Sasha,
Elli is pont így kezdte. Elöször szopizott, aztán gyümit evett (eleinte keveset adtam neki,aztán fokozatosan emeltem, az adagokat, de most is maximálom 150 g-ban, mint gonosz anya) és utána még szopizott szomjoltás gyanánt. Vagy ha nem ízlett neki tulságosan a kjcsi (vagy nem lakott jól
), akkor szopizott még utána rendesen. De mostanában már csak ez elsö éhét veri el a tejcsivel, aztán megáll és vár. VigyorSasha,
Elli is pont így kezdte. Elöször szopizott, aztán gyümit evett (eleinte keveset adtam neki,aztán fokozatosan emeltem, az adagokat, de most is maximálom 150 g-ban, mint gonosz anya) és utána még szopizott szomjoltás gyanánt. Vagy ha nem ízlett neki tulságosan a kjcsi (vagy nem lakott jól
), akkor szopizott még utána rendesen. De mostanában már csak ez elsö éhét veri el a tejcsivel, aztán megáll és vár. Vigyorog meg dumál, de szopi nem kell tovább. Na , ekkor jön a kanalas trutyi. Abból simán betermeli az adagját,de utána már nem hajlandó szopizni. Viszont a meleg vizet szívesen elfogadja, tehát szomjas. Szóval nálunk se így indult, csak ez lett belöle.
De a többi idöpontban gyönyörüen szopizik. Szerintem a régi szopiszám is megmaradt, mert mostanában este gyakrabban kér. Meg reggel is bejött plusz egy kaja. Eszik 1/2 6 körül (ma), aztán 1/28-kor, 9-kor , gondolom majd 1/2 1-kor ebéd (itt kap kanalasat), 16 körül uzsonna. És innent?l kezdve 1-1 1/2-2 óránként szopi este 8-1/2 9-ig.
De tegnap pl délelött nem aludt, így akkor is gyakrabban szopizott. Viszont délután aludt 1-1/2 6-ig, így akkor ritkábban. De azért összeségében megvan mindennap a 7 szopi.
A napirendünk még mindig nem állt vissza, vagy alakult ki új.
Váltogatja a dolgokat, kb kétnaponta. Így tervezni se lehet elöre, ráadásul Elli is elég nyügi, ha nem ugy alakul, ahogy neki jó lenne.
Én nem tudom, miért, de se hosszu u, se hosszu ö, se hosszu ü nem jelenik meg... Ezért írok így össze-vissza. Még a szokásos kérdöjel sincs a helyükön. Egyszerüen kimaradnak...
Most megyek pepecselni.
Lányok, nem emlékszem, ki vett édesburgonyát a babájának? Én is vettem -mi egyébként szeretjük, csak piszok drága, ezért csak ünnepnapokon van néha-néha - csak nem tudom, lehet-e már adni? Elli hat és fél hónapos. (Hogy hány hetes, arról fogalmam sincs jelenleg) És hogy csináljam meg? Gondoltam csak simán megfözni és turmixolni. Szerintetek ezt is apránként vezessem be, vagy krumpli-krumpli, mehet egyszerre nagyobb adag, ha ízlik neki?
macsekog meg dumál, de szopi nem kell tovább. Na , ekkor jön a kanalas trutyi. Abból simán betermeli az adagját és utána már nem hajlandó szopizni. Viszont a meleg vizet szívesen elfogadja, tehát szomjas. Szóval nálunk se így indult, csak ez lett belöle.
De a többi idöpontban gyönyörüen szopizik.
A napirendünk még mindig nem állt vissza, vagy alakult ki új.
Váltogatja a dolgokat, kb kétnaponta. Így tervezni se lehet elöre, ráadásul Elli is elég nyügi, ha nem ugy alakul, ahogy neki jó lenne.
Én nem tudom, miért, de se hosszu u, se hosszu ö, se hosszu ü nem jelenik meg... Ezért írok így össze-vissza. Még a szokásos kérdöjel sincs a helyükön. Egyszerüen kimaradnak...
Most megyek pepecselni.
Lányok, nem emlékszem, ki vett édesburgonyát a babájának? Én is vettem -mi egyébként szeretjük, csak piszok drága, ezért csak ünnepnapokon van néha-néha - csak nem tudom, lehet-e már adni? Elli hat és fél hónapos. (Hogy hány hetes, arról fogalmam sincs jelenleg) És hogy csináljam meg? Gondoltam csak simán megfözni és turmixolni. Szerintetek ezt is apránként vezessem be, vagy krumpli-krumpli, mehet egyszerre nagyobb adag, ha ízlik neki?
macsek