Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tiza :P olyan jó nézni tényleg kicsatansz a boldogságtól csak így tovább :wink:

Perzsi :P gratulálok a kisbaba érkezéséhez!

Bogáncs :lol: szerintem vegyél párnát én nem vettem és nagyon megbántam :?


Ilyen aranyosan nevetKép

Tündi :lol: mikortól lehet mást is adni neki mint anyatejet (gondolok szilárd kaja,tea,gyümölcslé stb..) Ficsánka nem semmi mekorrát nőt egy hónap alatt
Barbi
zbarbi
 
 


Tündi bocsi már helyesen se tudok írni :oops: Ficánka remélem most jól írtam!!!! Kép

Szóljatok ha már agyatokra megyek Balázs képeivel
zbarbi
 
 


Barbi :D

Én a magam nevében beszélek, de szerintem más is így van ezzel:
MÉG KÉPEKET! :D

Balázs nagyon édes. :D Látszik, hogy nagyon nyugodt, formás kisbaba.Én is ilyet akarok........

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 

 
 

Barbi :)
Tündéri kisbaba :lol: Ez az amit nem lehet megunni...

Védőnő említett egy tejserkentő kapszulát, ami állítólag nagyon jó, csak a pontos nevét nem tudta. Nem ismeri valaki?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :P én tejserkentő teát iszom/ittam Milupa instant tea,ja és alkoholmentes búzasör ez a legjobb :lol:

Barbi
zbarbi
 
 


Csajok!

Köszi a párnainfót, asszem veszek, vagy kipróbálom Kismok variációját.
Ma megyek uh-ra, úgy várom.
Szerintetek nem gáz, hogy nekem még nem volt egyetlen nagylaborom( vét, vizelet), csak a legelején, az is még a HSG-hez kellett, csak "beszámítottuk" később, mikor kiderült, hogy hálisten nem lesz vizsgálat, mert kucorka van a dologban :P és méhszáj vizsgálat sem volt még. Szóljak neki ma???
Nem mintha bármi panaszom lenne, de akkor is. A cukorterhelésen a mellettem lévő csajnak automatice teljes vér-viz. is volt, nekem meg nem, pedig direkt rácsörgött a dokimra a betegfelvevős csaj, hogy kér e még vmi vizsgálatot...Asszonta nem... Pedig egy vérvétellel le lehetett volna tudni... A csaj előttem ugyanezt mondta csak mint én, hogy jött terhelésre és neki mindent megnéztek. Kedves a dokim, meg minden, de sztem ezeket nem tartja számon. Pedig azt olvastam, hogy trimeszterenként egyszer azért illik. Segítsetek!!!

Barbi :D

Hát ne viccelj, úgy örülünk a képeknek. Istenem, de szép ez a gyerek!!!!! Igazán!!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Bogáncs :)
Vérképet legalább kétszer szoktak nézni, de van akinél háromszor. Méhszájat pedig már biztosan kellett volna nézni a dokidnak. Nekem pl. minden hónapban megnézte egyszer és ez megnyugtatott, tekinteve, hogy végig sportoltam és dolgoztam is a terhességemet. Mondjuk zárt méhszájjal mentem be szülni, ez a sors fintora.

Barbi :)
Tényleg jól érzem magam. Az elején nagyon sírós voltam, de szerintem csak a kórháztól, meg nagyon megijedtem a felelősségtől. Még most is rettegek, hogy kiejtem a kezemből, olyan picike. Viszont jól kajcsizik (50-80 g-okat eszik kb. 8*egy nap), szerintem hamar utoléri a korát és a doktornő szerint nagyon erős kissrác.
Balázs tündéri, és már milyen mosolygós. A férjem azt várja, hogy mikor fog már rámosolyogni. Igaz, most is van mosolya, de az még reflex, hiszen nem lát minket igazából.

Nelli :)
Én homeos bogyót eszek (Urtica urens), a védőnő ajánlotta. Nem tudom, hogy bevált-e, de van elég tejem. Azt hiszem még egy kiscsávót el tudnék látni. Persze kellett vennem mellszívót, mert amit kölcsön kaptam tiszta sz@r volt. Egy héttel a szülés után autóba vágtam magam, irány a pláza és beruháztam egy elektromosba. Nem mindig szívom le, mert borzasztó macera, de így már nem durran be. Sokszor kb 75 ml-t leszívok szopi után, de megy a mosogatóba, mert nem akarom lefagyasztani.

Perzsi :)
Ha benézel, gratulálok a kis csöppséghez. Jó egészséget és legalább annyi tejet kívánok, mint ami nekem van.

Tüncsi :)
A ruhákat befogtuk (a rózsaszínt nem). A sárga body irtó jól áll Marcinak, csak kicsit szűk a feje, eddig egyszer mertem ráhúzni, máskor nem sikerült, annyira üvöltött.

Szilcsi :)
Remélem gyógyulgatsz a csaszi után és már hazamehetsz. Én vasárnap szültem és csütörtökön már otthon is voltunk. A sebem egész szépen gyógyul és a hasam is már majdnem teljesen lelapult. Még 10 centivel vastagabb a derekam, mint terhesség előtt, de abban van egy kis lerakódott háj is. Érdekes, csak 1 kilóval vagyok több, mint a terhesség előtt, de olyan asszonyos lett az alakom. Teltebb csípő, teltebb cici. És még tetszik is, na meg a férjemnek is. Hi-hi.

