Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
gtünde
 
 


Tiza
Ha benéznél:

Itt Fici 5 napos (ugye van némi hasonlóság köztük?! :) ):
Kép

Itt meg 1 hónapos - asszem, látni a különbséget :D :
Kép
gtünde
 
 


Sziasztok!

Tiza, gyönyörűek vagytok :) . Marci baba nagyon édes, te pedig, tényleg mintha nem is szültél volna, és látszik rajtad, hogy kicsattansz a boldogságtól :wink: . Hogy telnek a napjaitok?

Tünde, ficike is nagyon aranyos, nemlehet betelni vele az biztos :wink:

Csajok megyek látogatni egy 1,5 éves kislányt, de fogalmam sincs mit illik vinni egy ennyi idős babának, és hogy ők hányas rucikat hordanak :roll: , segítenétek? Nemtudom, hogy nekik már milyen játék való, valami homokozó szettre is gondoltam, de egyáltalán már homokoznak? :oops:

Kép
mona76
 
 

 
 

Tünde, nekem is megadnád a telszámodat? Mert a páromra ebben ugysem számíthatok, hogy itt értesítene benneteket :roll:

Kép
mona76
 
 


sziasztok!

tiza!
gyönyörűek vagytok és látszik hogy igazán boldog vagy!!!
nagyon édes Marci baba is hát én még ilyen icipici babát nem is láttam pedig milyen édes!!!
mégegyszer gratulálok!!!!

gtünde!
igazad van jól eltököltem!!!! :P
Ficinek meg bizti izleni fog a tök minden formában!!!

mona!
homokozószettet nyugodtan vihetsz mert biztosan játszani fog vele!
Bencének már 1 évesen is volt és nagyon tetszett neki!!!
de mondjuk az építőkocka is nagyon jó nekik már ilyenkor!

jó éjszakát!

tündi23
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig csak Tüncsin keresztül jelentkeztem, de az első nap le kellett költöznünk a nagy meleg miatt az alsó szintre és a szgép az emeleten van. Néha feljövök, de csak ha muszáj, mert még eléggé fáj a sebem, pedig nagyon szép, nem is látszik igazán és a hasam is majdnem teljesen visszahúzódott. Kb 1,5 kiló maradt rajtam.
Szóval a szülés nem volt valami romantikus. Miután írtam ide megint éreztem valami csorgást és betelefonáltam a klínikára, ahol mondták, hogy csomagostól menjek be azonnal. Nem is vettem komolyan. A férjem már dörzsölte a kezét, fényképezett ezerrel, hogy indulunk szülni én meg csak mosolyogtam. Aztán kiderült, hogy tényleg folyik a magzatvíz (a kórházban már egész egyértelmű volt). Éjjelre befektettek és mondták, hogy valószínűleg megindulnak a fájások, ha nem akkor másnap megindítják. Hát nem indult meg magától. Szerencsém volt, mert a dokim fél nyolctól ügyeletben volt, így rögtön reggel bebittek a szülőszobára, bekötötték az infúziót és negyed órán belül két öt perces fájás után már három percesek jöttek. Ez egész délutánig így ment, semmit nem tágultam. Kettő felé már folyamatos fájásaim voltak, tágulás meg semmi. Végül három előtt a dokim végleg a császár mellett döntött mert 7 óra alatt egy ujjnyiról bő egy ujjnyira sikerült tágulnom. A csaszi megváltás volt, pda-val csinálták így végig magamnál voltam és bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Szegény Marcinak a nyakára, a kezére és a kis testére is rá volt tekeredve a köldökzsinór, ezért nem tudott leszállni és beállni a szülőcsatornába. Emiatt nem volt tágulás.
Az intenzívről másnap reggel már "kidobtak" és onnantól együtt vagyunk a kis drágámmal. A gyerekágy egy koncentrációs tábor, alig vártam, hogy hazajöhessünk. Meglepően hamar sikerült is. Marci nagyon édes, sokat szopizik és nem nagyon sírós. Egész jól tudok pihenni mellette.
Íme néhány kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Szilcsi :)
Gratulálok Boldi babához! Remelem veletek is minden rendben és hamar hazamehettek, hogy együtt legyen a család.

Majd még jelentkezem, ahogy időm engedi. Mindenkinek köszönöm a sok drukkot, igyekeztem visszaolvasni.

Manda :)
Most már Te következel! Remélem minden rendben lesz és indul a lombik.

Kép
Kép
tiza
 
 


szép jó reggelt!

tiza!
gyönyörű a manócskátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jó egészséget és mindenféle földi jót kívánok nektek!!!!!!


többieknek is szép napot!!!!

tündi23
 
 


Tiza, gyönyörű Marci baba, nekem a pólyás kép tetszik nagyon :wink:

Kép
mona76
 
 


Tiza

Nagyon örülök, hogy ilyen hamar rendbe kaptad magad egy császár után. Azért ez nem semmi. Marcell-baba nagyon aranyos. Olyan hirtelen jött ez az egész, hogy el is felejtettem, hogy hányadik héten is lett meg? Ha jól emlékszem 37 körül tarottál. Jól be is ijesztettél, mert én még semmit nem készülődtem a baba fogadására. Kiságy még atomjaiban, baba-kocsi a szekrény tetején, babaruhák elpakolva ahova 8 évvel ezelőtt tettem őket. Ugye nekem vennem csak nagyon kevés dolgot kell, inkább csak át kell mindent mosni.
Mi szerdán megyünk nyaralni, igaz én most csak belföldet mertem bevállalni, úh. Keszthelyre megyünk le 8 napra. Mikor hazaérünk akkor töltöm be a 34. hetet, reméllem addig nem lesz semmi gond.

Mona

Látom azért téged is beparáztatott Tiza. Pedig neked is van még egy-két heted. Tetszik a baba-szoba, nagyon szuper lett.

Tündi
Látom neked is csak úgy telnek a hetek. Már több mint a felénél tartasz. És micsoda energia van benned. Én már nem is tudom mikor voltam ilyen nyugodt, mint most a terhességem alatt. Értem ez alatt, hogy tök nyugisan, lassan csinálok mindent. Néha még magamnak is lassu vagyok. Csak semmi kapkodás. De tök jó érzés.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Tiza

Olyan jó hogy jelentkeztél. Nagyon szépek vagytok! Apán is látszik mennyire büszke a fiára! Nagyon jó látni hogy ilyen boldogok vagytok!!!!!

Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!!!
Vendég
 


Mona
Bocs, Emmát akartam írni. Neked azt akartam írni, hogy ti sem kapkodjátok el a dolgokat. Írtad, hogy most költöztök. Hát nem semmi. Én közben azon döbbentem le, hogy hirtelen a 4. helyre ugrottam a nemsokára szülni készülődők között.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Tiza :D

Azért nem látni, hogy nemrég szültél, mert sugárzol a boldogságtól, de látom apa is! Marci baba pedig hipp-hopp megnő, és már nem marad más, mint az üdítős kép, ami emlékeztetne, milyen pici is volt, amikor megszületett. A barátnőm anno a tv távirányítót használta mércének, de a dobozos üdcsi sem rossz tipp. :wink:

Tündi :D

Én is minden délután alszom úgy 1-2 órát, és olyan jól esik!!!!!!!


Már én is hetedik :shock: vagyok a táblicskuban, ami olyan hihetetlen!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Tiza :D
Nagyon édes cukorfalat marcibaba! Te meg sugárzol a boldogságtól! Írj le minél többet az első napokról, nekem még olyan nehéz elképzelni, milyen lesz!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Lányok!

Volna egy fölösleges iwiwes meghívóm! Érdekel valakit?
Vendég
 


Emma

Nagyon szép lett Zalán szobája!
Vendég
 


Én meg az első :lol: Hihetetlen!

Tiza :)
Jó volt olvasni a soraidat! Nagyon szépek vagytok! Zabálnivaló Marci baba :lol:

Kedden megyek meginzt dokihoz. Kiváncsi vagyok, mit mond.
Még bejöhet a front, vagy a jövő vasárnapi telihold.
A kiságy még nálunk sincs rendberakva, de legalább a szoba többi része tiszta, meg a kórházi pakk kész.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Friss, 38 hetes pocakképek:

Kép


Kép[/url]

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Mona
Írtam privit!
gtünde
 
 


Tiza :)
Örülök, hogy jól vagytok! Marci baba nagyon édes kis picuri!
Tényleg nem látszik rajtad, hogy most szültél.

Tüncsi :)
Bárcsak úgy lenne! 1-2 felszabadult gólyát szívesen látok! :)

Kép
mofly
 
 


Sziasztok lányok!
Nahát, 3 napig nem tudtam jönni és mennyi minden történt...

Tiza :D
hát, valóban nagyon szépségesek vagytok. Marci baba valóságos kis angyal a pólyás képen és nagyon örülök, h minden rendben alakul veletek!

Barbi :D
nagyon szép első közös nyaralást kívánok Nektek!
Szerintem nyáron nem érdemes kihagyni ezeket a lehetőségeket ilyen picurral, mert ilyenkor még nagyon kényelmes, amikor még csak anyatejet kap.
Julóval mi is mászkáltunk mindenhova, 11 hósan már Erdély-körúton voltunk. :lol:

Emma :D
jaj, de csini kismami vagy és nagyon kis formás pocid van a 38. héten!!

Mona :D
sztem is nagyon jó a homokozó szett, de ajánlhatom még Juli nagy kedvenceit, a sima táblakrétát, amivel lehet járdára rajzolni, meg az ilyen bedobós játékokat (különböző formákat kell egy hengerbe, gömbbe dobálni) is.

Tündi :D
a tök nekünk is nagyon megy, mondjuk a főzit Juli nem eszi meg, de a rántott és töltött változat nagyon fini!!! Nyami... :P

Rólam:
azért tudok ritkábban jönni mostanság, mert a férjem megszállta a gépet. Itthon van egész nap és a disszertációja finisében ki sem jön a dolgozóból szegénykém. Csak pár percre van képem elkérni tőle...
Amúgy múlt héten csütörtökön este, a nagy viharban éreztem először a kisbabám mozgását. Azóta szinte minden nap jelét adta a bennlétének különböző intenzitással, volt hogy már kívülről is lehetett érezni.
Meg van nem olyan jó dolog is: kb. 15 hetes koromtól nagyon keményedik a hasim, így pénteken elmentem a dokimhoz. Kiderült, h kb. fél ujjnyira nyitva van a méhszáj, úgyhogy most kapok Corinfar-t, MagneB-t és rengeteget kéne feküdnöm, Julit meg tilos emelgetni :? . Olyan nagyon nehéz ezt kivitelezni, mert nagyon eleven kislány és minden nagyszülő dolgozik. Remélem nem lesz semmi komoly a továbbiakban és nem kell pl. befeküdnöm a kórházba.

Na, megyek mert Juli már nagyon rángat, h menjünk ki az udvarra. Majd leterítek egy nagy plédet és "piknikezünk".
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


szerbusztok Kismamik és Anyukák!

csak Tizának egy gyors juppppppiiiiiiijééééééé :) éljen és gratulálok ! :) nagyon szépek vagytok :) ezek a picibabák annyira édesek és ripsz ropsz utolérik ám a többieket, sok szeretettel kívánok nektek sok boldogságot!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
Vendég
 


Sziasztok!

Tiza :D

Nagyon szépek vagytok! Apa is milyen büszke a pici fiára. Marcell nagyon édes, s nagyon hamar meg fog nőni.

Tüncsi :D

Fici még mindig zabálnivaló. :D

Kismok :D

Próbálj meg tényleg pihizni. Tudom, hogy nehéz, de lehet, hogy Julcsi megérti a maga módján, hogy nem veheted fel, nem emelgetheted. A sógornőm ezt úgy próbálta megoldani, hogy akkor vette ölébe a nagyobbik gyereket, amikor ült. Így nem volt nagy a teher.
Jó piknikezést!

Mofly :D

Holnapra megy a megadrukk nektek! Nagyon szorítok. Kezem lábam keresztbe lesz. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


sziasztok!

kismok!
töltött tök na az meg milyen lehet erről még nem is hallottam!!!!!?????
Bence hála istennek minden formáját szereti!!!!
az tényleg nem jó hogy keményedik a pocid sajna az az enyém is szokott de viszont én még nem voltam dokinál vele mert egyébként jól érzem magam!!!!
szupi hogy mozog a babó az enyém is nagy intenzitással mozog kis eleven de ennek örülök nagyon!!!

nelli!
igazán csinos pocakod van nekem most lehet ekkora pedig még csak a 22.héten vagyok!!!!
na majd ha apának lesz kedve csinálunk fotót is és rakok fel!!!
na és hogy vagy????
manócska nem készülődik még kifelé????

timi!
hát mostanában visszatért az erőm és mindent megcsinálok takarítok mosok rendezgetem a szobákat és most készülök a nagytakarításra mert még most birom!!!!
nektek is jó nyaralást kívánok!!!
mi is megyünk július 14-től 1 hétre Balatonfüredre!!!
már nagyon várjuk!!!

boboka!
hát kell is a pihenés nekem is nagyon jól esik ja és Bence is akkor alszik így nyugodtan pihenhetek!!!
apa is szokott néha társulni hozzánk!!!

többieknek puszika és szép napot!!!!

tündi23
 
 


Sziasztok!
Megint csúszunk 1 hónapot, de nem probléma, most úgyis eléggé zűrős hónap elé nézek.
A gyógyszereket persze kiváltottuk, hát megint egy vagyont hagytunk a gyógyszertárban, de azért kevesebb mint 2 éve.

Szilva!
Örülök, hogy beszéltünk. Nem lesz szükségem a Luverisre, mert Merionalt kaptam. De nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!
Puszi! :P

Tiza :P
Gyönyörű Marcibaba! És olyan jól nézel ki, nem látszik hogy szültél!

Tüncsi
Tényleg milyen pici volt Répa, de hogy megnőtt!!! :D

Köszi mégegyszer a drukkkat mindenkinek!

manda
 
 


Kép

Micsoda hírekre érek haza!!!!! (Bár Tizáról tudtam :wink: , köszi Tüncsi! :D )

TIZA.....SZILCSI
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!
Kép



Pussz Mindenkinek!
Kép
Vendég
 


Nelli :D

Nem is írtam, de nagyon csini kismami vagy!

Gyugyi :D

Milyen volt a táborozás?

Rólam: jövő hét vége felé meglesz az 5. inszem. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Amica
Holnapra:NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÁGNESNEK!!!
Kép
gtünde
 
 


Kép
Kép

Asszem javítanom kell majd a táblán, mert szinte olvashatatlan. :?
gtünde
 
 


Nelli :D

Tényleg nagyon csini kismami vagy, de már nem sokáig! Olyan, mintha most jelentetted volna be, hogy zebrás vagy, és már nemsokára a kezedben lehet a babucid, hihetetlen!

Lányok, szerintetek nem gáz, hogy én még most sem érzem a baba mozgását? Mikortól lehet már úgy "igazán" érezni, amikor nem téveszthető össze semmivel?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Köszi csajok a dicséretet :lol:

Boboka :)
Lehet, hogy éreztél már valamit, csak még nem tudtad, hogy az-e. Az első babánál ez természetes, ne aggódj! Nemsokára egyértelmű lesz!

Amica :)
Boldog első szülinapot Ágnes babának!

Indiszkrét kérdés: aki magándokihoz jár, és minden hónapban perkál, mennyit ad a szülésnél?

Tünde :)
Te iszod a laktoherb teát. Én is ittam anno. Betartod, ami rá van írva? 2,5 dl-hez raksz 1 filtert? Elég rövid ideig elég így egy doboz.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Amica :D

Ágnes babának Boldog Szülinapot!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


sziasztok!

Amica!
Ágnes babának sok boldog szülinapot!!!

kismok!
akkor tessék akkor sokat pihenni!!!
én sem emelgethetem Bencét sajnos de amikor ülök akkor az ölembe szokott csücsülni!!!

nelli!
most nézem hogy már csak két hét van hátra lehet hogy jön egy front és hamarabb meglesz az a babó!!!

boboka!
nyugi nem vagy elkésve a mozgás észlelésben!!!
lehet hogy már érezted csak nem gondoltad hogy az a babó lehet!!!
nemsokára egyértelmű jelét fogja adni és akkor majd megérzed és utánna érezni is fogod!!!

szép napot!!

tündi23
 
 


Már két üzenetet írtam és mindkettő elszállt. Nem értem. Szóval nem felejtelek el benneteket, de elég kevés időm van. Ne nevessetek, tényleg mindenfélét kell csinálnom. Semmit nem tudok pihenni.
Majd próbálok még jelentkezni.
Puszi mindenkinek

Kép
Kép
tiza
 
 


Sziasztok!

Tiza!
Marci baba tündéri!! Te pedig próbálj pihenni egy kicsit, ne hidd azt, hogy mindent bír a szervezeted!! Van segítséged??

Nelli!
Nagyon csini vagy :wink: Nem sokára kint lesz Brigi!!

Kismok!
Vigyázz magadra!! Biztos, hogy nem könnyű! Apjuk nem tud egy picit segíteni???

Amica!
Ágnes babónak én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Manda!
Sajnálom :( Az lehet, hogy a jóra ilyen sokat kell várnotok :wink: de jönni fog bizti!!!

Boboka!
Már én is kezdek "izgulni", hogy második babánál miért nem érzek semmit...előbb vagy utóbb biztos, hogy érezni fogod!! Tudjátok már, hogy fiú vagy lány?

Tündi23!
Tudom, hogy még messze van, de szombattól két hétig nem nagyon leszek internet közelben (anyuéknál otthon minden van, de gép az nincs :) ), ezért most kívánok nagyon jó nyaralást Nektek!!

Timi!
Nem vagy egy ideges típus az biztos :wink: Jól csinálod!! Nektek is jó pihenést!!

Szilva!
Otthon vagytok már vajon??? Ha tudsz jelentkezz!!

Rólunk: Szombaton voltam dokinál, s minden rendben találtatott, azt mondta, hogy pont akkora, amekkorának lennie kell!!
Tünde!! Bekékíthetsz!!! Biztos, hogy fiú!!!!!
Képet nem tudok felrakni, de annyira tündéri!!!! Egy dolog idegesít, hogy az utóbbi időben rendszeresen fájdogál, szúrkál a pocim alja. De doki nem talált semmit, s a méhszáj is zárt! Nekem volt két és fél éve egy méhnyak műtétem, s ezért ettől félek a legjobban :roll: de eddig minden ok...kipp-kopp!!!
Szombaton megyunk haza két hétre, s 4-én megyek 4D-s UH-ra otthon :D már várom nagyon....s azt hiszem, hogy meglátogatom a régi dokimat is, ha már úgyis arra járok :wink:

Még majd benézek a héten, de addig is mindenkinek sok tejcsit, könnyű szülést, s kellemes babavárást, nyaralást kívánok!!!
Sziasztok!
Szilvia

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Tiza
gyönyörűséges Marci baba :D töjk jó, hogy csak másfél kiló maradt rajtad, irigy irigy :P :wink: sok tejcsit nektek. Látom apa is nagyon boldog, remélem nem jön rá a dili mostanában :wink:

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Tiza, mégegyszer is szeretettel gratulálok!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépek vagytok! Ágnes is ilyen pici baba volt :D

Gondoltam én is jövök szép képekkel, de nem találom a gép kanócát, nem tudom letölteni. Majd ha előkerül teszek fotót a mi szülinaposunkról! :wink:
Úgy született mint Fici és marci, korán, elfolyt vízre, aprócskán de majd meglátjátok milyen szép nagylány lett!!!!!!!!!!

Köszönjük a kedves köszöntőket, ha felébred kap egy cuppanóst helyettetek is :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok!
Behavaz a meló, de azért olvaslak Titeket! Az megint más tészta, hogy olyan a fejem mint a szita. :oops:
Tiza: :)
Dönölűséges babátok van! Én is én is én is!!!! :lol:

Nelli: :)
Nagyon fitt kismamai vagy!!! :wink:

Amica: :)
ISTENKE ÉLTESSE ÁGNEST AZ ELSŐ SZÜLINAPJÁN!!!! :wink:
De ahogy nézem pár nap és Jankát is köszönthetjük!!! :lol:

Akiket kihagytam, nem direkt volt csak nem emlékszem mit olvastam. Ez hihetetlen milyen álomkór van rajtam ami fejfájással karöltve jár. Csak az ágy lebeg a szemem előtt. :roll:
Mindenkinek minden jót kívánok!!! :)

drumka
 
 


Tiza :P :P

De szépek vagytok!!!!!! Még egyszer minden szépet és jót kívánok Nektek!!!!

Tücsi :D

De jó Neked, hogy láttad Marcit!!!!! Fici milyen szépen kigömbölyödött egy hónap alatt!!! Tényleg nagyon behozzák!!!

Nelli :D

Basszus, tényleg nagyon csini vagy, a bőröd is makulátlan maradt!!!!
Mindjárt Te jössz, izgi!!!!!

Szilvia :D

Jó lesz Nektek itthon, 4d nagy élmény!!!!


Zsu :D

Hajrá 5. inszem!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++


Bobóka :D

Abszolút nem gáz, hogy még nem érzel semmi mozgást, van aki csak a 20. hét körül érzi, nyugi.


Lányok!

Most 7végén vettünk pár dolgot már a mi kis kucorkánknak, nem sok mindent, de már nem tudtam megállni és a drágám sem...
Ugye nem gáz már a 27. héten? :oops:

A cukrom hálisten teljesen jó lett, csütin kell mennem dokihoz, uh-ra. Majd jelentkezem.
Üdv Mindenkinek!!!

Bogáncs
Csak pozitívan!!!!!

Kép
bogáncs
 
 


Sziasztok!

Csajok, aki még emlékszik Perzsire....

megszületett a kisfia :lol:
Vendég
 


Aranyosak vagytok, de azért elég sokat híztam, csak senki nem látja :oops: A bőrömmel tényleg szerencsés vagyok.
A rajtam lévő ruhát meg ne nézzétek, mert itthoni szellős darab :oops: De elég maradi.

Bogáncs :)
Jó cukoreredmény :lol:

Tiza :)
Tessék pihenni is, a tejnek sem tesz jót az állandó rohanás (mondom én, akinek nem is lesz nagyon). Nincs segítség?

Szilva :)
Klassz, hogy minden rendben! Már most látták, hogy fiú? Gratula hozzá!

Nekem a doki teljesen zárt méhszájat állapított meg ma, így aztán Brigi nem jön olyan korán, mint Domcsi. Domcsi a mai napon született. A ctg is klassz lett.
Viszont a doki azt mondta, hogy gondolkozzam jövő keddig, hogy ha esetleg a méhszáj helyzete olyan, már nyitva vagyok, akkor esetleg burkot repesztene, és meglenne pár óra alatt a babó. Hát én ennek nem annyira örülök. Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :)
hát ez a burokrepesztés direktbe, nem olyan jól hangzik... Miért kellene siettetni a kismanót? Főleg ha még olyan jól érzi magát odabenn...

Szilvi :)
Szuper, hogy minden ok a 2. számú trónörökössel!
Férjecském tündéri Julipesztra normális esetben, de most van a doktorija finisében és júli 11-én van a nagyvédése, úgyhogy alig látom mostanság. De csak addig kell kibírnom valahogy, utána miénk a nyár...

Tündi :)
De jó... hová mentek nyaralni??? A töltöt tökről még írok később :wink: .

Perzsi :)
Sok boldogságot s jó egészséget a picurhoz!

Most nem írok többet, pedig még akartam mindenkinek, de rohanok mert Juli kanállal a kezében rohangál és "éhe-éhe", kiabálja :lol:
KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Timi
Jó nyaralást a hétre! Nem is kell mindig külföldre menni. Annyi szép hely van itthon is. Aztán, ha hazajöttetek, akkor aztán tessék készülődni!!

Nelli
Nagyon szép pocid van, egyáltalán nem nagy! Nekem speckó tetszik a ruhád! :oops: Igen, iszom a teát. És egy csészéhez egy filtert használok. És naponta csak egyszer iszom. Mellé szedj Urtica-t, és akkor szerintem elég egy csésze/nap. Miért akar a doki burkot repeszteni??

Mofly
Szerintem most lesz sok szabad gólya. Főleg, hogy hazafelé egy csomó kisgólyát is láttam. :D:wink:

Kismok
Akkor tessék szépen pihenni! Már amennyire Julcsi engedi. Nem lehet még megbeszélni vele az ilyen dolgokat?? Férjednek egy vagonnal júli 11-re!!

Manda
Affene! :( Azért jó, hogy Te nem kenődtél el. De amilyen nehezen indulnak a dolgok, majd olyan jól fognak alakulni!! :)

Boboka
Lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy az. :)

Tiza
Tessék pihenni!!! Miket olvasok én itt! Irgum-burgum! Neked most egy dolgod van, Marcival foglalkozni.

Szilvi
Örülök, hogy minden renden a babával. Látom, már örülsz, hogy fiú lesz! :) Nevetek van már?? Jó pihenést itthonra! Mi lesz a program?

Timi, Bogáncs
Nektek van már nevetek?? Beírnám a táblába.

Amica
Én is most látom, hogy nemsokára Janka is „öregszik” egy évet. :) Ágnes mi szépet kapott?? Pont tegnap nézelődtem a neten, és annyira klassz szülinapi tortákat találtam.

Drumka
Csak óvatosan a melóval! Nyáron nem szabad sokat dolgozni. :)

Bogáncs
Persze, hogy nem gáz! Van, aki babonás, azért nem vesz meg jóval előbb semmit, de a 27. hét már nincs korán. Jó, hogy rendben a cukrod. Ez is letudva! :)

Haga
Gratula Perzsinek! Azért szomorú vagyok, hogy régóta nem jelentkezett. :(

Mi meg ma voltunk a fejlődésneurológián. Persze végigbömbizte az egész vizsgálatot. Viszont minden OK, nem kell többet mennünk!! Jippiiii!! Mondjuk a nyakferdeségen kívül semmi baja nem is volt. Az ortopédián a dokinéni nem is értette, miért kell még visszamennünk, miután rendbejött a nyaka. Utána voltunk ismerősnél babanézőben. Ott 8,5 hónapos a baba. Észrevettem, hogy Fici tök jól elvan idegenekkel, ha baba is van a közelben. Először mondjuk meg volt kicsit illetődve, de aztán kinyílt a csipája. Tegnap óta már mutogat is. Ha valamit meg akar nézni, vagy pl. hozzám akar jönni, akkor mutatja. Menőzik is néha, mert már van, hogy csak fél kézzel kapaszkodik, ha áll. Persze még ingatag lábakon. :) A Halász Juci nénit meg ha hallgatjuk, és tetszik neki, akkor mindkét kezével ütögeti a combját. Na, persze a ritmusérzéke még nem az igazi. :)
gtünde
 
 


Amica
Isten éltesse Ágnest 1. szülinapja alkalmából!!!!!!!!!!

manda
 
 


szép estét!!!

perzsi!
GRATULÁLOK !!!!!!
ugye majd reksz fel képeket!!!!!!

szilva!
mi újság veletek????
remélem otthon vagytok már!!!!!
és jól vagytok?????
ha lesz időd jelentkezz!!!!

gtünde!
szupi hogy ficivel minden rendben van!!!
ne aggódj nekünk is kellett járnunk fejlődésneurológiára és mielőtt oviba megy akkor kell majd még mennünk!!!

kismok!
Balatonfüredre megyünk majd egy hétre már nagyon várjuk!!!!
a töltött tök receptre meg vevő vagyok ám!!!!
apának sok siker júli 11-ére!!!!!!!

nelli!
szerintem fölösleges idővel előbb megindítani a dolgot!!!
főleg ha nincs semmi oka és ha jól érzi a kismanó magát odabent akkor meg minek siettetni!!!!!
úgyse marad bent !!!!!!!
szerintem tényleg csini kismami vagy!!!!!

bogáncs!
de jó hogy ti már vettetek valamit a manónak!!!
mi majd augusztus végén megyünk fel Pestre a kiságyért a többi az megvan ruhákat meg itt is megbirom venni!!!!
és miket vettetek????
szupi hogy jó lett az eredményed!!!!

drumka!
csak ovatosan a munkával!!!!
pihenj is néha!!!

szilvia!
köszike előre is igaz csak 14-én indulunk és 21-ig leszünk oda már nagyon várjuk!!!!
örülök hogy minden rendben van veletek és gratula a kisfiúhoz!!!
és mi lesz a neve???
de jó akkor te nemsokára mész 4D-re bizti tuti jó lesz mi is megyünk majd 10-én már alig várom!!!

tiza!
na-na!
csak semmi túlzás neked most sokat kell pihenni és a Marcibabával foglalkozni!!!
a pihenés a tejcsikének is jó és neked is!!!!
szóval tessék sokat pihenni!!!!

rólunk!
jól vagyunk és már eléggé érezhetően mocorog manócska is!!!
a nagyfiam pedig már 4.este alszik pelenka nélkü hát nagyon büszke vagyok rá!!!!!
ő magától mondta hogy neki az nem kell és azóta nem kell neki mostmár estére sem!!!!
szóval nagyon ügyes!!!!

akit kihagytam annak is puszi!!!!
szép estét!!!!

tündi23
 
 


Köszi csajok a véleményt.
Szerintem azért indítaná meg, ha már ki van nyitva a méhszáj, mert mondtam neki korábban, hogy ha elmegy a magzatvíz, én nagyon gyorsan szülök.
De én is természetellenesnek tartom, így valószínű azt mondom neki, hogy várjuk ki, mikor szeretne jönni a baba. A legjobban annak örülnék, ha keddig megindulna magától.

Tünde :)
Nagyon jó érzés, hogy már egyre többet érzed a babót, igaz?
Gratula a kisfiad szobatisztaságához!

Tündi :)
De jó, hogy Ficikével minden rendben!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli :D

Én is a természetes útra szavazok!!!!!! Sokszor a dokik kényelmesek is. Ha nem muszáj, ne legyen burokrepi!

Tücsi :D

Persze, van nevünk, köszi a kérdést. Lenke a befutó lánykanév.
Nagyon jó hír, hogy Fci teljesen rendben van! Persze ezt gondoltuk és láthattuk is a videókon. Köszi a bíztatást vásárlás ügyben.

Új albi???

Tündi :D

Jujj, de ügyi a nagyfiad, gratulálok hozzá, ezek fontos nagy dolgok!

Hát megvettük a légzésfigyelőt(sajnos a családban a páromnál volt korai halál, de persze nálunk nem lesz semmi, de bizti, ami bizti, így nyugodtabb vagyok), egy szép kis rugit, egy bodyt, egy sapit és egy fürdőlepedőt vettünk, na meg egy szagmentesen záródó pelustárolót :oops: :oops: Beleszerettem...


Lányok!

Én most már egyre nehezebben találom meg a jó alvási pozítúrát...párnákkal operálok. Meg hát 3* minimum kijárok pisilni :oops: Szerintetek érdemes szoptatós párnát venni alvás-könnyítés céljára?

Bogáncs

Kép
bogáncs
 
 


Sziasztok csajszik!

Bogáncs :)
én kifli alakúra összegöngyölt takarót raktam a lában-pocakom alá és nagyon bevált. Végül is olyan mint a szopis párna.

Tünde :)
a fejlődésneurón miket néznek? Julinak is volt pici nyakferdesége, de mi kötött csípő+kengyel miatt ortopédiára jártunk...

Nelli :)
akkor te is a gyorsan szülők családjába tartozol? Irigy-irigy. De szeretném én is... Én még gyakorlatilag megint első szülőnek számítok a csaszi miatt...

Tündi :)
töltött tök: egy-két közepes tök, kb. 70 deka pipi+röfihusi vegyesen, 1 közepes fej vöröshagyma, 2 gerezd fokh., kakukkfű, só, bors, kb. 3-5 paradicsom, fél pohár tejföl

A tököket szétvágod, alulra talpakat vágsz (meg is hámozhatod, ha vastag a héja) közepét/magos részét kiveszed, besózod, villával megszurkálod és alufóliába tekered, 200 fokon kb. 15 percet elősütöd.
Közben a picire vágott hagymát és fokhagymát kis olajon megpárolod, rászórod a darált husit és fűszerezed, párolod kb. 10-15 percet, majd mehet bele a kockára vágott paradicsom, végül a tejföl. Ezt töltöd bele a tököknek a mélyedésébe, a tetejére pedig legjobb a mozzarella, de bármilyen sajt fincsi. Sütöd még kb. fél órát.
Jó étvágyat hozzá!

Gasztronómiai perceinket láthatták :lol: :lol: !

Bocsi, ha sok voltam, de nem akartam privibe, hátha más is kedvet kap hozzá! :D

KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Tündi :D
megtaláltalak iwiw-en és be is jelöltelek, ha nem haragszol. :D

Kép
Kép
kismok
 
 


Köszi lányok a baba mozgásáról szóló infókat, de én már azt várom, hogy tuti egyértelmű jelét adná a kicsikém, hogy bent van és jól van. Szerintem olyan gáz, hogy a 18. heti UH után csak a 30. héten kell menni a következőre. És addig mi van? Na mindegy, majdcsak megmozdul már végre....

Szilvi :D

Két hete voltunk UH-n, de nem látták a nemét, úgyhogy még várakozó állásponton vagyunk.

Aki tudja, adja át: Nagy gratula Perzsinek és a picinek, sok egészséget kívánok nekik! Ja, és ha tud, nézzen be hozzánk!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


kismok!

köszike a receptet ezt ki fogom próbálni és valszeg még a héten!!!
aztán beszámolok a hatásról!!!

nem baj mért lenne baj hogy bejelöltél én meg visszaigazoltalak és nagyon édes a pici lányod na és az az alvásteknika apával na az nem semmi!!!

mégegyzer köszike!!!

tündi23
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: