Sziasztok!
Sajnos nem nagyon van/volt idõm végigolvasni benneteket, ezért mindenkinek, akinek van: BOLDOG HÓFORDULÓKAT, GRATULA AZ ÚJ FOGASCKÁKHOZ ÉS AZ ÚJ PRODUKCIÓKHOZ, FÕZIEVÉSHEZ, SIKERES SZOPIZÁSHOZ!
Csics
Pont nálad jött be az oldal, bölcsivel kapcsolatban tegyetek úgy, ahogy ti látjátok jónak. Én is ezért kezdtem el dolgozni, amiért Te szeretnél visszamenni majd. Nekem lehet már augusztustól vissza kell mennem, nem biztos, hogy összejön még fél év itthonról melózás, pedig nagyon szeretném, de nagyon kellek nekik odabent. Hát megpróbálom még kibulizni, hátha összejön, és akkor csak januártól kellene visszamennem teljes állásba. akkor lenne Dani másfél éves, fél évig még a nagyi lehetne vele itthon gyesen, 2 éves kortól pedig bölcsi vagy ovi. anno anyukámék engem másfél évesen adtak be bölcsibe és semmilyen lelki károsodást nem szenvedtem miatta, még pár mozzanatra emlékszem is. Egyszer olvastam, hogy aki jár bölcsibe, az sokkal könnyebben fogadja el utána az ovis közösséget, majd késõbb az iskolát.
Én már most is sok babás helyre viszem Danit, hogy szokja a szocializálódást. Persze biztosan más lesz, amikor nem leszek szem elõtt neki.
Képzeljétek! VÉGRE JÖN A FOGACSKÁJA DANINAK IS!!!!
Jobb alsó fogacskából már 2 iciri piciri rece látszik, sikerült levideóznunk is, jól megröhögtettük. amikor etetem kanállal még hozzá is koccan, de még nem bújt ki teljesen. Eddig kb. 1 hete volt egy nyûgösebb éjszakánk, amikor 10 percenként ébredt, keserves syrás közepette, de a cicin megnyugodott.
Más:
Van egy hintaszékünk, fehér színû, karfás, szeretném eladni. Ha valakit érdekel, akkor
karolina.csik@freemail.hu ra írjon, ott bõvebb infoval tudok szolgálni + képet is küldök.
Ági
Danival november óta járunk úszni hetente 1 alkalommal, pont télen kezdtük ugye, sokat van víz alatt, de eddig még senki sem fázott meg az uszi miatt, se fülügyileg nem volt még probléma senkivel.
Ma is voltunk úszáspótláson, de megszívtuk kicsit, mert az uolyan csoportot áttették másik napra, és egy csomó elsõ úszós baba volt. Mi szépen magánban megtartottuk magunknak a pótlást, lépcsõrõl elindulást, háton vivést, kicsit még bemutatóztunk is, hogyan adjuk át egymásnak a víz alatt Danit + karúszóztunk is. Viszont az öltöztetése az vami katasztrófa, se ülni, se hanyattfeküdni nem hajlandó 2 mp-nél tovább, állandóan mennie kell, persze másik babákat tanulmányoztni, miközben mondja, hogy baba
amíg én öltözöm, addig beleteszem egy járókába, de ott sem bírja sokáig, egybõl áll fel, és ma majdnem ki si mászott. Persze a sok picibabás anyuka sóvárgott, hogy milyen jó, hoy már mászik. Hát jó is, meg nem is, ,de ezt ti már legtöbben tudjátok.
Babaülés
Nekünk nem volt hordozónk, mi egy 0-18kg-os ülést használunk, ami 0-9 kg-ig döntve, a fölött függõlegesen használható. Bár azért ez nem teljesen igaz, mert azért egy 3-4 kg-s babát még nem jó benne ültetni, hiába döntött, a Dani is már 9 kg. de még döntve használjuk és menetiránnyal ellentétesen. Most már kényelmesen ül benne, de mikor még csak 4 hónapos volt, akkor elég sokat feszergett benne.
na, most már elteszem magam holnapra, jó éjszakát!
gumicukor és dani