Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

1 percem van írni nektek, mert Gábor azonnal szereli szét a gépet. Ma költözik az irodájába és visz mindent magával. Megígérte, hogy majd itthonra is szerzünk gépet valamikor. Úgyhogy most elköszönök egy picurkát tőletek, nem tudom mikor lesz net legközelebb :?
Titikém!
Gondolok rád ezerrel, veled vagyunk! tegnap is szorítottam nektek reggeltől!

Juci!
Csak nekem nem írtál eddig :cry:
Én viszont írtam pár napja, ahol megköszöntem a csodaszép és csodafinom ajándékokat:):) Igaz akkor még nyaraltatok.
Még egyszer puszi értük!

Sajna mennem kell, mert gabi már ráncigálja a drótokat.......

Puszi nektek, jövök ahogy tudok !!!! (pár nap vagy hét...nem tudom)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Ezer bocs,de pár szó magamról. :oops: Először is itthon vagyok,mert lebetegedtem.Alig bírok nyelni,de nincs lázam,sőt elég alacsony a hőma,amit amúgy már nem mérek,csak most a láz miatt,de nem aggaszt,hiszen napi 2*2 utro biztosítja a magas progiszintet,max nem én termelem.Szóval fáj a torkom,alig bírok nyelni és a fejem is nagyon,úgyhogy ágyban maradtam.

Más! Tegnap nagyon fájt a hasam.Sokat és erősen és bevallom megilyedtem,úgyhogy felhívtam a dokit, és azt mondta mehetek megint,soron kívül ,igaz még volt 5 nap hátra a megbeszélt időpontig,de úgy voltam vele,ha baj van,mielőbb tudni akarom és mivel Bálintkám is szombaton jön addíg legalább volna idő magunkra.Nos amit a doki látott azon magam is erősen meglepődtem.Egy 28,8 mm-es petezsák és egy dobogó szivű fejlett manócska. :D A gép szerint 7+2 a kora,a mensi szerint 5+6, a doki szerint a meg közvetlen mensi után lehetett pé-m,mert ez biz valóban egy 7 hetes gyerkőc.Hát ez volt az igazi meglepetés. :D Akkor azért voltak olyan korai tüneteim és azért van ekkora pocim,meg minden.Majd felrakom a képet is,sajnos a baba mérete nincs rajta,csak a petezsáké,meg a kor én meg el is felejtettem megkérdezni annyira boldogan hallgattam ahogy dobog a kis szive és közben folytak a könnyeim.Majd jövök még ,csak igyekszem tényleg sokat aludni,hogy ezt a bacit legyőzzem. :wink:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Titi,
Örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton, pihenj sokat. Nekem Vivivel az I.-es Nőin 1997-ben pénteken csinálták és hétfőig benn kellett feküdnöm... (csak hogy érezd mennyire kell pihenni).
Eredmény sokára lesz, de ne idegeskedj, minden a legnagyobb rendben lesz!!!

Eszter!!!!!!
Úgy örülök!!!!! :D
Ez igazán jó hír!!! Gondolom akkor azt is megnézte, hogy van-e bevérzés és mondta volna, ha valami problémát lát amivel vigyáznod kellene!!!?!!!
Egy dobogó szivecske... Ugye mennyit jelent??? Istenem, ez a legnagyobb boldogság az életben!
Vigyázz magadra, pihenj és gyógyulj meg hamar!!! (nem allergia??)


Én jól vagyok, megvagyok, egyben...
Este megyek NST-re (kiscsaládommal együtt) a kórházba. Holnap délelőtt doki. :) Kiváncsi vagyok, hogy készülődik-e már a méhszájam a szülésre!? :roll: :lol:

Juci,
köszi a kádat!!! :)
Azt tudod, hogy ennyi Dudival nem érem be, ugye???
Karcsi mondta, hogy jó lenne, ha már Te jönnél egyszer hozzánk, úgy hogy erre készülj!

pusz mindenkinek, megyek mert itt van a hugim is, adok nekik reggelit...

Ági
csné
 
 

 
 

Sziasztok!

A múlt heti szabi után egyszerűen nem tudok visszarázódni, semmire nem akar lenni időm, de most úgy döntöttem ebédig kidolgoztam magam, kell egy kis pihi. Átraktuk az irodában a netes gépet, úgyhogy már innen is könnyebben tudok írni.

Momo! Túrós palacsintát én is akarok… Mishal az anyatejcsin kívül csak biokaját kap amit te főzöl? Akkor nagyon ügyi vagy.

Titi! Remélem jól vagy és kíméled magad!

Ági! Nagyon gáz nálatok a kórházi uh. Nálunk tök aranyos a szonográfus, mindig ugyanahhoz megyek, délután, időpontra és végigmutogat mindent a babán minden egyes alkalommal, ha jön a párom, akkor neki is külön megmutatja, mert egyszerre nem igen látjuk a monitort.
Elkészültél mindennel otthon?

Juci! Hú de nagyon ügyi vagy, hogy kiállsz a saját és a pici lányod érdekeiért!!
Használd ki az utolsó kettesben töltött napot Dudival!
Nem kell ám sok energia a tortasütéshez, direkt azért osztottam el, hogy bírjam, kedden csak sütés, csütörtök krém, péntek meg díszítés.
Mit jelent az, hogy egy ampullából oltanak újra több gyereket? Ez nem hülyeség, ha egyszer meg kell kapnio, akkor mindenkinek adják be akkor, amikor kell.

Zseppy! Szegény kislányod! Az ilyen oltásnál általános ez az extra rosszullét, vagy csak őt viselte meg ennyire?
A férjed van a gyerekekkel amíg dolgozol?

Eszter! Annyira örülök! Már nem annak, hogy beteg vagy, hanem a babának… Pihizz nagyon sokat és gyógyulj meg!

Gyöngyi! Ügyes legyél a fogorvosnál, ugye nem szoktál rosszul lenni? Szerintem jól döntöttél, hogy kihúzatod a fogad, valószínűleg csak nehezítené a dolgot, ha pofozgatná helyre mindig a doki, így meg lsz eszép új.

Koda! Eddig otthon dolgozott a férjed? Várunk nagyon.
Ugye nektek is HAberkorn babakocsitokvan? Az árzuhanás.com-ról rendeltétek? Mert én ott néztem ki, de csak előre fizetés után szállítják ki és nem tudom be merjük-e vállalni. De ha ti ott vettétek és ok volt, akkor már rendelem is.

Én teljesen jól vagyok szerencsére, csak nagyon sokat mocorog a bébi, mindenféle amorf és fájdalmas alakzatot csinál a pocakomból…
Már kitapasztaltam, h a lábam csak akkor vészes, ha előtte nap extra terhelést kapott, amúgy egész jól kordában tudom tartani. A munkahelyemen is folyamatosan fel van téve, még jó hogy extra méretű íróasztalom van, bepakoltam fénymásolópapíros dobozokkal és arra pakolom a lábaimat…
Holnap du megyek dokihoz, remélem kitalálja, hogy akkor most tényleg idősebb a babánk vagy egyszerűen csak óriásbébi…
Tegnap este vigyáztunk a keresztfiunkra míg a szülei moziztak, képzeljétek olyan hisztit vágott le nekünk mikor lefektettük, hogy szinte nem kapott levegőt az ordítástól. Remélem nálunk ilyen nem lesz,mert nem tudom igazén hogy tudnám kezelni…

Puszi
verzsike
 
 


Ági! Most látom hogy már csak 20 nap!!!!!!!!
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Virág!
Egy nagy cysta jobb, mint sok kicsi. Az ugyanis fel fog szívódni. Ki tudja hány ilyened volt már és nem is vetted észre.
Nekem is volt már sokszor! Szóval nem elkeseredni! Egy hónap ide, vagy oda már tényleg nem számít!

Erzsike!
Annyira izgalmas ahogy meséled az amorf alakzatokat! Egyébként igazán nagy hasból is tud nagyon picike baba születni és alig látszó hasból is tud óriásbébi! Rajtad nincs egy deka felesleg sem, úgyhogy a hasad csupa baba! :lol:

Eszter!
Nagyon boldog vagyok, hogy minden ilyen szépen alakul!
Szorítok Neked!!!! Millió puszi!!!!!

Titi!
Sokat gondolok Rád!!!! Rettenetes lehet a várakozás, de hidd el semmi baj nem lesz!

Gyöngyi!
Ez horror! Mármint a fogad! Jobb tőle megszabadulni, mert folyamatosan gócként lenne jelen a szervezetedben! Sokszor az orvos sem tudja megmondani, hogy annak aki nagyon vigyáz a fogaira miért pusztulnak mégis és annak aki életében nem mosott fogat miért egészséges mégis!
Gyerekek: Imádom őket, akkor is ha nem az enyém. Valamiért a sors mégis úgy gondolta, hogy nem ad nekem többet! :cry:

Juci!
Nagyon szépek vagytok a képeken!!! Csak az tartja bennem a lelket, hogy nemsokára mi is indulunk Horvátországba! :lol:
Én mindig mondom, hogy a nagyokkal nehezebb, mint a kicsivel! Néha kifejezetten jó kettesben lenni Balázzsal! Élvezd ki ezt az időszakot!

Ági!
Mostmár bármikor jöhet a baba!!!! :lol: Alig hiszem el, hogy ilyen sok idő eltelt! Lesz segítséged a szülés után?

Mesi!
Nagyon gyanús vagy! Ugye jelentkezel, ha megindul a szülés!!! Ha még sokáig nem jössz aggódni kezdek! :lol:

Koda!
Annyira fogsz hiányozni!!! :cry: :cry: :cry:

Zseppy!
Az ember nem is gondolná mennyi probléma adódhat egy oltás után! Szerintem volt már ott valami lappangó vírus, amikor megkaptátok!
Mit csinálsz Bukarestben? :shock:

Zsuzsa!
Te is olyan ritkán jössz mostanában! :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva!

Jajj de boldog vagyok,hogy írtál nekünk. :D El sem hiszed mennyire örülök neked.Biztosan nagyon jót fog tenni nektek ez a nyaralás.Kivánom,hogy érezd jól magad,pihenj sokat és szerezz sok szép élményt. :wink: Mikor indultok pontosan? Kocsival mentek?Jajj úgy szeretek én is strandolni,főként a tengerpartot imádom,de idén én nem merek kimozdulni. :oops: Hozzál sok szép képet nekünk, és felejts el minden gondot amíg távol lesztek.

Koda!

De kár,hogy nem fogsz tudni jönni! :cry: Remélem hamar lesz otthon géped és jössz közénk.A te párod mivel foglalkozik?

Erzsike!

Ez az amorf pocakfigura ismerős valahonnan. :lol: Volt amikor az egyik oldalam szinte beesett a másik meg ki akart szakadni Bálinttól.Szép nagy és izgő mozgó fiad lesz. :D De jó,hogy odabent is feltalálod magad kényelmi szempontokból.Ez a lábpócolás szuper.

Ági!

Nagyon izgulok,most,hogy így közeledsz a finisbe.Feltétlen gyere,hogy mit mond majd a doki,remélem a méhszáj is alakul és könnyen megszületik Livi. :D Ugye meglátogathatlak majd a kórházban?

Mesi!

Nekem is gyanús vagy.Légyszi jelentkezz be minden nap,mert izgulunk érted és Ágikáért sokan és sokat.Egyben vagytok még? Vagy a lehűlés meghozta a kellő hatást és esetleg azért nem írsz ,mert már babázol? :D

Gyöngyi!

Tényleg jól megkínlódsz a fogaiddal.Nem irigyellek.De ma már olyan szépen tudják pótolni a hiányt.Csak azt az időt kell átvészelned,amíg gyógyul.Szegénykém. :roll:

Juci!

Én még mostanában is úgy érzem olyan jó néha kettesben lenni a gyerekkel.Pedig már nem pont az a baba méret,de mégis.Ne tartsd magad ezért önzőnek.Ennyi neked is jár.És perzse,hogy neki az is szuper,ha nagy körülötte a nyüzsi,de ez most kettőtökről szól és szuper,hogy sikerült így megoldani. :wink:

Zseppy!

Én is csatlakozom a kérdezők csapatába? Miért utazol? Mit csinálsz ott! Szegénykém,nem semmi ahogy jártatok ezzel az oltással. :roll: Olyan nehéz,ha beteg a gyerek és nem tudsz igazán segíteni.Én ilyenkor mindíg sírtam ha nem látták,mert annyira bántott a tehetetlenség.Mielőbbi teljes gyógyulást nektek. :wink:

Bufo!

Hová lettél? Nem mondtad,hogy utaztok,vagy mégis? Ugye nincs baj! Jelentkezz!!!!


Virág!

Látod más is azt írja,amit én,nem okoz egy ciszta maradandó bajt,minden rendben lesz,meglátod.Kérlek ne tünj így el.Annyira hiányoznak a jó kis sztorik, a körmös képek,meg a finom sütik és az a sok sok vidámság,ami belőled árad.Annyira szeretlek,gyere légyszives! :wink:


Jajj lányok,az előbb hánytam és most egész jól lettem,csak a fejem fáj nagyon,már a torokfájás is eltörpül mellette.Én enni alig bírok,eddíg nem híztam egy dekát sem,

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Hol vagytok? :roll: Nagyon rossz,hogy nem írtok. :?

És ezt vegye mindenki magára. :D Egyébként meg tényleg. :?

Na megyek és folytatom a semmittevést. :roll: Sokat fáj a hasam. :roll:
anubias
 
 


Jajj,akinek nem írtam,azokat is nagyon szeretem.Momo,pl mi is emlegetjük a farkas angyalokat mióta írtad. :lol: Annyira tetszett.Viszont tudom,hogy ember feletti,amit az építkezés kapcsán robotolsz,de csak 1 egészen rövidke receptet nem írnál a másik topicba? Olyan sokszor jut eszembe valami finom fűszeres íz.Légyszi. :oops: Csak ha majd egyszer nagyon lesz rá időd. :wink:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem ám el, csak nem voltunk itthon.
Elmentünk anyukámékhoz és ma jöttem haza Áronnal, Dávid ott maradt,majd egy hét múlva megyek érte.
Sikerült visszaolvasnom, de most nincs időm egyenként írni mindenkinek. Ígérem holnap pótolom.
Hozok képeket is.:)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jajj,úgy szégyelem magam,mert tényleg írtad. :oops: Ne hari rám. :roll:

Mutatom a tegnapi képet: Kép

Bénán sikerült és életlen,de az van ráírva,hogy 28,8 mm a petezsák és 7+2 a kor :D
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Kb 10 percet adtam magamnak, aztán megyek is vissza az ágyikóba.

Annyira aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem/értünk, sokat jelent ez nekem!

Jó érzés túl lenni az egészen, bevallom, nagyon beparáztam, mikor ott voltam, úgy reszkedtem az asztalon, mondta is a doki, hogy így nem lesz ám jó. De aztán próbáltam lehiggadni, és már túl is voltunk rajta.
Aztán még felállni sem mertem.
Azóta csak fekszem, egyedül wc-re megyek ki. Most már muszáj voltam viszont felkelni, mert majd' szétszakad a derekam a fekvéstől.

Picit meg is ijedtem, mert a hasam is megfájdult, de nem görcsöl, meg semmi komoly, csak úgy fájdogálgat. Tegnap semmi bajom nem volt, ma kezdtem érezni. De bízom benne, hogy csak a görcs ad aggodalomra okot.
A bébi pedig nagyon mocorog!!! Imádnivaló már most!

Ági, Neked bent kellet maradnod?! Hát, igen, ezért terveztem ezt a hetet pihenésnek... bár képzeljétek, anyósom ma megkérdezte, hogy holnap megyek-e már dolgozni. Pedig kiírtam a szabit erre a hétre. Na, erről ennyit.

Mindenkinek millió puszi, hétvégén majd jövök bővebben! Annyimindent akarnék írni még!!!

KépKép
titi_27
 
 


Hali lanyok!

Gyors bekukkantas.. :lol:

Agi!

Na,varom hogy mi van,hatha mar tagulsz...iszod akkor a malnalevel teat?? Es viszel be homeobogyokat?

Verzsike!

Jol csinalod,igy kell dolgozni! :lol: Turos pali elfogyott. Probalok biodolgokat adni Mishalnak,de nem mindig jon ossze,annyira dragak( meg csak nem is ez a legnagyobb baj) de sokszor olyan ocsmanyul neznek ki. De ahhoz jelenleg ragaszkodom hogy a gyokerzoldsegeket,krumplit biobol veszem.

Gyongyi!

Jaj,szegenykem,ket fog is ki??? De biztosan szep lesz az uj fogad(id) majd!
igen,kocsi megvan,most szokom. A jobb oldalamat nagyon nem erzem,plusz szoknom kell az itteni kozlekedest. Hihetetlen hogy milyen turelmetlenek,udvariatlanok az emberek. :roll:

Balimama!

Latod,latod,megis itt vagy nekunk!!!! Nem eltunni!!! :lol: Jo nektek,biztosan szuper lesz a nyaralasotok!!!

Juci!

Hat,tenyleg nagyon sajnalom,de okoljuk a kozmetikust,miatta csuszott minden.Akkor jovo het utani heten...vagy majd szolj mkikor...es majd meglatjuk. Hat igen,ugy haragszok amikor varok valakit es azt gondoljak hogy unatkozo,otthon ulo kismama vagyok es nem akarnak konkret idopontot mondani. Meghogy unatkozas! :lol: :roll:

Szex...tenyleg nem hianyzik...Mishal szoptatasa untig eleg intim nekem..(mondjunk nalam ez pont jol jon,ugyse lenne kivel :lol: )..Dehat ez valoszinuleg a szoptatas miatt van. Menzesz mar volt,a mult honapban eloszor,es eppen akkor amikor a ferjem itt volt.Micsoda idozites volt. :evil:
Igy most mar nem bannam ha beallna rendesen,aztan lehetne probalkozni mikor jon inshaallah. Bar szerintem ez is olyan eselyes mint a lotto otos. Na,kicsit azert jobb,bizok Istenben. :oops:

Szuper hogy ezt csinalod...szeptembertol sajna nagyon nehez lesz neked. A masik gyerkoc nem akar meg hozzatok koltozni?? :roll:
ANnyi elonye viszont van hogy Dudinak van tarsasaga. Nalunk ha foglalkozik vele valaki akkor soha nem hisztizik es nagyon aranyos,de ha egyedul vagyok vele es merek elmenni mellole akkor mar hisztizik is. Es bar senki nem hiszi el nekem,o igenis unja az itthonletet es engem..jobb szereti a maszkalast. :lol:

Eszter!

Hogy mekkora mar....latod akkor fogann meg amikor a legkevesbe varod. :wink: Pihenjel szepen!
Recept...hat bocs de azzal meg varnod kell....amiota Mishal van,talan heti 1x ha fozok(mostanaban anyukam foz,vagy ha o itt van es vigyaz Mishalra akkor en) es osztozunk rajta. Pedig a ferjemmel mar meghozattam az osszes kinti fuszert is...de mikor lesz ebbol fozes :?: :roll:
Ezek nem par perces kajak sajna. :cry:

Na,most kit is hagyok ki megint?? :roll:

Titi!

Orulok,hogy komolyan veszed a pihenest!!!!! AMikor olvastam amit az anyosodrol irtal..hat nehany nem tul szalonkepes szo jutott eszembe...de komolyan a parod csaladja+ a tied meg a bort is lenyuznak rolad!!!! Meghogy dolgozni menni...nem akar unokat ,vagy mi??? Vagy ennyire nincs kepben??? AZ ember azt hinne hogy amin keresztul mentel tavaly,azok utan sokkal megertobb,emberibb. Bocs,hogy kritizalok!!!! :twisted:

ZseppY!
Jezusom,ez a szornyuseg az oltas utan,borzalmas!!!! De most mar jol van teljesen igaz??? Mit is csinalsz Bucharestben???

Hazikorol majd csinalok kepet. De akarhanyszor kimegyek a garazskapu fel van huzva,bejarati ajto nyitva...es meg nincs is leszinezve...
Holnap kimegyek egyeztetni a gepesszel es a villanyszerelovel,talan sikerul fotozni a telcsivel.
Ma kandallokat voltunk nezni...es velem volt anyukam,hugom,Mishal nagyon elvezte hogy szorakoztattak. Meg a kandallot is o valasztotta ki. :lol:

Tovabbi szep estet es lanyok aki szeretnek almodjatok farkas angyalkakkal...tobbieknek bekes,nyugodt ejszakat :!: :lol:
momo35
 
 


Jaj lányok soha ne hagyjatok egy pasit egyedül néhány napra. Szép rend várt itthon, de mindenütt vastagon áll a por, a cipőből kirázódott homok, a fürdőről nem is beszélve :roll: stb. Próbálok valami tisztaságot csinálni mire Eszter jön tornáztatni Áront, mert ez így nem állapot. Remélem később tudok bővebben is jönni.

Eszter
Nagyon gratula, és már milyen nagy nem is gondoltam volna. :)

Titi
Örülök, hogy jól vagy és minden simán ment. Pihenj sokat! Az anyósodra meg nem is találok szavakat. Remélem ezen nem idegesíted magad

Mennem kell .
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bocsi, most nem tudok visszaolvasni, mert sietek, nemsokára indulunk szülinapozni.
Voltam a dokinál, hát egy kis fejtörést okozott neki a baba mérete, mert azt kizártuk, hogy valójában idősebb lenne, tehát egyszerűen csak nagy. El kell mennem újra cukorterheléses vérvételre, mert lehet h az okozza. Meg júl 09-én újra uh-ra.
A lábam miatt meg minden héten kell tartanom 1-1 nap petrezselymes krumpli diétát. Még jó, hogy ez nekem nem okoz gondot, imádom...

Holnap azt hiszem nem csinálok semmit délelőtt, akkor írok mindenkinek.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok,

Voltam orvosnál... :)
Amit vártam: 1 ujjnyira nyitott már a belső méhszáj is, de még nincs megrövidülve.
Mindent rendben talált, csak az a bizonyos alkalikus foszfatázom egyre rosszabb. Azt mondta, hogy kedden egy újabb vérvétel, és ha még rosszabb lesz, akkor tennünk kell ellene valamit.
Szerinte elképzelhető, hogy azért rossz ennyire az eredmény, mert a méh nyomja a májat és ettől esetleg egy pangás jöhet létre... Sárgulás és viszketés lehet a jele, figyelnem kell. :shock: De amugy jól vagyok, a többi nem számít!!!
Tegnap este NST-n voltunk családostul. A szülésznő körbevitt minket a szülőszobákon. :) Apa ma bevallotta, hogy örül, mert most megnyugodott, attól félt, hogy valami műtő jellegű és ő lesz rosszul! :D

Erzsike,
jó szülinapozást! Vigyázz magadra nagyon.
Ez a cukor érdekes... Attól lehet nagyobb a baba? Normális volt az előző eredményed?
Irigykedek az alapos uh-ért... Nekünk ez mindig rettenetes volt a Péterfyben :(
Igen, minden megvan, csak a nagyszobában az álmennyezetet kellene még lefestenünk, hogy ne fehér maradjon. De ez már nem annyira s.o.s.

Eszter,
nagyon tettszik az uh-os képed, kár, hogy mi nem láthatjuk a kis szivét dobogni! :roll: Pihenj sokat.
Jobban vagy amugy már?
És hogy a fenébe ne látogathatnál meg???!!! Örülni fogok, ha bejössz! :D

Vasárnap? ...már megint péntek van és nem történt semmi a tali ügyben. :( Úgy látszik erről én lemondhatok Livivel a pocimban már... :(

Titi,
én akkor már előtte is benn feküdtem, mert el akarták Vivit venni, de végül megcsinálták az aminocentézist. És igen, engem nem engedtek ki hétfőig a kórházból emiatt, úgyhogy pihi! :D Én csak arra emlékszem, hogy 2-3 napig kőkemény volt folyamatosan a hasam utána...
Örülök, hogy jól érzed magad, és hogy szigorúan pihensz! Anyósod meg... Hihetetlen! Mégcsak nem is betegácsiba mentél, hanem a szabidat vetted ki!!! Mégis mit gondol???

Momo,
a málnalevél teát iszogatom. Viszont a homeós bogyókat meg akartam tőletek kérdezni, csak mindig elfelejtem! :roll: Nem tudom, hogy mit kell, mikor és hányat...??? :oops:
Én nagyon várom a képet a házról még szín nélkül is!!!

Zseppy,
mit dolgozol, hogy ennyit repülsz? Kire tudod addig hagyni a gyerekeket? Nem túl fárasztó??

Zsuzsa,
szegény, milyen jó, hogy erre kell hazajönni... Nem elég, hogy te vagy a gyerekekkel, még hazaérsz és takarítsál rögtön!!
Mesélj majd, hogy milyen volt, ki tudtál kicsit kapcsolni??

Mesi,
rossz, hogy nem irsz semmit, de legalább azt tudjuk, hogy még egyben vagy!!

Gyöngyi,
ugyanigy begyulladt egy lyukas fogamnál, elkezdték gyökérkezelni, és az inyem bedagadt. Azt vágták fel, hogy kipucolják... Hát, rágondolni is rettenetes!!!
Túl vagy a foghúzáson???

Koda,
hiányozni fogsz! :(

Éva,
örülök, hogy jelentkeztél! NAGYON!!!
Kérdezted, hogy lesz-e segítségem? Hát, igen. Karcsi már csak a jövöhéten dolgozik, és utána egész hónapban itthon lesz velem szabin.
Anyukám is felajánlotta a segítségét, de megmondom őszíntén, nem annyira szeretnék vele élni. Persze jöjjön és legyen itt kicsit akár minden nap, biztos jól fog jönni, hogy hoz enni is, de nem szeretném, ha valaki egész nap a "nyakunkon" lenne. Azt szeretném, ha "MI" lehetnénk együtt, hogy hamar összeszokjunk! :)
Mikor mentek Horvátba? Én még sose voltam és Karcsi se... :( Elterveztük, hogy jövöre oda megyünk nyaralni 4-esben! :D

Juci,
olyan rossz, hogy ilyen rohanós vagy mostanában... :( ...nem mintha én jobban ráérnék! :roll:

jaj, lányok, annyira szeretném már látni, hogy milyen a kicsi lányom, szeretném a kezemben fogni és össze-vissza puszilgatni! :D
Kép
Jó lenne 6-án szülni, ugyanis akkor leszünk 7 évesek Karcsival!! Igazán szép évfordulós ajándék lenne nekünk!

Na, megyek pihengetek. Itthagyott a kiscsaládom. Apa dolgozik, Vivi ment mamázni....

Millió puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Ági!

De jó,hogy írál és ilyen sokat. :D Nagyon sajnálom,hogy senki nem reagál a talira.Azért ha gondolod egy órácskára összefuthatunk vasárnap.Én szivesen kiugrok mondjuk délután a Duna-plázába.Ott nincs valami játszóház? Mert az a legnagyobb bajom,hogy Bálintkám előtt titok a baba,úgy meg nehéz beszélgetni ugye. :lol: De ha nincs egy órácskára nélküle is kiugrok szívesen és ha van kedve a csajoknak csatlakoznak hozzánk.Valamikor délután volna jó.Mit szólsz?mi van a vonalzóddal?

Erzsike!

A petreszelymes krumli tényleg nem rémes szerencsére.De amúgy is megpróbálhatsz petrezselymet csempészni a kajcsikba,mert jó vizelethajtó.Mondjuk párolt zöldségre,rizsre,szinte minden sós kajcsira illik az íze.A cukroddal szerintem minden ok lesz,de jó,hogy figyel rád a dokid.Én is 4 kilós babát szültem,csak úgy,jó cukorral. :lol:

Bufo!

Hát én nem lepődök meg az ilyeneken,persze ettől még igazad van.Az én férjem is ilyen tipus.Ahol halad a lakásban ott nyoma marad.Értem alatta,hogy felrugja a szőnyeget,nem teszi a helyére a türcsit,habos a csap,stb...De azért van szerencsére pozitív tulajdonsága is,különben nem bírnám ezeket.Persze mindíg szóvá teszem,de sajnos nem igazán változik semmi. :lol: :roll:

Momo!

Éretttem.Akkor nem zaklatlak receptért.Mondjuk az tuti,hogy úgy is mindennek a fűszerezés az alapja és a tesco-ban sajna nem azok a fűszerek kaphatók,amiket a férjed hoz. :roll: De sebaj.A házról én is nagyon szeretnék képeket látni.Légyszi akkor csinálj párat,biztos szép nagyon. :wink:

Mesi!

Egyben vagy még?

Juci!

Hiányzik a sok regény. :?

Lányok írtam az iwiw-en régiancsinak,aki csak úgy eltünt.Kiváncsi vagyok válaszol e.Rimar is nagyon elfelejtett minket. :roll:

Én áttértem a hipp natal aktívra,mert sajna pár napja nem bírom bevenni a gravidát,mert negyed órán belül kijön.Ez folyadék,úgyhogy simán marad,csak ennek meg olyan alacsony a vitamintartalma.Kapásból 3*os mennyiséget ittam belőle.Ismeritek? Mit hallottatok róla? Jó ez nekem?

Írjatok,puszi

Eszter
anubias
 
 


Itt vagyok egy néhány szó erejéig, holnap majd bővebben.

Szóval: még 1ben. Nagyon valószínű, hogy így is maradok, mert állítólag hormongondos fájásgyenge vagyok. Szóval 99.99% lesz a császár, most már csak az a kérdés, hogy a kiírás napján, vagy meddig engedik túlhordani.
Sajna viszont a dokim jövő pénteken elutazik, így tuti nem ő fogja csinálni. Hát ilyen az én szerencsém. A méhszájam olyan mint a beton. Egyszerűen nem hajlandó kinyílni, bármit is csinálok.

Na, ennyit a nyavalygásból.

Eszter!
Neked még nem is gratuláltam (vagy már igen?)

Tali:
Nekem is jó elvileg a vasárnap!! Én is akarok!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jajj de jó,hogy írtál Mesi!

akkor vasárnap a duna plázában.Nekem olyan 4-körül volna a legjobb.De van ott játszóháZ? Nagyon jó volna,mert akkor Bálintkám is jöhetne,de előtte nem szeretnék ababáról beszélni egyenlőre. :? Nos nem túl bizatató,hogy nem lesz a dokid,de biztosan minden a legnagyobb rendben lesz.


LÁNYOK VASÁRNAP TALIZUNK A DUNA PLÁZÁBAN.TESSÉK MEGÍRNI,KI JÖN! MESI ÉS ÉN MÁR BIZTOS JÖVÜNK! :D

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Mesi!

Tudom hogy nem igy tervezted,de a lenyeg hogy egeszsegesen megszulessen es a karjaidban tarthasd! :lol:

Verzsike!

Jo bulizast! Remelhetoleg nem a magas vercukor szinted miatt nagyobb a baba...de majd kiderul..ha megis akkor is tudjak kezelni. Mennyi a buksija (BPD)? Mert annak kell kifernie! :lol:

Eszter!

AZert nem azt mondtam hogy soha nem fogok receptet irni.. :roll: csak ha majd elkeszul a haz inshaallah. A kedves kis csaladom hulyeskedik is,hogy akkor mit fogok csinalni...mert annyira belejottem a nonstop intezkedesbe,jovesbe,menesbe,hogy be fogok kattanni. :lol:

Hazikorol bocsi,ma se csinaltam kepet,annyi ideig tartott az egyeztetes a gepesszel,villanyszerelovek,kozben felvaltva tartottuk olben anyukammal Mishalt,es a telcsit meg a kocsiban hagytam...majd legkozelebb. AMugy se tudom feltenni,tudjatok hogy mindig megkerek valakit. De ami kesik nem mulik. :lol:

Titi!

Remelem pihensz!

Agi!

Az azert mar jo,en is folyamatosan egyujjnyira voltam nyitva azt hiszem mar a 28. hettol,meg a szules reggelen is...es zsupsz. masnap hajnalra megvolt Mishal.
A ket bogyo amit en szedtem...
Caulophyllum 5CH
Cimicifuga racemosa 5CH,ezekbol felorankent kell 5 bogyot bevenni felvaltva. Mehnyakizomtagitok,ezeket akkor kezded szedni amikor mar rendszeres fajasaid vannak,leroviditik a vajudas idoszakat.

Szulesre felkeszulesre:Arnica Montana 9CH a terhesseg utolso 2-3 heteben,verzesmegelozo,visszerjavito hatasa miatt es az ignatia amara 15Ch,ha izgulsz es emiatt gyors a szivveresed.(Masolom a Boiron fuzetecskejebol :lol: )

Bufo!

Hat igen,ferfiak...vegeztel a takaritassal? Milyen David nelkul? Es o hogy birja nelkuled?

Mi nem jol aludtunk...volt korabban par het amikor egyszeri felkelessel de majdnem 12 orat aludt,aztan ebbol lett 8-5 es nem lehet visszaaltatni...de tegnap meg felkelt 2kor es 4ig nem volt hajlando visszaaludni,hiaba szoptattam ezerrel,+kohecselt is ami nem tetszett. Remelem most tovabb alszik. ma meg az esti cicit nem fogadta el(mar masodszor egy honapon belul) szomoru :cry:

Na,hiv a vasalas(mar egy hete halogatom :roll: )

Szep hetveget mindenkinek!
momo35
 
 


Eszter, Mesi,
de jó!!!

Én vasárnap ráérek délután (valahogy megoldom, Karcsi biztos bevállalja egyedül az unokaöccsét!! :D).
A Duna Plaza nekem nagyon jó lenne, de ott nem tudok játszóházról. Vagyis ami Bálintnak jó lenne nem igazán... Valami kicsi játszóház van, de az nem olyan igazi "dühöngő", hanem inkább gyerekmegörző :(
A Fóti úton van itt nálunk Kölyökpark, de gondolom az se az igazi neki egyedül, Vivit meg én csak szerda környékén hozom haza anyukámtól... Pedig de jó lett volna összeereszteni őket! :D

Mesi,
ez hogy derült ki??? Mármint ez a hormongondos fájásgyengeség?!

Momo,
köszi a bogyókat, azt hiszem beszerzem őket...


...a vonalzóm megadta magát... Lehet, hogy már nem akarja számolni a napokat??? :D
Apa kocsival ment el... Már nem mer itthagyni hosszú időre nyugodtan :roll: :lol:
csné
 
 


Ági!

Bálint jól elvan egyedül is az ilyen játszóhelyeken.Pl az Ikeába azért kell néha menni,hogy őt beadhassuk,pedig már nagy.Szóval ha van valami megörző,ahol egy majdnem 10 évest beengednek,akkor megyünk.Ha nem,akkor megyek egyedül.Amúgy épp azért találtam ki a Duna plázát,mert neked közel van.Én meg még tudok mozogni bátrabban. :D De jó talizunk! :D

Lányok gyeretek velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anubias
 
 


Eszter,
szerintem a Plazaban akkor sem az ő korosztályának való a játszóház, de megpróbálok utána érdeklődni! ...de jó, hogy Bálint ilyen! Vivit egyedül ilyen helyre soha nem lehetett volna beadni :roll: Amugy az Ikeát ő is nagyon szerette :)
De aranyos vagy, hogy gondoltál rám, már tényleg egyre jobban nehezemre esik mászkálni...

Na, ki akar még talizni velünk???? :D
csné
 
 


Sziasztok!

De jó nektek, hogy megint találkoztok. Sajnos én még sose voltam a Duna plázába kocsival, így nem tudom hogy kell oda menni. Ráadásul holnap vásárolni megyek a nyaralás miatt, így vasárnap már nem hiszem.hogy el tudnák menni.

Balimama!
De jó, hogy írtál. Mikor indultok nyaralni? Pontosan hová mentek? Apartman vagy hotel...?

Bufo!
Sikerült elvégezned? Várom a képeket? Milyen volt anyukádéknál?

Eszter!
Annyira ismerős a szituáció, amit írál, hogy nyoma van annak amerre a párod jár. Ez nálunk is dettó így van. Ráadásul az én párom még pacsa is egy kicsit,így mindig kiönt valamit. Hogy hogy csinálja azt nem tudom, de mindig pettyes a kő.
A megfázás meg szerintem a terhesség egy tünete. Szerintem mindenkinél volt az elején, nem? Ha jól emlékszem Titinél, és nálam is volt. De lehet, hogy a többieknél is.

Titi!
Örülök neki, hogy jól vagy, de azért még kíméld magad. Az anyósoddal meg ne foglalkozz most.

Verzsike!
Jó bulizást. Hogy áll a babaszoba?

Virág!
Merre vagy?

Koda!
Remélem hamar lesz géped, és nem jársz úgy, mint én.

Bocsi a többiektől, de mennem kell. Holnap jövök ha tudok!
Ja, és köszi, hogy gondoltatok rám. A fogam szerencsésen kihúzták, pedig a doki nagyon viccelődös kedvében volt, és azt mondta, hogyha beletörik, semmi vész, mert akkor kivési. Na meg persze hasonlók....
Juci: most tényleg úgy nézek ki mint a nyuszi a két lapát fogammal elől, de hétfőn mintát vesznek, és szerdára lesz esztétikai pót fogam.
Na rohanok.
puszi mindenkinek!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Éva
Nagy sajnálattal olvastam, hogy itt akarsz hagyni minket. Aztán ahogy tovább értem örömmel láttam, az írásodat. :D
Remélem ez azt jelenti, hogy meggondoltad magad és újra jössz közénk. Ha hanyagolni szertnéd a babás témákat megígérem nem kérdezünk semmit ,ha te akarsz majd írsz róla hogy érzel ezzel kapcsolatban.
Várod már a nyaralást . Hová mentek járatok már ott vagy most mentek először Horvátországba?

Virág
Nem ismerek rád! Hol van az a pozitív szemléletű csajszi aki vagy? Ne zuhanj magadba. Egy ciszta miatt, ami radásul elmúlik. Remélem nem gondoltad komolyan, hogy itthagyod ezt a jó kis csapatot. Én nagyon várom, hogy jelentkezz ésszinesítsd az életünket! :D

Mesi
Hát nem túl jól alakulnak a dolgok feléd, sajnálom. :cry:
Hogy deríült ki ez a fájásgyengeség?
Ne aggódj a császár miatt, ha időpontra mégy akkor nem olyan vészes, mint ha már jól kifáradtál volna egy jó hosszú vajúdás alatt. Tudod nekem Áron programozott csaszi volt és sokkal kevésbé viselt meg mind lelkileg mind testileg. Megy ugye már tudtam, hogy mit fognak csinálni, hogy zajlik az egész műtét.
Tehát fel a fejjel és várd a nagy találkozást? Ki fog vigyázni Zsoltira amíg te a kórházban leszel? Remélem a párod most sokkal rugalmasabban áll majd a helyzethez.

Titi
Remélem minden oké nálad. Sokat pihizel és a kis görcsölgetés is megszünt.

Eszter
Szerintem tök jó a kép, pont ilyennek kell lennie ennyi idős babának. Nekem is csak ennyi látszott. Mikor fogod elmondani Bálintkának, nem sejt még semmit?
Úgy látom a pasikat tényleg egy helyről gyúrták össze a tisztaság és a rend kérdésében. :roll:

Ági
Ez aztán a jó hír a méhszáj állapotára. Úgy látszik a málnalevél tea megteszi a hatását.
Biztosan jó lehetett ahogy csapatostól vonultatok a szülőszobára. :) Így legalább Karcsi is megnyugodott, hogy nem valami borzastó kórházi szobában születik a pici. sé persze ő sem lesz rosszul tőle.
Tényleg a szülés alatt Vivi hol lesz?

Verzsike
Hogy áll a babaszoba, felkerültek már a bútorok?
Szerencsés vagy, hogy ilyen alapos adokid és mindent megvizsgál. Szerintem nincs neked semmi baj a cukroddal csak simán nagy a bébke. :) Nem híztál rengeteget jó a vérnyomásod egy kis vizesedés meg belefér ilyen nagy melegben.
Remélem jó volt a buli!

Momo
Nagyon ügyesen haladsz a házzal úgy veszem ki a szavaidból. Sikerült már eldönteni, hogy milyen lesz a fürdő, Remélhetőleg Mishallnak jó izlése van a kandaló terén. :D
Várjuk nagyon a képeket!

Zseppy
Előkerültél végre, örülök neki.
Jó sok minden történt veletek, költözés betegség..
Remélem most már minden oké.
Mit dolgozol, hogy ilyen sokat kell Bukarestbe járnod, addig a párod tartja a frontot otthon, gyerekek hogy viselik?

Juci
Nagyon szépek vagytok a képeken. Szép helyeken jártatok.
Nem vagy önző azért, mert egy kicsit egyedül szeretnél maradni a lányoddal. Különben is jó sürgő forgó életed van kell néha egy kis lezítás ettől nem legyen lelkifurid. És tényleg normális vagy.
Bevallom még leírni is szégyenlem, de jó egy kicsit nekem is Dávid nélkül. Nem kell folyamatosan készenlétben lenni és csak egy gyereket kell ellátni azért ez nagy szabadság.

Jól éreztük magunkat anyánál, az idő is kegyes volt hozzánk, nem volt az a dög meleg. A fiúk élvezték a kertet és a kutyákat. Áront szabályosan el kellet zárni előlük, mert mindig meg akarta fogdosni és nyalogatni őket, mint minden új dolgot. :roll: Persze sikerült ennie a száraz kutyatápból, és hal istennek hamar észrevettük, hogy nem kekszet eszik.
Én voltam fodrásznál meg vásárolgatni egy kicsit amíg valamelyik gyerek aludt. A párom is meglepett minket mert szerda eset 9-kor bejelentés nélkül megjelent. Még Dávid is ébren volt így nagy volt az öröm.
Na akkor néhány kép, de előbb ezt elküldöm, hogy el ne szélljon.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Oné
Jaj téged kihagytalak, pedig végig az eszembe voltál. A fogad miatt részvétem, de éltesen a tudat, hogy szép "énekes" fogakat kapsz majd jobbat mint a saját. Addig pedig ahogy írtad kitarást a "nyuszi" léthez. :)
A takarítás kész, igaz nem olyan alapos, de most nem futotta többre az időmböl. a törölgetés csak a porseprüvel , nem pedig bútortisztítóval lett meg, de majd később bepótolom a többi úgy ahogy máskor felmosással együtt megvolt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na akkor a képek: Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


A próba megvolt jön a többi is. :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Éva! Nagyon jó nyaralást nektek! Pihenj nagyon sokat.

Eszter! Extra tüneteket produkálsz… A hízás miatt ne aggódj, majd bepótolod… Az első 3 hónapban én se híztam egy dekát se, most meg már 9 kg-nál tartok…

Titi! Remélem még mindig csak pihizel… Hogyhogy nem betegszabira mentél a vizsgálat után? Nem írt ki a doki? Vagy ő már nem is teheti meg, csak a háziorvos??
Az anyósod mindig tud meglepetéseket okozni… De talán nem is tudja, hogy ez a vizsgálat akár veszélyeztetheti a babát is…

Juci! Remélem jól telt a csütörtök este…

Momo! Eddig te bal oldalon vezettél csak? Akkor kint szerezted meg a jogsit?
Nem baj ám, ha színtelen képet teszel fel a házról, már nagyon kíváncsik vagyunk.
Lehet hogy mishal csak megfázott egy picit, aludni is azért nem tudott, meg a tejcsit is azért nem kérte, még ne ess kétségbe ez miatt!
A baba BPD-je 89,1 mm volt 30hetesen, ami elvileg a 34 hetes értéknek felel meg sajna…

Zsuzsa! Ismerős a dolog… De biztos pikk-pakk ki tudsz már takarítani.
Nagyon jó lehetett nektek a múlt héten, szuper nagy helyük van a gyerkőcöknek játszni. Dávid ogja bírni nélküled meg a tesó nélkül?

Ági! Annyira izgulok, hogy mikor születik már a kikslányod… Azt az alkalikus foszfatázt hogyan nézik?
Biztos nagyon jót tett a párodnak a szülőszoba látogatás, még nekem is kellemes csalódás volt mikor bementem megnézni, akoor gondolom egy férfinek… Így már bizti nem lesz gond az apás szüléssel.
Anyukád Pesten lakik, hoyg ne kelljen odaköltöznie, de mégis tudjon segíteni?
Az előző cukrom teljesen ok volt a normális 4,2 – 6,2 közötti, nekem 4,1 volt éhgyomorra, miután megittam a cukros lötyit akkor meg 4,6.

Eszter! Én is hippet ittam. Mondjuk én már csak kb az 5. hónaptól, amikor nem akartam enni az elevitet, mert akkor már rengeteg friss zöldséget és gyümit tudtam venni és úgy gondoltam az már nagyon sok lenne vitaminból. A lényeg nekem a vas volt benne.

Mesi? Mikor lenne a kiírt időpontos császár? Úgy nézem neked se működik a vonalzód…

Nagyon jó volt tegnap a buli, csak sajnáltam szegény babát, mert karaokeztak a többiek és kicsit nagy volt a hangzavar, így aránylag hamar haza is jöttünk. A torta jó lett, felteszem a képet, bár majdnem semmi nem lett belőle, mert a férjem nem vett észre útközben egy fekvőrendőrt…

Kép

A babaszoba készülget, most megyünk venni valami aranyos falilámpát.

ÉN IS MEGYEK VASÁRNAP! Annyira örülök, hogy végre összejövünk többen is.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

DE gyönyörű ez a torta!

Ezt te csináltad? Ez valami álom! :D Jajj én nem tudok ilyeneket. :oops:

Ki jön holnap talizni? Szóval nekem az a lényeg,hogy kb 1 órát érek csak rá,mert az utro miatt sietek haza.Mondjuk a fél4 4 volna ideális és lehet,hogy gyerekkel együtt,tehát én nem vagyok terhes beszélgetést folytatunk majd. :lol: Mesi,Ági,akkor ti ott lesztek ugye? Pontosan hol,mert én ezer éve nem jártam ott.Aztán azért majd ránézünk arra a megörzőre is ha úgy alakul.

Ki jön még? Erzsike? Juci? Mindenki? Tessék legalább reagálni rá! :roll:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Jajj de jó,hogy jössz Juci!Annyira örülök. :D Összetörtétek a kocsit? Mi történt? Szegénykém!Nagyon rendes tőled,hogy így segítesz a tesódnak. :wink: Nem tom melyik időpont volna jobb.Amit ti mondotok. :wink:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok,

Juci,
De jó lenne, ha jönnétek!!! :D Összetörtétek az autót?? Hogyan? Nagyon? Mi történt???

Nekem is mindegy, hogy mikor talizunk...

Eszter,
utána kérdeztem a játszóháznak:
Nyugodtan jöhet 10 éves gyerek, 600 ft egy óra és ami nagyon fontos, hogy holnap 4-től rendezvény van, úgyhogy akkor sajnos nem tudják fogadni a gyerekeket.
Igy vagy megyünk hamarabb Bálinttal, vagy ha késöbb megyünk, akkor nem tud oda bemenni, azzal számolj!!!

Erzsike,
de jó, hogy te is jössz!!!
Kérdezted a foszfatázomat. Sima vérvételből nézik meg mindig... Már sajnos duplája a felső határnak :cry: :shock:
Arra a dokid nem mondott semmit, hogy ha nem a cukor, akkor mi lehet??? Mert a múltkori eredményed tényleg nagyon jó lett igy ahogy irtad...

Bufo,
nagyon jók lettek a képek, látszik, hogy a gyerekek mennyire jól érezték magukat! Mennyit számít, hogy kertben lehetnek...?!

Titi,
ugye pihengetsz?! Mi újság?

Amugy én ma kicsit furán érzem magam. Nem fájok, csak rettenetesen szurkál odalenn... Menni is alig birtam ma! Nem tudom mi lehet?! A szülésznő szerint lehet, hogy a feje ékelődik be..?! Vagy tágulok??? Emlékszik valamelyikőtök ilyenre??? A bébi ettől függetlenül rengeteget mocorog, néha annyira kidugja valamilyét, hogy még apa el is kapja a kezét onnan. :lol:
Viszont minden kész van, táskában vannak a dolgaim a szüléshez, apa megkapta az utasításokat, felirva neki, hogy mikor mit kell még csinálnia illetve hoznia utánam a kórházba... :D

Ági

...új vonalzót kell csinálnom ahogy elnézem... :(
csné
 
 


Ági!

De ari vagy,hogy utánajártál a játszóháznak.Sebaj,akkor velünk lesz Bálintka.CSAK AZ A LÉNYEG,HOGY ELŐTTE NE BESZÉLJÜNK RÓLAM,ÚGY. :lol: Ez a téma úgy is törékeny még,a lényeg,hogy lássuk egymást.Azt hiszem lesz miről beszélni ezen kivül is.Sajnos nekem korábban nem jó,de 4-től 5-ig a tietek vagyok. :D Gyanús vagy nekem,azért remélem holnap még nem babázol. :lol:

Mesi!

Nem írtál azóta.Akkor ott leszel te is ugye?

Juci!

Akkor már 4-en vagyunk,+ egy fiatalember aki engem kisér. :wink:

Többiek? :roll:

Regiancsi mindenkit üdvözöl! :wink:
anubias
 
 


Eszter és a többiek,

Akkor a 4-5-ig nekem is tökéletes!!! Bálint előtt meg nem beszélünk... :) Ha jól tudom a mozi mellett van egy kávézó (+süti :D) meg talán vele szemben is egy másik... De tőlem középre is ülhetünk a kajálda részhez, a lényeg, hogy lássuk egymást! :)
...a holnapot meg még mindenképp megvárom, hogy lássalak titeket! :lol:

...azért még déleőtt jövök, hogy tudjuk kire számítsunk!

Puszi, jó éjszakát!
csné
 
 


Ok,akkor a mozi melletti jó lesz,azt biztosan megtalálom.De azért leírom a telcsiszámom is 06208005939.Ha mondjuk nem találnánk egymást. :lol: Nagyon várom a holnapot és gyertek sokan lányok. :wink:

Jó éjt!

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok!

Holnap 4-5-ig nekem is OK, de én nagyon-nagyon régen voltam a Duna Plazaban.
Hol van a mozi melletti kávézó?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Nekem tökéletes a kölyökpark is!!!
Eszter autóval jöttök?
Mesi te Zsoltikával jössz??
Szerintem Karcsit meg tudom fűzni, hogy a metrónál szedjünk össze (persze, ha nem pont akkor jön az unokaöccse és az állomásra kell kimennie érte).

Találjátok ki lányok, nekem igazán mindegy, NEM A FAGYI A FONTOS, HANEM TI! :)

...ha Vivi tudná, hogy hány nagy gyerek lesz, biztos enné a fene, hogy velem jöhessen :roll: :?
csné
 
 


Erzsike,
a te véleményedet is várjuk ám!!! :D
csné
 
 


Hűha!
Én elvileg Zsolti nélkül megyek.
De sejtelmem sincs, hogy hol a Kölyökpark, nem vagyok ismerős arrafelé.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi,
nem baj, ha eljössz újpest központig metróval, akkor addig bemegyünk érted!!!

Ez mársra is vonatkozik, hogyha nem autóval jön!!! Bár igy akkor hozzánk még 2 fő befér Mesin kívül...

Verzsike, Eszter autóval jön valamelyikőtök???
Juci, ha esetleg metróval jön mindenki, akkor központtól 1 embert el tudsz hozni??
csné
 
 


Sziasztok!

Mi metróval megyünk? Hol találkozzunk? Mit kell tudni erről a játszóházról? Mennyibe kerül 1 órára? Ott mi is le tudunk ülni dumcsizni? Jajj de jó lesz találkozni. :D
anubias
 
 


Eszter,
Szerintem akkor találkozzunk Újpest Városkapunál, ott mi is meg tudunk jól állni kocsival. Én lemegyek értetek a metróhoz majd. A szerelvény végében szálljatok majd le... De pontosan mikor???

Ezen mindent meg tudsz nézni a kölyökparkról:
http://kolyokpark.hu/ Vannak asztalok székek, ahol mi tudunk dumálni , a gyerekek meg addig "dühöngenek" :D

Juci,
ébresztő!!!! Verzsikét te is össze tudnád szedni a Városkapunál, ha metróval jön???
csné
 
 


Ági!

De ari vagy,hogy felraktad.Nem is vészes,egy 1000-esből megúszom a gyerekmulatást. :lol: Az jó,ha mi is le tudunk csüccsenni.Akkor a városkapunál talizzunk?A föld alatt maradjak,vagy jöjjek föl? Hányra érjek oda?Légyszi írd meg a számod,mert nem tudom hogy mentettem el,de nem találom a telefonomban. :oops: Azaz nemtom melyik vagy te. :oops: :lol: Na ez vagyok én. :lol:

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Sziasztok!

Nekem is teljesen mindegy hol talizunk, csak találkozzunk...
A párom elvisz kocsival, ha kell vkit vinni szóljatok van 3 helyünk.
Ha a kölyökparkhoz megyünk az jó vagy mi is menjünk a metróhoz?

Pusz
verzsike
 
 


Lányok,most le kell mennem anyuékhoz,de majd jövök,addígra légyszi írjátok meg a tali helyét,idejét.

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Verzsike,
az tökéletes, ha a kölyökparkhoz jöttök!!! De jó,hogy elhoz a párod! :) A Fóti utat tudjátok hol van??? Ha van kérdés, hivjatok!

Juci,
akkor nem is kell jönnöd Városkapuhoz, csak 4-re a Kölyökparkhoz a gyerekekkel!

Akkor mi felvesszük Mesit és Eszteréket a Városkapunál, szerintem olyan 3/4 4-kor, és akkor 4-kor tali a Kölyökparknál!
Lemegyek a metró szintjére, ott találkozunk lányok!!! Hátul.

Puszi,
Ági
a telefonszámom: 70/3112355

Senki más nem jön???? :(
csné
 
 


Szia Juci,
örülök, hogy itt vagy és megérkeztek a gyerekek!!! :D

Erzsike,
Azt irtam, hogy Fóti út....
A Kölyökpark az Attila útra van címezve, de igazándiból Fóti-Attila sarok, egy Diégo van mellette.
csné
 
 


Kösz a címet, menéztem térképen, bizti megtaláljuk. 4-re ott leszek.

Puszi
verzsike
 
 


Ok, Akkor 3/4 4-kor a Városkapunál, lent.
Igyekszem pontos lenni.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


OK! Mi is ott leszünk 3/4 4-kor .Sietünk,remélem nem tréfál meg a tömegközi.Apa sajnos elvitte a kocsit,mert dolgozni ment. :roll:

Köszi

Puszi

Eszter
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: