Új privát üzeneted érkezett!

Antekirt: hurráááá! :D :D :D Ma akkor mentek is az ingatlanoshoz? Hú de izgi, nagyon tartalmas napjaitok lesznek akkor mostanában! Mikorra várható a költözés? Még idén? vagy nagyjából készen van a ház? Na lehet menni akkor felderítő körútra csempe, konyha, lámpák....témában! Nem fogtok unatkozni.

Tinu: üdv újra itthon. MINDENHOL JÓ, DE LEGJOBB OTTHON. Na akkor gondolom ez a közhely nálad is beigazolódott. Azért jó, hogy eddig bírtad anyóséknál, főleg apa nélkül. Én nem bírtam volna! Főleg hogy kutya a lakásban. Nem is tudom mit csinálnék, ha valamelyik nagyszülőnél állat lenne a lakásban. Nem vagyok állatellenes, de szerintem a nagyobb testű állatok nem lakásba valók, pláne, ha baba is van a közelben. na de ez az én véleményem! Azért Tündinek biztos jót tett egy kis friss levegő, meg ha tégedi is kényeztettek, akkor már megérte elmenni.
Tündériek a képek, és végre látunk fotót apáról is! :)

Kata: pécsi Árkád! Na azért olyan bátrak még nem vagyunk, hogy 200km-re menjünk shoppingolni! :lol:
Nem emlékszel, hogy vetted az előkét annak idején? Szerintem beizgattál mindenkit ezzel a képpel!
Én is imádom, mikor Ákos simizi a kezem hami közben. Bárcsak ezek a pillanatok ilyenkor örökké tartanának. :P

Winnie: nekünk is ilyen kocsink van, de ha sétálunk, nálunk Ákos még a bébihordóban van, szűkítő nélkül. Egyszer próbáltuk csak a fekvő sportkoccsis részt, de az nem tetszett neki. Igen, azt én is néztem, hogy elég nagy az átmenek vízszintes és az első fokozat között. De szerintem hamarosan mi is kipróbáljuk a sportkocsit.
A.páhokon a babamedence (benti) nagyon kellemes. Talán olyan 35 fok körüli lehet, de nem tudom, mert itthon a pancsivizet mindig apa csinálja, és passz, hány fokos, de annál talán épphogy langyosabb. Szóval nem fog fázni benne Réka. Mikor is mentek? Tudod, melyik szárnyban lesz a szobátok?
Vendég
 


Szóval folytatom....

Meg volt az első különtöltött nap Danitól. A sógorom Diplomaosztójára mentünk Szegedre Szombaton. 6-kor indultunk reggel és este fél kilencre értünk haza.
Anyuék vigyáztak rá és azt mondták, hogy semmi baj nem volt vele egész nap. 3x aludt, és csak tízóraira kapott 120 ml anyatejet, a többi bébipapi volt, kivétel az indulás előtti szopi, meg az este lefekvés szopi.
Én meg lent szegeden fejtem a tejet, mert du 2-re már óriásiak voltak.Most először fejtem úgy , hogy csak megnyomtam a fejőt, és egy percig biztosan ömlött a tej az üvegbe.:)5 perc alatt telelett a cumisüveg. Még jó hogy volt hűtőtűska így nem veszett kárba:)))

Viszont Dani mikor 6-kor elindultunk nem nézett rám, csak lefelé a földre.Elmondtam neki, hogy hova megyünk és mit csinálunk és hogy estére itthon leszünk meg mamáék vigyáznak rá.
Aztán mikor este hazaértünk, kb 20 perc kellett hogy feloldódjon rámnézzen és mosolyogjon. Biztos, hogy megérezte vagy tudta, hogy mi van és biztos hogy neheztelt érte.:((( De már túl vagyunk rajta és most vidám megint. Napközben egyébként csak egyszer sírt miután elmentünk.

Noémi, Gratula a kúszáshoz, nagyon gyorsan erőre fog kapni és már most kezd bedugni a konnektorokat:)))

csernusn
 
 


Niki, úgy van, hgoy elvileg most feltudjuk venni a szocpolt is és azzal is csökken a hitel összege Én kifizetem a mostani hitelünket jövőre és max máshol veszünk fel, mert ez dolgozói és nem annyira előnyös. Viszont a nagyszülőktől is kapunk egy keveset. Igaz ez lehet a berendezésekre kell. Közben meg amit eladtam lakást annak kamatoztatnánk az összegét. 20% lenne egy évben de ebből adóznom kell így 14% nyereségem lenne rajta 9 hónap alatt. Illetve egy év alatt még csökken a hitelünk ami még hátra van.

Milyen volt Dani nélkül ilyen sokáig? Mi ha csak elmegyünk 10 percre Lidi nélkül én már telefonálok, hogy mi van otthon, és már sietnék is haza. Függő lettem? :-)

Szilvi, jövő májusra lenne kész a ház mert amit most éppen építenek az novemberre lesz kész viszont abban már elkelt a szélső ház amit mi vennénk meg. Így a következő házban lesz miénk a szélső házrész. Lámpáink már vannak így nem kell szinte új. :-) De csempét kell választani de jó az eredeti is amit ti is láttatok a linken bordó. Nayon szeretm úgyis ezt a szint. :-)
Ma jön az ingatlanos csajszi hozzánk. Ők akik építik is a házat, nincs külön irodájuk. Nagyon rendesek.

Kép

Kép
antekirt
 
 

 
 

Sziasztok!

Mági: Részvétem a papád miatt. Anyukádra figyeljetek most nagyon.

Ante: Jó döntés. Pláne még ha jobban is jöttök ki, vagy legalábbis nem lesz gázosabb a helyzet. Én is úgy élveztem a csempe, bútorok, ... válogatását. Csak apa nem annyira, amikor a huszadik boltba is be akartam menni. Pedig türelmes. :lol:
Hányás miatt biztos nagyon megijednék. Kius még nem csinált ilyet. Lidi jobban van már???

Tinu: Ééééédes ahogy húzza fel az orrát Tünde!

