Új privát üzeneted érkezett!

mikor és hol lesz? próbáltam beleolvasgatni a másik topicba, de naggyon le vagyok maradva sajna. írni már nem is merek. :(

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Július 7-én szombaton Zsizsikéknél!
Címet priviben kérj tőle!( Jut eszembe még én sem kértem! :shock:)

Csakegy, Vöcsök ugye ti is jöttök? Vagy legalább benéztek? Ugyeeeee?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


mi holnap indulunk a balcsira, jövő szombaton jövünk vissza.
úgyhogy mindenkinek szép hetet, panellakóknak kitartást a hőségben! :wink: :)

Kép

Kép
csillagfény
 
 

 
 

Sziasztok!

Az utóbbi hetekben tök hulla vagyok, ezért is tűntem el. Teljesen lenullázódtak az erőtartalékaim. :(
Jöttem viszont megírni a jó hírt. Múlt héten voltunk megint vérvételen (olyan ügyesen csinálták, hogy nem is sírt :!: ). Saci direkt bilirubinja most már okés, a GOT meg a GPT még mindig kicsit magasabb a határértéknél, de a hematológus azt mondta, hogy hagyjuk békén ezt a gyereket, mert szerinte semmi baja sincsen.
A veséjével is voltunk kontrollon. Az izotópos vizsgálatnak majd csak jövő héten lesz meg az eredménye (na azt meg végigsirta, mert már nagyon álmos volt), de az ultrahang alapján biztató a helyzet. A kisebb bal vese méretben már majdnem utólérte a jobbat. Kicsit lejjebb van mint kellene, de hát azt nem is vártunk, hogy a helyére mászik. Azt mondták, hogy csak akkor lehet probléma, ha majd az unokám növekszik a pocakban, és akkor majd gyakrabban kell rápislantani.
A megkésett 4 hónapos oltást is megkaptuk ma, igy most már nagyon remélem, hogy egy időre elfelejthetünk mindent, ami tűkkel kapcsolatos.
Na megpróbálok feltenni egy képet is és húzok aludni. Aztán majd szép lassan vissza is olvasgatok.......

Kép

Képurl]
espero
 
 


Most hogy végre sikerült fél óra alatt 3 képet lekicsinyitenem, azt irja ki feltöltéskor, hogy hiba történt..... :cry:

Kép

Képurl]
espero
 
 


Kép Útban a fodrászhoz

Kép Hajvágás közben

Kép Új frizura

Kép

Képurl]
espero
 
 


Gondoltam hajnalban nem olyan túlterhelt a babanet, és bejött :D

Kép

Képurl]
espero
 
 


Espero!

Hajnalban ne netezz, hanem alukáljál!!! :!:
Ha visszaolvasol, én is 4-5 hónaposan buktam ki teljesen a fáradtságtól. Norka szólt rám, h. vegyek vissza! :D
Tényleg vhogy addigra fogy el az ember utolsó tartaléka is!
Pihenj amennyit csak tudsz.

Jó, h. végre egyenesben vagytok és nem kell többé böködni a kismanót. :D

A frizkó szuper, pláne, h. így hagyja a vágást! :D
Gergőnek hálistennek nem nő a haja, mert már előre félek, h. mit fogunk csinálni, ha vágni kell! A körömvágás is kész procedúra! :shock:

Jöttök Zsizsikékhez?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hol és mikor is lesz ez a buli? (privit léccci ha van egy cím:)

Köszi :)
Vendég
 


Csakegy!

Ugye nem gond, h. rád uszítottam a NLC-s sorstársat? :oops:
Bocs, h. nem szóltam előre, de a gyerek megkergült délután!
Azóta találtam egy cikket, de abban azt írják, h. kalciumot is kellene adni a D vit. mellé. Úgy emlékszem, h. te azt nem szedtél, v. mégis?
Ha lesz időm, lefordítom, h. felkerülhessen a honlapra!

