Új privát üzeneted érkezett!

Nekem jó még a csütörtök és a péntek is!!!!


És igenis átrakjuk!!!


Ugye?????

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Hahó!

Mi kedden vendéget várunk, az nem jó, de a többi nap mind jó!!!!Akármelyik, és szívesen megyünk is bárhova, ha az másoknak egyszerűbb!!
Akkor legyen nálatok Nóra!?
Én a csütörtököt választanám, mert akkor van kocsi.
Többiek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


ELVILEG nekünk is jó a csütörtök. Tudjátok, nekem már legfeljebb egyetlen esemény befolyásolhatja a programjaimat... :lol: :lol: :D :D
idna
 
 

 
 

Jaj Andi ne keress kifogásokat!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi :D :D :D :D :D
Oké, ígérem, ha törik, ha szakad, ott leszek..... :D :D :D
idna
 
 


Sziasztok!

Nekünk sajnos a csütörtök nem jó, mert megyünk le a Tiszára. Jön a földmérő és még nem mér csak intézzük a piszkos oldalát a dolgoknak de persze csak egy részét és emiatt úgy döntöttünk apával, hogy ha már le kell menni akkor kirándulunk egy nagyot :roll: . Meg ahogy azt mi elképzeljük :) . Persze mondanom sem kell, hogy pénteken persze egyedül nyomom az ipart a csajokkal így akkor jó lett vóna mert apa megy pecázni a tesómmal (de igaz akkor is csak délelőtt értem volna rá mert este már nincs kocsim) igaz a Nóriék itt laknak a érhez közel nem? oda nem is kellett volna autó :) . Na mindegy, a lényeg az itt van. Az biztos, hogy nem jövünk haza későn csütörtökön csak szerintem elég lesz az a csajoknak. Én nem ígérek semmit de ha úgy látom, hogy szalonka képesek még délután akkor lehet, hogy mi is átnézünk. Persze ha kapok címet.

Andi!
Remélem veled nem találkozunk :lol: .

Ildi!
Érdekelne ez a krém, mi lenne az útja-módja?

Gyöngyi!
Nem felejtettem el a meséket, azt minden képpen eljuttatom.

Szandra

szandrakiss
 
 


Ildinek nem jó a szerda, Szandrának a csütörtök (Andinak meg ki tudja????)
A Nóra a péntek délutánt is mondta, nekünk az is jó.
Az igazi csak az lenne, ha mindannyian együtt lennénk, de persze, ez utópia!!!
Anették is eltüntek!?
Juditék sem tudnak jönni.
Tehát tényleg hiányos a banda.

Nóra akkor mikor legyen?

Képzeljétek, holnap állatkertbe megyünk (ingyen belépő a tűzoltóságról- valamire jó ez a cég is), csütörtök reggel pedig fülbevalót kap a SÁra! Kíváncsi leszek mit reagál??!! Marietta nagyon jól tűrte, de persze ennyi idősen vele már beszélgettem erről. Sára meg ott tart, hogy már tudja mondani: inni, bugyi!!!!!!!!!!!!!!!

Szandra a filmek ráérnek, ezen ne parázz!!

ANDI! Majd beviszed a laptopot a kórházba és két fájás között msn-en részt veszsel a találkozón. Úgyis olyan unalmas és hosszú az a vajúdás, majd lefoglalunk, veled lélegzünk és konzultálunk a szülésszel!!!

Ildi jól értettem amit az előző tali után írtál??:: Dávidnak nincs éjjelre pelenka???

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Most sietek,de nekünk a péntek se jó,ballagásra megyünk a Petőfi suliba. Sógórnőm fia,keresztfiunk ballag .

Igen,éjjelre sincs pellus. :D és nem volt baleset.kopp.kopp.kopp.

most rohannom kell,de még beszélünk.

puszpusz

Ne tegyük át jövőhétre a talit? :oops: :D Hátha összetudunk hozni könnyebben egy napot :? :D tényleg úgy jó,ha mindenki ott van.
Igazából csak az Andi miatt sajnálom,dehát lehet,hogy már ezen se lesz/lenne ott :D :D :D
Laptopos megoldás jó ötlet :D :D :D Andi mit szólsz hozzá? Két fájás között egy kis dumcsi? :D mennyi dulád lenne,na?????

