Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem sem az első babám lett volna, már én is tapasztalt anyuka vagyok...Lányaim - az első házasságomból -13 és 16 évesek, párom fia 21. Csak szeretnénk egy közös bébit is...de úgy látszik, nem olyan egyszerű dolog ez ennyi idősen. De nem adjuk fel!
Ezért keresek olyan orvost, aki lelkiismeretes, és odafigyel a dolgokra.
Vendég
 


Szia Mindenkinek!

Csak egy pillre van erőm idepislantani.Alig bírtam éjjel aludni.Második éjjel... :S Elfelejtettem már,hogy a harmadik harmadban újabb próbatételeken (hasogató derékfájás,viktoriánus pihegés,elnehezedő,zsibbadó végtagok,stb adta kihívások) és a 24 órás ügyeletre felkészítő tréningeken kell átesnie egy kismamának. ;) :P Pedig az idő is enyhébb,és Marcum is lecsillapodott kissé.Igaz,hogy továbbra is pörög ezerrel,de legalább már nem igényli,hogy mindig vele legyek.Mert egy ideje ez volt a visszatérő heppje:ha nem is építek,mászok,gyurmázok,stb. vele,csak üljek ott.Persze ez a ragaszkodás egy cseppet se volt a terhemre,épp csak annyira fáradékony lettem,hogy mint az első hónapokban,néha arra riadtam,hogy horkantok egyet. :lol: Iagzi kalandtúra a gyermeknevelés,-gondozás.Néha tele a hócipőm,de az csak múló bosszúság,többnyire hormontépázta idegeim becsődölése.Gyúrok ám a kétbabás állapotra.És már nagyon várom,nem siettetem,de nagyon várom,hogy egyszerre ölelhessem meg csimotáim,ha engedik persze... ;)

Luca68!Üdvözöllek közöttünk!Gartulálok lánykáidhoz-húúú,velük se lehet könnyű,már kész nők-,és végtelenül sajnálom,hogy elment a közös baba.Mindkét várandósságom előtt nekem is voltak vetéléseim,de nálam nem kellett beavatkozni.És a korai magzatvesztés után három-négy hónappal mindig megfogant a várva-várt.Szóval:mindent bele! :D
Megdelejezünk,s nemsokára te is arról számolhatsz be,hogy minden elfogyasztott finomság szűknek érzi a bendődet... ;)

Zsu!
Kellemes időtöltést a meglepetés vendégekkel!Tutira jó hangulatban fog telni.Jaj,de szívesen grilleznék én is.Sajnos,továbbra se jött még össze az aranyparti bográcsozás.Sose ér rá senki,meg aztán elég érdekesen mutatnék lehunyt szemekkel egy vidáman beszélgető társaságban.

Bogi!Végtelenül sajnálom,hogy nem úgy sikerült a nyaralás,ahogy azt terveztétek.Legközelebb tutira jól sül el,hiszen most már tudjátok,mire számítsatok.

Piros!Szentendrén szoktak családi hétvégéket szervezni,amikor egy négy fős család 1500.-ftért mindenféle érdekeset kipróbálhat.A kenyérdagasztástól,a csuhébaba készítésig.Persze ez csak másodkézbő ötlet,mert mi még nem voltunk. :oops: Csak tervezzük.Elég gyakran vagyunk így:tervezünk,de nem kivitelezünk.Tegnap be is sokalltam kicsit,mert annakidején nem ilyen voltam.Hiszen Marcuval is nem sokkal ezelőttig mindenfelé elkerekeztünk,stb.hisz' tudod.Leereszetettem kicsit,és kezdek elbutulni,de mert felismertem a bajt,inenntől már gyerekjáték lesz orvosolni...

Bocsi a többiektől,de most nem bírok itt ülni többet.
Mindenkit ölelünk és puszilunk!

SZép estét!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Olyan aranyosak vagytok hogy biztattok, nem baj, hogy így "babátlanul" is írok? Aztán majdcsak előbb-utóbb én is kisgyerekes anyuka leszek...

Babinti!
Nagyon jó Neked, nagy élmény lehetett a kis Emmát látni!
Én is annyira vártam már amikor megláthatom a picit legalább ultrahangon!Remélem, azért még lesz benne részem...
Amikor a csajokkal voltam várandós, ilyen 4 D-s ultrahang még nem volt.
Egyébként annyira nem nehéz velük, mert sokat voltam egyedül velük, és mindig meg kellett találni a közös nevezőt. Ezért nagyon jó a kapcsolatunk, minden problémát meg tudunk beszélni.Igaz, most tényleg más jellegűek a megoldandók, mint pár évvel ezelőtt...

Bogi!
Ne keseredj el, hogy a nyaralás nem volt zökkenőmentes, és nyugodtan érezd Magad szuper Anyukának!
Mert nem az a jó Anya, akinek tökéletesen "idomított" gyerekei vannak, hanem az, aki mindent megpróbál megadni nekik.Ilyen pici gyerekekkel nyaralni menni igazán embert és türelmet próbáló dolog, ezt csak becsülni lehet mindenkiben, aki vállalkozik rá.
Úgyhogy tényleg nem azt kell nézni, hogy mit szólnak mások a gyerekek viselkedéséhez, ha valami nem tetszik nekik, csinálják jobban.
Én is tudnék mesélni kisgyerekes nyaralásainkról, hát néha mi is alakítottunk nagyokat...De ki nem? Csak az, aki naphosszat ül a négy fal között, vagy letámasztja a gyerekét a tévé elé, mert addig sincs vele gond...

Üdv Mindenkinek!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Csajok!
Most úgy elszégyelltem magam a gyerekek miatt. Hiszen én itt csak panaszkodok, és arra nem is gondoltam, hogy a gyerekeknek azért a fegyelmezés ellenére is jó buli volt, ha őket kérdezi valaki, ők azt mondják, hogy jó volt, és sorolják az élményeket. Szóval levonom a végső konklúziót: A nyaralás jó volt.


Luca!
A 68 talán a születési éved? Bocsi, nem akartam így indiszkrét módon rákérdezni, hogy "Hány éves vagy?" :) :)
Mert a párom is akkor született, és őt sem találom úgy, hogy benne van a korban. Ha korán kezdi, neki is lehetnének már ekkora gyerekei. Sőt nem is olyan korán kezdte volna akkor!!!!
Szóval nem vagy lekésve a közös babáról, majd mi beléd beszéljük, ahhoz nagyon értünk!
És persze, hogy írhatsz, hiszen vannak gyerkőceid :) A kor nem számít, csak a lelkület. Te meg nagyon sok tanácsot tudsz adni nekünk, pl. nagyon tetszett amit Nekem írtál, mert én még benne vagyok a kisgyerekes létben, és másképp látom belülről, mint Te, aki tudod, hogy nem eszik olyan forrón a kását. :)
Szóval tuti, hogy előbb-utóbb Te is azt fogod írni, hogy megint két csíkos vagy, aztán az első UH-n pityeregsz a petezsákon, aztán azon, hogy dobog a szíve, aztán azon, hogy kukaca van, vagy punnusa :)
Hajrá!!!!

Piros!
Bocs, nem értünk oda, mert hülye módon elkezdtünk pakolni, és azt vettem észre, hogy 5 óra, aztán 6, aztán 8.
Ma viszont készülünk tényleg a Bogármesére. Azért nem is iparkodtam, mert tudtam, hogy Tamás ott van, nem unatkozol egyedül :)

Na puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Nővérem segitett felrakni a gyerekek "vonalzoját" mert én tiszta kuka vagyok az ilyenekhez.Majd probálok irni is otthonrol.
Puszi mindenkinek.

Kép[/url]
Kép
Kép

seszter
samu eszter
 
 


A 68 tényleg a születési évem, ennyi idős vagyok...
A Luca nem a saját nevem, de annyira tetszik! :D
Holnap este megyek a "Zsolti" dokihoz.Remélem, mindent rendben talál.

Hogy telt a hétvégétek?Mi a barátnőmékkel és a nagyobbik lányommal kerti partiztunk, az udvaron készült az ebéd.Tök jó volt, rám fért egy kis kikapcsolódás.

Lassan menni kellene dolgozni, de annyira meg vagyok fázva, holnap visszamegyek a dokihoz.A műtét után csak egy hétig tartanak táppénzen, annyi idő alatt hogy lehet kiveherni egy ilyen traumát...nekem még nem sikerült.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak röviden, mert "élménynap" volt ma és teljesen kipurcantam. Apjukomnak Pestre kellett menni, mert este érkeznek anyámék repülővel és ő hozza haza őket. Na innen jött az ötlet, hogy akkor csináljunk egy pesti kirándulást. Július 7-ig van un. gyereksziget a Hajógyári szigeten. Kitaláltam, hogy a vasútig elviszem a kocsimat, azután együtt felautózunk a Batthyany térig, onann hajóval a szigetre, műsor és vissza HÉV, metró és vonat haza.

Na ez szép terv volt. Persze Dávid már felfelé hisztizett az autóban, a hajó nem akkor ment amikor a net írta, egyik játék sem volt elég izgi mind a háromnak, valamelyik mindig éhes avgy szomjas volt avgy pisilnie kellett, a hajó visszafelé lerobbant, a vonaton hárman háromfelé szaladtak..

Szóval a szokásos. Apjuk persze nem jól tűrte a gyerekeket és ezen mi is jól összemoroghattunk. Mindezt a 12. házassági évfordulónk alkalmából. Vacsiért beugrottunka Tescóba és mire hazaértünk Dávid elájult a fáradtságtól az autóban, így őt csak átpelenkáztam és bedugtam az ágyba. Sára persze a vacsi után "új erőre kapott" és azt hitte még játszani akar, így itt kicsit kiborult a bili és rá kellett szólnom, hogy alvás van. Két percen belül aludt, mint a bunda. Nem csoda, hisz már véreres volt a szeme a fáradtságtól.

Kíváncsi vagyok mi lesz a nap rezüméje a gyerekeknél!!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Én csak gyorsan, mert férj már tüntetőleg bevonult a hálóba :?
Nekünk nyaralás szuper volt, majd jövök beszámolok.
Az itthoni pancsolós nehézségek után igazi vizicsibe lett a kis drágánk, és egész jól aludt is. Szóval JÓ VOLT. Majd ha lesz időm és kiküzdöm magam a halom vasalni való mögül, akkor jövök.

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hetet kívánok!

Bogi!


Légyszíves írd meg, hogyan jutok el a doki rendelőjébe autóval! Köszi!
Vendég
 


Szia Luca!
Sajnos nem tudom, mert amióta az új helyen van, nem volt vele dolgom, és nem tudom azt sem, hogy hol a rendelője.
A fogigátlómat 300 Ft-ért íratom fel a háziorvossal, úgyhogy gőzöm sincs, hogy hol van sajnos.
Beszéltem kismamákkal, akik hozzá járnak, de csak annyit mondtak, hogy szép a rendelő és UH is van.

Most hívtam a barátnőmet aki hozzá jár: Konini u. 17.

www.utvonalterv.hu oldalon beírod a Te címedet, meg ezt, és kiadja az útvonalat gépkocsira vagy gyalogosan is.
Szuper ez a program!


Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Bogi!

Köszi, megnéztem a térképen, valahol a Szabadhegyi iskola körül lehet, biztosan megtalálom.
Vendég
 


Sziasztok, üdv "újemberkék" :D
látom telik a nyár...
nálunk is eltelt az első hét a VAKÁCIÓból, mert fiamnak már bizony az van :D és ez a nagy meleg nem kedvez a kinti progiknak..igy nálunk is vannak a napi összezörrenések, :( igazából nekem is ez az első 3gyerekemvan nyaram :D
Barni szombaton töltötte az első évét !! szaladgál és két szóval büszkélkedhet: hinta, Detti :D
a talira remélhetőleg mi is odaérünk már végre, ha jól értettem zsuéknál lesz majd legközelebb ?
Bogi, olvastama beszámolód :) semmi normáltalan nem volt benne :D
Ráhel, irtam privit, kérlek majd nézd meg.
Bea, Zsu, de jó is Nektek a tengerparton!!!!!
Babavárókat a nagy meleg miatt duplán nem irigylem, de a babavárás miatt igen :lol:
mi is max egy napos balatoni napokat kalkuláltunk be a nyárra..meg lipót fürdőt, tavaly egész jó benyomást tett ránk a gyerekmedencés rész.
amúgy meg marhára szalad az idő, már mindjárt július... :shock:
na felkelt a kishusim
puszi Mindenkinek!
üdv Erzsi
erzsi100
 
 


Sziasztok!

Erzsi!

Bocsi, teljesen kiment a fejemből hogy Barni meg már szülinapos!

Ezúton is nagyon sok boldogságot kívánunk neki szülinapja alkalmából!!!!

Csajok!
Hogy telnek a napjaitok? Mi Krisszel nemrég jöttünk be, egyszerűen nem bírtam tovább a meleget, és kivételesen kicsi fiam sem tiltakozott.
Nálunk épp pizza készül, Dia csinálja tök egyedül, úgyhogy nagyon jó dolgom van!! Tegnap a terhességem alatt most először iszonyúan megkívántam valamit, méghozzá a halászlét! Tamás hajlandó volt este hozni nekem, pedig jó messzire kellett mennie !! De én olyan jól bekajáltam!!
na, ennyit kajákról! Írjatok sokat!!

Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Nálunk most meggyleves szezon van. Úgy háromnaponta kell főznöm. Ebben a melegben leginkább ezt eszi meg az uram. Monduk a ygerekek annyira nincsenek oda érte, de megeszik.

