Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Gabomano! A Franciahögyre költöztök??? Nem is tudtam.
off: Ágci! 5 mintát már megcsináltam, tiszta húsvéti hangulat lett. Bár pont húsvétkor nem is leszünk itthonKép Irtam a Tündének, nagyon aranyos volt és tök jót válaszolt.

Szijasztok, Lara
lara

Lara: Te mikor szoktál pingálni?

Gabi3
inecsg

Gabi,

igen tudom, hogy van homepagejuk, a J epulet az.

Kepzeljetek el, ha kerdezem jazmint, hogy hogy csinal Simon, akkor oroszlan hangot ad ki. en mindig mondom, hogy oá, oá. Ugy laccik, o etz oroszlan hangnak hallja.
Mondtam Jazminnak, mond azt, hogy apu, erre o, api. Igy is hivja, api.

Hogy viselik a gyekoceitek z ora atallitast? Tegnap jazmin eszre sem vette, mert nagyon faradt volt, nem aludt delutan. Bezzeg Simi, 10 -ig kezben volt. Igazan nem erre szamitottam. Ma mar Jazmin kb. negyed 9-ig ordibalgatott. Majd meg szokja.

Lara,

mondtam neked, meghozza szoban, de nem is csodalkozom mar rajtad. Kép

Simon kb 2 hete midi pelust hasznal, mint Jazmin. Kép

Nu megyek es eszem 1 makostKép
csok indenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok,
Lara,
örülök, hogy megyeget. Cumika ablak már nálunk is készülõdik. Majd elmeséled, mit írt Tünde? Kíváncsi lennék rá.

Gabi3,
én pl. a múltkor itt a gép mellett matricáztam. Megfestettem, közben cheteltem, levelet gépeltem, kicsit száradt a festék, megint megcsináltam egy újabb részt. Nem lehet másként, sajnos 24 órából áll csak a nap.Kép

Csütörtökön sajnos nem tudunk menni, ne haragudjatok, de járom az orvosokat sorra, mert elegem van a hülye kiütéseimbõl, bár lehet, hogy elvesztegetett idõ. most éppen gócot keresünk, gégészet, fogászat, hasi uh, nõgyogyi, labor ismét, soroljam még....?
Nem tudom mikor lesz vége?! Majd csak kihozzák, hogy szimulálok, csak azt nemt udom, mi a fenétõl vannka ezek rajtam. És nemhogy megállnának, még újabbak bukkanak fel...brrr

Karmen,
mi újság hogy vagy?

Gigi,
a tornáról csak a tvben hallottam igen jókat. A nõk lapja honlapján is van a fórumban, esetleg kukkats be oda is Babázzunk témában keresd. Láttam már megjelenet könyv is, sajnos szerintem Szegeden eljárni nem lehet sehovva, bár lehet, hogy tévedek. Szerintem ártani nem árt, sõt.

Jó éjt:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Tegnap kipróbáltuk az esõvédõt! Tök jó!

Flóci ma reggelt velem suttyóskodott a konyhában. Mindent lepakolt amit csak lehet. Persze a habtapilapon kb. 5 percet ült.

Ágci: De jó, hogy így festessz. Én varrni akarok egy kocsizsákot a babakocsi tolókarjára. Még meg kell tervezni, no meg a varrás... Szerintem én is belevágok egy kis marticába. ezeket lehet keverni? Ecsettel lehet ezt is felvinni? Nekem csak olyan üvegfestékem van, ami oldószeres.
A férjemnek is vannak hasonló kiütései, de neki kicsit durvábbak és neki a lábán van. Már mindent kipróbáltunk. Ha nem vakarja és nyár van, kicsit múlik, de semmi nem hat.

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Ágci köszi az infókat, azt az nlc-s fórumot én indítottam... Kép Nem nagy a nyüzsgés, szerintem más se tud túl sokat róla, vagy csak nem járnak arra.Kép
Te olyan ügyes vagy a neten Kép, szerinted hol találhatnék errõl az AVIVÁ-ról többet?
Jó lenne megtanulni a gyakorlatokat.

Húsvétra készültök valamivel, vagy elutaztok?
Mi anyuékhoz megyünk, és várjuk a locsolókat. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gigi: Szerintem mi is elutazunk, anyósomékhoz. Remélem elkerülnek a locsolók. Nem nagyon szeretem. Anyukádék hol laknak?