Mánia: Kiara is vagy a nyakláncomat fogja, vagy amit ér (hajam, melltartópánt, ....) evés közben. Meg fürcsi közben van még: ahogy berakom a vízbe, egyből bele a kezét, majd gyorsan a szájába. Követni sem tudom, már szopogatja le róla a vizet. Ha meg akarom mosni a kezét, akkor is rángatja ki, hogy szopogathassa. És vigyorog hozzá.
Ja igen, és Kiara is ha együtt alszunk, akkor befordul felém, hozzám dugja az arcát, és rámpakolja a lábait. :D Olyan édes ilyenkor. Amikor kisebb volt, akkor is az volt a lényeg, hogy hozzám dughassa a fejét.
Meg azok is, amik Winninél: fülkarmolászás, cumisüveg bekapása az ujjával együtt, meg cimkeevés. Az összes játékának a cimkéje estére csöpög a nyáltól. :? :lol:
Ja és ha már fáradt, akkor ő is úgy fekszik az ölünkbe, hogy a feje az hátralóg. Ha odarakom a kezem, akkor addig mocorog, hogy megint fejjel lefelé lelógjon hátra és úgy nézelődik. :D

Noémi: Gratula a kúszáshoz!

Kata: Várjuk, hol vetted az előkét. Tiszta láz alakult itt ki miatta. :lol:

Winnie: tényleg, boldog ötödiket a lánynak!
Majd mesélj, milyen az az Alsópáhok, mert azzal már én is szemeztem az újságokban. :D De jó nektek.

Szombaton voltunk babaúszáson megint. Bemerültünk egészen a víz alá, és jó hosszan úsztattuk benne. Egy mukk se hagyta el a száját, csak nézelődött. Meg vigyorgott egy oktatóbácsira nagyon. De persze még mindig az köti le leginkább, hogy hogyan ihatna bele a medencébe. Hihetetlen. Más gyerkőcök figyelnek a deszkáról, ő meg ott is azon van, hogy csak egy kicsit beleérjen a nyelve. :lol: De örülök, hogy járunk.

Na sziasztok

Kép
kernico
 
 


Hú, tényleg sokkal vagyok lemaradva, úgyhogy csak nagy vonalakban!

Deszilvi!

Nektek is gratula a forgáshoz!:) Hát igen én mindig féltem ettől az időszaktól, amikor a kisasszony már elindul, sőt szerettem volna ha minél később teszi ezt meg! Milyen önző is vagyok! Ilyen amikor a szülő tervez, a gyerek meg áthúzza a számításait!:) A nyaralás tényleg szupi volt, a Balcsi 26 fokos volt, az idő meg kb. 36 fok. Folyott rólunk víz, nem tudtam már hol etessem a gyereket, mert állandóan összeizzadtunk!:) Amúgy Veronika észre se vette, hogy nem otthon vagyunk-pedig féltem hogy hogy fog tudni aludni. Szerintem neki elég volt annyi, hogy ott voltunk mi és egy pár ismerős játéka, aztán kész. Mindenki csodálkozott is hogy milyen nyugodt. Ott ki tudtam tenni a fűbe játszani, amit itthon nem szoktunk és ezt nagyon élvezte, sőt még fürcsizett is a kertben. Hát a pakolás az meg egy kész tortúra. Én már nem hiszek az időnek, ezért mindenkinek tettem hűvös napokra is ruhát!:)Igazából Veronikának a dolgai foglaltak sok helyet! Nagy autónk van (Peugeot 307), de dugig volt! Picire összecsukható a járókánk, a babakocsink már nem annyira! Vittünk 2 tucat textil pelust, mindennapra 2 bodyt, egy csomó játékot, pipere cuccait, kengurut stb. Persze így is kénytelen voltam kézzel mosni, mert a kisasszony pont akkor kakálta hasig össze magát, amikor nyaralunk!:)
Egyébként ha tehetitek én mindenkinek azt javaslom, hogy bátran vágjon bele a bébivel egy nyaralásba, ha csak egy hétvégére is!

Mági!

ÖSzinte részvétem!:(

Tinu!

Hát ez az anyósos sztori nem semmi! Asszem én is baromi pipa lennék, ha ezt csinálnák Veronikával. Miért nem lehet elfogadni, hogy most már (nem úgy mint 30 éve) a tejci az első (akár 1 évig is!), aztán szép lassan sorjában jöhetnek a gyümik?! Egyébként valószínű, hogy nem lesz baja a gyereknek, de az is lehet, hogy csak később derül ki.

Niki! (csernusn)
De ügyes Dani, hogy így kibírta nélkületek! Semmi hiszti a nagyszülöknek?:)

Ante!

Gratula a házvásárláshoz, tök jó nektek! Nem szeretnék vészjósló lenni, vagy okoskodni, meg persze nem tudom a részleteket, de azért csak óvatosan a ház foglalóval. Annyi ilyet hallani mostanság, hogy a pénzt beszedik, aztán meg nem olyan minőségű házat építenek, amiben megállapodtak, vagy egyáltalán nem készül el a lakás. Remélem nálatok minden ok lesz! Miért nincs nekik irodájuk?!

Na majd még írok!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na rakok egy-két képet a nyaralásról!
Kép velem:)
Kép apa nyakában
Kép ismét
Kép na ugye, hogy beférek a böröndbe! Akkor mehetek?:)
Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Kernico, hát a frász jött rám, ráadásul mikor másodszorra is hányt akkor utána elkezdtem sírni olyan ideges lettem. De hála a jó égnek úgy néz ki gyomorrontás volt. Remélem minden rendben lesz, de úgy gnodoltam most két napig csak tejet kapjon megint és utána megint almát adnék neki, a sütőtököt most egy darabig mellőzzük.

Noémi, azért nincs irodájuk mert közvetlen az építtetőktől vesszük. A csajszi már gondolkodott az irodán de így is van ingatlanértékesítőjük. Nagyon szépen dolgoznak és precízen. Ők szeretik tartani az időpontot mert nekik is lényeg, hogy jöhessen a következő projekt. Viszont nem kell sok foglaló, ő nem ragaszkodik a 10%-hoz. Sőt még a mi lakásunk eladása is előttünk van és ezzel is kitolják a szerződésben az időpontot, hogy ne kelljen kapkodni. A férje is dolgozik az építkezésen. Ő intéz mindent az építkezés körül, viszont a csajszi meg intézi a papírmunkát. Voltunk az építkezésen és csak ásványvízes palackot láttunk sehol egy sörös doboz. Szombaton voltunk megnézni a házat és pl egy fő fal volt felhúzva elől másnap vasárnap szinte körben 5*90 nm területen állzak körben a falak egy szintig, szóval gyorsan haladnak. Vannak már a környéken is más lakók és nekik van fórumuk a neten és megvannak elégedve teljesen.