Ma pihenő napot írtam elő, de eddig nem sikerült betartani. Mindig van mit csinálni. Ma anyu hazament, csak este jön vissza. Takarít meg főz, de a főzésbe besegítek, mert van amit én jobban tudok. Most vettem észre, hogy anyukám hogy megöregedett és egyre tompább. Olyan szomorú ezt látni. Az ember felnéz a szülőkre, hisz gyerek korától ők tudnak mindent jobban, most meg nekem kell rászólnom, hogy ne az asztalterítőn panírozza a cukkínit, mert azon eszünk stb. Ráadásul nem hozott magával meleg cuccot és a 15 fokban képes lett volna kis nadrágban és kivágott felsőben elmenni bevásárolni. Még jó, hogy a terhesség alatt vettem egy állítható csípőjű melegítőt, azt adtam rá. (Tisztára mint a gyerekek.)
Tegnapelőtt egy órára elmentem este. Pécsett most volt a POSZT (színházi találkozó) meg a gasztronómiai fesztivál és ilyenkor vendéglátósok kitelepülnek a székesegyház előtti téren és késő éjjelig lehet enni-inni heteken kerszesztül. Sajnos nem tudtam magam elengedni, mert mindig arra gondoltam, hogy vajon Marci nem sír-e. Persze fel sem ébredt míg távolt voltam.
Na, most jó szószátyár lettem, remélem nem száll el megint.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza :D
Minden elismerésem a tied! Ügyi vagy nagyon!!! Amit a szülőkről írtál, az annyira igaz...nekem mikor nagyfiam született anyum még csak 40 éves volt, akkor még nem érzékeltem ilyet, de mostanában már nekem is megfordulnak hasonlók a fejemben...bár még mindig a csepp lányuknak érzem magam, így lassan kétszeres anyukaként :) Nagyon sok boldogságot Marci babához!!!

Barbi :D
Balázs még mindig gyönyörű kis hajasbaba! Annyira megy az idő, előttem a kép, amit felraktál a szobájáról. s ott álsz a kiságy mellett nagy pocival, most meg már így vigyorog....Jó pihenést nektek!! s én is a több képre szavazok :lol:

Bogáncs :)
Én nem tudok tanácsot adni, a méhjszáj vizsgálat szükséges, szereintem is, bár én úgy értelmeztem - lehet, hogy olvastam valahol :roll: -, hogy UH vizsgálatnál is meg tudják nézni :roll: azért kérdezz rá a dokidnál!! Várjuk az UH infokat/képeket!!!!
A vásárlást már én is nagyon várom, hogy elkezdhessük. Most, hogy otthon leszek végigjárom az üzleteket, de venni még semmit nem veszek, csak majd szeptemberben!

Nelli :D
Ha jól hallom, akkor megint jön valami front otthon, szerintem lassan előcsalogatja Brigit!! Ügyik legyetek!!

GTündi :D
Még mindig meg-megfordul a fejemben, hogy jaj de jó lett volna, ha kislány...de annak örülök, hogy egészséges, s remélem, hogy minden rendben lesz.....itt olvastam valahol a fórumon, már nem tudom, hogy ki, s hogy hol írta, de az volt a lényeg, hogy azért akarunk egy lányt is, hogy az anya-lánya kapcsolatot megtapasztaljuk az anyai oldalról...nekem nagyon jó volt, s a mai napig jó a kapcsolatom az anyukámmal, anno ő volt a legjobb barátnőm, mindent elmondhattam neki, imádtam a nagymamámat, s valahogy annyira vágytam/vágyom arra, hogy ezt tudjam továbbadni :oops: Egyébként a párom még mindig nem talál jónak egy fiú nevet sem :wink: érdekes :roll: majd a következő :lol:
Gratula Fici eredményeihez!! Hihetetlen, hogy már mindjárt 1 éves :shock: na jó, nem tolom az időt :)
Otthon: már nagyon várom, még kettőt alszom :lol: , s megyünk...program az mindig van bőven, jó sokan szeretnének találkozni velem, én is velük :lol: s természetesen a családdal is szeretnék sok időt tölteni, na meg egy "kis shoppingolás" :wink: , s amit nagyon élvezek otthon (ezért ne nézzetek hülyének :oops: ) csak úgy ácsorogni a nagy pesti dugóban, hallgatni a Juventus rádiót, s elmerülni az emlékekbe :D

Baboka :D
Izgi, hogy még nem tudjátok, hogy ki lakik bent, bár ha nem látnak ilyenkor semmit, az inkább a puncisra utal, neeeem?? Nálunk még én is simán látom, hogy mennyire fiú, pedig még pici :D

Kismok :D
Töltött tök :D nyamnyam...nagyon jól hangzik :wink: Hogy vagy??? Ugye pihengetsz???

Tündi23 :D
Nevet már néztünk, de még nincs döntés....nekem van egy pár ami tetszik, de a család a felét teljesen elveti, a másik felét pedig immel ámmal elviseli...nekem a Marcell tetszik nagyon (bocs Tiza :wink: ),de a páromnak nagyon nem jön be :cry: még szóba jöhet a Roland, Szilárd, Gergely....s még három-négy név :roll: :wink:

