Új privát üzeneted érkezett!

Na most folytatom. Volt 2 szuper élményem. Először a liftben egy anyuka mutatta a kislányának, hogy nézd ez a néni (ami mondjuk nem vgyok, de mindegy) kisbabát vár. ezt olaszul mondta, ahogy én egy cseppet se tudok, de ezt megértettem, de mivel érzékelték, hogy milyen kinos, hogy egyértelműen rólam beszélnek és én nem értem mit, ezért elmondta az apuka nekem angolul is, hogy mit mondtak. Hatalmas vigyorral szálltam ki a liftből. És volt egy magyar család, akivel néha beszélgettünk, de erről oha nem kérdeztek semmit. Gondoltam is, hogy na ezek tutti csak azt hiszik, hogy dagadt vagyok, vagy nem vagyok képes behúzni a hasam, de aztán az utolsó napon rákérdeztek, hogy mikorra várjuk a babát. Szóval ennyit rólam.

Zora! Tudom, most már túl vagy rajta, de amikor olvastam, hoghy nem hösz egy ideig, teljesen megfagyott az ereimben a vér, azt hittem csak vm vicc vagy megsértődtél valamin, amit senki nem vett észre. Szerencsére már meggondoltad magad. A homeós szereket nagyon jó ötletnek tartom. Én ngyon hiszek a hatásukban, mindig azt szedek és Beninek is atr adom, és mindig használ. Remélem neked is fog minél hamarabb!

Krisz! Sajnálom, hogy ez ahónap sem sikerült, de szupi, hogy már megkerested az orvosod, én is úgy gondoltam rá mindig mint vm messiásra és ha nem is csinált semmit, akkor is nyugodtabban jöttem el tőle, mert megnyugtatott, hogy nincs semmi baj velem. Szupi, hogy már nem kell mosogatnod. Ha egyszer sikerül eladnunk a lakást és végleges helyünkre költözünk, nekünk is lesz mindenképpen.

Sheila! Most már nyugodt vagy, úgye? Végre túl vagy a rizikós időn. A könyvemben azt olvastam, hogy a 10. héten van a fordulópont, mert akkortól számit már magzatnak és innentől kisebb az esély a vetélésre és a méhlepény is átvette a szerepét. direkt úgy irták, hogy a 10. tehességi hét, megtermékenyitéstől 8. Te tudsz erről valamit? Én ma mondtam el anyuéknak, mert már nem tudtam volna titkolni, de a tágabb családtól még titkolom másfél hétig.

Ági! Jó, hogy most már többet irsz, örülök, hogy többet hallok felőled. Remélem jól telik a nyaralásod. Képzeld, a Benedek mióta terhes vagyok, Benedek sokkal többet akar szopizni. Én azt hittem, hogy a terhesség alatt szépen lassan le fog állni, mert tényleg nagyon kevés tejem van, de újra kér napközben is és ha nem kap, akkor olyan kétségbeesetten sir, hogy abból tejcsi, hogy sokszor megsajnálom, pedig nem akartam, hogy visszafele fejlődjön.

Andi! Csodálom, hogy te még képes vagy hőmérőzni, olyan gyönyörűek mindig a görbéid. Olyan szomorú voltam, hogy láttam a szép görbéd, de alul már oda volt irva, hogy hányadik napon tartasz és tudtam, hogy nem sikerült. Hogy van a tesód? Megműtetted a szemed? Nem félsz tőle? Én is kérdeztem a párom, hogy nem akarja-e, mert elég rosszul lát, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül szinte egyáltalán, de ő fél.

Mo! Juppi vége a sulinak, akkor most szüneted van sokáig. Orvosnál remélem már voltál vagy legalább már megvan a z időpontod! Mit csináltak a hajaddal?

Éva! Nagyon rendes lányod van, hogy igy segit, nem régen pedig még panaszkodtál, hogy mennyi gond van vele. Sajnos ez ilyen időszak. A húgom 14 éves és nem birja felfogni, hogy ő miért nem maradhat minden nap éjfélig, ha mindenki más maradhat. Én nem tudom, hogy milyen szüleik lehetnek a többieknek, de már bulizni mehetnek késő éjszakáig és úgye anyu a gonosz, hogy ő meg miért nem engedi. Lehet, hogy a nővéremmel nem vagy megelégedve? Narancssárga fodrászata van, eddig kék volt, most költözött át. Különben ott is lakik.

Panda! Örülök, hogy jól vagytok, olyan kiváncsi voltam a szexes vitára, hogy azt is elolvastam még. Találtál már orvost?

Ildi! Milyen esküvőre mentek? Nem gondolod, hogy akkor nem csak Évát látod pocakosan, hanem magadat is? Biztos örülsz, hogy sikerült lefogynod, de vigyázz, maradjon belőled valami!

KépKép

KépKép
lnd

magamról még annyit, hogy ez a terhesség tényleg teljesen más. Van úgye hányinger, ami nem volt. Álmos egyáltalán nem voltam soha. Simán fent vagyok éjfélig, alig tudok elaludni és hajnalban kipattan a szemem. pedig Benivel, amikor csak tudtam du. is aludtam és igy se birtam tovább este 7nél, amikor álomba zuhantam. Most néha kicsit elféradok, akkor leülök 10 percre és elmúlik. A másik, hogy Beninél nagyon szép volt a bőröm, olyan sima, mint a babapopsi. Most meg a homlokom tele van apró kiütésekkel, amiket más nem lát, mert tényleg aprók, csak én. Szerintetek nem baj, hogy nincs álomkór?

Sheila! Tarkóméréshez kell a kiskönyv?

KépKép

KépKép
lnd

Szia lnd!

Látod milyen pangás van itt???
Ezek a csajok csak úgy nem írnak!!! Nagyon szomorú vagyok!

Hát a hányinger miatt nem sajnállak, de ha meguntad én átvállalom a rókáidat!
De jó lehett ez a nyaralás! már én is várom, hogy menjünk!
Kicsit szomorú vagyok, mert tegnap csináltam egy lh tesztet és tök negatív volt, pedig azt hittem mostanában van a pé-m. Lehet mindjárt ellövök egyet, mert tegnap sokat ittam, most már tök régen nem ittam meg mindjárt bepisilek. :oops: :lol:
Ja és a dokim a múlt kedden látott domináns tüszőt, szóval lassan éregetnié kéne, főleg, hogy a múlt hónapban a 15. napon volt totál + lh tesztem.

Ha ide nem akarsz, akkor legalább az iwiwre majd tegyél fel képeket a nyaralásról.

Nagyon jó, hogy vagy már!!!! És már a 10 hétnek is lassan vége! Jaj de gyorsan telik az idő!

Puszi
Vendég

Na megcsináltamaz lh tezstet. Ott van a 2. csík, de halvány. Csak azt nem tudom, hogy volt-e már pé, vagy esetleg holnap vagy holnapután lesz?! :?
Vendég

Sajnos az Lh tesztekhez nem értek, de azért ma még húzzatok bele. Majd rakok fel wiwre képet. Ide is mindjárt, de kitörlöm az arcokat, hátha látszódik a hasam. De nem baj?

KépKép

KépKép
lnd

Kép

KépKép

KépKép
lnd

Kép

KépKép

KépKép
lnd

Jól megszerkesztettem őket, igaz? Igazából fiacskámat se szivesen hagytam rajta igy mindenkinek, de őt nem volt szivem kisatirozni.

KépKép

KépKép
lnd

Nagyon jól látszik a pocid! Nagyon jó képek, csak majd arccal együtt az iwiwen! :lol:
Vendég

Az különben nyilvánvaló, amit az Ági is mondott, hogy ez még nem baba, bár én már biztosan tudom, hogy a méhem már a csont felett van egy ideje. Átalakulnak a belső szervek, meg hasonló. De nagyon örülök, hogy látszik, akkor is ha még nem igazi babás has.
Különbne az sem igaz, hogy a vékonyakon hamarabb látszik. Van egy tök vékony ismerősünk, félidős terhes. A múltkori esküvőn láttuk és semmi de semmi hasa nem volt. Én már kezdtem sajnálni, hogy tutti történt vm, aztán megkérdeztük egy másik ismerősünket és ő azt mondta, hogy persze terhes, de még nagyon az elején van. Hát szerintem a 20. hét nem az eleje. Neki az egész hasa kint volt és tök lapos volt.

KépKép

KépKép
lnd

hát itt tényleg nagy a pangás

KépKép

KépKép
lnd

Héééé Lányok hol vagytok???? Nem hiszem, hogy mindenkinél rossza számítógép!!!! :shock: :shock: :shock:

lnd!Majd holnap dobok fel képet milyen pocim volt! Szerintema tiéd nagyon szép! És büszke lehetsz rá!!! Én meg egy kicsit irigy :oops: , remélem nem hari érte!
DE inkább kivárom a babámat, csak ne essek át olyan sok rossz dolgon, mint sokan közülünk.

Jó éjt Mindenkinek!

És ha holnap nem jöttök akkor irgum-burgum lesz!!!! :evil: :roll:
Vendég

Szaisztok lányok

Úgy látom még mindig nagyon nagy a pangás.

Szia Ind nagyon szép pocid van.

Én már régóta tervezem, hogy megműttetem a szemem mert szemtengely ferdülésem van de ez csak közmetikai műtét, sajnos az orvosok eléggé meghurcoltak vele gyerek koromban és nem is látok vele jól, de ezen már nem lehet segííteni, és szemüveget sem hordok mert azt mondták csak rontana a szememen. Végül is a műtéttől nem félek és lehet, hogy szeptemberben megbeszélek az ovossal egy időpontot ha addig nem leszek babás.

A hugomék megvannak valahogy sikerült tisztázni a helyzetet, azt nem igazán tudom hogyan. Úgy néz ki Pestre költöznek, hogy többet legyenek együtt.

Krisz a görbéd jól néz ki de nem tudom volt e PÉ-d, ha volt remélem azért volt akció rendesen, a babó érdekében. De az is lehet, hogy majd csak a napkban lesz PÉ-d csinálj LH tesztet, remélhetőleg erősebb lesz, és akkor jöhet az ungibungi.

Én vasárnaptól kezdem az LH tesztet, most már remélem telibe találjuk azt a petét, és úgy döntöttem hogy megint kivizsgáltatom magam, a jövő hétre beszéltem időpontott a nőgyógyásszal.

többiek merre vagytok :?: :?: :?: :?:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Ind,
Örülök hogy megérkeztetek hogy hogy jó volt :D igen találtam már orvost.
Vendég

Sziasztok!

Na ezaztán az elszomorító!!! Nincs sok minden amit vissza kéne olvasni!
Lányok! Ti most összebeszéltetek és máshová öltöztetek??? Vagy most mi van???

Andi! Ha gondolod nyugodtan vágj bele a szemműtétbe!
A férjem szemüveges volt és 1,75-ös volt a dioptriája és 2 éve lézeresen megműtettük , azóta nem kell szemcsi neki.

Panda! Már pont 9 hetes vagy! De jóóó!
Hogy vagy? Rókakomák???

Szerintetek ez mi ez??? Most mi van?

Kép

Pusszantó Mindenkinek! És várom az elveszett topiklakókat!!!!
Vendég

Krisz,
jól vagyok köszi róka is jól van! 2 nap múlva megyek uh-ra :D
Ha tovább emelkedik a hőd akkor volt repedésed!
Vendég

Sajnos a látásomon nem lehet segíteni, mert azt mondták nálam a látóközpont egyszerűen elfelejtett látni, ezért a bal szemem nem lesz soha jó. Fizikailag a szememmel nincs semmi gond, de miután gyerek koromban az orvosok nem igen csináltak semmi érdemlegeset, így már késő, csak a szemtengelyferdűlést tudják megműteni

Panda el sem hiszem, hogy már a 9. hétben tartasz, hogy rohan az idő. Hogy érzed kislány vagy kisfiú?? Én rögtön tudtam, hogy fiam lesz az 4 D- sen az orvos is megkérdezte, hogy mit érez a kismama és mondtam, hogy fiú és Ő rávágta mert az is, a párom nagyon boldog volt. Sajna itt Gyöngyösön nem csinálnak sem képet, de még a páromat sem engedik be, amúgy sem igen vagyok megelégedve az UH- gal. Úgy döntöttem, hogy a második babónál min 3 szor megyek 4 D-re, hogy sokkal nyugodtabb legyek.

Krisz ez most nagyon PÉ gyanus csak azt nem értem miért nem mutatott semmit az LH teszt, a múlt hónapban nekem is csak a 22.- dik napon volt a PÉ-m pedig a ferty a 17-dik napra tette be. szerintem csináld tovább az LH teszteket.

:roll: :roll: :roll:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Andrea,
Szerintem kisfiú de majd meglátjuk :wink:
Vendég

Panda! Melyik kórházba mentél? Férfi vagy nő az orvos? Sokszor szoktál hányni? Én csak nagyon rosszul vagyok, de csak egyszer hánytam szerencsére.

Andi! Nyilván a húgodnak mérlegelnie kellett, hogy megpróbál-e megbocsátani vagy egyedül folytatja a gyerekekkel. Valószinűleg én se tudnám kidobni a férjemet ilyen esetben, legalábbis nem rögtön. Csak az a baj, hogy nagyon nehéz felejteni és nem gondolni arra, hogy mi történt. Remélem én soha nem kerülök ilyen helyzetbe. Viszont biztos nagyon rosszul érinti, hogy elpanaszolta a bánatát. Csak neked mondta, vagy az egész családnak? Most biztos jobban örülne, ha a családja nem tudná, hogy mi történt. De a költözést jó ötletnek tartom.

Krisz! A hődhöz passz. Reméljük jókor voltatok jó helyen. Vagy lesztek?

KépKép

KépKép
lnd

A család nem tudja csak én meg a másik hugom, én is remélem, hogy nem kerülök ilyen helyzetbe.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Héééééééé Lányok! Ne csináljátok már! Hol vagytok??? Mi van veletek? Most miért nem jöttök?
Vendég

Sziasztok lányok

Nagyon el vagytok veszve.

:cry: :cry: :cry:

Remélem ez nem marad sokáig így.

Nem tudom mi van velem de két napja fáj a hasam a bal oldalon és a melleim is fájnak megint, nem hiszem, hogy ilyen korán lenne PÉ-m.

Remélem mindenki jól van.

Puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Kedves Eltűntek! Legalább közölhetnétek velünk, hogy miért nem jöttök, eddig olyan jó kis csapat voltunk és szóltunk, hogy ha valaki nem jön, van éppen nem akart jönni valamiért, de Ti most csak úgy ukk-mukk fukk itthagytok minket, ez egyáltalán nem szép dolog. Legalább egy mondatot megérdemelnénk.
Tudom vannak olyan időszakok, amikor nincs kedvetek jönni, meg nem a babaprojektel akartok foglalkozni, de akkor legalább szóljatok lécci.
Én pl. nagyon aggódom mi van veletek és igenis érdekel hogy hogy vagytok!

Andi! Lehet egy szép nagy tüsző éreget ott bent! És csak apára vár! Azért mostmár elkezdhetitek a nagy hancúrokat!

Nekem a Ferti berakta a 15. napra a pé-met, pedig tegnap is volt tojcsim. Ezért össze is bújtunk este apával, de olyan hasaljafájásom volt, mondtam neki, hogy csak óvatosan, egyébként tegnap egész nap olyan furi érzés volt a hasamban. Na majd meglátjuk mit hoz a hónap. De nem hiszem el, hogy most elég normálisnak tűnő ciklusaim vannak.

Kismamik! Hogy vagytok?

REmélem mindenki jól van!

Várok Mindenkit!

Pusszantó
Vendég

Ind,
Máv kórházba férfi a dokim nagyon rendes .Napi párszor hányok tegnap jó hüle voltam mert ittunk kölyökpezsit mert hogy szeretem de nem kellett volna jó sokat hánytam tőle :? na mindegy a saját hibámból tanulok vagy mi :D

Krisz,
Mindegy hogy mikorra rakta be a lényeg hogy ti szorgosak voltatok bármikor is repedt meg az a sunyi tüsző elkaptátok :lol: :wink:
Vendég

Köszi Panda a bizatatást, remélem így van!
Sajnáloma nagy hányásokat. Nem lehet túl jó!
Vendég

Én most úgy vagyok várjon még egy kicsit a tűszőrepi, mert a párom éjszakás a hétvégén mr repedhet :D :D :D :D

Panda az nem jó, hogy hánysz de nemsokára túl leszel a 12. héten és remélhetőleg el is múlik az a csúnya róka. és teljesen átadhatod magad a tehességnek, mert gyorsan elmúlik a 9 hónap.

Én imádtam terhesnek lenni, és remélem, hogy hamarosan megint az lehetek, és kivánom mindenki másnak.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Krissz remélhetőleg az összebújások meghozzák gyümölcsüket a július már igazán lehetne a miénk is. :) :) :)

Egy másik topikban olvastam, hogy balimama nagyon maga alatt van és nem szeretne irni, remélem gyorsan túl lesz ezen a nehéz időn és visszatér hozzánk, mert szerintem mindenkinek nagyon hiányzik. Ha olvasol Éva akkor nagyon várunk vissza.

Többiek valami hír magatokról!!!! :roll: :roll: :roll:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Még szép, hogy olvaslak benneteket!
Leginkább az a gond, hogy ilyenkor, amikor itthon van az összes gyerek egész nap nincs 5 perc időm!
Persze egy kicsit el is vagyok kenődve!
Azért szurkolok Nektek!

Éva

Kép
balimama

Szia Éva! Mi a baj???
Néha én is beszoktam amoda olvasni a régi ismerősök miatt, csak most nem volt időm és pont nem láttam, hogy írtál! De azért nem tűnsz el sokáig??? Ugye???
Én is nagyon várlak vissza! Remélem hamar helyrerázódsz, persze tudom nem egyszerű. A gombát kikezelték már? Van már esetleg valami hír, hogy mikor lesz hsg?

Éva! ZOra! Mo! Ildikó! Sheila! Ági! Ti akik mostanában keveset jöttök ezt küldöm:

Kép

Pusszantó
Vendég

Elhiszem, hogy el vagy kenődve.

Én most 4 gyerekkel vagyok itt ebből 2 kétéves 1 három és féléves és 1 nyolcéves, és olyan dolgokat művelnek, hogy az ember haja égnek áll!!!

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok.
Ma volt hála istennek az utolsó vizsgám erre a félévre, irásbeli volt, úgyhogy nem tudom az eredményt. A jogon amég összesen 11 vizsgám lesz (beleszámitva a mait is még egyszer, elkönyveleve, hogy úgysem sikerült). Ha ezeket meg tudom csinálni a első félévben, akkor a 2. ban csak diplomát kell irnom és a következő félévtől államvizsgázhatnék, de azzal várni fogok még valószinűleg, mert a diplomától számitva 3 évem van rá. Most gondolkoztam azon, hogy 2 vizsgát hagyjak-e a 2. félévre, de félek, hogy 2 gyerekkel már nem volna olyan jó, úgyhogy inkább mindet megpróbálom az első félévben, aztán legfeljebb megmarad.

Na irok egy vicceset a 7 éves öcsémről. Most náluk vagyok. Anyu be akart menni wcre, de előbb a kisebb öcsém foglalta el, aztán amikor kijött, gyorsan bement a másik. Anyu meg idegeskedett. Erre öcsikém, hogy miért nem megy a kis wcbe. Anyu mondja, hogy az nem jó, mert női dolgai vannak. erre öcsém, hogy szex...?

Jaj különben azt is akartam irni, hogy Benit csak akkor hagyom anyura, amikor vizsgám van. Eddig soha nem is volt semmi gond. Ma pedig amikor mondtam, hogy megyek el, de majd jövök nemsokára és adjon puszit, elkezdett csimpaszkodni a nyakamba, hogy mami- mami. És nagyon sirt. Alig birtam igy elmenni. Nagyon rossz érzés volt. Fel is hivtam anyut, hogy sikerült-e megnyugtatni. Pedig nagyon szereti a mamóját, de mostanában, szerintem amióta terhes vagyok, nagyon anyás lett.

KépKép

KépKép
lnd

ja, különben holnap meygek házi orvoshoz beutalóért, az orvosom vmiért nem tud adni. Pénteken elmegyek vérvételre, hétfőn pedig védőnőhöz. Azutáni hétfőn pedig tarkóredő mérésre.

KépKép

KépKép
lnd

lnd! Nagyon tetszik a sztorid!
Mikor lesz kép a babáról? Ugye teszel majd fel?

Én holnaptól nem nagyon leszek, mert jön a mami, a hétvégén meg megyünk a mamikhoz, így csak jövő hétfőn jövök rendesen!
Ha tudok bekukkantok!
Vendég

esetleg a tarkómérésen kapok, azt nem az orvosom csinálja.
az ó uhja nem tud képet adni

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok! Ne haragudjatok, de mostanában nem nagyon leszek gépközelben, egész nyáron cikázunk a Balaton és Budapest között. Amikor épp itthon leszek, jelentkezem. Kicsit tényleg szabadságolom magam, hiszen Mo is eltűnt, Sheila sem ír, Ildi sem jelentkezik. Most marad a másokért izgulás, hiszen olvasom mindig, mi van veletek, de nem nagyon van mit írnom. Szedem a bogyóimat, talán lassan magára talál a szervezetem, és akkor még talán egyszer babám is lesz. De úgy érzem, minden jobb, ha az ember nem ezzel a kérdéssel kel és fekszik, legalább is nálam ez nem vált be. Soha ilyen rossz évem nem volt, mint ez alatt a babagörcsös időszak alatt. 2 vetélés és egy kémiai terhesség, rengeteg gyógyszer és plussz 10 kiló. Nem túl jó mérleg. Mindenképp jövök majd, és kívánom, hogy nektek ez egy nagyon jó év legyen és persze magamnak is ezt kívánom. Sok puszi és jó nyaralást!

Zora
Kép
zora7

Sziasztok Lányok

Úgy néz ki ez a nyár már így fog eltelni mindenkinek sok a dolga de nem baj, majd utána megint lehet jó sokat irni. Remélem termékenyek lesznek a kikapcsolódások és mindenki pocaklakóval tér vissza a régi kerékvágásba.

Én sem leszek túl gyakran, de igyekszem benézni hozzátok.

Mindenkinek gyors pocakosodást.
:lol: :lol: :lol:

Puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Pandácska olvastam hogy ma mész UH remélem minden rendben lesz.

Szorítok. :D :D :D

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Azért aki tud irjon egy pár sort mi van vele én amikor csak tudok jövök.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok Lányok!
Nem ér, hogy senki sem jön! :twisted:

Igaz, hogy nincs sok időm, de azért szeretnék tudni Rólatok!

Velem ez a helyzet:
Kép

Vagy ez:
Kép

Állítgattam egy kicsit a fertin és átrakja a tüszőrepis vonalat!

Ildikó!
Tényleg nagyon eltűntél!

Éva

Kép
balimama

Ind!
Ez a beutalós dolog... :twisted: :twisted: :twisted:
9 hónapja nem bírok egy nyomorult vérvételre beutalót kapni! Mert senki nem jogosult rá. :twisted:

Éva

Kép
balimama

sziasztok!
ma voltam én is és beni is orvosnál. Szegénykém szurit kapott, úgyhogy ő járt rosszabbul, de nahyon hősiesen viselkedett, csak egy picit sírt. Hát ami viszont az én házi orvosomnál volt, az nem egyszerű. fogalmuk nem volt egy csomó mindenről. Már eleve nem értették, hogy miért kell nekem nőgyógyászhoz magánrendelésre járnom, ui. ezért kell tőlük a beutalót. Aztán rohangáltak mindenféle kódokért, formanyomtatványért, amiből először csak egy volt, úh mondták, azt sajna nem adhatják oda, vissza kéne mennem máskor. Aztán szerencsére találtak még egyet. Amikor a doktornő végzett, átküldött az asszistenshez, hogy ő töltse ki a beutalón az adatokat. Erre ez azt mondja nekem, hogy legszívesebben azt mondaná, hogy menjek másik házi orvoshoz, mert neki ez túl bonyolult. Megjegyzem ő csak a nevemet, cimemet, születésemet írta be. Azt ugyan valóban elírta, lehet, hogy tényleg bonyolult neki, de akkor miért nem megy inkább más munkahelyre?

Éva! Te biztos tudod, hogy ha meg vanm az a papir, amit akkor kaptam, amikor még benivel küldtek vércsoportmegállapításra, azt most is elfogadják? Végülis az nem változik úgyse...

Panda! Írja, hogy mi újság van veletek!

KépKép

KépKép
lnd

Ind!
Ellenanyag vizsgálatot mindenképpen kell csinálni és ahhoz meg kell határozni a vércsopit is, azért őrizd meg a régi vércsoportos papírod is!
Annyira segítőkészek tudnak lenni az emberek! Nem csak az egészségügyben, tegnap a kisfiam útlevelét csináltattuk, mert ő még csak 2 évre kap. Két pofátlan pi@a volt az ügyintéző és többször elmondták, hogy nehogy azt higyjük, hogy nem lenne más dolguk is, mint egy kétévessel szenvedni, hogy normális arcot vágjon a fényképen. Természetesen időpontra mentünk!

Éva

Kép
balimama

Jaj! Szegény Beni! Most melyik szurit kapta?

Pandácska!
Mi a helyzet???

Éva

Kép
balimama

A másfél éveset. Azért csak most mert a doktornő utazás előt tudta volna neki beadni, én meg azt mondtam, hogy akkor inkább várjunk még 2 hetet, ha már úgyis csúszunk, nehogy kijöjjön vm. De miért kell ellenanyag szűrés, ha én rh+ vagyok?

KépKép

KépKép
lnd

Csak azért kérdem igazából, mert hétfőn mennék védőnőhöz, holnap megyek vérvételre, de vércsoport csak 1 hét múlva lesz kész. Ezért gondoltam, hogy hétfőn viszem a régi papirt és a mostani teljes labort.
Na, nem a nővéremhet jársz?

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok! :lol:
Minden rendben van(kop kop kop) 24 mm a baba már látszódik a köldökzsinor meg ahogyan piciket mozog :lol: Jövöhéten megyek a kiskönyvemért és aztán vérvétel meg a többi szokásos vizsgálat jön. Képet majd teszek fel csak lemerült a fénylépező eleme :?
Vendég

Lányok! :)

Köszi, hogy hiányoltatok, most jöttünk haza, pár percem van csak életjelet adni...

légyszi szorítsatok holnap, 14:30-ra megyünk aSejtbankhoz Integrált tesztre és tarkóredő mérésre...

holnap este írok Mindenkinek és bőbeszédű leszek, ígérem!!!!

millió puszi

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Panda! :) :) :)

Gratulálok, és örülök, hogy minden rendben!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Itt van Ő :lol: az a hosszú izé alul a köldökzsinór kezdemény erre párom megszólal jéé milyen nagy lába van :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok, lányok!

Nem tűnök el, csak mostanában nem volt kedvem irni.... megpróbáltam kikapcsolni magam a babás témáról. Velem nem történik semmi- ma vagyok a 23-ik cn-n, és szerintem 3 napja volt pé-m, amit a ferti nem rajzolt be. Most várom a szabadságot, és a homeopátiás szereket Leótól, aztán majd meglátom mit hoz a jövő.

Szerintem Mo megijedt, hogy lejárt a tanév és dokihoz fogjuk küldeni :D :D :D Mooooooooo, igérem, hogy nem küldelek dokihoz, csak mondd el, mi van veled!!!!!

Panda, nagyon tetszik a babád :D :D - örülök, hogy minden rendben van!

Éva, jó, hogy nem tűntél el. Tulajdonképpen neked ez a depis időszakod, de remélem hamar túlleszel rajta. Olyan nagyon szeretném, ha végre babás lennél!!!!

Ind, nagyon szép pocid van :) Irigy-irigy-irigy :oops: - remélem nem baj :D :D - tulajdonképpen nem a poci miatt vagyok irigy, mert abból nekem is van, hanem az miatt, aki a pociban van :D :D :D

Sheila, SZORITOK! - minden rendben lesz, mert úgy kell lennie!!!!

Zora, hétfőn megrendeltem a szereket Leótól, mert a kolléganőmnek úgy is szüksége van a barátcserjére, és teszteket is akartam. Hétfő délután már postázta is, csak nem tudom mikorra kapom meg.
El akartam mondani, hogy ez a kolléganőm 39 éves, 10 éve járja a dokikat, hogy babája legyen. Abban a szerencsétlen helyzetben van, hogy annak idején az orvosok elkezelték a clostival (egyáltalán nem lett volna szabad clostit szedjen), amitől még csomó is lett a mellében (állitólag nem ártalmas, de ott van) - az utóbbi időben nagyon rövid ciklusai voltak. És mindezek ellenére, még mindig megpróbál kűzdeni azért, hogy egyszer összejön neki a baba. Ja, azt nem mondtam, hogy semmi hormonális dolgot nem szabad szedjen.
Ezt csak azért irom, hogy ráébredjünk arra, hogy vannak olyanok, akiknek a helyzetük sokkal siralmasabb, mint nekünk, és mégsem adják fel.

Krisz, aranyos vagy, hogy hiányolsz.... tulajdonképpen én is hiányoltalak, ezért a héten meg is kukucsiltam a képeidet az iwiw-en :wink: :)

Andi, neked is gyors pocakosodást! - lassan nálad is beköszönt a pé :wink: - hajrá!

Eszter, ha olvasol: nagyon örülök a babádnak, és annak, hogy már a szivecskéjét is hallottad!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok! - aki babásodni akar, azért, aki pedig már babás, azért! :D

Még megmutatom a görbém:

Kép

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Ildi!

De még mennyire,hogy olvaslak és nagyon örülök,hogy végre jelentkeztél.Remélem a homeós bogyók beválnak neked és rendezik a szervezeted működését.

Puszi

Eszter
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?