Új privát üzeneted érkezett!

Lieglgabi!

nem irigyellek a munka miatt. :evil: :evil: :evil:

A szobat nem lehet gadrobba vagy gephazza, mosokonyhava neveztetni a terven?

Akkor talan sikerulne.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Gabi!
Ezek a hülye törvények úgy ki vannak találva egyáltalán nem gyerek v. családbarát!
Utálom az egészet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

En nem szolok egy szot sem.
Engem visszavartak, orultek, hogy visszajovok.
Nem rugtak ki, mikor kozoltem, hogy terhes vagyok, pedig meg progaidos voltam.

Szoval egy szot sem szolhatok.

Igaz nem egy alom osszeg a fizum, de van allassom es azert fizet is.

Meg tudtam veluk egyezni, hogy 8-16 kozott dolgozom, mig a tobbiek 8:45-17:15 kozott dolgoznak.

Pentekenkent nem dolgoztam a suli maitt. Most mondjuk igen, mert mar nincs suli.
De mindenben tok rugalmasak voltak velem.

Szerencses vagyok es en is becsulom a ceget.

Magi
Vendég

Magi!
Ne értsd félre én is azért küzdök közös erővel a munkahelyemmel együtt hogy találjunk olyan megoldást ami nekem és nekik is jó!
Imádok itt dolgozni és nagyon várnrk pedig mondtam hogy tervben a második baba de őket ez sem zavarta sőt igen helyeslik!
Csak a mostanában hozott változások ellehetetlenítik az eü.-ben a normális munkavégzést.
Ezért vagyok mérges hogy jól működö dolgokat is szétbombáznak!
Na ezt jól meg írtam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hú, én sem irigylek senkit sem, nem lehet vmi könnyű ez a munka mizéria :?

Csajok! Nálatok mi volt az ebéd? :roll: Én rántottsajtot meg krumplipürét csináltam, de holnapra jól jönne vmi eredetibb ;)

KépKép
lexus

Betti!

Egeszsegugyet ne is emlitsd a ferjem benne dolgozik. :evil:

Lexa!
en lent ettem a menzan camamberrel toltott pulyka zold krumplis salival es gombaleves.

Magi
Vendég

Én ma nem vittem túlzásba finomfőzelék lett fasírttal!
De holnapra várom a tippeket!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hát igen,az eü-ben ez van:megszűntetik,összevonják,átalakítják!....és rontanak a helyzeten! :twisted: Lehetetlen benne normálisan dolgozni! :twisted:

Nálunk ma krumplifőzelék volt.Lehet holnap juhtúrós galuskát csinálok.De még nem biztos.Levest még nem tudom.
Még csak most nemrég aludt el Máté,az altatásban kicsit elbóbiskoltam vele,most meg tiszta kába vagyok.Soha nem szoktam délután aludni.Éjszaka meg majd fent kukulunk! :? :roll:

edoci

Lanyok!

Ma Zoli egesz nap bolcsiben van.
Anyuek es anyosomek is nyaralnak, nincs ki elhozza delbe.
16:00-kor indulok erte talan 16:30-ra odaerek.
Remelem nem tudott aludni delutan es nem annyira rossz ez neki.

Ilyenkor ugy aggondom.

Magi
Vendég

Magi!
Megértelek engem is öldös a lelkiismeretem hogy mi lesz a Rékával de sajnos a megélhetés a tét és az neki is rossz lenne ha baj lenne!Legalább is ezzel nyugtatom magam .Az anyukám fog rá vigyázzni ami azt gondolom nem rossz neki!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hat igen!
Az tenyleg jo, hogy anyukad vigyaz majd ra.
Nalunk is ugy van, hogy reggeltol delig van bolcsibe, majd anyukam viszi haza hozzajuk aludni, mert meg mindig deltol negyig alszik.
Mire hazaerek addigra meguzsizik anyuval es vihetem is haza.

