Új privát üzeneted érkezett!

Niki,

hát csillagom, a vacsorád alapján boritékoltam volna a rókázást.... szerintem ne csodálkozz ezen egy pillanatig sem... 8)
Nem lehet, hogy az antibigyó és a met nincsenek egymással jóban ? Én reggel mindig tejjel veszem be a metet, már egy éve lassan, és semmi bajom tőle.

Jaj, nem is meséltem nektek, ma délután megyek Zentai Andihoz tanácsadásra !! Kiváncsi vagyok nagyon, mit hozunk ki a táplálkozásomból....? Miközben töltögettem a kérdőívet, rájöttem, hogy egy csomó mindent nem jól csinál(hatok) szerintem.... jövő héttől pedig beindul a fitness !!! Már lebeszéltem anyámmal és férjemmel, hogy kedd-csütörtök délután ők abajgatják Esztert, én az irodából egyből a tornaterembe megyek, és nekiállok végre EDZENI !! Tegnap az Achilles inam gyógyultnak lett nyilvánítva, és terhelhetőnek ! Ez a lényeg, már ezt vártam régóta...
zsizsik

Nikikém sztem te túl vagy hajtva és terhelve, és most nem is csak a munkára gondolok, ez a sok orvoshoz rohangálás is nagyon kimerítő és fárasztó...pihenned kéne, mindenféle értelemben.

Bettica a férjed rokonai jönnek, még ha gyerekek is, és neked kell otthon maradnod, és ő dolgozik???? Hogy van ez?

zsizsik drága erről ugye nem sokat beszéltünk, még élőben sem, nagyon nehéz lehet ezt feldolgozni, nem tudom lehet-e egyáltalán.

ha nagyon szenvedsz tőle igenis segítséget kell kérni egy jó pszichomókustól, aki gyászterápiára van szakosodva. az természetes, hogy sírsz, és nem rég történt még, frriss a seb...erre tudod egy jó megoldás lenne, ha terhes lennél...egy új egészséges kisbabával. Akkor gyógyulna meg igazán a lelked, nem sajogna tovább, bár persze soha nem felejtenéd el a kisfiadat. nem tudom miért ilyen kegyetlen az élet, olvastam ezekről sok mindent, de nehéz erről így írni, röviden és mindenki előtt. így csak közhelyeket tudnék írni, azt meg nem akarok.szívesen beszélgetek veled róla, ha te az a típus vagy, aki könnyebben feldolgozza ha kibeszélheti. sajnos barátnőm miatt mostanában elégsokat vagyok ilyen témában.

na de most koncentráljunk a vidám szombati bulinkra, és arra hogy mindjárt terhes leszel!
(vettem neked ajándékot, most jobb kedved van? :wink: :lol: tegnap Zsoltival)

Kép

Kép
rejo

ja, még annyit akartam, az edzést azért fokozatosan vezesdd be... :roll: csak óvatosan az ugra-bugrával! :lol:

Kép

Kép
rejo

Rejo: cuppcuppcupp ! Sajnos nincs puszit dobó jel, de most kaptál tőlem egy kupac puszit !! Köszönöm a soraidat. És ajándék ! jupijéj !! Az jó !!!

Igenis, az edzést fokozatosan vezetem be ! Ne félj, a személyi edzőm (alias Juharos Eszter :wink: ) már közölte tegnap, mikor a családdal megbeszéltem az edzéstervet: Anya, 10 perc, ismétlem, 10 perc lehet a bicajozás első nap ! 8) (hallotta a dokitól a múltkor )
Lesz nálunk pár év múlva terror, fogok én még a szőnyeg alatt közlekedni... :lol: :lol: 8)
zsizsik

rejo: egy átlag embernek csak 22-24 stb. nap szabija van egy évben... (a tanárok, köztisztviselők stb. mások, nekik sokkal több van...) ezért gondolom, hogy 2 havinál több nem igazán gyűlik össze 2 év gyed alatt sajna... de ez már nagyon off...
Vendég

Zsizsik !

A tejjel korábban is baja volt a metnek, ha megittam egy pohár tejet/kakaót, jött a hányinger, gyomorfájás. Előtte soha nem volt ilyen problémám, kakaó őrült voltam.
Hát igen, tudom, hogy durva volt a vacsi, de a férjem már délután felizgattam a gyomor-nedveimet azzal, hogy elújságoltam milyen fincsi szalonkát és tepertőt vett.

