Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok! Bejelentkeztem a MMC-be, de csak a Breyer Helga drnő tud fogadni. kedden mennék. leleteimet telefonon kérdeztem meg: FSH , lh, prolaktin, progeszteron östradiol és tsh vannak. A többi nincs. mit vigyek még, mire készüljek? Mit tudtok a drnőről? A tű doki csak szept.-ben tudott volna fogadni- illetve lehet, hogy ez előlrébb kerülét volna, de minél hamarabb el akarom kezdeni a metet.
Monácska!, azt mondtad, jöjjek bármikor, hát jövök és kérdezek. A dokim, akit nagytudású szakembernek tartok nem zárkózott el az endokrinológiai kivizsgálástól, de a mettől félt mint a tűztől.
ja, a lombik-próbálkozásról annyit, hogy 4. re indultunk volna, és hiába nyomta belém annak többszörösét, amire eddig reagáltam- sőt túlreagáltam, két db tüsző éret meg. leszívta, de nem osztódtak, úgyhogy, ez van. Az a helyzet, hogy amúgy a 3. lombikra lett egy lányunk és akkor nem szedtem semmilyen "rásegítőt", "csak "a hormonok jöttek ezerrel.
A hcg-t 13-án kaptam, a leszívás 15-én volt, sztem a mensi most megjöbn rá 15 napra. Kérlek Benneteket, aki tud, jó tanáccsal segítsen, hogy mit csináljak?
Vendég

Sziasztok kedveskéim!

Monácska! Grat a mensihez, és majd írok neked "eszementeszemeszt".... : :)

Mnikikém!- :cry:
Apukádnak minden jót kívánok!

Ginuska!
Stimura fel! egy kalappal.......

És mindenkinek minden jót kívánok......még ha nem is név szerint...... :wink:

Rólam(kis önző módon )
1. Otthon minden rendben ( le is kopogom: kop-kop-kop)
2. Nagyon sokat dolgozom, alig jut időm rátok :cry: :cry: :cry:
3. Tegnap voltam Tűű dokinál :lol: :lol: :lol:
Meforal 3*500mg-ra emelve, diéta, mozgás......miegymás és 3 hónap múlva kontrol! És 6 hónapig nem ártana elkerülnöm a zebrát ( magas vetélési arány ) :wink:
Szóval örülök, és jól vagyok, és minden rendben!!!!!!

Lafika!
Javítod majd a táblában a meforalomat 3*500mg-ra

Pusza

Ja! és üdv azoknak is akiknek még nem löktem a sódert :lol: :lol:
csipi78

Sziasztok!

Vihar itt iszonyú volt, fényképezni nem tudtam... Hihetetlen volt a szél, a kertben a kis fa mellől a karót simán kitörte, mi itt a földszinten gyűjtögettük az emeleti gyerekek erkélyen hagyott játékait...

Csakegy, ez nagyon durva volt a dokinőtől! :shock:

Rambóka, nagyon jó az a kép!

Lafim, mi újság?!

Én kaptam a fertitől szép piros vonalat, de ez a görbém meg sem közelíti a múlt havit... :( Jövő héten elmegyek progit nézetni...

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Good morning, sunshine! :)

Pandúrka, anno én is kérdeztem ezt, hogy mennyi idő kell metforminnal a teherbeeséshez. Norka akkor ezt válaszolta nekem (idézem):
"A tapasztalat: általában az 5.betöltött metforminos hónap a babás. Ez egy nagy átlag. Van egy elég nagy szórás, sokaknak szinte azonnal sikerül (1-2.hónap) illetve elég későn (1 év után). Nincs egyértelmű tapasztalat, hogy a dundiknak (akik nagyon IR-esek) később jön a baba, mert nem látszik igaznak. De a terhességük instabilabb lehet sajnos, ezért javasoljuk előtte a fogyást.
A legtöbben teljesen spontán babásodnak, de nem kevesen, akik nem reagáltak korábban Clostyra, azzal lettek terhesek időzített együttléttel (mint én is). Hormonra soha nincsen szükség. Legalábbis az eddigi tapasztalat ezt mutatta. Ha valaki vmilyen okból kifolyólag már lombikozott vagy inszemezett, azt is segítette a metformin elég gyorsan."

Monácska kedves! Nagyon kellemes nyaralást, kikapcsolódást kívánok nektek! Engedd el a gondokat, lazíts, és izé... hátha...! :wink:

Apple, én januárban voltam HSG-n, szintén röntgenesen. Nekem már előtte nap be kellett (volna) feküdnöm, de saját felelősségre otthon aludhattam. Így reggel 7-re mentem vissza. Kaptam ágyat, de nem feküdtem le, hanem csak közvetlenül a beavatkozás előtt öltöztem át hálóruciba. Az egész nem tartott tovább 10 percnél. A vizsgálóba még "lábon" mentem, de utána már beteghordó hurcibált a tolóágyra, meg a szobába is ő vitt be. Feküdni kellett 1-2 órát, aztán lehetett haza menni. Egyébként jól is esett a fekvés, mert erős mensi-szerű görcseim voltak. Egyébként nekem az egészben csak a méhszáj-nyitás volt fájdalmas, a többi inkább csak kellemetlen. De túlélhető, simán! :lol: :wink:

Csakegy, ez megdöbbentett, amit írtál. Orvosnő, és ilyet mond?! :evil: Áááá, hanyadik században is élünk??? :twisted:

Rambóka, gyönyörű fényképet csináltál, már megint! :) A múltkori is az volt. :wink:

Babóca, PCOS-ügyben ne hallgass a nődokidra! Én anno annyit mondtam neki, mielőtt elkezdett volna Clostival stimulálni, hogy megpróbálnám a metformint előtte. Erre azt felelte, hogy "dehát az cukorbetegségre való gyógyszer!". De mivel látta, hogy elszánt vagyok, megírta a beutalót az endokrinológiára. :wink:
Ettől függetlenül ha babás leszek, ehhez a nőgyogyimhoz fogok visszamenni, mert ő is tényleg nagytudású! :) De nekik nem is feladatuk, hogy értsenek a PCOS-hez, hiszen ez elsősorban belgyógyászati (endokrin) betegség. :)

Csipikém, nagyon örülök, hogy minden rendben veled és jól vagy! :D

Anyoooka, szerintem nem olyan csúnya ez a görbe, sőőőt! :wink:

Velem még mindig semmi piri terén, hőm 36,45. :( Ejnye-bejnye. :)

Pussztok!

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok Lányok!

Szeretném a véleményeteket kérni, mert most elég bizonytalan vagyok.
Ráadásul,hogy Gyedet kapják legkésőbb szept 20.-ig teherbe kellene esnem(hosszú bonyolult, közalkalmazotti jogviszonyom megszűnik, lényeg férjem érti,ő jogász)
Meg amúgy is szeretnénk már nagyon, egyébként 26 éves vagyok, egyszer már voltam terhes.
Végigjártunk minden vizsgálatot, nem próbálkozunk túl régen, volt laparoscópiám, 3.és 21. hormon vizsgálatom.
Férjem sperma eredménye kiváló.
Mindkét petevezeték átjárható, műtét azért volt PCO gyanús voltam, de végülis nem voltak ciszták.
Szóval eddig a jó része.

Probléma: jelenleg a 48 napon vagyok, szóval maratoni ciklus, UH alapján nem terhes, igaz 36 napon nézte az orvos.
3.napi hormon eredmények
:
LH 12,4
FSH 6,9
Progreszteron 2,5
Tesztoszteron 2,93
Prolactin 17

Ez az LH FSH arány Pco gyanú és magas a tesztoszteron.

21.napon ösztradiol 135 ez meg ugye alacsony nagyon.

Ciklusaim általában 33-38 naposak, évente egy maratoni befut, most éppen abban vagyok.

Egyébként más PCO tünet nincs, magas vékony vagyok, bőr és egyéb probléma nincs.(173 cm/57 kg)

Orvosom szerint is a hormonokkal van a probléma, nincs peteérés.
Most kb. mi vár rám, mik a reális esélyeim egy teherbe esésre.?
Gyógyszer és injekciós kezelés esetén , milyen esélyek vannak?

Tudom ,hogy ezekre így nehéz válaszolni ,de az általános tapasztalatokból talán tudok segíteni:))

KÖSZI:)

Vanda
k.vanda

Vanda, ez tuti PCO, mert megvan a hiperandrogenizmusod és a ciklusrendetlenséged. A petefészkek UH képéről nem sokat mondtál, jó, megnézték laparral, az a baj, hogy ennek megítélése általában elég összevissza történik, mi PCO-s petefészek, mi nem az. De már önmagában erősen felveti a gyanút, vszont nem biztos a PCOS, már is lehet, pl. a TSH-dat meg sem nézték.

Csak halkan súgom, hogy a gyerekáldás általában nem érkezik megrendelésre, határidővel, csak hatalmas görcsösség lesz belőle. Nagyon nem jó stratégia. :( Kivizsgálás kellene és rendes kezelés. Nem félsz attól, hogy esetleg ha gyorsan teherbe is esel, mert injekciókat kapsz stb, elvetélsz a rossz hormonháztartásod miatt? sajnos igencsak benne van a pakliban.
Vendég

Petefészek UH képe PCO-t valószínűsített, kis cisztákat láttak.(2-3 darabot)
Ezután volt a lapar, ami megállapította, hogy nem ciszták, csak tüszők amivel nem tudom mi van...
Orvosom maga elárulta, hogy lapar előtt rosszabbra számított.
Ezért végülis nem csináltak semmit, csak köldöknél lett pici vágás és csak benéztek.
Igen félek a vetéléstől, tudom ennek így nagy a kockázata.
Igazad van ez így megrendelésre nem megy, de sajnos a GYED is nagyon fontos.
persze messze nem ez a lényeg..
k.vanda

Sziasztok!

Ismét egy szép fotó a természet szépségéről. :) Köszönjük. Nagyon szupi lett. Hozzánk Békásra asszem fél 8 körül ért a vihar, 8 körül felébredt párom, mert a szél csapkodta a redőnyöket, majd közölte, hogy megy az erkélyre vihart nézni. :shock: Mondom, ahogy akarod, csak kapaszkodj :lol:

Csakegy: Döbbenten olvastam, amit a dokid mondott... Istenem, mintha a középkorban lennénk. Eret nem akart vágni? Hihetetlen...

Pandurka: Na, tessék félrevezettelek jól, nem volt szándékos... Bocsi...

Anyoooka: Legalább kaptál piros vonalat a fertitől. Én még mindig nem, pedig már 12 napja fent van a hőm szépen :shock:

Lafi: Most már tényleg küldöm azt a pü-t. ;)

Puszi Mindenkinek, lehet pihegni egy kicsit, úgy tűnik ma nem lesz olyan nagyon meleg, mint mostanában volt. Reméljük, tényleg így lesz.

Kép

Kép
bettica

Tükörvíz, Norka, köszönöm! Én sajnos a nagyon dundi kategóriába tartozom :(, lehet, hogy ezért is tart tovább. Most épp fogyó tendenciát mutatok, dolgozom is rajta keményen. Sajnos, a cukrom nagyon magas, ezen is segíteni kell, de azt mondta Tűű doki, nem baj, nyugodtan teherbe eshetek :)
pandur

Bettica, azért lehet, mégis neked van igazad, és persze mindenképp jobb, ha nincs súlyfelesleg, nem csak a baba szempontjából. Koleszterin, szív, izületek... Szóval asszem mindenképp igyekszem visszatornázni magam "normálisba".
pandur

Sziasztok! Csak röviden: Nincs zebra a birtokomban! :)
Egyszerűen csak késik. Ebben teljesen biztos vagyok! ;)
Tegnap már azt hittem végre megjön, de sajnos mégse.
Ettől függetlenül lehet, hogy tegnap indult az új ciklus. Pé nélküli ciklus után nem lepne meg, ha a mensi csak egy ici pici méhnyh lenne.

Este jövök még vissza! Megpróbálok rendesen átolvasni mindent! És válaszolgatni! :oops:
Puszi

Kép
mamint

Sziasztok!

Felraknám a görbém ha nem bánjátok?!

Kép

Ma reggeltől szúrkál a bal petefészkem.Szerintetek mit jelenthet?Lehet,hogy nem is volt a zöld csík pé?Lehet,hogy csak most lesz?
A ciklus 15.-16. napján már szúrkált így a p.fészkem és nyák is volt.Most nem mondanám,hogy van nyák.
Pedig én várom már a mensit,remélem hétfő körül meg is jön.
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Elegem van a mérécskélésből!
Nézzétek!

Kép

:evil: :evil: :evil: !!!!!

A ciklus.hu-n a mai naptól új ciklust kezdett,csak 40 napos ciklust tárol,a felette levőt automatikusan úlnak veszi.Na mindegy.Beírtam a fertire,és ez lett.
Szóval a másik csak ámított!!!!!!!!!
Amíg beírtam 2-szer is adott szaggatott csíkot.(de úgy el is tünt)!
:cry: :cry: :cry: !Ez van!

Kép

Kép
lecso

Kedves Lecso!

Ez vagy globális felmelegedés v. a fene tudja!
Teszteltél mostanában?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Szia Rambóka!
Nem teszteltem,nem láttam értelmét!Várom a menszit,semmi tünet,hogy esetleg a baba ott lenne.A mellem a héten elkezdett fájni jobban mint eddig(mivel nekem égész hónapban fáj egy picit),de szerintem csak a menszi előjele.Épp ideje lenne már így a 42 nap környékén.

Kép

Kép
lecso

Hát én 2 nap múlva tuti tesztelnék, mert addigra már elég ideje lesz fenn a hőd, és a ciklus első fele és a 2. fele közt van 3 tizednyi különbség!

rambóka

Csajok! Képzeljétek, 2 napja zabálnom kell! Segítség! :shock: Ez lehet máris PMS tünet pé után egy héttel? Ez engem valami olyasmire emlékeztet, mint amikor gimis voltam és mensi előtt 2 napig folyamatosan ettem mindig. Lehet, hogy rövidebb lesz a luteális fázisom és hamarabb megjön?

Bakker, olyan vagyok mint egy idióta... hülyeségeken parázok, tudom, de a testem eddig nem működött normálisan évek óta, így nem értem a jelzéseit. :roll:
Vendég

Rambóka!
Szerinted akkor még is volt pé-m?

Kép

Kép
lecso

Norka
Na nekem is PMS tüneteim voltak p.é után,most,hogy babás lettem Kép

Mamint
:(

KépKép

KépKép
okr

Tükör, köszönöm! Nálad rendben találtak mindent?

Mindenkinek kellemes pihenést és hűs vasárnapot kívánok :!:

Kép
apple

Sziasztok,

látom, kezdődik a nyári uborkaszezon.... alig vagyunk... :cry: :cry:

Okr, GRATULÁLOK !! Most látom a tickereden, hogy kislány lesz !! Jaj de irigyellek !! :lol: :lol: :lol: Jó egészséget !

Lecso, nem semmi ez a görbe, de Rambókának igaza van, folyamatos emelkedés látható, a ciklus első és második része között bizony van különbség. A cickóid attól is fájhatnak folyamatosan, hogy magas az ösztogén szinted.

Norka, szerintem egy teljesen normális lefolyású ciklus vége felé tartasz, amikor a PMS is bejátszik. Kicsit tényleg furcsa, amikor az ember elkezd működni, és nem érti ..... :wink: Majd a következő ciklus végén, amikor megint ugyanezek a dolgok lejátszódnak, már el fogod hinni, hogy működsz !

Tegnap délután volt Eszter zsúrja, az ovis társakat hívtuk meg egy kerti partira, medencézéssel. Jól sikerült nagyon, de mire elment az utolsó vendég is, hulla lettem/tünk. Most viszont mindjárt indulunk a János kórház fülészeti ügyeletére, mert Eszter az egy hét úszótábor alatt úgyl átszik, valamit összeszedett, fáj a füle... :cry: Remélem, semmi komoly.

Szép napot mindenkinek!
zsizsik

Sziasztok!

Zsizsik: Jobbulást a lánynak!

Okr: Dorottya? Igazán szép név. Nagyon jó választás. Én is irigyellek, akárcsak a többiek. Lassan már a felénél jársz, hogy szalad az idő :roll:

Na, vége a maratoni ciklusomnak... Kíváncsi vagyok, ez most meddig fog tartani. Nem hazudtolta meg magát vér néni: görcsölök, mint a fene.

Majd jövök még. MA úgy sem fogok semmit csinálni, időm lesz :(

Pussza

Kép

Kép
bettica

Zsizsik!

Valszeg külső hallójárat gyulladás lesz! Felázik a hallójárat bőre a sok uszástól és befertőződik bacival. Nagyon tud fájni!!!!! Szegényke!!!!! :cry:

Norka!

Ne haragudj, de én annyira jót mosolyogtam! :lol:
Zabálásból ilyen messzemenő következtetést levonni! :lol:
Annakidején a barátnőmmel megegyeztünk cukrászdázás közben, h. nekünk PRE-, INTER-, ÉS POSTMENSTRUÁCIÓS csokizabálási rohamaink vannak! :wink:

rambóka

Sziasztok!

Baboca, Vanda nektek külön üdv!

Gina! Így van! Csak pihizz!

Csakegy, nem semmi az az orvos!

Csipi! Szuper! Ez a pár hónap pedig gyorsan elrepül!

Anyoooo, várom a teszt eredményt!

Tükörvíz, mivel nem igazán vagyok most képben, nem emlékszem, volt pé, ebben a cikluban? Mert a törettlen felfelé ívelő hő nagyon bíztató! Az nem jelent semmit, hogy maratoni a cilus! Lehet abból még baba!

Lecso! Pf szurkálás jó jel! A ferty is tévedhet, és a hőmérő is! Ne keseredje el! :)

Norka! Olyan jó, hogy "működsz"!

Zsizsik! Én már több, mint hat hónapja rendeződöm. ;) És még most se mondhatom, hogy teljesen érteném a jeleket. Most is úgy voltam, h tuti nem volt pé, de úgynéz ki a 28. napon lehet, hogy mégis. Ezt már párszor eljátszotta!
Ha tényleg így van, nem tudom, hogy 2 hét után átvállalta-e a jobb pf-m a "rossztól" a pé-t, vagy pedig a "rossz" gondolta meg magát, és végre jól működött...? Végülis emeltem végre! Azaz sikerült az emelés, most jól bírom a 2000.mg-t. De 1 hét alatt csak nem fejti ki a hatását a met! Vagy igen???
Eszternek jobbulást!

Okr, gratula a pici lányhoz! Olvastam, hogy minden rendben volt! És rendben is lesz! :)

Rambóka, te a fül-orr-gégészethez is értesz??? :) :shock:
Ó, a permanenscsokizabáslási szindróma nálam is fennáll! :D
És a pici felhős kép nagyon bejött!

Ez a hét megint nagyon kemény lesz, és sajnos 7-én se tudok menni. :(

Kellemes hetet kívánok!

Kép
mamint

Na ne máááááá'!!!! :(

Te se jössz???? :cry:

Ki jön????
Pedig ma direkt begyakoroltam a sütit! Készüljetek!!!!!! :twisted:

rambóka

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!
A hőm esik,jobb oldalt a derekam nyilalgat,ebből ma vagy holnap piroska lesz szerintem.Ez van!Majd talán a köv hónapban!

Kép

Sziasztok!Jó napot mindenkinek.

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Okr, gratulálok a kislányhoz! ÉS örülök hogy minden rendben van! Az álmodat olvasva lúdbőrözött a hátam! Annyira érdekesek ezek a dolgok!

Zsizsik, Eszternek jobbulást! Mit mondtak a fülészeten?

Lafim, hogy vagy?

Kandika?! Kavics?! Bee?! Ginuska?!

Mamint, mensid beindult? Nálam ne várj most tesztet ebben a hónapban!

Hőm nagyon ramaty, tuti nem volt normális pé! Bal oldalamon növesztettem egy cisztát szerintem, napok óta érzem azt a jellegzetes feszítő érzést. UH-n is a bal petefészkem volt a csúnyább... Szerdán nézetek progit, ha sikerül és akkor talán okosabb leszek. Július 24-én pedig megyek Tűűhöz!

Mutatok egy görbét

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok! :D

Csak egy gyors életjel! :D
Még a héten dolgozom, aztán jövök ám! Azért olvasok és nagyjából képben vagyok, de az íráshoz nincs erőm. Így év végére kipurcanok és amúgyis ezerrel zajlik az élet!

Különben velem minden szuper, nagyon jól vagyok, de a zug-zebra sajna nem az enyém! :lol: Nem is tudnék ekkora állatot rejtegetni a mi lakásunkban! :lol:
Persze rajta vagyunk az ügyön! (Igaz lombikot-dokit-hormont nem tervezek mostanság - kissé besokalltam :roll: )

Szóval jövök ám majd! Addig is puszi Nektek!
HIÁNYOZTOK! :)

Kép Kép
backa

Sziasztok !

Tényleg kitört a nyári uborkaszezon, de remélem én kicsit gyakrabban jövök :wink:

Csipi, ügyes vagy, hogy már az emelt adagot szedheted, azért a zebrát ne kerüld el :wink: :lol:

Apple, nekem volt röntgenes és UH-s petevezető átjárhatóságim. A röntgenes nagyon fájt, a másik teljesen kibírható (enyhe mensis görcs). Egyik sem tartott 10 percnél tovább (előkészítéssel együtt) és egy kis pihi után a röntgenesnél mehettem haza, az UH-s után pedig azonnal.

Okr, gratulálok a kiscsajszihoz :lol: , örülök, hogy minden OK veletek, ez a legfontosabb !!

Norka, hogy vagy, a csokizabálás elmúlt, vagy fokozódott ?

Zsizsik, Eszternek jobbulást és hétvégére nagy-nagy cuppanós puszi :lol: :lol: :lol:

Mamint, lehet, hogy 1 hét alatt nem fejti ki a hatást az emelés, de ne feledd te már szeded egy ideje :wink: Szóval a lényeg a fokozatos javulás ! Sajnálom, hogy nem jössz Zsizsikékhez !

Rambóka :D tegnap én is "gyakoroltam" egy sütit, de miután elkészült úgy döntöttem hát ez az, amivel nem fogom égetni magam. Pedig régen imádtam és tudtam :twisted: sütni. De vajon akkor hova tűnt ez a képességem ?! :mrgreen:

Anyooka, mikor mész progi mérésre ? Kíváncsi vagyok az eredményre !!!!

Backa :lol: olyan jó, hogy bejelentkeztél !Gyere most már gyakrabban és majd a zebrádat is előcsalogatjuk :lol:

Lányok, én nagyon boldog vagyok, apukám 12 nap kóma után felébredt, a hétvégén már teljesen tudatánál volt. Persze ebből még messzemenő következtetést nem lehet levonni, legyen annyi elég, hogy a dokija azt mondta, pályafutása alatt apu az egyetlen, aki "visszajött". Bízunk, de nagyon.

Még valami. Ma meglett a helicobakter kilégzéses tesztem eredménye, sajnos pozitív. A gastroenterológián azt mondták, ha nincs fekély, panasz, stb. nem szükséges kezelni.
Az immunológusom szerint van összefüggés a vetélés és a pozitív helicobakter eredmény között, a gastero doki szerint nincs. :x

Mondjuk a teszt nem sokkal a gyomorfájásos nyavajám után készült, lehet meg kéne ismételtetni mielőtt kérem az antibiotikumos kezelést.

Vagy a szervezet képes legyőzni ezt gyógyszer nélkül ???

Na és végül dobok egy görbét is.
Kép

mniki

Mniki, örülök, hogy jobban van az apukád!És hogy felébredt, ez nagy teljesítmény!
Nagyon reménykeltő ez a görbe, pláne így drilling után!

Backa, de jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!!

Anyóm, megvagyok........tegnap a Budai várban kisétáltuk magunkat meg zabbantottam finom fagyit is..........de mekkorát változott a világ, már szinte mindenért pénzt kértek a várban....... :twisted: ja és voltunk a vár alatti labirintusban is.
Szerdán remélem mostmár tali.......... :wink:

Mamint, sztem egy emelés néha tud dobni a dolgokon (nekem az emelés után rögtön pé lett, ami addig nem volt)

Magamról egy kicsit:
Hát van egy-két gáz....Migrén a múlt héten 3 napig!!!!!!!!Kész voltam lelkileg és testileg.Aztán nem engednek nyaralni, összevesztem a főnökömmel emiatt és üvöltöztünk egymással, de végül 1 HÉTRE elengedett júl 5-10-ig.Fantasztikus. Holnap jelentem be neki, most már nem halogatom, hátha attól megenyhül.
Aztán voltam szerdán MM-ben terhelésesen. És elszomorító:
terheléses cukor 8,9 az inzulin meg 180!!!!!!!!!(bár éhgyomri javult, de a terheléses......... :twisted: )Aztán holnap megyek Tűű dokihoz, mától meg diéta.........kb azt sem tudom,hogy kezdjek neki, mindegy.

Szerintetek van össszefüggés a 2*1 duphaston szedése és az inzulin, cukor iszonyítos emelkedése között?????????
Cukor nekem tök normális volt, inzulint meg már leküzdöttem 116-ra........
nem értem.

ja és megint fogytam :shock:

És végül, ma megyek kombinált tesztre. Végül nem integráltra, mert az Istenhegyi klinikán ezt ajánlották inkább.
Vendég

Nikike, nagyon örülök, hogy apud jobban van !! A kómából kijönni azt hiszem nem semmi teljesítmény, látszik, hogy élni akar !! Remélem, most már minden másképp lesz ....!
A görbéd szerintem szuper, mégis van pé akkor a műtét után is, ez nagyon jó ! És végül is még bármi is lehet a görbe alapján....

Lafika, nagyon magas ez a rohadt cukor....de Tűű doki biztos, hogy rendbe tesz majd, legalábbis megmondja, hogy mit csinálj, hogy ne romoljanak tovább az értékek. Tuti, hogy végig kell diétáznod a terhességet, de ebben Andi fog tudni segíteni. Gondolom, mindenre készen állsz, csak a babó rendben legyen, igaz ?

Backa, te is hiányzol ám nekünk !!! :lol: :lol: Jó, hogy jelentkeztél !

Anyoo, nem olyan rossz ez a görbe, várd ki a végét. Lehet ez még felfelé menős is !

Rambóka, igazad volt, Eszternek hallójárat gyulladása van, kapott gyógykenőcsöt,amit a doki bácsi egy vékony csíkra felkent, és betömködte a fülébe. Ez picit fájt neki, viszont a mai kontrollon már nagyon sírt, kicserélték neki a csíkot, és állítólag sokkal jobban fájt, mint tegnap.... :cry: :cry: :cry: annyira sírt, nem vagyok én ehhez hozzászokva, soha nem beteg az én kicsikém, most a lelkem romokban, ráadásul anyám vitte el, nekem dolgoznom kell. Holnap már én viszem a kontrollra, nem tudom, meddig kell még hordani... úszás persze leállítva.

Lányok, végül is akkor hányan leszünk július 7-én ? :roll:
zsizsik

Zsizsik, átérzem, szegény leányzód érzéseit.......énnekem minden egyes nyáron ez volt, menetrendszerűen. Annyira sajnálom szegényt, és tudom, mennyire rohadtul fáj. Emlékszem rá :twisted:
De hidd el, ezekkel a kenceficékkel gyorsan gyógyul és reméljük nem jön elő többet!!!!!!!
Vendég

Köszönöm Dorottya nevében is a gratuka!!!!

mniki
Ez a görbe..... :D :D ,de nem szólom el magam,nem én! Kép
Örülök,hogy apukád a gyógyulás útjára lépett!

Lafi
Én meg másfél hét alatt 1 kg híztam :x :shock: .A sok szülinapi tortaszelet a fagyasztóból :evil: Pedig a dokim folyton rákérdez a diétára.Most ég a képem!
Cukrod tényleg magas,inzulinhoz meg nem értek.Remélem diétával sikerül levinni.

Zsizsik
Jobbulást a kislányodnak!

Ne haragudjatok,de most ennyi telik. :oops: Rohanok,nehogy odaégjen ahusi.(a rizs már kicsit puhább lett így is a kelleténél)
Aztán még tanulok,mert csütörtökön anatómia vizsga,és így vagyok még sok tétellel: Kép Kép

KépKép

KépKép
okr

Zsizsik, én ott leszek a bulin :lol:
Sajnos Lafihoz hasonlóan nekem is rendszeres bérletem volt a fülészetre, többször fel is szúrták :?

Meglátod Eszter hamarosan ugyanolyan vidám kislány lesz, mint korábban !!!

Okr, kitartás, most már nincs sok hátra a vizsgákból és utána csak magatokra kell koncentrálni. Gyönyörűséges a fénykép, amit felraktál a másik topikra !!!!

Lafi, én úgy tudom, hogy minden progi rontja az IR-t ! De ne legyél nagyon elkeseredve, egy jól beállított diéta csodákra képes, meg fogjátok oldani és nem kell majd inzulin (végülis ez a lényeg, igaz ?)
Lehet meséltem már neked arról a lombikos ismerősömről, aki szintén súlyproblémákkal küzdött és a diétával fantasztikus módon kordában tudták tartani a cukrát . Meglátod Tűű doki segíteni fog !

Remélem a főnököd legalább visszavesz egy kicsit, amikor megtudja a babát :wink:

mniki

Helló Lányok!

Ahogy olvastalak benneteket kedvem támadt írni. :P

Mniki apud ébredésének nagyon örülök,és a legjobbakat kívánom továbbra is!
Vannak csodák!
Görbéd mutatós :wink:

Norka működünk működünk,tessék elhinni ,vagy könnyebb mondani :lol:
Egyébként a ciklus első felében néha alig eszek aztán pé után zabálok én is.. :roll:
Hányadik dpo-n jársz?

Okr itt is gratulálok a jó eredményekhez, a Dorottya név nekünk is befutó a jelentése miatt,bár minden gyermek AJÁNDÉK mi igazán tudjuk.
Vizsgádhoz nagy kalappal!

Rambóka Gergő képei óriásiak ,a férjemmel szoktuk csodálni a másik topik képeit,nagyon élvezi a párom, pedig a gyerkőcök eddig nem igazán kötötték le de a pcos csöppségek levették a lábáról! (mondtam neki ha a talira elvisz élőben láthatja őket) :lol:

Csakegy Lilla is édes,és már egészen nagy leányzó!

Zsizsik drága Eszternek gyógyulást!
A talira én is készülök (sütiket próbálgatok,diétának lőttek. Pogit is sütnék ha tudnék..) bár még nem dőlt el,hogy tudunk e menni, próbálok időben szólni.

Lafi részvétem a főnököd miatt,sokáig kell még dolgoznod??
Reméljük ha megtudja a jó hírt rendesebb lesz.
Vizsgálathoz sok sikert!
A diéta meghozza az eredményt és javulni fog a cukrod,kitartást.

Szia Backa!!
A zug-zebra nagyon tetszett,nálunk lenne mit legelnie, sőt egy egész topiknyit tartanék,jöhetnétek válogatni.

Anyoo ne tessék temetni még ezt a ciklust!!

Lecso azért egy 50nap alatti ciklus sem rossz pcosoktól!
Én most taposom metformin óta a 11.ciklusom,egész életemben nem volt ennyi,csuda jó

Bettica sok sikert a mostani ciklushoz!

Apple olyan szép a vonalzód,azt hiszem én is gyártok egyet.
Hogy vagy? Ebben a hónapban lesznek a vizsgálataid? Drukkk!
Ja nekem röntgenes volt a HSG-m ,teljesen kibírható,bár a doki nem mondta, hogy egész nap kórházban kell dekkolnom, ezért kicsit meglepődtem mikor felvettek az osztályra (papíron két napot feküdtem benn)de a férjem velem volt.

Tükörvíz?Pandur??Többiek?? Rejo hol van???? Ella??Krumplispogi?? Kandi?? Kavics??

VILMOS babáknak boldog névnapot!!

Két oldalt olvastam vissza,aki kimaradt elnézést! Fotóztam nektek virágot, még szebb lesz de gondoltam megmutatom

Kép
Vendég

Sziasztok csajszikák!

Okr!
nagyon szép neve lesz kislányodnak :) :)

Mamint!
Pár hónap fél lábbal is kibirható, de legalább tudok valami konkrétat, addig is másra öszpontosítok :wink: :wink:

zsizsik!
Esztikédnek mielőbbi gyógyulást!

Mnikike!
Ez fantasztikusan jó hír! Apukádnak nagyon erős szervezete van! Most az a legfontosabb, hogy ott legyetek mellette, és sok-sok erőt adjatok neki!

Holnap reggel megyek önköltséges terheléses inzulinra+cukorra! Már előre készülök a harcra!!!! ) tudjátok: gyúrok vazzzzeeee :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusszancs

Ja! és új nagyon-nagy hűtőt kapok apától!!!!! Pénteken hozzák!!!!
csipi78

Sziasztok!

Mniki!

Mi történt apukáddal? :shock: (már, ha publikus :oops: )
Jobbulást kívánok neki! Nektek meg sok erőt, h. segíthessétek!

Helicobaci nem döglik ki magától, szerintem felesleges megismételtetni! Gasztromókus mire vár, h. fekélyed legyen????? :evil:
Szerintem inkább kezeltesd ki, pláne, ha az immunmókus is azt mondja!!!!!!!!

Zsizsik!

Már egy ideje a gyerek miatt fülzsír ügyben guglizok, úgyhogy pillanatnyilag fül-ügyben otthon vagyok! :lol:
Kérdezzetek rá a fülésznél, h. mit lehet csinálni megelőzésképpen!
Én 2 lehetőséget olvastam, az egyik, h. minden uszás előtt babaolajat cseppentessz a fülébe, ami bevonatot képez a bőrön és így az nem ázik fel, a másik - de azt inkább sorozatos fülfelszúrásoknál ajánlották - az egyedileg elkészített szilikon füldugó, ami vízmentesen zár. Azt hiszem fülész írhatja fel.

Anyoooka!

Nem olyan borzalmas ez a görbe! Szerintem nem cisztát növesztessz!

Backa!

Gyanús vagy te nekem! Remélem nem csináltál ágyelőt a csíkosbőrű állatból! :lol:

Lafi!

Te szeded még a metet v. abbahagyatták veled? (Mert akkor megüt a guta!!!!! :evil: )
A kombinált teszt mit takar? És mennyibe kerül?

Okriszta!

Hogy a fenébe tudsz gyerek, poci, és 35 fok mellett még tanulni is?????? :shock:
Én nem lennék képes!

Kincs!

Tessék olvasgatni, ha ez kell ahhoz, h. írj! :wink:
Gyertek talira és hozd a párodat is! Bár lehet, h. akkor el fog rettenni!!!! :lol:
Kukucvirág!!!! :D Jut eszembe, el kéne vetni amit vettem! :?

Csipi!

Magán laborba mégy v. sztk-ba? Ha az utóbbiba, akkor nagyon figyelj, h. MINDEN vérvételnél KÉT kémcsőbe vegyenek vért! Szólj, ha nem csinálják, mert különben nem lesz inzuliuneredményed! A vizsgálatot megismételni meg csak a laborosnak egyszerű, részedről nem annyira! :evil:

Nekem is kéne egy 170 magas hűtő, benne egy székkel! :twisted:

rambóka

Sziasztok! Kép

Nem tüntem el, csak időhiányos vagyok, de kb. kétnaponta olvasom a topikot és nyagyjából képben vagyok, hogy kivel mi történik.

Zsizsik!
Egyelőre úgy néz ki, hogy megyek a topiktalira. Bár már két program is van arra a hétvégére és a párommal komoly szócsatákat vívunk. (talán most dől el, hogy ki a főnök? :? Kép )
Lányodnak jobbulást!

Kriszta!
Gratulálok a kislányodhoz! Sok boldogságot kívánok Nektek! Gyönyörű neve van.
Nálunk az utóbbi időben az Ágnes név lekerült a palettáról. 8) Kép
Az utolsó vizsgádhoz már egy kalappal is elég. Kép
Nagyon ügyi vagy!

Lafikám drága!
Én az ilyen főnökbe belerugnék. Esküszöm nem is értem, hogy hogy vannak még ennyire bunkó emberek vezetői beosztásban. Látszik, hogy állami szektor. :roll:
A baba bejelentése kétélű. Remélem jól fog elsülni. Bár az ilyen bunkótól sokminden kitelik. :?

Anyoka!
Ezt a ciklust egyáltalán ne temesd!

Sok pussz Mindenkinek!
Jók legyetek.

UI.: úúúúgy várom már a szabit... Kép

ma egész du. aludtam, vasárnap is ugyanez, egyszerűen nem bírom kipihenni magam
plusz behagymáztam, isteni! :lol:
Vendég

Rambóka!

Arra gondoltam, hogy odaadok a csajnak egy papírt amina következő fog állni:

1. Triglicerid
2. Koleszterin
3. éhgyomri cukor
4. éhgyomri inzulin
5. 120 perces cukor
6. 120 perce inzulin

Ja és sztk-ba megyek,..........és akkor minimum 2x2 csőbe folyatom a vérem.....majd mondom neki, hogy kiszikkadt vámpirnek lesz aza sok vér.........bár a múlt héten csapoltak le 4,5 dl-el :wink:
csipi78

Szió!

Képzeljétek, produkáltam egy 26 :!: napos ciklust :o

Ugyhogy stimu indul. ( kicsit hamar, hisz ugy terveztem, hogy csak juliusban indul, amikor már no stressz, no job. De a természet már csak ilyen...a héten még megirom a 400 bizit, a 200 diplomot, lezárom az évet..és vége!!!! ) 2. és egyben utolsó lombik lesz! :lol: :lol:

Backa!
Neked külön örülök, hogy jelentkeztél!

Zebra?? Valaki???

Pussz!

Gina
Vendég

Rambóka, így van, én sem leszek ott. :( Nagyon sajnálom, már úgy beleéltem magam.

Anyoo, mensim? Hát azt én is szeretném tudni. Igaiból van is meg nincs is. Ilyen azt hiszem nem igazán fordult elő még velem. Ma icipici pecsét volt, de aztán délután semmi. Az a rossz, hogy nem tudom honnan számoljam az új ciklust. De most a jó pf jön! Majd visszaszámolok 28-t. ;)
Azért én még reménykedek a zebrádban!

Bacak, jó, hogy írtál!

Niki, örülök, hogy apukád felébredt! sokat gondoltam rád!

Lafi, mintha azt olvastam volna Petrányi tollából, hogy a duphstont nem kifejezetten ajánlja a terhesség megtartására, mert ha a baba elmegy, akkor így is elmegy, egyébként pedig rontja az IR-t. De ne kövezzetek meg, ha nem ő írta, vagy nem teljesen így. Csak egy enyhe emlékkép.
Sajnálom, hogy ilyenek az értékeid, de Csakegynek is sikerült! Neked is fog! És a fogyás szuper! Gratulálok! Egyébként te vagy az akaraterő tekintetében a példaképem! A heti 5X torna nem volt semmi! Bárcsak bennem lenne ennyi önuralmam...

Zsizsik, Eszternek jobbuást! Teszt? Hmmm? Zug-zebra? ;)

Csipi, és milyen hűtő lesz? Megmondja mit kell vásárolnod? Interneten meg is rendeli? ;) Ellennék egy ilyen darabbal!

Szia Kavics! Veled mi a helyzet?

Gina! Akkor drukkok mostantól megkétszerezve mennek!

És egy picit rólam: már napok óta bírom a 2X 1000mg-t!!! Annyira jó! A szeptemberi első mensi 3. napján vérvétel, és irány Tűű doki kontroll! A mostani van mensi, nincs mensi miatt kicsit elkeseredtem, de próbálok töretlenül optipista maradni! Lesz nekem még rendes szabályos ciklusom, és baba(szerű) arcbőröm, na meg minimum 3 gyerkőc!
(ami még a mensi mellett szól: előtte kipattogzom, és amikor megjön a pattik nagyrésze egy éjstaka alatt eltűnik.. most is)

Kép
mamint

Puszi csajok!!

kincs uuugy orulok hogy irtal!!! es annak vegkepp hogy hianyoltal! 8) :D Nemetorszagban nyaralunk, majd dobok is meg par kepet nektek, jo?

Kincsecske gyere talira legyszi, oldjatok meg valahogy, jo lenne veled talakozni ujra.

Kavicska te se csinald hogy nme jossz!!! ha mas nem felulsz egy vonatra es elmegyunk erted kocsival!

na mennem kell. Hogy fogok levizsgazni nem tudom, itt nem tanulok semmit.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Szórakozik velem a hőm!Nem tudom mit gondoljak!?

Kép

Jó napot mindenkinek!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Na most durrant el az agyam!!!! Elküldtek a szakrendelőből, hogy ők nem csinálják meg nekem a terhelésest, mert nem a profiljuk!!!!!!
És pechemre nem volt bent a rendelő igazgatója!
Ne robbanjak fel!!! :twisted: :twisted:
csipi78

ja és persze a múltkor felhívtam őket, és azt mondták megcsinálják!
csipi78

Jó reggelt !

Csipi, nem tudsz bejönni Budapestre egy vérvételre ? Ez azért őrület, hogy mennyire kiszúrtak most is veled :(

Kavicskám, nagy cuppanós puszi Neked :wink: és ne csináld, hogy nem jössz Zsizsikhez ! Természetesen Te vagy az Úr a háznál :lol:

Rambóka, csütörtökön megyek a gastromókushoz :lol:, a fini kis antibiotikumokért. Köszi ! (pü megy :wink:)

Dimet, hogy vagy ?

Gina, a 26 napos ciklus szép, a stimu miatt ne izgulj, ennyi stressz nem fog ártani ! Mikor mész az első UH-ra ?

Lecso, a hődet mindig ugyanabban az időben méred ? Nagyon ugrál, ez így nem igen értékelhető :(

Zug-zebra nálam sincs, tegnap este már nagyon határozottan görcsölt a hasam, ma pedig elkezdtem kicsit barnázni, ez a 12. dpo-n nem is rossz, tekintve az előző hónapokat :x

mniki

Sziasztok!

Igazán maratoni a ciklusom, ma vagyok az 52. napon.
általában 33-40 , de ez most rekord.(eddigi rekord 49 nap)

A 37. napon voltam UH-vizsgálaton, dokim nem látott terhességet.
Most csütörtökön megint megyek, gondolom most már gyógyszert fogok kapni ,hogy megjöjjön.
Hormonvizsgálatra kellene mennem, de mivel nem jönmeg nem tudok menni.
(3. és 21. napira. egyszer már voltam ,akkor rosszak lettek az eredmének)
Szerintem tutira semmi peteérésem nincs...
Szép napot mindenkinek!
k.vanda

Lecsó!

Teszt? De vmi nagyon érzékenyet vegyél! :!:

rambóka

Sziasztok.

Képzeljétek. Bogi múlt héten egyik nap taknyolt, másik nap nem, bár folyamatosan elég nyűgi volt. Erre vasárnap este fogta magát, és belázasodott. Azóta lázleszorítósdit játszunk. :( Voltunk a dokinál, szerinte csak megfázás, Nurofent kapott és orrcseppet, de kérdem én, mitől lázas ennyire a gyerek... tegnap úgy tűnt már jobban lesz, elvolt egész nap hőemelkedéssel, erre tegnap este fürdés előtt látom, már megint tök forró a kis teste... megmértem, popsiban 39,4 volt. Hűtőfürdőzés, kúp... alig ment le, s nincs annál jobb, mint amikor éjszaka is költögeted a gyereket hogy megmérhesd a hőjét... :x A Nurofen inkább csak nappal használ, az esti belázasodásnál nem sokat ér, úgy látom. De vajon meddig lesz még így, már nagyon aggódom. Csütörtökön vagyunk visszarendelve kontrollra, hétfőn meg már Horvátország... hát nem tudom.

Hab a tortán, hogy az én közérzetem is elég vacak, tegnap este már akkora volt a hasam, mint egy 3 hónapos terhesnek, szerintem pár nap és megjön. Ma vagyok elvileg 10 dpo-n.

Niki, hihetetlen hogy apud így felébredt, kitartást a továbbiakhoz! Azt sajnálom, hogy megjön, de biztos ez? :roll:
Vendég

Bocsánat, most nézem, ezt a babásokhoz kellett volna írnom, elnézést. :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?