Magi
Vendég

Nem semmi mekkorát alszik én 1 órát is alig bírok bellőle kicsavarni ma már 2x altattam vissza az 1 óra alatt!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Máté sem túl jó alvó,max 40 perc.Ez alatt nekem is ugrálnom kell hogy visszaaltassam. :? Az éjszakáról meg ne is beszéljünk! :oops:

Magi
Este mikor alszik el Zoli ha délután ekkorát alszik?
Én még így is hogy ilyen keveset alszik este fél 11-kor alig tudom ágyba parancsolni!Pedig reggel sem szokott sokáig aludni,fél 7-7-kor kel!Délután meg 1 óra körül szokott aludni egy 40 percet!

edoci

Tartok tole, hogy ha lesz teso, akkor Zoli nala is tobbet fog aludni.

Ezt tolem orokolte. En is barmikor, barhol tudok aludni.

Magi
Vendég

Edoci!

Este 7:30-kor megy aludni es 8-korul alszik el.
Reggel 6:30-kor alig tudom felkelteni.

Magi
Vendég

Magi
Ez tényleg nem semmi!Neked is jó hogy bárhol,bármikor el tudsz aludni!Irigylem azokat az embereket akik csak leteszik a fejüket és már alszanak is! :D
De hátha a tesó is ezt örökli! :lol:

edoci

Magi!
Mi is azt gndoltuk az alvással nem lesz gond mert mi párommal hétalvók voltunk míg a Réka meg nem érkezett most meg kialvatlanság a köbön mert még éjjel is ellenőrzést tart.A ciciről nem akar lemondani!Meg én is imádom ahogy hozzámbújik és simogat :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Csajok! Nyugi! Sztem tök jó a gyerekeknek, ha közösségben - hasonló korú babák társaságában vannak. Én úgy tervezem, h a baba majd egy rövid időre lesz bölcsis is, mielőtt oviba menne, h szokja a társaságot - ez van most, addigra lehet, h 6x meggondolom magam, és nem tudom majd elengedni ;)

Edóci! Én se tudok bárhol elaludni, úh én is irigylem Magit! Egyszer vmi ritka hosszú útra mentünk autóval 5en, ebből ketten nem aludtunk - unokabátyám, aki a sofőr volt, meg én, a többiek igen. Nem tom, vmiért nekem az ágyon kívül sehol nem megy az alvás :shock:

KépKép
lexus

Jaaa! Olyan lyukas az agyam :? Szal köszi mkinek, h leírtátok, h mit főztetek, összeválogatok ezt-azt, pl. a gombaleves + vmilyen főzelék + fasírt az tetszik :mrgreen:

Amúgy még egy kérdés, nektek a párotok kb. hányra szokott otthon lenni? Enyém 5-fél 6 körül, de ma túlórázik, és 8-ig van :cry:

KépKép
lexus

lexa!

Az en ferjem kedden es csutortokon este 8-kor jon haza.
Szerdan es penteken ejfel es hajnali ketto kozott valamikor.
Hetfon delutan 3-kor.

Szoval nem vagyunk sokat egyutt.

Mindenki erre azt szokta mondani, hogy a hosszu hazassag titka.
Szerintem ez hulyeseg.

Magi
Vendég

Magi! Uhh :shock: Hát én ezt nem bírnám :shock: Minden elismerésem! Hol dolgozik a férjed, h ilyen időkben jár haza? Meg amúgy mikortól, reggeltől? Bocsi, h ennyit kérdezgetek, a többiek már biztos tudják, nekem viszont van még mit tudnom rólatok :)

KépKép
lexus

Lexa!

A ferjem fogorvos.
Hetfon SZTK-ban dolgozik.
Kedden es csutortokon is SZTK delutan 1-tol este 7-8-ig.
Szerdan es penteken delelott SZTK,delutan itthon maganrendel ejjelig, mert annyi beteg van, hogy hajnalig dolgozik.
Idopontot is csak ket-harom het utan tud adni, mondjuk az SZTK-ban is.

En reggel 8-tol delutan 4-ig dolgozom.

Magi
Vendég

Magi!
Minden elismerésem az enyém 5-6 órára ért haza.Most munkát váltott már fél 5 re itthon van!
Én nem bírnám tudom te sem jó szántadból teszed de örülj neki higy ennyi betege van ezek szerint jó szakember és ritka az olyan.
Lexa!
Szerintem meg fog változni a véleményed ha majd ott tartasz!De reméllem esetleg még akkor is velünk beszéled meg!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Én is olyan munkaidőben dolgozom, mint te, reggel 8-tól du. 4-ig. Meg elvileg a párom is - bár neki sajna elég gyakran előfordul, h korábban kell bemennie, és később tud csak hazajönni.

Betti! Én is nagyon elképzelhetőnek tartom, h változik még odáig a véleményem.. De azt én is remélem, h veletek beszélem majd meg! :) Ha már itt tartunk, köszönöm, h befogadtatok, szuper társaság vtok! :)

Lányok! Sztem ma elmarad a babaproject :| :oops: Vagy az nem is gáz, ha csak 2 naponta vagyunk együtt? Pláne, h holnap ovu nap.. párom még csak most keveredett haza, és hulla.

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

En tegnap elaludtam a baratok kozt 1 felen.
Szoval jo koran, de olyan faradt voltam.
Zoli jol erezte magat a bolcsibe.
Tudott is aludni, a dadus meselte, hogy 3-kor ugy kellett felkelteni, mert nem akart felebredni.

Betti!
A megelhetes nagy ur. Igy dolgozni nekll az embernek is.
De neki nem megy ugy, hogy akkor 5-kor bezerja a rendelo ajtajat ha meg 5 fajos fogu ott ul.
Ebben az a rossz, hogy jonnek karacsonyi vacsora alatt, husvetkor, hetvegen mindig (becsongetnek), hogy nagyon faj a foga.
Ha nagyon nem erunk ra, vagy nem akarom, hogy dolgozzon unnepek alatt, akkor en nyitok ajtot es megmondom, hogy nincs itthon, menjen az ugyeletre.
Attol vagyok ki a legjobban, hogy mondja, hogy egesz heten fajt a foga, de mar nembirja. Ez szombat delutan.

Lexa!
Nem baj, ha elmarad. A kisfickok ha jo minosegu akar 5 napig is kepesek elni. Szoval a ket harom naponta teljesen jo.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Magi!
Én is tudom milyenek az emberek szülés után már 2 nappal arról érdeklődtek mikor jöhetnek újra mikortól vállalok újra munkát!Meg megkérdzik most is szombaton v. vasárnap nem jó?
Nekem még semmi!!! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Egyeb terhes tunet?

Magi
Vendég

En most itt iszom a cickafark teat es most kaptam be a folsavamat.

Magi
Vendég

Szia!
Semmi ezért nem gondolom hogy terhes lennék a Rékával ilyenkor már a cicim nagyon fájt bár most a szopi lehet hogy befolyásolja
Megyek megiszom én is a szirupom.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ertem!

De most akkor ma mar kesik?

Magi
Vendég

igen ha max. ciklust nézzük igen a vonalzóm is újra kezdett

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

igen ha max. ciklust nézzük igen a vonalzóm is újra kezdett

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Akkor viszont mar titi minden teszt kimuatna.

Miert varsz hetvegeig?

A + akkor az vagy ha - akkor nem.
Feleslegesen tartod magad kételyek kozott.

Magi
Vendég

Itt ahol lakom nem lehet tesztet venni és csak hétvégén megyünk bevásárolni!
Már én is tűkön ülök!
Többiek hol vagytok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Közben készül az ebéd már a sütőben a rakott krumpli és kiteregettem!
de látom mindenkinek dolga van így én is visszavonulok nem zalatlak benneteket!
Szép napot:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
En vagyok, csak kozben hatogatok!
70 db levelet irtam es azt kell beboritekolnom.

Szoval vagyok, csak hajtogatok.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak ma is bealudtam :shock: Megittam egy kávét, leültem tv-zni, és olyan izgis volt a műsor, h én királyul elaludtam rajta. 10-kor keltem, utána meg elmentem bevásáolrni, nemrég keveredtem haza. Ebéd még sehol - mondjuk én nem az a fajta vagyok, akit zavar, ha nem délben ebédel ;)

Magi! Köszi, akkor megnyugodtam, mert a párom tegnapra már olyan hulla volt, h csak aludni volt ereje.. ma viszont van mibe belehúzni.

Betti! A hétvége az szombatot v vasárnapot jelent?? ;) Mindjárt itt van! Én nagyon izgulok! Ha most késik is rendesen, háááát, én nagyon reménykedem! Amúgy meg sztem ne izgulj, ha nincs egyéb tüneted, majd lesz! Nem hiszem, h a 2 terhességed ugyanolyan lesz, szal elképzelhető, h később jelentkeznek a terhességi tüneteid.

Magi 'hogy vagytok' kérdésére rátérve, én nagyon izgulok.. Biztos azért, mert h ma van a 'nagy nap', és hát ááá... olyan jó lenne, ha összejönne a baba végre!!! Gondoljatok rám sokat este, hátha segít ;)

KépKép
lexus

Na én jelentem elhúzok főzni, a menü gombaleves + borsófőzi + fasírt lesz, majd be-benézegetek közben, h mi a helyzet :)

KépKép
lexus

Mi megebédeltünk és lassan megyek altatni a manót!
Lexa!
Használd ki hogy még aludhatsz ha lesz baba lehet hogy csak szeretnél aludni!
Én úgy tudom hogy a túl gyakori szex se jó mert nem jó minőségű a hímivarsejt jobb a 2 naponkénti így teljesen oké a dolog!
Magi!
Ma mi volt az ebéd?Mikor mész elösször a fogyira?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa!
Gondolni fogok rad.
Miutan megtortent este a dolog, ne kelj fel utana, sot tegyel kisparnat a csipod ala, hogy nem jojjon ki a dolog. :)
50 perc kell mig a kisfickok eljutnak, oda ahova kell.
Szoval tegy igy utana.

Betti!
Ebed borsofozi, rantott pipicomb gyumolcssali.
Fogyira hetfon megyek eloszor es minden hetfon szerdan penteken megyek majd 4 heten keresztul.
Mellette dietazni is fogok.
Nem koplalni, csak szenhidrat szegenyen taplalkozni.

Remelem eredmenyes lesz.

Magi
Vendég

Sziasztok
Most már vagyok én is,tegnap délután megint elkezdett fájni a hasam,a többi időt aztán a mellékhelyiségben töltöttem.Úgyhogy ma délelőtt elmentem végre a dokihoz,írt fel antibiotikumot,meg még másik két gyógyszert.Most ezeket egy hétig kell szednem.Még nem néztem meg a naptárt,de akkor lehet ebben a hónapban halasztva a babaprojekt! :(

Lexa
Nekem a párom reggel fél 6-kor indul dolgozni,igaz 8-ra jár,de a dugó miatt korán kell indúlni.A leghamarabb fél 6-ra van itthon.De ha túlórázik... :roll:
Drukkolok majd este! :lol:

Magi
Neked sem semmi amennyit dolgozik a férjed! :shock: Milyen szakterületen van ő?Ha szabad megkérdeznem! :oops:

Betti
De izgulok már,kíváncsi vagyok a tesztedre!Ez csak jó jel lehet ha eddig nem jött meg! :D

Mi pont arról beszéltünk valamelyik nap a párommal hogy nem is tudjuk hogy fog összejönni a baba,amikor este dög fáradtan beesünk az ágyba és ő sokszor hamarabb alszik már mint Máté. :oops: Máté meg most pont olyan korszakban van hogy nem akar senkivel sem megmaradni,csak velem.Pedig eddig szívesen maradt ott anyukáméknál is.Most meg wc-re sem tudok elmenni nélküle :oops: Remélem hamar túl leszünk ezen a korszakon is!

edoci

Edoci!

A ferjem fogorvos.
Dabason es Dunaharasztin dolgozik.
Nalunk Zoli inkabb apas, mert Ot ritkan latja es ha talizik vele le sem tudja vakarni.
Nekunk is nehez igy a sex-et beilleszteni a programban.
Nalunk Zoli konnyen alszik es elvan mindenkivel.
Igy vala nincs gond.
Inakbb az, hogy mire apa hazajon en mar alszom, mint tegnap. Azt sem tudom, hogy mikor jott haza.
Reggel meg aludt meg mikor en eljottem.
Ilyenek a hetkoznapjaink.

Magi
Vendég

Köszi a válaszokat, Lányok! Akkor megnyugodtam ;)

Betti! Hát igen, ezen már én is gondolkodtam, h ebben az egy hétben volt (OK, van még 1 nap, szal van) lehetőségem regenerálni magam, meg majd esetleg abban a másik egy hétben, amikor nyaralni leszünk, viszont ott nem pihenni, hanem várostnézni, szórakozni (nem bulizni, csak hülyülni, nevetni, stb.!) leszünk, tehát ott sem annyira.

Magi! Köszi szépen a tippet, így fogok akkor tenni! :)

Szijja Edóci! Remélem, h a gyogyi, amit kaptál, meg a dolgok nem ütköznek :shock: Drukkolok, ha majd tudni fogod, mindenképp nézd meg!

Amúgy ez a dolog, h a párod hulla fáradtan esik haza, aztán együtt még fáradtabban estek be az ágyba, nekünk sajna pontosan ugyanígy van. Mindketten rengeteget dolgozunk, akkor amikor én hazaérek irány a bolt, vacsikészítés, ha kell akkor betenni egy adagot a mosógépbe, a következő napi cuccot kivasalni (mindkettőnknek elegánsan kell járni, tehát minden napra jut vasalnivaló rendesen). Na, megint panaszkodtam egy keveset, bocsi :oops:

KépKép
lexus

Edóci! Ne nézd meg, hanem írd meg :D

KépKép
lexus

Sziasztok!

Olyan ritkan jelentkezek, h lehet ujra senki sem emlekszik ram :( :oops: A tarsasag is ujra kicserelodott egy kicsit, azert mert lebabasodtak? Azert olvaslak, csak nincs lehetosegem olyan gyakran irni, meg nincs is mindig kedvem. De azert remelem nem gond, ha neha jovok.

Szo volt a cickafark- palastfu tearol. Nem tudjatok, h van-e vmi puffaszto hatasa? Sajnos en elkezdtem inni, aztan eros gorcseim lettek es inkabb abbahagytam. Egyaltalan nem biztos, h attol volt, de megijedtem es most ujrakezdenem, csak kene egy kis nyugtatas...

Betti!
Drukkolok neked! :wink: www.ciklus.hu- n olvastam, h ha fiut szeretnel, akkor inkabb 2 naponta, ha meg lanyt, akkor minel gyakrabban. Persze nem mindegy mikor. Nem tudom itt kaptam-e a linket, de erdemes odanezni, ha meg nem ismeritek.

Lexa!
te meg nem ismersz, de azert vettem ra magam az irasra, mert lattam, h ugyanazon a napon van a pe-unk :) :wink: Ugyhogy "egyutt" dolgozhatunk rajta! :lol:
Nekem van egy 1 eves 2 honapos kisfiam, Zsolti.

Magika!
Miben all egy ilyen fogyaszto kezeles? Voltal mar? Hogyan dietazol? Engem is foglalkoztat a tema, csak nehez belevagni... :oops:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok

Én is fogyózom, na nem esek tulzásba vele. Rajtam van egy pár kiló többlet,, amit ha úgy nézünk nem is annyira felesleg, inkább csak engem zavar, mert Réka előtt 50 kiló voltam, most meg voltam 59. szülés után lement 54-re de valahogy felszedtem magamra mostanában 5 kilót. Nem vagyok kövér csak nem jönnek rám a régi ruháim. Aztán úgy gondoltam hogy nem ártana valamennyit leadni belőle. Én a 4.3.2.1 méregtelenítő italt iszom, az elős kúrában fogytam 1,5 kilót. és centiben ment le a derekamról 5cm.
Aztán 1 hét pihi, most kezdtem a következő kúrát, most 57 kiló vagyok és derékből további 1 cm. szóval nem olyan rossz. de én rákérdeztem a doimra, hogy ha már beindult a projekt akkor is lehet e fogyózni, de azt mondta hogy nem igazán jó ötlet, mert a szervezetnek pont regeneráódni kellene, tehát ha már élesben megy a dolog akkor függesszük fel a dolgot, és majd a terhesség alatt megpróbálni úgy táplálkozni hogy ne legyen sok a hízás.
Én meg fogadom a tanácsát, és vasárnap jár le a kúra. így tovább csak annyiban folytatom, továbbra sem eszem este 6 után semmit.

Az én párom reggel 7 körül el itthonról akkor ha nincs ovi és iskola, mert ő viszi őket, ha meg van akkor fél 7-kor indulnak. délután én megyek a gyerekekért, ő pedig ált 7 körül ér haza, de mostanában rengeteg volt a munka így sokszor előfordult hogy este 10-re ért haza és itthon folytatta.
Most egy kis szusszanás van, de kitudja meddig. Amúgy ő egy számítástechnikai cégnél projekt vezető.

Gabi
lieglgabi

Móni
Szerintem mindenki emlékszik rád! :lol: Örülök hogy jól vagytok!Én még nem ittam ilyen teát,úgyhogy nem tudom hogy van-e puffasztó hatása,de szerintem ha valaki érzékenyebb rá akkor lehet.Én is meg tudok ilyedni az ilyenektől.De majd akik isszák konkrétabb választ tudnak adni! :D

Magi
Nektek sem könnyű akkor a helyzetetek!

A ciklus.hu-ra én is regisztráltam,gondoltam ott vezetem a naptárat,de nekem egy kicsit érthetetlen.Vagyis nem tudok bejelölni rajta semmit. :oops: BÉNA vagyok! :oops:

Lexa
Jó,megírom! :lol: Bár most úgy látom hogy ha minden ok,akkor már jóval a pé-em előtt abba hagyom a gyogyikat. :D
Nyugodtan panaszkodjál csak ! :D Meghallgatunk/ elolvasunk! :lol:
különben én is szoktam :lol:

edoci

Hat, ez a ferj-munkaido talan nalam a legproblemasabb :roll: Hetekig itthon van egesz nap (dolgozik szamitogepen es nem zavarjuk ha kell ha nem, de azert itt van :) ) es ilyenkor barmelyik nap atalakulhat hetvegebe (pl kirandulas), maskor viszont hetekig tavol van. :cry: A jovoben azert probaljuk kovetni az utazasain, de juli kozepen pl. nem tudunk menni vele Indiaba :(

bangham

Edoci!
Nem vagy bena, nekem is eltartott egy ideig, mig rajottem :lol: :oops: Rakattintasz a napra (pl amikor kezdodott a ciklusod) es b ejon kek kazettaba vmi olyasmi, h a nap hozzaadasa... Megyek megnezem

bangham

bangham!

Nekem semmi bajom nincs a cickafarkfu teatol.
Palastfuvet meg nem ittam, most szeretnek venni azt is.
Majd ma vagy holnap lehet megnezem a DM-ben.
A fogyaszto kezeles all egy borradirozas egesz testet, majd valami gyogynovenyes kremmel bekenik, majd valami zsiregetos valamilyen olajjal es betekercselnek. Igy befekszel egy gepbe, amiben fenyterapiaval vagy lezerrel meg nem tudom mert nem voltam szetlovik a zsirsejteket. Hogy ez kiuruljon sokat kell majd inni.
Meg nem voltam, majd hetfon megyek.Szenhidrat szegenyen taplalkozom. :shock:

lieglgabi!
en nem fogyozom, hanem csak szenhidrat szegenyen eszem.
De nem koplalok.

Lexa!
En nem birtam a munka, suli, csalad mellett takaritani, vasalni.
Igy hivtam takcsi nenit, aki nagyon bejott.
Hetente egyszer jo, kitakarit es mindent kivasal.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?