Új privát üzeneted érkezett!

Hű sikerült intézkednem:
Körbe telefonáltam az összes környező kórházat, szakrendelőt, labort....és végül Veresegyházon a Misszióban fogadnak, és megcsinálják! Még a figyelmemet is felhívták, hogy kicsuóit drága lesz,......és kedvesek is voltak!
Ja és mikor mondtam, hogy viszem a 75 g "cukrot" csodálkoztak, mert hogy ők is szívesen adtak volna! Nagyon-nagyon segítő készek voltak, és olyan rendesek! Gyorsan mindennek utána néztek, így ha kéritek szívesen leírom nektek a hivatalos árakat is..:) )
Amúgy mára szabit vettem ki, és még az a szerencsém hogy imádni való főnököm van, mert bejöttem dolgozni és és így át tudjuk tenni a szabit másik napra!- az az elpazarolt másfél órát meg mejd leisszuk .. :) :)
csipi78

Hajrá Csipi!

Újabb harcos PCO-s amazon!!!!!!! :lol:
Ügyes vagy! :D
Ha beválik a hely, talán felkerülhetne a honlapra!

Norka!

Ha jól emlékszem mi is mindig nyaralás előtt voltunk betegek (de majd mindjárt felhív anyu, ha mégsem emlékszem jól! :lol:). :twisted:
Kúpot nem próbáltátok? A gyerekgyógyi gyakorlatunkon egyébként a korrektül végrehajtott hűtőfürdőt preferálták még, ha semmi más nem használ!

Imádom, h. itt mindenki úgy jelentkezik be, h. X. dpo-n vagyok, de már érzem/tudom, h. meg fog jönni!!!! :evil:
Csajok! Ennél egy kicsit pozitívabban nem lehetne???????
Azt a kutya mindenségit neki!!!!!!
Mindenki hessegeti a zebrát magától??????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok!

Niki, örülök, hogy Apukád felébredt, jobban van, és remélem, hogy a további gyógyulása is ilyen fantasztikus lesz!
Barnázást sajnálom, de biztos hogy mensi-előjel?! Olyan nagyon szép a görbéd!

Norka, Boginak jobbulást! Nurofen nekünk sem használ semmit, csak a kúp!

Zsizsik, Eszter hogy van?

Lafi, milyen bent a hangulat most? Főnököd?!

Kincs, szép a virágod, nagyon szeretem a kukacvirágot! :)

Backa, de jó hogy írtál! Várunk ám!!!

Mamint, ez nagyon jó, hogy bírod az emelt adagot! Fog ez menni meglátod! Én is emelem fokozatosan, most már egy hete ott tartok, hogy reggel-este 850, délben 750 - először ilyenkor már iszonyú beteg voltam tőle...
Lehet, hogy ez most egy dupla ciklus lesz Neked, az a kis maszat volt a vége az előzőnek? Nem hőmérőzöl?!

Gina, nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!

Kavicska, hagyma... nyami...

Csipi, jó hogy találtál végre egy helyet ahol meg fogják csinálni végre a vérvételt! vagy ne igyunk előre a medve bőrére, majd csak ha már kezedben az eredmény?!

Mai hőjelentés (már nem tudom, mit gondoljak...):

Kép

Mondjuk iszonyú meleg volt a lakásban, lehet ez már a hőguta első jele...

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Rambóka!

Ha minden jól megy, akkor hét végére, vagy jövő hét elejére meg lesz az eredmény, és akkor kiderül, hogy tényleg jó hely-e........
És a végsőkig harcolni fogok, és érlelődik bennem egy szép levélke is, mert gusztustalan ami itt gödöllőn folyik ( és azért az se feledjük, hogy utálom mikor ugy beszélnek az emberrel mint akit most huztak ki a mamája popójából... )

Az a helyzet, hgy nem tudják kivel húztak újat :wink: :wink: :wink: még Xena és Herkules is irigyelné a harcosságomat :wink: :wink: :wink:
csipi78

Csipi, nagyon ügyes vagy, a kényszer nagy úr... :? Az a röhej, hogy lassan az ember nem is próbálkozik csak fizetős helyen. :mrgreen:

Rambóka, én hessegetem magam felé a zebrát, előbb-utóbb csak ideér ! :lol:
Az, hogy biztos megjön-e, majd akkor dől el, amikor vérzek, de mivel ma a hőm lejjebb ment, így nem is foglalkoztat a tesztelés gondolata.
Majd pénteken :)

mniki

Mamintka!

A én drága új hűtőm egy Whirpool ARC 41902 IX lesz, bővebben: ezüst színű, 325 literes hűtő és 107 literes fagyasztó!

Megpróbálok képet is feltenni róla:

Kép
csipi78

Sziasztok!

A betegeknek mielőbbi gyógyulást. Mamájuknak kitartást, hamarosan jobban lesznek a gyerkőcök.

Csipi: Nagyon jól néz ki ez a hűtő. Mikor mi is hűtővásárlásba kezdtünk, akkor körbejártük az egész várost és végülis egy kombi A+ os Indesit-nél döntöttünk. Hú nagyon energiatakarékos lett a "kicsike", mert kiszámoltuk, hogy a másik két ősrégit lecserélve spóroltunk rajtuk egy rakat pénzt.
Hihetetlen, hogy ez emberrel időnként hogy tudnak bánni az SZTK-ban. Fizeted a TB-t és még neked kell meghunyászkodnod. :evil:

Lafi: Elmondtad már a főnöködnek? Kíváncsi lennék, hogy reagált...

Niki: Látod, vannak még csodák! Mielőbbi gyógyulást Apudnak és kitartást a családnak. Most mindennél nagyobb szüksége van a támogatásotokra. Jó hallani, hogy semmi sem lehetetlen, mindig van remény.

Ginus: Egy nagy kalappal... Most sikerülni fog!

Anyooka: Amíg fent van a hőd, nem kell aggódni szerintem. A meleg is lehet a dologban, mert most nekem is kicsit feljebb van a hőm, mint szokott. Szóval nem vetném el teljesen ezt a lehetőséget sem...

Ma már jobb idő van, végre nem pihegünk a nagy melegtől.

Jaj, dolgoznom kellene... Nagyon nincs kedvem hozzá :x

Pussza

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Mniki:Igen egy időben mérem a hőmet.Sajnos ilyen!

Rambóka:25 IU/L HCG érzékenységűt vettem.Medi lab.Holnap reggel megcsinálom,ha addig nem jön meg!

Lesz ami lesz!!!!

Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!!!!!

Holnap rakok táblát, kérem püzzetek, ha van valakinek változása........

Csipi, ez a hűtőőőőőőőő és a kitartásod és erőd, így kell csinálni, grat!!!!

Norka, Bogi babának jobbulást!!!!!!

Anyóm, azért nem olyan rossz ez!!!!!Szépen fent van és nem hiszem, hogy a melegtől, de reggel úgyis kiderül, mert már hál Istennek nincs meleg és kíváncsi vagyok a progidra!!!!

Kincs, annyira jó , hogy végre itt vagy megint!!!!!!!Nagyon hiányoztál!!!

Kavits, hagyma....hm.......imádom!!!!!Lassan itt a nyaralás!!!!!!!

Gina, ennek most sikerülnie kell!!!Szép a 26 nap, grat hozzá és remélem, most 9 hónapig pápát intünk a mensinek!!!!!!Ngyon drukkolok!!!Megérdemled!!!!!!!

Voltam kombi vizsgálaton.
TEgnap 12+5 napra tippelték a mérete alapján, 6.5 cm a crl-je, a redő 1.9 mm, normális. Ja és van orrcsontja.
A vérnél kissé aggódtam, mert eltért a normálistól, vagyis Down-kockázat egy ezrelék alatt lett így , de aztán ma Tűű doki megnyugtatott, hogy kicsi az eltérés, szóval negatív a lelet. Amúgy is nega volt a lelet, de a kockázatot feltüntették....most már nincs para....
Metet abba kéne hagynom.....................érdekes, magas a terheléses cukor és inzulin, de nagyon alacsony az éhgyomri értékek.......
Vendég

Főnökömtől idézetek:

Gratulálhatnék, de nem fogok.
Nem szabadott volna felvenni engem ide, inkább egy fiút.
Elég dec végén elmenni tápéénzre, mert itt dolgozni kell.
ki fog téged heyettesíteni ???

aztán kimentem, majd fél óra múlva bejött megint és üvöltözött velem, és kb egy büdös q...va vagyok, aki felcsináltatta magát, hogy őt bosszantsam.
Annyit mondtam neki, hogy akkor ez jó hosszú ideig tartott.....sokat vártam rá.És szept 12-étől nem dolgozok, ha tetszik, ha nem.

Na kb ez volt 3/4 órában.
Vendég

Lafi: Sajnos hosszú lesz akkor még ez a pár hónap :(
Elmehet melegebb éghajlatra! Hogy lehetnek egyes emberek ennyire érzéketlenek másokkal szemben? Kívánom, hogy majd tudja meg, milyen érzés, ha így beszélnek az emberrel és remélem hogy egyszer tapasztalni fogja, hogy milyen is vágyni valamire, amit csak nagyon nagy küzdelem árán kaphat meg!!!
Azért remélem, hogy nem fogja pokollá tenni ezt a néhány hónapodat, amíg még ott kell dolgoznod.

Kép

Kép
bettica

Ja!! A jó eredményekhez gratula!!! :) Kitartás!

Kép

Kép
bettica

Lafikám!

Jó lenne, ha a főnököd befo..ná azt a ronda nagy po..áját, mert itt van egy csomó (Rambóka szavaival élve) harcos amazon, akik odamennek, és jó elintézik...... :twisted: :twisted: -hű már tényleg túl sokat gyúrtam vazzzeee
Ne aggódj, te egy okos, ügyes frankó anyuka, és majd rá jön a főnököd amikor nem leszel ott, hogy milyen kincs voltál neki, és különben is az ilyen embert sokkal jobban megveri a sors mint gondolná, és akkor amikor nem is számít rá!!!! Én már csak tudom, mert amazon mivoltom mellett boszorkány is vagyok!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Pusszantlak....
ui: és előre is bocs a sok gépelési hibáért...azt mindig sokat csinálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipi78

Sziasztok!

Ha megengeditek, szeretnék hozzátok csatlakozni. (már van, akit ismerek közületek) Már egy ideje gyankszom a PCOS-ra, de csak nemrég sikerült elindulni ezirányban.

Ma voltam a dokimnál és leírom a 21. napi eredményeimet. Kíváncsi lennék a véleményetekre!

Éhgy. glukóz: 4.9mmol/L (3.9-5.8)
120p glukóz: 7.1mmol/L
FSH: 6.29mU/mL
Prolaktin: 14.52ng/mL (1.2-29.93)
Tesztoszt.: 1.35ng/mL (0.09-1.3)
Progi: 0.7ng/mL
Ösztradiol: 172pg/mL
LH: 28.2mU/mL
HbA1C: 5.6% (4-6.5)

Köszi a segítséget!

babszika

A dokim javasolja a Metformint, de állítása szerint nem írhatja fel. Egyrészt mert ha felírja, nincs rá támogatás, másrészt meg nem si jogosult felírni. Azt mondta, h most 3 szülő-nője volt, akik szedték a Met-et és megpróbálja előkeríteni őket, h ki írta fel nekik.
Azt mondta, h ha megjön, keressem meg a MÁV-ban és próbál segíteni a felíratásban.

Valaki megmondaná, h a 120 percesem magas-e vagy sem?

babszika

Szia Babszika!

Először is üdv köztünk, a mi kis összetartó bandákban :wink: :wink: - ettöl nem is találhattál volna jobb helyet
Ami fontos, hogy tanulmányozd a: www.pcos.hu oldalt -itt sok-sok hasznos info van
Én nem értek a laborokhoz, de bizton amint jön valaki régi motoros csajszi, rögtön megmondják neked. Ami fontos, hogy nekünk nem csak a cukor szint, hanem a terheléses inzulin szint is fontos!
A metet nekem a belgyógyászom írta fel ( eleinte teljes árral-úgy sem volt vészes)- most pedik a köreinkben híres Tűű doki írta fel.
A dokid nőgyófgyász?

Üdv
Csipi
csipi78

Szia Csipi!

A honlapot már egy ideje bújom, így sikerült a dokimat elindítanom a PCOS felé. Ugyanis sok cukorbeteg van a családban (többek között) és erről ott olvastam.

Sajnos inzulint nem néztek.... a laboros azt mondta, h ők nem is csinálnak inzulint. :evil:

A dokim onkológus főorvos és nőgyógyász.

babszika

Na az inzulin nézésről mesélhetnék..... :wink: :twisted:

Szerintem a legjobb, ha rögtön a mensmentis-nél kezdesz...én már egy "fölösleges" műtét után keveredtem ide, és addig nem tudtam semmit csak amit a nődokim mondott......és nem jól jártam.
Egy csomó fölösleges kört, szaladgálást megspórolsz, ha ezt a speckó helyet felkeresed. Van honlapjuk is, én nagyon ajánlom neked!!!!

Nagyon jó, hogy már így tudsz egy csomó mindent, ezzért is vagy jó uton......
:wink: :wink: :wink:
csipi78

És most miért is menjek a mensmentis-hez??
Szted ezek az eredmények még nem elegendőek ahhoz, h szedjem a Met-et??

babszika

Babszika, üdv itt is!!!!!!!!!Írok püt mindjárt!!!!!!!!!
Vendég

Szia Lafi!!!!!!!!!!!!!
Ok

babszika

Jaj ne érts fére, én csak azért javalom, mert a legjobb eredmény akkor érhető el, ha egy profi csapat og veled foglalkozni.
Nekem nagyon jó belgyógyászonm/diabetológusom van -mindenben támogat, de ő is azért javasolta, hogy menjek el ide, mert az országban az egyoik ( sőt talán az egyetlen ) olyan csapat akik erre vannak specializálódva, és a leg korrektebb módon tudnak segíteni.
Én csak a saját véleményemet írtam le neked, de természetesen ha te másképpen gonolod, akkor is ugyanúgy itt vagyunk neked......
A legfontosabb hogy haladj ezen a jó uton amin elindultál

Pusza, és mégegyszer bocs ha nem úgy artam ahogy akartam :wink: :wink: :wink:
csipi78

Ja, semmi gond Csipi!!!!
Értelek most már :lol:

Bevallom őszintén, h nekem kicsit borsosak az árak.... Tudom, h nem szabad ezen így agyalni, de jelenleg építkezünk és. . . . szóval érted, ugye? :? :oops: :oops: :oops:

De fejben tartom. És ha nem jutok előrébb, akkor rászánom a pénzt.

babszika

Babszika!
Írok neked PÜ-t!
csipi78

Babszika, az ir-vizsgálat azért kellene akkor is.........tudom, hogy építkeztek meg minden, de sajna ezt nem nagyon csinálják meg máshol, mint láttad és ezresem volt rá, amikor írtad,hogy mész vért adni, hogy ezt nem nézik meg......... :twisted: nem csalódtam az eüben.
És ha kérsz beutalót a házidokitól endokrinológushoz???A vér alapján sztem kérhetnéd.........és akkor meg lenne oldva.Végülis endokrinolkógus kell.....
Vendég

Én is véradó vagyok már 10 éve, de nekem sem nézték meg soha......:) :) a többi kálváriáról nem is beszélve...
Csütörtökön megyek laborba, kíváncsi vagyok tényleg megcsinálják-e ??????????
-már azt sem hioszem el, ami elmúlt..... na majd kiderül
csipi78

Lafi!
Holnap úgyis megyek a házidokimhoz, aki egyébként is begyógyász és megkérdezem, h adna-e beutalót endokrinra, vagy ő adha-e inzulinra.

Talán ez a legegyszerűbb. :lol:

De igazatok van, h nem szabad a pénzre fognom. Muszáj lenne kivizsgálni rendesen.

Egyébként inzulin nélkül ne si szedjek Met-et??

Vagy msot mi a köv. lépés? És ha elkezdem szedni?? :?

babszika

Én is inzulin....sőt terheléses cukor nélkül kezdtem el szedni.....
Ha elkezded szedni, akkor nagyon pici adagokban szedjed, és lassan fokozatosan emeld az adagot.........

Na jó, nem pofázok snnyit...ma szófo.á.om van :lol: :lol: :lol:

Na megyek mert haza jött apa, és támadni kell!!!! :oops: :wink: :wink:

Jó éjt! szép álmokat! Rózsás csókokat!
csipi78

Csipi, nem úgy értettem a véradót....bocs, de ez a szavam járása, szóval véradáskor megyek a laborba megint, hogy levegyék a vérem vizsgálatokhoz, cak nekem már annyit csaspoltak, hogy véradásnak hívom a vérvételt, bocs....nem tudhattad.
Vendég

Legyen nagyon jó éjszakátok Csipi!!!! Kép
:lol: :oops: :lol:

Köszi a segítséget mégegyszer!

babszika

No, lassan nekem is fellövik a pizsit. :lol:
Megyek is alukálni.

Legyen szép álmotok!!!

babszika

Hi!
Lafi!
Sajnálom,h ilyen főnököd van!!! Remélem mihamarabb lehiggad!!!
Gratulálok a negatív eredményért!!! :D

Kép
lara26

Sziasztok!

Nem akarok semmit elkiabálni!DE nézzétek!!!!!!!!!
RAMBÓKA IGAZAD LETT!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Kép

Bocsi olyan izgatott vagyok,hogy a kép nélkül küldtem el!

Kép

Kép
lecso

Na ismét én!Beírtama fertinél a mai hőm és kaptam egy piros csíkocskát is!Még ilyet!?

Kép
Mindenkinek nagyon jó napot kívánok!Az enyém meg lesz az tuti!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Lecsooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!Ez igen!!!!!!!!!SZÉÉÉÉÉÉÉP!!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Lecso, drága!
Hatalmas gratula!!! :D :D
Ezért már érdemes korán kelni!!! :D :D
Hú, a 25. dpo-n már ilyen tesztet illik csinálni! :wink: :D
(Rambóka, Te egy boszi vagy! :wink: :lol: )

Aranyosak vagytok, hogy örültetek nekem! :oops: :)

Nálam még mindig rohangászás van! Tegnap volt az évzáró értekezlet, persze meglepi is volt: a kollégiumvezetőt lecserélték :? .Ő is ott tudta meg! Egy hülye p...a lett helyette, szép idők elébe nézünk! :evil:

Mutatok gyorsan görbét, aztán nyargalok tovább! Ezt a hetet már féllábon is kibírom :wink: !
Szokás szerint reménykedem :roll:

Kép

Kép Kép
backa

Kép
Vendég

Lafi!
Már akartam Neked írni, hogy egy Tündér vagy! :) Mindig van egy kedves szavad! :)
Gratula az eredményekhez, az a b..i főnököd meg menjen az anyjába! :evil: (Asszem szeptembertől nekem is ilyen lesz! :? )

Kép Kép
backa

Jó reggelt mindenkinek!

Lecsóóóó azta,végre egy zebra!!!Pár napja még pé-t sem jelölt a buta ferti,szóval nem érdemes annyira bízni benne ha jön a baba akkor jön! Gratulálok és nagyon örülök,remélem egy jó nyári szériát indítottál el.

Lafi főnöködre nem tudok mit írni, siralmas.. lépj le ahogy tudsz
A kedves mondataid,köszönöm!! :P

Lara szia! 14hét,hogy szalad az idő,még most izgultunk a laparodért..jól vagytok?Pocak?

Babszika üdv! Sok sikert és kitartás a dokizáshoz!

Szép napot mára!
Vendég

Jó reggelt!

Lecso, hatalmas gratula!!!!!!!!! Nagyon szép a csíkocskád! Megvan az egyik zug-zebra, kié lesz a másik?! :lol:
Ferti gyorsan észbe kapott a pozitív teszt láttán :lol:

Babszika, üdv közöttünk! Csak ismételni tudom a lányokat: nézess inzulint is!

Backa, szép a görbéd, reménykedhetsz is! :wink:

Lafim, milyen bent a hangulat?! Délután vigyek bűzbombákat?! :wink:

Niki, mi újság? Hőd?

Én is mutizom a görbémet - mégsem hőguta volt tegnap... Ma délután megyek progit nézetni, ezek után nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!

Kép

Iszonyúan kész vagyok: lánykám hetek óta rágja a fülem hogy süssünk muffint. Tegnap engedtem neki és persze nem tudtam megállni hogy ne egyek belőle (azért figyeltem, tk lisztből csináltuk, de a cukor...) Ennek örömére a ma hajnalt a fajanszon csücslve indítottam :evil: Aki hüle megérdemli!

Kép

Kép
anyoooka

Anyókám ennyi belefér............csak hát a mellékhatások, de hát evvan, aki bűnözik...........
Szép ez a görbe!!!!Te meg itten temetted meg melegre fogtad!!!!
Csend van még és nyugalom, nincs bent a nő....na majd utána!Kérek bűzbombákat!!!! :lol:

Backa, a te görbéd is figyelemreméltó ám :wink:

Kincsem, Backa, nincs mit megköszönni!
Vendég

Sziasztok,

LECSO, ez fantasztikus !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira látszódott a görbéden, csak ment egyre feljebb és feljebb....!!! Állati, most nagyon örülök !!

Anyookám, én nem vagyok bújkálós zebra, most vagyok a 9. cn-on, ha jól számolom. De gyúrunk rá, elhiheted !! :lol:

Norka, Boginak jobbulást ! Szegénykém, ilyenkor lázasan.... nem túl jó.

Eszter szerencsére nem lett lázas, a füle is szépen javul, ma megyünk utoljára a Jánosba a fülészetre. Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat !

Azt álmodtam, hogy inszemináción voltam egy meddőségi centrumban.... és utána terhes lettem, és éreztem a baba mozgását a pocakomban.... ezek az álmok.... :roll: :roll:

Lafi, egyszerűen felháborító,amit az az ember megenged magának veled szemben. Nincs rá lehetőséged, hogy MOST irasd ki magad táppénzre ? Menjen a francba az ilyen, oldja meg a helyettesítést. Így, ilyen körülmények között úgysem lennél alkalmas munkára, a stressz csökkenti a munka hatékonyságát, és veszélyezteti a babát is. Beszéld rá szerintem a körzetidet, hogy írjon ki.
Érdekes, hogy Dimetnek is elsőre fura eredmények jöttek ki a Down szűrésnél, lehet, hogy az IR bezavar ebbe is...?

Legközelebb pénteken leszek, puszi mindenkinek !
zsizsik

Csak egyszó erejéig: Lafi, ez a főnök egy NŐ ???????
zsizsik

Zsizsik, kiírna a körzeti, de én nem mehetek...meg kell várnom a 3 év gyakorlatot..........ami csak szeptemberben jár le. :twisted:
Vendég

Lafim, megbeszéltük, viszem!!! :wink: :lol:

Zsizsik, akkor hajrá, nevelgesd a zebrát!!! :wink:
Ezek az álmok olyan jók tudnak lenni, hogy az embernek nincs kedve felébredni és olyan üresség tud maradni utána... De fog még tényleg mocorogni meglátod, amilyen szép görbét produkáltál Te is múlt hónapban!!!
Örülök, hogy Eszter jól van!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Itt vagyok, újra. Azért nem írtam eddig, mert nálam szinte nincs miről. Már a hőmérőmet is eldobtam, mert csak felidegeltem magam minden reggel rajta. :( Pirinek még nyoma sincs, én meg 60 c.napon túl járok. Agyaltam rajta, hogy elmenjek-e a nőgyógyászhoz meghozatni a mensit, de úgy döntöttem, megvárom, mit alkot a természet rajtam. :)
Egyébként megint fogytam; ápr. 12. (a met szedés) óta 5 kilót, ebben az évben pedig összesen 9-et. Azért látjátok, az első 4 kilóhoz kellett 4 hónap, és szenvedtem vele, mint a kutya, mettel pedig könnyedén, 2 hónap alatt lement 5. Úgyhogy szerintem jó úton járok, és haladok, csak az a fránya Pirinéni sűrűbben látogathatna..., vagy kerüljön el 9 hónapig! :D Lehet, hogy a héten tesztelek egy újat, ha nem jön meg. Bár azt szerintem érzeném, ha zebra lenne... :roll:

A lényeg, hogy megkerült a zug-zebránk, ezúton szeretnék sok szeretettel gratulálni neked, Lecsó! :D Ugye, hogy ugye? :wink: És milyen szép, erős két csík ez! :lol:
És mint tudjuk, a zebrák párban járnak, mert egyedül félnek. Úgyhogy várunk...
Egyébként meg Rambóka, én csak bámulok a megérzéseiden (vagy ez tudás???) :shock: :lol:

Csipikém, harcos amazon :wink: , azért téged is megszenvedtetnek a terheléses inzulinért! :evil: De a léngyeg, hogy sikerült elintézned, mégha magán úton is. És reméljük, hogy csütörtökön már sikerrel fogsz járni. :wink:

Anyoooka, a hőd szerintem több, mint bíztató. Várjuk a folytatást! :)

Mnikike, nagyon örülök, hogy Apud jobban van. Mihamarabbi felépülést kívánok neki!
Te pedig lassan elővehetsz egy tesztet... :roll: :wink:

Lafikám, örülök, hogy megvoltak a vizsgálatok nálad, és megnyugtatóak az eredmények. Szerintem bízhatsz nyugodtan Dr. Tűű szavaiban. :wink:
Főnököt meg kéretik magasról lex.arni, mert az ilyen ember nem érdemel mást. :evil: :evil: :evil: Próbáld a mh-en hátralévő időt valahogy nyugalomban kihúzni.

Babszika, üdvözlünk köreinkben! Szerintem jó helyre tévedtél. :wink: Majd jönnek a doki csajszik, vagy Norka, és mondanak valamit az eredményeidre.
Egyébként én is IR nélkül (csak 5 pontos glükóz-terheléses vizsgálat alapján) szedem a metet. Én endokrinológián voltam kivizsgáláson, az endos doki írta bele a zárójelentésbe a metformint, de a recepteket a háziorvosom és az üzemorvosom is kiírja (a zárójelentés alapján). :wink: :lol:

Backa, de jóóó, hogy újra itt vagy! :D A görbuszod bíztató, hogy így fent ragadt a hőd. :wink:

Kincsecske, de jó, hogy te is itt vagy újra. :) Magadról nem sokat írtal... :(

Ginuska, mennek a drukkok feléd 1000-rel.

Most pedig nekilátok dolgzani... :?

Pusszancsok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

LECSOOOOOOOOO

Húha :lol: :lol: :lol: :lol: Na, Norka után Rambókát is kinevezzük tiszteletbeli Boszinak :lol:
Gratulálok !

mesélj már, van bármilyen babás tüneted ?! Párod nem ugrott ki az ablakon örömében M :lol:

Csipi, fantasztikusan jól néz ki a hűtőtök és jó nagy ! Biztosan szeretni fogjátok, főleg az első időkben lesz "nagy szám" :)
Nagyon jól megfogalmaztad

Anyoo, jó a görbéd, mondjuk Te mindig ilyen szépségeseket produkálsz ! Még ma elkészül a progid ? Én is kíváncsi vagyok :wink:
Az enyém hőm ugrál, ma megint feljebb ment, de valószínűleg megfáztam kicsit. Majd péntekre tervezem a tesztet.

Lafi, a főnököd egy gusztustalan féreg. A helyedben, mielőtt elmész jól alátennék, szívjon csak az aljasságáért. Ilyenkor elgondolkozok, hogyan lehet ennyi gonoszság az emberek szívében.. :roll:
Már csak másfél hét, utána szabi és meglátod napról napra könnyebb lesz. Sajnálom nagyon, hogy kikészít !!!
A negatív eredményednek örülök !!

Babszika, üdv közöttünk ! Nem hőmérőzöl véletlenül ? A progid alapján sajnos nem volt pé-d ebben a hónapban.
Ahogy a lányok is írtál, éhgyomri és terheléses vércukor és inzulin vizsgálat is kell ! Ha van beutalód, akkor pl. a János Kh-ban elvégzik ezeket (látom budapesti vagy)

Hát tényleg hihetetlen ez a Zug-Zebra :lol: Már nem tudom hányszor néztem meg ... !!!!!

mniki

Sziasztok!

Lecso!!!
Ez aztán nem semmi lett amit van!!! :D
Hamarosan lesz/nek zebrapárod/párjaid ahogy elnézem!!! :D

Kincs!
Jól vagyok, mostanában nincs már hányingerem. :)
Hihetetlen, h tényleg mennyire rohan az idő.

Kép
lara26

Sziasztok Lányok!

Lecsó: Hát egy hatalmas gratulát küldök most Neked!!! Nagyon örülök, hogy sikerült, már nagyon megérdemeltétek! Tényleg: Párocskád hogy reagált? Gondolom nagyon boldog volt :D

Rambóka: Te egy boszi vagy, vagy jósnő :D Ilyen megérzésekkel...
Kinél van a másik zebra?

Lafi: Azt hittem pasi a főnököd, de hogy nő az csak még gusztustalanabbá teszi azt, ahogy reagált. Kíváncsi vagyok, hogy van-e már gyereke...

Babszika: Ha tényleg budapesti vagy, akkor én tudok neked adni egy nőgyógyász elérhetőséget. Ő felírja a metet, ha kéred, de csak akkor ha a pcos igazolt. Már pedig nálad az eredmények láttán arra lehet következtetni. Ez a doki SZTK-s, lehet menni hozzá bátran és rövid idő alatt tud fogadni. Mindössze a 300Ft-os vízitdíjat kell fizetni... Ja, van esetleg UH képed is? Írj pü-t, ha kell a doki száma...

Nagyon kíváncsi vagyok ki fog előrukkolni a második két csíkos teszttel, vannak várományosok ;)

No, én el dolgozni, sok a meló még mindig :(

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?