Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt lanyok!

Betti!
Varjuk nagyon a fejlemenyeket.

Lego!
koszonom az elismerest.

Ma reggel kaosz volt a bejovetel a munkaba.
Kozel hozzank bent be a busz a festekgyar udvaraba.
Hat jo nagy dugo volt.
A 30 perces ut most 1,5 ora volt.

Magi
Vendég

Magi
Húú,hallottam a hírekben a buszbalesetet. :? Beértél azért a melóba?Vagy rugalmas munkaidőd van???? :wink:

Hétvégén megyünk PEstre...remélem nem kell számítanunk hasonlókra.Útálom a dugókat..... :evil:
Vendég

Beertem rendesen, marmint kestem, de ez itt nem gond.

A torzsido 8:30-tol 16:00-ig van.
En elvileg 7:30-tol 16:00-ig szoktam bent lenni, de most csak 8:00-ra ertem be.
Nem gond, mert van hogy korabban erek be ha jo a forgalom, igy az ido kiegyenlitodik.

Amugy gaz volt, mert a 2x2 savbol lett 1 sav es a rendor iranyitotta a forgalmat, hol innen hol onnan. Gondolhatod milyen volt. :shock:

Betti!
Merre vagy????

Magi
Vendég

Sziasztok!
Beszéltem a dokimmal azt mondta hogy a természet teszi a dolgát és nem kell mennem du.-n mert nem utalnak problámára a tüneteim.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Sajnalom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Nagyon kedves vagy Magika de optimistán próbálom felfogni így még mindig jobb mint szívdobogás után!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Ez azért elég tömör volt.:(
Azóta is van vérzésed?

Magi
1 sávban volt csak forgalom a Soroksárin???ÚÚ,azért ez durva. :shock:

Lexa
Sok a melóóó?Vagy "csakazértismanemhallunkfelőled"???? :lol:
Vendég

Betti

Örülök,hogy így fogod fel.NAgyon erős személyiség vagy.Kitartás,kell az erő a jövő hónapra. :wink:
Vendég

Igen vérzek rendesen és semmi görcs semmi rendellenes!
Nem kevesebb nem csak barnás!
Szóval azt mondta lehet hogy becsapott a teszt kb.7-8 esetben is fals eredményt ad ilyen korai esetben ha jól emlékszem neked is negatív volt és ott volt a pocaklakód :wink:
Nekem meg lehet fordítva volt!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti

Igen,nekem negatív volt.DE lehet én korán csináltam.Neked meg késett is.:(
Valamelyik topikban olvastam,hogy egy csajszinak is már 1 hete késett,csinált tesztet,+ lett,majd 2 napra rá elkezdett vérezni.Állítólag hibás volt a teszt!És nem is volt terhesség...hát no comment.Már ebben sem lehet hinni... :?
Vendég

Betti!

Kuldok neked egy kicsi energiat es jokedvet.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Uraddal beszeltel?

Egy kis kedvcsinalo!
Most talaltam.
Ilyen voltam 6 eve!

Kép

Vicces nem!
Most 15 kg van rajtam a kephez kepest.

Lego!
Igen egy sav ment a sorin.

Lexa!
Merre vagy?

Magi
Vendég

Magi!
Milyen szép vagy!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kihagyjuk a júliust!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

En is kihagyom, a fogyi miatt a juliust.
70 fokban vagyok 45 percet heti 3x.

Nem hogy a kisfickok megsulnek bennem, de a peteimbol is rantotta lesz.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Szoval egyutt majd augusztusban zebrazunk. :lol:

Sajna mar nem vagyok szep, hanem inkabb labda vagyok. :cry:

Magi
Vendég

Lanyok!

Merre vagytok?

Betti!
Lego!
Lexa!
Edoci!

Magi
Vendég

Há szasztok!

Há basszus korán reggel mennyit írtatok itt nekem? :shock: :D

Betti! Nagyon sajnálom!! :cry: :cry: :cry: De abban igazad van, h valóban jobb így, mint ha szívdobogás után történt vna, vagy amit Magi is írt, ez a félidő, stb.. Kitartás, és tényleg, leszel te meg zebrás, amikor minden OK lesz!

Lego! De csakazértishallotokrólam :D Csak kicsit késve értem be, aztán meg egyből annyi lett a meló, h ihaj. Na most ciki, nem ciki - azt vártam, h mikor lesz vége, h jöhessek végre fórumozni :roll: Hát így se keveset kellett visszaolvasni.
A pocim azt hiszem, h jobb, ma még eddig nem vtam rosszul (kopp-kopp-kopp), de ez sajna nem jelent semmi :? Azért reménykedem, h csak gyomorrontás, mert a hirtelen evés már nem nem lehet..
Irááány vérvételre!!! :D Mondjuk én nagyon utálom, mindig úgy kell odaimátkozni, de ha kell hát kell.