Gabi3
inecsg

Ágci! Köszönöm a drukkot, már én is kiváncsian várom a pénteket. Vasárnap kellene tesztelni, de kikönyörögtem, ha már a mütöbe juttatott, legalább várni ne kelljen addig, igy pénteken a vérböl legalább biztos, és ha rossz hirt kapok, akkor nem kell napokig kétségek közt még reménykedni. De bevallom, nem merek itthon tesztet csinálni, ugy izgulok, meg a vérvételt se merem telefonon megkérdezni, inkább visszamegyek majd. Gyanitom, bármi is lesz, ugyis bögve jövök majd ki. Kép

Ja a höm már jó (37,3 hónaljban) de köhögök, meg tele az orrom, az a Semicillin semmit se használ, szerintem nem is influenza, 1 hétig sose szoktam beteg lenni, javulás meg csak annyi lett hogy hétvégén már lement a höm (aminek nagyon örülök)

Puszi: Karmen
karmen

Sziasztok
Karmen, sok-sok vitamin, gyümi. Pihenj sokat ablak elõtt, úgy hogy süssön rád a nap.
Nagyon drukkolok.
Gigi
gigi1

Karmen: Nagyon szorítok nektek! Már csak néhányat kell aludni péntekig! Sok-sok gyümit egyél.

Gabi3
inecsg

Gigi,
azért mert ilyen Kép voltál, és megdicsértél, hogy netügyi vagyok, íme:
[url=http://www.hhrf.org/szabadsag/archivum/2002/06/2jun-29.htm" TARGET="_top]http://www.hhrf.org/szabadsag/archivum/2002/06/2jun-29.htm[/url]#E13E53
[url=http://www.hazipatika.com/store/product?pid=627" TARGET="_top]http://www.hazipatika.com/store/product?pid=627[/url]
ezt a könyvet egyébként a Pláza könyvesboltjában meg lehet kapni.
Ágci

Kép
Ágci

Köszi Ágci Kép Kép
gigi1

Lányok! Itt már olyan sokan anyák vagytok, segitsetek kérlek. Nekem még mindig nem feszülnek a melleim, de barátnöm azt mondta, hogy nem mindenkinek szokott még ilyenkor, vagyis van még reményem. Öszintén, van valaki itt, aki ezt igazolja? Tudom a péntek mindjárt itt lesz, de a vérvétel elött szeretném tudni, mennyire merjek remélni.

Köszi: Karmen
karmen

Karmen,

az elso terhessegemre nem emlexe m mar (17 honapja volt ) a mostaninal tuti nem feszult .
g.
gabomamo

Sziasztok!

Ma voltam a dokinál és teljesen lesújtva jöttem el.
2111 a méhszáj állapota.Azt mondta 1 centire nyitva vagyok.
A 28. héten!Kétszer is megnézte,mert õ sem akarta elhinni.
Persze be kellene feküdnöm,de én vállaltam,hogy itthon maradok nem tudom jól tettem-e?De megígértem,hogy 24 órát feküdni fogok.Nagyon félek!Ha még egy hónapig nem nyílna tovább,akkor talán a baba is életben maradna.

Többet nem is írok most,vigyázzatok magatokra,puszi Mindenkinek!

Erika

u.i.:Én azt észreveszem magamtól,ha tovább nyílna?
Erika

Sziasztok,
Erika,
nem tudom, hogy jól döntöttél azzal, hogy nem fekszel be. Lehet, hgoy sokan azt mondják, az jobb, ha otthon maradsz, szerintem a te esetedben, csak be kellene feküdni, felújítás közepe stb. mert ott belédnyomják a nyugtatót, aztán alszol egész nap. Akár hogy elképzeelm otthon ezt sajnos nem lehet megcsinálni. Én a helyedben megkeresném a dokit, és befeküdnék. Szerintem jobb lenne neked is, talán kicsit jobban megnyugodtnál, aludnál sokat, pihennél, néznék uh-n rendszeresen, és ha esetleg mégis változik negatív irányba, akkor rögtön ott a segítség.
Én lehet, hogy másnak nem ajánlanám ezt, de úgy érzem nálad, hogy nagyon aggódsz, és ez mindennél rosszabb. Azt akartam már kérdezni (szita agyam elfelejtette): nehezen jött össze ez a pici?

