Sziasztok !
Tényleg kitört a nyári uborkaszezon, de remélem én kicsit gyakrabban jövök
Csipi, ügyes vagy, hogy már az emelt adagot szedheted, azért a zebrát ne kerüld el
Apple, nekem volt röntgenes és UH-s petevezető átjárhatóságim. A röntgenes nagyon fájt, a másik teljesen kibírható (enyhe mensis görcs). Egyik sem tartott 10 percnél tovább (előkészítéssel együtt) és egy kis pihi után a röntgenesnél mehettem haza, az UH-s után pedig azonnal.
Okr, gratulálok a kiscsajszihoz
, örülök, hogy minden OK veletek, ez a legfontosabb !!
Norka, hogy vagy, a csokizabálás elmúlt, vagy fokozódott ?
Zsizsik, Eszternek jobbulást és hétvégére nagy-nagy cuppanós puszi
Mamint, lehet, hogy 1 hét alatt nem fejti ki a hatást az emelés, de ne feledd te már szeded egy ideje
Szóval a lényeg a fokozatos javulás ! Sajnálom, hogy nem jössz Zsizsikékhez !
Rambóka
tegnap én is "gyakoroltam" egy sütit, de miután elkészült úgy döntöttem hát ez az, amivel nem fogom égetni magam. Pedig régen imádtam és tudtam
sütni. De vajon akkor hova tűnt ez a képességem ?!
Anyooka, mikor mész progi mérésre ? Kíváncsi vagyok az eredményre !!!!
Backa
olyan jó, hogy bejelentkeztél !Gyere most már gyakrabban és majd a zebrádat is előcsalogatjuk
Lányok, én nagyon boldog vagyok, apukám 12 nap kóma után felébredt, a hétvégén már teljesen tudatánál volt. Persze ebből még messzemenő következtetést nem lehet levonni, legyen annyi elég, hogy a dokija azt mondta, pályafutása alatt apu az egyetlen, aki "visszajött". Bízunk, de nagyon.
Még valami. Ma meglett a helicobakter kilégzéses tesztem eredménye, sajnos pozitív. A gastroenterológián azt mondták, ha nincs fekély, panasz, stb. nem szükséges kezelni.
Az immunológusom szerint van összefüggés a vetélés és a pozitív helicobakter eredmény között, a gastero doki szerint nincs.
Mondjuk a teszt nem sokkal a gyomorfájásos nyavajám után készült, lehet meg kéne ismételtetni mielőtt kérem az antibiotikumos kezelést.
Vagy a szervezet képes legyőzni ezt gyógyszer nélkül ???
Na és végül dobok egy görbét is.