Magi! Jeleeen ;) Nagyon jó a fotó, tényleg nagyon szép vagy!!! És a kutyus és nagyon édi! Ő kicsoda? Tied volt?
Bettivel egyetemben hajrá nektek augusztusra!!! ++++++

KépKép
lexus

Na most lemegyek a büfébe, hozok ásványvizet, addig nehogy nekem ennyit merjetek írni :D Persze azért vmi legyen 8)

KépKép
lexus

Nyaaa, mé' tűntök el, amikor én megjövök? :( Tessék visszajönni!!! :D

KépKép
lexus

Lexa!

Itt vagyok!
Csak ebedeltem.
Na meg neha dolgozgatom is. :lol:

A kutya az enyem volt.

Ket kuyam volt.

Nezd!

Kép

Kép

Sajnos mar nem elnek, pedig nagyon szuper kutyik voltak.
Tudtatok, hogy bronzkoszorus mesterkikepzo vagyok! :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok

Jó sokat írtatok!

Betti
Sajnálom! :cry:
Kép

Magi
Köszi a hiányolást! :D
Hajnalban indúltunk haza Gyuláról és most dög fáradtak vagyunk. :? Kicsi pihi meg kávé aztán irány Szlovákia! :wink:
Nagyon jól nézel ki a képen,szerintem semmit sem változtál!Vagyis a múltkori képhez képest amit felraktál! :D

Lexa
Kép

Akkor ezek szerint júliusban senki sem próbálkozik? :?:

edoci

Magi
Szépek a kutyák!Kutyakiképző?De jó!Ügyi vagy! :D
Most van kutyátok?
Nekem Belgajuhász kutyám volt,nagyon imádtam,de már sajnos nincs meg.Azóta nem is kellett másik.

edoci

Magi! Nagyon édesek a fotók, és tényleg nagyon szépek a kutyik! Jól látom, a kezedben két kiscica van? ;) Szuper fotók, köszönjük!

Edóci! Hahóhahó :D Ha nekünk most nem jön össze a bébi, akkor mi próbálkozunk júliusban. Azért kérdezted, mert akkor ti sem, vagy mert ti akkor, vagy mert csak? :D

Amúgy tök hülye vagyok, megfeküdte az agyamat a sok munka :roll: Attól voltam rosszul tegnap, h ká alacsony volt a vérnyomásom, igazából le se merem írni, h mennyi.

KépKép
lexus

Én szeretnék kutyust, meg kéne is, csak nem tom, h mikor lenne ideális, mert én azt vhogy nem tom elképzelni, h a kuty egész nap egyedül legyen otthon.. lehet, h majd akkor kéne, amikor sikerült a baba, és eljöttem a melóból :roll:

KépKép
lexus

Edoci!

Nekem sincs azota miota ezek nincsenek masik.
Szeretnek, csak nem lenne idom ra.

Azert mi probalkozunk, de nem hinnem, hogy ossze is jonne.

70 fok nagyon durva, utana alig birok felkelni annyira ver a szivem es emiatt meg szedulok utana 5-10 percig.

Ilyen meleget nem bir ki egy sperma sem.

Azt nem tudom, hogy ha ket alkalom kozott esetleg megtermekenyul, akkor mi lenne.
Nem tudom kibirna e a petesejt.
Azt sem tudom, hogy ott bent mennyire melegszem fel.
Szerintem tutira nagyon.
Igy ezert nem remenykedem.
De ha megis, akkor ez csoda gyerek lenne.

szlovakiaba mennyit lesztek?
Ott is nyaraltok!
De jo egyeseknek.
Nekunk kilatasban sincs nyaralas.

Magi
Vendég

Lexa!

Igen az ket cica.
Abbol meg az egyik megvan.

A masikat elutotte a haz elott az auto. :cry:

Magi
Vendég

Magi! 70 fok? :shock: Atya isten! Nem csoda, h szédülsz!

KépKép
lexus

Magi! :( Tesómnak is volt ilyen balesetük, hugimat nagyon megviselte, imádta a cicát. Olyan rossz dolgok ezek is :(

KépKép
lexus

Lexa
Nálunk attól függ hogy meddig kell szednem a gyógyszereket a gyomromra.

Magi
Nálam eddig 4 kg minusz! :D Persze a betegség sokat "segített",azóta szigorú diétán vagyok.Egyébként tök jó,a bőröm is sokkal "szebb" azóta!
De azért még kb 10 kg hátra van! :lol:
Csak átruccanunk Szlovákiába,itt van a szomszédban (8 km).Van ott egy jó strand.Ja és jó sörök is vannak! :wink:
Nektek azért drukk,hátha mégis összejön! :D

edoci

Én a cicákat mostanában nem csípem,mert a szomszédok macskái állandóan telesz...ják a kertünket! :roll: :? :twisted:

edoci

Edóci! Szlovákia, strand, de jól hangzik 8) A sört nem különösebben csípem, no de akkor is, milyen klassz lesz máá nektek ;) Oda is még ma mentek, v oda a hét egy másik napján?

Már megint jókat tüsszögök itt egymagam az irodában :? Többiek ebédelnek :D

KépKép
lexus

Lexa!

70 fok volt es ma reggel -0,5 kiloval voltam kevesebb, mint tegnap.
Holnap megint megyek.
Minden hetfon, szerdan, penteken. Ha szombatra esne a pe, megtermekenyulne vasarnap sokat osztodna es hetfot talan mar kibirna. De tuti maskor lesz a pe.
Na midnegy. Holnaptol kezdem megint az LH tesztet.
Van most 30 db. Az 3 honapra eleg lesz. :lol:

Edoci!
A cicakat en sem szeretem. Nalunk is a kornyek osszes macskaja hozzank jar. Igy en is kivagyok toluk.
Azzal telik el fel napom, hogy szedegetem ossze, mielott Zolit kiengedem. :x

Magi
Vendég

Magi! Hát ez a 70 fok nekem még mindig vmi hatalmas számnak tűnik :D A fél kiló viszont nem kis eredmény! Akkor most összesen mennyit fogytál, amióta jársz? És amúgy folyamatosan fél kilókat adsz le? Nem semmi ;)

KépKép
lexus

Ja, a cicákhoz akartam még hozzászólni. Minket hálisten még nem találtak meg, de anyuékat igen. Ők sorházban laknak, ráadásul olyanban, h a kert totál egyben van, semmi nem választja el a szomszádokat egymástól. OK, tök jó a közösség, jókat szoktak/szoktunk grillezni együtt, stb, de a macskák anyuhoz is mindig átjárnak :?

KépKép
lexus

Lexa
Egészségedre! :D Én sem vagyok annyira odáig a sörért,de ott van egy pár különlegesség ami tényleg finom. :oops:
Most délután megyünk át,de néha beborul úgyhogy lehet csak séta lesz belőle! :?

Magi
Azért ne add fel,hátha sikerülne!
Ez tök jó hogy egyik napról a másikra 0,5 kg lemegy! :D

edoci

Edóci! A beborulást küldd csak ide, és mondd neki lécci, h még essen is, mert akkor eláztatja a rohadt parlagfüvemet :twisted: Meg én különben sem vagyok a kánikula híve ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!
Magi!
Mikortól lenne érdemes kutyasuliba vinni a kutyusunkat 1 éves labrador!
Mit tudnánk tenni hogy ne szökjön meg folyton már kész bunker a kerítés és ő megtalálja a módját sajnos sok a kobor és csalogatják!
Bocsi ha buta kérdések!
Edoci!
Jó pihit!
Lexa!
most az éltet hogy nektek szorítok!
Természetesen minden próbálkozónak!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Nagyon aranyos vagy, köszönjük! :) Mi is szorítunk nektek, meglátod, augusztus a ti hónapotok lesz!!

Most kábé úgy tudok írni, mint ha otthonról jönnék :D

KépKép
lexus

Vigyázat,képtámadás: (Gyuláról)
Kép
Kép Kép
Kép

edoci

Lexa!

Tegnap voltam eloszor, holnap megyek masodszorra.
Tehat tegnapi kezeles alatt fogytam 0,5kilot elso alkalomma. :lol:

Edoci!
mondtak is, hogy kb. 0,5 kg megy le egy alkalom utan.
Ez fugg attol is, hogy kin mennyi felesleg van.

Ez azt jelenti, hogy atlagosan elhizott vagyok. :?

Magi
Vendég

Edóci! Már vártam a képeket :D Szuperek! A csúzdás nagyon cukimuki, a 2. fotó meg bazi szép, nagyon tetszik! Úh Lexa megint irigy-irigy! :D

Magi! Dehogy vagy te elhízott, csak vagy egy gyereked ;) Vmiért azt hittem, h nem a tegnapi volt az első alakalom :shock: Bocsika :oops:

Most lehet, h nem leszek megint, mert vmi olyat súgnak-búgnak itt mögöttem, h kapunk megint szééép kis határidős munkát, amivel akár 6-ig is itt tespedhetünk :shock: :(

KépKép
lexus

Betti!