Karmen,
mellfeszülés, én az elsõ idõben semmit nem éreztem, hogy terhes vagyok, sõt még havi vérzés szerût is produkûltam, de talán azért mert síelni voltunk, nem vettem észre, vagy nem a terhességnek tulajdonítottam. Nyugodj meg: MÉLY LEVEGÕ...
minden rendben lesz pénteken. Ja, és beszélj a pocaklakóhoz, hogy neki itt a legjobb, meg milyen jó lesz, meglátja, meg ilyenek. FONTOS!
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Karmen!
Én arra emlékszem, hogy az elsõ terhességem kezdetén érzékeny volt a mellbimbóm (ekkor még nem tudtam hogy terhes vagyok). Ja, és mi is éppen síelni voltunk! Kép A mellem csak annyira feszült, mint menstruáció elõtt.
A második terhességemnél semmi mellfeszülésre nem emlékszem.
Biztos nagyon izgulsz már, mindjárt itt a péntek! Szorítok nektek! Beteg vagy még?

Erika!
Szerintem ha a 28.héten 1 ujjnyira nyitva van a külsõ méhszáj az még nem feltétlen probléma. Lehet hogy így marad, de ha tovább nyílik akkor szoktak méhszájzáró mûtétet csinálni. Én már annyi olyan esetet hallottam, hogy valakinek jóval a szülés elõtt 2 ujjnyira nyitva volt a méhszája. Egyébként azt nem érzed ha tovább nyílik.
Pihenj sokat, szerintem érdemes lenne a festés idejére elköltöznöd otthonról! És fölöslegesen ne aggódj, mert nem tesz jót a babának! Még a szülés kimenetelére is kihathat a sok idegeskedésed. Szerintem jó lenne valamilyen feszültségoldó tréningre v. szakemberhez elmenned! Ha gondolod küldj egy e-mailt (berenda@freemail.hu), és megbeszéljük privátban!

Gigi!
Mi -szerencsére- nem leszünk itthon húsvétkor. Elutazunk Várgesztesre. A barátainkkal kibéreltünk egy luxus villát (szauna, medence, jakuzzi, felszerelt konyha stb.) Már nagyon várom!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

SZiasztok!

Csak azért jöttem, hogy megkérdezzem, tudtok-e valamit Ildianyuról? A Friss kismamikhoz szokott írni, de már nagyon rég írt, mi lehet vele?

Ágci! Örülök, hogy megjöttetek! Kép A dokijárásodhz szorítok, hogy eredményes legyen! KépKépKép És mi van a katonasággal - biztosan írtad már itt, de azt nem olvastam!

Márti (többszörös és visszaesõ betolakodó - de remélem, nem veszitek rossz néven! Kép)
márti

Sziasztok!

Ágci:
A baj az,hogy ha most befekszek,onnan nem engednek ki,csak a szülés után.
Úgy érzem totál depressziós lennék ott,ezt a dokival is megbeszéltük.A festés alatt elköltözöm.A párom mindent megcsinál,nekem csak feküdnöm kell,amit tényleg be is tartok!Seduxent írt 3*1-et.A baba sokat mozog,gondolom ez nem jelent rosszat.
Egyedül azt nem tudom,mibõl veszem észre ha baj van?Vérzés,vagy elfolyik a magzatvíz?
A baba nem egykönnyen jött össze,s biztos,hogy másikat nem szeretnék.Már az elején éreztem,hogy ez nem lesz könnyû.

Banita:
A doki mondta a méhszájzáró mûtétet,de csak akkor csinálná meg ha nem lennék már a 28. hétben.Ilyenkor már késõ.
Most tényleg betartom szó szerint a 24 órás fekvést,s mondogatom,hogy nem lesz baj.Ennyire telik most tõlem.
Abban reménykedem,ha fekszem nem nyílik tovább!
Bár említette a doki,hogy ritka esetben elõfordul,hogy nyílogat kifele különösebb ok nélkül is.
Félek,de most erõsnek érzem magam,mert nagyon szeretném ezt a kicsit egészségesen.

Puszi Mindenkinek!
Erika
Erika

Sziasztok!

Erika: Nagyon vigyázz magadra! Pihenj sokat. Én is hallottam a méhszájzárásról. Az jó ha sokat mocorog a pocaklakód. Ne idegeskedj fölöslegesen.

Karmen: A Flórával én sem éreztem mellfeszülést, sõt még hányingerem sem volt. A harmadik hónaptól viszont nagyon érzékeny volt a cickóm.

Banita: De jó lesz nektek abban a luxus villában. Majd mesélj.Kép

Szép napot!

Gabi3
inecsg

Karmen,

nekem az inszem 1. napjatol fajt a mehem, szinte vegig.Az 1. terhessegnel. A 2. terhessegnel is fajt neha,de nem annyira. Semmi jellegzetes tunetem nem volt. En is vartam oket.

