Új privát üzeneted érkezett!

Lecso!!!!!!!
Hát ez valai szuper hír,...és nagyon happy vagyok!!!! Örülök a zebrának...örülök a zebrának!!!! :wink: :lol: :lol:

Backa, Anyooka!
nekem ez egy picit többnek tűnik egyszerű görbénél.... :) :wink: :wink:

Jaj csajok!
Új hűtő, inzulin vizsgálat...egy héten belül...túl szép hogy igaz legyen!!! Várjuk ki a végét!!!

Lara, Lafika!
hogy telik az idő.......vigyázzatok magatokra :) :) :wink: :wink:

Pusza
csipi78

halihó lányok! A nőgyógy doki engem is éredkelne, mert ha meglesznek az eredményeim mihamarabb el akarom kezdeni a metet. Vigyázzatok magatokra! Jó zabrázást, ha ez azt jelenti, hogy pozitív terhességi teszt!
Vendég

Tükörvíz, azért sajnálom, ezt a hosszú ciklust, amikor írtam át a táblát és megláttalak.....tyű nagyon hosszú!A fogyáshoz grat!!!!

Zsizsik, Bettica, a főnök nő!!!!Van gyereke....LOMBIKOS!!!!!!!!!!!!
Na ez azért nem rossz, mi????És így viselkedik.....édes.
Vendég

Hű lafika!

a főnöködnek a szerencsétlen gyerekét sajnálom...... igazi idió...t...a ( hű bocsánat a csúnya beszédért!! )
csipi78

Lecsó!!!!!

Na ugye megmondtam, ugye megmondtam!!!!!!!! :D :D :D
Olyan szép hegymászós görbéd van! :D
Azért majd lehetnek viták a fogantatás időpontját illetően! :twisted: Én sem tudnám biztosra megmondani, h. kb. mikor is lehetett PÉ-d, lehet, h. akkor, amikorra a Ferty jelöli, de lehet, h. később (én a 31. cn-ra tippelnék inkább). Mindenesetre ha a doki által mondott 40. héten nem indul meg a szülés, ne idegeskedj, lehet, h. még egy hét belefér! :wink:

Backa!

Csak így tovább! :D

Csipi!

Nemsokára, amikor majd naponta kell törölgetned az apró ujjlenyomatokat a hűtőről, meg fogod bánni, h. nem fehéret vettél! :wink:

Anyooo!

Még mindig büntet a met? Te szegény! :(
Nekem nincs kétségem, h. mi lesz a progid eredménye! :D

Zsizsik!

Remélem nem csak Okriszta álmodik beválósakat! Úgy legyen!
Tegnap jutott eszembe, h. a Burow kenőcsöt is szokták javasolni megelőzésképpen! De azért kérdezz rá a dokitól, mert ezek csak neten összeszedett infók, és nem minden honlap olyan megbízható, mint a pcos! :wink:

Lafi!

Ez biztos, h. egyben kell letudni a gyakornokit? :shock: Igaz nekem más területen, de szintén 3 év a „letöltendőm” és a továbbképzőben szinte uszítottak, h. a rezidensi alatt menjünk GYED-re mert akkor még tutira biztos az állásunk! Vagy te nem közalkalmazotti státuszban vagy a gyakornoki idő alatt???? Kérdezz rá, mert nehogy feleslegesen idegesítsd magad egy ilyen hülye p…a miatt még két és fél hónapig! :evil: Sem neked, sem a babának nem tesz jót!!!!!

Kandika??????
Kavits??????
Nagyon csendben vagytok!!!!!! :?:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka !

Köszi a biztatást....így is mindig törölgetek, legalább most lesz mit :lol: :lol: :lol: :lol:
csipi78

És még lombikos is? B.sszus, én is sajnálom azt a gyereket. Ilyen hül.e p.csa az anyja...

Lafi, nézz utána, annak amit Rambóka írt, hátha... Nem éri meg a sok idegeskedést, nehogy aztán meg bajotok legyen emiatt a sárkány miatt!

Akinek kell az elérhetőség a dokihoz, az írjon privit...

Kép

Kép
bettica

Na ez úgy van, hogy persze nem kell egyben lenyomni.

A gyakornoki időm 2004. dec. 2-án kezdődött hivatalosan (előtte fél évig nem voltam bejelenve, most mennyit érne az a fél év... :twisted: ). Ehhez képest 2007. dec.2 . a vége, de a kamara táppénzből elismer 3 hónapot, ami 2007. szept.2., ám már voltam 15 nap tp-en, így szept17-ig kell maradnom.
nem kéne egyben, de meg akarom csinálni a szakvizsgát, hogy ne kelljen ide 2007. szept. 17 után az életben többet visszajönnöm, hanem szakvizsgával máshol el tudjak helyezkedni, mert amúgy szakvizsga nélkül nehezen menne, és vissza kéne jönnöm ide.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a szíves fogadtatást!!!!

mniki!
Dehogyisnem hőmérőzöm. És naná, h nem volt pé-m. Mutatom:

babszika

-bocsi, véletlenül rányomtam-

Kép

Lecso!
Így ismeretlenül is nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Kép

babszika

Babszika!

Szerintem volt PÉ-d! Még az a buta Ferty is berakta a célkeresztet! Sőt még hőesésed is volt! Holnap megint magasabb lesz majd meglátod!
(És nem te lennél az első, aki beesik ide kétségbeesetten és rögvest zebrával indít, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást! :wink: )

rambóka

Babszika, szerintem is volt! Nézd meg az én hullámvasút-görbémet! Fog a Te hőd is feljebb menni!
A 21. napi eredményen azért kevés a progi, mert utána volt pé!!!!

Kép

Kép
anyoooka

Tudod Rambóka, ezzel már mások is "rémisztgettek". De eddig úgy volt, h a 6 lutális nap után (feri szerint) jött piri.... sztem ez várható most is. Mert már a cickóim is fájnak.

De bevallom őszintén, h nagyon nem lenne rossz, ha belémbeszélnétek a babót (bár, elég kevés volt az együttlét) :lol: :lol: Bár, nem is gondolkodom ezen.
Egyenlőre lefoglal, h megszerezzem a gyogyi receptjét :lol:

Most le kell lépnem, mert megvan az építési engedélyünk és el kell mennem érte....
Legyen további szép napotok!!!!!!!! Kép

babszika

Babszika, Anyookához hasonlóan én is csak annyit mondok, hogy azért nem "látszódott" még pé a 21.napi vérvételből, mert később volt. Úgyhogy nyugi ! Hőmérőzzél továbbra is szorgalmasan :lol:

Csajok, elkezdtek fájni a cickóim :shock: és ha holnap is még fent lesz a hőm, lehet bűnbe esek :lol:

mniki

Nikim, essél csak bűnbe!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

MINDENKINEK NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM A GRATULÁCIÓKAT!!!!

Igaz nem teljesen felhőtlen az örömöm,félek! :( Félek,hogy nem marad velem!(márciusban 6 hétig volt a pociban)Ma voltam nődokinál a napok óta fájó hasacska miatt,nehogy valami baj legyen.Duphastont írt fel 3x1-et szedek.Mellé a merckformint 3x850 mg-mal.A nődoki csak nagyot nézet amikor bejelentettem neki,hogy én a terhesség alatt végig szedni fogom a merckformint.Nem mondta azt,hogy ne,de azt se,hogy igen!
Tényleg Tűű dokinak kell ilyenkor telefonálni valamiért?Júl.19-én megyek hozzá,addig legyek a fenekemen?

A cickóm már egy hete fáj,olyan 2-3 napja émelyegni is szoktam,de eddig mindenre fotam,de a babára nem!
RAMBÓKA KÖSZIKE!Nem is álmodtam volna,hogy baba lesz ott.Mielőtt te meg nem kérdezted,hogy tesztem -e,addig meg sem fordult a fejemben. :lol:

Másoknak is zebrásodást kívánok!Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Lecsó!

Gratulálok! Ott a zebra. :D Így kell ezt csinálni.
Ki lesz a zerbra párja? (mert tutti, hogy a zebrák párban járnak, eddigi tapasztalat az!)

Tükörvíz!
Nem azért, hogy Rambókát fényesítsem (mert már a hozzászólásai is önmagáért beszélnek), de muszáj elmondanom, hogy nem csak jó megérzései vannak, hanem nagyon nagy tudású is! :)

Rambóka!
Nem tüntem el, csak időhiányos vagyok. Átfutom a topikot (mindig zebrát keresve), de reagálni már nem sok erőm van. :roll:

Anyoka! Backa!
Basszus tankönyvi görbék! :D

Babszika!
Üdv. közöttünk.

Sok pussz Nektek. Akikhez nem szóltam DUPLA DUPLA PUSZI PUSZI.

Jók legyetek.
Vendég

Írtam zebra csalogató verset:

Kicsi zebra gyere ki
vár a párod ide ki
mert meg mondta Tűű doki
lesznek bbák angyalik

Na mit szóltok!! :lol: :lol:

Nekem is van görbém...és tetszi is, mert nem kell lekicsinyítenem a hossza miatt :lol: :lol: :lol:
Kép
csipi78

javitás: lesznek babák angyalik
csipi78

Lecsóóóó Gratula! Fantasztikus!
Ne izgulj, ott a baba és ott is marad, hisz szeded a metet! Minden rendben lesz! Ügyesek voltatok apával :lol: :lol:

Rambóka ezt, h csinálod :?: :?: Milyen képességed van neked és ahogy Kavics írta, mekkora tudásod :!:

Niki, apukádnak jobbulást, nektek kitartást! Nagy benne az élni akarás!

Zsizsik, remélem jobban van már a lánykád! Ilyenem nekem is volt. Csúnyán tud fájni. Sokáig nem is mertem úszni mert féltem, h újból begyullad a fülem, de szerencsére nem jött elő. Írok Neked privit.

Bogi babának is jobbulást!

Kincs, örülök, h jössz a bulira!

Csipi, ez e vers naggggyon jó! Gratula! Hogy Neked milyen jó írókád van :lol:

Tükör, sajnálom ezt a hosszú ciklust! De a met csak hat ha fogysz. Szerintem gyakoroljatok rendszeresen apával, mert ebből még bármi lehet.

Lafi, én nem fogom föl, h vannak ilyen emberek. Ezek maguk is nagyon szerencsétlenek és szenvednek. Ezért viselkednek így. Tudom, milyen lesújtó lehet minden nap felkelni és egy ilyen embernek dolgozni. Hát nem lesz könnyű neki a helyedre egy másik embert keresni.

Anyooka, ez a görbéd is nagyon szép. Progi??

Én holnap megyek HSG-re. Már nagyon szeretnék túl lenni rajta. Holnap meglesznek a hormon eredményeim is, majd jövök és beszámolok :P

Puszika mindenkinek

Kép
apple

Sziasztok!

Lecso!!
Nagyon örülök a zebrás tesztednek!
Szép erôs csík! A rossz gondolatokat tessék elhessegetni, huss, huss!

Mniki!
Kíváncsian várom a holnapi tesztedet!

Csipi!
Jó kis vers, szerintem hatásos lesz!

Lafi!
Szabadság nem számít bele? Bocs, ha hülyét kérdezek.
Ezek szerint a "kedves" fônököd már elfelejtette, mekkora csoda egy gyerek, szomorú.

Hmmm..., lányok, nem csak párja lesz a zebrunak, szerintem csapatostól jönnek.

Rólam: próbáltam emelni a metet. Állati hányingerem van tôle!!
Ma du. már a kezem is remegett és szédültem. Mi a fenét csináljak?? :roll:
Most 1000mg-ot szedek egy nap (egyész+fél+fél szem az 500-asból).
Emelés után lenne 1250mg... mit csinálok rosszul, hogy nem sikerül emelnem? Nem eszek cukrosat, tejeset. Ma már majdnem sírtam a tehetetlenségtôl :shock:

Pusz: Lona
lona1

Sziasztok!
Megjöttem a házidokimtól.

Majdnem felírta a Met-et, mikoris úgy döntött, h inkább mégsem, mert szerinte nem is kell szednem.... no comment.
Szerinte nem is olyan vészes a véreredményem és ő még nem is hallott a terheléses inzulinról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd közölte, h elküld inkább egy diabeteszes dokihoz. Szerencsére nem csak hónapok múlva van időpont, így már 5-én mehetek.
Azt meg csak kibírom valahogy 8) :)

apple!
holnapra küldök egy nagy ölelést, h biztosan minden rendben legyen Kép

babszika

Kép
mindenkinek a gratulációt!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Pár napja olvaslak Benneteket, de csak most mertem "idemerészkedni". :lol:

Én is PCOs vagyok, Rambókát már ismerem egy másik fórumról!

A bebabásodottaknak nagy nagy gratula! :lol: :lol:
Pozitív gondolkodás és minden rendben lesz! :D

1,5 hónapja szedem a metet (úgy tűnik nekem mintha már sokkal korábban kezdtem volna :)), 2*850 mg-ot. Eddig rosszul voltam tőle, de kb. 1 hete nincs - vagy csak kisebb malőrök vannak - semmi bajom tőle. Nálam a hasmenés vitte a pálmát, egyedül csak a fehér lisztet, meg a "degeszre kajálom magamat" nem bírom. :)
Kb. ugyanennyi ideje mérem a hőm és a próbálkozás is ennyi ideje megy.

Rakok fel én is görbét, bár nincs nagyon mit látni rajta.
Az is igaz hogy most kezdek rájönni hogy mit is kell figyelni igazán. :) A petefészek szúrkálás és a cici fájás megvan szinte minden hónapban, ennél okosabb egyenlőre még nem vagyok.

Kép
Kép

Szép napot Nektek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Üdv itt Monee!!!

Babszi, hát evvan...remélem a diabéteszes doki már méshogy gondolkodik....Majdnem felírta, aztán mégsem???Milyen már ez???Nem is értem.

Rambókát én is csak dícsérni tudom!!!!

Lona, nem tudom, miért nem tudsz emelni....pedig ez még nem is nagy dózis. Biztos nem eszel semmi olyat???

Apple, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Csipi, te aztán nagyon bolondos csajszi vagy! (a szó + értelmében)

Kavits, már csak 1 hó 2 hét 1 nap!!!!!!!És irány haverok-buli-fanta nyaralás!!!!!!!!!

Én is megyek bibiiiii, 5-től Balcsirea, bibiiiii!!!!

Anyóm, Dorka-tündér élőben még édibb!!!!!!!!És kis pajkos kiccsaj!!!!

Kandikám merre jársz????

Bee, Dimet????Többiek?
Vendég

Lecsó!!!!

Gratula
( egyébként görbéd kukkolva nálad sejtettem egy zebrát ) Nyugalomn, ő veled marad!

Puszika

Gina
Vendég

Lecso! Annyira tudtam! Úgy örülök! Szívből gratulálok!

Backa! Te is nagyon ígéretes vagy! Azaz a görbéd az. ;)

Babszika! Üdv körünkben! A lányok már minden okosat elmondtak!

Anyoo, Nem értek igazán a gőrbékhez, de azért talán többet, mint kb 1 éve. Nekem tetszik a tiéd!
Én meg azért vagyok hüle, mert kétpofára zabálomaz édeset, mert nem hajt meg. :(
Megint nagyon kívánom. :(

Zsizsik, lehet inszem nélkül is valóra válik az álmod hamarosan! :)

Tükörvíz, gratula a -9hez! Ügyes vagy! És csak jelzem, a zebrák ebben a topikban mindig párban járnak!!! Csináld azt a tesztet minél hamarabb! Na látom, te is Rambóka elhíresült mondatát idézted! Olvaslak tovább...

Lafi, jól emlékszem, hogy a főnöködnek lombikkal jött össze? Hogy lehet ennyire önző?
Ez az átk, hogy olvasok-írok: leírok olyanokat, amit ti is leírtok. Tiszta vicces! :)
Szóval akkor jól emlékeztem. Nem semmi!

Niki! Drukk drukk drukk!!!!

Csipi! Nagyon aranyos! :)
A görbe is jó!

Apple! Drukk neked is holnapra! Aztán meg mindent bele! Ez a következő hónap a tiéd lesz!

Lona, én is nagyon vacakul voltam most az emelésnél. Kb a 4Xi nekifutásra sikerült. amikor rosszúl voltam, másnap megint a kevesebb adagot szedtem be. kb 1 hetet vártam, majd újra próbálkoztam. És a 3. vagy 4. próbálkozáskor már nem is voltam rosszúl! Talán hagyj egy kicsit több időt az 1000mg-nak! Megszokja a szervezeted, és aztán jöhet az 1250!

Babszika, sajnálom. De majd szerzel máshonnan! A PCOS nők harcoló amazonok, a föld alól is előkerítik a metet!

Szia Móni!

Magamról: barnázom. Fogalamam sincs mikortól számoljam az 1. cn-t. Mondjuk múlt csütörtöktől, amikor az első maszatot észleltem. Csinálok is majd egy új tickert.

Jó éjt!

Kép
mamint

Jó reggelt !

Lecso, megértem a félelmedet, de bízz abban, hogy most minden rendben lesz ! Ennyi metformin és progi mellett nem szabad, hogy gond legyen !

Lona, csak negyed szemmel emelj és pár nap múlva próbálj meg még negyeddel ! Idő kell, míg hozzászoksz, de meglátod pár hét kínlódás után már nem leszel rosszul !

Apple, a mai HSG-hez ++++++++ !!!

Mamint, első cn-ot a normális vérzés első napjától kell számolni, nem vársz még egy kicsit az új tickerrel ?

Reggel csináltam egy full nega tesztet. A hasam már 3. napja igen intenzíven görcsöl, valamennyi barna van, de nem számottevő.
Nem lehet, hogy ferty rosszul rakta a pé idejét és még csak a 12. dpo-n vagyok ? Egyébként sem értem, miért csak szaggatottat kaptam

Kép

mniki

Niki sajnálom a negát.........

Én is azt akartam írni, mint Niki, szóval Mamint, a barnával nincs még új ciklus!
Vendég

Sziasztok!
....tegnap írtam egy regényt....és eltünt.....
Na szóval...nem tüntem el,csak átalakulok....bizti zombivá!
Nem dugdosok zebrát!Nincs itthon,csak 2 pinty és egy kutya! :lol:
18.nap körül járok,műtét után megjött a 37.napon,nem hsg-m lesz,hanem lapar ismét szeptemberben.......ne győzködjetek,makacs vagyok,mint egy öszvér(na még egy állat)!
Metet szedem újra ,múlt hét kedd óta....2nap alatt újra szoktam az adagomat és múlt csütörtöktől,ismét 3x850mg-ot szedek.Semmi mellékhatás,emlékezett a szervezetem az elmúlt 2évre....vagy,ismét nem hat semmire...tök mindegy,hogy szedem,vagy nem! :wink:

Apple :!: Sok sikert mára!
Lecsó :!: Gratulálok!
Anyó :!: Nagyon jó az a görbusz!
Niki :!: Tegnap írtam válasz pü-t!
Lafika :!: Vártalak-vártalak!Ma 8-9?
............bocsika,akihez nem szóltam.............

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!Hiányoztál nagyon!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Mnikihez hasonlóan én is csináltam reggel egy teljesen negatív tesztet, szóval nálam sincs a zebrapár. :(

Lafika, az, hogy a főnöknődnek lombikos babája van, ez csak "súlyosító körülmény" neki! :twisted: Komolyan nem értem, miért szívja a véredet. :evil:

Lecsóka, ne parázzál, az a baba ott van a pocidban, és veletek is fog maradni! :) Pozitív gondolatok, tudod! :D
Mivel te nem vagy benne a táblicskuban (pedig a + mérleget javítanád!), ezért megkérdezem, hogy mióta szeded a metet? És mennyit?

Kavicska, tudtam ám én, hogy Rambóka egy nagytudású boszi! :lol:

Csipikém, a versed kolosszális! :lol:
A görbéd pedig érdekes...! :roll:

Apple, nagyon szorítok neked a HSG-hez! Aztán majd gyere, és számolj be az eredményekről!

Lona, segíteni én sem tudok a mettel kapcsolatban, mert nekem (kop-kop-kop) semmi bajom nem volt az emeléstől, pedig 500-zal emeltem.

Babszika, nem értem a háziorvosod! :shock: Ha endokrines, nő- vagy belgyógyász orvostól viszed a papírt, amin rajta van a javaslatban a metformin, akkor neki nincs joga azt felülbírálni! :evil: Ugye volt ilyen papírod?
Szeritnem sokunkkal volt úgy, hogy a háziorvosnak lövése sem volt a PCOS-ról, de elmagyaráztuk, és ő meg bólogatva felírta a metet. Ennek járj utána, szerintem.

Szia Monee, üdv itt! :)

Mamint, csináltál tesztet? Mert a barna még nem mensi..., de ezt már többen mondták. :wink:

Kandika, de jó, hogy te is újra jelentkeztél! :D

Pussztok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörvíz, sajnálom azt a fránya negát!
Lecsó benne van a táblicskuban....és az is, hogy pozitivat tesztelt tegnap!
Vendég

Sziasztok!

Andika, de jó hogy jöttél!!! :lol: Láttam hogy írtál msn-en, kerestelek tegnap! Ma este leszel?!
Methez gratula! Fog hatni, a laparral együtt, meglátod!

Lafi, Dorkát tegnap kicsináltuk! :lol: Te nem fáradtál el nagyon?

Niki, sajnálom a nega tesztet! :( De tudod, amyg nincs piros... Szerintem azért szaggatottat kaptál, mert a nyákod később volt tojglis, nem ugyanakkor mint amikor hőd alapján volt pé!

Monee, üdv közöttünk!

Apple, drukk mára!

Lecso, ne félj, veled fog maradni ez a baba!

Mamint, várjál még az új tickerrel amíg piros lesz! :wink:

Lona, ha nem bírod, csökkentsd vissza várj kicsit és utána emelj újra! Én is most kínlódom a 3x750-ről 3x850-re emeléssel, mától megint csak este eszem a 850-et mert tegnap iszonyú rosszul voltam. Hozzá fogsz szokni, ne félj!

Voltam tegnap progit nézetni, azt mondták, 3 munkanap múlva - tehát hétfőn - lesz eredmény. Azért pénteken rápróbálok, hátha...
Görbém kezd megint egyenes lenni, 36,9 ma reggel is.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Anyó, hát én is kicsinálódtam............
Olyan fáradt voltam..........fél 9-ig képes voltam fent lenni, aztán ledőltem, hogy pihenek, nekiálltam tévézni, aztán 5 perc után már azt sem tudtam hol vagyok, még tán horkoltam is :oops:
kicsit átfújt a szél, de iszonyat elfáradtm, pedig én nem rohangáltam, mint a kiccsaj!
Este én is,én is, én is (remélem....ha nem dőlök megint ki....)8-9 felé!!!!!!!!!!
Vendég

Tükörvíz, sajnálom a nega tesztet!!! :cry:

Ki rejtegeti a másik zebrát?!

Kép

Kép
anyoooka

Lafi, hát persze hogy Te is!!! 8-9 körül nézlek Benneteket!!!

Kép

Kép
anyoooka

Lafi, bocsánat, mennyire figyelmetlen vagyok...! :shock: Tényleg ott van Lecsó. Így már minden OK, mindent tudok. :D
Köszi! :wink:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörvíz, te vagy ottan????
Vendég

Aha, Lafi, én voltam. :wink: De végül lecseréltem egy új tiszai csendéletre. :D

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Jó reggelt!
Nem csüggedtem el, mert (a Lafinak már írtam máshol), h érzem, hogy lassan végre célba érünk. Eddig mindenért meg kellett szenvednem az életben, hát most még egy kicsit harcolok ezért is. :lol: De senki és semmi nem tántorít el!!! Ide nekem az oroszlánt is :lol: :lol: :lol:

tukorviz!
nem volt olyan papírom, amire az lett volna írva, h javasolja, de a dokim meg sem nézte a papírokat. Ahogy mondtam, h ő egyből nézte a gépben és már el is kezdte keresni, h melyiket adja. Mire egyszercsak azt mondta, h nem is olyan rossz az a labor eredmény és hogy ő sem tudta soha, h mikor fog megjönni neki és mégis van 2 gyereke. MAjd közölte, h diétázzak, mert a plusz kilóktól nincs pé-m és babánk. Jelzem, tény, h úszógumim van, de egyáltalán nem érzem magam olyannyira túlsúlyosnak, h ettől ne lehessek normális esetben terhes... nem is folytatom tovább, mert csak felbőszítem magam rajta megint.
(bocsi, h hosszú lett) :oops:

babszika

Tükörvíz, Miért cserélted vissza képet?????????????

Babszi, ne hergeld magad!!!!!Nem lehet, hogy ilyen papírt adna a nődokid, nődokink?????
Vendég

Babszika, akkor nálad hogy lett megállapítva a PCOS? Melyik/milyen orvos mondta ki, és milyen leletek alapján (labor, UH)? Bocs, hogy kérdezősködöm, és lehet, hogy már írtad is, de lusti vagyok visszaolvasni. :oops: Csak azért érdekel, mert elvileg a szakorvos szavát (vagy írását) nem bírálhatja felül a háziorvos, ha jól tudom. És az is lehet, hogy ott a gond nálad, hogy nem írta le a szakorvosd javaslatban a metformint. :roll: Most csak hangosan gondolkodtam...

Tükörvíz

Kép
tukorviz

He-he, azt írtam, hogy "hangosan" + "gondolkodtam"...! :lol: Két képzavar 1 mondatban?! Ehheheh! :lol:

Lafi, azért cseréltem le, mert olyan ritka itt, hogy valakinek saját arckép legyen az avatara. Így inkább én sem, mégsem... :D

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükör!

A nőgyógyászom UH-zott, de szerinte a 8 ciszta még kevés a pcos-hoz (hagyjuk). viszot a cukor és egyéb laborok alapján tutkó.
Most már én is okosabb vagyok és felkeresem a nődokimat és megmondom, h írja le. JObbat nem tudok: próba cseresznye :lol:

babszika

Babszi, ez jó ötlet, ha mondod neki, hogy ezt akarod, megteszi, nem fog ellenkezni...nekem sem szokott.
Vendég

Babszika, akkor még egy jó tanács, hogy mit írjon a nőgyogyid: mindenképp írja le, hogy ő a metformin szedését javasolja!
Mert sajnos nálunk, Magyarországon a metformin nincs még a PCOS-re törzskönyvezve :evil: , mint gyógyszer, hanem "csak" a cukorbetegség gyógyszere. Ezért kellenek a kiskapuk, és ezért ódzkodnak az orvosok a felírásától (mert nem legális). A vényre a BNO kódhoz nem is a PCOS kódját írja egyik orvos sem, szerintem, hanem "találnak", "keresnek" ahhoz megfelelő kódot. Legalábbis nálam így járt el mind a háziorvosom, mind az üzemorvos. :wink:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Na voltam vérvételen! Lecsapoltak mind a kétszer, és nagyon ügyesen!!!! Tök kedvesek voltak, segítőkészek, mondták, ha máskor ilyen gondom va,menjek nyugodtan, ott szívesen megcsinálják ( javasolta is acsaj, hogy mint rendes TB fizető állampolgárnak lassan bankot kell rabolnia, hogy meg tudja szerezni a szükséges eredményeket...... :lol: )
Teljesen elképedtek azon is, hogy vittem nómagammal a "cukrot" , mert hogy ők adtak volna.....
Szóval le a kalappal előttük..... :wink: Adtam is nekik egy fém dobozos kekszetm, amit nem akartak elfogadni, mert hogy ez a minkájuk......aztán 10 perc ide-oda toli után nagy nehezen elfogadták..... :) :)
Most már csak azt várom, hogy meglegyen az eredmény, és ha azon is stimmel minden, akkor nagyon happy leszek!!!!
De a poén a következő: itt csak leveszik a vért, és beszállítják Kistarcsára ( ahova gödöllőről is viszik egy részét ) - és ugyanaz a cég működteti.......szóval szerintem azért nem akarták máshol megcsinálni, mert ugye ici-pici plusz munka kiszámolni az árat+számlát írni.....
Na mindegy ez van!

És már csak egyet kell aludni, hogy megjöjjön az új hűtőmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pusza
csipi78

Köszi a tippeket!

babszika

Csipi!
Tök jó, h pozitív vagy!!!
Ja, még nem is mondtam, h a hűtő nálunk is sedékes és nagyon szipi-szupi a hűtőd!!!!!!! :lol: :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?