Új privát üzeneted érkezett!

mellesleg szerintem a homeós bogyók miatt van...talán visszaáll a ciklusom a régi 28 naposra :D
tapedli
 
 


Aha!Mit szedsz?

Kép
breni
 
 


Hűha, ezt így egy mondatban nehéz lenne leírni :lol: Amikor elkezdtük a kezelésem, egy szatyornyi cuccot kaptam, amiből még most is szedek egy májvégő szirupot.
Emellett jódot és zink valerianicumot, meg egy Lymphomiosot nevű kanalas bigyót... :roll:

T
tapedli
 
 

 
 

De ezek előtt volt még vagy 3 féle, a nevükre nem emlékszem
tapedli
 
 


Hűhaaaaaaaaa!
Én e vitamint és folsavat szedek.Iszom a cickát és iszok cseppet(antioxant a neve).

Kép
breni
 
 


Hát ez a doki nagyon profi és azt mondta, mindkettőnk energiaszintje "elromlott". Én emiatt vagyok allergiás és a helytelen táplálkozásunk miatt. Nem ehetünk többé fehér kenyeret, meg tejet nem ihatunk. Ez a kettő sajnos mindkettőnknek rossz. Emellett délután 2 (!) után nem szabad gyümölcsöt ennünk, mert a gyümölcs a belekben erjed és az allergiások bélbolyhait irritálja.
Nagyon komplex kezelést csinál ez az orvos...Én teljesen kicserélődtem lelkileg! Végre megint úgy érzem magam mint kb. 5 évvel ezelőtt. Le tudnám hozni a csillagokat az égről és munka után arrébb tudnék hordani egy hegyet :lol: :lol:
Eszméletlenül jól alszunk mindketten és a párom abbahagyta a borzalmas horkolását. Azt hittük, orrsövény ferdülés miatt horkolt, pedig nem. Elég nyugtalan alvó volt korábban és elégnek érezte a 4-5 órás alvást is. Most 8 órákat alszik és nagyon kipihent...
Szóval mivel az egész szervezetünkre hatása van ennek a kezelésnek, ezért gondolom, hogy a mensimet is befolyásolja.

Ja és a lényeg! Az ordas allergiámnak nyoma sincs! :D
tapedli
 
 


Ez nagyon jó!!!!!!

Kép
breni
 
 


...az energiaszinteket pedig biorezonanciával méri
tapedli
 
 


én hiszek benne és azt gondolom ez a fontos...
tapedli
 
 


Így van!Ez a legfontosabb.Másként nem is lehetne ezt végig vinni.Én nagyon drukkolok nektek.:)

Kép
breni
 
 


Köszi Breni!
Én is Nektek! :D Nálatok van valami fejlemény?
tapedli
 
 


Apjuk clostyt kapott a kevés spermaszámra.6 hét múlva kell visszamennie.

Kép
breni
 
 


Breni! Volt már kontroll?

Én eléggé eltüntem, gyerekeket hordom orvoshoz, meg én is beteg lett, most sokminden összejött.

Majd probálom átolvasni kivel mi történt

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szia Karmen,
mi volt a baj? Nyári vírusok? Remélem már jobban vagytok!
T
tapedli
 
 


Karmen!
Gyere mesélj egy kicsit!
Igen volt kontroll,nem javult a párom eredménye ezért kapott clostyt.

Kép
breni
 
 


Breni! Sajnálom:(( Akkor lombikra mentek majd? Vagy a Closti nem azért kell, lehet spontán is??
Norbi szeme folyton gyulladt, 2x is elvittem már átfecskendezésre, talán kicsit jobb most. Orsi volt beteg, aztán Norbi és én lettünk taknyosak, ö gyogyult de most ujra taknyos, én még azóta is, ma megyek a fülészetre mert ez nem nátha nálam. Orsi lába éjjel sokat fáj, kapott multkor gyógycipöt de most intézem röntgen is lehessen. Ö is megy nemsokára szemészetre kell-e neki szemüveg, amugy panasza nincs. Haját levágtam:) mert irtóra izzadt amugy meg gyorsan nöl neki, igy kényelmesebb
Norbi meg igazi kis vasgyuro lett, jo az étvágya:) jövö héten meg kapja a 3 hós szurit,

Majd hétvégén probálom visszaolvasni kivel mi történt, most indulok vásárolni a nyaralásra meg a fülészetre

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hát Karmen,

két gyerek mellett nem lehet unatkozni az tuti :D Az el nem múló náthák néha allergiák inkább, gondolom majd ezt is kivizsgálják nálad. Sajnálom a gyerkőcöket, ebben a melegben gondolom még jobban szenvedtek a betegségüktől :( Ilyenkor minden jobban fáj még nekünk is...

Minden problémátokhoz mielőbbi jobbulást! :)

T
tapedli
 
 


Pirike ideért, de csöppet sem bánom, mert épp a 28. napon érkezett :D Remélem ez tényleg annak a jele, hogy minden rendeződik belül!
tapedli
 
 


Lááányok! Hát mindenki eltűnt? Hol vagytok? :shock:
tapedli
 
 


Tapedli!
Én itt vagyok,csak nem volt mit írnom.
Látom neked is megjött.Nekem is,de ezt ugye tudtam,de hál istennek pé nélkül pontosan jött meg.:)

Kép
breni
 
 


Breni,

én még most sem hiszem, hogy Neked nem volt pé-d :shock: Csak akkor fogadnám el, ha egy hónpon át minden nap nézték volna UH-on...így viszont lehetett korábban vagy később. Ugye Te nem hőmérőzöl? Egy-két hónapot nem akarsz próbaképpen?

T
tapedli
 
 


Aranyos vagy.:)
Nézték a 15. és a 19. napon.Ekkor nem volt semmi,jel sem.Hát nem tudom.Nem is éreztem.A melleim sem fájtak még csak érzékenyek sem voltak,eddig minden hónapban éreztem a szúrkálást és a cici feszülést,fájást.
Hőmérőzésre nem tudom rávenni magam. :? :oops:

Kép
breni
 
 


Bár nem kéne egsz cikluson keresztül.Elég lenne a 10. naptól,nem?De hüvelybe biztos nem,hónaljba is lehet igaz?Digitális vagy sima hőmérő?

Kép
breni
 
 


igazán teljes képet csak az adna ha végig mérnéd :( Én amikor mértem, (kb. 3 hónapon át) szájban mértem digitálissal. Tényleg szépen leolvasható róla egyrészt a pé, másrészt a hormonális változások. A digitális hőmérővel még az is tök jó, hogy nagyon gyors. Pillanatok alatt kész. :D Én a hüvelyben mérést elég bizarrnak tartottam, szájban meg nagyon egyszerű.
Hajrá Breni :wink:
tapedli
 
 


Akkor még meggondolom.:)
Minden reggel ugyanakkor kell és fekve igaz?

Kép
breni
 
 


igen, pontosan ahogy írtad...
tapedli
 
 


sziasztok! nem tudom, emlékeztek-e még rám...:)
sokminden történt velem, de a lényeg nem, gyereket nem várok:(
azóta voltam még egy átjárhatósági vizsgálaton a baross utcai klinkikán, ami olyan borzalmasra sikeredett, hogy azt hittem, belepusztulok.
aztán szeptemberre kaptam műtéti időpontot, mert én arra gyanakszom, hogy endometriózisom van. addig van még pár spontán hónapom, igy kaptam clostyt, a következő hónaptól indul. bárcsak összejönne, mert a műtéthez semmi kedvem. főleg, hogy munkából kell hiányozni, és nem akaorm hogy tudják, hogy mi van velem.
kokor
 
 


Kokor!Persze hogy emlékszünk rád. :D
Sajnálom hogy rossz emlékkel tértél haza.Mesélj mi volt?
Drukkolok a spontánhoz!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


sziasztok,

na én is visszataláltam :roll: ne kérdezzetek,nem akarok(tudok) róla beszélni :oops: lényeg hogy most minden rendben :wink:

nem tudtam csak ezt az oldalt visszaolvasni de bepótlom hogy képbe kerüljek hogy kivel mi van.

kokor,
még egy átjárhatósági :shock: :shock: :shock: minek?és az eredmény ugyanaz lett mint az elsőnél?

cupp
Vendég
 


sziasztok. a második átjárhatóságikor a cisztám már kipukkadt, igy mind a kettő átjárható volt. valszeg elsőre tényleg a ciszta nyomta el az egyik vezetéket.
a dokim (dokink) bizonytalan helyzete miatt elkezdtem másik kórházat keresni, és ott sajnos kérték. közben kiderült hála Istennek, hogy mehetek vissza.
egy érzéketlen orvos volt, gondolom sietett, és amikor a kacsát föltette, fölnyomta, fölizélte,,, hát már az rohadtul fájt. utána meg aztán még jobban. a többiek kaptak vm érzéstelenitő kúpot, én semmit. ja, és négy abortuszra várakozóval kellett egy levegőt szivnom előtte egy váróban fél órán keresztül.
ja, most vettem olyan nyalós peteérés jelzőt. még el kell olvasnom a használatit.
csok mindnekinek
kokor
 
 


de jó! előkerültek a régi ismerősök :lol: Mindenkinek pusszantás, gyertek írjatok mindig!
tapedli
 
 


Sziasztok újak, régiek :D

Tapedli,
elég jól hangzik, amit fentebb írtál erről a komplex kezelésről. Talán épp ez kell a babóhoz :lol:

Breni,
én is hőmérek már 5 hónapja. Nekem az endokrinológus ajánlotta, hogy jobban megismerjem a testem működését. Tényleg egyszerű, csak arra figyelj, hogy mindig (kb) ugyanabban az időben és ugyanott mérd. Én szájban mérem digitálissal.

Kokor,
biztos endod van? Hormonkezelésre nem gondoltál a műtét helyett? Persze nem értek hozzá, csak felmerült bennem, hogy nem egyszerűbb-e :roll:

Képzeljétek, apa túl van a műtéten, tegnap csinálták és ma már egy 3-4 órás bevásárló körútra is vállalkozott :D Semmi baja, csak kicsit nyafogós - de hát férfiből van 8) Biztos tudunk menni lagziba, ahogy a doki is mondta. Jövő héten varratszedés és állítólag mindjárt hormonok. A ti párotok is kapott valamit? Breni írta, hogy nekik clostyt írtak fel, van aki mást kapott közületek?
remélem, nem Gonal vagy Puregon - arra rámenne a gatyánk :?
(Amikor én kaptam, olvastam a leírásban, hogy férfiak is szedhetik)

Jó éjt!

Kép
wandrea
 
 


Szia Wandi!
Mi ez a virrasztás? Éjjel tessék aludni, regenerálódnia kell a sejteknek :lol: Nagyon örülök, hogy a párocskád jól van és még a lakodalomba is el tudtok menni! Érezzétek magatokat jól! :lol:

Az a helyzet, hogy ennek a dokinak a számát egy olyan ismerősömtől kaptam akit előjegyeztek lombikra. Mielőtt belevágtak volna, még felkeresték ezt a jóembert és két hónapon belül spontán terhes lett a lány (ott a lánynál voltak gondok). Már megszületett a babó, kisfiúcska lett :lol: Szóval bízom benne, hogy ez a kezelés az egész szervezetünket helyrebillentette. De ha mégsem jön össze a spontán bébi, nekem hatalmas öröm az is, ha nem kell szenvednem az allergiától! :lol:

T
tapedli
 
 


Andi!
Mi a műtét után 5 hónapra kaptunk clostyt,mert nem javult a párom spermaszáma.De nálatok még lehet remény.Azt hallottam én is hogy a többi gyogyi nagyon drága. :evil:

Kép
breni
 
 


Tapedli!
Az a lényeg hogy tényleg hinni kell benne és akkor tuti a gyógyulás!!! :wink:
Én nagyon szorítok nektek,hogy meg legyen az eredménye! :wink:

Kép
breni
 
 


Sziasztok!
Jöhetek?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mi is hasonló problémákkal küzdünk. Az interneten keresgélve találtam ere a topicra.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Bumi!

Még szép, hogy jöhetsz! :D Mesélj magatokról!

T
tapedli
 
 


Szia!

Nem akartam hívatlanul írogatni :oops: :oops: .

Mi is túl vagyunk már egy herevisszér-tágulat műtéten. Február elején volt. Januárban derült ki, hogy gond van a párocskámmal. Egyébként már 2 éve próbálkozunk, hogy összejöjjön az első baba.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


AÍ műtét előtti eredményei akövetkezők voltak:
25 M/ml; ebből 50% nem mozgott, 10% gyors, 20% lassú, 20% egyhelyben mozog. 50% normálalak.

Az orvos nagyfokú varicokelét állapított meg. A férjemnek egyébként semmi tünete nem volt. Nyílt műtét volt, utána 6 hétig gyuladáscsökkentőt és keringésjavítót kllett szednie.
Múlt héten voltunk kontrollon, de sajnos nem javult eleget. Egyedül annyi változott, hogy most már 30% gyors.
De erre még azt mondta az orvosunk, hogy nem az igazi, és most megint gyógyszereket írt fel. Antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt, heringésjavítót és tesztoszteront. Megint 2 hónap várakozás, aztán augusztus végén újra mintavéte.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bevallom, elkeseredtünk. :(
Akkor kezdtem keresgetni az interneten, hátha találok valami alternatív megoldást a problémánkra. Olvasgattalak titket, és látom, hogy vannak olyanok, akiknek nálunk is rosszabbak az eredményei.
Mégis lelkesen próbálkoznak. Ez erőt ad másoknak is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Most elköszönök! Jó éjt!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Persze,hogy jöhetsz!Bár szomorúan látom,hogy egyre többen vagyunk.:(
Szerintem annyira nem vészes a ti esetetek.A mozgáson talán könnyebb segíteni,mint a spermaszámon.Legalábbis szerintem.Nálunk pont fordítva van,kevés van,de az majdnem tökéletes.Legalább vmi jó is van benne. :?
Mi is lelkesen próbálkozunk.Sosem lehet tudni. :wink: :wink:
Szóval csak azt tudom tanácsolni hogy hajráááááááá,amikor csak kedved van kapd apát!!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


Szia Breni!

Egyébként mi is Dr. Szűcshöz járunk. Szerinte ez az eredmény csak inszemhez jó.
Meglátjuk. Augusztusra, ha nem javul, lehet, hogy utánajárunk ennek a lehetőségnek is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ja most vettem észre hogy te is debreceni vagy!!!!! :lol: :lol:

Nekünk meg azt mondta nem annyira vézses.Hát nem tudom....... :shock:
Nekünk ő nagyon jó ismerősünk.Ti hogy kerültetek hozzá?Te kihez jársz?

Kép
breni
 
 


Miután 1 év próbálkozás után sem jött össze a baba, kerestem egy jó nőgyógyászt. Major Tamást. Ő kivizsgált engem, és mivel a síma vérvételek, ultrahang azt mutatta, hogy velem minden OK, így elküldött urológushoz. Ő ajánlotta Szűcs dokit.

Én gyorsan utánaérdeklődtem, és mindenhonnan azt hallottam, hogy nagyon jó doki, Szóval elmentünk hozzá. Nagyon szimpi, bár nem az az orvos aki agyonbíztatja a betegeit. Rendes volt a műtétkor is, pedig szabin volt, direkt csak műteni jött be. Még hétvégén is bement a férjemhez, hogy megnézze, minden oké e.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ismerem Major Tamást.Jó doki azt hallottam róla!
Szűcs szerintem is rendes.
A férjednem lapar volt?Az én férjem nem kapott semmilyen gyogyit a műtét után,hanem csak most 5 hónap után clostyt.

Kép
breni
 
 


Nem, olyan nagy fokú volt a visszér-tágulat, hogy nem javasolta a doki. Nyílt műtét volt. Jó 10-12 cmes vágás.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ja értem.
breni
 
 


Nektek milyen volt az eredmény most a kontrollon?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: