Sziasztok, lányok!
Nem tűnök el, csak mostanában nem volt kedvem irni.... megpróbáltam kikapcsolni magam a babás témáról. Velem nem történik semmi- ma vagyok a 23-ik cn-n, és szerintem 3 napja volt pé-m, amit a ferti nem rajzolt be. Most várom a szabadságot, és a homeopátiás szereket Leótól, aztán majd meglátom mit hoz a jövő.
Szerintem Mo megijedt, hogy lejárt a tanév és dokihoz fogjuk küldeni
Mooooooooo, igérem, hogy nem küldelek dokihoz, csak mondd el, mi van veled!!!!!
Panda, nagyon tetszik a babád
- örülök, hogy minden rendben van!
Éva, jó, hogy nem tűntél el. Tulajdonképpen neked ez a depis időszakod, de remélem hamar túlleszel rajta. Olyan nagyon szeretném, ha végre babás lennél!!!!
Ind, nagyon szép pocid van
Irigy-irigy-irigy
- remélem nem baj
- tulajdonképpen nem a poci miatt vagyok irigy, mert abból nekem is van, hanem az miatt, aki a pociban van
Sheila, SZORITOK! - minden rendben lesz, mert úgy kell lennie!!!!
Zora, hétfőn megrendeltem a szereket Leótól, mert a kolléganőmnek úgy is szüksége van a barátcserjére, és teszteket is akartam. Hétfő délután már postázta is, csak nem tudom mikorra kapom meg.
El akartam mondani, hogy ez a kolléganőm 39 éves, 10 éve járja a dokikat, hogy babája legyen. Abban a szerencsétlen helyzetben van, hogy annak idején az orvosok elkezelték a clostival (egyáltalán nem lett volna szabad clostit szedjen), amitől még csomó is lett a mellében (állitólag nem ártalmas, de ott van) - az utóbbi időben nagyon rövid ciklusai voltak. És mindezek ellenére, még mindig megpróbál kűzdeni azért, hogy egyszer összejön neki a baba. Ja, azt nem mondtam, hogy semmi hormonális dolgot nem szabad szedjen.
Ezt csak azért irom, hogy ráébredjünk arra, hogy vannak olyanok, akiknek a helyzetük sokkal siralmasabb, mint nekünk, és mégsem adják fel.
Krisz, aranyos vagy, hogy hiányolsz.... tulajdonképpen én is hiányoltalak, ezért a héten meg is kukucsiltam a képeidet az iwiw-en
Andi, neked is gyors pocakosodást! - lassan nálad is beköszönt a pé
- hajrá!
Eszter, ha olvasol: nagyon örülök a babádnak, és annak, hogy már a szivecskéjét is hallottad!!!!
Mindenkinek mennek a drukkok! - aki babásodni akar, azért, aki pedig már babás, azért!
Még megmutatom a görbém:
puszi mindenkinek!