Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Anyukák!
Május 29.-én kedden nagyobb tétel nyári holmi érkezik a Branto gyerekruha boltba
(Káposztásmegyer I. Dunakeszi u.16 és Cserző u. sarok)
Next,Adams,L.O.G.G.,MEXX,Cherkee,George,H&M,Gap,stb.. alig használt minőségi gyerekruhák 50-176 méretig.
Világmárkák elérhető áron!
Minden kedves vásárlónkat gyereknapi meglepetés vár!!!

Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Wáhh, valami borzalmasan kivagyok :)

Ma kezdtük a lakásfelujitást az új helyen.Először meszelésnek indult, aztán inkább leszedtük a tapétát, felszedtük a padlószönyeget- ezt az első órában- utána elugrottunk Baumaxba dolgokért, aztán lecsiszoltuk a falat kézzel (egy 15*15 centis csiszolószivaccsal), aztán kigletteltük a hibákat, lefújtuk falkezelővel a falat, kivittük az M3 legális szemétlerakójához a 6 zsák szemetet (ebből 2 volt a miénk , a tapéta, a többit az előző lakó hagyta ott), aztán lefürödtem, az előbb pedig elaludtam evés közben..:)

Persze közben Fannit etettük, 10 percenként előre mentünk hozzá (addig a nagyim és az anyum szórakoztatták) , etettem, pelenkáztam, kitörölgettem kétszer az udvari járókát, mert anyu levette róla a pelust, hogy az túl meleg...:)

Azt a kis pofit látnotok kellett volna, ahogy nézte ,hogy tócsa lesz alatta, aztán kényesen tocsogott benne és húzta a száját...:D

Holnap maradék glett, csiszolás, fehérre festés, az előszobát, konyhát, fürdőt pedig szíinre.

És akkor még sehol nincsenek a polcok, a hurcolkodás,a pára /szagelszivónak a kimeneti fúrása, és stb....

Na, most jól kinyavajogtam magam :)

Fanni jól van, a védőnőjét elbocsájtottuk tegnap (eddig se jött, ezután má ' ne jöjjön alapon), magyaráz a kutyusnak egész nap egy szál pelusban és kalapban a rajongói örömére (nagyi, dédi) :)

Asssszem az idei gyermeknap kimarad, vagy csak kirohanunk egy órára a Ligetbe :)

Kiderült valami a kórházakról???
Vendég

Dolli:

A mi szülésznénink is az Uzsokiban van, és az egyik nagyon rendes doki is a Szülőotthonból.
Szerintem egy kis vizesedés belefér , én a felétől kinlódtam nagy! vizesedéssel :)

Ha a matrac alá éjjel teszel valamit, ami megemeli, az segithet, de talán már irtam is.

Nah, menek, mer elalszok (éééén, a netkalóz) :)
Vendég

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna
johanna1975

Menyasszony!

Melyik doki és szülésznéni? Csakhogy tudjam, hogy jó kezekben leszek...
Írtad már az éjjeli polcolást, már alkalmazom is. :)
Nem irigyellek titeket ebben a kánikulában felújítani. Persze az eredmény után más a helyzet! :)

Kép
Kép
tekiroll

Cia!

A szülésznénink Kovácsné Majer Krisztina, nagyon-nagyon aranyos, ügyes és jófej szülésznéni, és dr. Halász Domonkos, aki nekünk nem a fogadott dokink , de Ő volt az osztályos vagy milyen orvos, mikor bent voltunk, és voltam nála egyszer ügyeleten is,Ő is egy nagyon humánus, kedves doki, (és nagyon jóképű ) :oops: :lol: :D

Igazából igy megússzuk a kánikulát, mert a lakásban nincs olyan meleg, a Fanni meg elől egy szál pelusban, félóránként vizes pelussla áttörölve és megitatva hawaiiozik a járókában a teraszon :)

Ma kifestettem a fürdöt 2 szinnel hullámos mintára (7m2 a fürdő), nagyon klassz lett!!! Olyan , mint az Állatkertben a fókáknál :)

Az apa pedig a szobát glettelgette és festette le később fehérre, és az előszobát szinesre, csak festés közben lepotyogott pár helyen a régi vakolat az eőszobában (ott volt az előzö tulajnak a hűtője, annak a párájától lett rossz a festék ) igy azt majd kedden (mert akkor nyit ki minden) leragasztjuk állmennyezet burkoló ócsóóó lapokkal :) és azt festjük le szinre.

