, és nagyon csini kismama vagy!

Tényleg kivétel nélkül minden gyerkőc nagyon szép volt, Dorka, Levike is nagyon cuki!

Kincs jó hogy írsz, tessék jó szokásod megtartani! :lol:

na mennem kell tanulni.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Zsizsik, szerteném megköszönni így írásban is a tegnapi vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, uram is teljesen odáig volt. Az idő is velünk volt, fini kaják (isteni szakács a férjed!!) jó társaság, minden tuti volt!

Az én hőm mára megint leesett, ha holnap is lent lesz eldobom a hőmérőt egy időre

Pusza Mindenkinek, később még jövök!
Ja, képek Nekem is! Köszönöm!

Kép
apple

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?