Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Reméllem már ezt a napot is megúszom a piroska nélkül!

Lehet hétvégén sem tudok tesztelni mert apát berendelték dolgozni így magára vállalta a bevásárlást.Egyik barátosnőmet fűzöm de ő is csak hétfőn ér rá!Csak már tényleg ne jöjjön meg!!!

abba meg bele se gondoltam hogy mi lesz a munkhelyen hogy rögtön terhesen kezdek dolgozni!
Írjatok:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edóci! Kukucs! :D :D

Betti! Neee már :( Küldök fénypostán egy tesztet :D Megkaptad? :D

KépKép
lexus

OLyan ingerült és ideges vagyok!
Bármit csinál a Réka irritál szörnyű már vagy jöjjön meg vagy történjen valami mert ez szörnyű!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hú de pipa vagyok!!! :twisted: Próbálnám nézni az m1-et (amíg nincs a BK), de ennek a sz.r adónak meg folyton elmegy vagy szétesik a képe :evil: Pedig jó a műsor :twisted:

KépKép
lexus

Betti! Ha jól gondolom, ezt szokták terhességi tünetnek is hívni ;) Ingerlékenység ;)

KépKép
lexus

Lexa!
Én az elsőnél majdnem állva elaludtam olyan nyugis voltam!Olyan jó hogy biztatsz!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Ezt vagy pont neked mondtam egyszer, vagy gondoltam csak :D, h sztem szinte biztos, h a 2 terhességed nem ugyanolyan lesz. Nézd - a pároddal együttvtatok védekezés nélkül, késik már mióta - a torna hatására sem jött meg, ingerlékeny vagy, és itt vagy a babásodni vágyó topicban. Én ezt abszolút terhességnek vélem, rem., h igazam lesz ;)

KépKép
lexus

Ja, és azért gondolom, h nem lesz ugyolyan a 2 terhesség, mert az unokatesóm pl. az első terhességét végighányta, extra agresszív volt, mindenen elbőgte magát - tehát rendesen jutott neki mindenből, míg a második babával most terhes, talán 2x ha volt h.ingere, semmi baja nincs. OK, ez pont fordítva van, de ez nem mérvadó, no meg persze az sem, amit most leírtam, de mi az, ami veled történik, ha nem annak a jele, h jön a Réka-tesó? :)

KépKép
lexus

Betti
Nyugi,nyugi és csak így tovább!Én biztos a helyedben nem bírnám ki hogy ne csináljam meg a tesztet!

Lexa
Szoktad nézni a BK-t?Én kénytelen vagyok... :lol: De addig Mátéval Tesz-vesz várost nézünk! :lol:

Na megyek pakolni,holnap utazunk. :? :roll:

edoci

Edóci! Nem tom hány éve lógok a BK-n, amit meg nem láttam az rtl-en, azt bepótoltam a film+-on 8) :D Amúgy biztos írtad, csak átsiklottam felette, hova utaztok? :shock: :oops:

KépKép
lexus

Helló lányok!

Amindenit!Mi történt itt????? :lol: :lol:

Nem jövök "pár" napig és nem győzők visszaolvasni. :lol: :roll:
De szuper,jó,hogy így pörgetitek a topikot!

Betti!
Sokat gondoltam Rád,bíztam benne,hogy már jó híreket olvasok.Igaz,rosszat eddig nem olvastam.Hajrá!!!
Neked aztán van türelmed,idegeid acélból!!!Én már 3 tesztet csináltam ilyenkor. :D:D

Magi
Megértelek!Nem lehet könnyű egyeztetni a megfelelő időt a pároddal.De biztos tudatosan dolgozik ennyit! :wink:
Szép munkát végez.Én évekig kerestem,válogattam a fogorvosok közt,míg rátaláltam a mostanira.REngeteget dolgozik ő is,3 gyermeke van,fiatal és emiatt minden tiszteletem az ővé.Bár néha (gonosz vagyok) nem sajnálom. :lol: :lol: 1éven belül 2x újította a magánpraxisát. :shock: :shock: Hehe,de rossz neki.:)
Na de nem általánosítani szerettem volna ezzel!Remélem érted. :wink:

Lexa
Hurrá.:) Szeretem a csacsogó embereket.Olyan jót derültem egy-egy hozzászólásodon. :wink: :lol: Remélem pár hét múlva gratulálhatok. :wink:

Velünk minden oké,éldegélünk.Kevésbé rossz a közérzetem.Hányinger ritkbban jön,már tudok ENNI!!!Nagy szám.Pocim is szépen növekszik.Jövő héten 12 hetes UH,alíg várom.Vérvételre is el kell futnom.Na ennyi.:D Alakulgat a család.:D

Szép hétvégét kívánok mindenkinek.Holnap mi strandolunk,néha jólesik egy kis pihi a pancsoló partján. :lol:

Sziasztok!

Viki
Vendég

Jah...én is aktív BK-s vagyok.:D:D:D

Fél szemem a tv-n. :lol:
Vendég

Nincs szöveg a vonalzóim alatt. :shock: :shock: :shock:

Vajon hová tűnt??????? :evil:
Vendég

Viki! Hát örülök, h elnyere a tetszésedet némely hozzászóláspm, ez jól esett! Az meg végképp, h szereted a csacsogó embereket :D Amúgy egy pociképet kaphatunk? ;) (képmániás is vagyok) Meg majd ha a 12. heti UH-n kapsz képet (de miért ne kapnál?! ;)), akkor arról iiis!!!

Na, megnézem még a BK-ból hátralévő fél percet, aztán újra tapadok a fórumra :D

KépKép
lexus

Ja, Viki! Leesett, h milyen szövegről beszélsz :D Én is néztem, h Betti vonalzója alatt hh nincs semmi szöveg - mert ugye ugyanarról az oldalról származik. Néha viccesek ezek a ticker-lapok :?

KépKép
lexus

Csak mert ilyen szépen kérted. :wink:

De kicsit fura...majdnem lemaradtam róla. :lol:

Kép

Meg elég homályos is...... :?
Vendég

Lexa
Eddig volt szöveg.... :roll:
Napról napra "öregedtek" az én csöppségeim..... :lol:
Vendég

De azért szépen látszik, h gömbölyödik ;) És köszönjük szépen a képet ;) Majdnem lemaradtál róla? :D Ez tetszett :D

KépKép
lexus

Tényleg, Viki, a nagyobb csöpségednek mi a becses neve? :oops: Kép? :roll: :D Csak mert a többiek manóit már láttam :D

KépKép
lexus

Lexa
Nekem a párom BK "rajongó" :lol: Ki nem lehet hagyni egy részt sem... :lol:
Ja,sztem nem írtam,Gyulára megyünk!

Lego
ÚÚÚÚ,már 12 hét?Hogy telik az idő! :shock: Örülök hogy jól vagytok!
Jó strandolást holnapra! :D

edoci

Lego
most nézem,szép poci,csak így tovább! :lol:

edoci

Lexa

Hát több látszik a nappaliból,mint belőlem. :lol:
Nem is tudom mi az egyszerűbb...ha visszanézel kb a 10 oldal felé....vagy újra keresek és töltök fel képet. :lol:

Na megkeresem melyik oldalon van az én Dorkám.
Vendég

Edóci! De jó lesz nektek!!! Irigy-irigy Lexa :D Aztán sok szép fotót csinálni, azok nélkül ne tessék majd a fórum közelébe jönni 8) Érezzétek jól magatokat, jó pihit! :)

Viki! Szép neve van ;) És köszönöm :oops:

KépKép
lexus

Lexa

Lusta vagyok. :lol: 14 oldal,kb 6. hozzászólás.:D:D

Edoci
Bizony,repülnek a napok!Hamarosan január!ÚÚÚ,kicsit parázok,de majd lesz valahogy. :roll:
Remélem jó idő lesz holnap....
Kicsit lemaradtam,mi lesz Gyulán??? :roll: :oops: Nyaralás???
Vendég

Szia Lego!
Mindig megkereslek ám hogy hová írogatsz ha nem baj és utólagos engedelmeddel tájékozódok rólad.
Én nem merem beleélni magam vagyis kezdem de annyira félek a csalódástól!
Olyan szép a pocid én is én is akarom!
Lexa!
Gyere gyere vissza!
Edoci!
nagyon ügyi vagy fa vétel zsák cipelés le a kalappal!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
:D:D:D:D:D:D:D

KEdves vagy,csak nyugodtan.Nem is tudom írtam-e valahová az elmúlt hétben.Annyira nem volt kedvem semmihez.

Nyugi!Jól alakulnak a tüneteid,ha így marad pár hét és várhatjuk a pocis képed.:)

Jut eszembe...még nem is láttam rólatok képet.Ejnye. :lol:
Vendég

Betti! Jelentem jelen, csak elláttam a zuramat, én meg úgy látom, maradok még, most, h ennyien összejöttünk :D Tök jó, amikor így pörög a topik!!!

LegoViki! Nézem is ;)

KépKép
lexus

Lexa
Nem kell irígykedned,az anyósomékhoz megyünk! :lol: De azért fotókat csinálok,mert már kész van a felújított belváros és állítólag nagyon szép! :D
Majd remélem onnan is tudok jelentkezni! :D Nemám lemaradok valamiről! :lol:

Lego
:lol: január,hamarosan tényleg!Azért ezen még ne aggódjál sokat! :lol:
Biztos jó idő lesz holnap! :D
Dorka szereti a strandot?Melyik strandra mentek?Képeket tényleg várunk! :D
Végülis Gyulán nyaralás lesz,vagy nem tudom minek nevezzem...csak keddig maradunk,kedd reggel jövünk haza!

edoci

Edóci! Jaaa, az ugy má' mingyá' más :D Azt hittem, fürdő, meg ilyenek. Még soha nem vtam, de egyszer jó lenne!

KépKép
lexus

na nem győzök olvasni meg írni! :lol:

Szia Betti!

