Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lego!
Minden oké mi történt?Hogy vagytok?Barnázol még?
Magi!
Egy negatív teszt még nem jelent semmit a hőd jó tesztelj később és fel a fejjel hiszen Péntek van
KIveszem a 31 nap szabimat és utánna meglátjuk hátha jön a bébi.
Edoci!
Teszt?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Koszi a biztatast!
Nem vagyok azert annyira elkeseredve.
A hom ma is 37,2 volt.
Ha hetvegen nem jon meg, akkor hetfon reggel megnezem megint, de szerintem tuti megjon addigra.

Jol dontesz. A szabira mit mondtak?
Abban benne vannak?

Amugy meg van 10 honapod a babaig.
Ugyanis ha nem mesz vissza, de kozben bejon a baba, akkor gyes utan egybol tappenz akkor sem kuldhetnek el es megsem kell dolgoznod terhesseg alatt egy napot sem.

Szoval en megmondanam, hogy nem megyek vissza csak gyes utan.
Gyes neked meg 10 honap + 1 honap amig torveny ved.
Utana meg a terhesseg miatt nem kuldhetnek el.
Szoval tutira vedve vagy.

Ne hagyd magad. Ha megprobalnak csobe huzni.
Irj nyugodtan en jol kikepeztem magam ebbol fel eve, hogy visszajottem, azota meg semmi sem valtozott.

Magi
Vendég

Magi!
Igen a szabiban benne vannak!
De így hogy most visszamentem elvileg dolgozni a 2 babánál mennyi lesz a gyedem miből számolnák ki ha mundjuk közben terhes lennék?
Köszi hogy válaszolsz!
Már izgulok mi lesz Hétfőn!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

A 2. babanal ha visszamesz dolgozni es ledolgozod a 180 napot, akkor az alapjan fogod kapni.

A 180 napba nem szamit bele a betegallomany, de a szabi igen.

Ha nem mesz vissza dolgozni akkor a mindenkor minimalber ketszerese es annak a 70 %-a.

Amugy hogy jar neked egy honap szabi?

Nekem 45 napom volt, ami ket honap es egy het.

Ugy hogy 2 evet voltam otthon kereken.
Ne hagyd magad.

Magi
Vendég

Magika!
31 napot mondtak és a Réka Áprilisba múlt 2 éves.
A 180 nap kb. hány hónap most nincs agyam számolni?
Akkor ha összejönne a tesó a Táppénz nem számít bele?
Miért a minimálbért nézik?Nekem ma azt mondták ugyanúgy lesz mint a Rékával kiírnak mintha dolgoznék és aztán mehetek táppénzre és ugyanúgy megkapom azt amit a Rékával.
De lehet hogy beállok dolgozni mert ma az anyukám felajánlotta hogy eljön a Rékához az anyósommal váltásba.
Szerintetek megsínylené a Réka?
Én 7-13 dolgozok még busszal is 2 re itthon lennék.
Az az érzésem újabb 3 év előtt jót tenne egy kis társaság!
De a szívem meg hazahúz mert rám van szüksége.
NEM TUDOM MIT TEGYEK!!!
SEGÍTSETEK!!!
Köszi mendenkinek előre is!
Szép napot holnapra!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Magi
Na???Valami változás?Hova tűnt a vonalzód?

Betti
Mire jutottál?
Én is gondolkodtam hogy vissza menjek-e dolgozni a második baba előtt vagy ne,de nem megyek mert amire visszarázódnék a munkába jöhetnék el.A másik meg nálunk a munkahelyi ártalom ami miatt nem vállalnám a babát ha dolgozok!

Én csütörtök óta nyomom az ágyat, :( hányás,hasmenés,gyomorfájás... :( most már egy picit jobban vagyok,de enni még nem tudok.
Máténak is szerda óta van hasmenése,tegnap és ma hányt is... :(
Állítólag ilyen járvány van. :(

Ja és tegnap megjött úgyhogy ebben a hónapban nem kell tovább izgulni! :(

edoci

Sziasztok!

Szeretnék csazlakozni a csapathoz. Lassan 1,5 hónapja olvaslak titeket, eddig vmi visszatartott attól, h regisztáljak, de mostanában kezdem kicsit rosszul érezni magam, és jó lenne megosztani veletek ezeket, meg aztán együtt átélni a próbálkozás dolgait :) Remélem, bevesztek magatok közé!

Megpróbálok vonalzót kreálni, meg avatart feltöltögetni... szal elkezdek ismerkedni a fórummal ;)

Üdv nektek, Lexa
lexus

Na, hát jó sokáig válogattam az oldalak között - végül csak elkészült a vonalzó. Remélem, meg is jelenik ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!
Lexus!
Örülök hogy itt vagy!
mesélj picit magadról!
Edoci!
Jobbulást és majd talán a köv. hónapban zebrásodunk!
Mindenkinek Jó éjt:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia Betti!

Köszi a kedves üdvözlést! :) Rólam: 23 éves vagyok, nagyon régóta szeretnék babát - persze nem komolyan, mint most, csak tizenéves korom óta bennem van a babázási vágy. A párommal októberben ünnepeljük majd az első házassági évfordulónkat, 2 év együttlét után keltünk egybe. Titkárnőként dolgozom, most 1 hétig szabin leszek (hétfőtől péntekig), remélem, így, h nyugisabbak lesznek a dolgok, nem kell a munka miatt izgulni, összejön majd végre a baba! 5 hónapja próbálkozunk egyébként, nem tudom, ez mennyire hosszú vagy nemhosszú idő - én örülnék, ha végre eredményes is lenne a dolog! Talán majd most! ;)

Bocsi, ha már így az elején hosszúra sikeredtem vna, szóljatok majd rám nyugodtan, ha esetleg sokat fogok beszélni!

Jó éjt mkinek, Lexa

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Edoci!
Sajnalom a betegseget.
Gyogyuljatok meg hamar.
A vonalzot mar regebben levettem.
Most nem fogom feltenni, hatha majd masmilyet tehetek.
Sajnalom, hogy megjott.

Betti!
Ez a munkaido szuper.
En reggel 8-tol delutan 16:00-ig dolgozom.
Zoli bolcsiben van 12:00-ig majd anyukamek viszik haza ott alszik es akkor kel, mire oda erek erte.
Mar alig varom, hogy osszejojjon a masodik, hogy ismet itthon legyek es tobb idom legyen ra.

Lexus!
Udv kozottunk!
Gyere, orommel fogadunk.
Igen irj meg magadrol!

Lanyok!
Ez a honap nekem is sikertelen, ugyan meg nem jott meg, de mar nem barnazom, hanem verezgetek.
Most a hogorbemet kiertekelve az tobbi 4 honappal eros a gyanu, hogy sargatest elegtelensegem van, mert a 2. szakasz nekem csak 10-11 nap a 14-46 nap helyett.
Most vettem homeos bogyoka, hogy jobb legyen. Ez alitolag mar egy honap utan hatasos is lehet, de ketto honap tuti.
Ha addig nem sikerul, akkor megyek az orvoshoz rendes gyogyszerert.

Mar varom, hogy megjojjon rendesen es kezdodjon a kovetkezo honap.
Vegre nyugi lesz. A pe-m nagyjabol a szulinapomra fog esni. Jo lenne egy baba ajandekba.
Bar nem tudom, hogy ti hogy alltok a horoszkoppal, de kos gyerkocot nem szeretnek.
Igy tuti ossze fog jonni a dolog. :shock:

Na mostmar eldugulok es megyek aludni, mert nagyon keso van.

Magi
Vendég

Szép jó napot!

Magika! Megkérdezthetem, h ti mióta próbálkoztok a 2. baba összehozásával? Sajnálom, h megjött :( Talán majd a következő hónap ;) Én is nagyon remélem, h vagy a június, vagy a július az én hónapom lesz babagyártás ügyileg! Jó lenne már pocakosnak lenni - bár még nem tudom, milyen érzés, de szívesen belevágnék..

Na most megyek, ebéd után vendégeink lesznek, és a nappalit elő kell készíteni. Majd jövök este felé, és köszi, h befogadtok, kedvesek vtok nagyon!

Lexa

KépKép
lexus

Lexa!

Ez volt az elso honap!

Lanyok!

most voltam a lurdy hazba, mellette dolgozom.
Ott van egy alakformals studio!
Ugy dontottem befizetem magam egy fogyaszto kezelesre.
12 alkalom!

Remelem hatasos lesz.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Magika!
Nekem Kos a kislányom és valóban nem egyszerű mert nagypn örökmozgó és akaratos de inkább mint aki csak néz és egész napmosolyog ez anyatípus kérdése is.Szerintem ez ne tartson vissza minde jegynek megvan az előnye és hátránya is.

Lexa!
Azt mondják a statisztikák egy egészséges pár esetén átlag 6 hónap míg baba lesz.
nekem a kislányom a 2 hónapban megfogant a másodikkal ez lesz majd az első hónap majd a napokban fogok mencsizni.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Akkor remélem, h a 2. próbálkozás sikeres lesz. A kisfiaddal mikor jött össze? Bocsi, h ennyit kérdezek :oops:

Betti! Remélem is, h nincs semmi gáz, és csak várat magára a baba, de hát miért lenne?! Remélem most, vagy esetleg júliusban összejön! Ha nem, irány a doki - legalább tanácsért.

Olyan idegesítő dolog, amikor anyósomék azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz már baba... lehet, h nem gondolnak bele, de azért bazi szar érzés tud lenni, amikor felhozzák a témát, mert mindig eszembe jut, h az az 5 hónap, amióta próbálkozunk már akár a magzat kora is lehetne.

Jaj, bocsi, h így kifakadtam, de most mentek el, és ... ne haragudjatok :oops:

Lexa

KépKép
lexus

Lexa!
Minket is mindig nyaggadtk mikor lesz már unoka.Meglett most meg alig jönnek el megnézni azt érzem csak a tudat kellett hogy van!
Ne törödj velük!Amikor kell fog jönni hidd el!!! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Hát igazából én is pontosan ettől félek - h csak a tudat kell az unokáról, és utána nem fognak rajongani érte. Nem várom el, h elhalmozzák ajándékokkal, sőt, a látogatásból, odafigyelésből sem kell extra mennyiség, csak mint a normál nagyszülő-unoka kapcsolat. Persze ráérek még ezen aggódni. Azért igyexem nem felhúzni magam rajtuk :)

KépKép
lexus

Lexa!
Ne is húzd fel magad mert az nem tesz jót a babaprojectnek!
És a vonalzód szerint hamarosan hajrá!!! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Mar tuti holnap meg fog jonni, mert mar elegge elkezdodott, bar a hom meg fent van 37,2 volt reggel.

lexus!
A fiam elsore osszejott. :lol:
Azzal, hogy anyosodek mit mondanak ne torodj. Minket meg mindenki a kistesoval maceeral mar vagy 1 eve. De en mindenkit leszereltem, hogy meg nem, mert nem akarok.
Meg most is ezt mondom.
Majd ha osszejon, akkor meg orulnek.
De igy legalabb nem nyaggatnak annyira.
Amug ymertnem mered a hodet egy ciklus alatt.
Az mindent elarul, ha gond lenne.
Az orvos is ezt fogja mondani, ha elmesz hozza.

Betti!
Nm tart vissza a horoszkop, azert probalkozunk majd.
De most ez a fogyi ugy felvillanyozott, hogy nem izgulok annyira.
Hatha igy konnyebb lesz a project. :lol:

Lanyok!
Egy kis nosztalgia.
Remelem nem gond.

Zoli 1 hetes
Kép

Zoli 2 honapos a keresztelo elott
Kép

Zoli 5 honapos sielunk
Kép

Zoli 8 honapos
Kép

Zoli 10 honapos
Kép

Zoli 1 eves
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, hogy ilyen hosszu voltam, de elkapott a nosztalgia!

Magi
Vendég

Magi! Korábban mértem, 36.9 is volt, a végén mégse lett a dolognak eredménye :( Úgyhogy azóta azért nem, mert akkor is nagyon beleéltem magam, és nagyon sz.r volt utána a tudat, h továbbra is baba nélkül maradunk.. ha majd esetleg elkezdek érezni vmit ott belülről, h hátha, akkor megmérem.

A képek szuperek, nagyon cukik! Nagyon helyes kisfiad van :) Nálam az elefántos-jelmezes viszi a pálmát :D

KépKép
lexus

lexus!

Sajnalom!

En azert mertem, hogy tudja mi van nalam!
Most ki is derult, hogy sargatest elegtelensegem van.
Igy mar tudok ra homeot szedni.

Amugy minden ok mas teren.

Ha nem mertem volna 3 honapon keresztul soha nem derult volna ki csak egy verveteles hormonvizsgalaton.

Koszi a dicseretelet.
VAn meg 1001 kep, de tobbet nem mertem feltenni.

Magi

Zoli 12 oras
Kép
Vendég

Magi!
Gyönyörű ez a gyerek apának megmutattam vegye le a mintát!!! :wink:
Én sajnos nem tudok feltenni képeket pedig az én csajom se semmi ha megakarod nézni a nők lapja café-n pbeáta alatt meg tudsz minket keresni.
Kitartást a fogyihoz!De a fénykép alapján nincs veled semmi gond!
Én sem mérem a hőmet mert mindig elfelejtem vagy ha felkelek akkor is érdemes mérni.
Lexa,Magi
majd nemsokára zebrásodunk!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Magi! Sajnálom, de örülök, h megvan az ok, és lehet rá szedni bogyókat, ami segít! :) A 12 órás Zoli pedig tündéri, annyira szeretnék egyet én is!!!

Amúgy meg én is azt néztem a fenti képeken, h aki bikiniben mer feszíteni, azzal különösebb gondok nem lehetnek ;) Azért remélem, h sikerül olyanra formálni az alakodat, amivel te magad is meg leszel elégedve, drukkolok!

Betti! Úgy legyen ;) Egy linket nem tudsz beszúrni a képeitekről? :oops: Kíváncsi vagyok rátok, de az nlc-n bénáskodom nagyon :oops:

Jó éjt, Lexa

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Koszonom a dicsereteket! :lol:

Betti!
A hot reggel kell merni, mikor ebredsz! Azonos idoben es meg az agybol sem kelhetsz ki elotte, mert az mar befolyasolja.
Nekem reggel mikor csorog az ora, akkor lenyomom es mellette van a homero egybol merem is.
Mivel minden reggel 6-kor kelek igy nincs gond a meressel.

Lexa!
Bikini ide vagy oda, +10kg van rajtam. Abbol 5-ot megprobalok igy leszoritani. A maradekot meg majd valamikor egyszer. :D

Amugy ma megjott ejjel.
Pedig a hom meg ma reggel is fent volt.
Lehet majd holnap leesik.

Magi
Vendég

Szia Magi!
Én ma kíváncsiságból megmértem és hónaljban volt 36.6 az jó?
Nár nekem is csak 2 nap a Jónás napomig és a mencsimig is jó lenne egy napot késne csak.Ha csak a múltkori rosszalkodásból nem lett valami bibi :oops:
Lexa!
Akkor most szabi és apa lesz a napokban? :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Szabi nem lesz, majd csak oktoberben, es ha bejon a csikosodas, akkor utana mar nem szandekozom dolgozni.
Ezt szept 25-tol gondoltam.
Oktober elejen meg nyaralas valami szep helyre.

Apa dolgozik 1000-rel igy se szabi, se apa. :cry:

Csak Zoli es fogyis kenyeztetes!
:lol:

Figyu!
Mikor akarsz tesztelni?

Magi
Vendég

Magi!
Mert jó ez a hő ahoz hogy teszteljek?Nagyon nem értek hozzá :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ja és aug. 1-től dolgozom!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nem tudom jo e ahod, mert elvileg a lenyege az, hogy a pe utan minimum 0,2-0,4 tizeddel emelkedjen a hod.
Nem tudom mennyivolt elotte.
Nekem 36,7-36,8 szokott lenni pe elott.
Utana meg 37,1-37,2.

Ne aggodj a munka miatt.
Nem lesz annyira rossz.

Magi
Vendég

Magi!
Múlt héten 2 alkalommal mértem akkor nem felejtettem el ás akkor 36.2. 36.4 volt és két hete meg 35.4
Csak a 2 év kihagyástól félek!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Akkro jo magas!

Ha nem esik le akkor zebras leszel. :lol:

Magi
Vendég

Magi!
Akkor borítékolhatom a 2 kislányt is de akkor apa magára vessen mert a Jónás napom 27 lesz.
Köszi hogy ilyen türelemmel válaszolsz nekem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Szivesen segitek neked barmikor es mindenki masnak is.
:lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Betti! Sztem klassz a hőd, pláne ahhoz a 35.ös értékhez képest, szal sztem éppen tesztelhetnél is, de én sem értek hozzá annyira. Amúgy én is mindig reggel mértem, ma is megvolt, csak kíváncsíságból néztem meg, 36.8 volt. Nem tom, ez most mennyire jó... remélem ez a hónap zebrás lesz!

Amúgy igen, szabi a héten, apával meg majd teszünk a dolog érdekében ;) Annyira jóóó lenne!!!

Magi! Sajnálom, h megjött :? De végülis tudtad, h ez lesz.. Továbbra is drukkolok, rem, neválnak a bogyók!

Na megyek, és benyomok vmi finom fagyit :D

KépKép
lexus

Sziasztok
jó sokat írtatok! :lol:

Lexa
Üdv közöttünk!Drukk hogy zebrás hónapod legyen!Nekünk máté elsőre összejött de most várat magára,végülis kétszer nem lehet akkora szerencsénk! :wink:

Magi
Akkor majd a köv hónapban zebrásodunk! :D Milyen homeos bogyókat vettél?
Nagyon jók a képek,szépen megnőtt Zoli! :D Nem baj ha képekkel dobod fel a topikot! :lol:

Betti
mikor tesztelsz?

Nálunk nagyon rám jár a rúd,reggelre begyulladt a szemem,kötőhártyagyulladásom van. :? :twisted: :roll:

edoci

Edoci!
De jo, hogy jelentkeztel!
Igen jovo honapban zebrasodunk. :lol:
Bar most sem hiszek benne, mert ha elkezdek eljarni fogyizni, akkor tuti az is betesz.
Igazabol nem fogok fogyizni, csak olyat eszem majd amiben keves a kaloria.
Illetve befizettem magam egy alakformalo szalonba, hogy a maradek zsirt levigye + konnyu torna.
Szoval nem remenykedem. Na jo azert melyen belul igen. :shock:

Neked kicsit kene valamit csinalni az immunkrendszereddel.
Tessek vitamint szedni es pihenni.

A homeot a Babat tervezok otthona oldalrol rendeltem.
Remelem jo lesz.
Ha nem javul a ciklus vege, akkor ket honap mulva irany az orvos hormonert.

Magi
Vendég

Magi
Pedig én is úgy gondoltam hogy fogyok egy pár kg-ot ha már "elkezdtem" ezzel a hányással.Talán könnyebb folytatni most hogy pár napig koplaltam.A hőmet is fogom mérni,ma kicseréltettem az elemet a hőmérőben.Meg elkezdem inni a cickafarkot.Aztán szeptemberig várom a hatást. Ha addig nem jön össze akkor nekem is irány a doki.Bár változatosság kedvéért még mindig nem tudom hogy melyik dokihoz járjak.Vagyis kihez.Mert az enyém külfökdön májustól és még kérdéses hogy mikor jön haza.Bár azt mondta amíg szülnék visszajön.Most kb havi 1-szer van itthon.Na mindegy,majd meglátjuk,hátha addig sikerül találnom valakit.
Ezt most jó hosszan és értelmesen leírtam :lol:
Immunrendszer:pedig szedem a Bérescseppet!

edoci

Edoci!
Jó hogy itt vagy!
Nem merek tesztelni majd a hétvégén ha addig nem jön meg!
Magika!
Súlyvesztés ha nem drasztikus inkább segít a fogamzásnál :wink:
Lexa!
Merre vagy?
Jó éjt mindenkinek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!
Beres csepp jo! Zoli is szedte telen es nem is volt beteg.
Most nem szedi, mar ketszer is beteg volt majus ota.
Merd a hot.
En felteszem ide neked a hogorbem 16-17. nap kozott volt a pe-m.
Jo a homerozes.
Mara leesett a hom 36,8-ra.
Ma mar iszom megint a cickafark teat.

Kép

Betti!
Tessek tesztelni! Ha megvan az eredmeny tessek egybol irni.
Sulyveszteseg meg mar jelentos lesz nekem 2 kg is, mert nem vagyok annyira nagy db.
De majd meglatjuk

Magi
Vendég

Magika!
Jó reggelt!
Még alszik a manóm gyorsan írok!
Nem mondtam hogy nagy darab vagy csak arra akartam utalni hogy az ilyen dolgok amik simogatják egy nő lelkét és kényeztetik jót tesznek a pozitív tesztnek!
Nem merek tesztelni!!!
Nem érzek most semmit sem hogy mencsi készülődne sem azt hogy nem készülődne majd ha addig nem akkor a hétvégén.Talán!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ertem!

Tudom, hogy nem azt irtad, hogy nagy db lennek.
De mar 1 kg is latszik rajtam, ha lemegy.
Remelem 5-tol megszabadulok a honap vegeig.

Irj majd ha tesztelsz!

Szeretnek irigykedni nagyon! :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Magi
Vendég

Na indul a nap irány a mosogató és az öltözködés!
De azért ide-ide pillantok majd!
Aki dolgozik annak jó munkát!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Jól eltüntem mostanság. Közbejöttek a dolgok. Norbi lázas volt, homloküreggyuladása van, amint látom már javulóban mert ma már kezd hülyülni. Hétvégén meg kiderült hogy elég sokba fog kerülni a bővítés, és így nem igen éri meg emeletet csinálni, így veszünk egy telket és arra építkezünk és a mostani házat eladjuk.

lexus üdv közöttünk. Én most még nem tudo igazán eldönteni hogy mérjem e a hőmet, szerintem ebben a hónapban csak próbálkozunk, aztán majd meglátjuk. Nekem vasárnap fog megjönni, és utánna már nem szedem a bogyeszt.

magika, edoci sajnálom hogy megjött, remélem a következő hónapban már ott lesz a két csík.

Na megyek, nagyon fáj a fejem.

Még takarítanom is kellene de nem sok kedvem van hozzá

Gabi
lieglgabi

lieglgabi!

Jo hogy megint vagy.
Hat igen a hozzaepites nagyon draga, de a felujitas is.

Az epitekzesrol nem is beszelek.
Mi ket eve ujitottuk fel a hazat es most csinaljak a tetot.
Egy vagyon es mindenki totalisan hulyenek nez es le akar nyulni.
Szoval kitartas.

Javulas nektek.

Betti!
Nekem mar 5:30-kor kezdodott a reggeli elkeszitesevel. :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Hű de beindúltatok már korán reggel!

Magi
Ma kezdtem el mérni a hőmet,a cickafarkot még nem merem inni a gyomrom miatt,nem tudom bántaná-e. :?
De jó hogy neked látszik már 1-2 kg súlyvesztés is! Én most a betegség után fogytam 3-at,de meg sem látszik rajtam. :(

Gabi
jobbulást Norbinak!Fejfájás :cry: Kitartást!

Betti
Majd írd meg ám ha teszteltél!Nagyon kíváncsiak vagyunk! :lol:
Mosogató: :? az engem is vár :roll: Aztán meg a mosógép!Főzésről ne is beszéljünk! :lol:

edoci

Sziasztok Lányok..
Én is 2008-ban szeretnék majd szülni... Amíg konkrétan bele nem kezdünk az akcióba, csak csendes megfigyelőként leszek jelen, ok?
Egyébként 6. hónapja hőmérzők, és figyelem a ciklusaim...
Üdv Mindenkinek, és mielőbbi pocakosodást kívánok Nektek!!!
Vendég

Edoci!

Engem ezek munka utan varnak.
Kiveve a mosogatas, mert azt a gep megcsinalja, bar akkor is be kell pakolni es ki is kell pakolni.
Nalunk ma borsofozelek lesz fasirttal a vacsora.

Pöttye!
Udv kozottunk.
Azert irhatsz is ha van kedved.

Lanyok!
mostanaban kezdek raszokni a kapucsinora.
Eddig soha nem kaveztam sem kapucsinoztam.

Magi
Vendég

Pöttye
Üdv közöttünk!Írj nyugodtan! :D

Magi
Én "meghalnék" kávé nélkül!Vagy kapucsino nélkül! :lol: Reggelente az az első dolgom...utána jöhet Máté és a többi munka! :lol:

Nálunk pörkölt és nokedli készül! :lol:

edoci

Sziasztok!
Pöttye!
örülök hogy látlak!

Én még a kávé szagát sem bírom!!!
Nálam foghagymakrém leves és pörkölt tésztával
Végeztem a mosogatással és ki is porszívoztam de elég is ennyi mára.Este meg megyek tornát tartani!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hahó!

Betti! Drága vagy, itt vagyok! :) Tegnap délután elmentünk vásárolni, vettem magamnak 1 nacit meg egy felsőt, ezektől kicsit mindig jobban érzem magam ;) Este meg babaprojekt volt :oops:

Én is nagyon várom, h tesztelj, és h vmi jó eredménnyel szolgálj nekünk!!! Hétvége? Óóó, az még messze van, de ha pozitív teszt az eredménye, akkor azt hiszem, kibírjuk ;)

Edóci! Én is meghalnék kávé nélkül! Én kapucsínózni csak akkor szoktam, ha már vmikor délután van, és akkor azért már nem akarok kávét inni - de hót' kómás vagyok.

Pöttye! Hajrá nektek, drukk, és sztem is írhatsz nyugodtan! :)

Gabi! Átérzem a helyzeted - reggel majd szétrobbant a fejem, a lakás meg szinte romokban, muszáj lenne takarítanom. A 2. (:roll:) kávé elmulasztotta a fejfájásomat, úh mostmár semmi sem tudok hivatkozni, muszi lesz rendet raknom :D :?

Na, megyek is, belekezdek.. Ja, Magi! Tök jó, h máris fogytál! ;)

KépKép
lexus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?