Új privát üzeneted érkezett!

mniki
Remélem nem jön meg!A görbéd nem tudom jelenleg hogy áll,de a múltkori az nagyon-nagyon pozitívnak látszott!
Holnapra boldog szülinapot! Kép

Anyoooka
Neked is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!(meg persze mindenkinek)

Egy zebra már nagyon kellene erre!!!!!

Talira akkor elmegyünk Adával ,és babával hármasban!Csak nem tudom hová is kell menni,de gondolom priviben Zsizsik majd tájékoztat.

Összefutottam ma a dokimmal,és vázoltam neki,hogy minden O.K!Erre eszembe jutott,hogy utánna nézek a 2 hetes pisim eredményének :oops: Hát van benne fehérje! 0.1 g/L
Most nem tudom,felhívjam-e még ma ,vagy majd a jövő héten elballagok hozzá...végülis már 2 hete is ott volt. :oops: :oops:

KépKép

KépKép
okr

Köszönöm a jókívánságokat, holnap majd előcsalogatom az emlékezetemből :lol: !

Értem már ne izguljatok, nincs Zug-Zebrám, elkezdtem vérezni, úgyhogy a lapar utáni hónapban leszek zebrás :lol: :mrgreen:

Anyoo, most rajtad a "világ" szeme :wink:

Puszi lányok, mindenkinek kellemes hétvégét !!!

mniki

Aranyosak vagytok hogy drukkoltok, de pé előtt 2 nappal voltunk együtt! Tuti nem én leszek a zug-zebrás!

Niki, sajnálom :cry: Ezentúl ciklus végén ne menjetek a Balcsira! :wink:
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked holnapra!

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Köszönöm a válaszokat.

A teát én sem vittem túlzásba, de meg bírom inni, reggelente iszom 1 pohárral. A gyógyszert nem igazán szeretném a munkahelyemen bevenni, de az ötletek nem voltak rosszak. A 2*-t úgy értettem, hogy csak reggel és este venném be. Este nem szeretném már olyan későn beszedni, mert enni szoktam rá és 6 óra után már nem kéne. Szerintetek nem lesz bajom tőle, ha estére 2*850-t szedek be? Vagy reggel? Ha lehet tőle valami, akkor inkább ráerőszakolom magam a délire valahogy.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Niki: Nagyon bódogat :D Ne szomorkodj nagyon. Élvezzétek ki a Balatont!

Anyoooka: Te meg ne légy ilyen pesszimista. Azok a spermucik 2-3 napig is életképesek, úgy tudom, szóval ebből lehet még babó is... Nagyon drukkolok neked, szükség van arra a zebrapárra :)

Zsizsik: Én is megyek 90%. Ha nem diétás sütit vártok, akkor viszek én is házit. Fincsi linzercsigát tudok csinálni ;)

Okr: Ne aggódj, lehet hogy már nincs a vizeletedben fehérje. Nekem is volt anno, mikor a műtétem előtt csináltak vizsgálatokat, de 2 hét múlva ismételtük és már nem volt benne. Hátha nálad is rendeződött azóta. Pici hogy van? Még mindig nyűgi?

Aranykavics: Az én nénidokim olyasmit írt a papíromra, hogy tünet nélküli cukorbetegség, vagy valami hasonlót. Ma voltam háziorvosnál, mert párom úgy is ment, gondoltam megpróbálkozom nála a metformin feliratással és képzeld, felírta 3 hónapra. A nénidokim mondta, hogy a háziorvos nem fogja felírni, aztán tessék. Nem néztem volna ki a háziorvosomból. Kérdezősködött, hogy miért akarom szedni, ha úgy sincs IR-em és szépen elmagyaráztam neki. Még vissza is kérdezett, hogy mit szólt a másik doki ehhez az elszántsághoz :D

Lona: Valóban nincs IR-em, de "csak" a PCOS-ok 75%-nak van, akiknek nincs azoknál is jó eredménnyel hat a metformin, ezért kértem a dokitól. Remélem, nekem is beválik és hamarosan én is beléphetek a zebrások táborába :)

Csipi: Milyen az új hűtő? Gondolom nagyon tetszik. Az ember hamar belakja :)

Norka: Gyermek hogy van? Gyógyulgat?

Mindenkinek kellemes hétvégét! Legyetek rosszak!

Kép

Kép
bettica

Bettica
Köszönjük! :) Ma még elég nyűgi volt Ada ,de úgy számítom hétfőre rendeződik nála,ha nem lép vmi lázféleség.
A fehérjét jövő héten megnézetem.Most ebben az új rendszerben már sem megy egyszerűen,mint rég. :(

Viki
Én ittam a teát,de azt ,hogy hatott-e nem tudom. :oops:

Niki
Franc vigye a mensit!Pedig ez egy olyan,de olyan jóóóó görbe volt! :evil:

KépKép

KépKép
okr

Szasztok lyányok!!!
Hazajöttünk a nyaralásból, ami bőven átment majdnemtelelésbe, annyira nem volt jó idő, haza is jöttünk 2 nappal hamarabb...... :(:(:(:(

LECSÓ!!!!!!!!!! Csodálatos hírre jöttem, ezért már megérte! Ezer meg egy gratula! Nagyon vigyázz magatokra!

A többi restanciát holnap-holnapután bepótolom asszem!
Ja, még ennyit, hogy egy hétig nem diétáztam. Erre fel lett olyan gyomor és bélrendszeri krutymogásom, morgásom, mintha odalent egy teljes tengeralattjáró flotta lett volna. A fél szomszédság rajtam röhögött, és az utolsó két napon vízszerű hasmenéssel is kínlódtam..... Tanulság, soha nem függeszd fel a diétát, semmilyen indokkal..... :oops: :oops: :oops:

Puszi mindnekinek!!
Vendég

Sziasztok!
Szép jó reggelt!

Mindenkinek megköszönöm ismét a gratulációkat!!!!!!!!!!!!!

NIKI:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

Kép

Nagyon jó hétvégét!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Niki!
Boldog születésnapot kívánok!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Monácska, pont tegnap gondoltam Rád! Azért a rossz idő ellenére jól éreztétek magatokat?
A héten én is ugyanolyan tüneteket produkáltam mint Te, de én emelni próbáltam a metet + ettem rá egy kis sütit :oops:

Mutizom a görbémet! Befűtöttek... :shock:

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Rambóka!
Ha ismét igazad lesz, akkor lassan el kellene gondolkodnod azon hogy pályát válts ( mondjuk vsingi-lingikkel diszitett, enyhén füstös irodában üveggömbbösen tenyérjóslós foglalkozásra) :) :) :)

Nikike!
Boldog szülinapot!!!!

Vicky!
Szerintem jó ötlet reggel 1 + este 2 db!
Parasztosan? a met segít jól működtetni a hasnyálmirigyünket...vagyis a napi 5-szöru kisebb és jó étkezés mellé 3-szori adag met segít abban, hogy a hasnyálmirigyünk a megfelelő mennyiségű inzulint termelje....és jól működjön a szervezetünk a nap 24 órájában...
Meló helyre szerezz valami vitaminos dobozt, és tedd bele..ha valaki rákérdez, mond azt, hogy haj hullás ellen javasolták... ( azt azért ne áruld el, hogy főnök miatt hullik a hajad :lol: :lol: )

Hűtő!
Amilyen lendülettel felhozták a másodikra, akedves férjem olyan lendülettel vissza is küldte, mert sérült volt!!!! Pont emiatt akartuk, hogy ők hozzák ki és ne mi!
Mondják, hogy majd hétfőn hoznak másikat.....erre közölte a férjem, hogy jó akkor holnap ( vagyis ma), mert több szabadságot nem óhajt kivenni!
Úgyhogy ma hoznak másikat!!!

Monácska!
Megkaptad sms-em? ( van egy olyan érzésem, hogy nem jó helyre ment... )

Pusza
csipi78

Sziasztok!

Niki!
Kép

Anyoo!
:shock: ez nagyon jó!!!!! :lol: A két beágyihoz mit szólnál??? :lol:

babszika

Niki! Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Anyooka! Szépen megemelkedett a hőd! Jaj, csak jönne az a zebra!

Monácska, sajnálom, h rossz időt fogtatok ki! Hát a mi szervezetünk már csak ilyen! Tegnapelőtt gyümölcslevest ettem, ami édesítővel volt elkészítve, 2 perc után rohantam a WCre. Tegnap pedig tejet ittam 1 decit, (kb már 2 hónapja nem ittam), hűű de rohanom kellet utána :( :evil:

Csipi, remélem a hűtő, amit ma hoznak már hibátlan példány lesz!

Puszi Mindenkinek!

Kép
apple

Sziasztok!

Ismét egy sérült hűtő!!!!!! Az agyam eldobom,....egy ekkora cég, hogy engedheti meg, hogy egymás után kétszer is sérült hűtőt küld ki!!!???
Lehet, hogy kukacoskodók vagyunk, de hza kifizetek valamiért ennyi pénzt, akkor elvárom, hogy a szép ezüsz színű hűtőm oldala ne legyen agyon karistolva, festékhiányos......
Most nagyon mérges vagyok :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
csipi78

Sziasztok!

A metforminttal kapcsolatosan érdeklődnék, hogy ti hogyan bírtátok? Voltak-e mellékhatások?
2 hétig 500 g szedtem naponta, most hétfőtől 1000 g-t. Amióta reggel is szedem szédülgetek és alacsony a vérnyomásom. Ez normális?

A másik, hogy tegnap elindult a vérzésem 27 napra és ma meg semmi, tiszta vagyok. Ez is normális?

KépKép
charlott

Hát ez nem semmi Csipi!!!!!!!
Húúú, én nagyon kiakadtam volna és nem tudtam volna uralkodni magamon, az tuti! Kép
És nem próbáltátok felhívni a céget? Tudod, hátha panaszkodsz, talán még engedményt is kapsz.... :roll:

babszika

Szia babszika!

Dehogynem, ajánlottak is 5000 Ft engedményt .........
És még a linóleumot is sikerült felszakítaniuk, ugy hogy az étkező közetén ugy 2 tenyérnyi felszakadás van ( most vehetünk oda szőnyeget.. )

A párom bement az egyik üzletbe, kibontatott egy hűtőt, tüzetesen megvizsgálta-az hibátlan volt- visszacsomagoltatta és megvette! Most intézi egyik haverral az elhozatalt...még jó, hogy van ismerősünk!!!
Már ő is ugy volt vele, ha már összegyűjtöttük egy ilyen szép és drága hűtőre a lóvét, akkor a hétvégén a lakásban kell lennie!!!!
Mondtam is a kedvesemnek, hopgy tiszteletbeli amazon-férfivá nyilvánítom :lol: :lol: :lol:
csipi78

Te jó ég! Még kárt is okoztak???!!!
Naggyon durva!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Sziasztok Csajok!

Lenne egy kérdésem! Kicsit megijedtem! Ma délután elkezdtem barnázni!! Mindezt a 13. cn-on!! Lehet köze a csütörtöki HSG-hez?
Mitől barnázhatok ciklus közepén? Tudna vki. segíteni?

Köszönöm!

Csipi, nem igaz, h nem tudnak kihozni egy normális hűtőt. Sok üzletben azt hiszik, ha már kiszállították, úgyse vitetik vissza. A mi hűtőnket is mikor kihozták, csak később vettük észre, h ici picit be van horpadva, de alig látszott aztán úgy voltunk vele nem reklamálunk. De ha csúnyán híbás, akkor igen is vissza a szállítónak!

Charlott, próbálj meg felet reggel(250mgot) 1et este (500mgot) mindezt 1 hétig. És csak utána emeld 1000mgra, vagyis 1et reggel 1et este. A vérzés nem tudom miért szünt meg. Rendes vérzés volt vagy csak barnázás?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
apple

Mniki!

Nagyon sajnálom! :cry:
Jövőre jobb szülinapot! Vagy szülésnapot..........:wink:

Anyooo!

Rajtad a világ szeme! :!:

Csipi!

Ez nem semmi! :evil: Melyik cég ez? :evil:
Ránk a "hülye azért nem vagyok" akart ránksózni egy láthatóan már felbontott (és valszeg szintén visszaküldött :evil: ) Candy mosógépet. Nem vettük meg. Elmentünk a "kékekhez" és ott vettünk egy Bosch-t. Utólag kiderült, h. jobban jártunk, mert bújkált bennem a kisördög és a "pirosak" által adott Candy szakszervíz lista helyi szervízeit végighívtam. Egyik sem hallott róla, h. ők illetékesek lennének javítás ügyben! :evil:

Azért a párod sem semmi! Tényleg megérdemel egy amazon díjat! :lol:

A padlósérülésről nem vettetek fel jegyzőkönyvet? Mert akkor talán kicseréltethetnétek a cég költségére! :twisted:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Szia Apple!

Igen, csak épp hogy elindult pénteken és pirosos volt, így a mensinek tudtam be. De még minidg semmi.

Lehet, így varilni a bogyóval? Nem kell konzultálni a dokival erről?

KépKép
charlott

Apple:
a HSG (meg minden műtét) felkavarja a szervezetet. Szerintem előfordulhat vérzés utána.

KépKép
charlott

Sziasztok!!!

Továbbra is iszonyatos hasmenésem van!!!!
Lenne két-három kérdésem.
1., Elkezdtem a Diabest vitamint, ami segít a metnek rendben felszívódni. Lehet ettől a hasmenés?
2., Az lehet, hogy végre egy héten keresztül rendszeresen kajáltam, reggel-délben-este, beiktatva a kisétkezéseket is, és ettől beindult rendesen az anyagcserém és egyúttal a hasmenésem is? Mertmivel csak sokára lett hasmenésem, nem rögtön, ahogy nem diétásat kajáltam.
3., Iszonyatos módon megy a hasam, nem merek a wc körzetéből eltávolódni, az éjjel másfél-két óránként keltem wc-re. Mivel a család egyik tagja sem beteg, pedig 6-an voltunk nyaralni, ezért kizártnak tartom, hogy valami rosszat ettem, amit ők nem...... Szóval, csökkentsem a metet? Vagy mit csináljak? Február óta szedem, és soha semmilyen hasmenős tünetem nem volt..... MIÉRT MOST????? Még a jövőhéten itthon vagyok, de aztán dolgoznom kell menni, addigra rendbe kellene jönnöm!

Csipi drága! Nem jött meg a sömi....... :cry: :cry: :cry:

Bocsánat az önzőzésért........................ :oops:
Vendég

Sziasztok!

Hát, én már nagyon unom ezt a ciklust. Iszoinyúan fáj ma már a cickóm és nagoyn hisztis is vagyok már. Az élő fába is belekötnék.... :oops: :(

A hőm pedig:
Kép

Én már nem is értem.... :oops:

Rambóka!
Én nem jöttem rá, h kik a "kékek"... megírod nekem, mert mi is nagy vásárlások előtt vagyunk.

babszika

Sziasztok csajok!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége! :lol:
Babszika:Kékek?A fukar szóról jut eszedbe valami? :roll:

Ki rejegeti a zebráját?Júniusnak vége?Hol a párom? :wink:

További jó napot!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Áh, köszi lecso!
Most már leesett! Nehezen, de megvan!Kép

babszika

Ja, és azt hiszem, h bátran kijelenthetem, h nem én rejtegetem a zebrásat.... :roll:

babszika

Hosszúhajú!

Ezt olvastad a Diabest használatijában?
"A DiaBest szedése magas A-vitamin tartalma miatt terhes nőknek csak orvosi ellenőrzés mellett javasolt. Szintén orvosi ellenőrzés mellett javasolt a DiaBest együttes szedése más, A-vitamint tartalmazó készítménnyel. "
Mert, ha mellé még szedsz bármilyen kismamavitamint, akkor az A vitamin túladagolás veszélye erősen fennál, az A vitamin pedig zsírban oldódó vitamin és nem egykönnyen ürül ki a szervezetből, ugyanakkor súlyos fejlődési rendellenességeket okoz!
Az sincs kizárva, h. a Diabestben lévő ginseng okozza a hasmenést! Szerintem ne halmozd az élvezeteket, hagyd a fenébe az ismeretlen összetételű táplálékkiegészítőket! (OETI szám van rajta legalább??? :twisted: Keress rá az InnoPharm weboldalára! Nem túl informatív! :evil: )

Babszika!

A pirosak a Mediamarkt, a kékek az Elektroworld. Így egyszerűbb! :wink:

rambóka

Köszi Rambó.... sztem szőkének születtem :wink:

babszika

Monácska!

Hogy miért most jött ez a tünet, nem tudom.
Az alma nagyon jó hasmenés ellen!! Ami még nekem bevált, bár tiltólistás az a banán. Bár nem voltam nagy gyümölcsevô pár hétig
ôrülten kívántam és jól is esett. nem ittál, ettél tejeset, tejfölöset?
Nálam attól lett ugyanilyen súlyos hasmenés...
Vigyázz a folyadék vesztésre. A gyógyszertárban lehet kapni valami port amit ilyenkor kell inni és az ionokat(??) tartja egyensúlyban. Hogy is van ez Rambóka? Te biztos tudod.

Jobbulást!!
lona1

Csajok!

Szeretnék kérdezni valamit.
Olvasom már egy ideje, h kinek mitől van hasmenése... a Met teszi ezt? Úgy értem, h mellette muszáj azt enni, ami a diétában van foglalva, vagy ha mégis mást is esztek, akkor megbosszúlja hasmenéssel?
Vagy mitől van ez a hasmenéses dolog?

babszika

Szép vasárnapot mindenkinek!

Mniki Boldog Szülinapot!! Késve de nagy nagy szeretettel!

Apple akár pé miatt is lehet kicsi vérzés,de lehet a hsg is bekavarhatott.

Csipi :x :roll:

Charlott nekem semmi gond nem volt a bogyó szokatásával(egy hasmenést leszámítva, bár mostanság néha előfordul,hogy igyekeznem kell wc-re :shock: :roll: :lol: )
Nyáron néha én is szédültem (vérnyomásom alapból alacsony) sok vizet igyál! nekem jobb lett.
Emelni úgy emelj,hogy neked jó legyen,a dokit ez nem érdekli.

Anyoooka??

Okr várom a talit,hogy végre láthassam Adát és persze titeket Dorottyával!

Monácska passz :roll:
Lehet magától rendeződik.

Babszika mensi gyanús a görbéd de minden lehetséges!
luteális fázisod rövid szokott lenni?

Zebrám még nincs ,viszont van cicusom! :lol: Dagaszt és dorombol
Kép
Vendég

7kincs!
A luteálisom ált. 13 napos.... szóval, elvileg még van idő megjönni pirinek :evil:
A cicád szemein is látszik, h nagy kópé :lol: :wink:

babszika

Sziasztok!

Na Rambóka akkor én is el voltam tájolódva.Én nem az elektroworldre gondoltam.De a másik is kék.

Csajok mondjatok nekem valamit erre!
Kép

Így zajlott minden bennem,ÉS 18-án voltam röngenen a csuklómmal.Nem hittem benne,de azért szóltam,hogy lehetséges babóka a pocakban és így adott rám egy ólommellényt a hölgy.
Szerintetek lesz valami baj a babókával ez miatt,vagy csak minimális sugárzás érhette???

Kép

Kép
lecso

Apple: a HSG után én is vérezgettem egy kicsit. Fel is hívtam a dokimat, de azt mondta, hogy a méhszájat kellett tágítgatni a katéter miatt, úgyhogy azon lehet olyan kis seb, ami vérzik. Nekem két nap alatt elmúlt.

csipi78: nem azért nem akarom bent bevenni, nehogy megtudják, hanem azért, mert nem mindig tudok rá enni és nem tudom, hogy nem leszek-e rosszul tőle. Egyébként ma délben is vettem be belőle, tehát mával indul a 3*850mg. Mennem kell így iratni, mert így gyorsabban fogy. Kaptam egy ismerősömtől meforalt. Még az apukája szedte. Ez is ugyanaz, mint a merckformin? Más valamiben? Sajnálom ezt a herce-hurcát a hűtőddel :(

Köszi.
vicky79
Budapest III. kerület

Babszika!

Én is! :lol: De mostmár melíroztatom! :D
Egyébként azért kékek és pirosak, mert a legendásan nulla névmemóriám nem képes az "elektro", a "markt", a "world" és a "mega" szavakat a megfelelő kombinációban alkalmazni! Ugyanis kicsiny városunk kínálatát még egy Elektropont nevű műintézmény is gazdagítja! :twisted:
Színek alapján viszont könnyen azonosítható, h. éppen melyikről beszélek! :lol:

Ha vásárolni akartok, érdemes körülnézni márkaboltokban is!
Ugyanis tavaly anyuék Gorenje sütőjét végül a márkaboltban vettük meg, mert a "pirosak" ismételten annyira taplók voltak, h. inkább elmentünk a Gorenje márkaboltba, ahol az eladócsaj felhívta a főnökét, amikor mondtuk, h. a "pirosban" egy tizessel olcsóbb. Erre egyből engedtek annyit, mondván, h. a márkabolt sem adhatja drágábban! Ki is hozták ingyen és még gázszerelőt is ajánlottak, aki beköti! :D

A másik, h. érdemes megnézni a hátulján lévő kis fémlapon, h. kik gyártják, ugyanis pl. a mi Bosch mosógépünket még a németek gyártották, amit anyuék vettek ugyanolyat, azt már a lengyelek! De legalább nem a kínaiak! :twisted:

A harmadik, h. érdemes elkérni a szervízlistát és felhívni párat, h. tényleg szervízeli-e vki! :twisted:
A Candy-t pl. Pécsen senki! Szállítathattuk volna Pestre, ha megdöglik! :evil: (Pestiek előnyben!)
Meg nem árt megkérdezni a szervízben, h. a héten hányat hoztak be az adott termékből javíttatni, mert vannak dolgok, amik szinte egyszerhasználatosak! :twisted:

Nem utolsósorban pedig a Nők Lapja Cafén tematikus topikon rákérdezni/utánaolvasni, h. milyen tapasztalatok vannak róla!

Kincs!

Ez gyönyörű!!!!! Füstszínű cirmos! Imádom a kis csíkos seggüket a macsekoknak!
(Sajnos úgy tűnik, h. lassan mindegyikre allergiás leszek! :cry: )
Azt nem is kérdezem meg, h. hol alszik! :lol:

rambóka

Rambóka mint édeskisdorombolószőrgombóc szívesen látnám a lakásban de a koszt nem akarom :? .
így a garázs a lakhelye ez a kép a hintaágyon készült ott ettünk sajtot aztán almát szedtünk közösen :D

A kékek pirosak témával én is így vagyok, ha a férjem autó vagy telefon után érdeklődik márkát nem de színt mondok !:lol:
A metformin szedésével is szerencsém van mert reggel este szedek 850-et, így a levélen kettessével csomagolt bogyók nagy segítséget nyújtanak mikor délben rohanok bevenni a reggeli adagot...és kiderül hogy már rég lenyeltem..nem tudom mi lenne ha így nem tudnám követni :roll: túladagolás..
Volt hogy elfelejtettem bevenni az esti adagot és másnap 3szemet szedtem be, hogy a követhetőség megmaradjon,de használtam már alkoholos filcet is :lol:
Vendég

Sziasztok lányok! Végigolvastalak Benneteket is, és azt szeretném csak mondani , hogy Lecsó nyugi, nekem a sugárzás a szakmám, jó tetted, hogy kértél kötényt ( amit ha nem vagy babás is kellett volna kapnod), de ne izgulj,biztosan nem ártott meg az a dózis.
Csipi, olvastam az Őrsön kinézett dokidról, voltál már nála, mit gondolsz róla?
Vendég

Kincs, Vicky, Charlott köszönöm! Mára teljesen beparáztam! Vérzés nincs, csak erős nyálkás barna vmi. Bocsi, undorító! Tegnap délután óta :cry: Csütörtökön volt a HSG. Pénteken teljesen jó voltam, aztán szombatra jelentkezett.
Pé nem hiszem, mert ma nagyon lent volt a hőm! Seb, lehet? De egyáltalán nem fájt mikor a katétert fölhelyezte. Nagyon óvatos volt a doki. Jaj, nem tudom mi lehet! Holnap reggel rögtön hívom a dokit. Kár, h nem hétköznap van :evil:

Kincs, édes nagyon a cica!

Vicky, én meforalt szedek, de sajnos nem tudom miben különböznek.

Monácska, jobbulást!

Anyooka, hő?

Kép
apple

Rambóka!

Maca Vibe-t, és folsavat szedek még a Diabesten kívül, semmi mást. De akkor elhagyom a Diabestet......

Teljesen kész vagyok már. Enni sem merek.
Remélem holnapra jobban leszek!

Lecsó!!! A hőmérőt azonnal dobd el!!!! Mit idegeled magad???? Menj el uh-ra, és nézess HCG szintet, de NE hőmérőzz!! Elég, ha egy kicsit rosszabbul alszol, vagy korábban ébredsz, és már is paráztat a hőd! Tessék sziveslenni azonnal elrejteni mélyre a hőmérőt, vagy megkérni apácskát, dugja el!!! Terhes vagy!!! Ne idegeld magad kérlek!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lecso!
Sztem is csak arra gondolj, h nem véletlenül lett + a teszted!!!!!
Téged választott a babád, és ne félj!!!!!! Ne a negatív dolgokkal foglalkozz, hanem mindig gondolj a babádra és mindig beszélj fejben neki, h érezze, h szereted!!!!! Ha a pozitiv dolgokra gondolsz, akkor azt vonzod be!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok !!

Köszi a metes tanácsokat, próbálok 2-3 óránként enni (persze diétásat), lehet, hogy itt a baj. Megszoktam egy nap háromszor egyek, közte nem!

Ma megint jelentkezett a vérzésem, de remélem most már tényleg elindul.

Kincs: gyönyörű a cicád!!!!!!

KépKép
charlott

Sziasztok!

Bíborlány:Írtam püt!

Csajok köszönöm a bíztatást!

Jó éjt mindenkinek!Szép álmokat!

Kép

Kép
lecso

megvagyunk, ha vki hiányolt volna :D
lecsó, jaj de jó!!!
kincs, cica gyönyörűűűű!!!
niki, bódog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

más nincs. növünk. nagyon. én meg csak szuszogok.....
szombati buli hány órától lesz??? férjmentes lesz végül??
dimet

Sziasztok!

Kincs, nagyon édibédi a cicusod!

Monácska, jobban vagy már?

Lecso, ne hőmérőzz tovább, csak idegesíted magadat vele!!! Ott lakik a babóka a pocidban!!!

Charlott, mi a helyzet? Mensi?

Lafim, hogy telt a hétvége? Család?!

Lányok, nem én rejtegtem a másik zebrát! Hőm ma reggelre 36,6 és az éjjel meg is jött. Igaz, nem túl erős, de piros, barna nélkül!!! :lol: :lol: Most először! Annyira örültem neki, hogy majdnem elsírtam magamat. Mégis működök rendesen :lol: :lol: Azt meg tudtam, hogy ez a hónap esélytelen babailag, kihagytuk a legfontosabb napokat.

A luteális fázisom viszont megint csak 12 nap volt. :roll: :? Ez mitől van, ilyen progi mellett?!

Csütörtökön megyek, iszom cukrot :? és megcsapoltatom magamat... Többi hormonra és az inzulinra is kíváncsi vagyok...

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Nálam sincs zebra.... új hónap, új remények! :lol:
Viszont ma már dolgozom és tele vagyok munkával.... szóval, neki is állok.... :(

babszika

Anyókám, de ismerős ez a ticker!!!!!!!!!!!!!HM..........Ez volt az uccsó tickerem! :wink:
Vendég

Lecsó, ne paráztasd magad feleslegesen!Babás vagy!Én is hőmérőztem még utána de aztán rájöttem, totál felesleges!!!!Mert csak hergeltem magam!!!!

Kincsem, cukkki a kiscicó!!!!Mi van veled???Magadról alig-alig mesélsz!

Csipikém, hát nem akar ez összejönni, de szép kis amazonpárost alkottok!!!! :wink:

Apple, ne izgulj, ilyen nekem is volt hsg után!!!!!Elmúlik!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors dobok fel egy görbét, aminek most én annyira, de annyira örülök! :D:D:D:D

Volt nyálka, alacsony, ma meg magas hő, meg együttlét is, uh. minden tuti, remélem előbb-utóbb a baba is bújkál majd. :wink: :D:D:D Erősítsetek meg lécci hogy ebből még bármi is lehet! :)

Kép

Azt azért el kell hogy mondjam a fórummal kapcsolatban hogy van egy pár dolog amit egyáltalán nem értek. :oops:
Mi ez a luteális fázis, meg progi mérés, meg mittomén?! :) Valaki világosítson már fel lécci! :D

Köszi!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lafim, akkor ezért volt olyan ismerős mikor megcsináltam... De nem tudtam hogy kié volt... Hátha szerencsét hoz! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?