Erika,

tenyleg fekudjel. Tud vki segiteni? Az 1. terhessegnel kb 12 hetesen nekem is fekudnom kellett kb 3 hetig. Nagyon rossz volt. Csak wc-re keltem felt.

Marti,

Ildianyu jol van, a mult heten beszeltem vele.
g.
gabomamo

Anita! Várgesztest nekem nagyon dicsérik, jó nektek hogy oda mentek.

Köszi az infokat, megkérdeztem a friss kismamákon is, ott is többeknek nem fájt a melle, szóval lehetséges hogy valóban kesöbb fogom érezni. Igen, nagyon izgulok már, ráadásul minden pénz elment, igy a tovább is kérdéses lenne.

Sajna még mindig köhögök meg fújom az orrom, soha nem gyógyultam ilyen lassan. De a höm már jó.

Karmen
karmen

Sziasztok

Berenda, ha nem vagyok indiszkrét Kép, kb mennyibe kerül egy ilyen villa bérleti díja? Biztos nagyon szuper lesz.
Sajnos nálunk hagyománya van a locsolkodásnak, legalábbis úgy hisszük, hogy a fiúk se szivesen önnek, de félnek, hogy mi megsértõdünk, ha meg mi nem vagyunk otthon, õk sértõdnek meg. Kép Kép
Mi a május 1-ei hosszú hétvégén megyünk el a hegyekbe kettecsként. Hegyek, friss levegõ, szép zöld minden... Már nagyon várom.

Erika, az egyik rokonunknak volt hasonló gondja, és túlhordta a kisbabát. Õ se akart befeküdni elõször. Sajnos azt a mûtétet tényleg csak bizonyos hétig lehet elvégezni, és õ is "lekésett" róla. Aztán csak befeküdt, de nem volt bent a szülésig. Beállítottak nála gyógyszereket, míg bent volt (kb egy hét) és utána végig otthon volt és otthonról mentek be, hogy megindítsák a szülést. Kép Szóval ne aggódj, semmi gond nem lesz. ++++

Gigi
gigi1

Karmen, fel szabad neked kelni? Kép Kép Kép
Örülök, hogy jobban vagy már. Mások is mondták, akik beleestek ebbe a virusba, hogy nehezen gyógyultak ki belõle, ráadásul te még gyógyszert se szedhettél.
Én is nagyon izgulok már, jövõ hét elejére nálam is kiderül, mi a helyzet. Kép
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Voltam tegnap Sikónál, mert következik a rettegett 28. hét, tudjátok mit álmodtam.
De hála istennek minden rendben van, méhszáj zárva, szívhang jó.
Bencurka ráadásul úgy megrugdosta a dokit, míg a méhemet nézte, hogy meg is jegyezte, ez sem lesz egy kis vakarékKépKépKép

Erika írjál néha mailt, hogy tudjam hogy vagy, mert nagyon izgulok ám érted!!!

Karmen, pénteken gondolok rád!!
(Persze ma is, csak az nem olyan érdekes...)

Zsófi(27+1)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Jányok!

Kell-e valakinek egy Kismama babaruhabörze belépõ? Május 11-én lesz Bpesten. Akit érdekel szívesen átadom a jegyet, mert mi úgy sem megyünk.

Ajánljatok nekem egy jó, felnõtt körzeti orvost! A miénk nem túl jó. Már mint jó, csak az aszisztencia húzza a száját, ha néha-néha eltévedünk arra. Olyan kellene, ahol megértik hogy kisbabád van és be lehet jelentkezni.

Szerintetek milyen egy jó gyermekgyógyász?

Gabi3

Köszi
inecsg

Gabi3
ha másnak nem kell, Én nagyon szivesen elfogadom, mert az öcsémék mennek a babaruhabörzére. Agusztusban születik a Babócájuk.
Köszi szépen
Nina
nina74

Nina: Nagyon szívesen odaadom. Nekem úgy sem kell. Pénteken jöttök a baba-mama klubba a Mikkamakkába? Többieknek is szól!

Gabi3
inecsg

Gigi! Már jobban vagyok, de csak rövid idöre kelek fel, most jöttem meg a szurirol, megyek fekszek vissza. Amugy szedek gyógyszert, Semicillint.

A dokim most irta, a 38 fok nem olyan magas, hogy ártott volna, nem ezen múlik.