Holnap a szobát és a konyhát festjük szinesre, meg ha lesz idő, a nyilászárókat fehérre.

Szép lesz-ha kész lesz :)

Lassan felujitas.lap.hu lesz a babanetből miattam, úgyhogy abb.hagy mára :)
Vendég

Akkor egyre gondoltunk, mármint Halász! Nála fogok szülni! :)

Én is várom a keddet, hogy nyisson az OBI, elkezdtem kreatívkodni (épp cserépfestés van, éjjel meg babaszoba dekoráció), és nincs alapom hozzá. Nem gonodoltam, hogy olyan jól sikerül, hogy többet is akarok csinálni. De igen! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szia Dolli!

Az klassz, sokan dicsérik Őt!!!!!

Ügyes vagy, biztosan szépek amiket alkotsz!!!
Én Bambit himezgettem anno, és csempefugát festettem kékre...

Most is nagyon élvezem a festést, imádom a kreativ dolgokat.

Anno,mikor kéziszövést tanultam, ki volt állitva 2 munkám a Néprajziban :)

Apa ma bement dolizni délelött,mindjárt jön és megynk melózni :)

Szép napot Neked! És a többieknek is!!!
Vendég

Sziasztok!
Adél forgólódik! Már átfordult, de még a forgás nem örömszerzés még számára! :D

Nem lehet könnyű ilyen melegben lakást felújíteni, de legalább hamar száradnak a falak, meg a tapéta. További jó munkát!
Megittátok már azt az innivalót? Ízlett Fanninak?

Ingrid!
Szeretnék valakit megtalálni, akivel egy szobában voltunk a Szülőotthonban. Abban kérném a segítséged, hogy áruls el, a babaszobában melyik fórumon vagy/voltál jelen, mert onnan ő ismert téged! Köszönöm!

Minden jót!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Mi ma kaptuk meg a 4 hónapos oltást +2 nem kötelezőt. Ma 7090 grammosak voltunk és 64 cm.
Emilke nagyon kis kacagós baba, viszont a nappal alvások nem mindig mennek. Néha csak nagy hisztizés után tudunk elaludni, ami számomra új jelenség.
Ebben a nagy melegben próbáltam neki vizet/teát adni, de nem fogadta el. Majd időnként azért bepróbálkozom vele, hátha egyszer majd elkezd inni.

Fazsu!
Gratula a forgolódáshoz! Emilke még egyáltalán nem fordul. Én egy kicsit aggódtam emiatt, de a doktornőnk megnyugtatott, hogy ez még nem baj.

Ingrid a babaszobán a szülészetek, kórházakon belül az Újpesti szülőotthonba irogatott. Én csak olvasgattam azt a fórumot onnan
tudom.

Kép
alinkat

Sziasztok Lányok!

Örömmel látom,hogy mindenki jól van,csemeték szépen fejlődnek és az élet mindenki körül zajlik :) :) :)

Zsuzsa:még annyit tennék hozzá a válaszhoz,hogy a csevegőn belül van a szül.-kórházak.És kit szeretnél megtalálni?

Mindenkinek millió pusszantásaimat küldöm:Ingrid Kép
patak

Sziasztok!

Menyasszony! Az a csempefugafestés azért nagyon perverzül hangzik! :lol: Vagy csak én nem vagyok tisztában az értelmével. :) Hol tanultál kéziszövést? Hogy álltok a kecóval?

Ingrid! Tudsz nekem valami felhomályosítást adni a különféle homeos dolgokról, amit ajánlottál itt sok kismamának az utolsó időszakra?

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Fazsu: Nagyon ügyes Adél baba!!!!!! És milyen szép nagylány már!!! Még nem jutottunk el a megivásig, de szerintem a hétvégi első ottalvást majd azzal ünnepeljük meg (mi gyerekpezsivel Ő meg a Hipp tejjel koccint majd! )

Igen, száradnak jól, erre jó a nagy meleg, de egy kis szél sem árt!

Alinkat: Fanni sem fordult még ilyen picinek át,ha az orvos nem aggódik, akkor Neked sem kell :) Nagyon nagyok a különbségek a babák között!!! Fanna igy 10 hónaposan kezdett el egyik óráról a másikra mászni, de már 3 hónapja jár :) A szomszéd baba meg 7 hónapos lesz, turbó sebességgel mászik, de eszében sincs felállni :)

Lehet, hogy azért nem akar Emil most aludni nappal,mert egyre inkább kezdi felfedezni a Világot maga körül, és "pazarlásnak" érzi az alvás időt, mikor közben nézelődni is lehetne!

Patak: Remélem Te is jól vagy!!!!!!!!!

Tekiroll: Igen, eeez tényleg elég perverz dolog volt Tőlem :)
Hatalmas pocival totál lelkesen kenegettem a csempék közti eredetileg fehér fugát babakékre... :D :shock: :lol:
Én OKJ-s suliban tanultam a kéziszövést, az a szakmám is.
Egyszer majd tanitani akarom, ha maradunk M.-országon...

Nekikezdek a német tanulásnak, úgy döntöttem.
Fannival meg kipróbáljuk az angolt majd összel :)
Kiváncsi vagyok...:)
Ha élvezi, akkor járunk vele, ha nem akkor nem.

A kecóval haladunk, ma kitapétáztuk a babasarkot, én leragasztottam hófehér bútortapétával (öntapadós) az ott lévő konyhaszekrényeket, megvettük a linóleumot, holnap tesszük le, előtte még javitgatunk, igazitgatunk ahol kell.

Ma beugrott a barátnőm, mert szabin van,amúgy állandóan dolgozik meg rohangál + fotósnak tanul, szóval ma eldumáltuk egy picit az időt (2 órát) de mára mondjuk nem is igen volt más tervezve.

Még a polcokat kell felfúrni, a konnektorokat bedugni (habár szerencsére jó 1.5 m magasan vannak az egész lakásban), az előszobát megcsinálni és takaritani-takaritani-takaritani :)

Elvileg hétvégén már ott alszunk, úgyhogy holnaptól újra erőltetett menet lesz :)

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kivánok!!!!

Kép az új járóka

Kép kinőtte az ágyat...:) (igazából még nem, ez csak az egyik VEGYÉLKI póz)
Vendég

UI: 7 hónaposan állt fel, 8 hótól járogat. Igy pontos a dolog :)
Vendég

Sziasztok!

Azt, hogy kit keresek, még én sem tudom!!! :oops: A nevére sajnos nem emlékszem, de a gyermekei nevét tudom, meg a kicsi körülbelüli születési dátumát! :D Márk és Hanna anyukáját keresem.

Angol! A kicsik mindenféle nyelvet először utánoznak. Így tanulják meg a nyelv ritmusát, dallámát, artikulációs bázisát. Ugyanúgy, mint a magyart, mondókákkal kell kezdeni az angol tanulását is (vagy egy állandóan angolul beszélő felnőttel). Én már beszereztem egy ilyen kazettával megsegített mondókás könyvet! Nem a pici miatt kezdtük el hallgatni, hanem miattam, hogy mire beszélni fog (2-3 éves korában), már tudjam a mondókákat! Én nagyon élvezem! VAn egy jó bolt a Körútról nyíló Kölcsey utcában, szerintem, ott mindenféle nyelvű könyvet meg lehet találni!

Babaúszásra nem tudunk eljutni, mert a nőgyogyihoz egyszerűen nem jutok el, hogy kenetet vehessen, majd pedig megírja, hogy veszélytelen vagyok! :?

Nna, megyek, ébresztem Adélt, kicsit már régóta alszik, és ennie kell már!

Kati! Nekem azt javasolták, hogy kezdjem el forgatni a picit. 2-3 napon át olyat is játszottunk, hogy mint egy múmiát, becsavartam Adélt egy takaróba, majd kipörgettem belőle. Én nagyon élveztem, talán újra felelevenítem ezt a játékot! :lol: Akkor ő még nem nevetett ezen! De most már biztosan fog!

Szerintem Adél is nagyon szeret velem lenni, nem csak én vele!!!! :P

Szép napot!

Zsuzsa
fazsu

Menyasszon!
húú én imádok szőni, de csak szövőkereten tudok(???). Én lennék a te tanítványod :wink: Pár kisebb szőnyeget már szőttem.

Egyébként nem arról van szó Emilnél, hogy nem akar aludni. Nagyon is akar, de olyan fáradt, hogy üvölt és akármit csinálok nem akar aludni. A végén már annyira elfárad a sírásban, hogy elalaszik. Ilyenkor olyan nyügi, hogy enni sem hajlandó. Ha meglátja a cicit akkor nagy hisztibe kezt és forgatja a fejét. Namost ezt képes velem napjában többször is eljátszani. Hanyatt ilyenkor egyáltalán nem hagyhatom, mert a sírástól gyakran félrenyel szegénykém. 3 hónapos koráig azt sem tudtam, hogy mi az a sírás, ringatás, hisztizés. Na most asszem megtanulom. Pedig azt hittem idővel minden jobb lesz, de úgy látom csak nehezebb.

Fazsu!

Hát én is elkezdtem forgatni Emilkét, ahogy a doktornő mutatta, a lábánál fogva. Így persze gyönyörűen forog, sőőőt a kezét is kihúzza maga alól, de magától nem akarja csinálni.
Ezt a buki dolgot meg a múltkor jól elkiabáltam. Most, hogy nem volt 3 napig kaki, így rengeteg bukott Emilke.

Angol!
Látáttok, hogy van ez a HelenHonor iskola, ahol pici babáknak tanítanak angolt? Ott is mondokákat tanítanak asszem.

Patak! Lehet tudni, hogy Hammersberg doktorunk melyik kórházba ment??
Puszi Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
alinkat

Ingrid!
Megpróbáltam megjelenni a Babaszobán! Ha úgy érzed, valami nem kerek az üzenetemmel, légyszi segíts! (technikai problémák)

Tehát Hanna és Márk anyukáját keresem, aki kémia tanár volt egy középiskolában (talán). Van még néhány infóm róla, de azok személyesebbek, nem írnám ide. Ha eszedbe jutna valaki, szívesem veszem a segítséged!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Zsuzsa: Nagyon jópofi játék lehet ez a görgetős!!!!Adél pedig biztosan nagyon édesen kacarászik!!!

Alinkat: Én is imádok szőni, meg minden kreativ dolgot :)
Fanni Helen Doron angolra fog "járni", ha tetszik Neki is :)

Érdekes, hogy van akinek 3 hónapos koráig nyügibb a baba, van akinek utána.
Mi fél éves koráig el voltunk eresztve nyugis percekkel, aztán, hogy elkezdett jönni a foga és az öntudata is jelentősen megnőtt már egészen nagylányosan tudja érvényesiteni az akaratát néha :)

Ahh, a fogról jut eszembe: KIBÚJT A 7. FOGICÁJA FANNÁNK!!!
Ma vettük észre délután, de őszintén szólva már áttörte az inyét az egész teteje, szóval lehet,hogy már 1-2 napja kint van... :oops: :oops: :oops:

A kecó kész, holnap visszük a bútorokat, én meg még találok majd takaritani valót egy hétig biztos, de alapjáraton tiszta, ééés nagyon szép lett szerintem :)

Fanna ma már körbemászott az új linóleumon és a Micimacis szönyegén :) Amig az apja vágta le a linóleum szélét,Ő harapta a lábát :)

Majd teszek fel képet, de elég sok van, úgyhogy szerintem majd csak belinkelem ide,hogy ne offoljam a topicot .
Vendég

Sziasztok!

Van hordozókendőm!!! Az első próbálkozás majdnem megőrített, de utána nagy volt az örömem! Sikerült Adélt magamra erősíteni! Erre most nagy szükség van, mert mostanában sokat sír. Mintha valamilyen fájdalma lenne. Talán a pocija, vagy a foga (ill. a helye) fáj. Vagy valami más. Az is lehet, hogy csak a közelség hiányzik neki! :)

Ildikó! Hamarosan összefuthatnánk! Most már szabadabb vagyok! Adél kevesebbet bukik, meg elkezdtük felhasználni a fagyasztott tejecskéket! :( :)

Minden jót!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Hétfő este Fanna 39 fokos lázzal ébredt ,adtam neki kúpot, aztán biztos ami ziher elvittük az ügyeletre -a Heim Pálba, hiszen én is úgy tudtam,h oda kell, meg a kerületi ügyeletes is oda külldött...

Ott meg vörösödött a doki feje, h aznap este mi vagyunk a 10.-ek a XV kerből, pedig a MADARÁSZ-ba kellene menni...