Viszont sógornőmék egy lakóparkban egy évet vártak, hogy kész legyen a lakásuk. Ennyre csúszott minden.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

NOémi, tök édik a képek, főleg a bőröndös :)

Ante, hajrá akkor nagy levegő, és szerződésaláírás, király!!! :)és effektív hányás volt sugárban? hú, hát én tökre betojnék, az tuti....
most már ok?

Kernico, címkeevés, akkor tudod, miről beszélek :lol: :lol:

Tinu, anyósék :? de legalább pihiztél! nagyon édi szerintem is az orrfelhúzós kép (többi is :)), nameg a sityak :) :) :)

Niki, hú, egy egész nap.... nem volt furi? én még ne mtudom, mikor lesz ilyen, nekünk eddig egy délután, ill este volt a max...
ez a megérzés meg tök durvi, tuti megérzik, ha elmegyünk, nálunk is volt ilyen...

Szilvi, lehet, én vagyok hülye, de Ti nem győriek vagytok? vagy nem Tünde meg Andykamama voltak győriek.... csodálkoztam volna, hogy Győrbül lementek Pécsre Árkádba :)
nem tudom, melyik szárny lesz, majd beszámolok.
Kül mi is shoppingoltunk tegnap kicsit apával, de kenguruval, és én jártam rosszul, apának vásároltunk, majd átadtam neki a kengurut, de addigra nyügi lett a baba, így nekem már nem tudtunk venni szinte semmit :roll: :( na majd legközelebb, vagy egyszer itthon hagyjuk babót, úgy hatékonyabb lehet...

KÖszi a köszöntéseket!
KÉpzeljétek, kicsilány azzal ünnepelte a hóforduját, hogy feljött négykézláb térdelőtámaszra, és elkezdett rugózni, és vagy 2-3-szor megcsinálta... néztem ezerrel... persze elfáradt tőle, és hisztizett, de aludni megint elég nehezen akart... de most már alszik 40 perce, rekord az utóbbi napokban.... :?
na ennyi is volt, felébredt....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Hat lanyok nme emlekszem hol vettem az eloket de mentsegemre legyen szolva, hogy mar 3 eve volt.Alexnek ez volt a masdik ilyen az elozot nagyon elhasznlata.
Talan a Brumi Maciban vagy a Maria Nagykerben.Tudom hogy 1000 Ft volt, de a helyre ahol vettem arra persze nem emlekszem...
Tinu
Jol tetted , hogy hazajottel,igy senki nem banotodott meg 8)
Tundi kalapokban latom jol all,nagyon cuki :lol:

Ante
Sok sikert a donteshez!!!Tenyleg jol nezzetek utana az epittetoknek,a forumozas is jo otlet.
A foziket fozom elore,vagyis azt a par dolgot kombinalom amit mar ehet,krumoli,edes krumpli,cekla,repa,tok.

Niki
Meresz vallalkozas volt de jol megoldottatok :wink: Na en sem birtam volna egesz napot,mondjuk en fejni sem tudok, ugyhogy azert sem.

Kernico
Hol vaoltatok usziban?

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Winnie:
Boldog 5.et!

Ante!
Hajrá,és sok örömet az új lakáshoz.

Noémi!
Jók a képek, a bőröndös.. :lol:

Tinu:
Biztos jó lehetett azért anyóséknál illetve nem is nektek, hanem Tündének! A jó levegő kincset ér. Anyós meg... :roll:
De jól tetted hogy hazajöttetek, majd kicsi nyugi után ujra lehet menni, babónak is jó a levegő, látszik is a képeken.
Szerintem is rád hasonlít a lánykád!

Fanni legujabb tudományai:-egyszer kétszer hasról illetve oldalról már hátra csapja magát.
-és elkezdett csípni és marni
-valamint nekem is húzza a haja, megtalálj a a fülbevalóm, szóval vigyázni kell.

Kernico:
Hova jártok usziba?
Élvezi gondolom a csajszi ezerrel.


Nálatok megvolt az a nagy beigért kánikula?
Itt nem volt....
Sőt fújt a szél, na jó sütöt is a nap, de a aszéllel elviselhető volt, nem főttünk agyon, mint mondták mára.Pont jó volt
Még a napernyőt is felborította többször a fuvallat.


Mennem kell, nyüszi van..

Kép
zsuzsu74
 
 


Mági: részvétem. :(

Roninagyi: megírnád még egyszer, hogy melyik kaja fogós és melyik lazítós? Kerestem, de nem találtam meg, mikor is írtad. :oops:

Az uram most vesz a bioboltban őszit. Asszem holnap kipróbáljuk, hátha több szerencsénk lesz vele, mint az almával. :roll:

Jaj, most nem nagyon tudok írni, mert rííííííí...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu
Fogos az alma,banan,oszi.
Lazitos meg az oszibarack.Az tuti fog izleni Tundenek is :wink:
Egyekbent meg akartam iron hogy attol ne ijedj meg ha hozzatapinal elszinezodik a kaki.Ez igy van rendjen.Nekunk cekla utan meg piros volt,de egyertelmuen lehet latni mi is jon ki :lol:

Kép
Kép
kataa
 
 


Kata: na de nem zöldalmát adtam neki. :lol: Egyébként meg a legnagyobb baj az volt, hogy mikor egy kicsit nagyobb mennyiség ment (ez már 4-5. nap volt), akkor egész éjjel másfél óránként kelt. Pedig TÜndi ilyet előtte sosem csinált. :shock: Egyébként meglepődtem, hogy pár kanál almalének ilyen nagy hatásai vannak...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok megint!

Kata, Zsuzsi: a KÖSZI-be járunk (Kőbányai Szabadidő valami) és tényleg jó a hely. Ez ilyen tanuszoda gyerekeknek, és később majd úszásoktatással lehet ott folytatni. Addig (asszem 3 évesig) van ez a babauszi. De nagyon jó. Mostmár Kiara is így vélekedik. :lol: Azt mondják, hogy az elején egyik sem szereti annyira, de nem szaban feladni. Nekünk meglett az eredménye. :D

Jaja, Tinu: nekünk a sütőtöktől narancssárga, a zöld kajáktól meg zöld. Ja és az áfonyától feketés volt a kaki. No para. Meg valamelyik narancssárga pl. úgy jött ki hátul, mint ahogy bement. Mintha az üveg tartalmát beleöntöttem volna a pelusba. Ma meg pl. a rizses almás szőlős pempőtől majdnem keményet kakilt. :shock:

Ante: a mi házunkat is így vettük. Még csak a telek volt, amikor leszerződtünk az építtetővel. Nincs gáz a házzal, ha meg akadt is egy-kettő az elején, akkor szóltunk neki, és jött megcsinálni. 1 évig asszem köteles. Persze ő amúgy is jött volna, mert tök jó fel. Egy 40 körüli hosszú raszta-hajú laza fazon. :lol: Bár kicsit szétszórt is - de nem a munka terén. Csak a papírmunkában meg a pénzügyekben. A végén pl. elfelejtette, hogy még nem adtuk oda neki az uccsó 2 millát. A határidő után hívtuk már fel, hogy Frici, nem hiányzik valami? És még akkor sem esett le neki. :lol: Meg amikor egyszer elment a víz valamiért, akkor szólt, hogy este akkor medencés partit tart a kedvünkért, menjünk, és utánna fürödhetünk nálluk. :lol: :lol: Persze megoldottuk máshogy, aztán másnapra megcsinálta. 8)

Nem tudjátok mitől lehet, hogy a kiscsaj mostanában esténként olyan nagyon nyűgös???? Pedig alszik, eszik. Melege az lehet, de ő nem szokott így sírni. Semmi nem használ és már fürcsi előtt kezdi, aztán szinte megállás nélkül végig. Evés után is. Alig tudom megnyugtatni, csak ha erőszakkal visszarakom a cicire, és azon egy idő után megnyugszik. És még csak nem is későn fekszik: fél8-8 között. Ja és felpörögve sincs ilyenkor már. Pláne mostanában, hogy az apja nincs itthon esténként most. Este már nem csinálunk semmi olyat, ami felizgatná. ???????????? Valaki segítsen!!!!!!!!

Na jó éjt, megyek összezárom a szúnyoghálós baldahinját, mert itt keringenek ezek a .....

Kép
kernico
 
 


Sziasztok,
mi is megjöttünk:-) Már tegnap, eddig visszaolvastam:-)

Kaptam fürdőruhát, bele tudtam tenni a betétet is:-) Igaz nem fürödtünk, de azért jó volt:-) Hszoboszlón apa befizetett egy masszázsra, annyira jól esett!! :-) Nekem is azt mondta a masszőr, h nagyon le vannak tapadva az izmaim. (Izmaim???:-)))) )
Ádámot sem mertük vízbe vinni még, pedig vettem neki DM-es úszópelust, 4-9 kg-s, de így nem próbáltuk ki:-)
Tetszett neki újra a fű, meg a fákat nézte és dumált:-)
Otthon is jó volt, anyukám rengeteget beszélt Ádámhoz, meg sokat játszottak:-) Azt mondta anya hozzám nem beszélt ennyit. Néha kicsit nekem már sok volt, de Ádámnak tuti csak a hasznára vált:-) Én reggel 6-kor- mert mostanában beépített órája van a fiamnak-nem bírtam szórakoztatni:-))) Alig láttam ki a fejemből:-)
Csendesség szempontjából Gödöllő a nyerő. Otthon az én szobám a főútra néz, ott elég nagy volt a forgalom, de Ádámot ez sem zavarta:-)))
Útsó este volt egy kis sírás, nemtom miért, alig tudtuk megnyugtatni. Vagy a hasa, vagy a foga, mindenesetre a homeo bogyó segített. Ma vettem neki gélt is, bár még nem kentem be.

Voltunk szomszédolni és ott nekem is tanácsolták a kenyérhéjat, de nem most, majd ha már nem szopizik. Nagyon anyatej-párti a szomszédság:-))) (Anya is:-) )

Készült pár kép, nézzétek meg:-) ( www.gillich-csikos.hu)

Mági, részvétem!

Ante, jól döntöttetek! Jól néz ki a ház:-)

Megtaláltam az "előkét":-) (Kata, erősíts meg:-) )
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1184#

Nika, látom megjött a foltel. Szereti Gege?

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Kerniko, nálunk uez volt. Úgy sírt, mint még soha:-( Én a fogára gondoltam. De Kiarának már vannak kinn fogai, nem? NEmtom:(
Chamomilla 15CH-t adtam neki, bejött:-) Sőt, adom most is.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Kiscsikó: nincsenek még fogai. Már dagad az ínye, de még arrébb van szerintem. Bár már biztos feszíti. Lehet amiatt? De ha bekenem Dentinoxal, nem mindig használ. ???????

Kép
kernico
 
 


Ante!
Tényleg nem akartam beleszólni! Persze így azért már másképp hangzik a dolog!:) És azért jó, hogy már erre is van fórum!:) Szóval sok sikert!

Rékának boldog 5. hónapot!

Kernico!

Esetleg nem lehet a fogzás a ludas Kiaránál? Csak tipp!

Kiscsikó!
Örülök, hogy nektek is jól sikerült a nyaralás-jók a képek!Ádámka még mindig cuki!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ismét van egy kis időm és behoztam a lemaradásom. Olvastam is szorgalmasan, és bizony a sok örömteli esemény között most van szomorú is.

Mági: fogadjátok őszinte részvétem!

Winnie:

Boldog 5.hófordulót Rékádnak. Kívánok Nektek sok örömöt.

Kép

Tünde: nagyon édes a kép, a kis nozija.

Noémi: aranyos a bőröndös kép Veronikáról és néhány év múlva el sem hiszed, hogy volt ilyen kicsi.

Ante: nagyon szép a ház. Kívánom, hogy sikerűljön minden a tervetek szerint.

Tinu: Kataa is azokat írta, mint én korábban.
Székletlazító zöldségek ill. gyümölcsök:
Őszibarack, paradicsom, facsart narancslé

Székletfogók:
alma, körte,répa, banán (sokaknak a rizs is)

Puffasztók:
hüvelyesek, káposztafélék.

Ma reggeltől estig nálunk volt Laura. Eddig még nem volt ilyen hosszú ideig. Mivel ma is nagyon meleg volt, délelőtt tudtunk csak kint lenni, azután meg a jó hűvös házban kellett lennünk. Egy kicsit szomszédoltunk is, mert várták többen, hogy lássák milyen sokat fejlődött. Meg is beszéltük a lányommal, hogy most már hetente megpróbálnak egész napra eljönni, így gyakrabban találkozhatom Velük. Szóval azért szorgoskodtunk a lányommal, de talán most már befejeztem erre az évre a meggybefőzést. Fárasztó, de szép napom volt.

Ismét én zárom a napot? Mindenkinek jó éjt.!

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Roninagyi: köszönöm, hogy megint leírtad!
Ti tudjátok, hogy miért csak 1 éves kor után lehet paradicsomot adni?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!

Azoknak a dolgoknak egy része, ami 1 éves kor után adható, az allergizál (ilyen a paradicsom is), másik része meg aprómagvas.
Egyébként a listában a citrusfélék is elég korán szerepelnek, pedig arra is azt mondják, ha volt a családban allergia, akkor inkább azt is csak 1 éves kor után...

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a részvéteket, csütörtökön lesz temetés, pont akkor lesz Anna 6 hónapos.

tinu:
nekünk is érdekes székletünk van, amióta szilárdat is eszünk. Tegnap lp. apró fekete valamik voltak a kakiban. Nahát én rögtön megijedtem, vittem is Anyunak, aztán közölte, hogy ez a tegnap előtti banán magva! :)
Paradicsomot Anna már evett, de csak bébiételben. Az apró magvak miatt nem ajánlott, ezért vettem meg, az paszírozott.

kernico:
Anna is hisztis mostanában. Három napja csinálja, nem sír, hanem összecsukott szájjal "nyavalyog". Egyértelműen a meleget nem bírja, mert amikor nekiállunk legyezni,felélénkül, és abbahagyja a nyavalygást. Ahogy mi elfáradunk kezdi, és ez megy egész nap!
Egyébként a Xantusos ismerősöm Gősi Noémi.

Valahol valamelyikőtök rakott fel hozzátáplálási táblázatot, de nem találom. Nem tudnátok ilyet küldeni?

Ma kicsit mérges lettem. Szokott bébiitalt inni, nagyon szereti. A HIPP-et vesszük, abban nincs cukor. Eddig legalábbis azt hittem! Ma reggel nézem, van 4 üveg italunk,mind más. Ebből 2-ben nincs cukor, a másik kettő viszont cukros! Hogy a fenében van ez?

Zsuzsu:
Anna is csíp, mar. Egyik nap elaludtam az ágyon, gyerek mellettem játszott. Arra ébredtem, hogy csimpaszkodik a hajamba, a szememet kinyomni készül, belesikított a fülembe, aztán bekapta az orrom. :lol: Apu is panaszkodott már, hogy megmarta az unokája.. :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hello!

Na a fiúk leléptek, Léna alszik, úgyhogy remélem lesz egy kis időm.
Képzeljétek, voltunk vasárnap a Hungaroringen (szuzukis és motoros találkozó volt). Gergőt alig lehetett elvonszolni onnan, nagyon tetszett neki, sőt még egy fotós le is fényképezte, hogy milyen szép gyerek és felteszi majd a honlapra. De csak júlis közepére lesz kész :?

Mági! Sajnálom a nagypapit. Nekem már csak egy nagymamám van, és nagyon félek, hogy ő is nemsoká..... Olyan rossz ilyenre gondolni, főleg még akkor mikor mondja, hogy örül, hogy megismerhette a dédunokáit. Ráadásul ő eg y olyan igazi nagyanyós típus, kendővel a fején meg minden :lol:

Tinu! Nagyon szépek vagytok :lol: :lol: :lol: Orrhúzás meg csúcs :)
Készülj fel ilyenekre (suttyomban kajaadás), mert lesz még. Én onnan vettem elejét, hogy mikor megérkezünk, egyszerűen elmondom, hogy még nem eszik sok mindent, és ha akarnak valamit adni neki, akkor kérdezzenek meg. Anyámnál sokkterápia kellett. Még Gergő kicsi volt, mikor bevitte a dédihez, mikor kijöttek porcukor!! volt a szája körül. :twisted: Kérdezem ez mi???? Hát.. annyira szeretett volna sütit enni..Mondom mondta neked a féléves gyerek? Nem, de annyira nézte! :shock: és tátogott. Hja, mondom, ő a papucsokat is szretné megenni, ez még nem indok. Aztán mondtam, hogy jó, még egy ilyen és pakolunk, megyünk haza, mert megkértem!, hogy hogyan etessék, és nincs szükségem arra, hogy ilysen sutyi kajáktól később allergiás legyen.
Anyós meg mézeskalácsot adott neki kb. 9 hónaposan. Mikor mondtam, hogy a méztől kórházba is kerülhet nem kis bajjal!!!!
Innentől mindent kérdez.

NNa, mennem kell :(
Ja, a férjek szretik a F1-et? Ha valakié menni akar de nem egy havi fizu áráért, keressen meg priviben :wink:

cic
cicmerák
 
 


Kép

basszus, írtam egy csomót, és elszállt!

Na, ma megvolt apa köszöntése, többek közt ezt a képet kapta kinagyítva. Teljes titokban készült a szomész srác segítségével. Meg csináltattam neki egy kulcstartót, amibe ákos képét gravíroztattam bele. Hú, nagyon frankó lett, nem is gondoltam volna, mert ezt neten rendeltem. Tudom ajánlani mindenkinek, mert nem is vészes az ára. www.gravirexpressz.hu

Nico: Ákos is csinálja a hisztit gyakran este pancsi után. Nála egyértelműen a fáradságtól van, akár alszik nappal, akár nem. Annyira fáradt, hogy enni sincs néha ereje, csak üvölt, és így mégjobban felhergeli magát. Sokszor csak a pelenkázón tudom elaltatni, ami mondjuk elég mókás látvány, de legalább hatásos.
Persze lehet a foga is, meg ez a baromi meleg párás levegő. Sajna nincs ellenszer, csak a nyugalom!
Vendég
 


Sziasztok,


Dani nekem a cici markolászást és csipkedés annyira tökélyre vitte, hogy néha felordítok egy hirtelen megmozdulásától, ő meg ijedten néz. :)))Egyébként próbálom megfigyelni hogy mikor van ez, mert máskor meg simogatja, és annyira édes.Lehet hogy egyszer jön a tej máskor meg nyúzza hogy jöjjön, vagy egyszer fáradt egyszer meg nem?

A hajhúzás is megy ezerrel, és képzeljétek, képes egy szál hajszálat észrevenni, ha az arcomba lóg, és olyan áhítattal tudja nézni, meg a nagy hajtömeget is. Szerintem imádja hogy ilyen sok meg hosszú.


Szilvi, nagyon jó a kép, és a gravírexpressz itt pesten a West Endben is van, és azzonnal gravíroznak.

A képet hogy csionáltátok? És videó végül lett?

Tinu, nem tudom ti hogy jártok az őszibarackkal, de vagy nem igazi még ilyenkor vagy nem fogja bírni Dani, mert fáj tőle a hasa és utána ki is jött belőle hasmenésszerűen.:(((Úgyhogy nekünk nem fog egy darabig kapni barackot.
Viszont a zöldborsópüré nem is gondoltam volna hogy ilyan jó.:)Még nekem is ízlett.


Ja az utazásra visszatérve, engem is megviselt, főleg amikor már hazafelé is még ezt pakoljunk azt pakoljunk és számomra felesleges tökölésnek tűnt minden a gyerekemtől elrabolt idő. ÉS amikor este nem nézett rám, akkor elkezdtem a sírást előtte, ami biztosan nem volt jó húzás tőlem... Napközben meg olyan 2 óránként telefonáltam, hogy minden rendben van-e.

Tudom, hogy már beszéltünk a szobabiciklikről, és előnyeiről, de ha valakit mégis érdekelne egy mágnesfékes szobabicaj, az szóljon, mert úgy döntöttem eladom az enyémet. Veszünk egy óriásszekrényt, és kell a hely:)))
Na megyek csinálom a dolgom....

csernusn
 
 


Szilvi! És ezt a képet milyen programmal csináltátok? Nekem is nagyon tetszik.

Léna képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
cicmerák
 
 


Ja és nekem ha nem szopizik, persze szopi helyett, elmélyulten tanulmányozza az emlő működését, a bimbót fogdossa, nyomkodja, mintha tudni akarná, hogy jön ki onnan a tej:))))

csernusn
 
 


Cic, hát Léna zabálnivaló, és miylen szépen ül? Meddig tudja tartani magát?

csernusn
 
 


Cic: írtam pv-t! Tündériek a képek a gyerkőcökről. Milyen nagy lett Léna, régen láttunk róla képet! Tiszta Gergő. főleg, ahol a kék ágyneműn fekszik, tiszta tesó! Nagyon aranyosak!

Hát jó kérdés, azt tudom, hogy nem photoshoppal, mert ő nem ért hozzá annyira (weblapokat készít) és annak valami programjával csinálta.

Niki: itt Pécsett is van Gravirexpressz, csak ugye babával nehézkes úgy eljutni shoppingolni, hogy apa ne legyen ott, és még titokban is maradjon, így neten megrendeltem, és csak mentem érte.

Tinu: nagyon szépek voltatok a Nagy Napon!!!!!! :P És az a piros ruha, gyönyörű!
Tnyleg, hogy kerültetek Kínába? Ezt már írtad ittkorábban a neten, de nem emlékszem rá!

Kiscsikó: üdv újra itthon. Masszázson tudtál hason fekükni? :wink: Igen, ez kismama "betegség" a letapadt izomcsomó. Nekem is van. Fáj is a hátam!
Vendég
 


Cic: hát LÉna tényleg hatalmas! Nekem a kék ágyneműs feletti kép tetszik a legjobban. Olyan kis huncut fejet vág. :wink:
Én nem vagyok ennyire határozott sajnos a leugatásban. Főleg ha nem az én szüleimről van szó. Igyekszem nekik mondani, mi van, de ha ezek után csinálnak mást, akkor egyszerűen paff vagyok, mert nem értem, hogy mi van. Mondjuk szerintem elég hatásos, ha egyszerűen eljövünk, mert teljesen rá vannak gyógyulva a gyerekre, imádják. Elég bünti volt nekik, hogy hamarabb hazajöttünk. Csak azt nem tudom, hogy kapcsolták-e ahhoz, hogy miért. Mert nem mondtam meg... De hátha maguktól rájönnek. :roll:

Szilvi: a férjem kapott kintre egy éves ösztöndíjat és elkísértem. Én 8 hónapot voltam Kínában. Ákos olyan kis cuki fiú lett! Hiába nagy, mégis formás, az embernek tényleg kedve lenne beleharapni. :D
Tényleg ti szoktátok harapdálni a gyereket?
Tünci tökre szokott röhögni, mikor az ujjait harapdálom. Mostanában folyton a számban nyúlkál.
És valami baja lehet (talán fog?), mert időnként olyan sírva ébred, mintha fájna neki valami.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szia Mágnes!
Részvétem! Én hiszek a "cserében"! Aznap tudtam meg, hogy jön a pici tavaly, amikor a férjem mamáját temettük.

Táblázatot én is tettem fel a hozzátápiról, ha ez az amire gondoltál. akkor felteszem ide is.
Szia!

1182851835.82.doc

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Sziasztok!
A képet nem másolta be, de, ha érdekel valakit az a műanyag előke a Brendon.hu oldalon talál.

Canpol Előke Plastic-soft

Ára: 499 Ft

Ajánlott: 12 hónapos kor felett

Anyaga: műanyagfólia

Fazon: hagyományos

Kiszerelés: 1 db/csomag

Rögzítés: kötővel

Vegyes színekben

Zsebes

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


húúúú mennyit írtatok tegnap óta :):):):):):)

Kicsikó: igen nagyon szereti imádja sikongat benne gagyarászik stb......

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Cic!
Kár, hogy csak ritkán jelentkezel, bár megértelek két gyerek mellett tényleg nem lehet könnyű! Bár hozzá teszem két tündéri gyerek mellett. Annyira tetszenek azok a képek róluk amikor egymás mellett vannak! :D Lénának olyan cuki, huncut mosolyai vannak és hát nagyon fejlett baba! És hát már most így ül! :shock:
(Valamit még akartam neked, de elfelejtettem :oops: :roll: )

Deszilvi!
Az Ákosról készült montázs nagyon ötletes!

Roni nagyi!
Azért pihenj is ám a sok befőzés mellett! :lol: Milyen volt hogy egész nap nálad volt Laura? Nem volt neki furi?

Tök jó olvasni titeket, hogy mik a tapasztalatok egy egy új gyümi bevezetésével-mire mi is oda kerülünk már mindent tudni fogok és jó hogy írtátok az elszíneződést, mert biztos én is megijednék! :) Mi még mindig az almával birkozunk, egy kis kihagyás után újra probáltam adni Veronikának a levét itta-szerintem az menni fog-, de a sűrűjétől öklendezni kezdett. Folytattam az etetését, gondolva kell hogy szokja az új ízt, erre kihányt egy kis tejet (egy órával előtte ette :roll: ), következő kanálnál egy újabb adagot! Borzalmas volt látni, hogy mennyire nem tetszett neki. Olyan volt, mintha mi ennénk valami olyat amitől egyébként undorodunk.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Jaj, olyan jók a képek, édesek nagyon a lányok-fiúk:-)))

Szilvi, tudtam hason feküdni, bár a bal cicim kicsit érzékenyebb és a végefelé az már fájt. De megérte:-)))

Nika, örülök:-)) Sajnos én elkövettem azt a hibát, h az elején nem "kötöztem le" és most nehezen tűri és már 2* majdnem kiesett, addig fészkelődött benne.

Ezt ismeritek? Ez is jópofa, mi az egyik barátunk esküvőjére csináltunk ilyet, tuti lett:-)
http://www.postershop.hu/tipp7.htm

Leírom mit ír a homeos könyv a fogzásról:
Chamomilla 15CH:
Nyűgös, dühös, szeszélyes viselkedés jelentkezhet az egyébként kedves, jó babánál. a fájdalom hatására fokozott érzékenység, ingerlékenység, alvászavar figyelhető meg, gyakran emésztési rendellenesség, hasmenés van. A fogzás okozta fogínyfájdalmat csillapítja, ezáltal a baba nyűgösségét, rossz alvását is jelentősen javítja a szer. A baba arcának egyik oldala piros és meleg, a másik sápadt és hűvös lehet. A gyerek állapota javul, ha ringatják, felveszik, kocsikázni viszik.

Az én gyerkőcömre ze mind ráilett, ezért döntöttem amelett, h a foga:-)))

Ma elindultunk babakocsival sétálni. Nem kellett volna:-) Vissza kellett fordulni és olyan szinten megsértődött, h alig tudtam megvígasztalni. Pedig ha kengurúzunk már nagyon elfáradok:-( Állandóan húzta fel magát, úhogy remélem jobb lesz, ha már ülni tud. Egyébként megszemléltük a Cora parkolójában az álom babakocsit:-) Kedvesek voltak még meg is mutatták, milyen, amikor össze van csukva:-)))

És nálunk is megy a hasizomgyakorlat:-) Állandóan emelgeti a fejét.

Nekem is markolássza a cicimet, néha fáj is:-) Vagy a pólómat, de simizni is szokta a kezemet, az nagyon jó:-) Az arcomat is simizi:-) Oda nem szokott belekapaszkodni:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Noé: én ma adtam TÜncinek őszilevet. Szerintem jobban nyelte, mint az almát. Lehet, hogy nektek is azzal kéne először próbálkozni. Először kicsit fura arcot vágott, de utána már nem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kiscsikó: na én elküldtem a próbát, kíváncsi vagyok nagyon, valóban küldik-e??? De nagyon ötletes!
Miért kellett visszafordulni?
Vendég
 


Szilvi, én is küldök majd, csak ahhoz apa kell:-) Nemtom hova menti a kivágott képeket:-)
Biztos küldik, korrektnek tűnnek:-) Kíváncsi leszek:-)))
Egyébként mi kaptunk fotóvásznas képeket ajándékba az esküvőre, nagyon tuti!!!
Ezt a montázsosat küldted, amit feltettél ide is?

Ja, hát mert ordított a babakocsiban:-))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Andi!
Tök jó ez a képből kép!:) Én azt hittem, hogy ezt csak nagyon komoly technikával, spec emberek tudják megcsinálni (már láttam tv-ben hasonlót) Majd áttanulmányozom és lehet meg probálok én is egyet.

Tinu!
Az őszilevet hogy csináltad? Lereszelted, mint az almát és úgy vagy vettél készen? :roll: Lehet én is meg probálom!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi, én lereszeltem az őszit és úgy volt lé.

Cic, nagyon jók a képek! :-)

Ma voltunk méreckedni most, 7700g Lidi. Két hét alatt 80g szóval most nagyon belehúzott :-).
Egyik napról a másikra nagyon kevés lett a tejem. Szinte alig termelődik valamennyi úgyhogy kértünk valami Beba Ha-s kiegészítőt. Meg elvileg egy étkezést a főzelék is pótolhat.
Lehet a mensi mégis bezavart? Hiszen eddig volt rendesen még mensi alatt is. Ez tegnapról mára alakult ki ez a no milk.

Ti, hogy adjátok a Beba Ha-t?

Ihianya, mi most vettünk a Brendonban előkét, műanyagot mert naponta mostam a ruhaelőkét, de most csak letörlöm és még a ruhája sem lesz olyan mert az aljában összegyűlik ami kiesik a szájjából. Mi ilyet vettünk csak halványzöldben.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Kép

Kép
antekirt
 
 


Noé: igen, úgy, mint az almát.

Ante: tej :( . Honnan láttad, hogy nincs tejed? (Lehet, hogy hülye a kérdés. :oops: )

Kép
Kép
tinu
 
 


nekem is van most mensim de nem lett töle kevesebb a tejem igaz pár napja csökkent kicsit de ha el is megy nem bánom annyira hiszen több mint 5 hónapig 95%-ban anyatejcsit kapott :):):):):)

Az öszibarackot Gegge is szereti én nem pépelem össze neki hanem együtt eszünk lehet hogy nem higiénikus de én egy kicsit elörágom neki és azt kapja ö meg.amúgy sem sterileztem semmit igy meg együtt esszük és igy nagyobb az élvezet :):):):) neki :)

pár friss kép :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


SZiasztok!

Roni nagyi, Neked is köszi a köszöntést, meg a szép képet :)

Est ihiszti, nálunk is van egy ideje, kezdődik rossazbb esetben fürcsinél, jobb esetben utána.... és tart addig, amíg bele nem alszik a kajába.... :? néha van egy kis szünet.... szerintem fáradt, vagy nem tudom. Meg mostanában a mérlegen is visít....

Havi hízásunk 300 g volt, hát nem túl fényes, de elmegy, így 6 kg megvan, 6080 volt tegnap. Vasin 6120, de tegnap kipakolt némi kamillatea után egy 4 napi kakiadagot :)

Gyümik: Ti gyümiléből adtok boltit is, mérmint pl szentkirályi, hipp, vagy csak frisset? pl ha elmentek otthonról. Vagy Mi mos tvettünk 3 üveg szentkirályi barackot, legyen itthon, majd meglátjuk...

Cic, haláliak a képek, LÉna még mindig kis gyönyörűség, és látom, azért egy picike hajacska is nő már, tündéri! :)

Ante, tej:( azért reméljük, lesz ez még jobb, ez még csak 1 napja van....

Szilvi, nagyon tuti lett a montázs, tök ügyik vagytok!!!
Ez a gravírexpressz tök jó ötlet, apánka is névnapja lesz hamarosan, vagy lehet, hogy majd szülinapjára tartogatom ;)

Nika, tök jók a képek, hogy beájult a végén...

Niki, megértem, hogy sírtál, én is tuti sírtam volna, amúgy is van néha hülye anyai önbizalomhiányom, hogy szeret-e a lányom :? :) na hát egy ilyen rámnemnézés után tuti padlót fogtam volna. De végülis meg kell szokniuk, hogy néha anyáéknak is progi van... és azért könnyen bocsátanak :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kiscsikó, tök jó a link, köszi, én is mindjárt küldök egyet :)

Tinu, ja szoktunk harapdálni, Rékababa is imádja, nevet hozzá, apa a hasát eszi meg, én a kis kezeit :)

Kata, nektek van még asszem Graco Quattro Tour-otok, Te mikor raktad fel az első fokozatra, nem túl meredek az még?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: szerintem hagyjuk ezt a hízás dolgot. Szerintem teljesen jó súlyban vannak a jányaink. Egyikük sem sovány, mi meg itten állandóan dekázzuk őket. Na mit szólsz? :wink: Mikor lent voltunk anyóséknál, nem volt mérleg és halál jól éreztem magam. Még a szopiírást is abbahagytam és azóta sem írom. Eddig mindig írtam, hogy mikor szoptattam. Talán attól féltem, hogy elfelejtem, mikor is szopizott utoljára. :roll: Nemtom. De most leszámoltam a paraanyusággal. :D
Egyébként miért ne szeretne a lányod? Szvsz nincs más választása. :lol: Gondolj bele, hogy te vagy az első emberi kapcsolat az életében. Még jó, hogy szeret.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, annyira én sem parázok már a hízásokon, mint korábban...
és szeret, ja, csak néha ápolni kell az önbizalmamat :) de anyu is kiröhögött, amikor előadtam neki az aggodalmamat :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Na megrendeltük a szekrényt végre, lesz hova pakolnunk:)))

Hát amit a hómeos szer leír az Danira is igaz.)))De foga még nem jött ki....Azt írtam már, hogy milyen gazdag kiscsávó lett a Dani, van neki négy ferrarija!!! Nagyon szereti őket...Ha a shell kúton tankolsz 25-litert, akkor kapsz egy kisautót, eredeti ferrari modell. nekünk még 2 kell a teljes kollekcióhoz. (hosszú volt a szegedi út, sok benzin fogyott.:)))))

NA Dani most megint nyügi, úgyhogy megyek.


Winnie, én nekem is vannak ilyen paráim, de jó érzés, hogy nélam 98%-ban megnyugszik, ha valami baj van:)))

csernusn
 
 


Sziasztok!

Két jó hírem is van. Kijött a foga a manónak! Semmi sírás, reggel még nem volt kinn, csak hőemelkedése volt, este meg már itt van.

A másik jó hír, hogy szombat óta próbál mászni. Igaz még csak centiben mérhető a távolság, de haladunk! :D :D :D

És lenne egy kérdésem is. Hogy kell a képet feltenni. Nagyon alapszinetn kéretik leírni, mert teljesen béna bagyok hozzá! :shock: :shock: :lol:

Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Ja még egy kérdés a többgyerekesekhez!
Ha délelőtt megeszi a másfél deci kaját szopcsi után, akkor bevezessem délután is a hozzátápit?

Ante!
Jó az előke! Én nem vettem, csak ti köröztétek, gondoltam segítek. :)
Ja, és tejszaporításhoz nekem nincs szükségem csodateákra. Veszek koffeinmentes kávét (gabonakávé) abból iszok két bögrével és kész. Ma azt ittam és esti szopi után lefejtem plusszban féll decit, pedig már nem fejek, de úgy éreztem szétdurran a cicim. Ez nem dicsekvésként, hanem segítségként írtam. :wink:
Pá!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Ihianya: gratula a foghoz!
KÉp feltevése (ugye nem az avatarra gondolsz?): alul megnyom a melléklet feltöltését. Tallóz gombra ráklikk, megkeres gépen a képet (előtte a képet lekicsinyít 600x600-asra), címet ad és feltölt. Ennyi. :)

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?