Sziasztok!
Füstjelek
:):):)
Kata a múlt hét szerdán megkapta az MMR-t, plusz az agyhártyagyulladás elleni oltást is, és persze szerda estére elkezdett köhögni, taknyosodni. Mondom fa..a, pont akkor lesz beteg, mikor oltást kapott. Péntekig elég gázos volt, nem tudott semmit se felköhögni, csak fuldoklott, és hányt a köhögéstől. Utána jobban lett. Erre most csütörtökre belázasodott, és mivel még mindig taknyos volt, ne mtudtam hogy az oltás-e, vagy a betegség. végül csak levittem a dikohoz, aki szerint betegségileg minden ok, biztos az oltás. Ez még ok, de csütörtök délelőttől, szombat délelőttig folyamatosan lázas volt, nem bírtuk lenyomni, csak 38-38,5-ig. És iszonyatosan nyűgös azóta, na meg hisztis. Bár ma már ne madta elő szerencsére....
Szóval nem volt vmi szuper hétvégénk.... Ja és nem eszik a lány, de szonte semmit. Már jó egy hónapja nem kell neki este a tej, mostmár reggel sem. Tízórai joghurt, nem kellett. Ebéd nem kellett, uzsi bébiétel, na a felét nagy kegyesen. Túrórudinak szintén a fele, vacsi nem kellett, tej nem kellett. Inni iszik szerencsére, de lassan aggaszt... Bár sztem a foga lesz a hunyó, mert ma krumplipüré volt a kajcsi, jó péesre csinálva, fasírttal, és a püré az ment...(kb 10 kanál), rágni viszont nem hajlandó....
Jah 1 hete ébred éjjel, bár nem zavaró, és csak azért tudjuk, mert még néha fent vagyunk 2-3 körül. Szóval, kettő és 3 között a csajszi ébren van. De nem visít, hanem JÁTSZIK
:):):):) Komolyan majd meghaltunk apával a röhögéstől ahogy az éjszaka közepén meghallottuk hogy a csajszi sikongat, kacag, dumál.... (van egy 70 cm rongybabája, azon szokott aludni, gondolom azzal játszott)
Jah valamelyik nap letettem aludni 11-kor, és 4 órakkor már költögettem, hogy jó lenne ébredni
ez azért még tőle is túlzás
:):)
Nem is tudom hogy írtam-e, hgoy a jobb felső rágója kint van, és ha jól láttam, a bal is jön.
És mondta nekem tegnap, hogy aja! mikor ránéztem, elvigyorodott, kitárta a karját, és mondta, hogy "szejet". Lányok én úgy, de úgy elsírtam magam.....
Benceszáj:
-anya, te nem akarsz több gyereket?
-de igen, kicsim. Szeretnél még kistesót?
-igen, egy fiút, és egy lányt!.....elfér annyi rácsoságy a KATA szobájában!!!
Kis önzetlenkém
Mai:
-anya, te miért nem akarsz még babát? (deja vu)
-én szeretnék, csak apa nem.
-apa miért nem?
-mert ti ketten is kiborítjátok, mert sokat beszéltek, és rosszak vagytok.
-anya, és majd akar apa, ha csöndben leszek, és jó leszek?
-nem tudom, lehet..
-Anya, ha akkor sem, akkor én úúúgy elverem!!!
(apja szavajárása: én úúúgy elverlek
)
Szóval élünk, és remélünk ,de többre most nem futja. Jajj képeket is úúúúgy tennék fel, de most telepítettük megint őjra a gépet (vírus...) és még a fotóprogim nincs rajta
De a vonalzómon mindjár cserélek
Több mint a semmi
Zsu