Új privát üzeneted érkezett!

Reni!

Küldtem receptet!!

Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Veráska, Wkata!

Köszönöm szépen!!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok.

Tegnap lejutottunk a játszótérre, csináltunk is képeket az erőművészről, de a másik gépen vannak a kicsinyített fotók, ha estére odaülök, teszek fel nektek.
Még annyit a műtermi fotózás ama oldaláról, hogy beállított képek készüljenek: gondolom nem nehéz kitalálni, hogy egy egyéves gyereket igen nehéz „utasítani”, így szinte 100%, hogy nem lesz egy olyan kép sem, amin a gyerek pont úgy ül, ahogy mi szeretnénk, és még mosolyog is például. Szóval, aki viszi majd a csemetéjét, ezzel számoljon. :)

Kitti, az a lényeg, hogy nektek most így jó, az meg, hogy Ádám szinte semmit nem vesz észre a dolgokból, az szuper!

Wkata, érdekes, de a feltett képek közül nekem is a tortás jön be a legjobban, talán azért, mert olyan édes kis arcot vág rajta a fiam, valami olyasmi jön le az arcáról, hogy „Ej, ez a torta!”
A fejbeveregetésről ne is beszéljünk, Peti is dettó, de ő bárhol, bármikor, bármihez…ÁÁÁÁÁ.

Kimike, azt hiszem, hogy ami nekünk van itthon juharszirupunk, azt a férjem anno a Tescoban vette…

Marcy, egyeztetek a férjemmel vasárnapi program ügyében, és szólok. De azért priviben megy a mobilszámom, te is küldd el légyszi a tiédet!
Egyébként szívtipró fiad van.

Lreta, na igen…Tescos minitali. :D

Reni, nem értem, miért lennének az unokatesódék merészek? Végül is nem egy vadidegenre bízták a gyereket, hanem a nagyszüleire. Az még kérdés, hogy a várost nem ismerik, de azért kérdezni mindenki tud, ha esetleg eltéved, és gyanítom, ha vmi elfogyna, bolt is van a közelben, nem??? Hidd el, én is mennék, ha lenne miből… Persze megint más kérdés, hogy épp mi jön össze abban a három napban, mit hárítanak a rokonokra, és miről maradnak le.
Sütiügyben segíteni nem tudok, de látom, volt, aki igen. Én ma egy gyümitortát rittyentettem, igaz, kész alapanyagokból, nem vagyok konyhatündér. De Petinek ma van a névnapja, a férjem meg szülinapos (apósom is, de egyelőre max. SMS-t kap), így volt rá alkalom adva…

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

 
 

Ex!

Azért felelőtlenek, mert a gyerek már akkor lázas volt a fogzás miatt, amikor elmentek. Magyarázta is nekem az uncsitesóm, hogy ha esetleg futni kellene az ügyelete, akkor baj lenne, mert most máshová tartoznak, jogsi nincs a szüleinek stb. Jó van taxi!
Én mindenesetre magamból indultam ki, én nem mennék sehová gyerek nélkül 1 napnál hosszabb időre. Ők pedig már azt tervezik, hogy hogy kellene elmenni sátorozni még a nyáron, de a nagyszülők mondták, hogy legközelebb akkor vállalják el a gyereket, ha már el tudja mondani, hogy mi baja van!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni: Hát Balassagyarmat egy nagyon picike város. Még sétáló utcája sincs, és gyakorlatilag semmi sem. Szeged után elég nagy érvágás volt nekem ez a költözés, de remélem, hogy előbb utóbb megszokom, vagy ha nem akkor visszaköltözünk. :lol: :lol: :lol:
Ami pozitívum, az hogy sokkal jobb a levegő, és közel vannak a ngyszülők, így ha gondolunk egyet 40 perc alatt anyunál lehetünk a jó kis falusi levegőn a hegyek közt.

Ex: Melyik játszóra szoktatok járni?

Hát Noémit én sem merném itt hagyni napokra. A szívem szakadna meg ha arra gondolok, hogy sír utánam. Meg ugye amíg szopizik, adíg nem is nagyon lehetne, így is lelkiismeret furdalásom van, mert az éjszakai cicit beszüntettem. Úgyhogy most este 10-kor kapja az utolsót és reggel 5-ig nincs cici.

Kép
Kép
lreta
 
 


Ex!

Ismerni kell a gyereket is, ha nincs edzve, akkor van gáz. A műszeres bef. előtti este elvittük Kingát anyósomhoz. Megfürdettük, vacsi, alvás. Vártunk fél órát, aztán eljöttünk. Másnap kérdeztük hogy ment, anyósom mondta, hogy tán a sarokig sem értünk felsírt, felvette, és annyira bömbölt, hogy csak úgy tudta megvígasztalni, hogy maga mellé fektette. A műtét napján este pedig itthon nem bírtuk elaltatni, azt hitte megint "otthagyjuk".
Szóval nem tudhatod mi játszódik le egy ilyen picinek a fejében, ha csak úgy egyből behajítod a mély vízbe. Pedig nálunk már szopi sem volt. A szívem szakadt meg. :cry: Mondjuk másnap este már nem volt baj, és kényszerhelyzet volt.

Kimi!

A juharszirupot spec. a DM-ben vettem.

tjuca
 
 


Tegnapi "hajas" kép:
Kép

Mai "kopasz" kép:
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!

Naggggyon jó lett Peti frizuja!!!Nagyon jól áll neki!

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok.

Holnap költözünk.Ma este már megkaptam a lakás kulcsait.Tiszta izgi, nem?:-)
Izgi a francokat, elkeserítő.
A hétvége pakolással, vásárlással, takarítással fog telni.
Hét elején pedig egybarátommal elhúzunk valami media marktba és ennem kell tévét hűtőt mosógépet...anyagő csőd, na mindegy, ezzel nem untatlak benneteket.

Reni, ha csak ritkán jövök az azért van, mert nem történik velem semmi jó és nem akarok a babanet "ügyeletes nyavajgója" címért versenybe szállni.:-)
Ádinak pár hete vágtuk le ilyen rövidre a hajacskáját mint a Petié most, nagyon haram megnőtt neki.Most megint aranyszőke loboncot visel.

Lreta, Ádám valóban felvidít az esetek többségében, de hidd el, pánikszerű érzés az amikor egyik percről a másikra hirtelen magadra maradsz s mindent neked kell megoldanod...nekem nincs nagymama aki segítsen, én teljesen egedül vagyok, emellett teljes munkaidőben dolgozom is. Tényleg nagyon nehéz.

Jó éjt Nektek!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Hali.

Reni, így már érthető, ha nem "muszáj", lázas gyereket én sem hagynék senkire!!! Így már igazad van.
Nem tudom, miért mondod, hogy Peti (akinek ezúton boldog névnapot kívánunk) miért kopasz, látszik azért, hogy van haja.

Lreta, hát van az utca túloldalán egy fajátszótér, oda. De a múltkor pl. bementük a Roosevelt térre, Petinek az is tetszett, de voltunk már a Retek utcában a Máltais paradicsomban is. Legutóbb meg csak ide a ház elé mentünk le, hogy erősödjön a fiatal úr, lassan steril lesz a mászóka... :D

Juca, hát lehet, én tudom, hogy Petit nagyon nem érdekli, hogy épp ottvagyok-e, a lényeg, hogy vki törődjön vele. Ezt onnan tudom, hogy mikor otthagyom a nagyszüleimél és elköszönök tőle, néha még rám se hederít, mert annyira lefoglalja más... És sosem sírt utánam, utánunk. Ugyanez a helyzet, ha anyukámmal és öcsémmel hagyjuk őt itthon, vagy ha pl. öcsém és a bnője viszi el sétálni. Mondjuk biztosra veszem, ha szopizott volna, másképp lenne, később történt volna meg ez az "elválasztás", de hát nem így lett...

Kitti, miért nem nézel szét Outletekben? Gyanítom, sokkal olcsóbban kijönnél...

Na és teszem a képeket.

Ági

Kép

Kép

És a grátisz a kis takarítóról.

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Minden Petinek nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Reni: somlói recepttel nem szolgálhatok, viszont szeretem, küldhetnél egy kis kóstolót. :lol: :wink:
Gondolom az ismerősöd akkor, mikor befizette/megtervezte a nyaralásukat még nem tudta, hogy a gyereke a fogzás miatt lázas lesz. Én nem hiszem, hogy ezért gonosz szülőknek kellene titulálni őket, azt sem hiszem, hogy felelőtlenek lennének, vagy kevésbé szeretnék a gyereküket, mint aki senkire sem bízza a kicsit fél órára sem, egyszerűen csak vannak olyan emberek, akik ezt lazábban kezelik, könnyebben viselik, mint más. Hogy melyik a helyes magatartás? Azt mindenki saját maga dönti el.

Hétfőtől én is beállok Katus és Kitti mögé a dolgozó nők sorába, úgyhogy jóval kevesebbet leszek köztetek. + rá akarok állni a nyelvtanulásra is, na majd meglátjuk mi lesz belőle. :wink:

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég
 


Ex!

Ez csak az alvással volt, máskor, amiket írtál (sőt, ha itthon aludt, és jött a mama) nem volt baj. Tehát az elalvás és az alvás egy kardinális kérdés. Próbáltátok már? Idegen helyen nélkületek? Ha igen, és sikerült, akkor csak örülhettek. És most nem a délutáni szunyára gondolok.

Kitti!

Mostanában kevesebb a rózsaszín lufi bejegyzés, mindenki nyavajog ezért vagy azért. Persze az eseted halmozottan súlyos, de ez ne tartson vissza. :wink:

Megyek, mert indul a nap, megyünk autós ülést venni, szóval szórjuk a pénzt ezerrel. :evil:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Tudom, hogy már lerágott csont, de 2 napja vettem itt, Szentendrén a dm-ben babaúszógumit (azt a bugyisat), úgyhogy aki még nem talált, most valószínűleg nem csak ebben a dm-ben találhatja meg....de bocs, ha tévedtem...

Mindenkinek jó hétvégét!!!! :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok!

Nemrég keltünk fel Petivel! :oops: Na persze este csak fél 11-kor dőlt ki.
Nagyon jó volt kikapcsolódni!!!!!!!! Ezt megismétlem máskor is. ( megittam 3 pohár Sangriát is! :oops: )

Kitti!
Jöhetsz nyavajogni is!!!!!!!! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Juca, igazad van, este még nem aludt, csak itthon. De a nagyszüleimnél biztosan este is kidőlne...Petit ismerve, neki tényleg tökmindegy, és ez komoly. :wink:

Kimike, azért nézz be, amilyen sűrűn csak tudsz. Ja, egyébként hétfőn voltunk a hagyatéki tárgyaláson, "csak" 35000 Ft-ba került, és úgy néz ki, hogy öcsém és az én nevemre kb. 50 ezer forintért fogják ráírni a lakástulajdon-jogot.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok.

Na, túl vagyok hűtőn,tévén,mikrón,holnap pedig mosógép a program, bevásárlás meg takarítás, ilyesmi.
Annyira furcsa átköltözni abba a másik lakásba.Két lépcsőházra található csak a miénktől, Tomival gyakorlatilag szomszédok leszünk...
Furcsa helyzet.
Ma segített nekem megvenni, elhozni ezeket a háztartási gépeket, és megigérte hogy beosztjuk majd a hét napjait, hogy mikor tudja este bevállalni Ádit hogy néha én is eljussak valahová.

Hétfőn egyébként voltam ági barátnőmmel az új Shreeket megnézni moziban.Látta már valaki? Nekem a kettő jobban tetszett.Harry Pottert már nagyon várom, függő vagyok.:-)

Móni, kitartást a munkakezdéshez, nem lesz könnyű. Nekem az első egy-két hónap nagyon nehéznek tűnt, amikor már úgy igazán benne voltam megint a munka sűrűjében.

Na megyek "dobozolni". Bacca meg mindössze négy hónapig éltem a saját lakásomban...:-(

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Huuu Kitti! Nem irigyellek! Utálok vásárolni, pláne nagyobb dolgokat! ( Ilyen szépen váltatok szét Tomival???)

Móni!
Azért gyere ám, ha tudsz!!!! Milán kivel lesz nyáron és ki szokatja be a bölcsibe?

Ex!
Ha mégegyszer kezdeném közjegyzőnek mennék! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Petinek megy a hasa. Most nem tudom, hogy a foga a bűnös vagy a tegnapelőtti szalonna sütés. Bár ő csak a kenyér héjját szopogatta!

Reni
Kép
prenata
 
 


Helló csajok.
Tündérpöcök, kiratás! Nehéz lehet nagyon. Én ebben a pillanatban úgy gondolom négy ökrös szekérrel sem tudnának elvonszolni ebből a klassz ,új lakásból, ami végre olyan amilyet mindig is álmodtam. Bánja a fene azt a sok hitelt, úúúgy szeretek benne lakni. Ha verne az uram persze biztos meggondolnám, de( na persze nem a lakásért vagyok vele, félre ne értsétek) de biztosan nagyon sokat nyomna a latba hezitálás esetén a lakás léte nálam, csak mert végre megvan a hőn áhitott kéglink.Na ezzel csak azt a véleményem akartam nyomatékositani milyen k. nehéz lehet most Neked, főleg h 4 hónapot éltél a sajátodban. Bár ha ilyen jó fej a majdnem exed, miért nem maradhattatok Ti ott, Ádinak is könnyebb lett volna.Naszóval erőt, egészséget nektek.

Megint husi kérdés.
Mivel én vega voltam a terhességek előtt nagyon nehezemre esik elkezdeni a husit,-tudom kell, adom is, sőt én is eszem pipit meg halat.
Naszóval, nem tudjátok szóját mikortól lehet adni?a kismamakajanaptárban nincs benne.

És naszóval, vettem 1 csirkemellfilét, megfőztem -leturmixoltam és 4 kis dobozkába eltettem a fagyiba. Ha heti 2-3 x adom, akkor 2 hát alatt eszik meg 1 csirkemellfilét( ugye az két fél, olyan jó tenyérnyi volt, )az elég neki szerintetek?

E mellett a fennmaradó napokon kap sajtot és már adok magas fehérjetartalmú zöldséget is. Túrót, joghurtot a jövő héten vezetem be óvatosan, mert azt irja a kismamanaptár h ha van allergiás s családban később vezessem be ezeket. Apa meg nagyon az mindenre. Még paradicsomot sem evett ezért.Meg tojásosat sem.A héten evett először kiflit, de nagyon komálta, be is nyammogott felet.
Úgy állitottam be a heti étrendjét, táblázatban kitettem a hűtőre, hogy jusson zöld( brokkoli,sóska, spenót, zbab), puffasztó( karfio,karalábé).,piros-cékla, krumpli-srépa, cukkini-krumpli, tök-krumpli, és tészta is fokhagymás olivaolajjal. szóval h 7 napban minden tápanyag legyen. A reggelit is váltogatom, sütőtök, alma, banán, gesztenye, meggy, barackstb. Jajj a a kis dr
gám úgy eszi a dinnyét, annyira éédes, serceg a foga alatt, csúszkál a kezében és csak úgy szivogatja a levét.
A feles, sárga borsót próbáltátok már?Lencsét?

hány dkg husi egy 10 hós napi vagy heti adagja?

Kajáltatási tanácsokat kérek 10 hóra 4 fogra, ja vámpira, mert az alsó kettővel szemben nincs harapó fog, csak mellette 2 vámpir, igy behatároltak a lehetőségek.Na a cicit azért komoly szakértelemmel harapja, el sem engedi, mint kutya a csontot rágogatja, klassz élmény. De ezt csak akkor csinálja, ha elfelejtem kaja előtt szopiztatni és balga módon teli pocakra kinálom meg tejjel.
Ja és nem bújt kis a felső, nem is fakadt ki a véres ciszta, viszont felszivódott és jelentem 4 napja 19:15-6 ig alszik!!!!Váááááá!

benianya
ákosbenianya
 
 


Prenata, reggel adj neki banánt, vagy ebédre srápát. Nincs otthon Normaflórod? Az rögtön helyrerakja.

Ja, nagyon édesek a képek!!!!!Mindekiééééé.

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza, színházban voltunk. Szenzációs volt! :) A Leszállás Párizsban c. darabot néztük meg, szabadtéri színpadon.

Kitti, tudom, hogy nem lesz könnyű a munkába visszarázódni, de ez van. :?
Szerintem az hosszútávon előny, hogy közel lesz hozzátok Tomi. Egyrészt Ádi is gyakrabban láthatja az apukáját, hiszen neki rá is szüksége van. Jó, hogy nem a főváros másik végére kell mennetek a másikhoz a gyerekért. Ügyesek vagytok, hogy ilyen kultúráltan tudtatok elvállni.

Reni, én fogom beszoktatni bölcsibe Milánt. Nyáron a férjem és Anyukám vigyáznak rá.

No megyek pihizni, jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Reni: szalonnától nem hiszem. Nem evett barackot, vagy egyéb gyümit, vagy nem ivott tömény gyümölcslevet? Pl. almát. Az is meghajthatja.
Vendég
 


Sziasztok.

Reni, a körülményekhez képest jó a kapcsolatunk Tomival.Mint már említettem s félreértés ne essék, nem az ő hibájából válunk, hanem az enyémből. Ezért is van az hogy mi költözünk Ádámmal.

Most jöttünk haza egyéb iránt, bulizni voltunk,elmentünk Tomival karaokébárba.Egy bébiszitter vigyázott Ádira aki egyébként a bölcsiben is van vele. Nem hiszem hogy legközelebb is hívni fogom mert noha megállapodtunk egy bizonyos összegben, végül nem annyit kért mint azt megbeszéltük s a Tomival csak néztünk furán...de egyikünk sem szólt egy szót sem, kifizettük.Mindegy, legközelebb nem hívjuk.

Jó éjt mindenkinek.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti, az Ádi gondozónénije? Ez durva....

A barátnőm egyik ismerőse bébiszitterkedik, azt mondja a barátnőm, hogy kedvesen bánik a gyerekekkel, megbízható és nem túl drága. Mondjuk a korrekt ár nem tudom mit takar, nem vagyok tisztában az árakkal. Esetleg megkérdezzem az elérhetőségét?
Vendég
 


Sziasztok!

Móni!
Nem evett Peti sem gyümit és nem is ivott gyümilevet, továbbra is aktív anyatej és passzív vízivó a gyermekem. Lehet, hogy mégiscsak a foga a lúdas, mert bár még az ínye nem repedt meg, de ma ok nélkül, hol ordít, hol nevet és tömi az öklét a szájába!
Tegnap csak banán, főtt répa, krumpli és kétszersült volt a menű. Ma dettó!
Színház!!!!! Ne is mond! Utoljára akkor voltam, amikor még Pesten éltem. Én a József Attilába jártam sokat. Imádom a vígjátékokat!

Kitti!
Milyen hororisztikus bébicsősz árak vannak Pesten? Kivi vagyok!
Van még bölcsi vagy már szünet van?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Reni, ez a bébiszitter konkrétan 4000 Ft-ot kért 3 órára, amit én őszintén szólva pofátlanul soknak tartok, ugyanis megnéztem egy ismert au pair cég honlapján a szakképzett gondozónők tarifáit és maximum 800 Ft-os órabérben dolgoznak, s ezé a nénié akárhogy is számolom 1300-1400 Ftra jött ki óránként.
Tomi gyorsba ki is számolta hogy neki nincs ilyen magas órabére...

Voltam délelőtt nagybevásárolni, holnap vagy kedden meg jön föl nagynéném vidékről, segít nekünk berendezkedni mert egyedül gyerkőccel nagyon nehéz...erre rájöttem,már vasárnap van s még mindig sehol nem tartok költözésügyben.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti!

Ez valóban pofátlanság!!! Mennyit kérne akkor egy napra?
Az éjszakáitok milyen mostanság? Van még szopi Ádinak?

Reni
Kép
prenata
 
 


Kitti, nem volt megkezdett óra? Lehet, hogy azt is hozzászámolta. :shock: :roll:
Vendég
 


Kitti,
ez tényleg horror ár.
Bár mondjuka barátnőm bébiszittere is 1000ft-ot kér óránként.
Azért gondolom még ha a te döntésed is a válás Tomi odaadja/kifizeti mad az általad betett részt a kecóba.

Benianyu,
szerintem olyan, hogy magas fehérjetartalmú zöccség nincs.
Javíts ki ha tévedek, de szerintem fehérje csak a húsban, halban, tejszármazékokban van.
Zöccségben keményítő meg rostanyagok vannak, nem???

Kimike,
hajrá és kitartás. Lesz ez még így se:)
Képzeld voltunk pénteken úszni, Pancsi megint tökre élvezte, többször merült is. Azt is élvezte, bár szerintem én bénán merítettem alá.
Este/éccaka viszont felment a láza 38,5re és nagyon nyügi volt. A lázcsillapító kúo levitte és azóta sincs semmi baja, de nem értem mi lehetett.
Volt viszont az úszáson egy anyuka a gyerkővel, aki szabályszerűen végigordította az egészet. Állítólag már két hónapja járnak és anyuka elmondása alapján a baba a vízet szereti (előtte húzigálta kismatracban és akkor tényleg nem sírt) csak a gyakorlatokat nem.
Azért ha Pancsi ordítani ennyire az egésztől, meg látszana rajta, hogy k....ra nem akarja az egészet, akkor én tuti nem cipelném minden héten el.
Ha a vízet szereti vigye stranra, vagy vegyen kismedencét, de szerintem ez kínzás a gyereknek.
Vagy én látom rosszul a dolgot???

meteor
 
 


Meteor, ügyi Pancsi baba, remélem lesz még alkalom, hogy együtt menjünk! :wink:
Ja, egyáltalán nem látod rosszul. Én annak a híve vagyok, hogy semmit sem szabad erőltetni. A múltkor volt egy kisfiú, a Csilla néni nagyon szorgalmazta, hogy merítsék, és az apja így is tett, holott nem élvezte a kisfiú. Illetve az elején nem volt gond, csak később sírt a pici. Pont ott volt a férjem is, és mondta, hogy neki ez az egy nem tetszett, hogy ha látszik, hogy nem akar valamit a baba, akkor miért erőltetik? Azzal pont az ellenkezőjét érik el. Szerintem ennél a gyerkőcnél, aki veletek volt, nem tartják be a fokozatosságot, pedig neki valszeg egy kis türelemre lenne szüksége, és akkor hamarabb megszerettetnék vele a vizet. Csak ugye az a fránya hiúság, amely némely szülőt jellemez, ki, ha nem az én gyerekem, ááááááá.............
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek, a férjem a héten már másodjára vitte el Petit anyósomhoz. ( Vajon miért van egy olyan érzésem, hogy hamarosan horgászni akar menni? :roll: ) Ezt a jövőben is folytathatná! Ilyenkor olyan gyorsan haladok mindennel. Felporszivoztam, felmostam, port töröltem, rendet raktam, beszíneztem a hajam és meglepinek csúsztatott palacsintát csináltam. Most már jöhetnének! :lol:

Benianyu!
Nekem anno azt mondta Peti hét hós korában a védőnő, hogy heti 20 dkg húst kell enniük, 1 étkezésre olyan 3-4 dkg-t.

Rita!
Esetleg nem lehet, hogy fogzás okozza Pancsinál a lázat?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Kitti!
Kitartást és sok erőt kívánok a berendezkedéshez!!! Gyere sokszor és mesélj - akár jót, akár rosszat, amitől jobban érzed magad!
Nagynénéd rendes, hogy segít - valaki azért melletted áll, ez nagyon fontos.

Rita!
A hüvelyeseknek magas a fehérje tartalma, meg még néhány növénynek, de azokat nem tudom fejből. Asszem komplex tápláléknak is hívják őket a vega, vagy határterületi étkezők, mert lehet belőle pótolni sok mindent, ami a hús kihagyásával hiányzik a szervezetnek.
Úszás témában tök egyetértek veled, ezért ingadozok állandóan, mert Misi hol nagyon élvezte az úszást, hol meg nyűglődött és tiltakozott, főleg a víz alá menést nem csípi, meg a medence szélére való kiülést. Foylton tökölök, hogy mivel teszek neki jót, ha viszem (és később jobban fogja szeretni, nem fél majd, stb. stb.), avgy ha hagyom a fenébe a dolgot, miszerint inkább szárazföldi patkányok vagyunk...

Benianya!
Sztem a szója erősen allergizál, ezért nemigen javasolják 2 év alatt, főleg ha apa allergiás típus...

Reni!
Tök ügyi vagy, ennyi mindent megcsináltál!!! Csúsztatott pali isteni, én nem tudok, de unokanővérem szuperfinomat szokott sütni, ha jönnek hozzánk.

Osztálytalálkozóm nagyon-nagyon jó volt, csak néhány ember eltűntsége borított ki teljesen. Van két olyan osztálytársunk, akiről 15 éve semmit sem tudunk, ez tök kiakasztó dolog szerintem. Nincs egy cím, egy telefon, a szüleik is elköltöztek a régi lakásukból, semmi nyom. És ebben az internetes világban a neten sem találjuk őket...
De azért nagyon jó volt, és úgy látszik mostanra hozzáértem a srácok humorához, mert akiket gimiben tapló, humorizálgató majomfalkának láttam, most egész viccesnek és emberinek láttam :-) Tök sokunknak van már gyereke, néhányuknak három is, ezen kicsit meglepődtem, de persze vannak olyanok is, akik mostanában találták csak meg a párjukat. Én is elbüszkélkedtem Makival.

Na, megyek, mert őfelsége elég nyűgös, azt hiszem a 9. fog igyekszik észrevétetni magát...

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok.

Örülök, hogy így látjátok ti is hogy ez horror ár, ezek szerint nem mi vagyunk sóherek.:-)

Na megyek gyerekezni.

Pusz

Kittti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Ja, az éjszakáink.
Hát azok közepesen kakik mostanában, fogzik a bébi rendületlenül.
A szopi az még mindig szilárdan tartja magát, nem is tudom mikor fog leszokni, mint a legtöbb férfi, Ádám is a női melltől maximum 4 milliméterre szeret tartózkodni.Reggel este tuti hogy van szopizás, olykor éjjel is és ha különösen nyűgi napja van, előfordul hogy nap közben is rácuppan a témára.

Na mentem elteszem magam holnapra.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Ja és rég tettem fel képeket!

Ez a szülinapján készült:
Kép


Ez a nagymamánál:
Kép

Szintén a mamánál:

Kép
Kép

Na mentem mielőtt tényleg meguntok.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti, ez a kislegény annyira helyes! Na nem csoda, a mamája is nagyon jó csaj. :lol: :wink:
De régen láttam már rólad fotót! Ilyenkor mindíg rádocsádkozom milyen fiatal vagy és mennyire helyes! Tegnap voltam olyan nyavalygós hangulatomba, hogy "jaj, miért nem szültem inkább 20 évesen". De mára elmúlt. :lol:
Vendég
 


Kitti!

Ádi kezd "pasis" lenni. Nagyon édes! Akkor szerencsére a történések ellenére is van tejcsid. néha én is elcsodálkozom némely idegölő nap után, hogy még van tejcsi!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok.

Ma találkoztunk Marcy-val és a családjával. Marci nagyon édes, és tényleg tiszta anyukája. Megnéztük a Vadasparkot, Marci végig bírta, igaz, anyafüggő volt, a babakocsi nem volt neki gyerebe, Peti viszont megint elszundított. :D Mi sajna nem készítettünk sok fotót, talán Eniék majd tesznek fel, ha hazaérnek.

Íme Peti és Marci nyuszisimi közben (kár, hogy Marcinak épp akkor jobban tetszett a "ketrec"):

Kép

Kitti, fel a fejjel!!! A lényeg, hogy Tomival simán menjenek a dolgok, és Ádinak is jó legyen.
A bébiszitteres dolog durva...egyébként épeszű munkásembernek Magyarországon az általad leírtaknak kb. harmada. :(
Nagyon édes a fiad, különösen az utolsó kép tetszik, nagyon kifejező, olyan huncut a tekintete!

Reni, remélem Peti pocijában azóta rendeződtek a dolgok! Nem hiszem, hogy a kenyérhaj lenne a bűnös, szerintem csak valamik nem szerették egymást az előző napi kajcsik közül...
Jaj, nálunk szombaton lesz "anyósparti", nem tudom, Peti most hogy fogja viselni, mert ha mi ebédelünk, és anyósom kiviszi a ház elé, már a sarkon nekiáll a fiam sírni, és mutogat, hogy ő vissza akar jönni. Érdekes, ezt csak anyósnál játsza el, a dédijéknél minden nyekk nélkül elvan...hm.

Bénianyu, nem tudom, nálunk most Peti husis kajájaiban a hús aránya kb. 20%, tehát egy evésre megeszik kb. 40-50 g husit.
Alváshoz gratula, nálunk most megint kicsit rosszabb, de azért nem annyira gázos, mint volt.

Kimike, színház??? Én nem szeretem, de a szabadtérire én is elmennék, ott nem nézik, hogy nagyestélyi vagy farmer van-e rajtam. De utoljára kb. három éve voltunk kint a férjemmel, egy táncshow-t néztünk, akkor is nyertem a jegyeket. :)

Meteor, én egyetértek veled az úszással kapcsolatban. Szeritnem a merev órarendet Peti sem viselné el, de pancsizni azt imád. Így marad a lavór, na meg a strandon a medence. :D És a kád...

Wkata, jó, hogy ki tudtál kapcsolódni. Egyékbént nekem is van egy általános iskolai osztálytársam, akiről cirka 8-9 éve senki nem tud semmit, mert a középsulit is otthagyta, okot nem tudunk, hiába kérdezzük a tesójait, semmit sem mondanak, titkolóznak, mi meg tudatlanok maradunk. Hiába az internet.

És egy kép, amin Peti épp kipróbálja, hogy hallja-e a vizet. :)

Kép

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Először is minden Petinek boldog névnapot!

Bocs, hogy így el vagyok tűnve, de apánk ül a gépnél, ha itthon van. Gyakorolja a honlap szerkesztést, van is egy oldal, amit ő tart karban, és folyton van valami frissíteni vagy tökéletesíteni való rajta. Most a héten dolgozik, viszont 2 gyerekkel már nem nagyon van időm ideülni. Mesit is elérte a "folyton kifelé" mánia.

Most meg pont felébredt. Szóval lehet, hogy ennyi voltam? Jajj!

Apánk egyébként angolból nyelvvizsgázott, a középfok már megvan neki, ez most a katonai szakanyaggal kiegészített középfok volt, mért is ne, C-típus, de felemás érzései vannak. A beosztásához viszont szükséges ez is. Stanag 2.2.2.2 azt hiszem.

Most megyek, mert éhesek. Sajnos nem tudom, mikor tudok legközelebb írni, addig is puszi mindenkinek!

Gabi

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csajok!

Micsoda pangás!!!!!
Mi egész délelőtt mászkáltunk. Voltunk varrónőnél, aki 2 hete nem bírja megvarrni Peti nyári hálózsákját! Ejjj! A hócipőm már tele van mindenféle vállalkozóval, én fizetek és még én alkalmazkodjak! Már négyszer mentem el a hálózsákért! Esküszöm megtanulok varrni! Szerintem ez egy órás munka!
Voltunk játszóterezni is! Peti egyre többet kikívánkozik a babakocsiból és egykezezünk, azaz jár ha egy kezét fogom. Áll egyedül és hétvégén megtette élete első két lépését egyedül. Persze nem hozzánk, hanem a kutyushoz! :cry: :roll: :lol: Alig tudom elvontatni nagyanyám kutyájától, állandóan a kutya szájába dugdosná az ujját és nagyokat sikongat hozzá. Ráadásul a hülye kutya megengedi neki!
Éjszakánk nagyon szar volt. Peti ötször kelt, végül mellettem aludt, én meg nyomorogtam. Azt hittem reggelre meglesz az új fogacskánk, de tévedtem!
:oops: Utólag is köszi a névnapi köszöntéseket. Azért vagyok ilyen tapló, mert nem most tartjuk, így ezért nem reagáltam!

Reni
Kép
prenata
 
 


Nahát Csajok!

Magammal levelezzek ma?! :shock: Irgum-burgum!!!!!!!! :mrgreen:

Képzeljétek, lefeküdtem aludni, de nem jött össze. Akármilyen fáradt vagyok napközben nem nagyon tudok elaludni! Most arra eszméltem, hogy iszonyat hányingerem és hascsikarásom van. De egyenlőre még nem lettem rosszul, sőt mintha jobb lenne!

Ma átrakattam az üdülésünket korábbi időpontra, így augusztus elején megyünk. El sem tudom képzelni, hogy hogyan valósítjuk meg egy hétre a cuccolást vonattal, babakocsival stb:? :roll: :roll: :roll:

Ex!
De jó, hogy tudtatok talizni Eniékkel! Remélem Eniék raknak fel képeket!
Vízhallgatós Peti haláli! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Képzeljétek, már menetrendet írtam a vasárnapi szülinapra. Mármint a bevásárlásra, előkészületekre, sütés-főzésre.
A menű terv: majonézes krumpli sali, sajtos brokkoli sali, ananászos csirkemell sali, fetás rúdfasírt, baconbe tekert csirkemáj, töltött csirkecomb, túrótorta, joghurt torta és somlói galuska. Aki jön, eszik, ha meg nem jön, akkor mi esszük egy hétig! :lol:
( Szombaton vasutas nap lesz itt. Program hegyek! Jön Tóth Gabi, Maksa Zoli, Hevesi Tamás. Szóval bulihegyek!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Na eldugultam, mert velem lesz tele az oldal!

Móni!
Milyen volt az első munkanap?

Reni
Kép
prenata
 
 


Szia Reni,
semmi gond, legalább valaki ír.
Nekem még van egy hónapom a szülinapi buliig, de már elkezdtem filózni, hogy hogy s mint kéne.
Kerti partit szeretnék tartani, szerencsére a fű már kinőtt és gyerekes barátinkat, családot stb. meghívni, de már előre parázom, hogy hogy kéne.
Asszem a tortát rendelni fogom, mert ahhoz én béna vagyok és anyósomat megkérem, hogy kajákban segítsen, aztán papirtányér papirpoharazás lesz.
Anyum szegény nem hiszem, hogy tud majd segíteni, szombaton, amikor kilépett a fürdőkádból megcsúszott és 3 bordája eltört :(
Most még kórházban van, holnap engedik ki, de addig nem hiszem, hogy teljesen rendbe jön:(
Azt mondta iszonyat körülmények vannak a kórházban. A Jánosban van, ez lett a súlyponti kórház, az épületek 100-150 évesek, elég durva mert ehhez csatolták a Margitot, ahol volt egy csomó új és normális épület.
Na itt totál lepukkantság van, kosz, a zuhanyzóban áll a víz, a wc-ben totál büdös van.....áááá, elkeserítő teljesen :((((
Elvileg mi területileg oda tartozunk, a szülészet mondjuk egy picivel jobb, de nem érdekel én megyek inkább vissza a Péterfybe! Szüljön a Jánosban a Horváth Ágnes!

meteor
 
 


Rita!

A jánosban már voltam én is kb. 10 éve. Csak látogatóban, de látványnak is rossz volt. Gondolom azóta csak rosszabb!
Szegény anyukád!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Hú, micsoda pangás!

Reni! Mesélj csak, legalább lesz mit olvasni a visszatérőknek! Jól hangzik a szülinapi menü! És nagyon menő Peti a tüsi hajjal! Édes pofa! Gratu neki az első lépésekhez!

Igazából Mesi is lépett szombaton 1-2-t, de az még csak olyan lendületből lépés volt, hogy elkapja a kezem. De már ez is valami!

Rita! Sajnálom anyukádat! És azt is, hogy ráadásul még ilyen körülmények között kell lábadoznia... Én egyelőre nem tudom, hogy is állunk kórház ügyben.

Megyek, mert percek kérdése, és itthon lesz apánk.

Puszka nektek! Holnap benézek! Gabi

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Sztrájkoltok? :o Vagy nagyon nyár van? :lol:

Első napon túl vagyok. Nem könnyű Milán nélkül. Na de nem akarok lehangoló lenni.

Meteor, sajnálom Anyukádat. :(

Ex, a szabadtéri tényleg lazább, könyedebb, de én a kiöltözőset is imádom. :)

Reni, nagyon jól hangzik a szülinapi menü. :)

Most megyek pihizni, Mindenkinek jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!

Ennyi??? Azt gondoltam, este azért biztos írtatok, de látom csak kimike járt erre... Kimike! Kitartás! Azért biztos jól esett egy kicsit dolgozni is, nem? És Milán hogy érezte magát nélküled? Reméljük, minden ok volt!

Hüpp-hüpp, behal a topic!

Én is megyek, ezer a dolgom! Vár a mosogató, a bab, a körte...

Pusszantás!
Gab

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!
Hát, megint itt!
Móninak teljesen igaza van! Nyár van és szerintem ezért halódik a topik! De azért amint tudok, én is jövök. Most épp végeztem a főzéssel takarítással és amíg Dani alszik, ráérek pár sort írni!

Rita!
Sajnálaom anyudat! Jobbulást neki!

Móni!
Fel a fejjel! Most eleinte biztos nehéz lesz a fiatal úr nélkül, de meglátod, mindketten belerázódtok majd!

Így utólag (és lehet hogy előre is - mivel nem leszünk itthon egy darabig) minden szülinaposnak és névnaposnak sok boldogságot kívánok!

Mi csütörtökön elutazunk haza anyumékhoz, mert anyósék onnan elviszik Danit hozzájuk, amíg mi hétvégén pihizünk egyet. Vasárnap megyünk mi is utánuk, ott töltünk el pár napot, utána pedig Balatonfüreden a nyaralónkban a szüleimmel és a testvéremékkel. Tehát ez azt jelenti, hogy júli 5-15-ig nem leszünk itthon! De ha megjöttünk, ígérem adok életjelet magunkról!

Nekünk is zsufi minden napunk, mert vagy megyünk valamerre, vagy az udvart szépítgetük még.... Már a nehezén túl vagyunk, bár hol van még a vége............
Most dobok fel pár képet, aztán majd még jövök!
Pusz mindenkinek!

Andy

Kép
Kép
Kép NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENI!!
Kép Legjobb hely a délutáni sziesztára!
Kép Ilyen lesz a járda mindenhol...
Kép Homokozó

Kép
oriandy
 
 


Andy! Dani nagyon nagymenő kisfickó! Puszi neki!
A tesómék éppen holnap indulnak Balatonfüredre! :-) Egy hetet töltenek ott, ha jól tudom.
Megyek is, mert Lackó kukorékol, hogy "kakáltam, kész vagyok, jössz már végre? Anyaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Jösz má végreeeeeeeeeeeee?????" :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?