Új privát üzeneted érkezett!

Szia lego!

Jo hogy jottel.
teszteltem, de ez LH es - lett, tehat nem jon meg a pe.

En is drotszoru tacsit szeretnek majd.

Csajok ugy nincs kedvem dolgozni.
Szept 25-tol nem szeretnek dolgozni, akkor jar le a GYES-em a suli miatt sem szeretnek.
Zolira is tobb idom juna.

Szoval jo lenne ha legkesobb augusztusba osszejonne.

Magi
Vendég

Lanyok!

Lassan indulok fogyira!

Szoritsatok ertem, hogy kibirjam! :shock: :shock:
:shock: :shock:
Magi
Vendég

Elfogyott a meló és haza lettünk küldve, kirrrály :D

Legooo! Rohadék darázs :evil: Gyógyulgass!!! Sajnálom, és sajnálom nagyon a temetést is :( Remélem, hamarosan jön vmi hiper-szuper pozitív dolog is!!
Nagyon ügyi vagy, h elintézted az útlevelet :D Az enyém is lejárt, úh én csak a személyimmel fogok utazni.

Magi! Drukk a fogyihoz, biztos klasszul helytállsz majd!

KépKép
lexus

Ja.. tiszta hülye vagyok :?

Magi! Kár a tesztért :( Amúgy végülis h vitted ki? :D

KépKép
lexus

Ööö, megint tele lesz velem a fórum :? :D

Edóci! Majd mindenképp írd meg, h milyen volt a fehér tea!!! :D Ez az előbb lemaradt, de ez egy nagyon fontos dolog, úh muszáj volt még leírnom :D Amúgy a délutánra tervezett teapártím elmarad, mert engem ugyan korábban küldtek haza, de a barátnőmet meg bent tartják estig, úh ez most sajna nem jött össze :(

KépKép
lexus

Lexa LExa Lexa!!

Ne hagyjalak egyedül????? :wink:

Megjöttem vnőtől....vizelet negatív,vérnyomás 90/60 :lol: :lol:
Jó,hogy élek. :lol:

Már épp kérdezni akartam a teadélutánt...hát szegény kolléganő. :? Na de a lényeg,hogy Te otthon,a teázást meg bepótoljátok majd!

Edoci
FEhér tea!!!Huuu,régóta pályázok rá.Állítólag szuper finom és kiválló zsírégető.Hol szerezted be???
Na nem mintha most fogyizni szeretnék,de szerintem egy ilyen tea semmilyen káros hatással nem lenne a Tücskömre.Így van??? :D

Magi
Jó izzadást. :wink:

Holnap Uh... :D :D :D :D Hiper szuper boldog vagyok.:)
Vendég

Sziasztok

Na végre én is idejutottam. Még délelőtt elmentünk itthonról, mert anyunak szülinapja van ma, és elmentünk hogy veszek neki valamit, meg ott ebédeltünk nála. Erre ebéd után csörög a párom, hogy a víz bevezetéshez kell a telek helyszínrajza, ami már az ügyvédnél volt, a szigethalmi futár nem vállalta csak péntekre, így irány Ráckeve, nem tudtam elmenni vásárolni sem anyunak, aztán elkellett menni út bontási engedélyt kérni szintén a vZbevezetéshez, szóval nem egyszerű, nem rég értünk haza, de párom ment is vissza pestre a papírokkal, hogy minél előbb csinálják a vizet, mert a köműves jön hétfőn a keritést csinálni.

Nálunk ez történt ma.

Csajok ez az lh teszt mennyibe kerül? Nekem ez az ovulatios mikroszkopom van itthon azzal nézem

Lego nagyon sajnálom, amikor én terhes voltam én is állandóan temetésre jártam, amikor Betti lányom született akkor halt meg a nagypapa. Pont úgy jött ki hogy dec 26-án ebédeltünk anyunál amikor csörgött a telefon hogy meghalt, nekem akkor már rendszertelen fájásaim voltak, majd este már bent voltam a kórházba, és hajnalban született meg. Norbi fiamnál meg a férjem két nagybátyja halt meg 2 hét különbséggel, egyik szülés előtt 1 héttel, másik szülés után. Rékánál meg egy fiatal rokonunk halt meg. Remélem a negyediknél nem lesz semmi.:(

Na eldugulok.

Gabi

Kép
lieglgabi

Lego! Nekem a napokban ilyen 80/54, meg 76/47-es vérnyomásaim vtak, azért vtam ilyen marha sz.rul :? Úh mélységesen átérzem a helyzetedet, már ha rosszul is vagy! Ha nem, akkor meg hűdejó ;)
És neee, ne hagyj egyedül, rázzuk fel a csajokat :D De jó lesz neked holnap, kérünk majd képet meg beszámolót meg mindent az UH-ról! :D

Gabi! Anyudnak sok boldogságot! Enyém anyunak holnap lesz :)

KépKép
lexus

Na, most kíváncsíságból mértem egy vérnyomást - 107/59, és most csak 83 a pulzusom. Ja, mert azt elfelejtettem mondani, h a jó kis 80/54-es vérnyomásomhoz 103-as pulzusom volt :?

KépKép
lexus

Amúgy Magi fogyija mikor kezdődik? Én drukkolok, remélem, nem éppen most akar összeesni! :shock: Többiek írjatoook!

KépKép
lexus

Izé.. szóval eszembe jutott valami :roll: Ti milyen virágból köttetnétek csokrot születésnapra? Pontosabban szerintetek milyen virágot vegyek anyunak? Konkrét kedvenc virág nincs, mert az összeset szereti.

Amúgy lassan megszokjátok, hogy lyukas az agyam, és mindig betöltöm a fórumot, mire leírok mindent, amit akarok, ugye? :lol:

KépKép
lexus

Lego!
Várjuk a fotót az uh-ról én is ilyen vérnyomásokat produkáltam a Rékával!
Lexa!
Ezt szeretem benned én is ilyen vagyok az életbe 3 hívás az anyunak mire elmondok mindent ez terhesen rosszabb lesz de én élveztem a párom meg jókat derült rajtam!
Gabi!
Nem fog semmi rossz történni csak csupa szép és jó nem tudom emlékeztek rá én is 5 hete temettem el az apukámat de nekem 1 hétnek tűnik még mindig friss az élmény!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jaj lányok, ne beszéljünk ilyen szomorú dolgokról :( Nekünk hálisten rég volt haláleset, de rengeteg az ilyen-olyan komoly beteg a családban sajnos :( Úh nagyon be vagyok tojva, leginkább attól, h a nagypapámat elvesztem. Legutóbb, amikor kh-ban volt, majdnem megfulladt :cry: Aztán otthon ugyanez..

Na jó! Keressünk vmi szééép, pozitív témát, rendicsek? ;) Első körben mondjuk mondja el nekem mki, h hogyan tudta meg azt, h baba lesz - úgy értem, spontán bementetek a wc-be és csináltatok egy tesztet, mert itt volt az ideje, vagy volt vmi női/anyai megérzés?

Hű de pocsák idő van felénk :?

KépKép
lexus

lexus én vegyes virágból szoktam csináltatni anyunak csokrot, leginkább körcsokrot, krepp papírba.
Én mind 3 terhességemnélmegéreztem hogy terhes vagyok, a harmadiknál még nem maradt el a menszi sem már csináltam is a tesztet ami pozitív lett. Ami tünetem nagyon hamar jelentkezett az az hogy a mellbimbóm nagyon fájt, illetve sűrű fehér folyásom lett. Nekem hányinger hányás egyikkel sem volt szerencsére, csak nagyon puffadtam.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi! Én is a többféle virágra gondoltam, mert h mindent szeret anyu ;) Köszi a tippet!
Remélem, h ha majd babás leszek, akkor engem sem fog hányinger gyötörni. Abból most egy életre elgem volt!!! :evil:

KépKép
lexus

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy bekajáltam,hogy mozdulni sem tudok. :evil: Gyros-csirkemellből,hasábburi,káposzta,öntettel.Hatalmas tányérral.Dugig vayok.

Már megvolt az esti fürdés,hajmosás,kakaózás.Szerintem lassan dugom be az ágyba csajom.Ha kibírnám elalvás nélkül jövök vissza,ha nem akkor jó éjt mindenkinek.Holnap csak délután jövök.Remélem jóhírekkel,képpel.Szorítsatok!!!! :wink:

Lexa
Virágcsokor:Nekem a kála a kedvenc+orchidea.Van 1 tippem,ha gondolod fogadd meg.Mostanában úgy döntöttünk családon belül,hogy nem csokrot készíttetünk,hanem egy cserép orchideát veszünk egymásnak.Én április 28-ra kaptam,most potyogtak le a virágjai,de még bízom benne,hogy virágzik majd. Csodás virág.Sokáig szép. :D Persze csak ötlet volt. :wink:

Betti
:(:(:( Többször gondoltam arra,hogy érdeklődöm,hogy viseled ezt az időszakot,de féltem,rosszul érintene a közeledésem.Kitartás,csak ezt tudom mondani. :cry: Kell még jópár hónap,hogy enyhüljön a fájdalom.Én még most sem tudok könnyek nélkül visszaemlékezni apumra. :cry:
Rékababa hogy van?

Gabi
Anyukádnak millió puszi.Gratulálok.:)

Lexa
Te Anyudnak is természetesen.:)Lehet hamarosan nagyon szép ajándékot kap tőled. :wink: Szebbet bármelyik csokornál. :D
Vendég

Sziasztok!

Lexa!
A teszt amit csinaltam az LH teszt.
Ezt minden nap ugyan abban az idoben kell megcsinalni.
Amikor + lesz akkor utana lesz a pe.
Tehat ez minden nap meg kell csinalnom.
Ha egesz honapban nem lesz + akkor van gaz mert egesz honapban nem lesz pe.

Betti!
De jo hogy irsz.
Tessek felvidulni.
Dobok neked egy vicces kepet:

Kép

Magi
Vendég

Lego! Nanááá, h drukkolunkszorítunk stb ;) És vááárunk nagyon-nagyon!!!
A tippet köszönöm szépen, ezen most elgondolkodtam ;) Ha megfogadom, akkor ígérem (ha érdekel persze) lefényképezem neked, és felteszem megmutatni! Na és persze ha a virágos nem tesz közbe, és van nekije ilyennye ;)

[quote="lego"]L írta:legoehet hamarosan nagyon szép ajándékot kap tőled. :wink: Szebbet bármelyik csokornál. :D

Ez pedig naaagyon szép :) És nagyon remélem :)

KépKép
lexus

Magi! Tudom, h nem olyat teszteltél, ami azt dönti el, h van-e baba, v nincs, azért írtam, h kár érte, h nem hnap lesz pe ;)

KépKép
lexus

Az első üzit a BK kezdetekor kezdem írni :D Aztán kicsit lekötött a sorozatom :D

KépKép
lexus

Lexa!

Kicsinyitettem neked kepeket:

Kép

Kép

Magi
Vendég

Magi! Látom, h itt vagy, el ne menj nekem úgy, h nem írsz vmit! :D

KépKép
lexus

Lexa!

Mit szeretnel mit irjak.

En raerek, mert az uram ugy is hajnalban jon haza.

Magi
Vendég

Ami eszedbe jut ;) Milyen volt a fogyi??

KépKép
lexus

Jaj! Megint nem láttam, h írtál utánam-előttem, ne haragudj :shock: Szuperek a képek!!! Köszönöm!!! Az eiffel torony elé én is be akarok állni :D De gyönyörűűű, jajj, nagyon hangulatos :)

KépKép
lexus

Lexa!

A fogyit mar jobban birtam, mint hetfőn.
Meg egyenlore nem latom a hatasat.

Orulok, hogy tetszenek akepek.

En most megyek lassan aludni.

Magi
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?
Milyen volt az este?

Magi
Vendég

Haho lanyok?

Merre vagytok?

Magi
Vendég

Szia Magi!
Én itt vagyok!
Velem nem történik semmi különös próbálom elterelni a figyelmem a babás dolgokról sok otthoni betegemet inkább besűrítettem és sokat sétálok a RÉkával!
Kihasználom még ezt a pár nyugis hetet munka nélkül!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Jol teszed. En is ugy setalgatnek.
de hat most itt vagyok az irodaban.

Elvileg ma kesz lesz a teto.
Ferjem nem dolgozik ma meg holnap delelott az sztk-ban igy kozolte, hogy ma kitakarit es holnap leteszi a szonyegpadlot.

Holnap delutan cuccolhatok majd fel a tetoterbe.
De jo vegre rend lesz nalunk. :lol:

Hetvegen mi lesz a program?

Magi
Vendég

Lexa!

Sok a munka?

Magi
Vendég

Hétvégén grillezni megyünk Cserszegtomajra mert bornapok lesznek és meghívtak a barátaink.Vasárnap pedig érkeznek anyóssomék!
És egész jövő héten itt lesznek a párom meg elutazik 1 hétre.
Szóval jó kis társaságom lesz :?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Sajnalom! Ott is alszanak? :shock:

Magi
Vendég

Igen 400km-re laktunk innen.Az én munkahelyem miatt költöztünk ide a dunántúlra

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Magi
Én is vagyok,csak közben Mátézok.Na meg várom a "kapuszerelőket".
Örülök hogy túlélted tegnap a fogyit! :lol:
De jó hogy kész lesz a tetőteretek!Akkor jó pakolást holnapra! :D Gondolom nem semmi munka lesz!

Lexa
Fincsi a fehér tea, :lol: ,aki nem csak a gyümölcsteát szereti!

Betti
Jó pihit neked erre a pár hétre!

Lego
Nem is tudtam hogy a fehér tea zsírégető!Akkor iszom ezerrel! :lol: Még Gyulán szereztem be,azt hiszem Intersparba.

Hétvégén ha jó idő lesz leugrunk a Balatonra (Balatonlellére).Most nézem a szállásokat.Ha meg ilyen mint most,akkor maradunk itthon.

edoci

Betti
Te is jól elkerültél otthonról! :wink:

edoci

Lanyok!

Ma kicsit barnazom igy a 11. napon.
Szerintetek mitol elhet ez?
Lehet a fogyi miatt?
Kicsi idegesit.

Magi
Vendég

Betti
Ja akkor nem is nagyon tudsz majd pihenni a társaság miatt!

edoci

Magi
Nekem régebben mindig a pe körül volt ilyen "tünetem".Aztán egyszer csak elmúlt.Máskor is volt már?Vagy most először?

edoci

Meg soha nem volt!

Magi
Vendég

Magi
Én annyit tudok róla hogy ha az ösztrogénszint átmenetileg csökken félidő környékén (10-16 nap) akkor előfordulhat vérzés ilyenkor.

edoci

Edoci!

Nekem 30 nap koruli a ciklusom.
Akkor hogy csokkelnhet.
Mitol csokken.

Na mindegy.
Mindjart megnezem neten.

Magi
Vendég

Magi
Remélem sikerrel jártál!

Én annyira álmos vagyok,biztos ez az időjárás miatt,iszok is gyorsan még egy kávét. :?

edoci

Edoci!

Sikrult!
az a gond, hogy ittam a palastfu teat, es most ket napja nem.
Ezert az okozhat nem barnazast.

Jo hir, hogy mukodik nalam a gyogytea. :lol:

Most megnyugodtam.

En is nagyon faradt vagyok, de en mondjuk ejfelkor fekudtem es reggel 6-kor keltem.

Magi
Vendég

Magi
Örülök hogy sikerült megtalálni az okot hogy mitől van. :D Remélem tényleg beválik! :D
Én is éjfél körül feküdtem le,addig néztem a sorozatomat,de most kivételesen 8 körül keltem,ugyanis addig aludt Máté is,ami elég ritka. :?
Most azon gondolkodom mi legyen holnap a kaja.Na meg apának a vacsi.Valami fincsit kéne kitalálnom!

edoci

Edoci!

En tegnap fokhagymakremlevest csinaltam tejszines csirek rizsel.

1 ora alatt megvolt.

Magi
Vendég

Sziasztok-sziasztok!

Magi! Jaja, sok a munka :? Legalábbis eddig sok volt, h ezek után mennyi lesz, azt nem tom, de remélem, h kevés! Úúúgy utálom, még fórumozni sem lehet normálisan :D

Edóci! Jaj de klassz lesz nekek a Balaton, khm, Lexa irigy-irigy :D Drukkolok, h jó idő legyen! Óóó, hát akkor a fehértea nekem való, én nem csak a gyümiteákat szeretem. OK, finomak nagyon, de én az ilyen kicsit nemmegszokottakat részesítem előnyben ;)

Betti! Nagyon örülök, h jól vagy, és annak is, h szorgosan írsz! :)

Képzeljétek! Jövő hét szerdára kaptam időpontot a fodrászhoz, kicsit már kopik a festék a hajamból, és átfesti. Bár közben olyanokról maradtam le, h az én fodrászom elment máshova, és hagyott maga után mást.. szal most hozzá megyek, hát kíváncsi vagyok, h mit fog művelni velem. Kicsit azért aggódom.

KépKép
lexus

Kaja: hát én most büfékoszton élek, jó sz.r, de sajna nem tudok mit kezdeni, muszáj ezt enni :? Holnap viszont tuti, h palacsintát csinálok! A levest még kitalálom, de marha régen ettem palacsintát, és apa is imádja, úh jobb nem is lehetne ;)

Hétvége: nekünk egyelőre semmi konkrét tervünk nincs, majd vagy kitalálunk vmit holnap, vagy csak elütjük itthon az időt - én az előbbire szavazok, mostanában folyton itthon vagyunk, és jó lenne kikapcsolódni végre!

KépKép
lexus

Magi
Fokhagymakrém leves jó ötlet,még sohasem csináltam :oops: Hogyan kell? (mert ugyebár ezer féle recept van biztos a neten,de most valahogy nincs kedvem végignézni őket) :oops:

Lexa
látom te is megjöttél!Én béna vagyok a palacsinta sütéshez,pedig szoktam,de mindig száraz lesz a széle,vagy leragad...stb...

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?