Sziasztok!
Na végre befejeztem, hú, mennyi mindenről volt szó
Etetőszék, tök jó, hogy szóba került, mi is lassan keresőben vagyunk, de én elvielg kisasztallá, székké szétszedhetőt akartam volna venni. az annyira gáz?
Keresztelő: mi egyszerű eset voltunk, én gyakorló katolikus (bár baba óta egyelőre kevésbé gyakorló...
), keresztszülők is, apa nem gyakorló református, úgyhogy egyértelmű volt a katolikus esküvő. És én hittanra is járatni fogom, meg ha lehet, majd katolikus (ált) iskolába. Én eléggé úgy látom, hogy annyi rossz van a világban, meg eléggé kiordulnak magukból az emberek és értékek, hogy nem árt, ha a gyerek (itthonon kívül) is jó környezetben van, és azt az értékrendet tanulja, tapasztalja, amit mi is képviselünk. PErsze tudom, hogy az értékrend nem feltétlenül vallásfüggő, de nagyobb esélyt látok íg rá, hogy megkapja, ha értitek, mit mondok....
Fotókérés: én is első nap kértem, és sehol semmi
Tök jók a képek mindenhol, és utólag is gratula minden hófordulóhoz!
A nyaralás nagyon jó volt, lehidaltam, hogy mennyire bababarát.... szobában kiságy, pelenkázó, kád, bili, WC-szűúkítő, mosdósámlifellépő alaptartozék, de igény szerint adnak cumisüvegmelegítőt, esernyőkocsit, bébiőrt, hátihordót, stb igény szerint... Étteremben etetőszék, ez mondjuk alap, de bébikaja, üveges bébiételek is, meg este kevernek pépet is. Plusz nagyobbaknak terbegríz, vagy tejberizs minden nap, ezt én is élvezkedtem, na meg minden nap zabkását reggeliztem, hmmm, de fini volt
visszatérve, előke is alaptartozék. Medencetérben is volt járóka, hogy baba ellegyen, míg szülők pancsiznak, de ezzel együtt ezt nem sokan használták ,de mindenhol pelenkázó, házakban (Szilvi, az Ulrich házban voltunk) baba-mamakonyha, 2 külső játszótér, belső is, ovi, bölcsi gyermekmegőrzéssel, minden nap progik külön 3-8 évig, és 8-13 évig, gyermekmedence kint és benn, babauszi (árban benne van), szóval király!!!
Mi voltunk kétszer babauszizni, nem is volt sírás az elején, na a második nap végén az oktató bemerítette, akkor azért eltört a mécses, de addig tökre tetszett
meg piciknek volt "höccögtető" program, ez olyan ringató féleség volt, csak rövidebb, egy szűk fél óra, ez is tökre bevált, úgyhogy azóta itthon is "höccögünk"
már amennyi lovagoltató versikét meg tudtam jegyezni
De főleg 1-2 év múlva lesz ez jó hely, úgyhogy asszem visszatérünk
amúgy Rékababa tök jólviselte az utat, talán látszik, hogy ez már a 3. kirándulása volt, nem volt nyüglődés. Csak a reggeli vacsi nem mindig tetszett, hogy ki kellett bírni a babakocsiban, de ha fogtam a kezét és fél kézzel ettem, elég jól elvolt. Meg elkezdett jobban enni szerencsére, rögtön jobban is hízik...
Meg tovább fejlődik, 4kézlábazás most már hipphopp megvan, ő is csinált már olyat, hogy lábfejre / lábra "állt", és vagy guggolt a lábaival, vagy fel az égbe a popsit
meg küzd a felüléssel, oldalt kinn a keze... de ülni még nem stabil...
KÉpek, vannak, még kicsinyíteni kell...
köszi a hiányolásokat, jól esett
Ante, gratu a házikóhoz!
Ihianya, örülök, hogy megoldódtak a gondok, reméljük, így is marad...
Gratu mindenkien a fogakhoz!!! MI az eddiginél is brutálisabban nyáladzzunk, de még sehol semmi...
Éjszakák: mióta elmentünk, nálunk is rosszak,többször felnyekken éjszaka és tekereg, küzdi magát vissza oldalra....
Hú, Tinu, ez így hirtelen jött, hogy Örs holnap... csüti fele esetleg?
Én meg könyvvizsgáló vagyok, de lövésem nincs, hogy fog kijönni a gyed...
de bíztam ilyen 80 körüli összegben, hát ezek szerint nem
Noémi, asszem te kérdezted, mondtad, hogy tejtesó, ja persze fizet valamennyit, de nem ezen akarok meggazdagodni
úgyhogy az "anyagköltséget", a tejes zacsik árát szoktam elkérni, ebbe kerül nekem az egész...
Kata, céges tréning, még azért nem megyek vissza dolgonzi
úgyhogy ez félig nyaralás lesz, egy szekciót fogok tartani, kül meg ha épp tudok, akkor beülök a többi előadásra, de mivel apa szervezi az egészet, így legalább együtt leszünk
és üdv itthon!!!
Na, apa végzett a pancsival, megyünk aludni
kicsit hosszú lettem, sorry....