Perzsi :D
Sok boldogságot, tejcsit kívánok Nektek! Gratula!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilva :D
Bocsi, majdnem lemaradtál....remélem, hogy azért néha van időd olvasgatni :roll: Remélem, hogy jól vagytok, s már Boldi birtokába vette az ő kis birodalmát :roll: Írj egy pár sort, vagy üzenj nekünk!!
Jó babázást!!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Bogáncs, egyes helyeken méhszájvizsgálatot csak akkor csinálnak, ha panaszod van. Képzeld még nekem sem csináltak, és nézd csak hol tartok :lol: Majd jővőhéten a 35. héten kerül rá a sor, amit már nem is bánok, mert mindig ez miatt parázok :? Nekem teljes labor a 9., 24., 32., héten volt, és még lesz a 36.héten.
Gtündi, köszönöm szépen a tel.számot, remélem csak 5-6hét múlva kell :D
Tiza, és különben kipihent vagy? Fürdetés hogy ment először? Jó dolog, hogy van segítséged, vagy inkább csak a babóval és apával lennél?
Nálunk meg itt vannak a festők, aztán meg holnaptól jön a parkettázó. Apa dolgozik, én tartom velük a frontot :roll:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok! :)
Olvasgatok án aktívan, csak annyit írtok néha, hogy nem tudok mindenkire reagálni. :roll: De ma igyekszem bepótolni.
Ez a mai pocakképem. Telcsivel egyedül a melóhely mosdójába csináltam. :lol:
Kép
Így festünk most :oops:

drumka
 
 


Drumka!

De szép pocakod van azanyját :) ezek a vékony jányok nagyon hamar kerekednek..az enyim most is ekkora :wink:

minidg mondják is hogy rajtam sokáig nem fog látszani jól elfér a babó :lol: :lol: :lol:

Minden Kismaminak sok puszi és vigyázzatok hamarosan jövünk !!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Manda :)
Sajnálom, hogy most nem tudtok kezdeni. Végül is miért nem?
Talán az idegeskedés miatt jobb is így.
Szilváról tudsz valamit?

Drumka :)
Nagyon helyes kis pocid van! :)

Mona :)
Nem lehet kellemes ilyenkor a munkásokkal.

Kép
mofly
 
 


Mona :)
Nem vagyok fáradt. Marci általában éjfél környékén eszik, aztán három körül és hat körül. A hatórás szopi után már felkelek, egyébként is szeretek korán kelni. Délután szoktam szundítani egyet, de van úgy hogy délelőtt is.
A fürcsit első két nap anyu csinálta, mert én még nem merte. Aztán már biztos kézzel fogtam a kis csöppséget.
A segítség jó, és anyu nem telepszik ránk. Semmibe nem szól bele és időnként hazamegy, elmegy bevásárolni, szóval nincs is itt állandóan. Még egy hét kb. aztán hazaengedem, de nem zavar igazán engem sem és a férjemet sem.

Drumka :)
Nagyon helyre kis pocid van és milyen jó minőségű képet tudtál csinálni a telefonnal.

Kép
Kép
tiza
 
 


sziasztok!

tiza!
de jó hogy jelentkeztél!!!
örülök hogy jól vagytok a babóval együtt!!! sajnos az én anyukám is ilyen volt mikor a fiamat szültem mintha teljesen kicserélték volna !!!
tessék is pihenni és minél többet babázni!!!
na és apa fürdette már a manócskát???

szilvia72!
de jó lesz akkor nektek hogy nemsokára jöttök haza!!!
bizit el lesztek kényeztetve!!!
ezek mind szép nevek majdcsak lesz közös döntés!
most nálunk sem volt olyan egyszerű a döntés de aztán apa beleegyzett a Balázs névbe! mondjuk mi a lányneven vitatkoztunk többet de az is megvan ha esetleg mást lát a dokibácsi a 4D-n! szóval akkor Blanka lesz ha mégis fiú akkor majd harmadjára remélem lány lesz és akkor ez lesz a neve!!!
én is talán azért szeretnék kislányt amiket leirtál megy egyébként is egy nő szerintem mindig vágyik egy kislányra én egyenlőre a keresztlányomon élem ki a lányos dolgokat és veszem neki a szebbnél szebb ruhácskákat!!!
ha nem jönnél akkor jó nyaralást nektek!!!

drumka!
hát nagyon csini pocakod van én is próbáltam csinálni tegnap képet de nem sikerült így majd apa ha ráér megkérem hogy csináljon!!!

mona!
akkor jól el vagytok havazva még mindig a munkákkal!!!
na és készen lesztek mire jön a babó???
és hogy vagytok???

bogáncs!
laborom nekem is volt de csak a 9.héten néztek meg mindent azóta csak biokémiám volt meg néztek egyszer pluszba cukrot is!!!
ja meg az afp de egyébként nem volt több!!!
mészájvizsgálatom még nem volt vagyis hazudtam mert mikor bevéreztem 12 hetesen akkor megnézte a dokim de azóta nem és szerintem majd csak a 36.héten fogja csak!!!
de ha nyugtalanít akkor inkább kérdezz rá!!!!
aztán várunka képekkel és az infókkal az uh után!!!
ugye még ti sem tudjátok hogy mi lesz vagy csak én maradtam le???

zbarbi!
én egyetértek a többiekkel még több képet mivel nagyon tündéri a kisfiatok!!!!
és milyen aranyosan mosolyog!!!!

nelli!
jönnek a frontok lehet hamarabb meglesz Brigi baba!!!
szurkolok hogy zökkenőmentesen menjen minden!!!

rólunk!!!
sajna tegnap este nem voltam igazán a toppon eléggé szurkált a pocakom meg néha görcsölgetettt is de megbeszéltem babóval hogy jó lenne ha ügyesen viselkedne mert nem kéne dokibácsihoz menni!!!
azóta egész jól vagyok már meg is főztem és elpakolásztam és mostmár megérdemelten pihengetek a fotelban!!!
szerncsére babócám ügyesen mosorog és így én is nyugodtabb vagyok mert tudom hogy jól van!!!

na jó befejezem mindenkinek szép napot!!!!

tündi23
 
 


Csajok! :)
Köszönöm a dícséreteket! Olyan hihetetlen, hogy már látszik. Apát mindíg azzal szekálom, hogy nem is látszik, miért kérdezi mindenki hogy terhes vagyok? :lol: De most, hogy képen látom...... hát mintha tényleg látszana. :roll: :lol: :D :lol:

drumka
 
 


Drumka :D

Tényleg látszik. :D és nagyon csini vagy.

Tiza :D

Jó hallani rólatok. :D Marcell nyugodt babának tűnik, így a leírásod alapján. Pihenj minél többet, szükséged lesz rá. Jó, hogy van segítséged is. Anyós még nem akart segíteni?

:oops: Elfelejtettem mit akartam még írni. Bocsánat.
Jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Ejha csajok, hál' Istennek aktívak vagytok!

Tiza
Nagyon ügyes vagy szopiztatás terén! Ez a legfontosabb, remélem nekem is ilyen jól fog menni!

Bogáncs Mona
Nekem a 20 hetes UH-tól mindig 4 hetente volt méhszáj vizsgálat is, kézzel és uh-val is

Barbi
Ezt a gyermeket öröm nézegetni, csak rakjad, rakjad a képeket!

Drumka
Naggyon formás pocakod van!

Nekünk tök jó reggelünk volt: első CTG, szülésznővel ismerkedés, UH, áramlásvizsgálat. Minden rendben van velünk, kicsi bogarunk jó méretes: már 3 kg!!!!!!!!!!!!! Szóval 3,5 fölött leszünk, ha megvárja a 40. hetet :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Tiza :D

Vagány vagy, külön köszönöm neked az infót, mert most nálad a legnagyobb a fennforgás.

Mindenkinek köszi az infót, megnyugtató, hogy nem mindenkinek csinálénak rutinszerűen méhszájvizsgálatot, vagy csak később.

Tündi :D

Deee, nálunk már kiderült, hogy kislááááány!!!! Te vigyázz magadra!!!! Pihenj!

Emma :D

De jó, hogy már itt tartassz, szép nagy baba lesz!!!

Drumka :D

Nem túlzok nagyon, hogy nekem most ekkora kb...tán egy kicsit ha nagyobb :oops: :oops: De ez olyan egyéni... Rajtam ilyenkor még semmi nem látszott... Szép pocak!!!

Legyekmami :D

Szia, rajtam sem iden látszik, pedig vékonkás voltam ....az elején.
hol voltatok nyaralni???? Külön pusszantalak!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


szép estét mindenkinek!

bogáncs!
mi újság mis volt az uh-n???
és mit mondott a dokid???

emma!
szupi hogy minden rendben van!!!
és már csak 5 hét a nagy találkozásig!!!

na mivel már annyit ígértem most rakok fel a pocakról képet!!!!!
apa végre ráért egy kicsit és csinált rólunk képet!!!
Kép

Kép

ezek vagyunk mi és méghátra van 17 hét!!! szóval simán növünk még ennyit!!

szép estét sziasztok!!!

tündi23
 
 


Sziasztok!

Épp egy hete írtam egy hosszú üzenetet, és jött a vihar, a gép meg ...pakk...kikapcsolt, és elszállt az egész....grrr!

Emesének azóta volt már pár nyűgös napja...gondolom a hasikája fájt szegénykének... sebaj, van ez így, az éjszakát viszont még mindig átalussza ;)
Egyébként azért volt annyi időm, mert itt volt anyukám, illetve a férjem anyukája - nekem sokat segítettek ;)

Szilcsi :D

Gratula Boldi babához!!! Sok boldogságot kívánok nektek!


Perzsi :D

Gratula!!!! Mi majdnem egyszerre babásodtunk annak idején ;) Jó babázást, sok tejcsit nektek!


Szilvia :D

Több helyen is lehet mintás pelust kapni, mi kinn vettük a Nagykőrösi úton (http://www.babaholmiolcson.hu/index.php); de több helyen is láttam ;)
Nyugi, nekem is szurkált a hasam az elején sokat, és nem lett semmi baj. Miután elkezdtem a Magne B6-ot szedni, elmúlt ;)


Tiza :)

Gyönyörűszép Marcell baba! Jól néztek ki mindketten! Az nagyon jó, hogy tudsz pihizni, biztos gyorsan helyrejössz! :)

Tímea :)

Nyugi, biztos nem lesz semmi baj a nyaralásból, a végefelé még mi is leruccantunk Siófokra – igaz, csak két napra, de mehettünk volna akár egy hétre is :)

Nelli :)

Milyen csinos kismami vagy! EL vagyok hűlve, Tizán meg 1,5 kg maradt, csak én lettem ilyen bálna a terhesség alatt???!!!

Kismok :)

Vigyázz magadra nagyon! Apa remélem nemsokára végez a disszertációval, és tud segíteni neked!

Bogáncs :)

Nekem a szopis párna nem vált be alváshoz, de a szoptatáshoz nagyon is! :D

Barbi :)

Gyönyörű baba! És milyen vidám! :D

Mindenkinek minden jót, akinek nem írtam ;) Majd igyekszem többet jönni :)

Szép napokat!

Kép
rejtjel
 
 


Tündi :shock:
Azta..........hát tényleg nem semmi pocakod van, ha nem látnám a vonalzódat én is azt hinném, hogy nem sokára szülsz :wink: ez tényleg egyéni....én már csak akkor tudok ilyet rakni, ha visszajöttem, de ígérem, hogy akkor bepótolom+4D képeket is hozok(remélem)

Rejtjel :D
Nagyon köszi az infot!!! Gratula Emese babó alvásához, nagyon nagy dolog ám, hogy ilyen pici létére, így átalussza az éjszakákat :D Rakj róla képeket!

Mona, Emma :D
Még remélem, hogy "egyben" talállak Bennetek két hét múlva, ha visszajöttem, vigyázzatok magatokra!

Mindenkinek +1x minden jót, megyek, mert sok dolgom van :lol: de hát nem tudok innen elszkadni :oops: :lol:
Sziasztok, Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Nelli :D
Neked pedig könnyű, gyors szülést!!! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Sziasztok!

Tündi :D

Mekkora pocid van már, hihetetlen. :D Tényleg egyéntől függ, kinek mekkora a pocija.Hogy vagytok? Róka koma ugye már nem talál meg?

Rejtjel :D

Örülök, hogy jól vagytok. Sajna a pocifájás előfordul, nem próbáljátok a masszást? Az segíthet.
Ugye majd raksz fel te is képet Emeséről?

Szilva :D

Jó utat neked!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!

Bogáncs :)

Az lenne a kérdésem, hogy látom, hogy Neked is 3x1-et kellett szedned az Utro-ból. Veled meddig szedette a doki? És 12. hétig tudom, de már elbizonytalanodtam... Hátha tudsz benne segíteni! :)

Mégegyszer ezer puszi érte! :)

Többieknek is minden jót, csak most rohanok...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin!

Bocs, h. belekotyogok, csak láttam a neved, gondoltam benézek, hogy vagy. Hogy szalad az idő! :D

Nekem úgy kellett abbahagynom, h:
12. hét + 6napig:3X1
13. hét + 6 napig:2X1
14. hét + 3 napig:1X1

Jó gömbölyödést! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kép

Képzeljétek tegnap este bementünk Szfvárra az ügyeletre, mert cefetül éreztem magam :cry: Nagyon bekeményedett a hasam, és mikor járkáltam, vagy mocorogtam, annyira feszített ott alúl, hogy már pityeregtem. :oops: :cry: a csaj aki hívatta az ügyeletes dokit, rendkívül búnkóskodott, épp hogy csak azt nem kérdezte, hogy hogy merem őket zavarni :x Na de a doki, egy angyal, és kiderült, hogy ott is vezet szülést, ahol majd én is fogok szülni, szóval nem esnék kétségbe ha a dokim akkor menne szabira, mert tuti rögtön ennek szólnék. Szóval sokat kérdezett, beszélgettünk a hogylétem felől /ezt hiányolom a saját dokimban :roll: /, meghallgattuk a baba szívhangját :D és megvizsgált, 3000a méhszájam, azt mondta teljesen rendben vagyok. Ugye már beágyazódott a babó, és a fejét forgatja, vagy mocorog, és azt érzem ennyire kellemetlennek, mert ugye ott már kicsi helye van a drágának :D
Ma már teljesen jól vagyok! :D
Na de csajok, hogy apa mit művelt amíg beértünk, szerintem jobban fél a szüléstől mint én. :lol: Annyira bepánikolt, hogy azt mondta hétvégén megveszünk mindent, nem rakjuk össze még a helyhiány miatt, de legalább már meglegyen, és megyünk kórházlátogatásra is :lol:
Egész uton a babónak magyarázott, hogy még 1 hónapot maradjon bent. Már komolyan nagyon kinevettem :lol:
Hűű jó sok lecsót főzök, imádom :lol: már hetek óta ez a menű nálam, lecsó, és dinnye :lol: persze apának főzök normális kaját, mert szerinte a lecsó nem az.
Pusszantok mindenkit!

Kép
mona76
 
 


Mona :)

Nem csoda, hogy szegény Apa bepánikolt ;) Még tényleg benn kéne maradnia legalább 1 hónapot! :) Örülök, hogy végülis minden rendben!

Zsu :)

Próbálom a masszázst, csak még olyan picike :) Majd rakok még képet, raktam is már úgy június 13 körül :)

Húha, felébredt Emese hercegnő :) Rohanok! :D

Kép
rejtjel
 
 


Sleepin:

Nagyon szívesen!!!! És bocs, hogy rohannom kellett!!! Igen, 12. hétig, aztán felejtsd el... Én önhatalmúlag csökkentettem az utolsó időben 2*1-re, majd egy-két nap egyre.


Csajok!

Ez az utolsó napom bent, irtó nagy hajtásban vagyok, búcsúzom átmenetileg, amíg otthon nem lesz net!
Uh-n minden rendben volt, de a visszerem nagyon kijött a lábamon, ezért is mondta a doki, hogy ne üljek már egész nap!!!
Majd jelentketem!!!

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Mona :D

Ijeszgeted a párod? Nem csoda, hogy pánikba esett. Még maradjon bent a picurkád jó ideig! Azért örülük, hogy renben van minden.

Rejtjel :D

Azokat a képeket láttam. :D Gondolom azóta már csináltatok sokat. :P

Bogáncs :D

Vigyázz magadra, s jelentkezz majd.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Tündi
Szerencsére nekünk nem kell visszamenni már. Asszem csak a koraszülöttsége miatt kellett mennünk, meg a nyaka miatt.
Bence nagyon ügyes, hogy már pelus nélkül alszik. Én egyelőre azt várom, hogy végigaludja az éjszakát. :) Tényleg hatalmas
a pocid! :shock:

Bogáncs
Új albi még nincs. Kicsit lassan halad a dolog. :? Szép nevet találtatok. Nem sok babának adják. Még nem is vettetek sok
cuccot, ahogy olvasom. Szopis párna megéri. Nekem az ülés volt kényelmetlen és mindig azzal támasztottam meg a hátam.
Utána meg Fici aludt sokig rajta. Laborokra már nem emlékszem, de amikor kiderült a baba, tuti, hogy nem volt csináltatott
nagylabort. A többinek utána kellene néznem.

Kismok
Alapban szerintem azt nézik, hogy megfelelően fejlődik-e, mivel koraszülött volt. De úgy néz ki, igen, mivel nem kell többet
mennünk. Jó volt, mert ráírták a lapjára, hogy IQ átlagos, erre Apa teljesen felháborodott, hogy mi az, hogy átlagos, mikor
Répa szuperintelligens. :lol:

Barbi
Ha van elég tejed, akkor 6 hónapos kora előtt nem kell neki semmi mást adni. Még vizet se! Kivéve, ha brutál meleg van,
akkor esetleg megpróbálhatod itatni. Hát, így visszanézve én is ledöbbentem, hogy mennyit változott 1 hónap alatt. Persze,
mostmár nem ennyire szembetűnő, ha "öregszik" 1 hónapot. :) Balázs nagyon cuki! Tudod, képekből sosem elég!!!

Nelli
Nem az Urtica Urens-re gondolt? Én azt szedtem. Sokan dícsérik.

Tiza
Azért gondoltam, hogy a rózsaszín parlagon marad. :) Pedig a kedvenc színed! :lol: Én nem emlékszem, hogy szűk lett volna.
Ha nem szereti, akkor ne erőltesd. Sajnos, ez igaz az anyukákra. De ez van. Mi is ilyenek leszünk. :?
Ejha, Te aztán laza vagy!! Én nem mertem volna otthon hagyni Ficit. No, meg nem is volt kedvem akkor sehova se menni. Nálam
kicsit tovább tartott a pityergős időszak.

Szilvi
Dehogy nézünk hülyének!! Én is annyira tudok örülni, mikor hazajövünk. Pedig "csak" Debrecenből jövünk. Párod is magyar??

Szilcsi
Tényleg jelentkezhetnél, ha van egy kis időd!!! Már lukad az oldalam!!

Drumka
Helyre kis pocid van! :) Mint Lmaminak, nekem is kb. ekkora most. :oops:

Emma
Hát, Zalán baba tényleg szép méretes lesz. :)

Mona
Hú, azért jó, hogy minden OK. Apa nagyon aranyos lehetett! :)


Fici egyre jobban viseli a látogatókat, látogatásokat. Ma Apukáméknál voltunk. Kb. 2 percig volt megilletődve, utána kinyílt
a csipája rendesen. :) Tegnap Anyukám meg a húgomék voltak itt. Tök jól elvolt velük egész délután, így a lenti szobában a
hatalmas kupiból tudtam egy kisebbet csinálni. :)
gtünde
 
 


Tündi
Ez ám a pocakméret! :D
gyorsan megmutatom Uramnak, aki mindig viccelődik az óriási pocakomon, szerintem nekem most ekkora :D

Mona
Totál átérzem a helyzeted!
Nekem is nyomul lefelé a babó, helyezi a fejét, és hát írtó szúró fájó érzések vannak. De hát amíg nem görcs meg mensis, meg semmi deréknyilallás, addig csak nem szülünk
Én is attól tartok, hogy férjem pánikolni fog :D Még ha próbál is úgy csinálni, hogy nem, én látni fogom rajta, hogy mennyire izgul

Tüncsi
Jó, hogy Ficike szereti a társaságot! Remélem Zalán is fogja bírni, mert általában nálunk van jövés-menés rendesen (na persze az első hónapban nem lesz, de utána fokozatosan)

Én jól érzem magam, nem vizesedek egyenlőre. Sőt, 2 hete nem híztam, ami nagyon jó hír!!!!! Csak a pocakom minden nap feszül, de nem csoda, más 3 kg-osan megszüli a bébet, mi meg még hetekig növögetünk.

Kép
Kép
emma1976
 
 


http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... Bio_595784

Ezt a kapszulát javasolták. Jó húzós ára van, így csak akkor veszem igénybe, ha menne el e tejem megint.

Tünde :)
Homeos bogyóim kétféle is van, az egyik az Urtica Urens.

Tündi :)
Szép nagy poci. Nekem most a szülés előtt pár nappal nincs ekkora. De ez alkat kérdése, és nem kell rajta aggódni!

Mona :)
Örülök, hogy végül minden rendben!
Nekem is fáj már a hasam alja. Ma reggel egész türhetetlenül fájt. És most a vérnyomásom lent lehet nagyon, mert baromi szarul érzem magam.

Szilva :)
Köszi.
Jó utat!

Rejtjel :)
Ügyes babód van, aki már most átalussza az éjszakát.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Mofly
Hát igen, talán jobb is a későbbi kezdés. :roll:
Szilvával sajnos nem tudtunk találkozni, ők hétfőn 9 körül hazamentek, mi még akkor nem végeztünk a BMC-ben.
Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön az inszemed!!!
Puszi!

manda
 
 


sziasztok!

köszönjük a dícséretet a pocakara!
hát jó nagyra nőttünk!!!!

mona!
azért még ne ijeszgess minket még ráér a manó kibújni!!!
emlékszem mikor Bencét szültem a férjem 120-szal jött be kocsival Gyulára és 10 perc alatt bent volt és felért a 3.emeletre ja egyébként normális tempóban kb fél óra az út tőlünk!!!
szóval a férfiak mindig hamarabb pepánikolnak!!!!

nelli!
akkor gondold el mekkora lesz mikor már csak 1-2 hét lesz hátra!!!
na és hogy vagy nem viselnek meg a frontok???

emma!
akkor most legalább látott a férjed ilyet is majd ha sikerül teszek fel olyan képet mikor Bencét vártam és már csak egy hónap volt hátra!!!
örülök hogy jól vagytok és az szupi hogy nem híztál!

gtünde!
mi a vácum miatt jártunk fejlődésneurológiára és nagyon meg voltam elégedve a dokinővel nagyon aranyosan bánt vele a doki!!!
igen nagyon örülök hogy Bence ilyen ügyes lett nem is gondoltam volna hogy mielőtt betölti a 3-mat telejesen szobatiszta lesz!!!
a pocakom meg egyre csak nő és nő!!!

szép hétvégét mindenkinek!!!!

tündi23
 
 


Képzeljétek pénteken este végzett a festő :D . Szép színeket kevert, megvoltunk elégedve, meg már sötét volt, ugye az ilyet világosban nézi meg inkább az ember :roll: . Kifizettük :x . Tegnap reggel nézzük, hogy mindenhol átlátszanak a falak, /de amit kért anyagot az elfogyott/és néhol belevan festve a mennyezetbe az oldalfal színével :x . A hungaroce /nemtom hogy kell írni / díszcsík pedig úndorító ahogy le van festve. Falúbeli a faszi, de mondjuk nemigazán ismerjük :roll: . Tegnap idehívta a párom, hogy nézze meg ő ezt a munkát az otthonába elnézné-e? A pali magyarázkodott, hogy ezt ő sem érti, pedig minden falat lekent 3*. Vegyünk még anyagot, és ma reggel 6-ra jön. Szerintetek jött? Dehogy a telefonja kikapcsolva, és otthon nemtudják hol van, már tegnap este lelépett. Tegnap már itt volt a parkettás, 100km-ről jön, és semmit nemtudott csinálni, mert ugye megint létráznia kell/ene/ a festőnek.
Különben horror árat kért, de azt mondta a párom azzal nem is foglalkozna, ha normális munkát csinált volna. :x

Kép
mona76
 
 


Mona
Sajnos, itthon ilyenek a mesteremberek. Még köszönd is meg, ha szar munkát végzett!! :evil: Nálunk a gipszkartonos volt nagyon "ügyes". A fürdőben az ablaknál van egy ujjnyi rés :shock: , a szobában az ablak körül meg sikerült az egyenes gipszkarton lapból hullámos falat csinálnia. :? Ez van. Legszívesebben én magam csinálnék mindent, de sajna nem értek hozzá. Viszont én tuti nem fizettem volna ki a munkáját, míg tökéletesre nem csinálja. A festésről meg ne is beszéljünk.
gtünde
 
 


Sziasztok lányok!

Tündi :D
Szép kerek pociakod van!!! Irigy-irigy! Te legalább kismaminak nézel ki!
Hát, én még mindig nem tudtam sztárfotót csinálni az enyémről, de hát elég vicces látvány lenne ezek után. Méghogy a másodiknál jobban látszik! :? Még majnem az összes gatyóm rámjön és azok a nacik, amiket Julival ekkor már bőszen hordtam, most lepotyognak rólam.

Mona :?
nagyon sajnálom. Hát, én akár a föld alól is előkeríteném az ilyet dühömben, az biztos. Nekünk ugyan nem volt dolgunk "mester"emberrel még soha, de én még mindenhonnan csak rosszat hallottam róluk. Felháborító, hogy miket meg nem engednek maguknak.
Mi pont ezért vágtunk annak idején a házfelújításba magunk. Soha életünkben nem tapétáztunk, festettünk, laminált padlóztunk és burkoltunk még addig, meg irdatlan munka volt, és volt egy pont amikor a pokolba kívántam az egészet..., de megérte és utólag senki nem mondaná meg, h mi csináltuk.


Hát, nem tudom az ország többi részén volt-e lehűlés a hétvégén, de nálunk elég ramaty idő lett. Azt is megfigyeltem, h most a babavárás elejétől borzasztóan érzékenyen reagálok a hidegfrontra, korábban is sokat görcsölgettem, de most nagyon be voltam tojva, mert jóformán péntektől vasárnapig egy nagy kő volt a hasamban...annyira bekeményedett. Nektek volt már ilyen? Már ott tartottunk, h rohanunk az ügyeletre, mert még csak ez kell a nyíló méhszájamnak (és hiába pihentem, semmi nem használt), aztán vasárnap dél körül rendbe jöttem. Most iszonyú izgalommal várom a csütörtöki kontrollt, és nagyon remélem, hogy nem nyílt tovább, mert akkor fekhetek be a kórházba és akkor azt már fogalmam sincs hogy oldjuk meg...
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de nagyon kevés szabadidőm marad egyenlőre Boldi mellett.
Írok majd a szülésről is, de mindenek előtt dobok képet az én kis tündérkémről.
Kép
Kép

Szülés:
Csütörtökön reggel 7-kor kezdődött a dolog.
Akkor kellett bemennem a szülőszobára. Felraktak ctg-re, meg infúzióra, És vártam, hogy felvigyenek a műtőbe. A tervezett 8 órás császárhoz képest Késtünk 1 órát, mivel a műtősök aznap éppen sztrájkoltak, nem vették fel a munkát. De azért eljött a mi időnk is. 9 körül kezdődött a műtét. Beadták a spinális érzéstelenítőt a gerincembe, és onnantól kezdve már nem éreztem semmit, csak közben rosszullétet, de néhány injekciótól az is elmúlt.
Érdekes érzés volt, mikor kiszedték a gyereket, olyan volt, mintha a belső szerveimet, illetve Boldikát ráncigálták volna ki belőlem. Ami igaz is, mert később mondta a dokim, hogy valóban ez történik olyankor.
20 perccel később a kisfiam már kint volt és azonnal felsírt. Doki fölém hajolt a paraván mögül, és, mint a filmeken, megnyugtatott mosolyogva, hogy minden rendben ment, egészséges, szép nagy a baba.
Aztán megmutatták nekem is néhány perc múlva, meg is simogathattam, sőt puszit is nyomhattam az arcára. Utána elvitték rendbe tenni, amit Szilárd végig nézhetett és végig kamerázhatott. Szuper lett az a felvétel.
Aztán az elkövetkező 24 óra számomra elég nehezen telt, nem is éreztem jól magam, azon kívül nem emelhettem fel a fejem másnap reggelig.
De a következő reggeltől aztán már sokkal jobb és szebb volt a világ.
Onnantól kezdve szinte mindig velem lehetett Boldi, beindult a tejem, és én is napról napra jobban lettem.
Hétfő óta itthon, ami annak ellenére, hogy anyukám segített mindenben, elég strapásnak bizonyul. Boldi kissé hasfájós, sokat bukik, ezért kicsit nehéz vele. Nehezen alszik el, de azért remélem hamarosan könnyebb lesz vele.

Ja, a kórház:
Teljesen elégedetten távoztam a kórházból. Az orvosok, ápolók, asszisztensek nővérkék mind-mind nagyon rendesek, segítőkészek voltak. A János kórház szülészete és szobái pedig igazán nem volt gáz. Szerencsémre éppen volt egy üres ágy az egyik 2 ágyas szobában (pedig zsúfoltság volt), úgyhogy még erre sem panaszkodhatom. A dokim egy tündér volt, és szerintem jól sikerült a császár varrata is. A varratomat egyébként már ki is szedték csütörtökön.


Lányok :oops:
Gyorsan végigszaladtam a Boldi születésnapjának oldalát, és köszönöm, hogy drukkoltatok nekünk, és annyit gondoltatok ránk, no és persze köszönöm a gratulációkat is!

Tiza :P
Olvastam, hogy veletek minden rendben van, és te is jól érzed magad!

Puszi mindenkinek, remélem hamarosan többet tudok már jönni.

Kép
Kép
szilva069
 
 


Szilva!

gratulálok nagyon nagyon édes a kisfiad!!!!!!!!!! :)

Sok tejcit és sok boldogságot kívánok !
Vendég
 


Szilva!
Tünemény ez a csöppség!!! Mégegyszer gratula!
Most foglakozz Boldival, a babanet ráér!! :wink:
susy75
 
 


sziasztok!

szilva!
de örülök hogy végre hallunk rólatok!!!
Boldi baba egyszerűen gyönyörű!!! sok sok tejcsikét és jó egészséget kívánok mind a kettőtöknek!!!!

mona!
na én sem hagytam volna annyiban a dolgot az biztos!!!!
de sajnos ilyenek a mesteremberek!!! mi saját magunk újítottuk fel a házunkat és mondhatom tényleg szép lett és olyan lett amilyennek képzeltük!
na és mit csináltok most??? meglett a mester????
kitartás!!!!

kismok!
na én is így voltam teljesen kemény volt a hasam a hétvégén és én ugyan nem voltam dokinál de a férjem tanácsára pihentem!!!
mostmár sokkal jobb de azért beparáztam én is!!!
vigyázz magatokra!!!

szép napot!!!!

tündi23
 
 


Szilva :D

Nagyon édes a kisfiad! Mégegyszer gratulálok! Sok boldogságot és sok tejcsit! Reméljük hamar elmúlik a bukás, a pocifájás.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok!

Mutatok nektek valamit :wink:


Kép
Vendég
 


Haga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Azt a mindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
Te már nem is tudom emlékszel-e rám, de én rátok igen.


Szilcsi!
Gyönyörű a legény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem ma annyi...
Itthon az összes gyerek, rámszakadt az ég :lol: :oops: :twisted: :roll:
Volt a hétvégén megint szülinap is, de képet feltenni megint nem futja az időmből.

Tüncsi, puszi, megint csak idáig jutottam 8)

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Haga :)
Én is emlékszem Rád! hatamas gratula! Ez aztán az erős kétcsík :lol: Lassan itt a helyed közöttünk, sőt. Már itt is van!

Szilva :)
Gyönyörű Boldi baba! Gondolom, hogy leköti minden percedet és figyelmedet!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


sziasztok!

haga!
óriási gratula ez aztán a kétcsíkos teszt!!!!
nelli jól mondja itt a helyed közöttünk!!!!

nelli!
mi újság hogy vagy????
ez már nagyon a finis!!!!!

szép estét!!

tündi23
 
 


Szilcsi
Gyönyörű baba Boldi!!! Kitartás! Majd csak túljuttok a kezdeti nehézségeken. Mondom én, aki kb. 1 hónapja érzi úgy, hogy nem fog kipurcanni. :) Ügyesek vagytok a szopival. Sok-sok tejcsit továbbra is, és jelentkezz, amikor tudsz. Most Boldi a legfontosabb!! :)

Haga
Te kis rafinált!! Hatalmas gratula!!! Hurráááá!!! :D :D
gtünde
 
 


fog=fogok
gtünde
 
 


Haga, nagyon gratúlálok :wink: Hű, de örülök :wink:

Kép
mona76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: