Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Hűű, de nagy a pangás :roll:

kivel is kezdjem :D :

Ildikó! :)

Nagyon bízom benne, hogy a homeopátiás szerek segíteni fognak, úgy érzem, hogy nekem is sokat számítottak...meglátod, nyár végéig meghozza a gyümölcsét, csak pihenj és lazíts is :)
drukkokat köszönöm, úgy tűnik használtak :)

Éva! :)

Megértem, hogy el vagy picit keseredve, most hirtelen sok feladat zúdult a nyakadba, és ráadásul a babaprojekten is szomorkodsz :(

hidd el, ezek természetes érzések, ha túljutsz ezen a mostani hullámvölgyön, újult erőre kapsz, minden vonatkozásban...
(már engem is itthon boldogítanak a gyerekeim, félek is a hétköznapoktól :roll: , de az a tapasztalatom, ha kialakul a napirend, még élvezhetővé is válik a dolog...én minden évben úgy vagyok, hogy végül elröppen a nyár, és szomorkodom, mikor újra oviba-iskolába mennek :lol:
utána megint kell egy kis idő, hogy magamra találjak :roll:

fel a fejjel, és kényeztesd kicsit Magad, ha van pár nyugodt perced :)

Ind!


örülök, hogy Ti is épségben hazaértetek, és jól éreztétek magatokat :) :) :)
szép pocakod van :) :) és gyönyörű a kisfiad, kár lett volna Őt is kitakarni :) :)

már nekem is szembetűnő a hasam, többé már titok a titok :) :)
nagyon élvezem, hogy már látszik, és igyekszem hangsúlyozni, mert roppant büszke vagyok rá :)
korábban kérdezted: nekem elkérték a kiskönyvemet a tarkóredő méréskor

Panda!

Már Te is szépen haladsz, és nagyon édes a babucid :) :)

Zora!

Azért ne tűnj el teljesen... :)

Andi!

Akkor most rászántad Magad a szemműtétre?
(majd a baba közbeszól :) )

Krisz!

Ne feledd: új ciklus, új remény :)
és olyan szép hőid vannak mostanában :wink:

Mo!

KÉRLEK JELENTKEZZ!!!HIÁNYZOL!!!
Isti bizi nem fogunk cseszegetni :)

remélem belevetetted magad a tanév kipihenésébe :wink:

Ági!

Ha megjöttetek, légyszi írj Te is pár sort...
babanév még mindig nincs?? :wink:

Eszter!

vigyázz nagyon Magatokra, és tök jó, hogy rosszul vagy!!! :) :)
(kitartás, majd szép lassan jobb lesz :) )


most magunkról:

tegnap voltunk a Bolgárkerék utcában, ahol levették az Integrált teszt első részéhez a vért, és csináltak egy nagyon alapos Uh-t, aminek biztató az eredménye :) :) :

méhlepény: fundusban,
magzatvíz menny: átlagos
szívműködés: ritmusos, 150/min frekvencia
ép koponya, normál agyszerkezet, jól telt gyomor és hólyag, zárt hasfal és mellkas, négy végtag ábrázolódik, orrcsont látható.

CRL: 63mm, BPD: 20mm, NT(nyaki redő): 1,6 mm
HC(fejkörfogat): 73mm, AC(haskörfogat): 68mm, FL(combcsont hossza): 8mm

terhességi kor: 12 hét 5 nap (megegyezik a vonalzóval!! :) )
magzat súlya: 64gr (óriás! :) )

kaptunk DVD-t a vizsgálatról és képeket 2 és 4D-ben, amiket természetesen nem tudok feltenni , mert béna és technikai analfabéta vagyok :(

és: úgy tűnik, hogy KISFIÚ, bár a doki csak tippelt, de a lába között határozottan "mintha lenne valami"

most először merem leírni: BOLDOG VAGYOK, bár még sok idő van hátra :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Jaj de jó, hogy jelentkezett majdnem mindenki!
Olyan boldog vagyok! :lol: :lol: :lol:

Eszter! Annyira örülök, hogy megint baba van a pocisdban! Nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen! Hajrá hányinger, de ha már meguntad nyugodtan küldd át hozzám, én szívesen fogadom őket, azaz a rókákat!

Sheila! Már 12 hét, mindjárt 13. Irtózatosan rohan az idő! Azért jó lenne, ha tudnál képet feltenni!


Ildikó! Kíváncsi vagyok a továbbiakban hogyan alakul a hőd és mikorra teszi be a pé-t a ferti.
Képzeld este nekem is átrakta a pé-met, mert először vasárnapra rakta, most meg átette keddre, így most csak a 4. dpo-n vagyok. Na kíváncsi leszek a végére!

Éva! De jó, hogy jöttél, annyira örülök neki. Próbálj merg kilábalni ebből a helyzetből és nem muszáj nekünk is csak a pé-ről beszélned, másról is írhatsz, a kisfiadról meg a lányokról si. Engem az is érdekel csak gyere! Na jó pihizzél is!

Panda! Annyira szép a kis lakód! De jó neked!

lnd! Hogy vagytok? A szülők hogy fogadták a kistesó hírét? Bizti örültek neki!

Zora! Akkor néhe tessék bekukkantani! Te is pihizz sokat, mert remélhetőleg hamarosan nem lesz rá időd!!! :lol: :lol:

Mo! Drága!!!! Hol vagy??? Már nagyon aggódom érted! Gyere légyszi!!! Mesélj mi a helyzet veled!!!!

Ági! Te is régen voltál. Hogy vagytok!? Mentek nyaralni?

Andi! Jaj most nem is tudom hol tartasz, azthiszem most lövögeted az LH teszteket? Remélem már pozitív és akcióztok?!

Mi most nem vagyunk otthn. Tegnap voltam egy vezetéstechnikai tréningen egy olyasmi pályán, mint a hungaroring, csak kisebb és ott mindenféle gyakorlatot kellett csinálni, pl vészfékezés, szlalom, kanyarban fékezni, meg egy csomó érdekes feladat. Nagyon élveztem. Tök jó volt megtapasztalni, hogy pl vizes úton is megcsúszva hogyan reagálk az autó, meg hasonlók.
Már nagyon váromaciklus végét, de az még majdnem 2 hét.

Pusszantó Mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!! Megjött az "eltűnt" Mo. Vadvízievezés, cápavadászat meg hasonló izgis dolgok helyett ezerrel dolgoztunk a házunknál. A vakolás kész. Irtó szép lett.
A férjemékhez költöztem és csak ma ugrottunk haza látogatóba anyukámhoz. Jaajjj, nagyon hiányoztatok!!!!!!!!!!!! Fényévnyire vagyok lemaradva, nem tudom, hogy kivel mi történt az utóbbi időben. Próbálok visszaolvasgatni, de ne haragudjatok, ha most nem írok mindenkinek valami kis személyeset.
Dokihoz még nem mentem. Időpontom sincs még, de nagyon elhatároztam, úgyhogy a nyáron nem hagyom őt békén. Rengeteg a munka a házikónknál. Sajnos, egy percet sem pihentem a suli óta.
Néhány hétig még a férjeméknél leszünk, de utána itt leszek veletek. ....Ígérem!!!!!!!!!!
Nagyon jó nyaralást és boldog babavárást kívánok Nektek!!!
Vendég
 

 
 

Ezt még elfelejtetetm mondani: palástfű és cickafark keverékét iszogatom. Tegnap megjött a szörnyűséges piri, úgyhogy újabb ciklus jön, új reményekkel. Már nem hőmérőzök, mert össze-vissza kelünk, ráadásul a férjemékhez elfelejtettem elvinni a hőmérőt.
Sajnos a görbéket és a vonalzómat se tudom megmutatni nektek, mert a munkahelyemen vezettem idáig.. (itthon nem lehet az oldalt megnyitni..)
Vendég
 


De ügyes vagyok!!! Mégis sikerült a vonalzómat elküldeni. Szóval ez már nem aktuális.
Vendég
 


Szasztok!

Mo! De jó, hogy jelentkeztél! Tök jó, hogy halad a házacskátok! Mikor lesz olyan állapotban , hogy már költözhettek is bele?

Kismamik? Hogy vagytok?

Na és a többiek??? Lh, teszt? Nincsmensi pedig megkénejönni!??? Esetleg mensi?? Ki hogy áll?

Én dobok egy görbuszt:
Kép

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!
Nálunk a helyzet, hogy halomban áll a vasalatlan, mióta hazajöttünk, egyszerűen nincs erőm vasalni. Amúgy meg lekvárt főzök, azzal kötöm le szabad pillanataimat. Ma voltam védőnőnél, leszídott, hogy nem pihenek minden du. Benivel együtt. Azt is mondta, hogy reméli, én már nem szoktam emelgetni. Szegénynek nincs gyereke, nem jött össze neki, el se tudja képzelni, hogy ez lehetetlen.
Most tudtam meg, hogy tarkóredő mérésre külön időpontot kell kérnem, azt hittem az ilyen mindenki kivárja a sorát jellegű lesz. Nekem ui nem az orvosom csinálja, hanem egy sima rendelőintézet. Nagyon boldog vagyok, mert már mindenki kérdezgeti, hogy látja-e, hogy jön a baba. Elmondtuk a nagyszülőknek is, nagyon örültek és néhány barátnak. Pénteken, ha betöltöm a 12. hetet, felrakom a pocakos képemet a wiwre, kiváncsi vagyok, fog-e jelentkezni vk miatta.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok lányok

Nagyon örülök, hogy végre jelentkeztetek és jól vagytok.

Velem nem tudom mi van de valami nem stimmel. Egy hete fáj a mellem pedig PÉ-m még biztos nem volt és egy pár napja hányingerem van a kávétól.

A hónap szerintem nekem nem fog összejönni a párom nincs itthon a héten és pont erre a hétre várom a PÉ-met, ugyhogy csoda kellene ahoz, hogy összehozzuk a babót.
Szomorú is vagyok ám nagyon. :cry: :cry:

De most legalább nem fog letörni a mensi. :wink:

Itt a görbém:

Kép

Most visszaolvasok kivel mi történt.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

Andi!
Nahát, hogy-hogy nem volt még pé??? Ilyenkor már kb. szokott lenni nem?
Sajnálom , hogy a férjed nem lesz otthon ,m ikor akciózni kellene!
Ja nem azt mondtad, hogy elmész dokihoz? Vagy voltál már?

Képzeljétek nekem tegnap este olyan furán fájt a pocim, de olyan mensis érzés is volt, pedig még csak a 7. dpo-n vagyok. Mi lehetett?? Nem tom! :? :shock:
Vendég
 


A 18.-dik napon szokott lenni a PÉ, de a múlt hónapban a 22-dik napon volt. Az orvoshoz a jövő héten megyek mert nincs a héten!!

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!
Tegnap átjött a húgom (14 éves), itt is aludt. Hatalmas segítség. Legalábbis amíg fel nem hívja vk a mobilján, mert akkor teljesen hasznavehetetlen, sőt közveszélyes. :lol: Ma el is mentünk vele elintézni egy csomó mindent, ami egyedül nehéz lett volna Benivel. Először is bementünk az egyetemre aláírásért, aztán elvittük kicserálni az etetőszékét, vm eltört rajta, ma volt az utolsó garanciális nap és kaptuk egy vadiújat, még dobozban van. Erre meg úgyebár újrakezdődik az 1 év garancia. Viszont az az igazság, hogy én ezt legszívesebben nem is használnám, hanem eladnám. Chicco Polly, szinte mindent tud. Szerintetek hol tudnám eladni?
Ezután bementünk a belvárosba. A Benivel nagyjából uí voltam terhes, tehát van néhány nyári terhes ruhám (tényleg csak néhány), de akkor inkább még csiniket vettem, nem játszósakat, ráadásul akkor 1 szoknyát többször is feltudtam venni, nem lett rögtön összerugdosva. Úgyhogy vettem ezt azt. Baromi szerencse, hogy most ez a kismama-stílus a divat, így nem kell méregdrágán kismama ruhákat vennem. Ráadásul leértékelés is van. Szerencsére találtam olyanokat, amiket majd hidegben is tudok hordani. Sőt még gatyát is olyat ami megkötős, bár az nem lesz végig jó, csak néhány hónapig, de 2000ért megéri. Szóval ez volt a mai program.
Pénteken megyek uh-ra. Azt mondták, hogy vihetek videókazettát, ha kérek filmet. 2ezer Ft, szerintetek 12 hetesen lehet már olyan jól látni síma uh-on, hogy megérje? Nem emlékszem. Sheila! Neked elég frissek az élményeid!
Andi, ha megint nem esett volna le a hőd, azt mondanám, hoy terhes vagy csak véletlenül megjött, de így nem tudom, hogy mi lehet. Hátha most kicsit csúszik a péd és akkor még össze tudtok bújni.
Krisz! Remélem beágyazódást érzel. Annyira szorítok neked! Olyan jó lenne , ha végre sikerülne!
Mo! Végre jelentkeztél. Már azt hittem ilyen hosszú kúrát javasolt az orvos, hogy nem férsz géphez, de úgy tünik tévedtem. :lol: Azért ne felejtkezz el róla! Várom,l hogy gyere újra!

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Szia lnd!

Na ez jó kis program volt számodra. Mi tegnap voltunk a bevárosban, mert ajándékokat vettünk, mert a hétvégén össznépi szüli és névnapozás lesz nálunk. És Manónak tök jó dolgokat vásároltam a Cand A-ban.
Én a mikor 12 hetes uh-on voltunk emlékszem, hogy egész jól látszódott Manó és integetett is, vagyis olyan volt mintha integetne!

Jaj már én is nagyon örülnék neki, ha valaki beköltözne a pocimba, de nem nagyon élem bele magam. Még 2 hetet csak kibírok a ciklus végéig.
Vendég
 


Ind! :)

Megéri, mert jól lehet látni...mi még a kéz ill. lábujjacskáit is láttuk :) :)
nekünk a DVD benne volt a 10.000Ft-os vizsgálat árában a Géndiagnosztikai Kp-ban.

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila, de csak a 4d-n láttad az ujjait nem? ez sima uh

Szerintetek hol tudnék gyorsan eladni egy etetőszéket?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Krisz! Szerintem ez úgy van, hogy itt úgyis azt mondod, hogy nem hiszed, h baba lenne, meg nem éled bele magad. Én is ezt mondtam, de közben annyira biztos voltam, hogy sikerült.

Sheila! Csak kiváncsiságból, te honnan érezted mindig, h fiú vagy lány? Más volt a terhesség vagy csak egy megérzés?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


lnd! www.teszvesz.hu vagy www.vatera.hu
meg a babás oldalakon az adok-veszek, meg ilyesmi rovatokban.
Vendég
 


Ja én pedig nem hiszem csak talán egy kicsit reménykedem, így pontosabb azt hiszem!
Vendég
 


Ind! :)

Ja, igazad van, tényleg akkor láttam, mikor áttette a doki 4D-be :) :oops:
de a 2D is látványos volt, jól kivehető a kisember forma! :)

miért akarod eladni a széket?? az új babának nem kell majd? :)

nekem meg van egy majdnem teljesen új Peg Perego Rodeo Rangers 12V terepjáróm, Melissa nem szerette, ezért nem is használta kettőnél többször :evil:

én a H&M -ben vettem tök jó felsőket, tényleg kedvez nekünk a mostani divat :) :)
és a Brendonba is érdemes benézni, ott is most van leárazás nyári kismami cuccokból :)

régebben kérdeztem: Bécsben hol vettél anno. kismama ruhákat? Shopping City??


Krisz! :)

Reménykedhetünk Veled??

Mo! :)

Örülök, hogy újra itt vagy!!! :)
Ügyesek vagytok, hogy ilyen szépen haladtok a házikóval :)

Andi!

Ne légy szomi :( ...lécci, lécci :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila! Persze! Ha együtt reménykedünk hátha lesz eredmény is! :lol: :lol: :roll:
Vendég
 


Krisz! :)

OK, ezen nem fog múlni a dolog :lol: :lol:

mosogatógép jól szuperál? :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is vagyok és nagyon drukkolok mindenkinek!

Ind!
Nézegettem a képeket, amiket feltettél a nyaralásról! Annyira aranyos pocid van!!!! :lol: :lol: :lol:

Nézzétek el nekem, hogy keveset jövök, de így, hogy itthon van az összes gyerekem nem könnyű az élet!
Azért, ha van valami kérdés, amiben tudok segíteni, akkor azonnal reagálok!

Ennyi szupercsini kismamát! De jó lenne már itt tartani!!!

Én most nyáron nem foglalkozom semmivel, ami a babásodással kapcsolatos, mindent őszre halasztottam, de azért olyan jó olvasni Titeket!

Sok-sok puszi mindenkinek!!!! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Andi!
Eszter esetén okulva soha semmi nem biztos! Eszter abban a hónapban lett terhes, amikor semmi esélye nem volt, ráadásul védekeztek is! Borzasztóan szorítok!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok

Remélem minddenki jól viseli ezt a meleget mert nálunk nagyon nagyon meleg van. 8)

Sheila megigérem, hogy nem leszek szomorú, úgyis összejön a babó idővel, csak jöjjön el minnél hamarabb. El sem hiszem, hogy már 13 hetess vagy olyan jó már ilyenkor az UH-on nézni őket.

Éva köszönöm a biztatást, és ha tudsz gyere nagyon várunk.

Krisz remélem ez a mensis érzés azt jelenti, hogy te is csatlakozol a pocisok táborához én nagyon drukkolok.

Az én görbém nagyon egyenes a hőm bebetonozta magát 36,6 ra és nem mozdul, semmi jele a PÉ-nek sem:
:roll: :roll:

Kép

Puszi mindenkinek

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

Andi! Hát kíváncsi vagyok hogyan is alakul tovább a görbéd! Amikor csak tudsz dobjad fel nekünk, hogy megkuksizhassuk!
Szerintem tudja a szervezeted, hogy apát meg kell várni!

Éva! De jó, hogy jöttél, és nagyon örülök neki, hogy akkor is jössz, ha most nem is babás témával foglalkozol! Most kikapcsolsz és ősszel meglátod hozzád is be fog költözni a babó. Ez nem lehet másképp!!!! Figyuka csak a hsg időpontjáról van már valami???

lnd! Egyébként most kezdem érezni, hogy napról napra jobban reménykedem, hogy talán ez a hónap sikeres, pedig semmi tünetem sincs. Szóval totál igazad volt!

Sheila! Nagyon szupi a mosogatógép, már kézzel csak 1-2 dolgot mosogatok. A múlt héten lett kész a bútorlap is, ami az eleje a gépnek és hétfőn felszerelte rá apa, mostmár nem is látni, hogy mi van ott, mert ezen felül vannak a gombok.
Most is helyettem dolgozik én meg itt ülök.

Ja képzeljétek én meg minden nap sütök valami sütit, mert a Ramanak van egy játéka, aholvá olyan sütiket kell feltenni amkiben rama is van és le kell fényképezni 4 mozzanatot a készítéssel kapcsolatban és most nagyon a fejembe vettem, hogy nyerni akarok, ugyanis egy szupi kenyérsütőt lehet nyerni 2vagy 3 hetente, meg a főnyeremény egy szupi konyhafelszerelés, beépíthető sűtő, villny főzőlap, mikro, hűtő.
Lehet, hogy hülye vagyok, de én szeretnék végre nyerni valami nagyot is.
De közben meg akkor halom vasalni valóm van, hogy magasabb, mint én. Igaz az én 160 centimet nem nehéz meghaladni.

Na dobok egy görbét is, de csak azért mert olyan szép színes:
Kép

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de természetesen nagyon kíváncsi vagyok minddenkire!!!

Puszi
Vendég
 


Hahóóóóóóóóóóóóóóó!

Sehol senki??? :shock: :shock: :shock: Azért gyertek néha!!!!

Azért dobok egy göbuszt:
Kép

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Sheila! Ne haragudj, azt hittem már válszoltam. Szóval az én kedvenc boltom már régóta a H&M és kint van néhány boltjukban terhes ruha is. Pl az SCSben is van, de a belvárosban is van az egyikben, de már nem emlékszem, melyikben, mert amióta a Benivel megyünk, egyszerűbb a bevásárlóközpont, mint a városban bolyongani. Mi szeptemberben tervezünk kimenni, akkor már talán lesznek téliesebb darabok is. Addig már nem veszek magamnak semmit. Valószínűleg nem fogom megúszni kismama kabát nélkül sem. Jan. közepéig azért sokat lehet hideg. De rájöttem, hogy nem is baj, mert az elején úgyis úgy fogunk kimenni, ha apa nélkül vagyunk, hogy a picit magamra kötöm, legalább utána is befér majd a kabát alá és nem kell annyira felöltöztetnem. Hülye vagyok, hogy ennyire előre gondolkodom.

Krisz! örülhet a család a sok süteménynek, Manó i9s kap belőlük? Én is mindig gondolok rá, hogy kéne sütni, de semmit nem kívánok. Tegnap este mondjuk baromira megkívántam sárgabarackos-gombócot. El is mentem este 8-kor barackot venni, nem volt a Matchben, ugyan csak ma ebédre akartam megcsinálni, de nem volt kedvem ma de. barackért rohangászni. Este nagy szerencsémre felhívott apósom, hogy ma reggel megy piacra, hozzon-e nekm vmt. Úgyhogy most eszem a sokadik gombócot. :lol: Nagyon jó lehet a mosogatógép, nálam mindig halomban áll minden. Mostanában nehezen veszem rá magam mindenre. Ha túl sokat állok, főleg melegben, akkor rosszul leszek. Én is nagyon szorítok neked!

Andi! A görbéd több szempontból is furi. Egyrészt most rögtön leesett a hőd, nem úgy mint eddig. Másrészt neked nagyjából pontos péd van, most meg semmi jele. Máskor is mindig csak lightos volt a mensi? Nagyon várom, hogy menj orvoshoz, jövő héten melyik nap mész?

Éva! jó, hogy jöttél? Romokban a lakás? Van kötelezőjük a lánoyknak? A húgomnak van néhány, szídja mindet, inkább mást olvas. Ezen a héten minden nap átjött, anyu szólt, hogy kicsit beszélgessek el vele, mert fél, hogy hülye barátai vannak.

Mégsem adjuk el a széket. Am,ikor Beni odament és látta, hogy nincs ott, hisztériázni kezdett, hogy babaszéke-babaszéke, mondtam, hogy üljön a nagyra, most ehet nagyfiúsan, erre folytatta, hogy nem, babaszéke, babaszéke. Szék tehát marad. Igazából másikat akartam venni helyette, stokke, tripp-trappot, vagy mi a neve. újonnan elég drága, de gondoltam használtat szerzünk.
Viszont kéne a tanácsotok!!!!!!! Eddig igazából nem is gondoltam rá, hogy el kéne mennem extra vizsgálatokra, de most kicsit elbizonytalanodtam. Én olyan vérvételes down vizsgálatot nem akarnék, nagyon későn van meg az eredménye, én akkor már nem hiszem, hogy meg tudnék válni a babától, azért mert Downos, bár lehet, hogy ezért sokan hülyének néznek. De Sheila is volt, vm extra uh-on. Nem tudom, hogy ez csak a4d miatt extra, tehát a látvány miatt vagy jobban megnézik, hogy minden rendben van-e. Én 4dre Benivel csak a látvány miatt mentem kb 25 hetesen. Most is úgy tertveztem. De van értelme elmenni a bolgárkerék utcába most és csinálni ilyen speckó uh-ot, többet tudnak mondani, mint a sima alapján?Az az igazság, hogy az én nagynéném Downos, a nagymamám még nem volt öreg, amikor született, de anyuék még amior elkezdtek gyereket tervezni, elmentek Czeizelhez, aki azt mondta, hogy ez nem örökletes, nem kell izgulni. Szóval mit csináljak? Sheila! Tudsz mondani mt erről az uhról?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Képzeljétek! A babámnak már vannak hangszálai és a neme is nyilvánvaló! Most fordítottam. :lol: Azért kicsit tudok angolul. Egyszer simán lerakhattam volna aközépfokút, de a tanárom azt javasolta, inkább tanuljak még kicsit a felsőre. Na azóta nem szólaltam meg angolul. Így csak német felsőm van.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok!

Éva! :)

Szerintem nagyon jól döntöttél, hogy egyelőre nem foglalkozol babatémával, én is így tettem, amikor nagyon besokalltam és mindig átsegített a holtpontokon :)

viszont akkor, ha javasolhatom, tényleg élvezd ki ezt a nyarat, csinálj olyan dolgokat, amit babásan már nem nagyon lehetne, de főleg: ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN!!!! :) :) :)

és persze nézz be ide, mert hiányoznál nagyon, ha hanyagolnál minket :)

Andi! :)

Helyes, ne légy szomorú, nincs rá okod...
hőd még mindig stagnál? :wink:

Krisz! :)

Ez a sütés igazán hasznos hobbi...csodállak érte :) :)
gondolom a Párod és manó nagyon boldogok a sok finomságtól :)
drukkolok, hogy sikerüljön nyerni valami klassz dolgot! :)

Ind! :)

köszi az infót.Mi is az SCS-be akarunk majd kimenni, novemberben ott szerezzük be Marcika kezdő készletét és a babajárgányt :)
(már alig várom, húú, de soká lesz :roll: )
én a H&M-et itt, a győri Árkádban is nagyon szeretem, mint említettem jó kis felsőket sikerült vennem ott, bár most ebben a hidegben sajnos nem tudom hordani :shock:

ami új felfedezés: nem tudom miért, eddig a C&A eddig elkerülte a figyelmemet, de vasárnap bementünk Anyummal, és nagyon édes bodykat láttunk!!! (nem tudom, hogy állom meg a vásárlást novemberig, nagy a kísértés :roll: )
szerencsére a bodyk rövid ujjúak voltak, azt meg nem célszerű téli babának venni :)

etetőszék: én is a TRipp-Trappot néztem ki, nem tudod, hol lehet kapni?
Melissának Brevi Dolce Vita volt, de voltam vele elégedett...ez olyan jópofának tűnik, és különösen az tetszik benne, hogy "együtt nő a gyerekkel"

szerintem érdemes a Bolgárkerék utcába elmenned, jelentkezz be csak UH-ra, nagyon alaposak, megvizsgálják a picit tetőtől-talpig
2D-ben és 4D-ben, a vizsgálatot DVD-re veszik, ez benne van a 10.000Ft-ban. Ha szerencséd van, a nemét is valószínűsíteni tudják :)
nekem az Integrált teszt miatt kellett UH, mert az első vérvétellel egyidőben kell a tarkóredő-mérés, igaz, hogy eredményt csak 19-én, két nappal a második vérvétel után tudok majd, de az UH óta mégis sokkal nyugodtabb vagyok, mint eddig. :)

kérdezted honnan érzem meg mindig a nemüket??
háát, magam sem tudom, olyan belső sugallat...egyébként olyan jelentős különbség nem volt a közérzetemben ha fiút-ha lányt vártam, a hasam formájában annál inkább!!! :lol:
a fiúkkal csúcsosodtam elöl, hátulról szinte semmi nem látszott, viszont Melissával szélesedtem elöl-hátul :shock:
most megint olyan kis helyes a pocakom, Páromnak is nagyon tetszik :) :)

na, jó bő lére eresztettem :lol:

Mo!

Megint eltűntél, Te kis hamis :wink:

Zora!

Azt mondtad, szerdán már leszel...csütörtök van :roll: :wink:

Ildikó!

remélem nyaralsz... :)

Ági!

Te is jelentkezhetnél néha...kíváncsiak vagyunk ám nagyon Rátok :) , hisz TE vagy a példaképünk, a reménységünk :)


...és nagyon aggódom Eszterünkért...a másik topicot is figyelem, de oda sem ír... :roll:

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila! Bizony a Cund A nagyon jó! Én annyi frankó ruhát vettem ott Manónak és elég jó áron lehet őket beszerezni!

Pusszantó megyek romeltakarítok.
Vendég
 


Sziasztok! ma voltam uh-on, de csak a simán. Másikra valószinúleg nem megyek, bár még nem tudom biztosan, de most azt mondták, hogy minden teljesen tökéletes és annyira csipett ez az uhos zselé, hogy nem szivesen vennék részt még egy hüvelyi uh-on. Szóval azt mondták, hogy 12+3 napos mérete van. Le is irom mindjárt az adatokat.
CRL: 55,7 mm
Nyakiredő: 1, 6 mm
BPD: 22,6mm

Szóval nekem nincs annyi adatom, mint Sheilának volt. Kaptam egy képet is. Az csak a bajom, hogy mivel baromi sokan voltak, gyorsan lebonyolitották az egészet és én alig láttam néhány mp-et és nem emlékszem, hogy mozgott volna. Ettől kicsit megijedtem igy utólag, de azt mondta a nő, hogy minden teljesen rendben van, csak szólt volna, ha gond van. Lehet, hogy alukált és azért nem mozgott. :roll:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! :)

A szívecskéjét biztos látta dobogni, és ez a lényeg :)
ha azt mondták, hogy rendben van, akkor úgy is van :)
nekem is ugyanannyi volt a tarkóredő :)

nálam hasi UH-t csináltak :roll:
hüvelyi csak a legelső alkalommal, 6 hetesen volt...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


igen? ha hasi az megint elgondolkodtató. a szive dobogott, én is hallottam. de olyan furi lenne már most tudni, hogy fiű vagy lány

KépKép

KépKép
lnd
 
 


most még hivhatom majának, ha pedig már most kiderülne, hogy fiú, akkor már mpost elkezdhetnénk gondolkozni a nevén. mert fiú nevünk egyáltalán nincs. eddig tetszett az ábel, de az mulandóságot jelent, azt pedig nem szeretném, ha ilyen neve lenne. olyan kényelmes majának hivni. :lol:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sziasztok!

Krisztinka!

nagyon köszönöm,hogy írtál anekem a másik topicba,nagyon jól esett.Remélem mielőbb követsz engem a pocakosságban. :D

Sheila!

Neked is külön köszönet,hogy ilyen figyelmes vagy velem.Nagyon hálás vagyok érte.Zora is mondta,hogy írtál rólam,annyir köszönöm.Szuper,hogy veled minden rendben,gondolom mekkora megnyugvás ez nektek.Ha lesz időm majd írok neked bővebben is,mert annyi mindent szeretnék mondani,meg kérdezni.


Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki pihizik!!!

lnd! Nagyon jó, hogy minden rendben volt az uh-on. Ha Te úgy érzed, hogy szükséged lenn egy alapos uh-ra, akkor nyugodtan menjél el. Biztos sokkall jobban meg fogsz nyugodni.
De jó, hogy Te kis fiad már ennyi mindent mond. Az én Manóm bizti olyan lesz, mint apa, ő is későn kezdett el beszélni. Az enyém még csak apa, mama, papa, na , ezt, nene (néni), szavakat mondja, meg néha, azt hogy anya, de azt nagyon ritkán.

Sheila! Hú de irigyke vagyok, hogy klassz kismamirucikat vásároltok! Én is akarnék már! Már alig várom, hogy kiserüljön a hétvégén, hogy most megjön vagy nem.

Ági! Hogy vagytok! Lógsz még pocakfotóval!!! Ja Sheila Te is!!!

Éva, Zora, Mo, Ildi! Ha van időtök kukkantsatok be és írjatok! Elég csak magatokról, de legalább pár sort írjatok!!! Hiányoztok ám!!!

Andi! Na sikerült elkapni a pé-t apával?? Vagy hogy alakult a múlt heted? Majd lécci dobj nekünk egy görbét!

Pandus! Majd megkukkantalak amott mi a helyzet veled is, remélem jól vagy!

Eszter! De jó, hogy írtál! Ha van kedved írhatnál magadról is, bár igyekszem amott utánad olvasni! Remélem jól vagy! Mindjárt meg is nézem. AModa azért nem nagyon szeretk írni, mert olyan jó kis összeszokott csapat vagytok és úggy érzem bepofátlankodok, csak olyan kíváncsi vagyok rátok, mert anno mikor elkezdtem babanetezni Titeket ismertelek meg először a másik topikban.

Na dobok egy görbét is:
Kép

Hát szombatom szomorú lettem, hogy egy kicsit esett a hőm, de kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a továbbiakban.
Az a baj, hogy a legutóbbi két alkalommal 36,9 volt a reggeli hőm amikor megjött.

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Krisz!!

Azért újra emelkedik a hőd...és ez biztató :)
ha hétvégén nem kéne megjönnie, akkor a szombati csökkenés a beágyazódást is jelenthette...nagyon szurkolok és várom a fejleményeket :) :) :)

olyan jó, hogy mindig történik valakivel v.mi izgalmas dolog, amit várni lehet :) :)

Eszterem! :)

Nem kell megköszönnöd semmit, ez természetes :)
Te is ugyanilyen figyelmes voltál velem, akkor nekem is nagyon jólesett :) :)
képzeld: tegnap írtam Neked egy irgalmatlan hosszú pü-t, de valamiért nem tudtam elküldeni :evil:
utána nem volt erőm újra leírni, de ma talán pótolom, de most Melissa nyúz, hogy játsszak Vele Thomasosat :roll:

szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok csajok, megjöttem! Persze ennek örömére elromlott a számítógépünk, de anyuéktól azért írok addig is! Örülök, hogy mindenki jól van, eltekintve a kisebb nagyobb izgalmaktól, maradjon is így! Én a nem is tudom hányadik ciklusnapomon vagyok, mindenesetre 4 nappal a pé után. Olyan suttyomban történt, hogy észre sem vettem és nagyon fura alacsony hőket produkáltam a pé előtt. Szóval hat a homeopátia, annyira jól érzem magam, mint még soha, nem fáj a mellem, nincs premensis tünetem, remélem ezúttal megtaláltam a megfelelő szereket. Viszont ebben a hónapban nem kell tesztre költenem, ugyanis éppen a pé után 2 nappal jött le a férjem Balatonra! Ezt a pechet! No de sebaj, hamarosan biztosan kismami leszek én is!

Zora
Kép
zora7
 
 


Később még írok, de most jött a barátnőm, így most az övé vagyok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora! De jó! Nagyon várom, hogy gyere! Örülök, hogy jól érzed magad! Vidám vagy!
Vendég
 


Jaj Krisz, annyira szeretném, hogy most sikerüljön! Mármint Neked!

Zora
Kép
zora7
 
 


De aranyos vagy! Én is szeretném, meg azt is szeretném, hogy mindenki babás legyen és akkor együtt szülünk!
Vendég
 


Sziasztok csajok

Csak gyorsan bekkukantottam: sajnos mostanság nem nagyon tudok irni, majd probálok gyakrabban jönni.

Feldobok egy görbét nem tudom mi van, de a ferti már a nyolcadik napa is tett be PÉ és amikor beirtam, hogy mikor + lett az LH teszt utána rakta át. LEhet, hogy két PÉ-m is volt a hónapban? :roll: :roll:

Most már nagyon kiváncsi vagyok!!!

a PÉ-t sikerült egysszer elkapni remélem sikerrel.

Itt a görbém:




Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Kimaradt

Pusszantok mindenkit

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

Szia Zora!

Jajj de jó,hogy itthon vagy.Bár gondolom te azért szivesen maradtál volna még.Sajnálom,hogy ezt a pé-t lecsúsztátok,de ahogy te is írtad,úgyis hamarosan kismama leszel és kész. :D

Majd még jövök,csak most vár az Utro :lol: ,úgyhogy le kell dőlnöm

Sheila!

de sajnálom,hogy elszállt az üzi.legközelebb írd world.be és úgy másold be.Én is jártam már így.Azért ha lesz időd,majd írjál.Megadom a mail címem,az a tuti. varadiszter@gmail.com

Így bizti megkapom.

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Andi! Ha lehet hinni a fertis pé-nek, akkor még talán éppen jókor voltatok együtt! Nagyon drukkolok! Egész jó eddig a görbéd!

Zora! Én mef csak várom, hogy írj! Aztán semmi! Jól kifáraszthatott a barátnőd, hogy nem jössz! :lol:

Hahó Csajszikák! Tessék csak bekukkantani!!!
Rossz, hogy ennyire pang a topik!

Mi két hét múlva megyünk nyaralni, akkor már én sem leszek vagy két hétig!
Most 37 volt reggel a hőm megint, de olyan kicsit mensis érzésem van.

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Ne haragudjatok, de rossz a számítógép és nem tudok írni. Azt reméltem estére megjavul, nekem a legrosszabb, hogy ez van....

Zora
Kép
zora7
 
 


sziasztok!
Zora ! Örülök, hogy jöttél újra, még ha rossz is a gép. Sajnálom, hogy a férjed túl későn ért le Balcsira. de nagyon jó, hogy kezded jobban érezni magad! Reméljük ezek a bogyók tényleg beválnak.

Krisz! úgy izgulok érted. Meddi g is kell, 50 napig? Tényleg rossz, hogy ilyen pangás van. Azért jövök én is ilyen ritkán, sokszor nincs kedvem bekapcsoni a gépet, mert tudom, hogy úgyse írt senki. Nálnuk ui a bekapcsolás sem egyszerű. Át kell vezetnem az egész lakáson keresztül egy hülye drótot. Na mindegy.

Tegnap voltunk strandon. Szupi volt. Holnap meg megyek a dokimhoz. Majd az ő véleményét megkérdem a uh-ról. Összehasonlítottam beni 12 hetes uh-os leletével, arra az is oda volt írva, hogy hiánytalannak tünő, m ozgó végtagok, ép koponya, szív, megfelelő magzatviz, talán az is, hogy jó helyen tapad a placenta. Erre meg semmi ilyesmi.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Sheila! Mennyire előre tudnak időpontot adni Uhra?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Azért most valószínű nem várok az 50. napig. Péntken kéne nem megjönni. Majd esetleg a jövő hétvégén tesztelek, ha nem jön meg, mert aztán megyük nyaralni.
Vendég
 


Sziasztok lányok

Nagyon hiányoztok remélem mindenkinek kellemesen telik a szabadság.

Mi jó vagyunk a párom kezd egy kicsit szabadabb lenni és teljesen beprogramozta a hétvégéinket, ami nagyon jó mert gyorsan telik az idő. A héten megyünk moziba valamelyik este megnézni a Harry Pottert, a hétvégén meg bulizunk egy ismerösnél akinek szerencsére van Bálintommal egyidős gyereke így macika is jól érezheti magát.

Itt a görbém:

Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?