Gabomamo! Nekem a transzfer után pár nappal kezdett el fájni, olyan volt mintha megjönne, majd csak szurkált, most már csak ritkán szokott, én is ugy tudom ez jó. Mindenesetre most tényleg megnyugodtam. Csak az zavar azért hogy mégse fáj a mellem.

Zsófi! Látod minden rendben, gyorsan elszaladnak majd a hetek is és lassan már ott tarthatod a kezedben a kis csöppséget.

Gabi3! Te is errefele laksz, neked is a T.R.CS. az orvosod?

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek a bíztató sorokat.
Teljesen optimistán állok most hozzá,remélem a pozitív gondolkodás fél siker.
Gabomamo: A párom segít mindenben.

Annyit még egyszer megkérdezek,hátha valaki tudja,hogy ha észrevétlen tovább nyílna a méhszáj,mert görcseim idáig sem voltak,akkor elfolyik majd a magzatvíz és fáj a derekem meg
görcsölök???Mert ha tovább nyílik akkor születik a baba ugye?
Bocsi de semmi tájékozottságom a téren.elnézést.

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

SZijasztok!

Gabi3! Pingálni ha jut rá idö, akkor szoktam, ha Hanga alszik. Kb. kéthetente egyszer.

Gabomano! Jóvanna, nem emlékeztem. Jázó tök ügyi, hogy mondja, hogy api. Hanga még nem mondja.

Ágci! Akkor elküldöm mélbe.

Gigi! Mi kirándulni megyünk Húsvétkor a Mecsekbe. Nem direkt ezt az idöpontot választottuk, csak ekkor volt szabad szállás.

Karmen! Mikor Hangával terhes lettem, akkor iszonyúan feszült, de nekem mindig, ha meg akart jönni elötte. Mióta mexületett Hanga, meg már nem feszül..Egyébént én is hallottam, hogy nem mindenki érez mellfeszülést, mikor terhes lesz.

Erika! Szerintem nem vennéd észre magadtól, ha tovább nyilna. Most a legfontosabb tényleg az lenne, hogy feküdj, hogy minél kevesebb nyomás legyen a méhszájon.
Az egyik ismerösünknek a 28. hét körül kezdett kinyilni a méhszája, de neki már 2-3 cm-re. Szigorú fekvést rendeltek neki, és még túl is hordta a babát egy héttel.
Szóval tényleg pihenj!
Méhszájzárást én úgy tudom, a 20.hét körül szoktak végezni, dehát az már régen volt. Szerintem ha fexel akkor nem lesz semmi probléma!

Szijasztok, Lara
lara

Gabi3
Nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet a baba-mama klub.
Rengetegen voltak, ami persze nem lenne baj, csak kicsi volt a terem, nem volt levegõ, nem tudtam igazán lerakni a babát mert rajta keresztül lépkedtek át, büdi volt.....
Mindig ennyien vannak?
Most nem tudok irni, mert ma kaptunk 4 hónapos szurit, és nyüszögõs egy picikét.
De azért kellene, majd megdumcsizzuk. Addig még van idõ.

Karmen,Erika:
Nem lesz semmi probléma, csak pihenjetek nagyon sokat.Oxi?

Nina
nina74

Sziasztok,

Lara,

Hanga nem alszik mar nappal? Jazmin meg mindig 2x alszik, bar neha 1x. De ez csak akkor, ha keson alszik el az 1. alvaskor.

Karmen,

haaaaaaaaaaaaat, nemtom jo-e a mehfajas, nekem a 37. hetig tartott gorcsokkel dusitva. Kellemesebb lett volna nelkule. Nekem a mehfajason kivul semmi mas tipikus tunetem nem volt. Se hanyas se emelyges. Bar annyi volt, mindket terhessegnel, hogy az elejen nem kivantam az edesseget, inkabb a ji fuszeres kajakat, pizza stb. De kesobb azert csuszott a csoki.

Erika,

a hazunkban is az egyik csajszinak mar kb 30. hettol nyitva volt a mehszaja. Az uccso 3-4 hetben mar vagy 4 cm-re nyitva volt. Es van mellette 1 20 honapos lanya.
Ha tovabb nyilik a mehszajad nem folyik el a magzatviz. Vagyis nem azert folyik el a magzatviz, mert nyilik a mehszaj. Derekfajasom nekem nem volt 1x sem. A gorcsoles sincs ezzel osszefuggesben. Szuleskor persze az az idealis, ha ez a 3 dolog egyutt van: mehszaj kinyilas, gorcsok ill. fajasok, magzatviz elfolyas. Mondjuk a sorrend sem mindegy.

Gabi,

mire gondolsz, a gyermekgyogyasznal? En ugy tartom az a jo, ha tudja a dolgokat. Az sem fontos, hogy kedves legyen, bar nem art, hanem jo legyen szakmailag.

Banita,

ugy irigyellek benneteket Vargesztes miatt. Kép
nu csok mindenkinek,
gabommao
gabomamo

Sziasztok!

Karmen: Merre az az erre fele. Nekünk nem õ, egy nõci, de angyon jó orvos csak az aszisztesei lusták dolgozni. Azokat szeretik akik mindennap ott ücsörögnek. Ma is bejelentkeztem, de tuti hogy holnap nem kerülök idõben sorra.Pedig utána állatorvoshoz is kell mennünk, oda is idõre megyünk, ráadásul a kutyiért is haza kell menni.

Nina: Nem szoktak annyira sokan lenni. Legalább is eddig nem voltak sokan. Egyébként tényleg kicsi a hely. Majd még beszélünk egy idõpontot. Esetleg a retek utcai jáccón.

Gabó: Arra gondoltam, hogy nektek mi a fontos, ha választanotok kellene. A mostani dokinéni, szerintem szakmailag oké, de nem túl kedves és barátságos. És messze is van tõlünk, ami nem olyan nagy baj. A táplálási alapelvei meg egy kicsit maradiak. Rántásos kaját akart etetni a Flóval...

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Na, visszaértünk a hétvégi utazásból. Kép

Karmen!
Remélem, semmi gond nem lesz influenza miatt! Nagyon szurkolok!! Kép Kép Kép

Edelweiss!
Nagyon aranyos Gergõ! Kép

Gabómamó!
Nagyon aranyos lehet Jázi, amikor Simit utánozza!
Lilinek most nagyon jót tett, hogy sok ember között volt. Ma pl. egy reklámújságban az autónak "beszélt" 12! percen keresztül. Néhány szót lehetett érteni, a többit nem nagyon, de egyfolytában mondta, teljesen belemerült. Nem tudom, mit találhatott ki, de biztos értelmes volt. Többször mondta, hogy nem, akkor rázta is a fejét. Kép Meg már jó sok szót tud, és mindennek mondja az elsõ szótagját. Kép

Erika!
Szeded a magnéziumot? A dokid nem írt fel gyógyszert? Nekem már most be kell kapni egy fél Seduxent, ha érzem, hogy keményedik a hasam. Igaz, eddig csak egyszer vettem be. Az a lényeg, hogy tényleg feküdj, és ne csinálj semmit. Nekem Lilivel segített, igaz, én szedtem mellette Seduxent. Most látom, hogy Te is kaptál. Az a lényeg, hogy semmihez ne kelj fel, csak pisilni. Se fõzés, se semmi. És szerintem ha tovább nyílik, érdemes befeküdni, még akkor is, ha nagyon rossz. És figyeld nagyon, hogy mikor keményedik a hasad. Nekem Lilivel nagyon nehéz volt észrevenni, a doki többször mondta, hogy most kemény, pedig én nem éreztem, csak a kezemmel.
Ja, és semmiképpen ne izgulj, mert attól csak rosszabb lesz! Tényleg!
Ja, és lehet, hogy tovább nyílik, de még nincs szülés. Ha szülsz, azt észreveszed. Kép De nem fogsz még egy darabig. Kép

Ildianyu
ildianyu

Gabi3! Irtam valamikor hogy a Mora u. lakok és úgy emlékszek te is errefele. Ezért kérdeztem.

Gabomamo! Nekem nem folyamatosan fáj, néha belenyilal, mintha tü szurná, de csak rövid ideig. Máskor ilyet nem érzek ezért remélem hogy most a baba miatt van. Ha tényleg, akkor azért ezt is megemlitem a dokinak, nehogy bajt jelentsen.

Karmen
karmen

Sziasztok,
Gabi3,
borzalmasan sokan voltak, mivel nem voltál a múltkor szerintem el sem tudod képzelni. Mi nem megyünk, kihagyjuk a tömeget. Gyakorlatilag a kismamekok elfoglalták pont ahol a nagyobbakkal játszani lehetett volna, szerintem a 400,- azért sok a tömegnyomorhoz.Kép És ha azt nézem, hogy a jobb idõ, jobban kicsalogatja a mamikat...
Még a kajával kapcs, mikor akarta etetni rántásos étellel a dokinéni Flócit? Azért lassan nyugodtan adhatod ám neki, amit ti esztek, nem kell neki csak bébipempõt adni.
Itt vannak jó receptek, nem tudom írtam-e:
http://www.hanga.ngo.hu/receptek.html

Karmen,
Gabi3 nem arra felé lakik, csak a gyerekorvosa van arrafelé.
Remélem holnap jó hírekkel térsz majd vissza.

Lara
írtam mélt.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ildi: Merre jártatok? Pocaklakó hogy van?

Karnem. Mi nem arra lakunk, Felsõvároson. Holnap péntek! Amint hazaérsz írjál! Nagyon gondolok rád!

Ágci: Lehet hogy jobb lenne a baba-mama klubbot a tornateremben tartani. Ott többen elférünk. Lehet hogy megemlítem Verának. Mi sem szoktunk rántásosan fõzni, csak azért gondoltam. Különben is a risza jobban bejött. Szoktam Flócinak a mi kajánkból is adni, de mivel még nincs foga elõ kell neki rágni. Szoktam a levesbõl adni, a köretbõl, meg ha olyat fõzök másodiknak abból is. A rántásossal decemberben akarta már etetni, mert hogy nem hízott eleget, mihez képest... Egyébként nem tudom hogy jól tenném-e ha átmennénk másik dokinénihez. De felnõtt dokit mindenféleképpen váltani kell.

Gabi3
inecsg

Gabi3
Nekünk a felnõtt dokink az szerintem rendben van. ha találkozunk szivesen mesélek róla. Igaz hogy nem túl idõs, de ahogy másoktól is hallom azért elég "tapasztalt". Ja és nem kell nála órákat várni.
nina
nina74

Ez a felnõtt doki engem is érdekelne.
Gabi3,
nekem van egy doboz 7 gabonás pelyhem, még fel sem bontottam, odaadnám nektek. azzal tök egyszerûen lehet sûríteni, már írtam róla. mentek ma sétálni?
Ágci
Ágci

Sziasztok!

Erika! Csak megnyugtatásul, nekem is korán nyílt a méhszájam.
Megnéztem a kiskönyvem, ha ez ezt jelenti (?) akkor 2100 lett a 29. héten, nem kellett feküdnöm, 3x1 Seduxent szedtem, meg Ambroxolt, hogy ha netán koraszülött lenne, megérjen a tüdeje. Én tovább dolgoztam egészen a 8. hónap közepéig! Mégis csak a 36. héten nyíltam tovább 2222-re. Aztán a 39. héten szültem, illetve a mi itthoni számításaink szerint (mert tudtuk, hogy mikor fogant Kép) túl is hordtam Kittit egy héttel. 3750 gr lett és 55 cm. Szóval nem volt semmi gond. Fel a fejjel! Kép

Méri
méri

SZIASZTOK!

Lara,Nina,Gabo:
Köszönöm a segítséget,ígérem tényleg fekszek egész nap.Csak azt a fránya apaságit el kell intéznünk a jövõ héten.
Gondoltam betelefonálok,hogy mi van velem,s vegyenek soron kívûl.

Ildianyu:Szedem a magneb6.-ot.Te hogy vagy?Nagyon ügyi a kis Lili!Merre jártatok?

A klinikán dr.Kalmárról tudtok valamit esetleg?

Puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Méri:
Nekem csak seduxent írt,és 2111 -et írt a könyvbe.
Azt hiszem nálad csak a külsõ lehetett nyitva,nálam a belsõ is kinyilt.De tényleg egész nap fekszek,bízom benne,hogy nem lesz baj!
Köszi a bíztatást!

Erika
Erika

Szijasztok!

Gabomano! Hát persze, hogy alszik Hanga napközben, egészen addig alszanak a gyerekek napközben, amig iskolába nem mennek. Hanga ebéd után szokott aludni, kb. 2 vagy 3 órát.

Ildianyu! Lili tényleg mondja mindennek az elsö szótagját??? Úúúúristen...Hanga nagyon le van akkor maradvaKép Szinte nem is akar semmit mondani. Mikor kérem töle, hogy mondja pl.autó, akkor elkezd mosolyogni és tátog közben, úgy csinál, mintha mondaná, csak nem ad ki közben hangot. Néha úgy tünik, hogy direkt nem mondja, hogy szórakozzonKép

Ágci! Irtam SMS-t a 20-as mobilodra, hogy ma elvinném hozzátok az újságokat edzés elött 17:40 körül vagy utána 19:10 körül. Melyik idöpont lenne jobb nektek?

Szijasztok, Lara
lara

Erika:
Én nála szültem. Mire vagy kiváncsi?
Nina74
nina

Szijasztok!

Ágci, ha nem jöttök a mikkamakkába, akkor hova vigyük az 1000-st?

Gabi3 ti jöttök végülis?
Mert ha nem jön senki ismerõs, akkor mi sem megyünk.

Zsófi(27+2)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gabi3, Erika!
Békéscsabán voltunk a rokonoknál. Lili szinte egész végig vauvau-zott, mert volt a szomszédban egy kutya. Amint felkelt, mutatott az ablakra és mondta, hogy vauvau. Kép

Lara!
Ne aggódj, nincs lemaradva Hanga! Eddig Lili is azt csinálta, amit õ, csak most nagyon sok emberrel találkoztunk, és szerintem jó hatással volt rá a sok duma. Mondom neki a szavakat, és õ mondja az elsõ szótagot. De ha meg akarnám mutatni, tuti, nem csinálná. Kép Az autó az totó, a cipõ ci, meg ilyenek. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Nina: Érdekelne a doki.

Ágci: Pont ma jártunk felétek. A Dömét vittük oltásra az állatorvoshoz. Még nem hallottam errõl a 7 gabonásról. Ha nektek már nem kell szívesen kipróbáljuk. Hogy állsz a kivizsgálással? Egyébként elég zûrös volt a du. Flóci bealudt 1-ig. Akkor beállított a védõnõ. Aztán mentünk a körzeti dokihoz, majd a Dömével.

Zsófi: Mi megyünk holnap a Mikkába!

Nem tudjátok Enikõék még Szegeden vannak?

Jó éjt mindekinek!
Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Tegnap voltunk tanácsadáson. Bálint 8400 g és 72 cm. (Beni 7 hónaposan 6600 g volt és 65 cm.)

Gigi!
Ha érdekel Várgesztes itt van a honlapjuk, árakat is találsz: [url=http://www.villaparkvargesztes.hu" TARGET="_top]http://www.villaparkvargesztes.hu[/url]
Mi 3 napra megyünk, és nekünk mindennel együtt 34000 Ft-ba fog kerülni (ebben már benne van a takarítás, és az idegenforgalmi adó).
Itt a házért kell fizetni, és tök mindegy hogy hányan bérlik ki. Elvileg 8 személyesek a házak.

Gabi3!
Mi sem megyünk a klubba, mert múltkor tömegnyomor volt.
Ha érdekel egy jó felnõttdoki akkor a mienket tudom ajánlani. Ez egy fiatal nagyon rugalmas csajszi, aki Újszegeden a MÁV rendelõben dolgozik. Telefonon kell bejelentkezni, és gyakorlatilag nincs várakozási idõ. Amúgy szakmailag is okés. Ha gondolod írok róla, nem untatom itt a többieket.

Erika!
Szerintem ezt csak most gondolod úgy hogy nem vállalkozol majd másik babára. Eltelik pár év, és biztos másképp fogod gondolni.
Egyenlõre pihenj sokat, meglátod nem lesz semmi baj! Nyugi ez még nem azt jelenti hogy szülni fogsz! És ne idegeskedj fölödlegesen, mert árt a babának!

Kármen!
Holnap péntek... Nagyon izgulok értetek!

Lara!
Megint Benivel kell hogy példálózzak, de õ 2 éves volt mikor úgy "igazán" elkezdett beszélni. Mikor már mondatokat is mondott akkor kb. 2 éves és 3-4 hónapos volt.
Hanga szokott halandzsázni? Mert Beni az mondta a magáét rendesen (csak mi nem értettük). Majd egyszer megmutatom fel van véve videóra ahogy karattyol. Ha kérdeztünk tõle valamit válaszolt, lehetett vele beszélgetni. Ez kb. 1,5 éves korától 2 éves koráig tartott.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Mi azért elmegyünk, megnézzük most hányan lesznek a klubban.

Banita: Nagyon érdekelne a dokid. Fõleg, hogy a MÁV-ban van. Ott biztos mindent el lehet intézni egy kalap alatt. Az jó ha rugalmas.A mi dokinkkal végülis szakmailag nincs semmi baj, csak sokat kell várni hiába vagyok bejelentkezve. No meg az ismerõsök és egészségügyi dolgozók is oda járnak és azok elõnyt élveznek nála.

Karmen: Nagyon izgulok értetek!

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?