Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kataa, Sasha!

Én speciál Emmánál onnan tudtam hogy már 2x kell neki pépes kajcsi, hogy egyszerûen nem fogadta el a cumisüveget, csak minden 2. evésre. Bár ez fõleg Kataa-ra vonatkozik, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy Gabi nem fogadja el a cicit.Kép Szóval 1 hétig egyszerûen kikövetelte magának a délutáni kanalas kajcsizást, utána 1 hétig megint megelégedett vele hogy csak délben evett kanállal, ezen a héten meg megint 2x igényli. Szóval én ebben eléggé rá hagyatkozom, nem tudom jól teszem e.

Ma volt nálunk a védõdnõ, búcsúzkodott, mert õ csak helyettesített, visszajön gyesrõl akihez tartozunk eredetileg. Hát nem tudom milyen lesz. Ez a mostani mindenestre megállapította hogy Emma le van maradva a mozgásban, mert nem forog még, csak az oldalára, és javasolta hogy minden nap mászassam, meg forgassam. Be is mutatta, Emma üvöltött mint a sakál.Kép Én nem hiszem hogy le lenne maradva, maximum egy kicsit lusta.

Manó+E.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok

Levi jobban van, hála istennek holnap már nem kell kezelésre menni, viszont még figyelnem kell és ha látom hogy sokat babrálja a fülét, akkor vissza kell vinnem kontrolra. Iszonyat volt ez a pár nap, enni nincs ideje az embernek, tiszta hulla vagyok. Kép

Gömb
Levi végig jó kedvû volt, nem sírt, láza sem volt. Remélem hogy nem fájt neki annyira akkor. Annyi volt a változás (ami még most is tart), hogy nem hajlandó semmi szilárd kajcsit megenni. Még a kedvence a banán sem kell neki. Csak tápi.

Pocok
Holnap már remélem én is le tudok menni, meg talán vasárnap. A jövõ hetet pedig jó lenne végig járni, mert szerintem nekem is ápr. 9-ig érvényes a bérletem. Persze talizunk még, legalább is remélem.

Lámpa: Nálunk régen amig Levi nagyon pici volt, égett egy kislámpa, de nem õ miatt, hanem miattam, hogy éjjel csak fel kelljen emelni a fejem és lássam hogy alszik és minden ok. A hason alvás miatt izgultam, aztán úgy 3 hónapos kora körül leszoktam róla, azóta sötét van, csak az utcai lámpa fénye szûrõdik be és az elég.
Bár most már nem kelünk éjjel, csak hajnalban, akkor pedig már úgy is világos van.

Ilke
Egyszerûen nem engedte hogy fürdés utána megtöröljem, ill. nagyon eltorzult az arca amikor hozzá nyúltam. Akkor megnyomtam neki ott elõl ahol a dokik is szokták, és a füle mögött is és akkor elkezdett sírni.
Nahát ez a Lili manó csupa 8-as Kép Kép Kép
Sajnálom hogy 2 évig vigyáznotok kell a hamival.

Macsek
Én is langyosítok minden Levinek, az almát is, sõt néha a préselt gyümilevet is. Így jobban ízlik neki.

Nyuszi
Mi az az édesburgonya?

Zsuzsa
Gratula a felálláshoz!!!

Eldugulok mára.
Pusz mindenkinek: Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Ilke

Bocsika, valami elveszhetett, mikor Emília elkezdte gyepálni a klaviatúrát....Kép
Küldöm megint.Kép

Forti

Az édesburgonya nagyobb mint a rendes krumpli, sötétebb a héja és olyan zöldes maga az anyaga...Kép Amúgy olyan íze van, mint a sütõtöknek.

Jó éccakát.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 

 
 

sziasztok
Lányok
akinek megvan az anyáklapja 2003 februári száma amiben az uj gyes törvényröl irnak elküldené nekem e-mailben fontos és sürgüs lenne
elöre is köszi

Pusz csics és petike Kép
csics
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa!
Elõdnek hatalmas gratula a felálláshoz. Akkor lehet, hogy Gábor fiam sem fog se forogni, se felülni, hanem egybõl feláll?Kép

Manó!
Hát persze, hogy elfogadja a cicit bármikor... bár mostanában nem mindig. Persze azért mert már jóllakott és álmos, jóllakott és valami baja van... Egyébként a déli gyümi elõtt jól bezabál tejcibõl és utána megeszeik egy egész gyümölcsöt. Legyen alma, banán, bármi csak ne õszibarackKép ÉÉÉs utána még szopikKép Gondolom iszok, bár megkínálom azért forrat vízzel.

Forti!
Jobbulást végre Levinek! Remélem most már nem lesz gond a fülével. Gábor sem szereti, ha a fülét mosom-tisztítom. De õ ugyanigy utálja, ha a szemébõl szedném ki a csipá, a noziából a fikucit, vagy a száját törölném le mert csupa nyál... Õ mindenre ordít ha az arcáról van szó. Sõt ha a tejcit visszabukta és a ruháját törölném le azért is ordít. Néha nem nagyon értem miért fáj az nekiKép

Édesburgonyát láttam a Soroksári Auchan-ban. Jó drága.

Tegnap ördögöm volt! Gábor ma reggel 5:45-kor kelt, õ kialudta magát. Csúcs. Valahogy vissza kellene szoktatni a 7 órai fürdésre és a 7 órai kelésre, mert ez igy nekem nagyon korán van. Bár az órát vasárnap elõre kell majd állítani (vagy vissza?Kép) és akkor helyre állna minden, akkor nem lenne problémaKép Azt mondanám rá: ügyes, okos fiúKép
Így viszont már pórszívóztam, felmostam és sétáltunk 1 órát is. 3/4 8-kor már az utcán voltunk, hogy tartsuk az idõrendet. Hiszen egy órával korábbra került minden. Most alszik. Gondolom 12 helyett 11-kor kel. Hmmm.

puszi
sasha és a 24 hetes Gábor

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Emmának mostanában annyira hullik a haja, reggelre csupa haja pelenka ami a feje alatt van. Szerintetek ez normális így közel 6 hónapos korban?

Manó+E.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Manó!

Elvileg valamikor ki kell hullania a babahajnak és utána jön a másik... Hogy miért kell a hajnak úgy viselkednie mint a tejfogaknak azt már nem tudomKép Szerencse, hogy a hajhullás és növés nem fájdalmas dologKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Sasha!

Ez így van, csak gondoltam ezen túl voltunk pár hónapos korában.Kép Eddig is hullott neki egy-egy helyrõl, idõnként, aztán nõtt az új haj, de azt hittem már mindenhol cserélt, erre most ilyen erõsen hullik újra. Ezért kérdeztem hogy másnál ez hogy volt, hogy ennyi idõsen is van e még ilyen.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sasha!

En ugy tudom, hogy az "csak" burgonyas es kukoricas kenyer.Tehat nem kukorica kenyer es nem burgonya.HAnem a liszthez ebböl is kevertek!
DE szoljatok, ha nem igy van!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Sasha!

Te nem õrülsz meg néha a kutyádtól? Most is, elaltatom végre Emmát, nehezen, mert mostanában nyûgösködik, gondolom a foga, merta fél öklét a szájába nyomja, erre a bolond kutya nekikezd ugatni. De olyan éles hangja van, hogy ha az elõszobában ugat, akkor is hallani. És mióta itt a tavasz egyre többet ugat, fõleg ha nyitva hagyom a bejárati ajtót. (Nálunk lodzsáról nyílik a lakás.) Rávágtam a fenekér, de most meg úgy sajnálom, hogy már ugatni se ugathat szegény.Kép

Manó+E.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok
Alex is elajult fel 8-kor es egyszer felkelt de a kezemben visszalaudt es csak reggel 7-kor kezdett beszelgetni.
Mar en is megcsinaltam a fozset,vasalast,varom egy baratnomet ebedre.

Tegnap itt volt egy masik aki aromaterapiaval foglalkozik,valaki hasznal ilyeneket??Mert hozott egy olajat Alexnak amitol amjd szepen elalszik magatol,hat kivancsi vagyok ; ))))
Ja es immunerositot is tudna hozni,majd osszel kiprobalom, az unokatesoi igy megusztak ezt az influenza jarvanyt.


Ilke
Hat akkor en is visszallok az egy evesre naponta ,mert tegnap nem volt tul boldog az almas krumplitol.

Zsuzsa
Gratula Levinek az alldogalashoz!!!!
Hat a tesom is mondta hogy az egyik babo elobb allt fel mint hogy egyetlen egyszer is megfordult volna.Amiluen lusta Alex talan O is igy csinalja majd.’

Mano
Alexnak is mlst hullik a haja es egy eles vonal is van hatul neki ahol latszik meg a babahaj : )))
Ez a vedono akkor olyan veszmadar mint az enyem.Csak egyszeruen lusta es kesz az enyem is az.Egyebkent a dundi babak kesobb csinalnak mindent ,bar ez Emmara es Alexre nem vonatkozik de a fiuk meg amugyis lustabbak.En si tudom jogy hogyan kell forgatni neha csinalom is de nem viszem tulzasba.
Abban viszont lehet valami hogy a foldon jobban mozogan mert ha letesem maris helyet valtoztat.Ja es a foldon fordult meg az agyon allitolag azert nem emrt puha.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Manó!
Gábor még nem hullajtott hajat, és már 24 hetes.
Az én kutyám nem ugat. Illetve ugat, ha kiengedem az erkélyre és kukucskál. Akkor ugatja meg a lent látott kutyákat, de neki mély hangja van, nem idegtépõen magas, mint anyoséknak. Ezek szerint a tiéteknek is. Kevin kutya max elkezd buffogni, ha valami furcsát hall, de azt is csak éjjel amikor elvileg semminek sem kéne furcsa hangot hallatniaKép Ha csöngetnek akkor is csak rohan az ajtóhoz, hangja sincs.
Tényleg te néha nem gondolkodsz azon, hogy milyen jó lett volna ha elõbb szerzel tudomást arról, hogy terhes vagy, vagy elõbb tervezitek a gyereket mint ahogy kutyátok lett volna. Néha már a tököm tele vele.Kép Akkor nálunk most nem lenne kutya... 3x annyi energimba kerül a takaritás mint amikor még nem volt és mégegyszer annyiba. Már komolyan azon gondolkodtam,hogy neki esek a kutyának a 0-ás géppelKép Kopasz kutya=nincs szõr. Ma már egyszer felpórszívóztam+felmostam 7 órakor, de már megint meg kéne ejteni ugyanezt, mert hiába kefélem a kutyát annyi szõr jön ki belõle még pluszba, hogy kijönne belõle még egy kutyára való.
A te kutyád hogy viselkedik a kicsivel? Az enyém meglepõ módon szeretiKép Mindig jön ismerkedni a gyerek meg majd kiugrik a bõrébõl úgy örül nekiKép Szoktunk labdázni is vele. Gábor nagyon szereti nézni. Lepakolom a földre a gyereket, mögé ülök és dobálom a kutyának a labdát és mikor fut vissza hozzám a kuty a labdával Gábor csak úgy kacag, meg sikongatKép

Puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Kataa!

Mi is megúsztuk az influenzát homeos bogyók nélkülKép Pedig mikor anyósom 39 fokos lázzal fetrengett mi lementünk gyerekestül felköszönteni apósomat. Igaz a nagyi egy szobában feküdt, és tartotta a 2 méter távolságot. De mi nem... Kép
Milyen az az olaj? Az engem érdekelne mert Gábort kinszenvedés elaltatni este. Jobbanmondva a 24 élethete alatt 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor aludt el magától, sírás nélkül.

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Kataa!

Bocs, tegnap nem válaszoltam, pedig elkezdtem, de aztán nem küldtem el. Párom betegszabin van, egy kicsit másképp alakulnak a napjaink, meg mivel a jövö héten rossz idöt mondanak, igyekszem kihasználni minden percet amit a jó idöben a kertben tölthetünk!Kép
Igen, jó nehezeket kérdezel!KépKép
Nekem a legföbb indok az egy étkezésre, hogy jobban lehet kontrollálni az elején, az ételek bevezetésekor, hogy mikor mit evett. Ha valaki nem hozzátáplál, hanem elválaszt, akkor kell a fokozatosság ahhoz, hogy a tejcsi ne hirtelen csökkenjen. Persze tápszert kapó babáknál ez egy kicsit másképp alakul.
A Kismama táblázat (és az én érzésem is (nem tudományosanKép)) havi egy új étkezést ir.
De mindenki csinálja ugy, ahogy szeretné.KépKép
Én ráérekKép, ugyis szopik minden étkezés elött (utánKép), a 2. étkezéshez 2,5 hónap alatt jutottunk el, mivel az elsö nagyon nehezen akart beindulni, 1 éves korára szeretném, ha azért 4 étkezésnél már mást is kapna a szopin kivül. Azaz van még 3 hónapom a másik két étkezésre.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Kataa!