Szandra,beszélünk krém ügyben.pusz

ildikó
ilgya1
 
 


Tőlem lehet a tali jövő héten is, bár ez egy kicsit úgy hangzott, hogy szegény Andi már nem lesz ott tutira, de nem baj, sajnáljuk.
Persze abban igazad van, hogy egy szülés kiszámíthatatlan és lehet már ma délután se tudnék elmenni.... Persze, bárkinek közbe jöhet egyéb program a jövő héten is, szerintem.
De én már csak ilyen kiszámíthatatlan vagyok.
idna
 
 


igen,Andi sajnáljuk,hogy szülni mész,ahelyett hogy a talirra jönnél.
ilgya1
 
 


Mondtam, hogy LÁNYOM LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jatka
 
 


Jutka!
Üdv a kétlányos anyukák táborában! Gratt.

Andi!
Nem is értem a problémádat. Simán jöhetsz a talira, ha úgy érzed, hogy necces akkor áttesszük délelőttre és akkor még délután van időd egy röpke szülésre is :wink: :lol: . Gondold meg, nem kell mesélnem miből maradnál ki. Az a plusz 1 kiló.....

Szandra

szandrakiss
 
 


ANETT!! nem tudom ma tartod-e, de:

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

Nézz be hozzánk egy kicsit és mesélj mi van veletek??!! Rég jelentkeztél, reméljük jól vagytok!

JUDIT!!!! Hát gratulálunk!!!!! És ahogy a Szandra írta üdv a táborban!
Tudod én fiu-párti voltam világ életemben (a szüléseimig), reméltem, hogy legalább másodszorra összejön egy fiu - hát nem jött. De annyira jó így is két csajjal (igaz Anett, Szandra?) És ha más neműek, akkor meg azért jó!!! Tényleg igaz az a közhely: csak egészséges legyen. (Bár tegnap ezeket az egészséges csajokat majdnem megfojtottam! Annyira rosszak voltak!) Tényleg tök mindegy! De a ruhák és a beállítódás miatt talán könnyebb. Bár ügye nincs viszonyítási lapom!

Képzeljétek: van a Mariettának egy nagyon kedves kis barátja a Ricsi, kinézett magának egy klassz csajos bugyi-top összeálítást!!! Az anyukája alig tudta lebeszélni róla, mert az lányos nem való fiúknak, stb... És erre mit mondott a drága??: Akkor jó lesz a Mariettának!!!
Szóval minket már öltöztetnek a fiúk!

Na, jó azért egy fiúcskát is el tudnék képzelni az életemben, erre mondják: majd a csajok hozzák számolatlanul!! Apjuk meg készíti a sörétes puskát.


Akkor legyen a tali a jövő héten?? Még térjünk vissza rá ,igaz? még mesze van!


ILDI!!! Gratulálok a pellus nélküli éjszakákhoz!! Ezt majd megtárgyaljuk részletesen. Mariettának még mindig van éjjelre pellus és hallani sem akar arról, hogy ne adjak rá!! "De anya akkor bepisilek, nem tudom megtartani!"

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Helló lányok!!

Eltüntetek?
Ma reggel megtörtént Sáránál a fülbevaló-belövés!! Egész jól viselte. És nagyon jól áll Neki!
SZANDRA- nektek jó kirándulást mára!

Hát nagyon egyedül maradtam!!??

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Akkor kérünk egy fülbevalósSáraképet. Köszi a jó kirándulást :) , félig volt jó mert tegnapra Edóka betaknyosodott így úgy volt, hogy nem is megyünk de aztán (mármint az Edó mg én) reggel apa rávett, hogy régen sem volt porszívós orszívó mégis túlélték a gyerekek a megfázást, így ha ma egy fél napig nem szívjuk akkor sem lesz semmi. Hát hál istennek Edóka már most tudja, hogy mi a rend mert egész úton aludt mert reggel korábban indultunk, mint ahogy kelni szoktunk máskor. Ott lebeszéltünk mindent a földmérővel aki a jövőhét csütörtökön ki is méri a telket. Aztán egy kicsit pecázott apa a Tamival (kb. 10 percet mert eddig bírta a Tami türelemmel) aztán mondtam apának, hogy szerintem induljunk is haza mert annyira nagyon meleg volt délben. Aztán jöttünk haza és az én kis drágáim végig aludtak, így ez volt a tökéletes indulási időpont bár apa egy kicsit felhúzta a heftiét mert ő szeretett volna még kirándulni de szerintem nagyon meleg volt ahoz.

Andi!
Még nincs semmi? Pedig hamar itt lesz már a hét vége!?

Ildi!
Milyen volt a találkozótok? Vagy nem ma volt? :oops:

Teszek fel egy igazi drágaságos képet:

Kép

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Természetesen olvaslak benneteket...

Olyan régen írtam, hogy nem is tudom hol kezdjem.

Mi is túl vagyunk nagy szülinapi bulikon. A Szonjusét otthon ültük meg nagy családi körben, a Tami igazi óvodatársas bulit akart. Na az itt volt, pont a gyereknapra esett. Teszek fel majd képeket...

Utána jött Tami idei utolsó hete az oviban, amikor nekem rengeteg munkám volt és a pénteki évzáró után indultunk is anyájékhoz, mert én másnap Szlovákiába utaztam egy hétre, színházi fesztiválra, fotózni.

Ez az ok.

Andi!

Nagyon szorítok érted és igazi szép szülést kívánok!

Gyöngyi!

Sajnálom a találkozót! A szülinapról nagyon jó képeket készítetettek. És köszönöm a köszöntést!

Ildi!

A képeket mindenképp látni szeretném. De készülj fel, úgyis morogni fogok... :lol:

Szandra!

Tényleg bájos Tami ezen a képen! Remélem EDó jobban van!

Bocs, ha valakit kihagytam!

anett
kállai
 
 



Sziasztok!

Itt vagyok én is,csak olyan fura volt az Andi írása,se egy hangulatjel,semmi,most viccesen írta vagy komolyan....hogy inkább nem irtam semmit :oops:
Andi,de tényleg?

Nórának is irtam msn-re, arra se méltat,hogy válaszoljon :oops: :D :D Andi se az egyikre :wink: :D

de biztos azért voltam ilyen,mert mára megjött,így már nem is látom olyan sötétnek...hihihihhihi


Szandra!
Nagyon gyönyörűséges Edoka ezen a képen,neki is tök jól áll a rózsaszín és az a frizura...
Végre már raktál fel róla képet ide is! :wink:

A krémet megrendeltem,igaz nem egyeztettük az árat,de ha nem kell,megtartom magamnak,nem csak migrénre jó :D :shock: talán ma már ki is hozzák.

Látod látod,ezek a gyerkők tudják mi a rend. Kb. Dávid is eddig bírja a pecát. Küldünk gyógypuszikat Edonak,reméljük semmi komoly ez a kis takonykor.
Tök jó lesz,majd ha kész lesztek,majd palackpostával üzenünk egymásnak a vízen keresztül:) Hol is van pontosan? Nagyon fent Szolnoknál,nem? Mert akkor mégse jó.... :?

Nem mentem el a talira (szerdán volt amúgy),mert rohadt szar időjárást jósolt aznapra. És a két gyerekkel nem mertem elindulni,mi van ha megint akkora vihar lesz mint tavaly aug. 20-án?
Ha elmegyek tutti akkora lett volna.Így utólag megbántam,de az időjárás jelentés elolvasásakor,inamba szállt a bátorság :oops:
Így átmentem anyukámhoz,már úgyis régen voltam nála. :D

Gyöngyi,tök jót mosolyogtam a Ricsi-s sztorin. Ő az Ricsi,akinek nemrég született kistesója és jártak ők is Tücsire?Olyan aranyos lehetett,látod milyen jó dolgod lesz? :D

Én úgy örülök,mert ez tényleg gyorsan ment nálunk,mármint a szobatisztaság. Már elvoltam keseredve,hogy elmúlt két és fél éves és semmi jelét nem mutatja. Erre egyik napról a másikra teljesen átállt.
Nem tudom mi lehet az oka,hogy Marietta még kér éjszakára pellust? Lehet,hogy nagyon mélyen alszik. Én azt tudom,hogy én is sokáig bepisiltem éjszaka.

Én is kiváncsi vagyok a fülcsire.
És nem piszkálja? Én éppen azért rakattam be ilyen mininek,hogy hozzászokjon,mert hallottam olyat,hogy nagyobb korban állandóan piszkálják,mert zavarja őket....
Milyen volt az állatkertbe?

Szia Anett! Tényleg jó,hogy jöttél..és várjuk a képeket a lányokról.
Biztos jó lehetett a buli.

Én is köszöntelek névnapod alkalmából.
Kép

Jutka!
Gratulálok a kislányotokhoz!
Jól érezted! :D
Jó pihit nektek a Velencei tónál,majd kérjük a beszámolót!

Mi ma ballagásra megyünk a Petőfi suliba,úgyhogy megyek is készülődni.

Andi,ha nem sértődtél meg nagyon akkor várom,ha van valami fejlemény a pocaklakoddal...

Nóra,írjál!!!

Puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Kedves Szandra!

Ne haragudj! Annyira nagylány a képen Edó, hogy nem is feltételeztem.. Azt hittem egy nagyon extra kép Tamiról... :oops:

Na ennyit rólam és a szórakozottságomról...

Ildi!

Nem hiszem, hogy Andi megsértődött, tegnap skypon én is jól beszóltam egy barátomnak, nem is volt okom rá,, csak a kedvem volt fura.

Köszönöm a köszöntést!

Andi!

Hát nagyon irigyellek.
Annyira el fog a nosztalgia, de érzem, hogy egyre távolabbi tőlem a dolog. Fura érzés észlelni az idő múlását! Nagyon szorítok! Ja és azt már régen mondani akartam, hogy tipikus példa vagy hogy válik egy szép nő még szebbé a kismamaság alatt...

Gyöngyi!

Nagyon örültem ám, hogy hiányoltál!

Képzeljétek Tami keresztanya lett. Zoli cége készítetett egy új hajót, annak. Neki is vágott egy pezsgőt!

Képeket, majd pótolok. Most megint el fogok tünni, mert megyek anyáékhoz pihizni.

Puszi: anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Ezt az üzit kaptam:

Ma délután 14.26-kor megszületett Varga Rebeka Andrea 4100 g és 57 cm[color=darkred]


:D :D :D :D :D :D

Gratulálunk!!!

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Kedves Andi!

Mi is nagyon örülünk! Jó egészséget, sok örömöt kívánunk!

Isten hozott drága Rebeka!

anett, Tami, Szonja
kállai
 
 


Sziasztok!!

Mi is szeretettel üdvözlünk REBEKA ANDREA!
Hát, Andi megmondta, hogy szeretne szülni a héten és ez az édes kicsi lány már most így teljesíti édesanyja kívánságait!

SZANDRA!

Edó gyönyörű, és valóban a szépsége alapján akár a Tami is lehetett volna!
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! Te sem panaszkodhatsz, tündér lányaid vannak!

ANETT!

Naná, hogy hiányolunk, magadhoz szoktatsz minket, aztán eltünsz!
De jó lehet, ha valakinek ilyen anyuja van, hogy oda jár hozzá pihenni!! Akkor jó pihenést!!
És kérjük a képeket! A kis keresztanyu kereszteléséről is!! Nagyon izgi lehetett, nem mindennapi történés az biztos!!

ILDI!!

A Ricsi szerintem az a fiu akire gondolsz, igen jártak cinire. De hogy most volt-e a tesó születése?? Domi két hónappal fiatalabb mint Sára, úgyhogy már nem most volt! Ennyire rohan az idő! Biztos arra emlékszel, hogy a kicsi is jött velük a cinire, amikor még pár hónapos volt.

Majd készítek fülbevalós képet. Egyébként egyáltalán nem piszkálja (Marietta sem piszkálta). Sőt én a kórházi fül-lyukasztástól viszolygok egy kicsit! Ezt pisztollyal csinálták és sz egész nem volt fél perc. És jó is volt minkét lányomnál, hogy nem volt csecsemőnek fülbevalójuk, mert mindketten a fülüket gyürögették, ha nem tudtak elaludni és nyüglődtek - Marietta véresre piszkálta a fülét, mi lett volna a fülbevalóval!!?? Így meg gond nélkül viselték.

KRISZTI!
Sok a munka? És itt a nyáriszünet! Azt sem lehet könnyű megoldani! Hát örülök hogy egyenlőre nem kell ezzel foglalkoznom!
Mit csináljon a gyerek egész nyáron? Ti hogy oldjátok meg?

Üdv mindenkinek!! Majd jövök képekkel!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Remélem gyors és könnyű szülés volt!


GRATULÁLUNK!!!!

Kép

És Andinak is jár egy csokor virág!!!!

Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Éreztem, hogy nem szabad úgy lefeküdnöm, hogy nem nézek be, mert az msn-n csak a Nóri van bejelentkezve és ilyen ritkán van, hogy akkor az Andi ne lenne. Hát most nincs.

Nagy gratulációnk a drága kislányodhoz.

Kép


Nóri!
Bocsi, de múltkor pont akkor vettem észre, hogy írtál már mikor elköszöntél. Ne haragúdj. Legközelebb jobban figyelek. :oops:

Ildi!
Természeten átveszem a krémet. Nagyon rendes vagy köszönöm. Most különben lehet valami a levegőben mert én is csak azt érzem, hogy mindenki "szarik" a fejemre de biztos csak nekünk (ikertesóknak, mert mást már nem tudok mondani magunkra) van üldözési mániánk. Bár ez hülyeség mert a baj az, hogy nem üldöz senki :? , akkor legyen antiüldözési. :)
Igen a mi telkünk közvetlen Szolnok felett van, ott van egy holtág. Csütörtökön jön is megint a földmérő és akkor a négy sarkot ki is tűzi, de akkor csak apa megy mert be akarja betonozni a négy sarkot, meg le akarja kaszálni a füvet. Hát oda tényleg feleslegesek vagyunk :lol: . Különben tényleg annyira kiszámíthatatlan ez a bolond idő, minden utat meg kell gondolni kétszer is.

Anett!
Nem semmi, hogy a Tami lett a keresztanya. Ez tök vicces. Azt szerettem volna kérdezni, hogy fotózáshoz milyen sulit végeztél? Kicsit engem is foglalkoztat a téma, és most keresgélek a nagyvilágban, hogy mit is lenne jó csinálni ha már úgysincs munkahelyem :( .

Gyöngyi!
Oké, hogy teszed fel a képet, de mikor??????

Kriszti!
Hogy megy a vezetés? Hidd el nem nagy ördöngősség, tudom ilyenkor még lehetetlen elhinni, hogy lehet egyszerre fékezni, kuplungot kinyomni, sebességet váltani, másik autóra figyelni, plusz a lámpára. De mindez mér csak napok kérdése és nevetni fogsz a dolgon.

Most megyek mert elég szar a kedvem. Tuti valami depi. Keresek valami csokit. Ráadásul én is tökre meg vagyok fázva mert tornán a teremben nagyon ment a légkondi és mi meg ezerrel ki voltunk izzadva. Hát így ma nem is tudtam menni mert folyok. Szét is de az orrom is nagyon.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra! most teszek fel képet!!!
Sajna nekem kell az apa segítsége is! Bocsi
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Gyöngyi,
hát ez tényleg ott van.... :D
Nagyon kis helyes

Szandra,elmúlt a depi?

Andi,Jutka,Ki fog előbb mesélni? :wink:
Andi a szülésbeszámolót,vagy Jutka a velencei nyaralást? :wink: :D
ilgya1
 
 


pár kép a Gyerek-szigetről!!
Kép Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Jaj a legjobb lemaradt!!
Sára és a haverja (Ricsiékkel voltunk, tudjátok bugyi-top-os történet)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Andi! Gratulálok Rebekához!


Tényleg jól le vagyok mostanában maradva!
Ezerrel tanulok hétfőn kresz kedden eü vizsga!

Gyöngyi!
Hát a nyári szünet gázos! Mamánál lesznek meg mi is majd szbizunk de lehet hogy felváltva, sajna még minden bizonytalan ez nálunk mindig menet közben alakul ki.

Egyébként sok a meló és jönnek a szabizások nincs megállás.

Ildi!
Kár hogy nem talizunk mostanában de ha kész lesztek és meglesz a jogsim bepótolunk mindent!!!!

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Na sziasztok csajszik!!!

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? :oops:

Gyöngyi,tök jók a képek,ahogy már msn-en is írtam. :wink: És felismertem Domit is :D meg Ricsit is,jó párosítás! :wink:
Azon a képen ki van veletek,ahol Marietta kötélen sétál? :oops:


Szandra!
Hajrá Antiüldőzésimánia!!!!:wink: :D
Remélem már nem vagy depis!Jársz még tornára?
Dáthád?

Kriszti! Oké, megdumáltuk!
Jó az István mocija :D majdnem mentem egy kört vele :wink:
Mi van a vizsgákkal? Sikerült?

Mi nyűgik vagyunk,vagyis tegnap Réka,ma Dávid. Csakhogy ne unatkozzak. :D
Angolon mit művelt ma velem,azt hittem elsűllyedek. :oops: Kész voltam teljesen. Akkorát síkított,hogy Réka megijedt,akkor mind a ketten sírtak.ÁÁÁÁÁ....szép az élet:)
Postára mertem elindulni,csak muszály volt mert 15-én lejárt egy csekkem :oops:
(Ott azért jó is történt,vettem neki egy sorsjegyet,hogy kapirgassa le,amig beálltam a másik sorba a levelekhez és nyertünk 1000 ft-ot. :D )
Utána elmentünk a Morris Pub-ba,kajáért,megismerte a játszótéri utat,el kellet vinnem a játszótérre a dög melegben. (Várni kellett a kajára,csak azért mentem bele :roll: ) szóval lefárasztottak mire elaudtak :D
Na most jól kipanaszoltam magam...ti mit csináltok ebben a dög melegben?

Puszi.Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!!

Hát mi is csak pilledünk ebben a melegben!!!! Alig tesszük ki a lábunkat!

Ildi! A kötélen egy artista fiú segít a Mariettának!!!

Ti voltatok már a Gyerekszigeten? Mindenkinek csak ajánlani tudom, NAGYON jó!!

Na, ha egy kicsit hüvösebb lesz összehozunk egy talit!!! Csak addig nem szívesen mozdulok emberi időben!!

SZANDRA! hogy vagytok?? Mizujs?

ANETT! hazajöttetek már? Milyen volt? Pihentél?


ANDI! hogy bírod?? És kicsi Rebeka a meleget? Ha tudsz azért nézz be!!??

JUDIT! Ti hogy vagytok? Zsibbadás? Gondolom a melegre rosszabb?!

Na üdv mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Na a lehülést nem ilyen körülmények között reméltem!!!!
Jézus, mi volt itt!!!
Megfelezte a vihar a kertben a fűzfát, cserepeket vitt le a tetőről. Persze apa nincs itthon!! Jó, igaz, most biztos nem "pihen" a drága, szerintem egész éjjel fát vágnak, viharkárokat takarítanak el!

Nagyon rossz volt egyedül a gyerekekel átélni ezt a vihart!! Bevallom nőiesen: féltem!

Na megyek kiheverni!
Ti hogy viseltétek??
NÓRA!! nem szóltál, pedig Te biztos tudtad, hogy ilyen vihar lesz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!


Tényleg iszonyú volt!

Gyöngyi!

Az orkánerejű szél előtt kb 20 perccel értünk haza a Velencei tóról.
Így aztán nem igazán tudtam semmiről.
Ja!És kerestelek is msn-en.

Szóval mi ma jól viseltük a meleget.Igaz,pecsenye vagyok :roll:

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Mi is épp hazaértünk a strandról még a vihar előtt...
Persze volt mit elpakolni az udvaron, a száraz rucikat is be kellett szedni...
Monnyuk egyedül végigcsinálni egy vihart! Minden elismerésem Gyöngyi! A zsibbadásom éjszakáról átkerült nappalra! :lol: :lol: De én most sokkal jobban érzem magam! Valószínű a múlt heti rövid nyaralásnak is köszönhetően! Bár fizikailag is erősebbnek érzem magam (meg már bírok rendesen menni :lol: :lol: már ha lehet 32 hetesen normálisan menni :lol: :lol: ) így ez feldob azért! Bár ki kell hevernem, hogy Anyukám itt volt... De utána már tejjjesen jól leszek!

Majd keresek publikálható képeket a nyaralásról! :lol: :lol: :lol: Dóriról szinte csak csupasz fotóim vannak, nem szeretném, hogy lecsukjanak! :D

Megyek, mert elaludt és vinni kell az ágyába! Még mindig hintában alszunk el, de már szinte minden éjszakát átalszunk! Vagyis Ő és Apa! Én nem! :lol:

Puszika, Dodó, Jutka + Pocaklakó 32+2

U.i.: Dóri 14 kg! Óriásbébiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Kicsit durva.... Csak vékonyabb gyerekekkel talizunk! Miért lehet ez?
jatka
 
 


Sziasztok!!

Jöttem panaszkodni!!
Igazam lett: szegény apa egész éjjel dolgozott, fákat vágtak. És egy villám 5 méterre a kocsitól csapódott be!!! Hát a hős tűzoltók is beszartak!
Na erre hazajön és itt is a favágás várja! Egy vastag ág (a kettőből az egyik) letört a fűzfáról és átdölt a szomszédba. Sikerült elektromos fűrészt szereznünk, hogy feldarabolja és eltüntessük a két kertből a romokat. És ki segített neki? A két lány és én! A szomszédék semmit sem csináltak, eltüntek, miután a gyereket kiültették egy székre, hogy nézze mit csinál a bácsi!. Lábam alatt a két gyerekkel és a két kutyával próbáltam áthúzni az ágakat a szomszédból, átvágva magam a fűzfalevelek tengerén!Leszakad a derekam!!!
Igaz, hogy a mi kertünkből dölt át a fa, de naiv feltételezés, hogy a szomszéd faszi is segíthetett volna?? Ha mást nem ő legalább aludt éjjel!!!! Jószomszédi iszony!!
Persze emiatt csak én dühöngök, Sanyi (az én szerencsémre) békés természete miatt még csak nem is mérges!
És még a tetőre is fel kel másznia a cserepeket megcsinálni.
Én meg szétcsapok a csajok között, mert csak a vonyítást hallom!


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


sziasztok!

itt vagyok, itt vagyok... nem tűntem el, minden oké nálunk, csak még itt van anyukám és kihasználom a vele és a gyerekekkel tölthető időt, ilyenkor nem szívesen ülök le a gép elé, főleg nem hosszú időre.

Na, akkor kezdem az elején. Múlt pénteken pont éjfélkor gyanús fájdalom kezdődött az alhasamban. Egy óra hosszán át figyeltem, és rendszeres 5 perces fájások voltak, csak iszonyatosan gyengék. Igazából attól tartottam, hogy biztos csak valami jósló és le fog állni. Majd lefeküdtem aludni. :D Reggel ugyanezekkel az 5 perces gyenge fájásokkal ébredtem. Még kimostam egy adag ruhát, kiteregettem, főztem, rendet raktam és szóltam anyukámnak, hogy lehet, hogy nem ártana, ha eljönne hétvégére, mert gyanús, hogy szülés lesz a hétvégén. :shock:
12 órakor már gyanússá vált, hogy ebből lehet már ma szülés lesz, ekkor egy hajszálnyit erősödtek a fájások. Elindultunk a kórházba, a férjem itthon volt, mert reggel nem ment el dolgozni, mikor mondtam neki, hogy fájdogálok. Lőrincet pedig a húgomra hagytuk, aki itt volt egész héten, pont azért mert én arra a hétre beszéltem meg Rebekával ez első randinkat! :wink: :D
Fél 1-kor értünk a kórházba, ekkor már 6 cm volt a méhszáj, ezután ctg-t csináltak 1 órakor, majd a folyósón sétálgattunk, mert nem volt szabad szülőszoba. Háromnegyed 2-kor lett számunkra egy szülőszoba, ekkor még mindig csak egy rosszabb menstruáció szintjén voltak a fájásaim. 2-kor megjött a dokim, burkot repesztett, és 10 perc múlva már tólófájásaim voltak, majd újabb 10 perc múlva előbújt a kislányunk 4100 grammal és 57 cm-rel, rengeteg fekete hajjal és kék szemmel.
Az egész szülés viharos gyorsaságú volt, és könnyű, mert az igazán kemény fájdalmas szakasz csak 10-15 percig tartott.
Na, ezek után -mivel a kórházban teltház volt- nem tudtak levinni a csecsemős osztályra sem bennünket, nem volt szabad ágy. Így másnap délig a szülőszobán ragadtunk. Ennek megvolt az az előnye, hogy (ekkor Lőrincre már anyukám vigyázott itthon) a férjem bent maradt velünk egész éjszaka és másnap délelőtt is, mert egy alternatív szobában szültem, ahol francia ágy szélességű ágy volt, és együtt voltunk hármasban. Másnap délben lett szabad ágy, akkor kerültünk le az osztályra. Délután már Lőrinc is bejött meglátogatni. Először megilletődve mosolygott, aztán simogatta Rebekát. :D
Hétfőn délelőtt már jöhettünk is haza. itthon aztán volt nagy öröm, Lőrinc repült a karjaimba, utána pedig nem győzte simogatni, puszilgatni Rebekát, takargatta, fel kellett venni, stb.
Rebeka az első perctől kezdve ügyesen szopizott, és azóta is. Tejcsi van. Lőrincet nem zavarja, ha szoptatok, valahogy természetesnek vette. Azóta is nagyon szereti a kis húgát, persze biztos nála is lesznek majd féltékenységnek jelei.
Már voltunk babakocsival sétálni is, nekem nagyon jól esett! Az éjszakáink viszonylag jók, bár igazából fogalmam sincs róla, mert a szoptatásokba rendszeresen belealszok, és csak a következőre ébredek fel. :roll:

Azt hiszem, nagyjából ennyi, remélem nem hagytam ki semmit.
Megpróbálok képet is feltenni.
Puszi Mindenkinek!
Andi, Lőrinc és Rebeka
idna
 
 


Kép Pár órásan


Kép Haza jöttünk

Kép




Kép Lőrinccel és Rebekával


Kép Tesók
idna
 
 


Sziasztok!