1 evest lehet mar vinni.
Sokat kell vele nagyon foglalkozni. Legalabb annyit, mint egy gyerekkel.
Ha annyit foglalkozol vele tuti nem fog megszokni, mert nagyon kotodni fog hozzatok.

Edoci!
En is en is en is. :lol:

Lexa!
Latod lehet munka kozben is babanetezni.

Magi
Vendég

Magi! Amíg nincsenek ilyen nagy munkák, addig jaja, pöpecül :D 2-re jön most az, amivel majd itt fogunk szenvedni.

KépKép
lexus

Sziasztok!

Betti!
Nagyon sajnalom :cry: Most mar szerintem is augusztusra kell koncentralni, meg kutyusra, esetleg drukkolni a tobbieknek :wink: Kitartast! :wink:

Edoci!
Jok a fotok, mate biztosan elvezte a csuzdat, Zsolti imadja :wink: Kar, h nalunkfele nincsenek ilyen jol felszerelt strandok, mondjuk helyette vannak termeszetes asvanyvizes medencek... :roll: De egy gyereknek nagyon vonzok lehetnek az ilyen elmenyfurdok...
Latom ti is utazgatto eleg sokat :) Irigyellek a sorert!

Magika!
Jo fogyizast, gyonyoruek a kutyusok!

Lego!
Koszi! Gyogyulofelben vagyunk, de Zsolti hajlamos az asztmara, ugyhogy egyik naprol a masikra (pontosabban tegnaprol mara :lol: ) eldontottuk, h irany a tenger :lol: 8) A jegy mar a zsebemben van, szallas elintezve, allunk neki pakolni! Csak az a gond, h nem kaptunk mar fekvohelyet a vonaton, meg nem tudom hogy lesz Zsoltival az ejszaka (este 10- reggel 8). De mi nem ijedunk meg ettol tulzottan :lol: 8)
Valoszinu, h a napokban nem jelentkezunk, de azert ne tessek elfelejteni (bar sokan maris megtettek :cry: ), legkesobb jovo kedden jovok!

Hajra lanyok! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Este 10-tol reggel 8-ig utazunk- valamiert kimaradt :oops:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móniii! De jó lesz nektek, úristen, ne csináljátok ezt velem!!! Lexa már oltári irigy!!! :D Juuuj dejó dejó dejó!!! Csináljatok soksoksok fotót, és érezzétek nagyon jól magatokat!
Amúgy gondolom, ti felnőttek ülve is tudtok aludni - még akkor is, ha nem a legkényelmesebb helyzet, Zsolti meg sztem ellesz az öletekben, vagy biztos találtok vmi jó megoldást! ;)

És dehogy fogunk elfelejteni, és sztem eddig sem tette azt SENKI! Jó pihenést, vigyázzatok magatokra!

KépKép
lexus

bangham!

En is irigy vagyok nagyon! :oops: :oops: :oops:
De jo nektek.

Ki tudja talan egyel tobben jottok majd haza! :lol:

Magi
Vendég

Tábla, immáron teljesen kitöltve (megint elfelejtettem reggel feltenni):

Kép

Az extrás dizájn még várat magára egy kicsit, de talán holnap már úgy lesz ;) És Lego sora, meg a fenti nagy sor elég gáz :?, mármint színileg, nagyon rosszul látszik a sz.r minőség miatt, de az, amivel holnapra készülök, olvasható lesz abszolút, ígérem! ;)

KépKép
lexus

Lanyok!

De gaz!!! En vagyok a legvenebb koztetek. :cry: :cry: :cry:

De a legnagyobb gaz, hogy a 3 X-et meg senki sem toltotte ben. :shock:

Magi
(a ven roka)
Vendég

Magi! Én meg hülyén érzem magam, h csak 23 vagyok, és az egyetlen, aki az első babáját várja. Tök ciki feltenni egy-egy kérdést, amiről nekem gőzöm nincs, ti meg már vágjátok - Lexácska hülyének érzi magát :D De nem is az a lényeg, h ki hány éves, hanem az, h együtt szorítsunk a másikért, és segítsünk, ha kell, meg ha tudunk, meg ha van rá mód! Azt hiszem :)

KépKép
lexus

Ja, amúgy azért lógok itt, mert a határidős munkát nem nekünk, hanem egy másik osztálynak kell elvégezni 8)

KépKép
lexus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?