Emma meg ha leveszem róla rugdalózót akkor lesz rögtön nagyon aktív, akkor mozog, de hát még nincs nyár.Kép

Sasha!

nekünk 2 éves volt a kutyánk mikor Emma született, én nem bánom hogy van, mert imádom, csak nagyon sajnálom, mert õ olyan családtag típus, és bizony mostanában nincs rá annyi idõm. Szerencsére az õ szõre nemn hullik, pedig hosszúnak mondható, de sose hullott.Kép Viszont a hangja borzasztó éles, amolyan kiskutyás, én azzal szenvedek. Emma már megszokta és nem ijed meg tõle, de azért ha alszik és rákezd a kutya akkor felébred. És az én kutyám a 10 kilóméteres körzetben lévõ összes kutyának válaszol.Kép Nálunk a viszonyuk érdekes, Emma nagyon szereti Borit, õ is kacag rajta, de a kutya nem igazán tudja hová tenni Emmát. Néha odajön, megszagolja, ha beteszem Emmát a járókába mellé fekszik, õrzi, de azt hiszem fél tõle. Sajnos õ minden kisgyerektõl fél, mert életében elõször egy olyan vendég kisfiúval találkozott, aki mire észrevettem, a hasát verte ököllel, meg a farkánál fogva húzta.Kép Õ meg csak feküdt hanyatt, megadta magát, olyan jámbor a lelkem. De majd remélem Emmánál rájön hogy aranyos kisgyerekek is vannak. A fényképe egyébként bennt van a fotóalbumban, mondjuk ott épp meg volt nyírva, elég ronda.Kép

Manó+E.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kataa!

Azért én nem mernék ilyen ismeretlen olajokat altatásra használni, ki tudja mi van benne.KépKépKép Gyanús az nekem ha elalszik tõle.KépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sasha!

Még azt nem írtam, hogy az én kutyám egyáltalán nincs fésülve, mert ha meglátja a fésût akkor az ágy mögé bújik.Kép
És éjjel azért nem ugat, akkor horkol.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok
Kryss
köszi a gatuláciot Kép

Nyuszi
sajnálom hogy anyukádal összevesztél de hát ö tényleg másgenerácio más nevelési,etetési szokásokal .

Mano
tényleg vanak lostább babák petike is kicsit ilyen de én nem hagyom és reggelente mikor még friss akor kusztatom elé teszek egy kedvenc tárgyat és mondom neki gyere érte ha megakarod kapni és értemegy Kép bár ezért elfárad egy idö után akor abahagyom Emmát is kicsit össztönözni kell és akor megcsinálja majd .Kép

Pusz mindenkinek Csics és Petike Kép
csics
 
 


Manó!

Az én kutyám sem ugat, csak büfög. Buff-buff. És mindezt csak én veszem észre, mert mindenki más alszik, de amint én is elmegyek aludni a kutya is elalszik. Nem tuodm miért, de a kosara az ágyam mellett van. Ugyanúgy mint a gyerek is. (két gyerekem van nem tudtad?Kép) Az eb addig nem mászik bele aludni amig én le nem fekszem... Majd teszek fel képet az albumba, nézd meg a kutyámat,Kép De van róla kép az Ismerjük meg egymást/"sasha" topikban is!

Csics!
Hát Gábort nem lehetne egy játékkal mászásra birni. Ha már megunta akkor elkezd orditaniKép Meg mérges lesz, hogy nem tud érte menniKép

sasha

Kép
sasha
 
 


Macsek nem tudom a mailcimedet, de itt az enyem: orsoly@telnet.hu

Dec8 hat szabadban is lehet szoptatni nem? Vagy szegyenlos vagy?Kép

Beszti ha mi eljutunk a talira, garantalom hogy Lacko nem fog elmaszni a takarojarolKép

Rzsuzsa: minnya irok mejlt. Nekem ok igy, hatha Elod jobban viseli most a talit mint a multkor. Lacko meg ugy is pici meg, ugyhogy ha hamarabb eljovunk, az sem baj.Kép

orsoly es Lacko
orsoly
 


Apa megint jo koran jott haza en meg itt ulok eppen a pakolassal a fejemen,remelem segit.
Este es szulinapi osszeroffire megyunk gyerekestul de max 1 orat tervezunk ja es meg jo hogy itt laknak a hazban.

Rit
Eltuntel????????Remelem jol vagytok,irj majd.

Sasha,Mano
A homeopatia megint mas, azt meg nem sem probaltam de egy csomoan dicserei,es a lenyeg hogy nem gyogyszer.Hat az aromaterapia sem es ha jo szakember keveri szerintem nem lehet belole baj.Ez amit most kaptam levendula meg mandarin olaj van benne es max 6 cseppet kell szetkeknni a mellkasan.Meg nem probaltam neki mindenesetre ram eleg johatassal volt.Megnyugtataja az embert,foleg ha stersszes.Bar a baratnem mondta hogy nekem ez nem tul hatasosm ert o a babanak keverte az o mereteihez.En majd osszel megprobalom az immunerositot is mert bar ezt a telet kibirtuk minden betegseg nelkul ugyhogy jo lenne a kovetkezot is.

Beszti
Erdekes mert pont ma gondolkodtam azon hogy mikor Alexnek elkezdtem a kanalast adni egyheten belul mar nem kellett nekik a cici.Nem tudom hogy osszefuggesben van-e mindenesetre gondolom mar alig lehetett benne.
Akkor azt hiszem egvarom en is az egy masfel honapot es utana kezdem a masodik kajcsit.

MAno
Igen Alex is ilyen ruha nelkul nagyon mozgekony.
Szerintem nem elalszik aettol az illoolajtol csak megnyugszik,merthat vannak olyan babak akik hiaba faradtak ugy tulporgetik magukat hogy mar nem tudnak elaludni.
Nekem eleg jol bealszi kaz evesbe de azert nem emgoldas gondolom kesobbre.Majd egyk icsit reformalva kakrom alkalmazi az Aludj jol konyvet de egyenlore nem erzek magamban erot hogy hallgassam este a sirasat.Napkozbe minden tovabbi nelkul de este mar faradt vagyok hozza.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa!

Emma van hogy elalszik magától, még nem rendszeresen, de elõfordul. Leteszem, kb 10percet sirdogál, és belealszik. Persze van olyna is hogy leteszem és üvölt, és úgy felhúzza magát hogy nem alszik.Kép És még a kajcsin bealvás is elõfordul.

Sasha!

Az én kutyám ágya az elõszobában van, a férjem nem hajlandó egy szobában aludni vele.Kép Viszont ezt a kutyu sem bánja, így szokta meg, mert mikor a férjem tavaly sokat volt külföldön mindíg nyitva hagytam az ajtót, hogy aludjon mellettem, és sajnos esze ágában se volt. És Bori már este 8-kor durmol, nagy alvó kutya, szoktam is mondani Emmának, hogy tanulhatna tõle iylen tekintetben.
Már láttam a kutyádat, valószínûleg épp az "ismerjük meg egymást"-ban.

Ma bent voltam Emmával a férjem munkahelyén, kenguruban vittem. az eredmény katasztrofális, a busz utat végi g üvöltötte, pedig babakocsiban már utazottt buszon. nem szereti a kengurut.Kép Ugyhogy hétvégén megyünk sport kocsit venni.Kép

Csics!

Szoktuk mi néha Emmát hasra fordítani, csak nagyon rövid ideig marad meg úgy, nem szereti. A játékai sem kötik le ilyenkor. De azért majd próbálkozom. ha minden jól megy a jövõ hét után kezdjük az úszást is, szerintem az is sokat fog a mozgásán lendíteni.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Tettem fel a Zsófigombóc albumba új képeket, majd lessétek meg.

most rohanok

pusz

Brokkoli
brokkoli
 
 


Kryss,
Hát a kukoricalisztbõl elég tömény kenyérféleséget lehetne csak sütni, mert azt nem lehet keleszteni. A rizsliszttel ugyanez a helyzet. A páromnak van egy lisztkeveréke, amit keleszteni szoktam, de abban meg szójaliszt van, amivel az 1 évet kell megvárnunk. Utána már talán az szóba jöhet. Múltkor ebbõl sütöttem a páromnak fánkot, képzeld még soha sem evett, annyira örült neki.

Sasha,
A burgonyás és kukoricás kenyér alapvetõen búzalisztbõl készül, csak hozzátesznek egy kis kukorica vagy burgony adalékot. Apukám pék, úgyhogy biztos forrásból tudomKép.

Forti,
Örülök, hogy jobban van Levi.

Csics,
Sikerült megszerezni a GYES-rõl az infot? Mert ha még aktuális akkor felkutatom a lakásban az újságot. Csak még nem tudom hol van, de valahol biztosan meg kell lennie. Most mentek el a vendégeink, sajnos elõbb nem tudtam írni.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


A fffene, most jut eszembe hogy mi jovo heten csutortokon elvileg oltast kapunkKép Es mivel mindig 4 hetenkent csutortokon kapjuk....Hmmm, lehet eltolom egy hettel....vagy ne szorakozzak ezzel? Csak igy lemaradunk a talikrolKép

Ja es csinaltam profilt, benne keppelKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok

Elõször is tettem fel új képet a profilomba.
Ez a legújabb produkció amirõl már írtam, tegnap ezt már kibõvítette azzal, hogy az egyik lábát felhúzza és megpróbál felállni. A képen még fülfájósak vagyunk, azért van rajta sapi, hogy tartsa a kötést.

Másodszor pedig elfelejtettem hogy mit akartam írni. Kép Kép

Zsani
Kép
Szombaton ha gondolod mehet a séta, vasárnap megyünk Tasra, akkor nem okés.

Forti és Levi aki ma 35 hetes

Kép
Kép
forti
 
 


Orsoly!

Mivel a tali mindig a hónap elsö csütörtöke, nem lehetne ugy beállitani, hogy vagy az oltás a 2. csütörtök minden hónapban vagy még az elözö hónap utolsója? Mert hiába tolod el, ha 4 hetente mentek, akkor majd a júniusi megint pont a tali idejére fog esni (pont azért mert az egy februáron kivül egy hónap sem 4 hetes, hanem kb. 4,5), ha jól számolok.
(Én a helyedben biztos eltolnámKép, ha betegek nem vagyunk, akkor nem hagyok ki egy talit sem!KépKép)
Végre van profilod?Kép Mindjárt megnézem!

Kataa!

Önmagában a kanalas nem csökkenti az anyatejetKép, ha elötte van szopi, csak ha a baba is ugy gondolja. Sajnos ilyen elöfordul...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Forti!

Megnéztem!Kép Aranyos!Kép Nem kéne még lejjebb tenni az ágyat?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti!

Nekem is épp ez jutott eszembe Forti profiljáról!
Az is hoyg nagyon aranyos, meg az is hogy legfelül van az ágy.Kép

Beszti!

És szerinted oltás után 1 nappal lehet menni talira? mert Emma meg szerdán kapja. És még õ is kap a jövõ hónapban is.Kép

Manó+E.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Beszti
Ez már nekem is eszembe jutott, szerintem ma megcsináljuk! Kép Levi nagyon bele húzott, nem szeretném ha koppanna. kb. 2 hete még teljesen fent aludt, most meg...

Manó
Már 1 szinttel lejjebb van mint a legfelsõ, de ahogy nézem ez is kevés. Kép

Orsoly
Édes Lackó baba. Szerintem is told el az oltást, ne hagyd ki a talit. Megéri! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Forti,
Hát ez a Levi nem semmiKép! Nagyon ügyes! Jó ötlet még lejjebb tenni az ágyat.

Orsoly,
Aranyos nagyon a pindurkád!

Nyuszi,
Emílián nem gyõzök csodálkozni. Annyira ügyesen csücsült és mászott tegnap, hogy csak néztem. Lilinek a tudománya csúcsa a profilomban láthatóKép. Meg se közelítünk titeketKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Forti

Naggyon ugyes Levi bebike!!!!KépMielobbi gyogyulast a fulecskejenek, ha meg mindig beteg.
Mi mar teljesen leengedtuk 2 napja az agyat, pont az ilyen felterdelesek miatt...Kép

Ilke

Koszonjuk a dicseretet.Mondom, ne aggodj, Lili majd aztan hirtelen egy heten belul fog megtanulni mindent csinalni.... Kép Na jo lett a nadrag? Mi ma felprobaltuk es egy kicsit nagy, ugyhogy valoszinu Lilire jo.Kép
Emilia pont azt csinalja amit tegnap mondtal, tegnap kuka volt, most meg be nem all a szaja.... ezt uzeni Lilinek:
dadadadadddaaa gyagyagyagya ahajdajajdajdaj
Meg csak a betuvel megy minden....Kép


Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok
Orsoly
szerintem inkább vid el beoltani talizni jövö hónapba is lehet .

Ilke
már megtudtam az infot a gyesröl de azért köszi aranyos vagy Kép

Sasha
petike se a játékáért szeret kuszni hanem ujsápapirért ,könyvért, mobil telcsiért, távirányitoért, Kép minden olyan dologért ami nem az ö játéka .

Lányok
ma voltunk sétálni a gelért hegyen egészen fölmentünk a szabadság szoborig Képpetike is velünk volt kenguruba volt és felváltva vitük az elején én vitem kenguruba másik felén meg apukája vite a kenguruba Kép utána meg elmentünk fagyizni Kép

na menem kell mert a kis számitogép imádom itt van meletem és már nagyon szeretné megkaparintani a bilentyüzetetKép

Pusz csics és a bilentyüzet imádo petike Kép
csics
 
 


Jelentem teljesen letettem ma Levi ágyát. Így már bizti jó lesz. Kép

Ilke
Szerintem is pikk-pakk fogja Lili is csinálni a felülést és a többit. Levi ebbõl a pózból tanult meg leülni. Addig tolta a kezét hátra amig lehuppant a popsijára. 1 nap alatt tanulta meg.

Ma egész nap csavarogtunk, apás napunk volt, és a városligetben is voltunk. Kenguruval cipeltem Levit, hát 1 óra után alig vártam hogy letegyem. Azt hittem leszakad a derekam. Még jó hogy a ligetig kocsival mentünk. Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Csics: Juli is gerjed a távirányitóra, a telefonra meg az újságra Kép Én engedem neki, hogy a múlt heti újságot "elolvassa", ami nagyjából szétolvasást jelent KépKép

Nagyon ügyes babák vannak itt a topicban KépKép

Mi ma egész nap a dédinél voltunk. Tök jó volt, bár kicsit az agyamra ment szegény :=( Rossz napja volt, és mindent megkritizált KépKép

zsani
zsani
 
 


Sziasztok,

köszönöm a válaszokat. Ezeket a dolgokat már mind végigpróbáltuk ... Kép De pénteken voltunk a doki néninknél a kórházban és ott megkért egy csecsem?s n?vért, hogy törölje ki ? Elli száját. C vitaminnal csinálta és a kisasszony nem is sírt! Mondjuk csinált neki m?sört a vövérke, bohóckodott sokat. sikerült neki teljesen letörölni mindenhonnan a penészt. Csak sajna estére visszajött. Pedig törlöm neki én is minden kaja elött(kivéve hajnalban) Nekem bezzeg üvölt, mint akit nyúznak. Ha már látja, hogy az ujjamra tekerem a gézt, szorítja össze a száját. Én hiába bohockodm neki, nem érdekli.

Kryss,

ha minden igaz, holnap megkapom a krémet,a mit javasoltál. Ha elfelejtik, akkor majd jöv? héten megveszem én . Remélem, nekünk is beválik.
Tényleg, meg szerettem volna kérdezni töled, hoyg hol érdemes Bécsben gyerekcuccokat venni? Autósülést, babakocsit, utazóágyat meg ruhát akarunk nézni. Eddig a Gutwein-ban vásároltunk, illetve ruhát a C&A meg a H&M-ben. Ha esteleg ismersz jó helyeket, légyszi írd meg ?ket.

Tali,
én nagyon szívesen mennék, de nem tudom, összejön e. MErt pénteken reggel elutazunk és valamikor össze kell csomagolnom.

Sasha,
én is már lassan egy hónapja kutyulom a pépeket, de még Elli is cak egyszer eszik egy nap mást. Már ha a sürítöt nem számoljuk. Viszont most már ? is simán benyom egy egész adagot. És bár én is szoptatom elötte, azt vettem észre, hogy alig kortyol párart, atzaán már várja a kanalas cuccot. De ez csak a délel?tti nagy alvás után van így, a többi alkalommal cicizik szépen.
Szóval ebb?l csak azt akalrtam kihozni, hogy a lányom is olyan szívesen fogadta/ja a kajákat mint Gábor és nem kellett neki túl sok id?, hogy rájöjjön arra, hogy az jobban ízlik neki, mint a tejecske. Szóval szerintem ne siettesd a többi kaja bevezetését.
Én gondolkodtam rajta, hogy lassan kellene még egy pürés étkezés, de mivel ez túl jój sikerült, inkább várok még vele. Nem akarom, hogy esetleg elválassza magát id? elött.

Ilke,
gondolom, ti ismertek minden olyan kaját, amit egy liszérzékeny ehet.
De a környékünkön gyártanak egy kenyér, meg süteménypor (Emese) ha gondolod, megnézhetem, ha legközelenbb a szüleimhez megyek, hátha abban nincs szója. ÉS akkor azt elöbb is kaphatná Lili. Mellesleg szerintem ezek még elég ehet?k is, de hát ez csak az én véleményem. Én is gondolkozom azon, hogy egy éves koráig inkább ilyeneket veszek Ellinek. Vagy szerinted ez túlzás?

Manó,

Ellinek is hullik a haja, de neki szépen lassan cserél?dik, A kezdeti sötét lassan átmegy sz?késbe. Kopasz nem volt, csak mostanában mintha kicsit felgyorsult volna a dolog. De szerinterm ez teljesen normális.

Képzeljétek tegnap Elli elaludt magától. Ebéd után betettem az ágyába amíg felöltöztem a sétához, ? meg dünnyögött magában. Aztán amikor mentem, be akkor láttam, hogy elaudt. Keze-lába kinn logott a rácson és horkolt.

Nincs valakinek ötltete, hogy mit?l lehet az, hoyg egyáltalán nem marad meg felkeve a lányom.? Ha leteszem a földre/járókába azonnal elkezd üvölteni. Ha nem vagyok ott mellette, akkor elkezd játszani, elfoglalja magát egy adarbig. De ha észrevesz, akkor újra nekiáll üvölteni. És ezt játsza minden egyes alkalommal. Aztán egy id? után teljesen kiakad és kénytelen vagyok felvenni és megnyugtatni. Ma odáig vitte ezt a dolgot, hogy hiába ültem le vele a földre, nem volt hajlandó elmaradni így sem. Csak ha felvettem az ölembe. Ott viszont nagyon jó kedve volt, folyamatosan dumált meg kacarászott.
Elvileg nem lehet elkényeztetni egy pici babát, de azt hiszem, nekem mégis sikerült. Kép Szerintetek hogyn tudnám leszoktatni err?l? MErt ez szintiszta hiszti szerintem. És emelett rettent? akaratos is a kislány. És nagyon anyás.

A legújabb az az, hogy fürdetésnél is visít, mint akit nyúznak. De nem a vízzel van baja (mert úszáson nem kiabál, s?t ) hanem a vizszintessel szerintem. Hiába próbálok vele játszani, elterelni a figyelmét nem megy. Jó lenne együtt fürödni vele, de nekünk csak zuhanytálcánk van sajnos és így nem megy.
Egyszer?en semmi ötletem nincs, hogy mi lehet vele. És a fura az egészben az, hoyg az etet?székében egész jól eljátszadozik és tök jókedv?.
Felülni még nem tud egyedül, de ha felültetem, akkor elég jól tartja magát. Csak én meg nem nagyon akarom felültetni, fáéltem a gerincét. Az etet?székben is el van döntve az ülése és nincs is túl sokta benne.

Bocsánat a kisregényért, csak már megint egyedül vagyok (férj dolgozik, most hívott, még nem is tud hazajönni Kép ) és sok az id?m.

Macsek
macsek
 


Macsek

Furdesnel probald meg, hogy valamilyen muanyag jatekot adsz a kezebe. Nalunk ez akkor is bevalik, ha mar eleg faradt es egyebkent nyafogna.
A jatszasnal nalunk is neha csak az a jo, ha legalabb ott ulok mellette. De attol fugg milyen hangulata van, mert neha az is eleg ha a szobaban vagyok. Nem tudom hogy lehetne Ellit arra szoktatni, hogy jobban eljatszon egyedul. Szerintem ez valtozni fog, ha mar tud majd ulni. Vagy ha forog. En sokszor forditottam kicsit az oldalara, hogy lasson jatekokat maga korul, vagy a baby gym ala raktam.Kép

Szurkolok hogy gyorsan elmuljon az a rusnya szajpenesz.Kép

Megyek mert leragad a szemem.

Jo ejt
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Hali!

Macsek!
Igazad van! Ráér még a zöldségKépKépKép Majd talán 1 hónap múlva. Tényleg túl jól sikerült a gyümi, mert nagyon szereti, de a cici elõtte és utána elmaradhatatlan Ellinél, meg ugye nem. Én nem aggódom, hogy Gábor leszokik a cicirõlKép Védõnõmnek volt egy "beszólása" még régebben. Valahogy igy hangzott: Gábor tipikusan az a gyerek aki még másfél évesen is szopizni fog...Kép ÁmenKép

Ma egész nap a jó levegõn voltunkKép Egyik haverunknál Halászelken töltöttük az egész napot. Kint voltunk a kertben, ebédeltünk, dumáltunk és olyan meleg, volt, hogy pólóban ücsörögtünkKép Gyereket is megkíméltem ma az overalltól, mert nem hiszem hogy fázna, bár sosem lehet tudni. Jól elvolt, sõt. Délután 2 körül olyan melegen sütött anap, és a szél sem fújt, hogy csak a polár pulcsi kapucniját húztam a gyerek fejére és úgy élvezteKép Na meg én is.

Délelõtt még irtam pár sort, de már nem emlékszem kinek akartam és mitKép
Ja délután hazafelé jövet még beugrottunk az Auchanba és a gyerek úgy összenyálazta magát, hogy: Polár pulcsi, kantáros naci, body és még igy is csupa viz volt a mellkasa!!!! Hát nem mertem kivinne a 15 fokba sem és mondtam a páromnak hozza ide a plédet és abba csavarva viszem a kocsihoz. Úgy féltem a tüdõgyulladástól, meg társaitól, hogy inkább nem kockáztattam, pedig kaptam a fejemreKép A srác azt mondja nekem igy viccelve: De azért ha nyáron két kabátot adok rá akkor az egyiket lerángatja róla kérdezés nélkül.Kép Hehe jó viccKép

na mentem alszaszni.
sasha
Jéééééé! Húsvét hétfõn lesz a szülinapomKép De jó! De kár... akkor idén tuti nem kapok ajándékot valamelyikreKép Eddig volt hogy mindkettõre kaptam valamit, de idénKépKépKép

puiszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Lányok!
A barátnõm fiáról (3 éves) kiderült, hogy lisztérzékeny:
Ha tud valaki jó recepteket (gluténmenteseket) nagyon megköszönnénk. Akár a mailemre is.
Köszi

dec8
dec8
 
 


Sziasztok

Tegnap mi si nagy programokat csinaltunk, igy Alex alig akart ennia nagy nezelodesben mert minden etetes mashol erte (egy meg a kocsiban is.)
Tegnap este miutan elaludt megint csukott szemmel orditott (nincs ra job szo ) egy fel ora mulva.Ig otlet hijan 3 cseppet szetkentem az aroma olajbola mellkasan,5 perc ringatas utan mar aludt is reggel 9 ig : )))

Mano
Alex is utalja a hasonfekvest,de neha azert eroltetem neki.
Kell egy kis erosites is nyakanak : )))

Forti
Levike nagyon ugyes,es asapka is edi rajta.

Na megyek turmixolni.
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


sziasztok,

most nem is olvasok vissza, mert ki tudja, mennyi idõm van. Dodo bébi jelenleg elzacskózik, de ez csak ideiglenes állapot lehet, mostanában délutánonként elég nyûgös.
Kicsit eltûntünk, már egy hete nem jártam itt, volt egy csomó gond és baj, de többnyire már túl vagyunk mindenen.
Pénteken viszont kibújt Dodo második fogacskája, így már kétfogúnak becézhetjük. Megünnepeltük az elsõ névnapját is - az csütörtökön volt - bár õ még úgysem értette mi az oka, azért mi remekül elszórakoztunk.
Szombaton kimentünk a Rókahegyi kõfejtõbe - csak mi ketten - ez azért ilyen nagy szám, mert azt jelenti, hogy fel tudtam rakni a babakocsit a villingerre ( a HÉVnél már volt segítségem)Kép Rókahegy irtóra bejött a kiscsajnak, nem aludt egész délután, annyira élvezte nézni a mászást meg a kötéltechnikázást. Ja felfedeztük a legújabb kedvenc játékunkat is: ez a papa beülõje, azon is a zsinórzat + a karabínerek.
Jövõ héten már beindulhat a séta Kataa, de még nem a 7 elején, mert hétfõ-kedd foglalt. Mit szólnál egy hosszú parkozáshoz??? Vinnénk ki kaját is a bébiknek, mi meg kifeküdhetnénk egy kicsit napozni...

üdv mindenkinek
Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Nyuszi,
A naci pont jó LilinekKép. Lili is üdvözli EmitKép. Képzeld, tegnap Lili úgy ült a babakocsiban, ahogy Emi, teljesen egyenes háttal. Létezik, hogy elleste tõle?Kép Hajlok rá, hogy azt higgyem, mert elõtte sohasem csinálta, és amikor sétáltunk annyira nézte néha Emit. Legközelebb beíratom hozzátok egy kis mászásóráraKép.

Forti,
Ugye jobban van már Levi?
Nem izgulok ám a csücsülésen meg a mászáson, tudom ha Lili érzi majd, hogy itt az ideje, biztosan próbálkozni fogKép.

Macsek,
Múltkor én is épp azon gondolkoztam, hogy létezik, hogy Lili várja az ebédet? Mert õ is csak kicsit szopizik elõtte, aztán abbahagyja. Ma pedig csúcs mennyiséget kajcsizott: 150 gr õszibarackos, banános burgonyát termelt be.
Ma itt volt az anyósom. Hát tiszta pánikba volt, hogy miért nem kap Lili husit, májat, rizst, és a legjobb babapiskótát! Mintha õ nem tudná, hogy mennyire kell vigyáznunk. Mondtam neki, hogy tudja mi van a babapiskótában, erre õ persze, tojás, liszt..., erre mondom pont azok amivel nemhogy 1 de 2 évet kell várnunkKép. No comment.
Aranyos vagy, hogy említed az Emesét. Igaz én még nem használtam, de a párom amikor kicsi volt, akkor még csak az létezett szinte, és nagyon megutálta, így amikor mondtam még korábban, hogy vennék kipróbálni, teljesen kiakadt, hogy õ azt ugyan meg nem eszi. De Lilinek meg fogom nézni, hogy mit tartalmaz, abba a boltban ahol Tomi a kenyerét veszi, lehet ilyet is kapni. Még egyszer köszi.
Elvileg csak akkor kell vigyázni ennyire ha a szülõk valamelyikének van valamilyen táplálékallergiája, ha nincs akkor 1 éves kor alatt is adható glutén, a Kismama táblázat szerint már 7 hónapos kortól.
Szerintem próbáld meg hasira fordítani Ellit.

Dec8,
Sajnálom, hogy a barátnõd fiánál a lisztérzékenységet diagnosztizáltákKép. Itt most nem kezdenék el recepteket írni, mert rengeteg van. Nyugodtan add meg nekik a mail címemet (ildiko.o@freemail.hu) és mond nekik, hogy írjanak (de tényleg!), én már 5 éve így fõzök a férjemnek és szinte magamnak is, és mindent ki lehet váltani. Nagyon szívesen átadok mindent amit tudok.

Halihó többiek, hol vagytok?
Majdnem elfelejtettemKép, készítettem fotóalbumot én is Lilirõl. Ilke Lilibabája címmel.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!!

Mi is csak akkor tudunk menni a talira ha Márk nem lázasodik be, mert mi is szerdán kapjuk az oltást. Sajna a héten kellett volna de a dokinéni beteg lett igy elkellett hallasztani most szerdára.

Mit kell vinni a talira?

Olyan jó idõ van szerencsére a kicsit egész nap kiszoktam vinni sétálni nagyon szereti.

Orsoly: Jó lenne ha eltudnátok jönni szeretnék már találkozni veletek. Nagyon édes Lackó.

Mindenkinek aranyos a babája.

Na most mennem kell

Sziasztok
Andy és a 3hónapos és 3napos Márk
andy78
 
 


Agi
Ha minden jol megy mar szombaton megyunk is uszni,felhivtam oket es megtudtam mindent.
Azt hogy mikor majd csak penteken derul ki.Ti delelott vagy delutan jartok???

Rit
Na akkor megvagy,remelem nem Dodo volt beteg.
Gratula a 2.foghoz : )))
Ok jo otlet igy akkor megeri elmennia parkba mert nem kell hazarohanni a kovi kajcsira.
Ok a szerda mar nekem is jo,megbeszeljuk telcsin majd.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok Lanyok!

Zsuzsa megprobalok irni mejlt, meg nem az igazi valahogy a mejlszerver. Te akkor mesz talira es el tudnal minket is vinni? Mert csak akkor kezdek gondolkodni az oltas eltolasan, ha el tudunk menni veletekKép

Macsek irtal mar mejlt takineni telszamaval? Mert nem kaptam meg sajna....neked meg nem volt profilod es igy nem lattam. Pls irj!Kép

orsoly es Lacko
orsoly@telnet.hu
orsoly
 
 


Sziasztok

Ilke
Igen Levi jobban van, legalább is nem jelzi hogy érzékeny lenne a füle. Remélem hogy nem lesz már gond vele.

Ma Tass-ra mentem Levivel, és képzeljétek a 70 km-es útból 50 km-en keresztül kántált. Már azt hittem szét megy a fejem. Elég gáz volt így vezetni. Bazi álmos volt, de valamiért most nem aludt el, csak mielõtt oda értünk volna.
Most este pedig nagyon nyugtalanul alszik, fél óránként nyöszörög, sírdogál. Szerintetek megviselte a hosszú út? Még nem voltam vele ilyen messze, és fõleg nem kocsival.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok!

Hát a hétvége nálunk nagyon felemásra sikeredett, szombaton nagyon elkeseredtem, mert észrevettem hogy Emma mindkét foga ami eddig kijött (félig) rossz.KépKépKép Igazából nem is értem, mióta megéreztem az elsõ kis recét nem kap semmi cukrosat cumisüvegbõl, így csak arra tudok gyanakodni, hogy eleve nagyon romlásra hajlamos a foga, vagy hogy mivel nagyon hamar kijött és szinte észre se vettük, és pont a kijövés elõtt voltunk 10 napig kórházban, a kórházban folyamatosan itatott ORF a bûnös, mert hogy ki ne száradjon literszámra itatták vele és cukrozva volt szõlõcukorral, hogy elfogadja, és ilyen pechünk volt hogy rá egy hétre (még 4 hónapos se volt Emma) kijött a foga. Borzasztóan elkeseredtem, még sírva is fakadtam, azt hiszem a január óta tartó kálváriánk összes terhe most jött ki rajtam.Kép Már végig néztem a babanet rendelõt, de ilyenrõl említést se tesznek hogy úgy jönki egy fog hogy eleve rossz, úgyhogy majd a gyerekorvossal beszélek. De gondolom ennyi idõs gyereknél még a fogorvos szóba se jöhet.Kép
Vasárnap kicsit jobb kedvre derített, hogy elmentünk babakocsit venni, és nagyon szuper ez a Chicco Ponee, legalábbis nekünk nagyon tetszik, Emma is csak úgy vigyorgott benne. Kiderült a Brendonban hogy ez már kifutó modell, mert már cska a Chicco Ponee XS van, ami annyiban különbözik hogy mûanyag tálca vanelõtte és van lábzsákja, így 6000 Ft-al drágább. Mi a régi fajta Chicco-ból az utolsó elõtti darabot hoztuk el, így a miénk nem olyan szép színû mint Gumicukoré de már xsak ez a drapp volt meg egy mustársárga.

Sasha!

Én Emmára már csak egy polár melegítõt szoktam adni napközben sétához a rugijára, meg egy sapit és cipõt. Nem hiszem hogy ebben a 15 fokban már megfáznak.

Forti!

Mi Emmával már 2x voltunk 160 km es autóúton, egyáltalán nem szokta megviselni. Mióta nagyobb õ se alszik el rögtön az autóbna, egy ideig dünnyög, meg nézelõdik. Én csak zaért nem szeretm ezeket az autózásokat, mert mindíg annyira beleizzad az autósülésbe.

Pocok!

Holnap megyünk a Madarász utcába Uh-ra, du 4-re. Akkor ott ugye már nem kell kartonozóba, vagy ilyesmi helyre menni, csak a rendelõhöz? És fizetni hol kellett? Úgy izgulok, hogy minden rendben legyen. Pedig egyszer 6 hetesen már vizsgálták, de valami tanuló, aki alig találta az epehólyagot. És azóta annyit betegeskedett.Kép


Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok lanyok

Ez az este eleg mozgalmasra sikeredett.8-kor telefonlat a batyam hogy a korhazbna vannak mert elfolyt a magzatviz es nemsokara meglesz Zalan baba,aki eppen a nevnapjan kart kibujni: )))ugyhogy szerencsere aludt Alex athivtunk egy baratunkat es mi meg tuztunk a korhazba a digitalis kameraval.Mire odaertunk meg 10 percet kellett varni es mar hoztak is a babot aki 3.07 kg es 56 cm .
Lanyok en ugy meghatodtam ,bizots azert van emrt mra szultem de olyan jo erzes volt,pedig ott a muto elott a korhazszagaban mondtam a ferejemnek hogy de jo hogy nem en szulok,de am kor meglattam a babat mar irigykedtem; ))))))
Szoval 3 szoros nagyneni vagyok mar ; )))
Itthon kozben Alex felebredt es jot jatszott a sraccal.Mikor hazajottunk megetettem es verge alszik,remelem reggelig : )))


Latom mindenki elvezi a hetveget meg a jo idot mert alig irtatok.

Forti
Elhet hogy azert sirt mert nincs szokva a hosszu uthoz.Nekunk Alex mar eleggel szokva avan es csak nehany percet sir.Gondolom ha egyedul emntel akkor meg meg sem tudtad nyugtatani,meg jo hogy tudtal koncentralni a vezetesre.
Miota Alex megvan emg nem emrtem vele vezetni de ,plane nem egyedul,de majd lesz valahogy.

Mano
Drukk az uh-hoz!!Biztos hogy minden ok lesz.
Hat igen lehet hogy a korhazi le a ludas de akkor ott az volt a jo megoldas,talan nem is gondolnak ilyenkor a fogakra.
Remelem mostmar jobb kedved van az uj babakocsi lattan.

Jo ejszakat
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Manó!

Nem elkeseredni!KépKépKép
Miböl gondolod, hogy rossz a foga? Feketés?
Csak azért, mert elöször én is meg voltam ijedve Nátánnál, mert amikor elöször kijött a fogacska, átlátszó és fehér foltos volt, olyan, mintha zománcanyag hiányozna belöle (vagy mittudomén). Aztán mostanra már egész másképpen néz ki!Kép
Szerintem ennyi idö alatt (10 nap) nem romolhat el egy fog, bár nem vagyok fogorvos. De mindenhol azt olvasom, hogy hosszasan kell érintkeznie azért a rontó dologgal (pl. állandóan cukros teás cumisüveggel a szájában alszik el), és akkor sem pár hét alatt, hanem sokkal több idö alatt.
Persze a legjobb, ha megkérdezed a gyerekorvosodat!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


sziasztok
ilke
eltudnád mégis küldeni e-mailben a gyes Infot mert már nem tudom hogy mi merre hánylépés és mien papirok kellenek hozzá mert a TáH szerint nincs ilyen rendelet a minisztérium ugyfélszolgalata szerint meg van az igazság meg a Nöklapja 2003 februári számában van ha tudod elküldenéd nekem ?

elöre is köszi

Csics és Petike Kép
csics
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?