Sziasztok!
Popsikrém: Mi nem használunk semmilyet
Olyan macerás, és így is szép a bőre. Ha probléma lenne, biztos akkor kellene, de a védőnő is meg szokta dícsérni, hogy milyen szép Lilla bőre.
Fürdetőkrém: Mi is azért szeretjük, mert illatanyag-mentes. Sőt, pár naposan Lillának hámlott picit a bőre, és mondták, hogy dörzsöljem jó bőven be fürdetőkrémmel fürdésnél, nem is muszály lemosni, attól jobb lesz. Mondjuk azért lemostam, de tényleg szép lett tőle.
K vitamin: Már Dorkánál is ki voltam akadva, hogy vajon miért kell ilyen, az anyatejnek elvileg indent kellene tartalmaznia, amire egy babának szüksége van, nem? Mondjuk azért adom neki, de pl. abban is vannak eltérések, hogy a régi dokinénink 3 hós koráig aatta, most ez azt mondja, hogy fél éves korig kell...
A Dvtiamin is nevetséges, egy angol ismerősömnél kérdeztem rá, hogy náluk hogy adagolják, és még csak nem is halott róla. Pedig hát pont az angol-kór miatt adják, ott sokkal kevesebbet süt a nap...
És akkor az oltások miatt még nem is háborogtam...
Nelli, akkor írsz majd sms-t? A pöttömös elérhetőségek közt van a számom, ha nincs meg... Jövő héten készülök be úgyis a kórházba 6 hetes kontrollra, majd benézek hozzád, ha bent vagy...
Kitta, tessék aludni, pár hét múlva már úgysem lesz rá lehetőséged!!!! Visszasírod még a régi szép időket!
Munkahely
Ildi, sajnálom a kórházat... Pedig azt hittem, a Szabolcs utcát már bezárták... HAjrá felújítás!!! Már nagyon a finisben vagytok!
Dóri, Nagyfiadnak boldog szülinapot!!! MArci halálédes, ahogy mosolyog!!!
Egészségügy: Én az egészet nem értem. Ha már egyszer elkezdték a "racionalizálást" érteme zalatt a kórházbezárásokat, vizitdíjat, potyautasok kiszűrését, stb, akkor miért nem várják meg, hogy működik-e így a rendszer, és csak akkor többiztosítózni? Én attól tartok, hogy ennél még rosszabb is lesz...
Angie, gratula a duplázáshoz!!!!!!
Mi voltunk pénteken a 6 hetes Uh-n, kicsit izgultam, mert mostanában olyan sok rendellenességet szűrnek ki... Szerencsére minden rendben a fejében, pocakban, csak a jobb csípőjénél van minimális eltérés, de olyan kicsi, hogy terpeszpelust sem adnak rá, csak kicsit tornáztatni kell... Az 1-es gyermekklinikán voltunk, időpontra menünk, és egyből hívtak is be minket, ahogy odaértünk, olyan jó volt!