:D

Aztán ki fog helyettem felkelni hajnali 5-kor???

edoci

Lego!
Sajna olyan béna vagyok hogy nem tudom lekicsinyíteni de a nők lapja Cafe-n megtalálsz bennünket pbeáta alatt

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa
Azért lehet kinézünk a fürdőbe! :D

edoci

Edoci

Huuu,akkor kicsit pihizhetsz is,lesz ki foglalkozzon Mátéval.:)
Mi aug-ban tervezünk egy hosszú hétvégét Prágába,Dorka nálkül.Legközelebb már négyesben megyünk.:)

Strand!
Zala megye rendesen tele van fürdőkkel.Lenti,Kehidakustány,Hévíz,Zalaegerszeg-aquapark...még nem választottunk.Dodó élvezi,legalábbis tavaly élvezte,idén még nem voltunk. :roll:
Vendég

Hú, assztamindenit, gyönyörű ez a Dorka!!! Meccsoda szemek! Nem semmi ;)

Edóci! Najóvanmosmá :D

Betti! Ha esetleg nem nagy meló neked, és küldesz nekem emailben képeket (lexus@alexamail.hu) én nagyon szívesen lekicsinyítem és felteszem! Már csak azért is, mert még az NLC-n vagyok nagyon béna :oops:

KépKép
lexus

Lego
megtudod nézni!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Na én meg ott vagyok béna. :lol: :lol: Azt se tudom hol keressem. :lol: Esetleg ha leírom,hogy kicsinyítek?????? :wink: :wink: :lol:

Huu,de belejöttünk....csak körmölök.Dorka meg az ölemben. :lol:
Vendég

Én is dicsekedhetek? Ha minden igaz, és az embernek sem kell ennyit dolgoznia, és elengedik (lassan 2 hónapja le van fixálva mindkettőnken a szabi, ha vki bekavar, azt leverem :twisted:), akkor augusztusban megyünk 5-7 napra Párizsba! Remélem addigra 2in1 leszek ;) Bár a párizsi bébi is romantikus :D De nem akarok addig várni!

KépKép
lexus

Látod Betti

Nem vagyok egyedül béna. :lol: Bénabanda jött ma este össze. :lol: :lol:

Lexa
Köszike dícséretet. :oops: Tiszta anyja,na jó csak viccelek. :lol: Na de egy férfire nem mondják,h gyönyörű,akkor csak anyja lehet. :lol:
Vendég

Lego! Na én is ezt mondom, NLC nekem se megy :D Betti! Szánj meg minket lécc :D

Amúgy tényleg nagyon belejöttünk :D

KépKép
lexus

ÁÁÁÁ Lexa,nem ééér.Páááárizs.Hmmm,imááádom. 8) :wink:

de jó lesz Nektek.Én messze nem akarok menni.Prága is kocsis út lesz,vhogy nem kívánom a repcsit. :?
Vendég

Lego! Nem vagy véletlenül allergiás? :D Nem mintha az olyan jó lenne, de akkor az is stimmelne a bandával kapcs :twisted: :D

KépKép
lexus

Lexa
:lol: :lol: :lol:

Lego
Sajna nem foglalkoznak Mátéval... :( De már megszoktam.
Zala megye jó,lehet hogy a nászúton majd elnézünk arra is! :lol:

Azt hiszem lemaradtam,nem értem milyen képekről beszéltek...vagy lehet hogy már késő van és mennem kéne aludni! :roll: :? :shock:

edoci

Azért...minden második hozzászólás enyém.... :roll:
Kicsit lenyugszom... :lol:
Vendég

Nem biztos, h repülővel megyünk, drasztikusak meg horrorisztikusak az árak basszus :shock: Malévval olcsóbban kijönnénk, mint a fapadossal :shock: Vagy kocsi, vagy busz, vagy repülő, de ez utóbbi nem tűnik valószínűnek.

KépKép
lexus

Edoci

Bettiékre vagyunk kiváncsiak. :lol: :lol:
Nem vigyáznak rááá????Idősebbek?Vagy nincs türelem?Azért pár óra nem egy nagy vaszisztdasz....nemde?????

Lexa.Allergia????
Hááát,a munkára allergiás vagyok. :lol: :lol: Naaa,bevesztek???? :lol:
Vendég

Edóci! Betti képeiről van szó, amik az NLC-n vannak, csak mi Legoval bénák vagyunk, és nem tudjuk megnézni, ezért különböző kérésekkel bombázzuk Bettit :D Mondd, h te se érted az NLC-t :twisted: Az hátha hat 8)

KépKép
lexus

Betti gyakorolsz?????? :lol: :lol:
Mármint feltölteni....
Vendég

Lexa
Párizs!És még te irígykedsz! :wink:

edoci

Lego! Hááttt, oké, egyefene :D Amúgy tényleg, arra is vagyok én is :D Egyre jobbak vagyunk :D

KépKép
lexus

Lexa
Nekem a NLC ZÖLD,vagyis nem értem megnyugodhattok! :lol: Egyébként az előbb én is kerestem de képet nem láttam sehol! :lol: :lol: :lol:

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?