Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee :)
Mesélj az UH-ról! Kukis vagy puncis? :mrgreen:
Nekünk is a 18. hetin mondták először Nándi fiú. Apám el sem akarta hinni (nálunk a családban csak lányok vannak. 7 unoka és 2 dédunoka. Nándi törte meg a sort :P )

Nagy hir! Nándi ma először melekakilt a nagywc-be! Igaz, nem szólt elötte és kicsit bekakilt a kisgatyába. Felvittem a wc-re, amig kimosta a gatyeszt, addig ücsörgött a wc-n, és mondtam neki, hogy akkor nagypisit kérek és kakát. És potyogott. Hát én úgy örültem. Erre persze még nyomta volna, de már nem volt mit :) Hihetetlen, hogy egy kis szarnak (bocs) hogy tud örülni az ember :mrgreen:

Nah, megyek.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu! gratula az adaghoz. :) Hát igen, tényleg nagyon lehet örülni. Nálunk is nagy a boldogság ilyenkor. :lol:
Vanessza naponta legalább 15-ször pisil. Attól tartok lassan lemerül az elem a bilibe. Biztos azért, mert sokat iszik.

Szilbee! Mi újság? Mesélj!

Hogy bírjátok a nagy meleget? Mit csináltatok ma?

Kép
patrisa

Pelenka:
Úgy látszik, nálunk nem úgy alakul, ahogy illik. Nem szól, hogy kell valami, hanem önkiszolgáló. Előtte soha nem ébredt száraz pelusban. Most már úgy gondolom, ezt nem kell kivárni. 8) Egyszer gondol egyet és odaszalad a bilihez és kész. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű lesz. Ma a délutáni alvásból száraz pelussal ébredt, majd a bilibe produkált. Alvást és a játszit még nem akarom kipróbálni, még csak pár napja kezdtük, had örüljek még a sikernek :lol:

Minyu,
Igaz, miknek nem tudunk örülni :)

Kép KépKép
lorca

Minyu!
Hát ez tök jóóó!! :lol: :lol:

Uh:
Minden rendben. Semmi elváltozás sincs, így alátámasztotta a nega AFP-t az uh. :D ... és hát fiunk lesz! :lol: :lol:
Furcsa mód egy csomóan csalódottak a környezetünkben, de én valahogy nem bánom, pedig azt hittem, hogy majd úgy kell összekaparni, de nem. Mikor megtudtam, nagyon boldog voltam ill. vagyok. :D
szilbee

Sziaszto!

Kislányom Dorina 2005. júni 30-án született. Már sok szót mond, egyre okosabb.
Már én is próbáltam levenni róla a pelust, majd mikor pisilt, kérte vissza a pelust.
A hajmosás nállunk is ordítádssal jár, mi zuhanyozni szoktunk, és nem tudom rávenni, hogy hajtsa hátra a fejét.
Nállatok hogy zajlik az altatás?

Most megyünk vacsizni.

Jó éjt nektek!
pauschka

Erre a Zuram csak annyit szokott mondani, hogy "egy ember egyfélét tud csinálni" :mrgreen: De azért kiváncsi lennék, hogy iyen kaján vigyorral mondja-e majd, ha esetleg nekünk kislány lesz a kistesó (nem, még nincs útban, vagy legalábbis nem tudok róla :) )
Őszintén szólva én az 1.-t vártam nagyon kislánynak (mert ugye körülöttem mindenki kislány volt, igy nőttem fel, de amint az UH mutatta a szonográfus hogy fiú, teljesen áthangolódtam, annyira boldog voltam! Most mondtam Csabinak, hogy jó lenne majd 2.nak egy kislány (anyám tavaly már rendelést adott le kislány unokára :shock: :mrgreen: ), de én azt se bánnám, ha "fiús" anyuka lennék. :)

Pauschka :)
Üdv itt. Sztem tök jó, hogy még most is bekapcsolódik valaki :)
Altatás: egyelőre nálunk rém egyszerűen: rácsoságyban, este 9-kor. (hacsak nem valami napközben nagyon megzavarta, egyébként) csak átvisszük, jóéjtpuszi, jóéjtsimi. Nincs mese :oops:
Déli alvás: dél körül felviszem és beteszem kiságyba, ha nagyon jó kedve van, és későn kelt, akkor 1-kor.
Úgy szeretném, ha ez a jó szokása megmaradna, tartok tőle, hogy ha lecseréljük a kiságyat (okt-ben, a névnapjára kap újat), akkor nemmegy majd ilyen simán.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Altatás:
Az esti apával megy. Tegnap még h11kor hallottam Natit apázni. Robit már egy ideje nem :lol: Fürdés, mese, mese, mese. Villany lekapcs, mese. Aztán valamelyikük elalszik.
Délután én altatok. Kezdek rászokni, hogy én is alszok vele egy kicsit, a 11től 6ig alvás több részletben nem elég. Meg ilyenkor szeretek vele összebújni és beszélgetni.

