Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon nagyon régen jártam már itt, talán nem is emlékeztek rám :roll: , de ha nem bánjátok, időnként jönnék újból, már ahogy Domi engedi, mert rendesen lefoglal :!:

Most, hogy már "végre" suli + ovi van, egyedül vagyunk Domival és jó lenne neki is társaság. Soxor gondoltam, hogy kimennénk a Rákóczi kertbe, de nem ismerek onnan senkit és úgy azért nem olyan jó.

Jár valaki oda?

Lakik valaki Királyerdőben?

Azt tudom, hogy Anikó (Csanikó) a Majorban lakik - tényleg, merre is? Ott az ovinál a lakótelepen :?: :oops:

Szép napot mindenkinek :P

Judit Kép
judy68
 
 


Sziasztok!

Szia Judit!
Én nagyon örülök neked. Azt hittem már nem jösz többet. Nagyon szépek lettek a gyerekeid. Mi nem nagyon járunk a Rákoczi kertbe mert sokan vannak. Igen az ovinál lakunk. Itt is van játszó, nem valami hiper szuper. A Makád itcai az körbe van keriteve délelőtt max 5 gyerek van ott. Gyertek nyugodtan.
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó, úgy látom nem sokan vagytok a topicban! :( Tényleg, van valaki a régiek közül rajtad kívűl?

Megpróbálok sén is űrűbben jönni :!: + a profilomat is jobban megcsinálni.

A korjelző nagyon szuper, hogy töltitek fel ide?

Szépek a lányok is!!! :P

Judit
judy68
 
 

 
 

Sziasztok!! :D
Most fedeztem fel ezt a topikot!!
kiwi_1
 
 


Judy!!
Én sem tudom betenni a vonalzót,mert nem tudom bekapcsolni a HTML -t!! :cry:

Kép
Kép
kiwi_1
 
 


Sikerűlt!
Bár továbbra sem sikerűlt bekapcsolnom!
Ildi

Kép
Kép
kiwi_1
 
 


Sziasztok!

Judit! Én vagyok az egyetlen őskövület.

Ildi! Üdv! Mesélj magatokról.

Ha megcsináljátok a csíkokat akkor a középső kod sort bemásolod az aláírásodhoz. Jónak kell lennie.
Vendég
 


HTML kikapcsolva
BBCode bekapcsolva
és már működnek is a csíkok!!!!!!!!!

Ildi! Mi ismerjük egymást.
Vendég
 


Szia Anikó!!
Persze ,hogy ismerjük egymást!!
És Judyval is!! :lol: :lol: :lol:
Mi van veletek??
Nállunk már régóta betegek a pasik,úgyhogy :roll:

Kép
Kép
kiwi_1
 
 


Hali!

Ildi!
Nekem ez nem volt ennyire egyértelmű amikor még nem volt csíkod. A hirdetéséidből jöttem rá. Juditot Pedig nem ismerem személyesen bár tudom, hogy Edinával együtt jártak a lányok tornázni. Én speckó egyáltalán nem találkoztam még Judital.
Veletek mi van mert színte alig látlak titeket. Mit jelent az, hogy régóta betegek? Mi a bajuk. Vivi jár még Fit kid-re.
Mostában keveset vagyunk kint mi is. Néha olyan jó időnek tűnik és hideg van, máskor meg fordítva. Soha sem tudom, hogy öltözzek. Próbálom itthon elütni az időt.
Vendég
 


A XX., illetve XXIII. kerületben elsősorban diszlexiás, beszédhibás gyermekek terápiáját vállalja logopédus anyuka.
Tel.: 06-30/859-13-23
Sas Orsolya
Vendég
 


Sziasztok.
Anikó. Köszi h jeleztél. Nagyon elfelejtettelek titeket itten. A Gabival tartom msnen a kapcsolatot. Te tudod kiről van szó. :D
Hát holnap viszem a kicsimet meg a legnagyobbomat a Bókayba kivizsgálásra mert a nagynak a csuklóján van egy fájdalmas kinövés és pont a jobbon. A picinek meg az orrmanduláját kell kivenni neki és a dél pestibe mentünk volna másciusban de ott a súlyhatár 18 kiló és ő nem fogja elérni még 5 évesen sem. A heim pálba nem viszem még ha néger gyerekek is potyognak. Így ahova járunk a bókayba oda viszem és ott legalább jövünk megyünk dologal. Nem kell bent lenni vele éjszakákat.
Ma meghozták az új mosógépünket mert pénteken bekrepált a régi. Úgy elferdült a vízmelegítőszál h a dob nem forgott.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Vera! Bevált a mosógép? Mi van a mandulával? Siekrült kivenni? Jól vagytok?
Gabi mondta, hogy mész a vásárba árulni. Eladnád az én babakocsimat is. Én is ott leszek, ha valai érdeklődik megyek és megmutatom neki. Nem árulni megyek hanem vásárolni. Előre is köszi!

Puszika!
Vendég
 


Sziasztok!
Vállalom gyerekszobák mesefigurás falfestését kisebb képektől akár nagy jelenetig is. Referenciaképet tudok küldeni.
06-20-313-6958
melcso12
 
 


Sziasztok!

Úgy látom eltűnt innen egy kicsit mindenki.
Én szívesen leveleznék csepeli anyukákkal, ezen belül is leginkább királyerdei anyukákkal. Nekem jelenleg egy 1 éves lányom van, és kb 5 hónap múlva tervezek egy új baba projektet.
Ha valakinek hébe hóba egy nagy napi sétához kell ismerős, az mindenképpen jelentkezzen, mert a többi barátnőm gyeremekei már bölcsisek, ovisok, és nem szeretek "egyedül" menni.
Előre is köszi:

Sz
szilvi111
 
 


Szia!

Üdv! Ez a topik valóban kihalt. Én naponta megnézem nem-e írt valaki. Királymajorban lakom. Ált. az itteni játszóra megyünk le. A lányom vasárnap lesz két éves. A hideget utálom ezért keveset vagyunk kint. Amúgy meg a többi kisbaba is inkább otthon van. Én sem szeretek egyedül sétálni. Mi ugyan már inkább kocsi nélül sétálgatunk a környék csendes utcáiban, szívesen látunk erre felé ha van kedvetek.

Szia!
Vendég
 


Szia!

Kár hogy kicsit arrébb laksz, de azért legalább van itt valaki:)
Nálatok a Rákóczi kert van, ugye?
Voltam már arra. Azt tervezem, hogy ha a gyerek nagyobb lesz, úgy tavasszal, majd mi is elmegyünk oda. Ott nagyon jókat lehet trécselni, meg játszani.
Itthon azért nem nagyon lehetek vele, hiszen minden nap kell egy kis friss levegő. Még játszóházba megyünk el néha. Ott elég jól érzi magát, és csak 200ft.
Heti egyszer az is belefér.
Ha tervezek rákóczi kertet szólok!

Sz
szilvi111
 
 


szasztok csepeli anyukak...

Ha keres valaki esetleg szittert, vagy takaritani embert, engem ma keresett meg a bolcsis gondozonenik, hogy vallal szitterkedest, estenkent, hetvegenkent, es O kisebb illetve a testvere kisebb/nagyobb takaritast is vallal...

ha valakit erdekel, keressetek meg mailban
szekeres.marta @ chello.hu
kidzkorner
 
 



Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi
 
 


Menő Manók Alapítvány a Kőbányai MAMAVÁR-nál is!

Tapasztalataink alapján a szülők nagy része hiányolja azt a segítséget, amellyel a gyermeke fejlődésében esetlegesen fellépő problémákat felismerheti. Ha ez meg is történik, a megoldásig legtöbbször nem jutnak el.
Elengedhetetlen volna már az óvodában megkezdeni a szűrést, hiszen a terápia korai elkezdése megelőzhetné a későbbi tanulási problémák kialakulását! Amennyiben a szülők, illetve a pedagógusok problémát tapasztalnak, terapeutáink egy komplex vizsgálat segítségével ki tudják szűrni, hogy kinek van szüksége intenzív fejlesztésre. Az alapítvány által végzett tevékenység az alapozó mozgásterápia.

Milyen problémáknál hatásos:

Fejlődési dyslexia, Fejlődési dysphasia, megkésett beszédfejlődés, beszédindítás, Kiegészítő terápiaként a beszédprodukció zavarainál, Kivétel nélkül minden mozgáskordináció elmaradásával, gyenge voltával kísért esetben, Iskolaéretlen vagy dyslexia veszélyeztetett óvodásoknál a fejlődés elősegítésére, Organikus hátterű figyelemzavaros-hyperaktív-részképességgyenge gyerekeknél a mozgáskoordináció és anyanyelvi részképességek fejlesztésére, Dominancia problémás gyerekeknél (kétkezesség, átszoktatott kezesség) a dominancia megválasztására a jobb anyanyelvi készség elérésére, Enyhe fokban értelmi fogyatékosoknál idegrendszeri funkciók elérésére, serkentésére

Az alapozó terápia közvetlen (tapasztali) hatása:

Beindítja a megkésett beszédfejlődést; Beindítja a rajzkészség igen erős fejlődését óvodásoknál, Erősen segíti dyslaliák, paraláliák esetén a logopédiai munkát, a beszédhangok automatizálódását, beépülését, Technikai dyslexia esetén megkönnyíti az olvasást, főleg az olvasás gyorsasága nő, ezáltal a szövegértés is javul, A féltekei dominancia helyes megválasztása esetében igen erősen javítja az anyanyelvi készséget dominancia-problémás gyerekeknél, Fejlődési dyspraxia esetén a mozgástervezés megjavul, Mindig javítja a mozgáskoordinációt



Érdeklődni és felmérő órára jelentkezni a 06 20 9 604 214-es számon lehet.Első felmérő nap a MAMAVÁR-nál: május 10-e.

Játszóházról bővebben:www.mamavar.hu
aja
 
 


Sziasztok!
Még csak most találtam meg ezt a topciot.
Királyerdőben lakunk. És a kislányom december 6.-án született. Nemsokára 5 hónapos lesz. Kiarának hívják.
Remélem csatlakozhatok! :)

Niki
kernico
 
 


Sziasztok!
Újra írok, hátha már fent lesz a vonalzó is.
És közben eszembe jutott pár kérdés is: itt Királyerdőben hol van rendes játszótér? Mert csak a Dunaparton tudok egyet, és majd szeretném vinni, ha nagyobb lesz már.

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Remélem a jó idő (ami ezen a héten épp nem igaz) az oka, hogy már rég írtatok.
Mi a Szent Imre tér közelében lakunk, Máté 13 hónapos.
Kernico: hol van a Duna parton játszótér?
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Na végre valaki :D ! Már azt hittem senki nem jár ezen az oldalon rajtam kívűl! :(
A kis-Duna parton tudok kettőt is. Egyik az 52, 71-es végállomásán, a szánkózódomb lábánál pont. Bekerített, de nem sok minden van. A másik pedig a Barátság parkban, azaz a napközistábor és a komp közötti részen (szemben a Pusoma étteremmel). Az is bekerített, de nem sok minden van. Hinták, homokozó, csúszda, meg asszem van olyan rugós izé is. :lol: De legalább szép a környezet. Tele kacsákkal, meg ilyenek.
Fa játszóteret tudtok valahol, ahol van olyan mászóka, amin van kötélhíd, létra, .....?????

Szilvi111: Hol van játszóház?

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Fa játszóteret nem tudok, de itt nálunk van egy játszótér, ahol van valami kötélszerű dologból (úgy néz ki mint a kötél, de inkább műanyag, de lehet, hogy csak a borítása) háló és azon kell felmászni a csúszdára... Na, szóval nem tudok. :oops:

Kép
németh
 
 


Sziasztok.

Úgy látom, kicsit későn csatlakozom, de hátha jár még erre valaki időnként.
Mi az Erdősoron lakunk, kisfiam 3 hónappal múlt 2 éves. Bölcsibe szeptembertől mennénk, de addig is szeretnék találni neki játszópajtárst, na meg magamnak is valakit, akivel el lehetne menni sétálni, lehetne dumcsizni a nyáron.
Van esetleg bátor jelentkező? :wink:


Kriszta
piszmini
 
 


Szia Kriszta!
Hol van az az Erdősor? Mi a Szent Imrénél lakunk.
Kinga

Kép
németh
 
 


Szia Kinga!

Az Erdősor utca kicsit lentebb van a Szent Imrétől. Mi a 159-es busszal a 8. megállónál lakunk.


Kriszta
piszmini
 
 


Szia Kriszta!
Akkor sajna nem hiszem, hogy együtt fogunk sétálni....
Kár, hogy messze vagytok, nekem is elegem van az egyedül játszózásból.

Kép
németh
 
 


Sziasztok!
Nagyon rég nem jártam erre, egy időben nagyon kihalt ez a topik.

Kinga, elég közel lakunk egymáshoz a leírásod alapján - mi a Kiss János altábornagy (ilyen hülye hosszú nevet...) utcában lakunk, közel a Szent Imre térhez. A gyerekeink is hasonló korúak :)
Én nem nagyon vagyok játszótérre járó anyuka :oops: , inkább mászkálni járok Samuval, de heti 2 alkalommal azért biztos játszózik is - bár ezt inkább az apjával űzi.
A Kis-Dunapartra időnként le szoktunk menni kacsát, hattyút nézni, mászkálni, stb. Meg voltunk néhányszor a Rákóczki kertben is.
Ti merre mentek mászkálni, levegőzni, játszani a gyerekekkel?
Most megyek, mert Samu felébredt, de igyekszem időnként bekukkantani, hátha jár erre valaki :)
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Szia Évi!
Mi is a Kiss Jánosban lakunk!!! És általában ide szoktunk lemenni a játszóra az ovi mellé, csak néha a Rákócziba. Lehet, hogy már találkoztunk is! Majd írj!
Kinga

Kép
németh
 
 



Sziasztok!

Csepeli anyukaként már elég régen nézegetem ezt a topikot. Idáig mindig reménykedtem benne, hátha egy másik anyuka is ír majd akinek ilyen idős gyermeke van mint nekem. Az én kisfiam most 3 hónapos. Úgy láttam itt mindenkinek nagyobb a gyerkőce.

Azért remélem téved valaki erre aki Csepelen lakik és hasonló idős a gyermeke.

Sziasztok

Üdv Kati
kati24
 
 


Sziasztok!

No, benéztem :)

Kinga, ez tök jó! Akkor valóban nagyon közel lakunk egymáshoz. Mi is meg szoktuk látogatni az ovi melletti játszóteret, bár ma épp a Rákóczi kertben voltunk. De holnap biztos lenézünk a ház mögé :) Ti mikor szoktatok menni? Összefuthatnánk és összeereszthetnénk a két lurkót... Ha nem is holnap, de valamikor a közeljövőben. És ha bárkinek van kedve csatlakozni, gyertek!

Vera, ez nem volt épp hosszú hsz. Mi van veled? Gyerkőcök jól vannak?

Kati, hát igen, mostanában nem nagyon pörög ez a topik. De azért biztatlak, írj ide és mesélj a kisfiadról. Hol született? Mekkora? Szopizik? Hátha csatlakozik valaki hasonló korú babával. Merrefele laktok Csepelen belül?
Jó éjt, továbbra is igyekszem majd bekukkantani gyakrabban.
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!
Én is csepeli vagyok, igaz nemrég óta: két éve lakom itt a párom tősgyökeres... (időnként meg szoktam nézni ezt a topikot, de aktívan a Babaprojekt előtt állók ide- címűbe szoktam írni. valahogy ott ragadtam.)

Kati24
az én fiam egy picit idősebb csak a tiédnél, jövő héten lesz 5 hónapos. Ennél fogva mi még nem játszóterezünk, mint a "nagyok", majd jövőre. :wink: Mi Királyerdőn lakunk a Királyerdei művháztól nem messze. Én sokat szoktam Mátéval sétálni, vagyis napi 1szer egy-másfél órát. Te merre laksz?

Kép

Kép
syrynx
 
 


Húúúú, sziasztok!

Na végre. Néha benéztem, de nem írtatok sűrűn.

Kati24 és syrynx: Az én lányom csak egy picit idősebb. 6 hónapos múlt, na jó, most lesz 6.-án 7 hónapos. :D
Mi is Királyerdőben lakunk, és szoktunk mindenfelé sétálni, kivéve, ha levegőt sem kapni a melegtől. Remélem írtok azért még. Errefelé csak idősebb babákat láttam eddig. Mármint ahol lakunk.

Üdv.[/b]

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Az elmúlt néhány napban egészen sok hsz született :)

Kicsit meséljetek magatokról! Ha jól látom, többnyire egy gyerekesek vagytok egyelőre (illetve Veráról tudom, hogy neki négy van).
Kezdem én, hátha kedvet kaptok, és talán újból kissé felélénkül ez az időnként igencsak elcsendesedő topik.

Szóval Samu (mint az a vonalzóból is kiderül) már jó nagy fiú lett, tavaly márciusban született a JahnFerencben. 3,5 kilóval és 51 cm-rel. Véletlenül keveredtem oda (a doki miatt), és vegyes benyomásokkal távoztam, de ezért alapvetően jó élmény volt a szülés - bár mostanra már kissé távolinak tünik az egész.
Ti hol szültetek?
Azóta jól megnőtt, most 13 kiló körül van és 84 cm volt a legutóbbi méricskénél. És egy zseniális kiskrapek lett belőle... Á, kicsit sem vagyok elfogult :D

Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Megint itt! :D

Erpé: Édes Samu! De itt a képen még kisebb, nem? Tesót terveztek?

Kiarát a Mikulás hozta december 6.-án. A Kútvölgyi Kórházban született, mert a 6. hónapban dokit kellett váltanunk (külföldre utazott nov.-dec.-ben az első), és így keveredtem oda. Nem bántam meg, szerintem nagyon jó kórház alapjában. Most lesz a csajszim 7 hónapos, és már 7,9 kg. Egyenlőre még szinte csak szopizik, bár már délelöttönként kap gyümit vagy főzeléket a tejcsi után.
Én is tősgyökeres csepeli vagyok, bár volt 6 év kitérőm Dunakeszin, de aztán visszataláltunk ide két éve.
Tesóról nállunk vita van apával. Ő most azonnal szeretne :lol: , én meg még várnék kb. 1 évet, aztán már jöhet is.

Na ennyit magamról. Írjatok ti is! :D

Üdv.[/b]

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy egy kicsit megjött az élet a topikon.

syrynx és kernico: Mi sajnos egy kicsit messze lakunk tőletek :cry: . Mi a Bánya u-ban lakunk itt a Gombos sulinál. De azért néha majd összefuthatunk, valami köztes helyen. Hova, merre szoktatok menni sétálni?

Andris a Központi Honvéd kórházban született. 3420g-mal és 51 cm-el. A kórház ultra modern volt, hiszen előtte 2 héttel adták át a szülészetet. ( amit már be is zártak, mert rájöttek hogy mégsincs hely) Bár ezáltal kicsit fejetlenség is volt. Még nem nagyon találták a helyüket. De az is igaz, hogy én már csak a szülőszobát láttam illetve a kórtermet, mert mi éjjel 2-kor mentünk be a kórházba és reggel 6.27 perckor meg is született a kisfiam.
Sajnos már nem szopizik, mert nincs tejci. De úgy gondolom, ő ettől még tejlesen boldog és kiegyensúlyozott baba.

Erpé: nagyon aranyos a kisfiad! Köszönöm a biztatást. Igyekszem majd írogatni, amennyit csak a kis gézengúz kisfiam enged.
Most megyek is mert úgy hallom vége a du-i szunyókálásnak :D

Üdv Kati
kati24
 
 


Sziasztok!

Én is örülök, hogy feléledt ez a topic!

Erpé: azt hiszem ma pl. lemegyünk a játszóra, valamikor délelőtt is szoktunk lenni rövid ideig, délután meg olyan fél 3 után és kb. fél 5-ig. De nem tudom, hogy ebben a melegben menjünk-e. Délelőtt voltunk a boltban meg a DM-ben és én majdnem rosszul lettem mire hazaértünk. :(

Rólunk: Máté a Schöpf-Mereiben született, császárral, mert a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór. Kb. 80 cm, és 12 kg körül van, de majd szerdán pontos adatokkal tudok szolgálni, mert megyünk szurira és biztos megmérik. Kistesó tervbe van véve, bár néha kétségek gyötörnek, hogy Máté mellett hogy fogok még egy gyereket nevelni? De biztos menni fog. :?

Egyébként szoktunk menni a Rákóczi kertbe, (na de ilyen kánikulában nem indulok neki), de főleg a hozzánk közeli játszóra, meg ritkán az Szt. Imre téren a parkba.

Sziasztok
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Kinga - lehet, hogy lenézünk 3-4 között, ha addig felébred a kiscsávó.
Nemrég aludt el, és jó alvókája van... Napközben legalábbis :)
Máté is jó nagyfiú a súlya, magassága alapján. Most kapjátok az MMR-t?

Kati, én sem tudtam szoptatni olyan hú de nagyon sokáig. Samu 4 és fél hós kora körültől kiegészítésképp tápit is kapott, mert nagyon lelassult a gyarapodása. Kevés lett a tejcsi akkortájt, és aztán így is maradtunk. És igazad van, ettől még Andris kiegyensúlyozott, boldog baba lehet - nem ezen múlik. Annak idején anyukámnak sem volt teje, így én egy percet nem szopiztam. Meg az öcsém sem...
Nálunk is lesz majd egyszer kistesó, de nem most rögtön. Nekem ez most még korai. De a párom nagyon szeretné akár most rögtön - mint ahogy Kernico is írta :)
Egyébként Kiara is szép nagy baba!
Úgy látom, hogy mindenki másik kórházban szült... :)

Én sem vagyok egyébként tősgyökeres csepeli, sőt bp-i sem, kb 4 éve élünk Csepelen a párommal. Az egyetem miatt keveredtem Bp-re immáron 12 évvel ezelőtt. Huh de rég volt... De Csepel alapjában tetszik, én egy hasonló hangulatú városban nőttem fel, Dunaújvárosban (Dunapart, kertváros, panel - minden ilyesmi volt ott is...).
Tegyetek majd fel fotókat a gyerköcökről!
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Kati24: Mindenfelé szoktunk sétálni. Mobilisak vagyunk. :lol: Szerintem is összefuthatnánk egyszer. Csak nem ebben a nagy melegben, hanem amikor kicsit elviselhetőbb. De jó lenne.

Ja, még a szüléshez annyit, hogy igen, én sem szenvedtem sokáig. Hajnali 5.20-kor ébredtem, hogy elfolyt a magzatvíz, 6.20-ra voltunk bent a kórházba, akkor kezdődtek a fájások is (a dokim akkor készül hazamenni, de még szerencsére ott volt), és 10.26-ra meg is született a csajszi.

Persze, hogy semmi gáz nincs, ha nem anyatejes a lurkó szerintem sem. Annak örülök, hogy nekem van, de ha nem lenne, én sem esnék kétségbe.

Na megpróbálok felrakni képet is (bár ezek már pont fent vannak a babaneten :D ):


Kép


Kép


Sziasztok

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Kinga, tegnap voltunk a bölcsi melletti játszótéren, de sajnos csak fél5-kor értünk oda. Samu ugyanis 4-ig aludt. Ti mentetek végül ebben a nagy melegben? Bár írtad, hogy korábban szoktatok lemenni. Hangoljuk össze! :)

Képeket majd keresek én is, de most épp egy másik gépről írok, mint ahol a fotókat tároljuk...
Lépek, mert Samu reggelit követel. Írjatok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Szia Erpé!
Ma megyünk! Hacsak nem esik piros hó. Tegnap nem voltunk végül is, mert nagyon meleg volt. De egyébként az ovi, nem? :oops:
Na kb. olyan fél 3 után. De ha jöttök majd jól figyeljél, mert nem viszek szemüveget, és egy ilyen kis kép alapján nem biztos, hogy meg foglak ismerni. Mátéról mindjárt teszek fel egy képet.
Kinga

Kép
németh
 
 


Kép [/img]

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

ismét kissé eltünedezőben van itt mindenki...
A múlt héten végül sikerült összefutnunk Kingával a játszótéren, tündéri kisfiú Máté :) Kinga, ismétlés? Sajnos a hét második felében sokat dolgoztam, így nem én, hanem a párom volt játszóterezni Samuval.
Kernico, nagyon szép kislány Kiara! A peluskendős kép igazán jól sikerült! :)
Most mennem kell, Samu létványosan unatkozik...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Erpé: köszi!
Ti is rakjatok már fel képet!

Máti is nagyon édes. Ő lesz a szőke herceg? :D

Aki Királyerdőben lakik: Hol van itt rendes nagyobb közért????? Ma vennem kéne egy pár dolgot, de nem akarok bebuszozni a csajjal a piachoz, (a nagy babakocsit nem bírnám el, a kicsivel meg nem tudnám elhozni a cuccokat) és a kisboltok meg horror áron adnak semmi választékkal. Ja és nem érek rá kivárni, mire megnyílik a Spar a kispostánál. :lol: :lol: :roll:
Jelenleg már a Kék sulihoz készülök letolni a babakocsit, mert ott van CBA. Nincs közelebb valami nagy??????? Segítség!

Üdv.

Kép
kernico
 
 


Ja és valaki írt játszóházról. Hol van itt csepelen? Szerintetek ilyen kis babóval lehet már menni? Kúszik mindenfelé, és nagyon szereti, ha más gyerkőcök veszik körül. Szóval én vinném, csak nem tudom, hogy merre találok ilyet.
Köszi

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Samu is nagyon jó fej ám!!! Banánt ettetek azóta? :) Tök jó érzés volt két gyereket egyszerre etetni! Játszóra most nem megyünk, mert már 3. napja lázas Máté az MMR-től. Most már remélem azért a hétvégére lecseng. Nem is eszik, nyűgös.... De majd mindenképp ismételjünk!
Kernico: majd beíratom lovagolni is, hogy teljes legyen a kép :D (Játszóházat nem tudok.)
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Már megint nagy a pangás. Vagy tudtok valamit, hogy hogy lehet átvészelni ezt a meleget azon kívűl, hogy bent csücsültök a szobában?
Tényleg, nagyobb gyereket hogy lehet maradásra bírni ilyenkor, hogy ne menjen ki délben?

Tegnap előtt annyira nem bírtam a meleget, hogy felszálltunk a csajjal a buszra, és bementünk Plázázni. Az legalább légkondis. Na jó, be is kellett vásárolnom, de nagyon jól esett. Lehet odaszokunk! :lol:

Meséljetek már ti is. Kinga: jó, akkor én már le is foglalnám a lányomnak! :lol: És még a közelben is van. :lol: :lol: :lol:

Üdv. Niki és Kiara

Kép
kernico
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?