De tök ari volt, nem zavart át a másikba,megvizsgálta Fannát.

Másnap kijött a dokija, virust állapitott meg (mint az ügyeletes), 3 nap láz, 4. nap már nem lehet, lázcsillapitót kapott meg Cataflam cseppet .

Be is tartotta a 3 napot, 39-38 volt, ha már 37.5 annak örültünk.
Nagyon bújt, nyüszmögött, de csak szolidan,panaszkodósan, sokat aludt, de evett - ivott rendesen szerencsére.

Mikor egy fél nap plussz másnap reggel láztalan volt,kivittem szellőztetni Őt az udvarra :)

Most épp piros pöttyös , de a doki mondta,h ez a virus velejárója,majd elmúlik.
Nem nagyon látszik egyébként.

Kimostam az összes plüssét, lemostam a müanyagokat,kimostam minden moshatót a szobában,a bútorokat meg lemostam Neomagnolos vizzel:)

Neeem vagyok rendmániás, csak valahogy az maradt bennem,h betegség után kb.ezt illik tenni.

Már újra Banyatanya a kis hölgy, úgyhogy minden oké :)

Mi már kezdjük belakni a kecót, ma vettük meg + raktuk össze az utsó szekrényeket .

Fazsu: Örülök, hogy bejött nektek a hordozókendő!
Jó sok tejcsitek van bizti lefagyasztva!!!
Elég frontos az idő mostanság, lehet ,h azt nehezményezi Adél baba, nem?
Meg a fogiját is ekkortájt kezdi érezni kb.egy baba.

Mi most babakocsival 10 percre lakunk az előző kunyhótól, úgyhogy BÁRMIKOR szólsz ééés mi már indulunk is!!!

És a szülinapi bulira egy hónap múlva persze TI is hivatalosak vagytok!!!

Meg kecónézőbe bármikor!!!

Vendég

Sziasztok!
Újpesti vagyok, most jelenleg melyik kórházba tartozom hova mehetnék szülni? Tudja valaki? Azt hallottam, hogy a központi honvédba, de ők a szabolcs u-t mondták, de ott nem működnek a telefonok.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm, Szilvi.
sziporka74

Sziasztok!

Sziporka: Ééén már nem tudok semmit, de talán a többiek!!!

Egy másik topicban kifejtettem költöi kérdésemet aziránt, h mééé nem tudtam külldeni a lakosoknak tájékoztató papirt,hiszen nem kis dolgok változtak nemkicsit, de valószinűleg kell a papir meg a nyomdafesték a választási anyaghoz...

Fannának kibújt ma a 8. foga!!!
Alul 4, felül 4 :)

Hahó, többiek, merre jártok??? :)

Vendég

UI: Adél gyönyörű mosolygós babalány!!! :)
Vendég

Szia Szilvi!

Elvileg az újpestiek az összevont ÁEK-ba(összevont Honvéd-MÁV-HIETE) tartoznak,gyakorlatilag a HIETE(Szabolcs) látja el őket.De még ők sem tudják,hogy meddig működnek,mert úgy tudom,hogy ennek az összevont osztálynak a szülészete majd a MÁV kh.-ban lesz.De hogy mikortól,az egyenlőre a jövő zenéje.
Annak szerintem érdemes lenne utána járni,hogy egyáltalán bevezették-e a területiséget.Mármint a szüléseknél.Mert anno nagy volt a felháborodás ez ügyben,és hallottam olyan kósza híreket,hogy esetleg mégsem fogják így "lekorlátozni" a mamákat.

Csajszikák!Mindenkit milliószor pusszantok :D :D :D Vigyázzatok magatokra!!!

Ingrid
patak

Sziasztok!

Sziporka! Lehet, hogy Ingridnek igaza van, mert egy fóti kismama ismerősöm a Baross utcai klinikára jár terhesgondozásra, meg ott tervezi a szülést is. Talán még mindig orvos függő a dolog.

Ildikó!
Nagyon jól állnak Fanninak a fogacskák.

Tejecske sok van lefagyasztva. Így, hogy csak evésenként a fele a tejecske, elég sokáig ki fog tartani. Még mindig nem apasztottam el a tejecskét. Várom, hogy egyszer annyi időm lesz, hogy újra tudok majd rendesen fejni! :roll:

Tudtok arról valamit, hogy a kullancsencephalitisz elleni oltás után meddig nem lehet szoptatni, illetve van ilyen megkötés?

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Végre sikerült egy ideiglenes jövőképet kapnom.
Én is a baros utcába járok, de eddig azt hallottam, hogy fizetni kell majd érte, az ellátás 30%-át, ill. max. 100ezret.
Ma voltam az orvosomnál, aki azt mondta, hogy a legújabb állás szerint nem büntetik a kismamákat mégsem, tehát lehet szabadon orvost, és kórházat választani. Most még! Hogy később mi lesz? Ő sem tudja.
sziporka74

Csajok! :D

Még én se tudom elhinni. 5 éve vártuk ezt a hírt . :P Pályázaton lehetőséget kaptunk, hogy beköltözzünk a "fiatal házasok házába - fecskeházba".

Egyébként mellésesen elmesélném, hogy azt mondják szarba lépni szerencse, úgy látszik feküdni benne még nagyobb szerencse!!! :oops: Tegnap reggel arra keltem, hogy szó szerint szarban fekszem, mert Baluka alkotott ( ágynemű és gyerek mosással kezdtem a napot), erre pár óra múlva csörög a telcsi és jön a jó hír!!! Hááát csajok ha ennek ez az ára........én akár minden reggel is!!! :lol:

Tegnap óta vagy sírok a boldogságtól vagy ugra-bugrálok! :P Kép

Szinte most sem hiszem. Jövő héten jön postán az értesítő a részletekről. De szerintem kb. 1 hónapon belül költözünk.

Nem haragszotok ha most nem reagálok a többi hsz.-ra!?

Legyen Nektek is szép napotok!!
kvicky

Sziasztok lányok!

Június 9-én megszületett kisfiam Máté Antal. Sajnos 3 héttel hamarabb, nagyon pici súllyal - 2500 gramm, 51 cm. Az első napokban nem volt tejem, így sokat fogyott, aztán besárgult a lelkem, 2 napig kékfény fürdőt vett. Eközben viszont megjött a tejcsi és Antika hamar felépült és tegnaptól már itthon is vagyunk.

A Szabolcs utcában szültem, a IV. kerület oda tartozik, és talán még 2 hónapig lesznek.
kettenvagyunk

Kettenvagyunk!
Gratulálok a picihez! Bár nem írtad az okát a korábbi jövetelnek, azt gondolom, így volt a babának a legjobb! Az életünkben sok olyan élethelyzet van, aminek okát vagy célját soha nem tudjuk meg. Ezekkel azt tehetjük, hogy békességgel elfogadjuk!

Kívánok sok és tápláló tejecskét és egy jól alvó babácskát! Ha ez a kettő a helyén van, a többi csekélységnek fog tűnni!

Isten áldjon titeket!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Ingrid: Sziiia!!! Klassz nyarat Neked!!!

Fazsu: Köszönjük :D

Kvicky: WOW!!! GRATULA!!! Biztosan nagyon vártátok már!!!
Nagyon tündéri a kispasitok ezen a képen is!!!

Kettenvagyunk: G R A T U L Á L O K !!! Hamar megnő majd, ne aggódj, nemsokára veheted neki az új , nagyobb rucikat!!!Ahogy oda jutsz időben, kéjünk KÉÉPPEET!!! :) Addig is sok-sok tejcsit és erőt kivánok!!! (azonnal feküdj le aludni ahogy elalszik a kicsi, ez kb. az első hetek lényege ) :)

Fanni legújabb dolgai: a képeskönyvében rámutat arra amit mondok (kutyus,lepke,csillag,napocska,cica,madárka), imádja a kutyákat (az utcán komoly kutyanézések vannak, és már vannak cimbik is ), kedvenc extrémsportja a háttal repülve landolás a párnakupacon (anyai dobással) , ki-be rámol a szekrényében, és ROHAN utánam a szobán belül ,ha pedig kimegyek akkor ajjajjj...:)
Vendég

Sziasztok!

Bocs, jól eltűntem... :oops:

Hát előszöris a gratulációim: Kettenvagyunknak a babához (sok egészséget és boldogságot mindannyiótoknak! :D )... Kvickynek pedig a lakáshoz. El tudom képzelni, milyen nagy az örömötök! :D

Menyasszony: Nagyon ügyes már ez a lányzó! :D VAsárnap mi is megyünk babázóba, ismét lecsekkolom, hogy fejlődik Pocak menyasszonya! :lol:

Sziporka: Gondolom, már hallottad a nagy hírt, nincs fizetés a kismamáknak. :D

Fazsu: Mennyire bonyolult ez a hordozókendő? Nagyon gondolkodom benne... Mert olvastam valahol, hogy még tanfolyam is indul a kötözési módokról... :roll: Adnak leírást is ott, ahol veszed?

Hogy bírják a kismanók a hőséget? És Ti? Én már a végemet járom, néha úgy érzem... Hiába a lesötétítés, az éjjeli ablaknyitás. Szerintem északabbra kellene költöznöm. Erről jut eszembe! Ildikó! Ez a "ha Magyarországon maradunk" ez mit jelent? Ha nem vagyok indiszkrét... :oops: :) Tervezitek, hogy esetleg kimentek?

Pusz mindenkinek, kitartás, holnap talán jön az enyhülés...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Dolli!!!

Örülök, h irtál!!!
Én nagyon nem birom a meleget, pocival még ennyire sem birtam :)

Kitartás Neked !!!

Én tervezek mindenfélét, aztán majd meglátjuk. Nem igazán tartozik a titkos vágyaimhoz az ittmaradás,az tény.
Elkezdtem a németet, a többi meg majd alakul, de még nincs konkrét ,pontos terv.

MINDENKINEK kitartást a meleghez!!!

Kép
Vendég

Szijjasztok Lányok!

Először is:nagyon nagy gratula Vikinek(Kettenvagyunk) Mátéhoz :D :D :D

Csajszikák!

Mindenkinek pihenéssel teli boldog nyarat kívánok!És magas hőségtűrő képességet :D 8)

Vigyázzatok magatokra!Millió pusza:Ingrid Kép
patak

Halihó!

Ildi: Ha párom nem olyan butus, akkor a baba cseh állampolgár lehetne... vagy német. :? Én nagyon nem vágytam arra, hogy hazajöjjek. Neki volt a mániája. Lehet, hogy már ő is megbánta, bár most jól alakulnak a munkahelyi dolgai.
Nekem az angollal kéne megbírkóznom, de valahogy nem megy egyenlőre. Remélem, kicsit később újra lesz kedvem tanulni.
Még én sem adtam fel az álmaimat! :)

Ingrid: Szép nyarat Neked! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Csajok!

http://www.mosolymozgalom.hu/index.php?pid=4&filter=1&s tep=17 Szavazz légyszi a kvicky név fölött található képre!Köszi!!!!!
kvicky

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat!
Amint tudok teszek fel képet az Úrfiról, csak le kell kicsinyítenem!

Szép estét!
Viki

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kettenvagyunk

Sziasztok!

Kvicky: Szavaztam! Naon vagány & szép abban a pelusos fejkendőben Balu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kettenvagyunk, Dolli : Irtam privit !

Berna, merrrrrrre jááársz ??? :)

Fazsu: Ez a kislányka valami nagyon édes, ahogy már magyarázgat !!! És milyen kis jókedvű ébredés után is !!!!

Fannámnak jön a 9. foga,ami szemfog... :shock: 8) :lol:

Voltunk csónakázni a Ligetben-hát, enyhén szólva nem örökölte tőlem a viziszonyt :)
Kép
Vendég

Halihó!

Má megen én irok :)

Zsiráflány,Majisz,Riella77: MIZUJS a csöppségekkel és Veletek ???

Heldzs, Rozi79: Hahóóó! :)

Fanni legújabb vívmánya: MUTOGAT a dolgokra,amiket épp meglát és tetszik neki, és ezzel egyidejűleg magyarázgat is róluk-nekik :)

Nyári
Babanet - találkozó

2007. július 28. 9.00 - 18.00-ig- Jöttök ????????????????????

Kép Változatlanul imádja a könyveket !
Vendég

Sziasztok!

Nem vesztem el csak kicsit fáradt vagyok!
:cry: Hétfőn babaúszás van,csütörtökön baba-mama torna a többi napokon meg főzés-mosás-takarítás-vasalás-játszás.Igaz kicsi a lakás(54 nm) de állandóan pakolok a 3 gyrekem után,mert a párom is néha olyan mint egy gyerek.
Néhány infó:
Petrus kb.8 kg és 68-69 cm lehet.Már nem lehet sehol sem otthagyni,mert nagyon mozgékony.Oda-vissza forog,pár napja elkezdett hátrafeléá tolatni.Ma meg feltérdelt és előrefelé próbálja magát lökni.Nagyon cuki. :) Az énekekre már nagyon figyel és szereti is őket.Hétfő óta járunk játszóra hintázni.Imádja.

Kedves Menyasszon:

Köszi az érdeklődést ari vagy!Ha nem is írok(mert nem mindig van energiám)azért olvasni szoktam,hogy mi újság Veletek.Nem lenne baj ha küldenék pár képet kicsinyítésre?Egyszer már talizni kéne,(babanet tali)hogy megtaníts minden fortélyra,persze ha megtanítanál. :oops:

Fazsu,Alinkat:

Ti hogy vagytok? Mi is talizhatnánk már végre!!!Talán majd július 28.-án.
Puszi Nektek és a gyerkőcöknek :)

Üdvözlet Mindenkinek :lol: :lol: :lol:

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Menyasszon segítségével most már tudok feltenni képet Petrusomról,hogy lássátok mekkorát nőtt és milyen édes!!!

Kép Pancsi közben

Kép Hinta palinta

Puszi Mindenkinek! :lol:

[Kép
heldzs

Nagyon -nagyon aranyos kislányka a Petrus!!! (nagyon szivesen a segitséget bármikor) !

Fanna új videói :

http://www.freevlog.hu/play?v=u468c3a8cd5fb1

http://www.freevlog.hu/play?v=u468c3996e4eda

:)

(Ő már régen alszik, csak nekem ma. de kihúzták a bölcsifogamat, és azé vagyok bagoly:)
Vendég

UI: a jelszó továbbra is: kezdodik
Vendég

Heldzs: Isteni, milyen tündéri ez a lányzó! :D

Menyasszon: Nagyon jók a videók... a kacagós különösen édes! :D Legalább feldobtátok kicsit a reggelemet. :D
Olyan derék(megmiegymás)fájásom van tegnap óta, hogy megpusztulok. :(

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Dolli: Kitartás!!! Ilyenkor már nagyok a babák, ráadásul már befészkelik magukat a startpózba (vagy kezdik) és igy máshogyan van a súlyelosztás, meg egyébként is elfáradt a gerinced és a tartószalagok igy másfél év alatt :)

Örülök,hogy tetszett a videjó :)

Kép Nosztalgia-amikor én még kismama voltam -Fanni meg minicsomag 5 naposan :)
Vendég

Jesszusom! Tényleg ilyen pici lesz? :D :oops: :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tekiroll:
Köszi :) Ne izgulj Te is nem sokára a kezedben tarthatod kicsinyke kis babucikádat!! :lol: Igaz ez a 3 hét örökké valóságnak fog tűnni,de megéri várni.Hogy bírod ezeket a frontokat?
pusz

Menyasszon:
Fanni egy tünemény,olyan édesen kacag a videón!!!! :P
Te jobban vagy már?

Fazsu,Alinkat: Hol vagytok?

Ingrid:Mi zu Veled? Hogy vagy?

Berna: Hogy vagytok? Hamar elaludt hétfőn Zsófi?

Puszi Minden Kép Jó éjt gyerekek......... kinek

[Kép
heldzs

Ezt már rég le akartam írni Nektek.
Ha valaki szívesen olvasgat a neten és esetleg kíváncsi a mindennapjainkra,akkor ezt megteheti itt:

http://pettibaba.blog.babaszoba.hu

Pusszantás

[Kép
heldzs

Dolli: Itt már nagy volt (1 hetes) :) :D :)
És Ő 4 kilóval és 53 centivel született :lol:

Helga: Köszönjük :) Naon kacarászós a Kicsike-kivéve amikor épp
AKAR valamit... :shock: 8) :D

Mindenképpen elolvasom Petrus blogját!!!

Fannának már régebben leirtam a naplója cimét ide, de azért újra,ha valakit érdekel : http://fannihermina.blog.babaszoba.hu

Dolli:

Kép Itt 1 hó 10 napos Fannini :)
Vendég

Fanni nyert szépségversenyt :)

www.minimano.hu
Vendég

Hatalmas gratulációim Fanni lánynak! Ez jó kis szülinapi ajándék! :D

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: