Új privát üzeneted érkezett!

Ciklus hozzaadasa es lila kazetta :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni
Köszi,akkor majd még próbálkozok vele! :lol:

edoci

Hahó!

Magi! Takinéni, dejódejó! Apunak is van, nekem szolidaritásból nincs - majd egyszer elmesélem a sztorit, feltéve, ha érdekel benneteket :)

Móni! Sziaaa, de jó, tök örülök, h együtt tudunk dolgozni a babán :D Nem teszel fel te is ovulációs vonalzót? Amúgy akkor nektek is ma kell belehúzni, vagy.. vagy rosszul értelmeztem? :oops:

Őőő, nem tudom, mi volt még az előző oldalon, át kell olvasnom megint :shock: :D

KépKép
lexus

Jajaja, igen, megvagyok! :D A ciklus.hu-t már én is nézegettem, de még nem regisztráltam - na majd most, ha már egyszer ti is :D

Gabi írta, h a doki javasolta azt, h terhesség alatt próbáljunk úgy étkezni, h minél kevesebb legyen rajtunk a felesleg. Ez nektek (annyira érdekesen érzem magam, h még csak én vagyok az, aki itt bénázik mindenen - senki nem az első babáját várja :roll:) sikerült? Mondjuk nekem asszem nincs mit aggódni a kilókon, 50 vagyok most, anyu velem anno 12-t hízott, és minden lement róla - alkati adottság :)

Aztááán, nem tom, h akartam-e még vmit írni.. tiszta lyukas ma az agyam! :?

KépKép
lexus

lexus én mind a 3 terhességemnél ettem rendesen,még édességet is ha megkívántam, de arra ügyeltem hogy sok gyümölcs és zöldség is legyen az étkezésekben, na meg azért nem zabáltam, amit megkívántam megettem.
Most is így fogom tenni. Első két terhességemnél 14 kilót, hrmadiknál 12 kilót híztam, szerintem az jó.

Gabi
lieglgabi

Húha, ez a ciklus.hu nekem is bonyolult :shock: :D Na mindegy, elkezdek nézelődni benne, aztán majd ha jutok vmire, szólok :D Szóljatok ám, ha sokat pampogok feleslegesen, amúgy is kezd velem telelenni ez az oldal :oops:

KépKép
lexus

Gabi! Én gyümölcsből most is istelen mennyiségeket eszem, egy nap sztem egyszer - ebédnél eszem rendesen, reggelire, tízóraira, uzsonnára meg vacsira meg mindig vmi gyümölcs. Lehet, h nem a legjobb, de imádom, és ezért szeretem különösen a nyarat, mert akkor jobbnál-jobbak vannak ;)

Meg a zöldségeket is szeretem - főzelékek rulez, párolva, sütve, főzve... az utóbbi 1.5 évben azt veszem észre magamon, h egészségesen étkezem :D

KépKép
lexus

Rááájöttem, h hogyan kell diagrammot csinálni :D Ha ebben a hónapban nem lesz semmi, akkor júliustól majd csinálom a táblázatot, tökre tetszik ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!
Persze mikor nem vagyok akkor beszélgettek hát szép mondhatom :wink: :wink:
Majd igyekszem visszaolvasni.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Merre jártál? :)

KépKép
lexus

Lexa!
Nyugodtan irjal.
Holnap a melohelyen delelott megint lesz egy csomo idom.
Na lassan megyek, mert furdunk es nyirom Zoli hajat.

Magi
Vendég

Lexa!
Nyugodtan irjal.
Holnap a melohelyen delelott megint lesz egy csomo idom.
Na lassan megyek, mert furdunk es nyirom Zoli hajat.

Magi
Vendég

Lexa!
Dolgoztam amíg a Réka aludt volt 2 betegem.
Megtornáztattam őket.
Írj-Írjatok sokat!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Csajok! Ti szerettek teázni? Én imádok, most csináltam egy kannával - ez gyümitea, de bármit szívesen iszom :)

Betti! Már akartam írni, h gyönyörű neve van a lányodnak! Amióta az unokatesóm lányát így hívják (az 4 éve van), azóta nagyon tetszik ez a név, ha majd lesz baba, és esetlegesen kislány lesz, akkor még az is lehet, h Réka lesz ;)

Köszi a felhatalmazást az írásra mindkettőtöknek :D

KépKép
lexus

Na meg is furodtunk es megnyirtam Zolit is.

Uram meg nem ert haza es nem is telcsizett, hogy elindult.

Magi
Vendég

Magi! Kérünk egy friss ropogós képet a megnyírbált kiskrapekről ;)

Én asszem húzok, jó éjt, és lassan jöhetnek a drukkok!!! :oops:

KépKép
lexus

Sziasztok!

Hát, jó rég nem jártam erre, ne haragudjatok! Az újaknak üdv. itt!
Mi a körülményekhez képest jól vagyunk! Most nem részletezem, de egy csomó jó és rossz dolog is történt mostanában.

Ne haragudjatok, de a másik topikban egy lány irományával csúnyán visszaélt egy családtagja, így az ő példájából okulva nem írom meg, hogy mi történt, mi van velünk mostanában, nehogy valaki olyan is elolvassa, akinek semmi, de semmi köze nincsen hozzá. A lényeg, hogy most már minden O.K.-s nálunk. Vasárnap utazunk a Balatonra 2 hétre, úgyhogy most egy darabig (a változatosság kedvéért) megint nem jövök, de most olvasni sem fogok tudni! (eddig szért olvastam ám :wink: )

A képek egytől egyig nagyon jók, a gyerkőcök egyre szebbek! :) (mostanában még képeket sem tudok feltenni, mert nem tom hová lett a képkicsinyítő program, merthogy még gépet is cseréltünk időközben.....)

Mindenkinek jó nyaralást, vagy pihenést, meg jó egészséget és sok sok pozitív tesztet kívánok, majd jelentkezem, ha tudok! Légyszi ne haragudjatok rám, hogy csak néha-néha jövök! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
szorítok a forró éjszakához Lexa!
Magi!
Hogy ülteted le az enyém a frufruját se engedi levágni addj ötletet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Ismet munkaban. :cry:

Betti!
en a kadban nyirom apa bajuszvagojaval. Nekem all a kadba nyugodtan. De mindig is igy nyirtam es hagyta magat.
Elotte mondjuk a bidebe ult. :wink:

Lexa!
Remelem jo volt a "forro ejszaka"! :oops:
Varjuk a fejlemenyeket es szoritunk! :wink:

Edoci!
Hogy vagy ma?
REmelem gyogyulgatsz!

Viki!
Jo nyaralast neked.

Magi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!
Magi!Péntek van HURRÁ!Holnap nem kell dolgoznod!
Sikerült a hajvágás?
Edoci!
Bogyókkal próbálkoztál a betegség ellen!Hogy vagy?
Viki!
Kérünk képeket a nyaralásról!
Lexa!
Beszámolót kérünk!
Én ma húslevest főzök már odaraktam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szép jó reggelt mindenkinek!

Magi
köszi,megvagyunk!Jó munkát neked!Milyen lett a frizura Zolinak?

Betti?

Lexa?
Megvolt a forró éjszaka?

Viki
Jó hogy írtál!Jó nyaralást nektek!

Én most elhúzok,megyek fát venni a kapuhoz!
Sietek vissza! :lol:

edoci

Lanyok!

frizura szokasos lett.

Mindig ugyan ugy nyirom, mint apanak.
Igy olyanok, mint ket tojas. :lol:

Betti!
Igen holnap nem dolgozom. Ellenben a ferjemnek a keresztapjanak lesz valami kinevezese, amire mennunk kell es az meg jo puccos hely. Igy ma megyek venni ra valami ruhat a baratnommel. Remelem kapok valamit.
Meg jo, hogy Zolinak van oltonye.

Edoci!
Csak ovatosan a favasarlassal. Azert pihenj is.

En meg nem tudom mit ebedelek, mert valamit rendelni fogok.

Magi
Vendég

Edoci!
Jó vásárlást!
Nekem semmi változás már kezdem beleélni magam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jó reggelt!

Köszi Lányok, nagyon aranyosak vagytok! :) Jelentem, megvolt az éjszaka :oops:, úgyhogy most ezerrel várjuk, h majd mit mutat a teszt. Asszem, ez most tényleg csak a babán múlik :P :oops:

Viki! Pont tegnap olvastam vissza a még nagyon az elelévő hozzászólásokat, és megállapítottam, h te és még egy-két emberke már rég nem jelentkezett. Én örülök, h itt vagy, még ha nem is "ismerjük" egymást :) Jó pihenést!

Betti! Nálunk van még a tegnapi gombalevesnől, sztem én azt fogom enni, aztán ha a páromnak lenne vmi ellenvetése este, akkor kap vmi zacsisat és kész :D

Edóci! Oszt az a fa hány kilós lesz?? :D

Megyek csinálni a kávémat ;)

KépKép
lexus

elelévő=elején lévő :? :oops:

KépKép
lexus

Betti! Juj de jó neked!!! Most így ránézve a vonalzómra, ez a 12 nap elég siralmasnak tűnik :? :(

KépKép
lexus

Lexa!

Legy turelemmel. Tudom nehez, de talalj ki valamit, hogy ne ezzel foglalkozz.

Betti!

Kicsit irigy vagyok! :oops: :oops: :oops:
Szeretnek meg jobban irigykedni! :wink:

Magi
Vendég

Magi!
Szeretném ha irígykedhetnél úgy félek mert már kezdem beleélni magam és félek a csalódástól!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Most jön 2 nap hvg, amikor reményeim szerint el leszek foglalva, aztán a jövő héten meg ugye meló + megint 2 nap hvg, ez már így összesen -9 nap, és ha addig nem történik semmi, akkor asszem fél lábon is kibírom a maradék 3-at ;)

Mellesleg aki a munkahelyről ír (Magi és van még vki??): a munkatársak, főnök nem veszi észre, h babaneteztek? Mostantól (ill. a jövő héttől) kezdve ez vár rám is, de amúgy mire visszamegyek biztos marha sok meló lesz, mivel a kolléganőm most azt meséli, h milyen kevés van :evil:

Amúgy Magi! Nálad mi a helyzet? Mensid lapul?

KépKép
lexus

Betti!

Ha eddig nem jott meg, nem is fog.
Ne felj.
Latod csak jo lenne tesztelni.
Miert nem szolsz a ferjednek, hogy vegyen egyet es vigye haza.

Magi
Vendég

Betti! Irigykedni énisénis! Holnap v vasárnap tesztelsz?

Ja, még azt akartam, h allergiás esetleg vki?

KépKép
lexus

Lexa!

En ugy ulok, hogy nem latszik a monitor.
Amugy meg mindig minden munka idoben megvan, igy nem erdekli oket, hogy mit csinalok.

A lenyeg, hogy minden meglegyen idoben.
Ha hajtas lesz nem leszek ilyen surun, de termeszetesen nem tunok el.

Mensi mar csak kicsi van.

Engem a fogyi eltet.
Miatta jo gyorsan fog telni az ido.
Egy heten 3x megyek igy gyorsan fog telni az ido nagyon.

Szoval gyorsan fog mindenki babasodni. :lol:

Magi
Vendég

Magi! Ha ez a trükk, akkor király, mert az én monitorom sem látszik! 8) Nálunk egyébként szerencsére nem szoktak nagy ingadozások lenni, h egyik héten halálra dolgozzuk magunkat, a következőn meg mondjuk oda is csak netezni járok - nálunk mindig az van, h amikor én szabin vagyok, akkor azt hallom, h milyen kevés a meló, amikor meg visszamegyek, akkor ez marhára nem így van. Úh néha már nem is hiszem el, h tényleg kevés volt.. :roll:

Én benne vagyok abban, h hamar babásodunk, mert neked gyorsan megy az idő :D Ámen :D

KépKép
lexus

Lexa!

Most van idom, mert varom en is a munkat.
Utana meg megszakadok majd.

Magi
Vendég

Én meg az 500db-os papírzsepi utánpózlást várom, de az csak du. jön a párommal együtt :D Úh össze kell szednem magam, és el kell caplatnom a boltba, mert elfogyott :shock: Allergiával csak én szenvedek? :roll:

KépKép
lexus

Nem én is allergiás vagyok!
Nekem az első babával az is elmúlt!
Mire vagy allergiás?
Magi!
Már várom a beszámolót a fogyis dologról!
Szerintem nagyon jó lesz!
A páromnak meglepit akarok!Azért nem hozatok vele tesztet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Parlagfű :evil: Te mire vtál, és mik vtak a tüneteid? Amúgy most örülök, h azt írtad, elmúlt a terhességgel, remélem, hasonlóan lesz! Egy bnőm migrénes volt, és neki az múlt el.

Amúgy a teszttel majd én is meglepit akarok mindenképp! :D Csak még nem tom, h hogyan közöljem vele majd, ha esetleg.. vmi jó kis dolgot kiagyalok, ha megvan, közlöm :D

Te Betti! Áruld már el nekem, h a hvg melyik napján tesztelsz - hnap, v vasárnap, mert műr tűkön ülök ;)

KépKép
lexus

lexa!
Te jobb helyzetben vagy én a háziporatka és macskaszőr tehát egész évben!
Még nem tudom azt hiszem Vasárnap!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Juj, hát ez sem lehet kellemes :? Amúgy nekem is van még 1-2 dolog, de ezek egyrészt nem olyan biztosak (tehát minden esetben több lehetőség van), és nem is produkálnak olyan gázos dolgokat, mint a parlagfű. Lehet, h a nyírfára is az vagyok - nem tom, mert elképzelhető, h csak előbb virágzott az a tetves p.fű :evil:, ezen kívül rohadt szomorú, és hiába nem olyan komoly, ezt gyűlölöm a legjobban, lehet, h a lószőrre is :cry: :cry: Fontos tudnivaló rólam: imádom a lovakat, gyerekkoromban volt is egy sajátom, nagyon-nagyon szerettem! De!, lehet, h nem a lóra, csak a szénára.. el kéne mennem végre egy allergia vizsgálátra is, de lusta vagyok bejelentkezni, mert tudom, h fél évnél előbb úgyse kapok időpontot :?

Na, most, h kifejtettem az allergia-problémámat megkérdezem, amit akartam :D Ti a melegkiütéseiteket (ha vannak egyáltalán - ha nincs akkor irigyirigy) mivel kezelitek? Nekem a hintőpor nem jött be, a Gabi pelenkakiütés elleni krém nem jött be, gondoltam még a Canestenre.. megpróbáljam? A lábamon van a hajlatokban, mondom már szebb, mint eddig, de így is bazira ég.

KépKép
lexus

az a mondom, az tom, h hogyan került bele az uccsó mondatomba :shock: lehet, h gondolatban még vmit hozzá akartam fűzni az előbbiekben, csak kimaradt :D

KépKép
lexus

*nem tom, hogyan került bele akart lenni :oops: asszem jobb, ha most némi időre eldugulok, úgyis van egy halom vasalnivaló ruha :roll: higgyétek el, előbb-utóbb megtanulok írni! :D

KépKép
lexus

Na megjöttem megint!

Lexa
Nem tudom hány kg volt,csak annyit hogy 5 méteres szálakban van és 8 db kellett! :lol: De nam volt 40 kg,vagyis együtt volt annyi max! :lol: Na ezt jó értelmesen leírtam!De azért kellett még egy 40 kg beton is! :lol: Kivételesen nem nekem kellett cipelni! :lol:

Betti
Csak így tovább! :D Drukk,drukk,drukk!

Magi
De jó neked hogy munka közben is tudsz netezni! :D De úgy látom megjött a munkád!Vagy nem? :lol:

Micsoda allergiás társaság,de azt hiszem még ebben mindig én vezetek! :( Ugyanis... had ne soroljam inkább! S sajnos muszáj egész évben folyamatosan szednem rá a gyógyszereket. :(
komolyan már olyan vagyok mint egy vénasszony!De lehet hogy még nekik sincs annyi gyógyszerük mint nekem! :lol:

edoci

Na, hát kábé egy óráig bírtam a fórum nélkül, már kezdtek jelentkezni azok a bizonyos elvonási tünetek! :D De most komolyan, ha én ezt tudom, előbb jövök :shock:

Edóci! Sztem neked az a sok cipekedés királyul beillik vmi edzésnek, vagy vmi hasonlónak, fitt extra leszel, mire végeztek :D Amúgy tényleg milyen allergiás banda :shock: Én nem bánnám, ha majd elmúlnának nekem/nekünk is, mint Bettinek! ;)

Én is arra gyanaxom, h megérkezett Magi munkája ;)

Na én lépek most egy kicsit, bnőmet elkísérem vásárolni, aztán még megyek apa elé a melóhelyre, onnan kocsival megyünk tovább együtt hétvégi (jó, pénteki) nagybevásárlást tartani, aztán sztem majd vmikor este környékén jövök (de lehet, h előbb, és nem szabadultok tőlem 8)), addig is tessék jó sokat termelni, h legyen mit olvasni!!!

Puszi

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Kesz is a mai munka. :lol:
Szoval itt is vagyok.

En nem vagyok alergias semmire.
Na jo a pokcsipesre.
Ha megcsip egy pok, barack no a helyen. Barack nagysagu pukli.
De par nap es eltunik.

Lexa!
En is fuggo vagyok! :lol:
Jo vasarlast. En is megyek a baratnommel shoppingolni, mert holnap a ferjem elokelo helyre visz. :shock:

Edoci!
Volt egy kis tenni valo, de ebedelni is voltam.

Betti!
En is meglepit szeretnek majd a ferjemnek.
Valami kis szep tortat, amin golya van, vagy mini cipo es a + teszt.
Na meg meg valami kis meglepi.
Bar a ferjem mar 2 eve nyuz a kistesoval, de nem szerettem volna hamarabb. Most meg mar beletorodott, hogy nem szeretnek.
Igy igazi meglepi lesz neki.

Magi
Vendég

Magi!
Ez tök romantikus!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Gondoltam kiscipoben is, hogy veszek egyet, de az mar van, meg kicsi zokni is.
Meg nem tudnam milyen szinut vegyek.
Ha veszek mar csak keket, vagy rozsaszint vennek.

Na lassan indulok vasarolni.

Este vagy reggel majd jovok.

Magi
Vendég

Halihó!

Hát nekem csak a shopping része lett meg, mert a zemberem már megint túlórázik :cry: Franc a munkahelyébe mostmár komolyan, péntek van, legalább akkor hagyhatnák egy kicsit élni!!! :( A bnőmmel viszont tök jó cuccokat vettünk, meg benéztünk különöző mindenféle boltokba is, ahol még semmi keresnivalónk nem volt :D Na magyarul is leírom, bementünk egy bababoltba is. Ők is próbálkoznak :)

Magi! Hová visz holnap a párod? Hű de izgi!! ;)
Amúgy ez tényleg tök romantikus, h abszolút meglepi lesz a bébi, egyet kell értenem Bettivel!

Én is kitaláltam, h majd ha eljutunk odaáig, h mondom el - írok egy levelet a páromnak a baba nevében. A boríték mindenképp géppel írottan lesz címezve, bélyeget majd veszek rá, és elvileg a melóhelyemen még le is tudom pecsételni - szal nem lebukós a dolog :D

KépKép
lexus

Most a babaneten is bejön már minden sz.r előugró ablak??? :? :x

KépKép
lexus

Hééhó Lányok, én érek ennyire rá (naja, apa nincs, itthoni meló sincs - ergo, semmi dolgom) vagy most ti tűntetek el ennyie?? :shock:

Amúgy képzeljétek, meglepett egy barátnőm! Külföldön lakik, most hazajöttek 2 hétre, és beugrott hozzám - kb. 10 perce ment el. Olyan aranyos, tök jól esik, h eljött hozzám! Tudja, h készülget a baba, és hozott nekem 3 tesztet :D Úh külföldi tesztem lesz :D Olyan aranyos! :) Kár, h ilyen messze van.. (mondjuk h akkor mit csinál, ha a zuramnak nem kell túlóráznia, és nem vagyunk itthon, azt nem tom :shock:)

KépKép
lexus

Kukuccs!

edoci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?