Andi!
Örülök,hogy jelentkeztél!
Ismételten szívből gratulálok a kislányotokhoz.Örülök,hogy minden ilyen simán ment. (A szülőszobát leszámítva,de az István már csak ilyen :? )
Úgy látszik a lányok nagyon szófogadóak ebben a topikban :wink: pontosan érkeznek a randikra. :D
NAgyon édesek a képek,és ez a tesós kép.....üdv a táborban :D
Hajkoronáért irigy-irigy.

Az jó jel,ha már sétáltok. :wink:

Kép
Ildikó
ilgya1
 
 


Nem tudja valaki holnap reggel van tanácsadás a Lakosnál? :roll:
ilgya1
 
 


Ildikó!

Úgy tudom,holnaptól szabin van!

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Ildi,
25-től szabin van.
idna
 
 


Kedves Andi!

Mégegyszer nagyon örülök nektek! Kicsi Rebeka gyönyörű. Képzeld Taminak is ilyen haja volt. Ebből lett ilyen szőke.

Hát látom, Rebeka-apának már most ott csillog a szemében az örök szerelem...

Mit szólsz Ildi, hogy már Réka baba is nagynak számít Rebeka mellett? Jártok még angolra? Igazán bejöhetnétek utána, mert kiváncsi vagyok a képekre...

Arra gondoltam el is jöhetnétek hozzánk játszani, mármint mindenki természetesen. Akár ma... Vagy szerdán. Ok?

Gyöngyi!
Hát gratulálok a képekhez. Figyelem egy ideje, még komoly konkurencia lesztek. :D

Szandra!

Nam tudom a sulival kapcsolatban válaszoltam-e akérdésedre. Én a Práter utcai fotós szakiskolában végeztem, de csak diploma után jártam oda, míg a Mesteremnél voltam tanuló.
Szívesen segítek bármiben, persze, ha tudok...

Puszi: anett
kállai
 
 


Sziasztok!!!

Hát ANDI!!

Gyönyörű a szülés-történeted és írigylésre méltó!! Én háromperces fájásokkal mentem be mindkét esetben és 16, illetve 13 óra után lettek meg a lányok. Mindkét esetben infúziós rásegítéssel. Hát aki tud (szülni) az tud!!!
És olyan szépek így együtt a Lőrinccel. Érzed, hogy így teljes a család??


ANETT??
Miben is leszünk konkurencia?? A lányok miatt??? Vagy a képek miatt??? Mindkettő apát dícséri!!!!

Én is gondoltam már egy jó kis talit, mert talán már hül a levegő a héten, meg lehet maradni a kertben is!!
Akkor mehetünk?? Mikor??

Tudtál pihenni anyudéknál???

SZANDRA!!! hol vagy??? Eltüntetek!!! Hiányoztok!! Remélem jól vagytok!

Ildi? Judit? Mizujs??

Nálunk nap-nap után bolondok a lányok!! Mindenkinél, vagy csak az enyémek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!

Persze, hogy a képekre gondoltam, de most, hogy mondod.... :lol:

Szerintem legyen szerda de. 10! Eljöttök?

Többiek?

anett
kállai
 
 


Most csak rohanóban...

nekünk jónak tűnik a szerda. :D ott leszünk.
még egy utolsó angol lesz most csütörtökön a szünet előtt :D
ilgya1
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/
1182783594.57.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kállai
 
 


ANETT!!

Szerintem nekünk is jó lesz a szerda délelőtt!!!! De NE készülj semmivel!!!! Csak a wc legyen közel (nekem mindig ez a gondom a játszótéren)! Elég élmény a gyerekeknek a nagy kertetek, ahol lehet tombolni!
Akkor szerdán!!!
Többiek??

üdv

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Andi!

Rebeka nagyon szép bár bevallom ha nem tudnám hogy most születet azt mondanám van már vagy 1-2 hónapos.
Aranyosak Lőrinccel látszik mennyire örül neki.

Anett!

Ezeka képek egyszerűen fantasztikusak, komolyan mondom olyan mintha egy magazint lapozgatnék annyira jó vagy!!!
Na persze a modelleid sem hanyagolhatóak! :lol:


SIKERÜLT A KRESZ VIZSGÁM!
2 hibám lett szombaton megyek vezetni!


Ildi!
Alakultok már?

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?