Nagyon gyűlöletes dolog hányni, de bevallom, nagyon megkönnyebbült utána a gyomrom :lol:

Azt hiszem szombaton jó kis lélekterápiát fogunk tartani !! És most már bevallhatom, a Balaton partján séta közben nálam is többször eltörött a mécses. De majd lesz ez másképp is :wink:

A személyi edződ egy szuper csaj, igaz csak egyszer találkoztam vele, de mély benyomást hagyott bennem :lol:

Rejo, igen sajnos tudom, hogy túl vagyok lelkileg is terhelve, de ezen nem tudok változtatni jelenleg. Illetve annyit tudtam tenni, hogy ettől a héttől nem járok be minden nap apuhoz, csak másnaponta. Lelkileg engem teljesen padlóra küld, ha bemegyek, ráadásul szégyellem is elmondani mikor volt alaposan kitakarítva, vagy nem egy gyors kaja főzve otthon.
Elég ijesztő lehetek, mert még Krizsa is megkérdezte tegnap, h mennyit fogytam és mi a gond.. :roll:

mniki

Niki!
A met azért vész össze a tejjel, mert pangani hagyja a belekben a tejet felbontott állapotban. Képzeld el........ Mi minden alakul ott ki, nem is csodálom, hogy gondod van tőle!
Van akinek nem okoz gondot a met és a tej, van akinek igen! Ez is egyán függő. Az én gyomrom is kruttyog, ha a met után közvetlenül tejet iszom!

Kitartás...... És pihenés! Sooooook, sok pihenés!

A családban előforduló betegség/baleset iszonyatosan leborítja az embert a lábáról Nekem akkor kezdődött a toronymagasan kicsúcsosodó vérzési gondom, mikor a Tesóm összetörte magát a motorral és feküdt az intenzíven kómában. A kislánya akkor volt 3 hetes. Éppen államvizsgára készültem, mellette dolgoztam, és minden másnap jártam eleinte Ceglédre, aztán Pestre gondozni a Tesót! Iszonyatos lelki teher, és nem tudsz belőle kiszabadulni, a gondolat, hogy cserben hagyod akkor, amikor szüksége van rád, miden egyéb feladatot háttérbe szorít. És hiába sírsz, nem megkönnyebülsz tőle. Mókuskerék, amiben csak sodródsz előre! Nincs kiszállás. Nekem sem volt, nem tudok tanácsot adni..... "Csak" megérteni tudlak! És arra kérni, hogy lehetőség szerint lazíts amikor teheted!
Vendég

Rejo: Igen, a párom rokanai, de ő ugyanúgy nem tehet erről az egészről, mint én. Kicsit hosszú ez a történet, a lényeg, hogy általában mi húzzuk a rövidebbet. Ilyenkor igyekszünk a lehető legjobban megoldani a dolgot. (Apósom szervezte be jól, ahogy szokta... :( )

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Csak gyors köszönök!
Kavics én nagyon készülök a talira,holnap sütkérezek,és remélem szombaton el is vihetem..ha jól sikerül..
Ha a férjemnek dolgoznia kell nem fogok tudni menni.. :cry:
Pedig annyira jó lenne élőben dumcsizni veletek!

Páá
Vendég

Niki!
Anyukámat megkérdeztem, h benne vagyok e még az otthoni lakásos biztosításban. Benne vagyok, persze. :) Anyu megnézte és tényleg abban szerepel laparoszkopia. A miénkben viszont csak a laparotomiára fizetne. Juhéééééééééééé!!!!!!!!!!!!!! Most megpróbáljuk a tavalyi lapart is behajtani, hiszen arra még nem igényeltük. Teljesen kiment a fejemből a bizt. -nak ez a része.

Kép
lara26

Sziasztok!
Nagyon regen nem jartam mar erre…Visszaolvastam par oldalt, es nagyon sok uj nevvel talalkoztam…kovetni mar nem tudnam az esemenyeket. Az az igazsag, hogy nagyon elegem lett a "bébé" temabol, mar kezdett enyhen szolva "nyomasztani" es ugy dontottem, hogy hanyagolom az egeszet es masra koncentralok. Most igy utolag ugy latom jo dontes volt...Azota nagyon sok minden tortent : befejeztem a doktorit, uj munkahelyem van klassz munkaval es a legfontosabb, hogy 13 heten jaro kismama vagyok - szamitasaim szerint. (A doki szerint 14. het, pontosan az utolso mensitol szamolva, de tuti az en szamitasom a jo.) Mindez olyan gyorsan tortent, par honap alatt, hogy szinte hihetetlen...pedig nagyon regen varunk mar erre a kis eletre. Remelem ez sokaknak remenyt ad, akiknel szinten nem jon a baba 3-4 honap metformin szedes utan, hanem eveket kell varniuk, mint ez a mi esetunkben tortent.
Mindenkinek mihamarabbi babasodas, a kismamaknak pedig minnel szebb varandos idoszakot.
Alice
alice27

csak röviden, később írom amiket még akartam, de bedőlök az ágyba...szegedet 2 in 1 megúsztuk. sőt, semmi terhességes tünet nem volt:) de egyszerűen hihetetlen hogy telik az idő!!! lara, már 15. hét. és bbeeeeee, te is a 23-ban. pff. csajok, tényleg mingyá nyomnom kell egy gyereket :lol:
alice!! régen jelentkeztél, de ilyen jó hírekkel bármikor gyere!!!!!!!!!!!!!!!! tényleg telik az idő. nagyon nagy gratula!!!!!!
zsizsik, mi volt andinál??? ja, és ha felemeled a telót, akkor küldök plussz energiákat!!!!!!!!!!!! sparhoz meg közel lakunk, meg lehet ám látogatni!!!! :lol: 8)
bezséltem jokalizával, jól van, és még mindig nem tudja elhinni a + tesztet. jövő héten megy dokihoz. most pihiznek:)
na, cső. kicsi alvás.
hogy telik az idő....... :roll:
dimet

Alice!

Úúúgy örülök,hogy jelentkeznél és annak meg pláne hogy ilyen csodás hírrel (jól elérzékenyültem és könnyek sorakoznak..)
Gratulálok és minden jót a továbbiakban!!
Néha azért kukkants be hozzánk!!
Ha van időd leírnád mennyi metet és mióta szedsz?
Mióta próbálkoztatok?
Rendes ciklusaid voltak?

Dimet ügyesen megjártad Szegedet! :)
Vendég

Zsizsik!
Szép! Ma elmész Zentai Andihoz és szombaton mindenki salátát kap sárgarépával. Kép
Asszem bebiztosítom magam egy rúd szalámival. :roll:
Meg kenyeret is viszek. Fehéret! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Alice, gratulálok! :lol:

Niki, kemény éjszakád lehetett... Szegény! A tejet egyébként én sem bírom... Met előtt se nagyon, de akkor néha-néha ittam. Most egyáltalán nem tudom meginni :(

Apple, január óta eszem a metet. Eddig is barnáztam, de ilyen még nem volt, hogy piros, utána semmi, barna és úgy mensi. Mert tegnap délután végre megjött rendesen! :lol:

Lara, nagyon szép a pocid! :lol:

Bee, gratula Gergőhöz! :lol:

Rejo, én is úgy tudom, mint Csakegy, hogy kb. 2 hónap a szabi gyed után! És gyes idejére már nem jár!

Voltam ma vért vetetni, hétfőre lesz eredmény, kíváncsi vagyok!

Lányok, tudom hogy nagyon utsó pillanatban, de lehet még jelentkezni a talira?! :oops: Mostanra dőlt el a hétvége teljesen, szabad a szombatunk. :D

Kép

Kép
anyoooka

anyooo, de jó. akkor te is jössz!!

tényleg, zsizsik...ma andi kiokosít, szombaton meg lesz hús, hússal, zöldsalival...ami persze jóóó.....de a sütiket nem engeded be a kerítésen belül :lol: akkor kinti parti lesz :D

aludtam egy órát. jót tett.

niki, sajnálom,hogy ennyire kivagy...mentek még vmikor nyaralni, pihenni?? remélem ez a szombati nap, mindnekinek jót fog tenni, aki maga alatt van!!! hiszen lesz kaja, pia, nők :)

alice, tényleg nagy gratula mégegyszer!!! várjuk a további híreket!!!
dimet

csináltam vonalzót, megpróbálom, hátha sikerült....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Anyooka :( én még úgy reménykedtem! Jaj, de jó, akkor te is jössz a talira!
Egyre többen leszünk!

Niki, akkor aludd ki magad jól ma éjszaka! Habár ha ilyen vékonyka vagy akkor ma is vmi kiadós vacsit egyél. Hízlald föl magad.! A tejet nálam se szereti a met. 2 hónap alatt egyszer ittam, na rohantam is utána.

Alice, gratula a babához!

Beebey, én is gratulálok Gergőhöz!

Kincs, szorítok, h férjed szabadnapos legyen és gyertek!

Zsizsik, tök jó, h rászántad magad a tornára! Meglátod milyen jó lesz! Te most hol tartasz a ciklusban? Pé volt?

puszka Mindenkinek

Kép
apple

Hát csajok én is mennék a talira!
Egyszerre örülök is, meg rohadtul mérges vagyok!!!!!!!!!

Ma szépen ledöcögtünk Siófokra. Dugó persze ezerrel, de ki nem sza...ta le, ha nemsokára ott lehetünk.
Bejelentkeztünk, Zsé befizetve és vártunk, hogy adják a kulcsot.
Közben átöltöztem, mert iszonyat fáztam.Kulcs sehol, recepciós nem szól.

Erre én mint kedves aranyos kislány odamegyek, hogy na most mi van!
Mindjárt.
Oké, vártunk. Eltelt 2 óra....semmi.

Ekkor kissé felemelve a hangszínem elmagyaráztam nekik, hogy kissé hosszú volt az út, itt ülök a huzatba és terhes is vagyok, na meg ingerült, tán nem kéne szórikázni....

Válasz:
A NÉMETEK EGY EGÉSZ SZINTET ELÁZTATTAK, NINCS SZABAD HELY!!!!!!!!!!!

Kérdeztem, oszt akkor most mi van....hát avvan, hogy egy KOMFORTNÉKÜLI "hotelszobát" felajánlanak ugyanazért a pézért!!!!!!!!

Na az volt az uccsó csepp és közöltem, kérem a pénzem és én hazamegyek.
De hát miért, kérdezte, na nem írom le, mit reagáltunk a kis férjemmel úgy kettecskén!!!!!! :oops:
Na hazaindultunk és 2 órás dugóban ültünk!!!!!!!Na kész vagyok teljesen.
Nem is azért, mert nem jött össze a Balcsi (amióta házas vagyok, már 3x próbéltuk magunkat ott jól érezni, de ez nekünk ott nem jön össze :twisted: ), hanem inkább azért, ahogy várattak minket és hogy nem monstak semmi.
Útközben felhívtam az utazási irodát és azt mondták, hogy előleget akkor fizetnek vissza, ha bebizonyítom, hogy a hotel hibázott.
Na még jó, hogy kértem ilyet, bár nem akartak adni!!!!!De ha nem is adtak volna, asszem holnap megkapták volna (így is) a magukét!!!!!!

Bocs az offért!
Vendég

Alice!!!

Ez egyszerűen hihetetlen!!!! Borzongtam mikor a soraidat olvastam, hm. mennyire bejött a "ne foglalkozz vele, ne görcsölj rá és akkor jön a baba"..."akkor jön a baba mikor a legkevésbé számítasz rá"...meg hasonló szlogenek! :lol: :lol:

nagyon-nagyon örülök nektek, és nagyon remélem, hogy ezentúl azért benézel majd hozzánk megint rendszeresen!! lett azóta ám egy másik topikunk is, eggyel feljebb, babás topik, oda is szeretettel várunk!! jajj olyan boldog vagyok ettől a hírtől!!

Kép

Kép
rejo

Lafim, ez nagyon durva! Még jó hogy olyan ügyi voltál hogy kértél papírt! Szép lett volna ha nem kapod vissza az előleget! :evil: vagy majd akkor örüljünk ha holnap tényleg visszaadták a pénzt?!

Ki jön gyerekestől, férjestől? Csak Apáékkal tudok menni...

Kép

Kép
anyoooka

Alice, nagy gratula!!!!!!!!!

Dimet, jó a ticker!!!

Mniki, te szegény!De azért nem is ettél valami egyszerű kaját!

Bee, örülök GErgőnek!Én kaptam a dietetilustól kejemenetrendet, kb 120 g ch-t lehet enni és közben mérem a cukrom, így próbálom kordában tartani a cukorbajt.

Rejo, kösz a tippet!Utánajárok!Amúgy is egy rahedli szabim van egy évben, az 3 évre 90 nap, ami 16 hét, hja az jó sok!

Zsizsik, mehetek a bulidra?Sajnálom nagyon, ami volt veled!De hidd el, mostmár jó úton haladsz és az szép teljesítmény, ha tornázol, tudod, én is elkezdtem, fogyogattam és tessék!Andi meg remek tanávcsokat fog adni, marha nehéz betartani, de ha belejössz, fogysz majd 100000rel!!!!!!Aztán már nem is kívánod a chs dolgokat!
Vendég

Talán Anyókám azért kértem papírt, mert az ügyfeleknek én is mindig azt mondtam, amikor ügyvédbojtár voltam, hogy biza papírok nélkül nincs bizonyíték, aki más még lemondta, nem kért.....pedig mondtam nekik.
Amúgy hidd el, visszakapom a pénzem, mert max megint nem leszek nőies, mint ma.... :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem a cukros dokitól.... túl sok jó hírem nincs.
A doki szerint a cukrom tökéletes és nincs semmi bajom... ezt írta a papírra is.
Próbáltam elmagyarzáni, h mi a gond, mire közölte, h na akkor érti, h miért jutottam hozzá. De ő nem meri felírni, mert ha az OEP ellenőrzi, akkor őt megbüntetik....
Közölte, h keressek egy cukorbeteget és irassam fel vele....

A max. amit tett, h kaptam egy doboz Meforal 850-et ingyen!!!! és azt mondta, h szedjem be és addig lesz időm keresni dokkert, aki felírja.....

babszika

Helló nők,

Kavics, akkorát röhögtem....!!! :lol: :lol: :lol: No para, lesz kaja !!!
Éppen most tervezzük az urammal, hogy mi legyen pontosan.
A vaddisznópörkölt bográcsban már tuti, lesz hozzá koviubi és FEHÉRkenyér ! (remélem Zentai Andi nem olvassa a topicot.... :oops: :lol: )
Aztán holnap veszek tarját és lesz mustáros pácolt taraj roston, csirkemell roston, lesz máj roston, megmittudomén még mi.
Megsütünk mindent amit találunk.... :lol: :lol:

És persze saláta répával. Csak Kavicsnak ! (hihi)

Sütik is bejöhetnek...

Voltam ma Andinál, lányok, rá kellett jöjjek, hogy nagyon hasznos beszélni vele, egy csomó mindent elmondott, megbeszéltünk, és bizony sok dolgot nem (jól) tudtam....
Kapok tőle étrendet, sajnos a diabéteszes szénhidrát számolgatósat kell csinálnom, mert ezt tartja jónak az esetemben, de most eléggé elszánt lettem megint, be fogom tartani !
Majd hétfőtől.....

A legrosszabb, hogy el kell hagyjam a reggeli 4 dl tejecskémet. Brühühühühü. Ettől teljesen kivagyok. Ő meg attól volt ki, hogy IR-rel ilyet reggelizek.

ALice, micsoda csodás hírrel jössz vissza !!! Gratulálok !! Valószínűleg igazad lehet, a téma hanyagolása néha nem ártana egyikünknek sem.... :roll:

ANYOOOOO!!! NaNá hogy jöhetsz, nagyon örülök neki !!!!! Küldöm a privit az infokkal !!!!!!
zsizsik

Babszi, na ez szép!Na mindegy, akkor más módon kell nekiállni.......azért a 850 még sok így elsőre, tedd csak el!500-zal szoktak indtani.Ajánlanék holnap egy telót a mensbe....17-20 között.Ott vannak jó endokrinológusok, bármelyik jó,és akkor okés lesz, meg előtte a 70-es számon (honlapon megtalálod pontosan) kérj gyprsan egy terheléses inzulint és cukrot!!!!Legalább előrébb vagy!
Vendég

Köszi Lafi!
Most már elfogadom. Remélem, minél előbb kapok időpontot... vagy jó sokára tudnak adni??
17 és 20 között kell hívni? vagy most ezt hogy érted?

babszika

Sziasztok!

Nem tom nálatok hogy van, de itt egyes vonalban esik az eső. :shock:

Alice!

Gratulálok! :D:D:D:D
Egy-két könnycseppet elmorzsoltam én is... de persze nem irígységből, csak ezt most így jött ki.

Gondoltam hogy raknék fel táblázatot, de meggondoltam magam, nincs semmi érdekes rajta. Most megy szépen lassan felfelé a hőm rajta, de ez még nem az igazi. Minden reggel ébredés után azt várom hogy legyen már reggel és megint mérhessek, de sajna egyenlőre ezen nem tudok változtatni. :)
Bevallom szoktam kicsit fusizni a ferty-vel, ma például előre kitöltöttem 3 napot magas értékekkel és írt nekem PÉt. Aztán persze törlöm az adatokat és várom tovább hogy reggel legyen. :oops: :D

Hú, jó sokan lesztek a talin! :D:D:D:D:D

Sajnálom lafead hogy így alakult a nyaralásotok! :( Lehet nem kéne többet próbálkozni a hellyel...
Pont ma néztem az egyik utazási iroda prospektusát és ajánlanak 5 személyes lakókocsit Loparba (Horváto.) szeptember 2. hetében 21.000 forintért. Lehet hogy idén mégiscsak elmegyünk nyaralni egy kicsit... :)
De ha nem, akkor telelni biztos megyünk. :D Szeretnék pocakosan menniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Lejárt ma a VIP tagságom a fertynél és most átcsinálta teljesen az egész programot. :roll:
No mindegy, szóval úgy számolom nagyjából hogy amikor a F1 lesz itt Mo.on, akkor lesz megint aktuális a bébi biznisz. És az is jó lenne nagyon, akkor jó sok szerelmezés szokott lenni! :P :D

Jó lenne ha ismernélek Benneteket már annyira hogy ne mindig csak magamról írjak! :roll:

Pussz mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Bocs, most néztem meg, 15-20 között lehet jelentkezni.
0620 333 5500

Terheléses inzulinra és cukorra bejelentkezni a 70-247-1904 számon lehet.

Dr.Tűű László belgyógyász, endokrinológus szakorvos, minősített diabetológus.
13 éves szakmai tapasztalat, 3 éve vezeti a Szent Imre Kórház Endokrin szakambulanciáját.

Specialitása az endokrinológián belül a reproduktív endokrinológiai, a diabetológia-endokrinológia határterületi betegségeinek kezelése

Rendelési idő: csütörtök 16 - 20h

Dr Breyer Helga, belgyógyász szakorvos.
Elsődleges szakterülete a metabolikus szindróma és diabétesz mellitusz kezelése. Specialitásként nagyfokú jártasságot szerzett az inzulin pumpa kezelés beállításában, illetve a 72 órás szöveti glukóz monitorozás értékelésében.
Érdeklődési területe a diabetológia és endokrinológia határterületi problémái.

Rendelési idő: kedd 16 - 20h

Tűű dolihoz én most kaptam aug 1-re időpontot, az a leghamarabbi, állítólag a Breyer doktonőnél nincs ekkora árakozási idő, de ezt nem tom pontosan.
Vendég

Te jó ég... augusztus..... :shock: sosem jutok gyogyihoz :(
Azért köszi!
felírom és bejelentkezek. :cry:
úgy reménykedtem és.... :cry:

babszika

Szisztok!

Hű pörögtök ezerrel......alig tudtam visszaolvasni!

Dimet!
Micsoda vonalzó :lol: :wink:

Lafika!
Sajnálom, hogy így jártatok.....nézd a jó oldalát: hideg van, esik az eső és mehetsz a buliba :lol: :lol: :!:

Alice!
Mi nem ismerjük egymást, de nagy nagy gratula!!!!!!

Babszika!
Lafikának igaza van, irány a mensmentis :!:

Zsizsik!
Csorog a nyálom erre a sok kajára! Kár, hogy nem megyek..... :cry: :cry:

Én is töröm az agyan, hogy ideje lenne mozogni, meg diétázni!!!
Bár most úgy elhavazódtam odabent, hogy azt el sem tudo mondani!!
Ma vettem egy pér zöldet a lakásba!! Kíváncsi vagyok meddig marad életben

Pusza
csipi78

Lafiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon örülök, hogy te is jössz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Küldök privit minyá.

A nyaralásod miatt már nem örülök, szegénykém, azért elmehetnek a b...ös francba, ez a magyar turisztikai professzionizmus. :twisted: :twisted: :twisted: Még hogy eláztatták a németek....... tuti, hogy túlfoglalták magukat. A németek meg többet fizetnek, mint egy magyar iroda.

Monee, Babszika és többiek, akik nem túl régen csatlakoztak !
A meghívás a bulira rátok is vonatkozik, ha van kedvetek és időtök, gyertek el ti is szombaton !! Csak szóljatok, hogy elküldjem az infokat !
zsizsik

zsizsik írtam pü-ben egy kérdést!

Anyóka, csakegy akkor ezek szerint ahány hely, annyi szabi!

Anyó nálunk bizti ennyi, munkahelyemen mondták.

Lafi örülök hogy jössz Zsizsikhez, balatoni nyaralást sajnálom! A szabis ötlet Rambókáé! menj el hónap táppénzre és élvezdd a kismamaságot! :lol: :lol: :lol:

Csipi milyen virágokat vettél?

babszika nekem egy éve a háziorvosom (Johanna előtt) bőszen beszélt a műtétről, mikor említettem neki a PCO-mat. (idősebb hölgy). elkezdtem neki mesélni azIR-ről, hát hunyorgott, hogy mit akarok, és elég elutasító volt, de azt mondta mintha hallott volna valamit erről egy továbbképzésen.
Egy hónapja mikor vittem neki Tűű javaslatát, mondtam PCO-m van, rögtön ő kérdezte, meg se nézte a papírt, metformint szed rá? Azt mondta ez a PCo gyógyszere. Most már.

és szó nélkül írta a metet nekem, és mondta több havit felír majd, ha beálltam az adagomra és bírom szedni. és azt mondta sok betege van aki szedi ezt PCO-ra. és nem csinált gondot a TB-ből, meg hogy milyen kódót írjon, rögtön tudta. Ilyen fejlődőképes kis dokinő.

Kép

Kép
rejo

Rejo!
Sajna az én házidokim nem ilyen. Ő közölte, h nem írja inkább fel, mert szerinte nem gond, h nincs mindig mensim és ő sem tudta, h mikor lesz és mégis van 2 gyereke....... stb.

JA,a cukros doki szerint nem magas a cukrom. 7,8 felett mondják, h cukorgyanús és 11 felett, h cukros.... hát, én már semmit nem értek.....

babszika

Alice
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!
Úgy örülök,hogy sikerült!!!!!!

Zsizsik
Sajna mostanában én is tejet vedelem (szó szerint)Meg is van látszatja,heti 1 kg.Pedig most más bűnöm nincs :oops: Nekem is mondta adiétás nővér,hogy vigyázni kell a tejtermékekkel is,de hát már alig ehetek vmi finit ,ha szabályosan csinálom a dolgaimat. :x

Bee
Gratula a kisfiúhoz!!!!!!
Másik topik is kíváncsi rád,tessék oda is írni néha! :P cukorterhelés miatt :( :( ,vizesedsz,hogy sódiétán vagy? :shock:

Lafi
Sajnálom,hogy így jártatok! :(

Kincs
Felülsz egy IC-re és máris Pesten vagy!Nehogymár otthon maradj! :wink:

Kavics
Fehér kenyér nélkül nincs is élet! :P :P

Niki
Sajnálom a rókázást!Az én gyerekem az almát szokta így visszadobni. :roll: Úgyhogy én azt már nem eszem.Sztem te is próbáld a tejet kihagyni.

Úgy néz ki apa elintézte,hogy jövő héten kapjuk egy ágyat a szobájában.Bár sztem elég durva egy pótágyért napi 3000 Ft-t
kérni,de már mindegy. :shock: Így azért esténként együtt leszünk kemény 1 hétig! :P
Tegnap szőrtelenítettem a lábam (nehogymár bundásan menjek Pestre :oops: )Hát csajok,még jó,hogy terhesen ezzel nem sok baj van,mert nagyon nem csípte a pocakom.Mondjuk a kedvenc kádba behajolós hajmosásom is majdnem rókába torkollt... :x :?

KépKép

KépKép
okr

Lafi!
Sajnálom, hogy igy alakult a nyaralás.

Kép
lara26

Alice!
Nagyon nagy gratula!!! :D

Kép
lara26

Na még folytatás,mert felejtek ! :oops:

Rejo
Szabi nekem úgy 3 hónapnyi volt,de 2X elszámolták így nem tudtam már követni.Nekem alapból jár évi 27.(évek után,meg a gyerek után 2)
Kifizetni már nem lehet-új törvény szt-így otthon kivárod majd míg letelik. :wink:

Zsizsik
Vhogy nekem is minde hónap 3-án eszembe jut,hogy mekkora lenne már a kisfiam.most pl 2 hónapos.Jajj,de sokat van lelkiismeretfurdalásom,amiért nem vártam meg,hogy a természet megoldja. :roll: Na ez már sztem velünk marad míg élünk! :roll:

KépKép

KépKép
okr

ÓÓÓÓ Alice!!!

Olyan nagyon nagyon boldog vagyok, el sem hiszem!!!
Nagyon-nagyon melegen gratulálok!!! Szivemből drukkoltam!!!! :D :D :D Csodálatos hír!! :-)
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Alice! Kép
Gratulálok! Kép Kép Kép Nagyon nagyon! Kép Kép Kép

Zsizsik!
:lol: :lol:
Micsoda menű.
Akinek van kutyája hozza, mert itt sok kajamaradék lesz! :lol:
Én már most gyúrok a szombatra. Iszonytosan sokat tudok enni. :roll: :oops: Kenyér az nem kell sok, de a kovi ubi. Majd minden falatnál Kandikára gondolok! :lol:
Nagyon várom! :wink:

Lafika!
Micsoda história! :shock: Döbbenet! És hol van ez a hiper szuper szálloda? Mi a neve? :?
Egyébként meg annyira örülök, hogy te is jössz a talira!

Olyan álmos vagyok, hogy nem bírok többet írni.

Sok puszika, megyek és beájulok a párom mellé.

Cuppp.
Már csak kettőt kell aludni. :D
Vendég

Okr mit értesz az alatt hogy a természet megoldja?

Az a baba nem vetélt volna el magától, úgy gondolod ki kellett volna hordanod 9 hónapig így is, hogy beteg volt? :roll:

hát ez miatt ne legyen lelkifurid.

Szia Pogi drága veled mi van? Szóval azért suttyomban olvasol? :wink:

Kép

Kép
rejo

Nagyon koszonom a gratulaciokat, es kivanom mindenkinek, hogy meg akkor is, ha neha mar remenytelennek tunik a helyzet, de az jojjon a feny minnel elobb alagut vegen...
Rejoka, igen, ezek a mondatok mar csaknem kozhellye valtak, de nagyon igazak. Nalam tulajdonkeppen termeszetesen jott az egesz, mert mar annyi csalodason, hiabavalo remenykedesen, es varakozason voltunk tul, hogy ez szinte automatikusan egy kiegesfelehez, vagy inkabb valamifele beletorodesfelehez vezetett. Persze tettem is rola, meg jol elfoglaltam magam mindenfelevel.. :lol:
Kincsecske, a metet csaknem ket eve szedem. A mensim orara pontosan jon meg...ezzel sohasem volt gond. Tulsulyom sincs...azt meg le sem merem irni miota probalkozunk, mert hoszzu evekben merik. Erdekes, hogy Te kerdezed ezeket a dolgokat...tudod a "hazi statisztikam" alapjan Te azok kozott vagy itt forumon (ha jol figyeltem) aki igencsak hasonlit hozzam pco-s teren.
Rejoka, koszonom az invitalast, de sajna most nem tudok igerni, hogy rendszeresen jovok, mivel nagyon sok munkam van...meg persze kismamis tuneteim is (allando hanyinger, faradtsag...), de
decembertol itthon leszek es nem szabadultok Tolem. :lol:
Alice
alice27

Rejo
Hát valószínűleg nem maradt volna bennt 9 hónapot,mert a lepény is rossz állapotban volt.
Azon nem tudom túltenni magam,hogy úgy vártuk (bár tudom mások sokkal többet várnak,mint másfél év),és én írtam alá a papírt,hogy kérem az abortuszt.Emiatt folyton bánt a lelkiismeretem.Na de itt le is zárom a témát.Nem illik egy babavárós topikban abortuszról beszélni. :oops: :oops:

Lara
Egész kicsi még a pocid!Hogy csinálod?!Itt biztos nem lesz ronda csíkosodás! :)

KépKép

KépKép
okr

Okriszta!

Én értem miről beszélsz! :cry:

Alice!

Te voltál Lara és Lafi mellett a 3. zebra ezek szerint!!!!!!!! :lol:
(Akkor lehet, h. most is lesz 3. ?????)
És nem szóltál? :( Bár gondolom kivártad a 12. hetet, megértem!
Így akkor most HATALMAS NAGY GRATULA!!!!!!!!

Lafi!

Sajnálom a Balcsit (tudod vannak dolgok, amit nem szabad erőltetni, ha nem mennek, úgyhogy télleg inkább a horvát tengerpart! :wink: ), de így legalább megnézhetem, h.hogyan gömbölyödik, aki 10 kilót fogy! :lol:

Szállóval kapcsolatban:
2 éve a Mátrában-Bükkben nyaraltunk. Körtúrát csináltunk, több helyen szálltunk meg és mindenhonnan csillagtúráztunk.
A Bükkben interneten kinéztem az Édesvíz panziót. Bükk tetején, mindentől távol, kis tó, erdő, nyugi.
Odaérünk, gyönyörű környezet, erdő stimmel, tó is, ház szép, recepciós kedves, megkapjuk a kulcsot, felmegyünk..... erre kiderül, h. ahelyett, h. a napsütéses oldalon a tóra néző szobát kaptunk volna, kaptunk egy sötét szobát, kukákra néző "panorámával". :evil: Nem volt mit tenni, kivertük a balhét (persze kultúráltan, de igen morcosan), így egy óra várakozás után kitakarítottak egy elülső szobát. Ezek után nem kértünk félpanziót! :twisted:
De máig nem értem, h. miért oda hátra akartak minket bedugni, mert amíg ott voltunk, végig üres volt az egyik hasonló napos szoba! :evil:

Mniki!

Valszeg inkább az antibiotikum a bűnös! Kinyírta a bélflórádat, ezért kavar be a tej és a tejszín. Ha befejezted az antibiotikum kúrát, igyál minden étkezésnél Normaflore-t, az rendbe fogja tenni!
Remélem a helico is kipusztult!

rambóka

Babszika!
Először is: Írtam privát üzit!

Másodszor: A PCOS egészségügyi kódja az E2820! Ezzel a számmal felvértezve menj a dokihoz legközelebb, mert kell majd menned, ez fix, hiszen elfogy a gyogyi, és íratni kell majd! E szerint a besorolás szerint a PCOS endokrin megbetegedés, pontosan mint a diabétesz! Tehát nyugodtan felírhatja. Ha nem írja fel, tegyél panszt és/vagy válts körzeti dokit! Állj a sarkadra csajos!!!!

Lafika! Annyira sajnálom ezt a hercehurcát.... :( Mondanám, hogy menjetek le Szabad-Sóstóra a mi nyaralónkba, de pont foglalt lesz majd vasárnaptól egy hétig. Járna Nektek még egy nyaralás teljes békességben!!!!!

Alíz! Szívből gratulálok! gyere máskor is kérlek!
Vendég

Jó reggelt! Kép

Kújvájapéntekvan! Kép

Nincs annál jobb, mint amikor az ember lánya kikecmereg az ágyból, fogja a teli kávés köcsögöt és leül a számítógép elé, átnézni, hogy mit írtatok. :lol: Természetesen kissé kómásan, de szerencsére nem a számítógép alkatrészeiről írtok Kép

Mnikike!
Ilyet Kép többet nem kívánok neked! Csak babásan! :lol:

Már csak egyet kell aludni! Kép

Mindenkinek kívánok rövid napot, könnyű munkát és kellemes hétvégét. :D

sok pusssz
Vendég

Sziasztok!Szép jó reggel mindenkinek!
Milyen hírre jöttem!Ez mér nem zebra páros,ez már egy egész csorda ahová még beférnek.....!

Alice nagy-nagy gratuláció!Vigyázz magadra(tokra)!!!

Mindenkinek nagyon jó napot kívánok!Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
lecso

Lecsó!
Megláttam a tickeredet, és elbőgtem magam!!!! Hogy vagy??? Látlak holnap?????

Ja, tegnap megfőztelek! Nagggggyon finom lett!
Vendég

Jó reggelt!

Húúú, Alice!
Tegnap csak magammal voltam elfoglalvaés most szégyellem magam.... ne haragudj! Gratulálok így utólag is és minden szépet kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én tegnap este (éjjel) még próbáltam köveket mozgatni. A Németben élő "ismerősömtől" még próbáltam segítséget kérni.
Megígérte, h szétnéz náluk mi újság gyogyi felől. Ja és persze megint kiderült, h Amerikában ezt is recept nélkül lehet kapni!
Mondjuk, ő is javasolta, h próbáljak vkivel mindig felíratni.

babszika

Szia Monácska!

Köszönöm jól vagyok,mint egy kismama akinek olyan tünetei is vannak.Hétfőn megyek dokihoz alig várom már,talán hallani lehet majd a szívhangját!
Ne sírj nem sokára neked is lesz pocaklakód(reméljük)!
Holnap?Nem hiszem,hogy megyek!Eddig nem hívott senki,magamtól meg nem akartam pofátlankodni!
Örülök,hogy olyan finom lettem,az életben is finom vagyok a párom szerint!!!Egyébként én is imádom a lecsót!Ti mindig meghozzátok a kedvem rá!Most sajnos nincs itthon paprika,úgyhogy marad a szalámis kenyér!
Szia!

Kép

Kép
lecso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?