Viszont állítólag holnap 15 fokot esik a hőmérséklet! Ideje lesz, emrt lassan az összes medencével rendelkező barátunkat avgy ovistársat végiglátogattuk már. :wink: Ma kb. 4-től 7-ig foylamatosan vízben voltak a kicsik. Annánkat meg felraktam a buszra reggel és elment táborba a Balcsihoz. Már most hiányzik! :oops:

Boldog szülinapot, Barni! Hihetetlen, hogy már eltelt egy év! Még szerencse, hoyg csak a ygerekek nőnek és mi mindig ilyen fiatalok maradunk :lol:

Üdv!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok csajok!

Na, voltam a dokinál.Nagyon rendes volt.Szerencsére minden rendben volt.Kicsit meglepődtem, szerintem tök laza.(Az eddigi dokim nem ilyen volt.)A rendelője az valami szuper!Annyira jól néz ki, barátságos.A várószobát elfogadnám itthon nappalinak...Gyorsan odataláltam, hála Boginak és az útvonaltervnek.
Mindent elmondott, alig maradt kérdezni valóm. :D Van ultrahangja is, ott is megmutatta, hogy mit lehet látni.
Szóval szerintem maradok nála.Legközelebb akkor kell menni, ha összehoztuk a bébit.Meg persze előtte 3 hónapot várni kell...
Csütörtökön megyek dolgozni, már összevakartam magam annyira.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem nagyon volt időm irkálni egy picit pótolom.
Nálunk a gyümölcsök fogynak ebben a melegben a legjobban.Már érik a sárgabarackunk,csak a ruhákbol nem jön ki a gyümölcsfolt :roll: .
A gyerekek alvásideje teljessen eltolódott :cry: .Reggel korán kelnek,délután késöbb alszanak ezért este későn fekszenek.Borzalmas,nem tudom összehangolni őket,1 vagy 2 mindig ébren van.

Voltunk Győrben a múzeumok éjszakáján.Jó volt,bár lehetett volna több,szinesebb program.Mivel sikerült egy szabad estét kikönyörögni anyukámtol(na jo ,nem kellett könyörögni,csak kérni és igérni hogy hamar megyek másnap)nyugodt szivvel ellehettünk kettesben az urammal.

Annyi dolgot akartam volna irni de nem jut eszembe miről :oops: .Egész nap tervezgetek aztán mire leülök kimegy a fejemből.
Késő van megyek aludni ,jo éjt mindenkinek!

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Mint látjátok elég késő van már :)

Nem is meséltem, képzeljétek a nagy nyaralás közepette keresett egy bácsi. A győri TIT-ből a Kertbarátok Egyesületétől. Kertépítő márnökök, kertészmérnökök és kertbarátok vannak itt. Szóval kollektíve olvassák a Vasárnapi Kisalföldben a csillagászati cikkeimet, és szerdán este csillagászati előadást tartok nekik. Az előadás nyilvános lesz. Szóval mivel napközben nem tudom, ezért most éjjel állítom össze az előadás anyagát.
Vagyis már van egy, csak frissíteni kell.


Kaja ügyben mi rosszul állunk. Nagyon rosszul esznek a lányok ebben a melegben. Lili eddig is ilyen volt, de Katica állandóan evett, most meg szinte semmit. A málnát lopkodják a szomszédból, azt imádja, meg a dinnyét. Most Katica is fogyott egy kicsit, Lili meg eddig is gebe volt :)


Erzsi!
Boldog szülinapot Barni babának!
Semmi normálatlan nem volt benne :) Ez tetszett. Annyira imádom, hogy mindannyian át tudjátok érezni ezt az egészet :)


Piros!
Szóval azért nem jöttetek hozzánk, mert nincs medencénk? :) :)
Ma voltunk megnéztük a Bezerédj Kastélynál a játszóteret. Egész jó, bár annyira nem voltam tőle elragadtatva. Éles finomhomok van ott, ami eléggé dörzsölős. Jobb lett volna, ha rendes sárga finomhomokot tesznek oda, na de ne legyünk telhetetlenek.
A játékok tényleg jók, és nagyon sok gyerek is volt.

Zsu!
Nem lehetne Diát néha kölcsönkérni? :)
Bár ahogy végiggondolom, én ugyanezt a szerepet töltöttem be anno, mikor a húgom született :)


Luca!
Örülök, hogy tetszett Zsolti bácsi. Nekem is nagyon szimpi volt mindig. Én már régebbről ismertem, mert amikor még a Győri Balett Művészeti Szakközépiskolájában dolgoztam, akkor egyszer mentünk Szlovákiába egy fellépésre, ahová vittük a Zsolti kislányát, ő volt a kis konferanszié, és nekem kellett rá vigyáznom. Meg Zsolti volt az Igazgatónő nőgyógyija. Akkor nekem még semmi közöm nem volt hozzá, csak akkor ismertem meg személyesen. Aztán amikor először pozitív lett a tesztem, akkor felhívtam Kofi doktort, aki most onkológus, de szülész-nőgyógyász volt, és a családunk legjobb barátja, hogy kit ajánl, és a Zsoltit mondta. Aztán kiderült az első találkozáskor, hogy a férjem és Zsolti családja egymás mellett laktak, ők ismerték egymást, Zsolt előbb megismerte a férjemet, mint engem :)
Aztán nekem is a 8. héten műtét lett a vége annak a várandósságnak, és kerek 3 hónapra rá fogant meg Lili. Vele is voltak gondok, de ő már erősen kapaszkodott. Egyébként azt mondják, hogy ilyen műtét után könnyebben is jön a terhesség, mert erősödik a nyálkahártya.
Hát nekem bejött. Úgyhogy Neked is mindent bele!

Eszter!
Azért az is jó, ha a nagyi bevállal 3 gyereket :)
Már én is úgy vágyom egy moziba. Persze a párom rögtön azzal jön, hogy drága, olcsóbb megoldás is van, de az nem ugyanaz :)

Na megyek, készülök az előadásra!

Orsi, Andi, Kriszti, és a többiek! Merre vagytok?

Kriszti!
Képzeld apával mekkorát nevettünk a Balatonon. Az egyik kishajót Mamintinek hívták :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Luca, jaj, a 68-as még nem idős! Mondja ezt egy 70-es. :) Több ismerősöm is 40 fölött vállalta az elsőt. Persze volt, akiről nem hiszem el, hogy annyi. :) Van egy kolléganőm, aki a dokidnál szült, és neki köszönheti, hogy mindenki ép és egészséges! Úgyhogy én csak jókat hallottam róla.

Bogi, ne keseredj el, ha az embernek egy hisztis kölke van, akkor is utálatosan néznek rá azok, akiknek ilyen még nem volt. Nekünk az egy leánnyal is voltak nagyon kínos jeleneteink, égett a pofám, hogy nem tudok a saját kölkömmel mi kezdeni, de még jobban dühített az a buta, bamba kép, amivel bámultak bennünket, mint valami cirkuszi látványosságot, mondjuk egy hárompúpú tevét. Azóta, ha más gyereke hisztizik, az engem nem zavar, mivel tudom, hogy nem nekem kell megbírkóznom vele. :) Viszont rettentően együtt tudok érezni a szülőkkel! Egyszer a liftben hisztizett a leány, és egy idősebb hölgy jött velünk. Egyszer csak azt mondta a leánynak, hogy "olyan csúnya vagy, amikor sírsz". Erre a leány meglepődött, és abba is hagyta. :)

Piros, most már légy szíves, világosíts fel: mi az a csillagtúra?

50 km-es körzetbe nem tudom, hogy belefér-e Nagycenk. Ott van kisvasút, meg mozdonykiállítás (fel lehet mászni), meg a kastélyudvar, ahol lehet szaladgálni. Csak sajnos ez régi infó, nem tudom, hogy most mi ott a helyzet.

Kép
Kép
nyuszog
 
 


Bogi!

Próbáltam Neked írni IWIW-en, de nem megy el a levél.
Nem baj, hogy bejelöltelek?
Vendég
 


Sziasztok!

Nyuszog!
:) Csillagtúra. Az amikor, nem alszol ott sehol, hanem egy olyan sugarú körben mászkálsz, amit egy nap alatt meg lehet járni. Vagyis egyik nap keletnek indulsz el mondjuk 100 km-t, megnézed mi van ott, aztén hazamész a kis ágyikódba aludni, másnap nyugatnak indulsz, stb. A lényeg, hogy a szállás egy helyen van, és onnan mész el kirándulgatni. Nekünk a vizitúránk is ilyen lesz idén. Kilitin megszállunk, és minden nap csónakba ülnek a többiek, eveznek amíg akarnak, aztán visszajönek. :)
Szóval nem egy nagy valami :)

Ja, meg még az én kisalföldes csillagászati cikkeimnek is ez a címe:
Csillagtúra Farkas Boglárkával :)

Na kimerítettük a fogalmat.

Luca!
Nem gond persze, de írhatsz e-mailt is:
farkas.boglarka@bugyortudor.hu

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Nyuszog, látom, Luca a kislányod neve??!!Annyira tetszik, én is azért vettem kölcsön ! :lol:

Megnyugtató, hogy mindenki csak jót hallott a dokibácsiról! :D

Bogi!
Írtam e-mailt!
A férjemék is Kilitire szoktak menni vízitúrázni!Én még nem voltam velük, mert fősulira jártam és állandóan tanulni kellett, de már láttam a helyszínt, igaz csak sötétben.
Vendég
 


Sziasztok!

Bogi mindent megírt előlem :( Köszönöm a tippet Nagycenkkel. Ovis kirándulásra mentünk oda a tavasszal, de valóban jó úticél.

Mostanában szomszédolni járunk. Van ahol finom vacsit is kapunk :wink: ez sem rossz nyári program. Így a főzés gondja is megoldódott.... :lol:

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Luca, nekem ez a név annyira tetszik, hogy még nem is akartam gyereket, már eldöntöttem, hogy ha lány lesz, akkor Luca lesz. Csak azóta túl gyakori név lett. Születésekor a kórházban a kiságyra ki volt írva a neve, és egy korombeli hölgy és az anyukája jöttek a szobatársamhoz látogatóba. Megnézték Lucát is, látták a táblát, nagyot néztek, azután az anyuka azt mondta a lányának, hogy "na, ha lányod lesz, akkor Luca lesz". :)

Bogi, köszönöm a felvilágosítást. Mindig azt hittem, hogy a csillagtúrában a csillag az olyan, mint mondjuk a piros kereszt túristajel, és valami konkrét útvonalat jelent. Hú, nagyon ciki? :oops:
Viszont akkor mi is csillagtúrázni szoktunk. Csak most az üdülési csekkekkel kellene kezdeni valamit, és még mindig nem nagyon akaródzik csomagolni. Be kellene költözni a Rába Hotelbe pár napra, aztán napközben hazaszaladni azért, ami kell. :?

Lassan kezdődik a Győri Nyár, lesz program. Bár sajnos a gyerekprogramokhoz az egyik gyerek nagy, a másik meg még kicsi.

Kép
Kép
nyuszog
 
 


Jó reggelt!

Nyuszog!
Így van, jó a győri nyár, csak épp a gyerkőcöket nem köti le...

Luca!
Gratulálok a 3 gyerekhez, ha meglesz a legkisebb, igazi nagycsaládos leszel. Férjed fia is veletek él? Ó, eszembe jutott valami, egyél sok folsavat tartalmazó élelmiszert, pl. szezámmagot , az elősegíti a fogamzást! :wink:

Eszter!
Jó, hogy nálatok van sárgabari, mert egyébként nem lehet kapni. Én legalábbis eddig egyszer láttam, az is tök éretlen volt. Mostanság Krisz is össze vissza alszik, de már nem idegesítem magam, fő cél, hogy éjjel nyugiba teljen, mert a betegség óta nagyon nyugtalan.

Bogi!
Diát nem adjuk!! (a pizza egyébként nagyon fini lett) Szegényem viszont egy babatalinak nagyon örülne, de megint nem lesz itt..
Ha mindenkinek jó, jövő hét második felében összehozhatnánk valamit!!
Ja, és gratula az előadáshoz! Jól sikerült?

Piros!
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok a pesti kiránduláskor, és pont a házassági évfordulón. Dehát ember tervez...

Niki!
Hol az élménybeszámoló?

Ma már szerintem nem lesz időm többet jönni, pakolnom kell, hajnalban indulunk Horvátoszágba. Ezért most köszönök el tőletek, kellemes hetet, hétvégét mindenkinek, állítólag szombat környékén már jó idő lesz!!

Sok puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Luca!
Megkaptam, mindjárt válaszolok :)

Piros!
Bocsi, hogy lelőttem a poénodat :) Örülök, hogy ízlett a vacsi, és hogy Tamást is át lehetett csábítani.
Szerintem máskor is csinálhatunk ilyet.
A végére Katica is megbékélt Dáviddal.

Nyuszog!
Szerintem nem ciki, én sem tudom olyan nagyon régóta.
Mi is üdülési csekkel voltunk a Hotel Annabellában, ami egyébként a Rába Szállodához tartozik, vagyishát egy szállodalánchoz tartoznak, a Danubius Hotels-hez. Ez az Annabella van vagy 70 éves épület, de szépen felújították, és nagyon szuper lett szerintem a külső-belső medence, jók az animátorok is.
Nekem mondjuk a Hotel Anna-Mária Villa tetszett nagyon, de oda nem volt hely.

Zsu!
Jó utat!!!!!

Puszi: Bogi

Zsu!

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Zsu! nagyon jó utat és jó pihenést! Szívesen meghallgatjuk majd az élményeket a talin. :)
Így visszatekintve egyébként inkább kalandosnak jellemezném a vasárnapunkat. Azt hiszem sokkal lazábban kéne hozzáállnom (illetve hozzáállnia a páromnak) és akkor még élvezetes is lehet a sok csavar és rögtönzés.

Nyuszog! Abszolút átérzem amit írtál a gyerekek szórakoztathatóságáról. Nálunk enynire nem nagy a különbség a korukban, de már mi is polemizáltunk apjukommal azon, hoyg vagy sokkal nagyobb önálóságot kell adnunk Annánknak, hoyg ő is szórakozhasson, amíg mi a kicsikre felügyelünk, vagy őt vissza kell fogni. Pl. vasárnap a nagyobb mászóvárakat azért hagytuk ki, mert ha ő felmegy a kicsik is akarnak és persze még nem tudnának.

Bogi!
Tényleg nagyon jó volt. Tamás új lendületet kapott, hogy nálunk is legyen sütöde és kinti kajálgatás is. Úgyhogy jöhettek majd Ti is hozzánk.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon jutok gép közelébe,vagyis a fórum közelébe,mert napok óta a férjem vállalkozását próbálom népszerűsíteni.

Lóg az eső lába,de csak egy-egy csepp esik.A gyerekek hol bejönnek,hol kiszaladnak.Barátnőm volt itt a 6 éves lányával simán eljátszottak a 4 éves fiammal,igaz a 3 éves lányomat nem vették be a játékba. :(
Nem lehet tudni,hogy melyik gyereket mi köti le.Nővérem néptáncot tanít gyerekeknek.A férjemmel előadásra festettünk nekik díszletet,nem volt más megoldás ott voltak a gyerekek is a teremben ahol festettünk meg a táncosok is ott probáltak.Annyira elvolt a két kölykünk :D Nézték a táncosok probáját,be-be álltak ők is,meg a zenészeket nézték szájtátva.
Táncháztalálkozóra készülök velük egy ideje :? (már elég nagyok ahhoz hogy pár órát ellegyenek az aprók bálján)Tavaly az autonk adta be a kulcsot,Tatabányánál az autopályán!Idén meg még Mirjam volt tul picike,Na majd jövőre :P Fő az optimizmus!

Mirjam mászik!(már egy ideje)A szenzáció az az,hogy lefelé a lépcsőn,de fejjel előre!!! :oops: 2 lépcsőfok van a szobájukbol kifele,azt igy teszi meg,egy lila puklival meguszta a tanulást.

Ráhel nagyon féltékeny tud rá lenni.Próbálom őt is szeretgetni,még etetjük is ha kéri és megoldható.Igy is néha fellöki,ha nem látjuk.Ármin egyáltalán nem volt féltékeny egyre jobban tud játszani Mirjammal is.Bohóckodik neki Mirjam meg kacarász neki.
Ráhellel meg hintáznak,egy hintán :lol: Ráhel ül,Ármin meg áll mögötte és hajtja.

Mesét kell olvasnom,mennem kell.
Sziasztok!

seszter
samu eszter
 
 


Nyaralóknak jó nyaralást!

És hogy hol a beszámoló? Hát ahol a fejem, a vasalni, mosni, takarítani valók közt valahol fél úton.
Zazi a nyaralást jól viselte, viszont itthon már túl nyugis volt neki, hiányzott a pörgés, így mióta itthon vagyunk nem nagyon alszik, még éjjel is párszor megébred. Tegnap meg nem volt hajlandó vacsizni rendesen, így ma fél 5-kor keltünk! Mint a mosott sz@. úgy nézhetek ki.

Na mind1, azért röviden beszámolok:
Szóval az odafele út jól sikerült, direkt úgy indultunk, hogy szinte végig aludja az utat, de azért egyszer megálltunk,mint kiderült, kb 20 perccel a cél előtt, de legalább evett gyümit és utána jó kedve volt.
Aztán a panzióban kiderült, hogy a nekünk szánt szobában a németek meghosszabbították a foglalást, így mi átkerültünka szomszéd apartmannba, ami nekünk jobb is volt, Zazi kapott külön szobát és a kajája mlegítésén sem kellett sokat agyalnom, ráadásul az esti élőzene se hallatszott fel annyira. Első nap délután csak sétálgattunk, meg a panzió medencéjében fürödtünk, ez Zalánnak még hideg volt, így ő az árnyékban szunyált. Este sem volt gond az alvással és reggel is a szokott időben kelt. Másnap reggeli aztán délelőtt séta, ebéd után meg strand. A pancsolóba óvatosan kellett beleszoktatni, de kb 5 perc után úgy feloldódott, hogy alig lehetett kivinni, elnézegette a gyerek sereget, meg eltapcskolt a medence szélén, felhúzta magát állásba is, mert hát a víz felhajtó ereje megemelte a popóját :)
Aztán este vacsi, Zalán az étlappot olvasgatta míg mi ettünk, és minden vendég megcsodálta milyen édes gyerkőc ül velünk.
Éjjel már iszonyat meleg lett, így Zalán is megébredt párszor, de hamar visszaaludt, így másnap már hamarabb mentünk a strandra és többször vittük pancsolni a fiatalurat.
Így telt el minden nap. És egyedül a legutolsó pancsolásnál szóltak rám, hogy ne álljak bele a gyerekkel a pancsolóba, pedig máshogy a korlát miatt nem tudtam odatartani, de hát utolsó nap, egy fiatal srác volt a medenceőr. Na mind1. Aztán csütörtökön elterveztük, hogy nem megyünk ki a strandra, hanem még indulás előtt a panziónál fürdünk egyet, csakhogy kiderült, hogy a nagy melegben tönkre ment az autó csomagtartójának nyitója, ez elég volt, hogy a párom hangulatát elrontsa, így egy 10 perces locspocson kívül nem nagyon csináltunk semmit, hanem inkább elindultunk anyumékhoz, persze így Zalán épp nem volt kellően fáradt, fel is ébredt, mikor az út egyharmada után megállítottak a rendőrök közúti ellenőrzésre, persze minden rendben volt, de így tudtam, hogy a nem fogja bírni végig az utat Zazi, pedig a párom nem akart volna megállni, hát fogtam és a kocsiban etettem meg a gyereket, még jó, hogy épp főzelék idő volt, így maradhatott bekötve az ülésben.
Anyuméknál aztán szervízbe ment a párom a kocsit 5 perc alatt megcsinálták ingyen (ezért volt a nagy aggódás).
Aztán pénteken családlátogatás volt, egyik rokontól a másikig, hát persze hogy szegényem nem tudott aludni, este 5-kor szopi után úgy "zuhant" az ágyba, hogy másnap reggel 6-ig fel sem kelt, se fürdés se semmi.
Szombaton délelőtt végre kis nyugi volt otthon, anyum elfoglalkozott az unokával, délután meg már indultunk is haza.
Vasárnap meg anyósoméknál volt bucsu (fogalmam sincs milyen u vagy ú :oops: ) kicsit hangos volt a zene, így nem tudtunk sokat meradni, de nekünk még nem is volt lényeges.
Aztán azóta se nagyon bírok a kis gazfickóval, az itthoni játékok már nem bírják lekötni, bár talán most már sikerül neki aklimatizálódnia a hazai levegőhöz.
NA megyek én is pihizek még ha tudok valamennyit.
Kép Kép Kép

kancellárka
 
 


Erzsi!

Olvastam a privit, nagyon köszönöm hogy gondoltál ránk.

Jövő héten mindenképpen fogunk jelentkezni nálad, hogy beszéljünk az ajánlatodról.

Egyesületünk következő programja:


SZÜLÉSRE KÉSZÜLŐDÉS – EGYÜTT KÖNNYEBB


Heti két alkalommal (hétfő,szerda) 4x4 órás, szülésfelkészítő tanfolyam indul az Élet-Jel Egyesület szervezésében előadásokkal, beszélgetéssel, filmvetítésekkel, sok hasznos információval, gyakorlatokkal, a 25. hetüket betöltött várandósok számára, hogy együtt járjuk be a belső felkészülés útját. Ráhangolódunk az előttünk álló eseményekre, a szülés rejtélyes és csodálatos világára, megtanulunk bízni a testünk működésében és a szülés erejében. A program a Vereniging Samen Bevallen Holland Szülésfelkészítő Társaság módszere alapján került összeállításra, ami egy Magyarországon még új szemléletmódot hoz a szülésfelkészítésbe. Az információk átadása, és a testi történések ismertetése mellett a gyakorlatokra, az ösztönösségre, a belső folyamatokkal való együttműködésre helyezi a hangsúlyt.


Témáink közül néhány:

{Hogyan hatnak az érzelmek, a hormonok és a környezet a szülés folyamatára?
{Mi segíti, mi gátolja a szülést?
{Szülőpozíciós gyakorlatok
{Szabaduljunk meg a félelmektől!
{Szülési fájdalom: mit kezdjünk vele?
{Relaxációs gyakorlatok
{Milyen számomra az ideális szülés? (szülési terv)
{Honnan fogom tudni, hogy elkezdődött?
{Hogyan lehet sikeres a szoptatás?
{Kapcsolat a babával
{Szülési praktikák (gyógynövények, illóolajok, masszázs stb.)
{Filmvetítés: Rénszarvas és epidurál
A születés természete
Barbara Harper: Születnek így is

Szülés után – igény szerint - még egy találkozót szánunk a szülésélmény feldolgozására is.

Legközelebb induló tanfolyam időpontja: július 9. /hétfő/ 16 óra

Tanfolyam díja: 6000Ft

Helyszín: Győrújbarát, Fő u. 40/1 Élet-Jel Egyesület

A tanfolyam minimum 5 fő jelentkezése esetén indul. Max. létszám 12 fő.
Jelentkezés, információ : Auxner Bea
e-mail: auxner@freemail.hu (: 06-20-428-6747
ráhel
 
 


Sziasztok!

Röpülnek velünk a napok!Úgy érzem sose tudom befejezni az aznapra kitalált dolgomat.Szerettem volna eltenni barackot de csak a leszedésig jutottam.Ma nem aludt a két nagy napközben,igy már hatkor fürödtek,vacsi aztán mese,szunya.Mirjam már egyszer felébredt,mert zörögtünk a tányérokkal(konyhából nyílik a gyerekszoba(is)).
Egy pici parasztházban élünk.Régen szoba-konyhás volt.Az elődeink lefalazták a tornácot igy nyertek egy semmire nem használt folyosót!Mi ebbe a folyosóba raktuk a fürdőt "medencével"(az egész fürdő nincs 3 négyzetméter).A gyerekek szobája pedig a kamrábol lett kialakitva,3 ágyikó,2 szekrényke+2 láda egy pici hely a szőnyegen ennyi a gyerekszoba.Építkezni szeretnénk,majd egyszer ha meglesz legalább a kezdetekhez a tőke. :roll:
Ráhel most van abban a korban,hogy mondogatja,hogy kinek milye van,ki lány ki fiú.Néha szeretne az Árminra hasonlitani és ilyenkor nem lehet vele megértetni ,hogy ő bizony kislány nem fiú mint ahogy mondja.
Ármin még igen pici volt talán 2 év körüli mikor a sétálóutcán Győrben jó hangossan azt mondta,hogy Apának dan puncusa :lol: (a v-t ejtette d-nek,nehéz volt kitalálni,hogy a dunát mondja vagy a vonatot, elég egyformán hangzott)

Jó éjt mindenkinek!

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!
Úgy tűnik mindenki el van havazva.Remélem minden nyaralo valami meleg helyen van,mert inkább kirándulós az idő mint strandolós.
Gyerekek ma nagyon elvoltak az udvaron,Apa kiment megnézni őket,épp időben.Ármin pont akkor temetett el egy békát,élve.Megigértettük velük,hogy ilyet többé nem tesznek aztán mehettek játszani.Kis idő múlva visszajöttek,hogy döglötett szabad-e elföldelni? :oops: (azt megengedtük,de nem a homokozóban!)

Na ,sziasztok!Puszi!

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!
Visszatért az életem a rendes kerékvágásba, újra dolgozni járok. :o

Meg várom, hogy leteljen a 3 hónap tilalmi idő.Csak sajnos nem a türelmemről vagyok híres...

Ha összejön, biztos furcsa lesz egy pici baba a nagyok után.De lehet, hogy könnyebb is lesz majd, mert a csajokat pici koruk óta egyedül neveltem, minden gond az enyém volt.Most meg lesz egy csomó segítségem! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!


Mindig olvaslak ám benneteket de amikor már felérünk a játsziról már késő van és nem nagyon van időm a géphez ülni! :oops: Remélem mindenki jól van és mindenkinek jól telik a nyár!!!!!!!

Képzeljétek ma 4 éves a fiacskám,nagyon gyorsan eltelt ez a 4év!!!! :)

Úgyhogy innen is szeretném köszönteni!!!Ha nem haragszotok meg érte!!

DRÁGA KICSI FIACSKÁM!!NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK NEKED!!!!


Mindenkinek szép napot és kellemes hétvégét kivánok!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!

Kép
vea
 
 


Szia Mindenkinek!

Dea!Boldog és nagyon vidám szülinapot kívánunk kisfiadnak!Legyen élete következő éve felejthetetlen,csodás élményekben gazdag!
Kép
Kép

Majd jövök,írok,egyelőre csak olvasni futotta az időmből és a hangulatomból.
Írjatok,írjatok,írjatok!

Millió puszi,míg újra jelentkezem.

Kriszta

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Erik babának én is boldog születésnapot kívánok!

Eszter!
Tudod, mit mond a mondás?Sok jó ember kis helyen is elfér!
Biztos nagyon boldogok vagytok a kis házikóban is, három szép gyerekkel!
Nem az a lényeg, hogy az ember mekkora házban lakik, hanem hogy ott, ahol van, jól érezze magát.
Eszembe jutott egy történet, ami velünk történt: barátnőm panaszkodott, hogy a férje hazajön a munkából, és amíg esznek, kiteríti az asztalon az újságot, és azt olvassa, Ő meg jobban szeretné, ha inkább Velük beszélgetne.Vagy beviszi a kaját a nappaliba a tv elé, és ott eszik. Hát nálunk nem is lenne hely kiteríteni az újságot, ráadásul a nappali és étkező egyben van, ott a TV is, úgyhogy nem lenne hova menni, nekem ilyen gondom nincs. :lol:
Mondtam Neki, hogy túl nagy a házuk...
Úgyhogy a kis háznak is megvan az előnye.
Mi olyan házban lakunk, ami a tulajdoni lap szerint szerszámoskamra.De nagyon szeretünk itt, még akkor is, ha minden ici-pici.De az udvarunk jó nagy!

Puszi Mindenkinek!

Luca
Vendég
 


Jaj!Vea!ne haragudj,írok itt hülyeségeket....Természetesen a Te kisfiadnak kívántam boldog szülinapot... ;) :D

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Szülinapos gyerkőcöknek utólagosan Kép

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon szuper volt,leszámítva egy kis betegséget. A kicsik jól viselkedtek,sokkal jobban,mint amire számítottam. Majd ha több időm lesz rakok fel képeket és írok élménybeszámolót.

Luca!
Üdvözöllek közöttünk. Sok sikert a babaprojekthez,remélem hamar sikerül. Likár jó választás, régebben jártam hozzá,pont egy vetélés után döntöttem úgy,hogy megválok tőle,de nagyon meg voltam vele elégedve,csak úgy éreztem rossz emlékek fűznek hozzá. Akkor kerültem egy még lazább dokihoz,akit nagyon kedvelek.
A korod miatt ne aggódj,én is majdnem 39 évesen szültem Marcellt.
Iwiwen visszaigazollak,nagyon szépek a lányaid,büszke lehetsz rájuk.

Most mennem kell,ezer dolgom van,ha tudok jövök még,de sajna délután mennem kell dolgozni az üzletbe :(

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Újaknak üdvözlet! Boldog szülinapot a szülinaposoknak. :)

Végre sikerült elolvasni benneteket. Már 1 hete itthon vagyunk, de a kertben és a házban is csinálnom kellett pár dolgot. Nehéz a 2 hét lemaradást behozni, főleg úgy, hogy a ribizli és a borsó se állt le az éréssel. Igy életemben előszőr csináltam ribizliszörpöt. Kinlódtam vele majd 1 napot és csak 4 üveggel lett. :cry:

A nagyinál jól éreztük magunkat. Zselykét ott hagytam 4 napra. Teljesen jól bírta. Anyukámmal kijöttek elém a vonathoz, örült nekem, de a vonatok lenyűgözték. :) Addig én barátnőztem Pesten, voltunk étteremben, moziban, aludtunk délig, beszélgedtünk hajnalig, szóval csupa olyan dolog, amit már rég csináltam. :)
Voltam 18 hetes Uh-án. Minden teljesen rendben van! A doki azt mondta, hogy szerinte kislány lesz. :lol: Most lánynevet keresünk, még nem jutottuk közös nevezőre.

Sajnálom, hogy kiamaradtunk a taliból! Remélem Zsuhoz már sikerül eljutnunk. Biztos minden babóca sokat nőtt már.

Bocsi de most nem irok senkinek külön, kicsit sok volt az elmúlt 3 hetet egyszerre elolvasni. :)

Szép hetet mindenkinek!!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!


Sajnos elég ritkán jutok gép elé, nem vagyok már olyan lelkes mint az elején. :?
Azért néha bekukkantok ám!
Délután már írtam, de sajnos elszállt az üzim. :(
Remélem mindenki jól van, és élvezitek a gyerkőcökkel a jó időt!
Beni is úgy belemerült a meggymagozásba délután (segített a mamának), hogy nem tudtam letenni aludni. 5 órára ki is dőlt, fél 8-ig aludt. Szóval nem tudom mikor lesz ma alvás! :P

A szülinapos gyerkőcöknek nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Az újonnan érkezőket pedig sok szeretettel köszöntöm!
Mi Abdán lakunk, kisfiam ebben a hónapban tölti be a 3 évet.

Bogi!
Én is örülök, hogy odaértünk végre a talira és megismerhettük egymást!

Jó pihenést mindenkinek!
Puszi: Klári & Beni

Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok!

Elöször egy kérés mert el fogom felejteni!Ha van valakinek felesleges iwiw-es meghívója küldje el nekem legyen szives erre a címre:sesjp@freemail.hu.Segítségeteket előre is köszönöm!

Orsi!
A szörpös sztori nálunk is hasonló volt,én meggyet raktam el,amiből persze a gyerekek már egyet kikunyeráltak,hogy télre mi marad azt nem tudom :lol: .Sajna a fagyasztom elég kicsi,de telerakom a nyár folyamán meg néha ráveszem magam egy kis befőzésre is ,de a kamrám is pici :roll: .

Luca!
Igazad van,nincs is semmi baj a pici házunkkal és csodálatos helyen van.Szokták kérdezni ,hogy :Ti szerettek itt lakni?-Igen mi szeretünk!
azért azt tudni kell,hogy a falu szélén vagyunk,(ahol már a madár se)de a telkünk felszalad egésszen a dombtetőre és belátni az egész falut,bennt vagyunk a természet közepén.csend van,béke(ha éppen nem veszünk össze valami badarságon a szomszédokkal!)auto,csak néha-néha jár erre.
Legszivesebben dombtetőre építkeznék,gyöyörű lenne kilátás és nem lennének közvetlen szomszédok.(Ha már ennyit írtam a szomszédokról elárulom,hogy miért nem jó a viszonyunk:3 kutyánk van,kenelben tartjuk őket késő este szoktuk kiengedni futkározni,nem hagyjuk felügyelet nélkül pedig puli még egy embert nem tépett szét,aztán visszacsukjuk őket,,de írhatnám azt is hogy mertünk szólni a szomszéd fiának,hogy ne állja el az utat a kocsijával(annyira keskeny egy auto fér csak el)tuti hogy ha ott van akkor mennék boltba,oviba,vagy éppen az ügyeletre mert felszakadta a gyerek feje,de mindenkinek vannak hasonló bosszuságai abbahagyom a fejtegetést.)

Apa elvitte a nagyokat magával Győrbe a pici meg alszik.Lenne dolgom,de egy kis pihit megengedek magamnak.
Most jutott eszembe,nincs valakinek lisztérzékenyeknek való bevált receptje,bármi ami ehető?Férjem fiának a barátnőjének (jó hosszú,de tényleg az)bélproblémája van és elég komoly diétán van,mindenki próbálgat,hogy mit lehet ízletessen elkészíteni só,cukor,erős füszerek meg egyebek nélkül.

Befejezem, mindenkinek szép napot!

Visszaolvastam az irományomat ,elég duli-fuli kép alakulhat ki rólam :oops: ,de majd írok pozitívat is!!! :wink:

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Eszter!

Egy ismerősömnek van meghívója, megadtam a címet,hogy küldje el.
Szerintem a mi környékünk is hasonló lehet a Tiétekhez, csak sajnos nincs domb.De körben van erdő.De aki először jön hozzánk, nálunk is mindenki meg van döbbenve, hogy erre még a madár sem jár...Ráadásul nekünk állandó szomszédunk sincs, mert egyik oldalról van egy kis földút, tehát ott nincs is igazi szomszéd,de mindegy is, mert itt mindenki csak hétvégi háznak használja a házikóját.De szerencsére rendes emberek, itt nagy az összetartás, mindenki segít a másiknak, mi is folyton kapunk valamit, pedig csak 4 éve költöztünk ide, újnak számítunk.
De ez a csend és nyugalom ami itt van, kárpótol a kényelmetlenségekért, mi is imádunk itt lakni.

Bea!

Köszi a visszaigazolást, és a biztatást!
Annyira türelmetlen vagyok már, soha nem telik el a 3 hónap!
Még csak 2 hét telt el.
Majd megyek szabira, meg nyaralgatunk itt-ott, úgy talán gyorsabban telik az idő.
Ha nem titok, megírod majd iwiw-re, hogy most ki a dokid?

Üdv Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi!
De jó,hogy jelentkeztél, gondoltam már Rád.
Milyen jó hogy kicsit ki tudtál kapcsolódni,én is vágyom már egy kis barátnőzésre gyerekek nélkül. De nem sok esélyt látok rá.
Most mondjam azt,hogy irigyellek a kislány miatt :wink:
De tudom inkább fiút szeretnétek,majd a harmadik az lesz :wink: :lol:

Niki!
Jók a fotók!
Én is hasonlóan vagyok,mosás,vasalás,pakolás és még dolgozom is.

A mi nyaralásunk meglepően jól sikerült. Felkészültem én minden rosszra. Féltem a hosszú úttól,de nem volt gond,végigaludták oda vissza. Szerencsénkre jó nagy volt az appartmanunk,volt terük a gyerekeknek,hatalmas terasz ahol játszhattak kedvükre.
A strand közel volt,lementünk délelőtt,majd ebédre vissza,alvás délután,utána újra strand,este séta,játszótér,ugrálóvár,vonatozás.
Így teltek teljes nyugalomban a napjaink. A nyugalmat úgy értsétek,hogy nem kellett őket folyamatosan fegyelmezni,de viszont játszani,pancsolni,homokozni kellett velük,ami jó volt,mert az volt a lényeg számunkra,hogy együtt jól érezzük magunkat.
Napozni,úszni nem nagyon volt idő,de nem is hiányzott.
Sajnos nem úsztuk meg betegség nélkül,de hamar túlvoltunk rajta. Persze jó sok pénzért :roll:

Rakok fel képeket,mivel rengeteg készült,nehezen tudtam választani,elnézést ha valaki unja,ugorja át.

Zsu!
Remélem Ti is jól éreztétek Magatokat!
Majd mesélj!

Bea Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Hu jó sok lett,ahogy nézem lekicsinyítve nem is olyan szépek :(
beátab
 
 


Bea!

Én nem csodálom, hoyg nem tudtál választani! Nagyon jól néztek ki! Ez a kis hableány és a sárfoltos fiúcska a kedvencem! Örülök, hogy túl vagytok a betegségen. Remélem hamarosan lesz módunk személyesen is meghallgatnia nyaralós sztorykat.

Seszter és Luca! Irigylem a nyugis környéket. A rossz szomszédság meg török átok, ahoyg mondani szoktuk. Nálunk egész jól működik a falunkban. Ha csukva a kertajtó, akkor éppen csak biccentünk egymásnak a szomszéddal és nem zaklatjuk egymást.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Anyacuka!!!
Köszönöm a meghívót az iwiw-re, a tiéd ide is ért :P (te voltál a 3. aki küldött a másik kettő nem tudom hogy de nem jött át)

Luca köszönöm a segítséget,de már megoldódott!

Férjem mondta mikor szóltam hogy kaptam meghívót,hogy na ezek rendes csajok!
Hát segíteni akarást,meg együttérzést ilyen fokon régen láttam!
Tényleg mindenkinek köszönöm,hogy befogadtatok és ennyire a segítségemre vagytok!!Ez egy kicsit már csöpögős,de úgy tűnik érzelmileg túlfűtött napom van,ha nem tudnám azt hinném terhes vagyok(de neeem).
Jó éjt mindenkinek!

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Vea!
Boldog születésnapot Eriknek!!

Egy nappal később, szerencsésen hazaérkeztünk a nyaralásból. Mint a többiek, én is próbálom utolérni magam, miközben rég várt magyar ebéd fődögél a tűzhelyen...
Fotókkal illusztrált élménybeszámoló majd később jön, esetleg személyesen...Egy tali pénteken ?? Írjatok, hogy kinek jó, ha korán van, jövő hétre is rakhatjuk!!

Most ennyi, puszi nektek:

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Nekünk jó :lol: !Sőt, vinni is tudok valakit, mert csak a kicsik vannak velem. Bogi? vagy valaki autó nélkül?

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok! Ádámom kicsim a napokban leszokott a napközbeni alvásról, így én is próbálom utolérni magam, az itthonlét után. :oops:

Nagyon szépek a képek, de jó lehetett fürcsizni!!!

Kép
Kép
nyuszog
 
 


Sziasztok!
Alig jöttünk haza a nyaralásból és újabb útra készülünk. A párom majdnem egy hétre elmegy Sopronba dolgozni és mi meg addig elmegyünk nagyszülőzni, apum eljön értünk holnap és vasárnap hoz vissza. Elvileg náluk is van net, de abban a szobában ahol a Zazi aludni fog, úgyhogy nem tudom mikor fogok tudni jelentkezni, talán ha anyum tutujgatja majd az unokáját lesz egy szusszanásnyi időm
Na pá mindenkinek.

kancellárka
 
 


NEm holnap ma megyünk, de mind1. :D

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Bea!
Nagyon jók a képek, és irigy-irigy a nyugis nyaralásért!

Zsu!
Köszi a meghívást, én még nem tudom, hogy tudok-e menni, mert lehet, hogy éppen üzletelek péntek délután.

Piros!
Majd megtárgyaljuk, hogy tudok-e menni.

Erzsi, Vea, Kriszti és többi elveszett!
Mi újság?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?