Buli jövő hét végén, szombaton Zsizsikéknél. Címet tőle kérj!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka: nem szedtem kálciumot, de a doki folyamatosan csekkolta a kálciumszintem is... (én egyébként össze-vissza szedem a D vitamint, hetente jó ha 3-4* sikerül nem elfelejtenem... Metformint még mindig nem szedek, el kéne végre mennem a házidokimhoz... ragyák jönnek, ragyák mennek, a menzeszem pedig a 6. hét óta még nem jelentkezett... viszont fizikailag a padlón vagyok, a vitaminkészleteim valszeg mind kifogytak, most kezdem el újra feltölteni magam vassal stb.)

jövő szombat nem jó, apukám szülinapját ünnepeljük...

(+ semmi gond, uszíts nyugodtan:)
Vendég
 


ja, és elért a kötelező hajhullás is... a fodrászom szerint nem vészes, de azért zavaró, hogy Lilla keze mindig tele van egy marék hajjal...
Vendég
 


Sziasztok!
Hogy lehet, a nyár kellős közepén megbetegedni? Előbb Álmi köhögött, most én, és már Vili is elkezdte... Annyira, hogy ma elő kellett venni az orrszívót... Egyelőre még nem vészes, legalábbis az orra, csak köhécsel szegénykém.

Espero!
De szép kislány a Sári :) Örülök, hogy jól van!

Többiek!
Náltok minden ok a szexszel? (Dühös vagyok, mert én még mindig nem vagyok a régi... Egyszerűen fáj... ) :( , igaz, az első szülés után is 6 hónapot kellett várni, és én azt hittem, hogy most nem kell ennyi a regenerálódáshoz, mert kevesebb sérülés volt szülés közben ("csak" a gátmetszés)...

Zsizsket nem tudom, nem szeretnék másokat megbetegíteni... (És autó nélkül elég fárasztó az utazgatás gyerekkel, meg annyit nélkülöztük egymást a fárjemmel az elmúlt fél évben a suli miatt - minden vizsgám meglett!!! -, hogy most minden percet vele akarok tölteni...

Vöcsök

Kép
vöcsök
 
 


(Egyébként múlt vasárnap óta 2 foga van Vilinjek) :)

Kép
vöcsök
 
 


nálunk OK a szex... (csak hát amire én ágyba kerülök... ráadásul nem is Lilla miatt mert ő már 9-kor alszik, de nekem lényegében akkor kell bepótolnom az egész napi információhiányomat ezért keményen netfüggök...)
Vendég
 


(egyébként én is paráztam, hogy katasztrofa lesz, annyit kellett rajtam foltozni - Lilla "kicsit" megkaristolta a hüvelyt + a méhszáj is megsérült na meg a gátmetszés - de igazából már először is teljesen rendben volt minden... sőt, igazából még jobb is a helyzet mert előtte kicsit szűkebb voltam és most lett tökéletes :) a párom szerint is :) )
Vendég
 


Vöcsök!

Valószínűleg nem a seb a fő gond, hanem a hormonális okok miatti hüvelyszárazság! Vond félre a patikust (reméljük nem süket! :wink: ) és érdeklődj nála síkosító ügyben!

Szegény kis pockok! Orrszívó! Brrrrr! :shock:
Nekünk annó javasoltak vmi homeopátiás szert de már elfelejtettem a pontos nevét, talán chamomilla, de Csakegy biztos tudja!!!!!

Csakegy!

A hajhullás úgy a 6. hónapra el fog múlni! Szedd a vasat (...és a fémet... de ezt te már valszeg nem ismered :lol: )! Meg vmi vitaminkomplexet és calciumot is! :!: Engem mostanában kezdett a vádligörcs figyelmeztetni, h. vmit elfelejtettem! Most lavírozok a vesekő és a vádligörcs közt! :twisted:

Sajnálom, h. nem jöttök, annyira készültem!!!! :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


én most egy Feroglobin nevű kanalas izét szedek (ha nem felejtem el bevenni) ami elvileg valami komplex izé és igazából terhes nőknek stb. ajánlják... (b12, folsav és hasonlók vannak benne... na meg vas...)... bazi drága sajna :(

viszont szerintem segít, azóta nem szédülök folyamatosan...

Homeós szer: ha vírus akkor oscillococcinum, ha sima nátha akkor homeogene... de a gyógyszertárban lehet kérni (ingyé) egy kis füzetet benne az összes szer összes leírásával. Van belőle kismamás füzet is és kisbabás füzet is (meg sima füzet is de azt valami miatt nem adnak az embernek a gyógyszertárban csak ha mázlija van)

holnap reggel megyünk borostyánláncot venni Lillának a fogzás miatt :( Szegényke ma alig tudott elaludni, keservesen sírt 5 percenként)
Vendég
 


ja... csíkosító... én találtam egy hiperszupert :oops: (tényleg az, valami tejsavas cucc ami kifejezetten arra is jó, hogy regenerálja a hüvelyflórát ÉS mellesleg csíkosít is) Floragyn a neve. Nem olcsó és sehol sem tartják (csak a kúpot ami olyan mint a génia és hasonlók), de tényleg jó.

(rákerestem: http://www.bioszallito.hu/Floragyn-sikosito-gel-6x9-ml?termek-4533)
Vendég
 


Csakegy! Rambóka!

Köszönöm - megkeresek ezt a "csíkosítót" első körben... :oops:

Vöcsök

Kép
vöcsök
 
 


Csakegy hol veszel borostányláncot? én most medált és kitűzöt vettem magamnak hamburgban, ha már hanza-város, meg Borostyánkőút, kiváncsi vagyok itthon milyenek. meg johannát kihagytam a vásárlásból. és ez hogy hat a fogzás ellen?

nyaralás mérlege: két fog, tudunk mászni, és felállni egyedül.

Espero puszi! Sárinak is!

Kép

Kép
rejo
 
 


rejo: én ilyet vettem (méz színűt)... a leírás is itt van róla...

http://www.teszvesz.hu/item211440921_bebi_borostyanlanc_3fele_szinben_pvg.html

Lillánál azt hiszem működik, ma már csak fele annyit nyáladzott mint tegnap... (ld. nem áztatott el 3 pelenkát pl. :) + ma éjjel nem ébredt fel 5* sírva...) Remélem ez így is marad... (az a dentoizé zselé xart sem ér sajna)

(de van kisebb szemű lánc is 2600-ért)

Lilla maszírozódik :)

Kép
Kép
Vendég
 


ja... és hatalmas gratula amászáshoz, a két foghoz és a felálláshoz :)))))))
Vendég
 


Csakegy köszi! :D

Kép

Kép
rejo
 
 


Csakegy!
Átaljönnél egy kicsit amoda? Kellene szólni pár jó szót a D vitamin kúráról.......
Ha nem gond! Várunk!
És köszi!
Vendég
 


Csakegy!

Ugye Lilla egy olivaolajos üveggel szemez, nem vmi piával? :lol:
Láthatóan leolvassa a feliratot! :D
Kíváncsi lennék vajon milyen úton hat a fogzásra a borostyán?
Rágcsálja v. a nyakába kell akasztani?

Vöcsök!

DM-ben az óvszeres polcon is érdemes körülnézni! :wink:


Rejo!

Na eddig volt nyugalmad! :lol:


Nálunk az megy, h. már nem lehet fogni mindkét kezét, mert az egyikkel csapkod, h. engedjük el. Ennek aztán szép spirál esések az eredményei időnként. :twisted:
Ma meg azt gyakorolta, h. én ülök a fotelben, ő fogja az egyik ujjamat, megtesz egy félkörívet jobbról balra, ott megfordul, átvált a másik kezére és úgy jön vissza balról jobbra, ott ismét kézcsere és ezt vagy 20X! :lol:
Átment pulikutyába, jön utánam mindenhova, csak úgy csattog a tenyere a kövön!
Tegnap dobott egy hátast a konyhában, mert elkezdte rázni a seggét a sütőajtóba kapaszkodva és az ajtó lenyílt. Volt sikítás rendesen, de jól bevésődött a memóriájába, mert ma már csak igen szolídan rángatta! :lol:

Viszont megint nem alszunk és mostmár nincs mire fogni, összes frontfoga kint van, varrtam sötétítőfüggönyt, kap enni eleget....
Ennek ellenére felébred éjjel és nem hajlandó visszaaludni. Ma hajnalban párom kivitte a nappaliba, de fél órán keresztül ordított, így végül visszahozta, megszoptattam, visszafektettük, egy darabig úgy tűnt, h. visszaalszik, de aztán megint nekiállt ordítani, párom megint kivitte, így végül elaludt, de mindez hajnal fél 1-től fél 4-ig tartott. Párom majdnem elaludt, így én is felkeltem, h. el tudjon készülni. Utána lefeküdtem a nappaliban a kanapéra, de felébresztett a reggeli toalettjét végző kanári :evil: , akkor megpróbáltam beosonni a hálóba, de a kis csirkefogó már ott lesett rám! Reggel 8-kor kipihenten! :evil:
Így minden visszaalvásról szőtt reményem szertefoszlott! :cry:
Ezek után délben tudtam csak lerakni, mire elmosogattam, már teljesen kiment az álom a szememből, így hiába aludt fél 3-ig, én már nem tudtam elaludni! :(
Az eddigi délutáni (5-6) alvását viszont teljesen elszabotálta, pedig én akkor majd meghaltam a fáradtságtól! 3-szor kíséreltem meg letenni, de csak állt és üvöltött az ágyában! :evil:
Párom fél 7 körül ért haza, akkor elmentünk egy nagyot sétálni, utána fürdés, szopi (nem volt mit, mert a délutáni altatási kísérletek során már csontszárazra porszívózta a mellemet, meg az egész napi kialvatlanság sem használt!), alvás.
Nem tudom, mi ez az egész! Megint megborult minden! Egy darabig olyan szép rendszere volt, tudtam mikor alszik, mikor eszik, mikor lehet elmenni itthonról, de most megint össze-vissza van minden! Pedig nem volt semmi, nem mentünk el nyaralni, nem változott meg semmi körülötte, nem volt oltás sem! Nem értem én ezt az egészet! Mindig, amikor már azt hiszem sínen vagyunk, jön egy újabb probléma! :cry: De ha legalább tudnám az okát!
A párom ma nagyon berágott és ridegtartással fenyegeti a dedet, mert attól tartunk, h. az az éjszakai ébredés oka, h. nem iszik egész nap, hiába kínáljuk, aztán este lenyomja a teljes cumisüveget, pelus átázik, felébred, hisztizik, megint teleszívja magát az elalváshoz, így másnap megint nem iszik egész nap... és így tovább....
Azt mondta, inkább üvöltsön egy éjszakát végig a gyerek, másnap tuti inni fog és talán megtörik az ördögi kör.
Erre ma 3 teljes cumisüveg elfogyott, úgyhogyí elvileg semmi oka nincs a dednek éjjel szomjazni! Kíváncsi leszek! :roll:

Almodo!

Ti hogy bírjátok?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hmm Rambóka... :wink: :lol: :lol: de jó lesz szombaton nekünk! :wink: :lol: :lol: :lol:

áááá nem is! majd becsukunk minden ajtót! :lol: meg aztán apa még jobban értékeli Johannát. nyaralás alatt teljesen megtanult aludni szépen, este 9-től reggel 7-ig!

lehet gergőnek az a baja, nincs semmi változás, vigyétek el nyaralni! :wink: :lol:

Én váltig állítom az a gond, megszokta éjszaka is program van. nappaliba ki, apa fel, szopi, iszi, pelenkacsere, hálóbqa vissza, nappaliba megint ki...de tudom milyen tehetetlen ilyenkor az ember, leírni egyszerű ezt, de nem olyan könnyű élőben a gyerekkel...

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo
Gratula a 2 fog,mászás,és felálláshoz!

Espero
Sára nagyon aranyos!Hajvágás külön tettszik! :)

Csakegy
Lilla milyen kis aranyos!Ahogy ott hasal..meg kell zabálni! :)

Rambóka
Én nagyon együttérzek veletek!Mi 2 évig nem aludtunk éjszaka,és nappal is keservesen!Egy bíztatót tudok mondani:kinövi!Csak addig éljétek túl!
Mi is kipróbáltunk mindent,hiába!Aztán egyszer fogta magát és elaludt ringatás,éneklés és egyéb maszlag nélkül.Na és reggelig!
Most apa már gyúr a következő éjszakázós ,és súlyemelős periódusra Kép Csak reméleni tudom,hogy nem éjszakai bárban teszi. :wink:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Rambóka!
Hogy aludt Gergő?

Nekem az a tapasztalatom, hogy beáll Vili valamilyen napi programra, aztán 1-2 hónap múlva jön valami más... Szóval folyamatosan változik. Nálunk egyetlen állandó motívum van, hogy délelőtt alszik - és persze éjszaka is, de újabban éjszaka többször is szopik, mióta eléri kicsiny melleimet :) fekve is. De közben lényegében én is alszom, úgyhogy ez nem zavaró.

Miért is nappaliztok éjjel? Hogy a másik legalább alhasson?

Hová tűnt Norka? Elutazott? (Ha volt erről szó, akkor én lemaradtam...)

A dm-mel meg a gyógyszertárral ott tartunk, hogy biztatom apjukot, hogy a munkából hazafelé ugorjon már be, ott megy el mellette - itt piliscsabán csak egy gyógyszertár van, és ebben a forróságban nincs kedvem elbabakocsizni odáig... :( A papi meg ellenáll :) :)

Micsoda élet zajlik odaát, alig győzöm elolvasni...

Vöcsök

Kép
vöcsök
 
 


Még egy kérdés, Rambóka: neked az elválasztási tápszert a gyerekorvos írta fel, vagy arra már nincs támogatás, és simán megveszed a gyógyszertárban vagy a drogériában?

Kép
vöcsök
 
 


Szia Vöcsök!

Ma hajnalban 2 órát voltunk fenn!
(Nappali azért van, h. legalább az alattunk lakók tudjanak aludni! :? )
Viszont befutott egy olyan lehülés, h. csak nézek, reggel óta rohangásznak a felhők oda-vissza. Úgyhogy azt hiszem megvan az ok! Mindig hidegfrontok előtt őrül meg!
Ráadásul ma 8-kor kelt, 9-kor evett, fél 10-től 1-ig aludt, fél 2-kor evett, és 3-tól megint alszik!!!!!!! De mint akit agyonvertek!!!!! :shock:
Én is ledőltem egy órára, éveket ért! :D


Apát megnézném, amint áll égővörös fejjel a pénztárnál a csíkosítóval! Mint tizenévesen az első óvszerért! :lol:
Szerintem jobban jársz, ha magad mégy érte! :twisted:

Nem elválasztási tápszer, hanem anyatejpótlónak lett felírva Milupa HA gabonapép, mert már csak este-reggel szivornyázik szegénykém vmi keveset.
Lényegében hidrolizált tej gabonával. Olyasmi állagú, mint a tejbegríz. Nincs túl jó íze, úgyhogy gyümölcspépbe keverve adom. Illetve mostanában már aprított gyümölccsel, túróval, de főzelékekbe keverve sűrítésre is jó.
Vitaminokat is tartalmaz.
Meg a tecsóban vettem Milupa 7 gabonás pelyhet, azt is teszek időnként a gyümölcsökhöz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


A Floragyn miatt nem kell ám vörösödni :)) Egyszerűen nem úgy kell kérni mint síkosítót hanem mint sima gélt a hüvelyflóra helyreállítására :) (Én speciel egy sima gyógynövényboltban vettem...)

Nekem meg a 6 hetes menzeszem óta semmi... OK, kizárólagosan szoptatok de valahogy azt reméltem, hogy már az elejétől normalizálódik majd a helyzet... Folyton azon filózok, mikor kéne abbahagyni a védekezést, nehogy kicsússzunk a 2 gyedes évből... eredetileg úgy terveztük, hogy ha Lilla 9 hónapos lesz... de ha addig nem jön meg akkor mi van? (ld. potyára védekezzünk? bár tény, hogy nem eröltetjük meg magunkat, a megszakítósdi legalábbis nem tartozik a megbízható módszerek közé... de akkor is...)
Vendég
 


Rambóka, azért nem alukálok ilyenkor hajnalban, mert fejek ezerrel. Most próbálok leszokni róla, csak nem merem abbahagyni egyik pillanatról a másikra, mert félek, hogy begyulladok reggelre. Ilyenkor legalább tudok egy kicsit netezni, mert napközben sajna nem megy.
Gergő képei szuperjók. A pápamobiloson vagy 10 percig fetrengtünk a röhögéstől. De persze a cápás se kutya. :D

Rejo, Johannnáról viszont rég nem láttunk képet. Pedig én nagyon kiváncsi vagyok a hajára. :lol: Sára sem fekete már, teljesen bebarnult.

Csakegy, látom Lilla körül már most "legyeskednek"......A masszázst pedig nagyon komoly dolog.

Okr, a két pocakos képet bizony megkönnyeztem. Tök jó, hogy ezúttal minden rendben van.

Vöcsök, teljesen együttérzek veled. Én naivan azt hittem, hogy császár után nem olyan gáz a szex, mint rendes szülés után, de úgy látszik tévedtem. Még nem vagyok a régi, biztos hormonálisan van gondom, mert fizikailag nem lehet, vagy mégis???

Kép

Képurl]
espero
 
 


espero képet majd teszek de most "tanulok"! :lol: :lol: :lol:

Csillag remélem jól érzitek magatokat a balcsin, bár most elég hideg van.

Norka remélem ti is jól nyaraltok.

Csakegy te milyen státuszban voltál? mert a két év gyed alatt szépen gyűlnek a szabijaid, amit a gyed lejárta után a munkáltató köteles neked egyben kiadni, az akár fél év is lehet, és ha ez idő alatt sikerül teherbe esned (de ha nem is, csak jóba vagy a dokiddal), és kiír táppénzre, miután leteltek a szabik, akkor megvárhatod a következő szülést simán, nem tudnak kitenni.

Sógornőm vagy 9 évig volt otthon így két gyerekkel, ugye 3 év gyed/gyes, aztán fél év szabi, utolsó hetekben terhes lett, táppénz, aztán sajnos elvetélt, akkor ez miatt táppénz egy csomó ideig, aztán megint terhes lett, akkor 9 hónap táppénz, aztán megint a 3 év plussz szabik + táppénz ameddig lehetett.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rambóka!
Örülök neki, hogy végre Alszik Gergő!
Ami a csíkosítót illeti, az lesz a vége, hogy a hétvégén beugrom az Eurocenterbe, illetve a dm-be... :)

Azért is kérdezem a tápszert, mert arra gondoltam, hogy mivel Vili 6 hónapos lesz 10-én, és még egy doboz tápszerünk van, megpróbálnám valami mással lecserélni. A védőnőkkel (illetve a gyerekorvossal) még nem beszéltem erről - most kettő is van a költözés miatt - mindkettő nagyon lelkiismeretes, úgy látszik, nagyon fontosak vagyunk :)
Meg arra is gondoltam, hogy a déli tápszert leváltom gyümölccsel, és akkor naponta 2-3x kap gyümölcsöt, de "csak" 2x - este és reggel - tápszert.

Egyébként minden nap van legalább egy óra, amikor felváltva üvölt mind a kettő gyerek, a kisebb, mert nincs a kezemben, pl. mosogatás miatt, a nagyobb meg, mert a kicsi megkaparintotta valamleiyk játékát és "tönkretette". Hááát ezek a nehéz perceim, mert egyébként jól eltelik a nap. Csak az még a nehézség, hogy sosem egyszerre alszanak, és így reggel 5-től este 9-10-ig szolgálatban vagyok :(

Csakegy!
Én is várom már, hogy menstruáljak, de még mindig semmi, igaz, 5-6 alkalommal szoptatok naponta... Első szülés után 8 hónapra volt... És mi is szeretnénk kistesót... Ahogy olvasom, még elég sokan, úgyhogy jövőre sem lesz hiány zebrákban - remélhetőleg :) :) :)

Espero!
Meglep, amit írsz - egyébként köszönöm az együttérzést -, mert eddig emiatt titokban irigykedtem a császárosokra... De előbb-utóbb biztosan elmúlik ez a hormonhatás, és rendbejövünk, addig meg csíkosítózunk :)

Rejó!
Én közel 5 éve vagyok gyesen, gyeden, tgyáson stb. - akkor mennyi lehet a felhalmozódott szabim? Bár azt már a munkáltatónak kellene fizetni, ugye?

Vöcsök

U.i.: Tegnap legurult Vili alvás közben az ágyról, már előtte felébredt, döngicsélt, én meg hagytam, addig is dolgozhattam, aztán meg látom, hogy már lent döngicsél a padlóra odakészített paplanokon - túláradó bűzben - mégiscsak besz..rt ijedtében?? :)

Kép
vöcsök
 
 


Helyesbítés: csak akkor várom a mensit, ha lesz mellette tejem, egyébként megelégszem egy db pével januárban. :)

Kép
vöcsök
 
 


Vöcsök nem tudom mennyi lehet a szabid, kérdezd meg a melóhelyeden. nekem fél évet mondtak ha 3 évig itthon maradok.

azt mondták mikor mindenem letelik (gyes/gyed) és visszamegyek dolgozni, akkor két dolog közül választhatok: vagy "leülöm" a felhalmozódott szabijaimat, vagy elkezdek ténylegesen dolgozni, és akkor kifizetik nekem a szabik ellenértékét.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Rambóka, köszi az érdeklődést, jól vagyunk. :lol:

Gyerkőc már mászik, ül és áll, a világ kinyílt elötte, ezzel együtt az akarata is. De azért nem panaszkodom, még mindig nagyon jó gyerek szerintem, még ha nem is annyira kiszámítható már, mint néhány hónapja volt.

Voltunk már nagyiéknál nyaralni, szombaton megint megyünk 2 hétre, már nagyon várom. És persze Márk is nagyon várná, ha tudná, hogy megyünk :lol: . Pedig mondom neki, de úgy látom, nem érti... :lol: A múltkori egy hetet is nagyon élvezte.

Gergő csuda pofa, nagyon bírom a képeket róla. És annyira el tudom képzelni a történeteket, amiket írsz, szerintem a képekről is látszik, hogy ilyen. Az tuti, hogy öntudatos kiskrapek lesz mindig... :lol:

Néha azért bekukkantok olvasgatni benneteket, meg képeket nézegetni, csak írni nem nagyon van időm. Elég sokat dolgozom mostanában, így a délelőtti és délutáni alvós idők elsősorban arra vannak "félretéve".

puszi, Almodo

Kép
almodo
 
 


vöcsök: most néztem, úgy tűnik, hogy ismét lehet kapni a DM-ben Floragynt!!! (néhány éve eltűnt és a napokban bukkant fel ismét)... így aztán minden macera megúszható :) (tudod... egy csomag pelenka, egy cumi, egy Floragyn :)
Vendég
 


szijasztok!

helyzetjeletés: klassz volt a balcsin nagyon! 25-30 fok, 3 nap fürödtünk, egyszera marci is megkóstolta a vizet, egy nap beszélgetős esőnap, 2 napstrandpiknik, fürcsi nélkül. marciis megkóstolta egyszer egy 2 percre a vizet, nagyon élvezte! :D még működnek nála az úszóreflexek.

mi már most sem védekezünk, de se menszi, se pé semmi.

rambóka nem irigyellek az alvás miatt.nem tudom, lehet, hogy van valami alapdolog, ami zavarja gergőt, nem?
marciakkor alszik jól, ha csend van és sötét. ha világos van, felébred már fél 5-körül, és csak 3/4-1 óra múlva alszik vissza.
van redőnyötök, vagy valami ilyesmi?
na és a csend....tudom, hogy panelben ez nem a legkönnyebb kérdés, nem tudom, milyenkörnyéken laktok. aztviszont előbb-utóbb megszokják a babák is.
van olyan ismerősöm, aki a szentendrei út mellett nőtt fel, és nem zavarja semmiféle zaj az alvásban. szóval ennek is van /lesz jó oldala.

a hurcolás szerintem se jó a gyereknek, de én is kiviszem, ha a férjem még aludna. próbáljatok keresni egy olyan pelust, amit nem kell éjjel cserélni. nekünk a libero, meg a pamers is bejött, az alsó határon.

csakegy, lillának már jönnek a fogacskái?
nálunk még csak nyálzás van,pedig már 5 hónaposak vagyunk.

többieknek is üdv!

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Csillag semmiről sem vagytok lemaradva fog ügyben, Johannának most a 9. hónap legvégén jött ki az első foga!

Honnan tudod hogy nincs Pé-d?

Én most gondolkodom meg kéne valahogy nézni van-e pém mensi mellett, csak nem tudom hogyan, mert hőmérőzni nincs kedvem, szúratni még inkább, de kiváncsi vagyok.

mi is elég lightosan védekezünk, de azért védekezünk...kézzel-lábbal :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


mi nem védekezünk. :D :D :D :D
csak sejtem, hogy nincs pém, semmiféle tünetem nincs, de hangulati se testi, még egy icipici szúrás sincs.

csajok, van valakinek tapasztalata a KIKa konyhákkal? az ikeásokróljóthallottam, viszont nekünk nagyon pici konyhánk lesz, és oda lehet, hogy jobb lenne egy kikás beépített. ott csinálnka mindenfélét egyedi igények szerint, hogy minden cm2 kihasznált.
egyáltalán, van valakinek tapasztalata kika bútorokkal?
köszönöm ha megírjátok.

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Csillag!

Az öcsém pár hónapig dolgozott a Kika bútorosztályán, majd megkérdezem!

Ezt az egyedi tervezést egyébként ma már bármelyik konyhastúdió megcsinálja (van amelyik ingyen!)! Érdemes körülnézni konyhabútorboltokban és a lakberendezési magazinokban is, mert nagyon jó ötleteket lehet találni!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka, köszönöm! Jó fej vagy! :D
Hogy telt az éjszaka a kis rosszcsonttal? :D

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Milyen volt a szombati tali????
Vöcsök

Kép
vöcsök
 
 


A túloldalon úgy pezseg az élet, hogy egyszerűen képtelen vagyok végigolvasni :( :D :shock:

Kép
vöcsök
 
 


Azért nézzetek át babás csajok odaátra kik zebrásodtak...

Kép

Kép
rejo
 
 


Nem aludtunk semmit! Fél éjszakát a ded zakatolta végig, utána meg ideért a szél és csapkodta a sötétítőfüggönyt. Ha becsuktuk az ablakot, akkor nem csapkodta, de akkor meg a panel nyomta a meleget, úgyhogy hol becsuktuk, hol kinyitottuk az ablakot. :evil:
Végül 9-kor keltünk. Ded bekajált és 11-kor ki is dőlt, én itt döglődöm a gép előtt, zabálom a mézes kekszet és vmi mediterrán diétás kaján töröm a fejem. :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


sajnálom.én azzal büntetném a panelek tervezőit, hogy lakjanak abban amit csináltak. méghozzá egy olyan lakásban, ahol még huzatot se lehet csinálni. a miénk ilyen (volt).
szerintem az az alap lenne, hogy mindenkinek olyan lakása lenne, hogy nyugodtan tudjon pihenni, legalábbéjszaka, és legyen annyi élettere, hogy normálisan beférnek mindennapiélethez szükséges uccai.
szerintem gergőnek is emiatt lehetnekproblémái az alvással. ha egyszer megpróbáltok máshol aludni, akkor ez kiderül.
a kikát megtudtad kérdezni?

én sem vagyok képes követni a másik topicot. babásan már nincs annyi időm, mint a munkahelyemen volt. :D

de azért annyit vettem, hogy KAVICSKÁNAK nagggyon nagy gratula jár!
Most már biztos nézeget ide is. :D

Kép

Kép
csillagfény
 
 


Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?