Ma a combiján volt egy piros folt, gondolom, valami megcsípte. Én megvizsgáltam, megsimiztem egy picit. Csúnyán rámnézett, majd erélyesen rámszólt.
Anya, nem piszkál! Natasának fáj!
Olyna kis édi volt :)

Kép KépKép
lorca

Ja, az egyedülalvás fényévekre van. Azt csak Szabi tudja. :D

Kép KépKép
lorca

Altatás: elég jól megy, mert iszonyúan elfárad napközben. Alig néhány perc. Velem alszik el általában, de ma apa altatta.
Menetrend: :lol: : Apának puszi, szobájába be anyával, ágyba befekszik én mellé a szivacsra, elkezdem mesélni az Altatót, ha szerencsém van, már a "látod elalszik anyuka..." résznél Regi is alszik, ha nincs, akkor elénekelem a "Tenete baba"-t kb. 3x és alszik.
Délután u.ez, csak nincs apának puszi :wink:

Kép
kajla

Altatás:
Nálunk olyan már nincs, mivel a ez első hónapokban nagyon túlingerelt lett tőle, hogy feszt altatni akartam és ettől állandóan sírt (mivel csak ugye 3 hónapos kortól tudják a picik levezetni a feszkót) így meg kellett tanítanunk és hozzászokatnunk az egyedülalváshoz. Nagyon nehéz volt, de már elég régóta egyedül alszik el, miden hiszti és sírás nélkül, szép csendeben. Sőt, mikor betakarom és megsimizem a hátát, rendesen elküld, hogy ő már szeretne aludni és ne cseszegessem. :lol: Hihetetlen, hogy milyen önálló lett :shock: , pedig egy éve még csak éppen, hogy megtanult felállni. :)
szilbee

Sziasztok!

Anna 1hete ráül a wcre is, nagyon aranyos. Eddig, ha mi wc-tünk, őis bilizett és most már becsukja az ajtót és wc-re ül, annyira büszke vagyok rá.
Nekem Zsolti is pont 2évesen lett szobatiszta végle, Annával már decemberben ment a bilizés, de a hosszabb utakra még feladtuk a pelust, csak otthon bilizett és estére pelus ment. Mára már miis elhagytuk éjszakára is és útközben, ha kell neki szól.

Mi jól vagyunk, demég nagyon sok munka vár ránk..tegnap csiszoltam, ma földet hordok, folytatom a csiszolást és talán festek is, ha marad időm.
Annyira szeretnék már bekerítve lenni. mÁR CSAK A KERÍTÉS DESZKÁK KELLENÉNEK.

Szép napot.

Kép
sziszike1000

Lorca,
nálunk hasonlóan zajlik az altatás,csak azzal a különbséggel,hogy nem apával(ö már elöttünk alszik,mert 5-kor kel)hanem velem.Délután még igényli az alvást,de ha elalszik mondjuk 2-kor akkor 4 elött nem kel fel :? ..és 11-ig´bírja este,ha korábban altatom nem alszik el.

Bilizés:
olyan ügyesek a gyerköceitek,ahogy olvasom...már kezdek irigykedni :lol: Nálunk a néha bilireülésen kívül(pár másodpercig)semmi nem történik.Igényli a pelust.Tegnap mikor 5 percig nem volt rajta pelus szólt,hogy adjam rá,mert kaka :? ...aztán elszaladt és szép csendben belekakilt a pelusba...utána meg hisztizik,ha ki akarom neki cserélni :cry:

Kánikula:
hát nekünk abban sajnos még nem igazán volt részünk :? ...itt 25 fok fölött még nem nagyon volt a hömérö idén...már várom is a balatoni nyaralásunkat(júl.közepe)remélem akkor is jó idö lesz.

Hajmosás:
nálunk tuti ordítással jár :shock: :oops:

szilbee,
gratula a fiúhoz és hogy minden rendben van :)

sziszike,
mekkora a házatok?hány szobás?szép meleg színeket választottatok :) küldj majd még képeket.

Minyu,
tapsi-tapsi a kakihoz :D csak így tovább.

mennem kell,kisasszony nem hagy írni.

Kép
Kép
ritago

Ritago,
Nálunk is, mikor 10 körül van pizsi, még javában él. Nem tudom, mikor aludna el, ha megvárnánk a végelgyengülést. Nem tudom, mivel lehetne lefárasztani, már így is kb 8 óra játszi van és itthon se láttam még lefeküdni.
Nekünk az segített a bilivel, hogy a dög melegben nincs kedve hordani. Az a 25 fok ilyen szempontból nem sok hál Istent ér. :roll:

Kép KépKép
lorca

Lányok!
Egy kérdés:ki mikor megy vissza dolgozni?(tudom már volt ez téma nemrég :oops: )Van,aki már dolgozik?és hogy viseli a gyerkôc a bölcsibe járást?
én még maradnék boldogan min. 1 évet otthon,de már nagyon elegem van az anyagi dolgokból,úgyhogy muszáj lesz nemsokára valamit lépni :wink:

Kép
Kép
ritago

Sziasztok!

A házban fennt 3 szoba+erkély+füdő,wc van.
Lent fürdő-wc, konyha, étkező, kamra, nappali és egy szoba. 61nm az alap területe és 2szintes, 122 papíron.:)

Majd rakok még fel képeket.

Szeretnék Bencének esernyőbabakocsit venni, ami rendesen elfér az autóban is van kupolája..stb. Van 5letetek?

Munka: Én a manó 2és fél éves koráig voltam itthon.
Most 2évig kapom, majd a Gyedet, utánna nagyon nehéz lesz...de nálunk Anna akkor menne oviba, Zsolti iskolába, s Bence, így nem mehet bölcsibe, mert ebből nem lenne munka. 3gyerek, s mind új közösségben.

Amúgy sztem 2, 2és féléves korig, ha tehetjük szuper együtt lenni velük...

puszi.

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziszike :)
Nálunk is ugyanigy van a helyiségek elosztása!!! Nem ugyanabban a házban lakunk :?: :lol: (na, jó, a mienk még nem ilyen szép szines, jövö tavaszra tervezünk festést :)
babakocsi: ha én most vennék, akkor tuti Pierre Carden PS 625-öt vennék. Bkrisztáéknak van ilyen, és ha lesz egyszer kistesó, akkor neki tuti ilyet veszek! elég nagy a fekvőfelülete, van hozzá lábzsák télire, és elég könnyű, 6,5 kg, asszem. Szóval én teljesen beleszerelmesedtem, de apa biztos elájulna, ha most beruháznék egy újabb járgányra. Ja, használtan is ki lehet fogni néha a babaszobán, de elég ritkán. igy néz ki:
http://www.vltava2000.cz/shops/6879/ima ... VY-RED.JPG
A Bkrisztáéké világoskék.

Lorca :)
Én szeptembertől megyek vissza dolgozni.

Kép
Kép
Kép
minyu

Munka:
Most egy kicsit elodázódott. Szeretnék jövőre belefogni egy újabb bébiprojectbe, akkor ismét tolódik. Ha nem jön össze, 2010 szeptember, de lehet, hogy csak félállásban. Itthon Nati két hónapos korától dolgoztam Szabi születése előtti napig. Bölcsit kihagyjuk. Nat is 3,5 lesz, mire megy oviba. Már dolgoznék szivesen, de a nyári tanítvány, akit beterveztem pont lakást cserél, nem ér rá. Vszínűleg marad a szeptember, akkor mindig jönnek újak. Ha megvan a három gyerek, és még maradnak a jelenlegi törvények, lehet, hogy kihasználom és maradok 2018ig, vagy amíg a legkisebb isibe megy.

Minyu,
Kistesónak én azt sajnálom, hogy nem vettem mélykocsit. Majd legközelebb. :D

Ma újabb haladás bili ügyben, a játsziról száraz pelusban jött fel. Már most rájöttem, hogy vannak a bilizésnek hátrányai is. Leültünk enni, ekkor megjelent Nat egy bilinyi pisivel. Örültünk, wc, bilitusolás. Leülünk enni, már a felénél járunk, amikor kiabál, hogy anyaaaaa! Akkor meg egy kakát produkált. :lol: Azt hiszem venni kell egy fellépőt a wcre. Ezzel van tapasztalatotok? Milyent érdemes venni?

Éljen a vihar! Már kezdtünk megsülni. :)

Kép KépKép
lorca

Vihar? Itt még semmi jele. :? Pedig jó lenne egy kis lehülés.

A bilizés ezen hátrányát én is tapasztalom rendesen. Reggeli közben kb. 10-szer kellett felpattannom, mikor a húst sütöttem, akkor 3-szor szaladtam be. Két pisi és 1 kaka miatt. :)

Viszont ma délelőtt elmentünk a boltba (fél óra volt összesen), és nem vettünk pelust. Szárazon jöttünk haza. :lol:
Délután meg egy családnál voltunk vendégségbe (szintén pelus nélkül), és pisilt az ő bilijükbe többször is. Úgy örülök!!!

Munka: nem tervezem a közeljövőben a munka keresést napi 8 órában. Maradok a dúláskodás mellett.

Altatás: mióta külön alszik szalad az ágyába, én melléfekszem és két perc múlva alszik. Este 8-kor. Ha esetleg valami véletlen folytán elalszik délután (szintén velem, csak a nagyágyon), akkor 10-11-ig fent van este. :?

Kép
patrisa

Patrisa :)
Gondolom éjjel Szentest is elérte a vihar. Én nagyon fostam (bocsi, féltem), mert Csabi elment anyósékhoz Martfűre és pont hazafelé félúton mellbekapta a szélvihar.
Nagyon ügyes a kiscsaj, hogy igy pelus nélkül is el mertek menni.
Mi még mindig nagyrészt pelusozunk, délelőtt, délután is van kisgatyában, de napi 1 kaka tuti besikerül :? (ilyenkor nő nagyot a szememben anyám, hogy ő hogy birta mosni a kakás pelusokat....)

Lorca :)
nekünk van lépcsős wc szűkitőnk. Anyuméknál csak sima van, műanyag, az elég vacak. Anyóséknál lécső nélküli de párnázott, kapaszkodó, az teljesen jó! A mien ugye lépcsős és párnázott is, viszont kicsit nagy a nyilása, és eleinte nagyon kapaszkodott Nándi, félt, hogy beelesik a wc-be, de mostmár ügyesen ül rajta, de egyedül még nem mászik fel (tehát majdnem felesleges a lépcső része, talán kicsit később majd)

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu! Éjjel itt is volt nagy vihar. Féltem én is rendesen, mert akkorákat csattogott és nincs a házon villámhárító. :(
Pont mondtam férjemnek, hogy az lehet a legdúrvább, ha valakit épp úton talál a vihar.

Reggel száraz pelussal ébredtünk, és pár perc múlva szólt, hogy pisilni kell. Félig tette a bilit. :lol:

Kép
patrisa

..na akkor ez a vihar biztos tölünk jött hozzátok :wink: ...ok,kell egy kis esö is,de két hét múlva legyen újra kánikula!!!mert irgumm-burgumm :)

MInyu,
munkát én kérdeztem,nem lorca :D
öcséméknek is ilyen a babakocsijuk,de ez csak 6 hónapos kortól ajánlott.csinos kis járgány :)ök többek között azért választották ezt,mert kicsi a csomagtartójuk és ez tök jól belefér.

..még egyszer gratula minden bilizös bugyisnak :lol:
apropó bugyi:mindenki bugyit használ már?és akkor trikóval?nekünk még csak body-k vannak.(rövid-hosszúujjú)éjjelre is h.ujjú bodyt adok rá meg pizsialsót,hogy ne legyen kint a dereka,mert mindig kitakaródzik. :cry:

Kép
Kép
ritago

Mi most vettünk ALSÓNADRÁGOT! :lol: :lol: Olyan édes benne. Egyfolytában a fütyijét matyizta az anyagon keresztül, meg többször megnézte, hogy megvan e még. :lol: A pelus után igen fura lehet, hogy érzi a harmadik lábát. :lol:
szilbee

Sziasztok!

Mindenki nagyon ügyes a pisivel.
Mi nem tartunk sehol.Valamelyik nap szólt,hogy vegyük le a pelust.Mondtam,hogy szóljon ha pisilni kell de a szőnyegre csurgatott majd nemsokkal később hozta a krémet és a pelust,hogy adjam rá.De majd eljön a mi időnk is.
Este fürdés előtt ráül a bilira kb.1/2percre de soha nem produkált még semmit.
Ha pisilnie kell nem is szól a kakánál mondja,hogy kakálsz de már akkor amikor jön is.

Alvás:
Mirtill külön szobában lszik persze velem.Már nem kell altatni csak oda kell feküdni mellé kicsit beszél,énekel és elalszik.Reggel ha én hamarabb ébredek és kimegyek a szobából rögtön felkel és jön Ő is.

Munka:
Nekem időközben megszűnt a munkahelyem így nem nagyon tervezem,hogy dolgozni megyek habár jó lenne mert szeptembertől gyest kapok a gyed helyett.
Jövőre jó lenne vmi munkát találni de sajnos itt Borsod megyében ez nem egyszerű dolog főleg ha még gyereked is van.
Itt ha meghallják,hogy kisgyereked van mert rögtön el is küldenek.Persze nem mondják,hogy a gyerek miatt mert az diszkrimináció de tudod,hogy amiatt.
Amíg nincs gyereked nem vesznek fel mert majd lesz,ha kicsi a gyerek nem kellesz mert beteg a gyerekstb.,ha megnő a gyerek azért nem vesz fel senki mert idős vagy.Akkor mikor lehet dolgozni?
Ez Ti felétek is így megy?

Mirtillke mostanában elég jól eszik de hamarosan abbahagyjuka a Bérest remélem nem lesz nagy visszaesés!

Szilbee!
Gratulálok a kisfiúhoz!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Ritago!
Mi csak bugyiba vagyunk egész nap. Se trikó, se bady. Ha elmegyünk valahová, akkor adok rá egy lenge ruhát. Éjszaka pelenka és póló. Ha hűvösebb van, akkor rövidnadrágos pizsama.

Vani ma megevett 3 tál cseresznyét. Ő magozta ki egyedül az egészet. Persze utána lehetett fürdeni. :D

Kép
patrisa

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rita :)
bocsi, akkor tedd magadévá aválaszt :D
Én már ritkán adokrá bodyt, max éjjelre, de most a dögmelegben csak pólóban aludt (pedig ő is mindig kitakarózik :? )
Napközben, póló vagy trikó +pleus és rövidgatya, ha nagyon melege van, akkor csak pelus. MI is vettünk alsógatyát. Pasis feketét és édes macisat is. Tényleg nagyon aranyosak bugyor nélkül :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Szilbee,Minyu :lol:
bocsi...természetesen srácoknál alsógatyára gondoltam :lol: :lol:

Kép
Kép
ritago

Köszönjük a gratulációkat a poclakó-fiúhoz. Próbálgatjuk a Nándi nevet, de valahogy úgy hozzászoktunk a becézetlen nevekhez, hogy fura kimondani. Lehet mégsem Nándi lesz a végén?? :roll: De akkor vajon mi??? :shock:

Ritago!
Tiszta sor. Én is csak szokom a szót. :lol: Olyan vicces alsónadrágot mondani egy 23 hónapos gyereknél. :lol: :lol:
Nekem most jött le igazán, hogy mennyire apja fia alkatilag, hogy kisgatyában láttam. Olyan mintha egy kis klón lenne. :lol:
szilbee

Patrisa,
Nati is szereti a cseresznyét. Csak az egyetlen gond, hogy nem enni, hanem magozni. Szétszedi és szépen csoportosítja a magokat. :)

Ildikó,
Szerintem nem is a gyerek miatt diszkriminálnak, hanem mert nő vagy/vagyunk. Nekem az egyik barátnőmet azért nem vették fel, mert a pasi azt mondta, biztos pár éven belül gyereket szeretne. Azt a csajci azért nem akarta hozzátenni, hogy a barátnőjével él és tőle nemigen fog teherbe esni, de akárhogy mondta, hogy nem akar gyereket, nem hitt neki. :roll:
Nálunk sem szól, ha bili kell. Odamegy és kész. De szerintem a három hónap különbség itt azért még számít, még ha egyébként nem is sokat. Talán neki a nyár vége lesz az alkalmas időpont. Hogy reagált a padlóra pisilésre? Natit kiborította. Ezért is lett itthonra ilyen gyorsan szobatiszta. Nem ül rajta, max 1 percet, de látom a kis hasán, hogy dolgozik. :D

Ritago,
Mi még csak egy bugyit vettünk, ül a szekrény tetején, időnként rápillantok. Itthon nudi van, ha elmegyünk meg pelus, így nem kell. De tervezem, hogy beszerzek egy jó adagot.

Takaró:
Hát nálunk olyan nincs. Így nem tud kitakarózni :) Szabi is csak egy pelusban alszik pár napja. A szobában éjjel se megy 28 alá, nemigen kell más. :?

Minyu,
Nálunk anyós nagyon pedáns és rendszerető, imád takarítani és minden háztartás körüli szörnyűséget. Még ő is azt mondta a pelusra, hogy brrrrr. Nem véletlen, hogy onnan szoktatta a fiait bilire, hogy ülni tudtak.

Rájöttem, hogy Nati szókincsproblémák miatt nem tudott szólni, amikor kaka volt. Most, hogy bilizik, a pisinél is szól, hogy kaka van. Én meg olyankor belenéztem a pelusba és mondtam, hogy nincs kaka. Jól összezavarhattam. Kezdtem ugyan gyanakodni, de ugyan ki tudja megállapítani az ilyen pelenkáknál, hogy tényleg volt-e pár csepp pisi?!

Kép KépKép
lorca

lorca :)
:lol: :lol: léni is kakát mond,ha bepisil a pelusba!..mire rájöttem...én is állandóan nézegettem neki utána és mondtam,hogy nincs kaka. :lol:

Kép
Kép
ritago

Szilbee
Gratulálok a kukishoz :lol:

Bilizés
Nappal nagyon ritkán van baleset... amikor a kisasszony eljátsza az időt...
Éjszaka még van pelus, de legtöbbször spórolunk... 2 éjszaka is elég 1... (reggel sokszor szárazon veszem le)

Hajmosás
Semmi visítás... pedig nekünk nagy hajunk van... és mindennap megmossuk...

Munka
Nem aktuális még majd 3 évig...

Altatás
Az mi? Este fürdés után kicsi játék van még... aztán 8-kor szépen lefekvés... puszi, simi, aztán elalszik...
Már csajos ágyunk van... a kiságyat megkapja Lucas...
Vendég

Irom az én favoritjaimat, jó? Nálunk apa mindent leszavaz, eddig csak a Nándorra,meg a Csongorra mondta, hogy szépek
Adorján, Pál (mindkettő még a Babarból lett kedvenc, az Adorján nem megy a Nyika vezetéknévhez, Pál pedig van a családban :D ),
Cseke (Csabi szerint hülyeség :P ),
Borisz (csak mert Nándi Borisznak hivja magát 8) ),
Donát (Csabi szerint úgy hangzik, mint Donáld kacsa.. :?)
Asszem ennyi. Régi nagy kedvenc volt a Zsombor, de mostanában nagyon sok Zsombika született :roll: , meg a Levente, de az meg 3 szótagos, és ez Csabinál kizáró tényező :shock: (mert ugye fiúnevet én választhatok, és neki vétó joga van, lánynevet pedig ő választhat de fogadjam el, hogy az csak Gerda lehet... :lol: )

Betsy :)
Nagyon ügyes ez a Saskia lány. Teszel fel róla képet? És rólad nagypocisat?
Mekkora ágyat vettetek?
Én most vacillálok, mert az IKEÁ-ban tök jóáron lehet kapni egy 70x160-as kiságyat, de Nándi imád óriási ágyon aludni, és lehet, hogy csináltatnék tesómékkal egy minifranciágyat (pl 100x160-asat), csak ahhoz meg lepedőt és matracot lesz nehéz szerezni (jó, okés, nagyobb lepedőt kell venni, meg szivacsból lehet méretre vágatni...)

Ma csináltam életemben először császármorzsát és naggggyon fincsi lett. Büszek vagyok magamra :lol:
A héten elkezdtem tornázni is, letöltöttem Béres Alexandra tornát, úgyhogy szeptemberre formába hozom mgama, mert érzem, hogy nagyon eltunyultam.

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Natinak 200x140es ágya van. Nagyon jól lehet rajta ugrálni. :D Nemrég ott töltöttünk hármasban apucival egy délutáni sziesztát. Jó volt, hogy mindenki elfért :) Meg nem titkoltan szeretném, ha majd Szabi is odaférne. Az is IKEA, egy nagy matrac. Lába nincs, majd csak ha nem félek, hogy éjjel leeshet.
Honnan lehet letölteni?

A pelenkával mi is spórolunk, a napi átlag 4-5 lement 2re. Azt is csak azért kell, mert nem tudom, pisilt-e bele. Meg a sétákat és alvásokat pelussal csinálja végig. Mindig akarok beletenni egy kis zsepit, hogy látszódjon a pisi, de az agyam elég lyukas. Csak akkor jut eszembe, amikor Nati a láthatáron sincs, nem beszélve a pelenkázásról.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak így előtörök a kéréseimmel, de ha jól tudom, többen beszéltek angolul! Nekem is van egy alapfokúm, de régen használtam és hát néha olyat is akar írni az ember, amihez még a szavakat sem találja a szótárban :oops: :shock: :roll:

Segítene valaki lefordítani a követketőket? (Priviben is jöhet!)
"A magas vércukor eredmények miatt kellett a császármetszés?" 8)
"Remélem, nemsokára hazaengednek a kórházból."
"Hogy viselted a terhességet? Nagyon nehéz volt az utolsó pár hét?"

Szóval ezek lennének!
Nagyon hálás lennék érte!
Puszillak benneteket!

Kép
kajla

Sziasztok!

Minyu! Tornákat én is töltöttem le (Rubint Réka, Bíró Ica, Béres A., ja és Intimtornám is van). Néhány napja gondoltam előveszem, mert hát rámférne, de a kisasszony először szabotálta a mozgást (rámfeküdt, lovacskázni akart, stb.) , aztán mikor feladtam, akkor kitalálta, hogy ő nézi és csinálja. Azóta reggeltől estig Rubint Rékát hallgatom. :? :oops: :( Tegnap délután arra aludt el.
Neked hagyja Nándi a mozgást?

Szombaton Vaninak hőemelkedése volt, nem tudom mi okozhatta. Sokat aludt és pihent, de nem láttam rajta semmit. A sok alvásnak meg is lett az eredménye: vasárnap hajnali 5-kor kelt. :(

Tegnap kimentünk a strandra. Élvezte nagyon. Kevés volt neki a 4 óra pancsolás. Hazafelé behergelte magát, hogy jönni kell, képzeljétek hányt.

Pelust már sehova nem viszünk. A strandon FÜRDŐRUHÁBAN volt. Mikor kijöttünk a vízből enni, akkor elintézte a kis és nagydolgát. (Vittünk bilit.)

Vani ágya elég keskeny, viszont 190 cm. hosszú. Széket rakunk oda, hogy ne essen le. Sokszor beüti a fejét. Jó volna neki is egy nagy ágy. Csak nem férne el.

Ekkora az ágya:
Kép

Strandon:
Kép

Kép
patrisa

Minyu,Patrisa :)
Dejó,hogy szóba hoztátok a tornát :lol:
nekem is kellene...de elöször szoft verzió.szülés után semmit nem csináltam. :oops: épp mostanában gondoltam rá,hogy muszáj lenne elkezdenem! :) kerestem,de nemtudom,hogy hol lehet letölteni :cry: eláruljátok? :lol:
köszi
puszi mindenkinek!

Kép
Kép
ritago

Rita, Lorca :)
Este megkeresem, honnan töltöttem le.
Irtam már tegnap, de most nem látom a hsz-ok között :evil:
Majd mesélek, de most megyek pihenni.

Kép
Kép
Kép
minyu

Nah, vagyok.
Rita, Lorca :)
Én innen töltöttem le http://rapidshare.com/files/34237538/B_ ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/34237538/B_ ... .part2.rar
http://rapidshare.com/files/34237538/B_ ... .part3.rar
http://rapidshare.com/files/34237538/B_ ... .part4.rar
Sajna, kb 3 órát várni kellett 1-1 fájl letöltése között, de mikor megvanmind, és kicsomagolod az elsőt, akkor összerakja magától, egy avi fájl lesz belőle.Én kiirtam cd-re :) Ha nem megy, lemásolom és postán küldöm.

Patrisa :)
Dede, Nándi is rámmászik, igy én este tornázok, mikor apa megjön munkából és bevállalja 50 percre.

Rita :)
Ha van terhestornás kazettát vagy dvd-d először kezdheted amozgást azzal is, az tuti kimélő, de átmozgató.Én ezt a BA-t nem erőltetem nagyon, amikor már nagyon fájt, inkább abbahagytam azt a részt. Kicsit igy is izomlázam lett, de nem vészesen.

Kajla :)
Megvan már a forditás?
Ha nincs, nekiugrok, csak tegnap nem voltunk itthon, csak reggel...

Kép
Kép
Kép
minyu

MInyu!
Sajna még nincs, de próbálkozom egyszerűbben kifejezni majd magam! De ha ráérsz... :D

Kép
kajla

Kalja :)
Küldtem egy forditást priviben :)
(nem égetem magam a többiek előtt :lol: :oops: )

Kép
Kép
Kép
minyu

Megpróbálok Vaniról egy videót feltenni. Remélem sikerül!

http://www.videopost.hu/video.php?vid=3120

Holnap jövök bővebben, csak most jégkrémezek. :lol: Éljen a fogyókúra.

Kép
patrisa

minyu :)
köszi a tippet és a segítséget :)

patrisa :)
kétszer is meg kellett néznem a videót mire rájöttem,hogy egy babát fog a kezében és a fejét próbálja visszarakni :lol: ...aztán eldobja.mindig így bánik a babáival? :wink: Aranyos amúgy nagyon,csini a fürdörucija:-)

Kép
Kép
ritago

Sikerült kinyírnom az egyik fogamat. Péntek délután óta fájdogál. Mikor máskor kezdődne?! Hétfőn már rohantam is a fogorvoshoz, kedden nekikezdett a gyökérkezelésnek. Közben veszettszamár módjára bújtam a netet, hogy milyen fájdalomcsillapítót is lehetne beszedni. Hát semmit.

Patrisa,
Milyen kis aranyos. Ha majd nem éjjel van, meg is nézem az oldalt, hátha sikerül feltenni valamit. Kár, hogy elég béna vagyok az ilyenekben. :?

Na,jön az esti szopi. Hallom a reklamációt...

Kép KépKép
lorca

sziasztok! Mester Móni vagyok egy másik topicban írkáltam Én egymagam,mert soha nem jött választ! :cry: meghalt az a topic.... :cry:
De ha nem bánnátok szívesen írnék én is ide,mert látom velünk is ugyanezek a dolgok történnek!Bilizés,anyuka elégedetlensége a kilókkal...stb!
Remélem nem haragudtok!
sajnos se képet,se vonalzót a lánykámról nem tudok feltenni :oops: Béna vagyok hozzá :oops: Sosem sikerül :roll:
Így röviden:A kislányom Gréta,Ő június 4.-én volt 2 éves! rengeteget beszél,mindent.szobatiszta....
Vendég

Sziasztok!

Ritago! Igen, az egy baba feje. Nem szokott így játszani a babákkal. Erről a kis gumibabáról azt kell tudni, hogy én és hugom is ezzel játszottunk minden fürdéskor. Öntögettük át a vizet a testéből a fejébe. Vancsinak meg se mutattam "mire való" mikor láttam, hogy ugyanúgy játszik vele. Biztos a génekben van! :lol:

A tornát én is kismamatornával kezdtem a szülés után 6 héttel. Aztán rájöttem, hogy semmi szükség rá, mert vékonyabb vagyok, mint lánykoromban. Most viszont - a szopi vége óta - van néhány felesleg kiló. :( Én a Gigatorrentről szoktam tölteni filmeket.
Tegnap a Kriston Andrea féle Intimtornát kezdtem el nézni.

Lorka! Fog :cry: Hogy vagy most? Fáj még?
Nem nehéz videót feltenni, várom a tiéteket is! :)

Mestermoni! Üdv köztünk! Képet nem nehéz feltenni. Csak lekicsinyíted és a melléklet feltöltésénél követed az "utasításokat". Vonalzót pedig bármelyikőnkére kattintva tudsz csinálni.

Kép
patrisa

A lényeget elfelejtettem. Képzeljétek ma este apával kimozdulunk kettesben. Megyünk a strandra vízimozit nézni. Már úgy várom! Csak ne essen az eső!

Kép
patrisa

még valami a tornához:
én szülés után sajna nem csináltam semmit,lusta voltam és még mindig olyan a hasizmom,hogy semmilyen..meg középen ilyen gödör van hosszában(remélem értitek)..nem látni,csak ezt kellett volna már régen "regenerálni" :lol: fogyni nem akarok,172 cm-hez 58 kiló vagyok,de a hasam az nem tetszik,75 cm körfogat,a régi gatyák még mindig nem mennek rám :( ..meg idegesít is.
bocs,hogy ennyire belementem a témába :)

mestermoni,
várjuk a képeket:-)..mesélj me´g majd magatokról.Anyukám is jún.4-én született :wink:

lorca,
fáj még a fogad?még nem volt gyökérkezelésben részem,de tudom,hogy szar(fogorvosnál dolgoztam)..azért vannak fájdalomcsillapítók kimondottan fogfájásra.Doki nem ajánlott?vagy miért nem írt fel valamit? :?

patrisa,
jó szórakozást a vízimoziban:-)ki vigyáz Vanira?Ez az elsö alkalom,hogy este elmentek nélküle?és hogy bírja?alszik,mire hazaértek?majd mesélj.

Kép
Kép
ritago

Reggelre már nem fájt a fogam, nagyon örültem. Azután rájöttem, hogy mára van időpontom a fogdokihoz, úgyhogy egy kicsit lohadt a lelkesedés.

Ritago,
Nem lehet, hogy volt egy izomszakadásod? Barátnőmnek ikrei voltak, neki ment úgy szét a hasa, ahogy írod. Ő a két oldalsó hasizom közé be tudta tenni a kezét.
Gyógyikat végignéztem, szoptatáshoz egyiknél sem írják, hogy szabad. Legjobb esetben ködösen fogalmazva hárítja a felelősséget. Eléggé gyógyszerpara vagyok.

Patrisa,
Te vagy a vízben a mozi alatt vagy csak a strandon van a vetítés és kész?

Móni,
Nem nehéz a kép, még én is megtanultam :)
A vonalzóra rákattintasz, megcsinálod, ahogy tetszik, majd a BBCode halandzsát feltöltöd a profilodban az aláíráshoz abba a kis kockába.

Kép KépKép
lorca

A mozi egy kivetítőn megy, mi meg nézzük a meleg vízből. Este 9-kor kezdődik a vetítés. Minden csütörtökön van, eső esetén pénteken. Hát lehet, hogy ma elmarad, mert hideg van, és esőre áll. :? :twisted: :x
Vani már 8-kor alszik (ha délután nincs alvás), így nem lesz gond. Hugom eljön és itt lesz, ha felébredne.
Igen ez lesz az 1. alkalom, hogy így este kimozdulunk.

Kép
patrisa

Minyu
Rendes felnőtt méretű ágyat kapott Sasa...
Lucas

június eleji pocak

Kisördöggel
Vendég

Sziasztok!
Holnap nagy pakolásban leszek, mert hétfőtől nyaralunk ezerrel! Így már most búcsúzok, egy hétig semmiféle netközelben nem leszek :cry:
Gyorsan dobok egy pár képet, Szőregen volt rózsafesztivál:
Lovacskával:

Kép

Rózsák között:

Kép

Pillangószárnyakkal:

Kép

Kép
kajla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X