Új privát üzeneted érkezett!

természetesen összes és vissza, ssz-el, kicsit lelazultam billentyűzetileg, nyomom és, de vagy túl gyorsan, vagy túl gynegén.nnna gyengén, ......megy ez. az a fránya vodka.

benianya
ákosbenianya
 
 


Benia!

Én csak a derekánál és lába között kötöm be Petit a babakocsiba, így jobban előre tud hajolni, mintha öt ponton bekötném. A kajás figyelem elterelés nálunk is megy, csak kölesgolyóval. de alapvetően Peti szeret a kocsiban üldögélni. Azért van egy-két játék a babakocsira szerelve, de már nem nagyon foglalkozik vele.
Klassz lehetett a buli. Már én is úgy elmennék. Tök jó, hogy ennyi barátnőd van. Sajna, nekem csak egy van, a többi Pesten maradt. Így e-mail-ezünk és telefonálunk.

Reni
Kép
prenata
 
 


Én is akarok bulizós barátnőket! De gyakorlatilag egy maradt, vele max. tornázni tudunk elmenni. Pedig egy kis bulizás meg egy nagy kidumálás is rámférne már! Hüpp.

Megyek inkább dolgomra, míg még alszik Mese. Pusz!

Nézzétek, mit varrtam!

Kép
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Hű, Gabella, de ügyi vagy! Nekem ehhez nem lenne türelmem, pedig időm is lenne, meg varrógép is van, igaz, még egyszer nem használtam...

Bénianya, a mi sporkocsinknak ötpontos az öve (igaz lehetne belőle hárompontosat csinálni), én azzal kötöm be Petit, és így nem tud kijönni. Néha feszít, de értelme nem sok van. Nem parádézik érte, mert a hordozójában és a gyerekülésben is ötpontos az öv.

Kitti, Ádámot Isten éltesse 1. születésnapja alkalmából.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Tegnap este apa nélkül voltunk, mert szerepjátékozni ment, így átjött az egyik barátnőm. Miután Julcsit letettem aludni, kibontottunk egy üveg bort, és hajnali 3-ig beszélgettünk. :)
Így ma napközben kicsit pótoltam az alvást, délután meg játszóztunk.

Ex, pancsizós Petike nagyon aranyos, megnéztük a videót is, nagy sikert aratott Julcsinál. :lol:

Kitti, Ádámnak nagyon sok boldogságot kívánunk első szülinapján!
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, de elég mozgalmasak voltak a napjaink!

Kitti: Ádinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Ex: egyébként tényleg jó dolgokat kaptam, és tudom, hogy nem célzásnak szánták. Már ki is próbáltam őket! Igazi nagytakarítást csináltam! Csak azt nem értem másnap már miért nem látszik a lakáson, hogy előtte 2 napig takarítok??? :lol:
Peti nagyon édes! Az építkezéses dolog megoldódott, hála Mézgombinak! Nagyon sokat segített! Igazi kincset értek nekem!

Reni: hűh, nagyon fininek tűnik a torta! Igazán ügyes vagy! Igazi konyhatündér! A férjed nem panaszkodhat!

Juca: megértelek, de gyere hozzánk is, mert hiányoznak az írásaid, igaz a blogban olvashatunk, de az mégsem ugyanaz! Gyere csak, mert Kornél is kiváncsi a menyasszonykájára! Ha ritkábban is, de szívesen látunk!

Tegnap mi is buliztunk. Jöttek hozzánk haverok. Jót beszélgettünk. Igaz mára kikészültem de nem a bulizás miatt, mert nem tartott sokáig. Kornél úgy gondolta, hogy ő éjszaka bulizik. Régen csinált ilyet, és az ember úgy hozzászokik a jóhoz. Egyébként Kornél 9650 g. Voltunk strandon, nagyon élvezte. Aztán haverkodtunk azokkal a babákkal, akikkel együtt született. Jól érzete magát mindenhol. Na, ezért voltam olyan régen!

Majd rakok fel képeket, de sajnos a digitálisunk, csődöt mondott teljesen, most a másikkal fényképezek, arra meg várni kell.

Jó éjt: Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok! :D

Megérkeztünk!!! Nagyon szuper volt minden! Ha majd lesz időm írok részletesen a blogban, most csak néhány fotót dobok.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így elmaradoztam, de nem ok nélkül, ugyanis "fáradozásainknak" meg van a gyümölcse: úgy néz ki, hogy babát várunk!!!! 19-én teszteltem pozitívat, úgyhogy a baba kora 5hét+1nap!!! Nagyon boldogok vagyunk, jövő héten pénteken megyek dokihoz, amikor a 7. hetet kezdem. A reggeli szopit egyből el is hagytam, már csak este szopik Andris!

Majd még írok bővebben, de most visszaolvasok!

Puszi mindenkinek: Klarka :D :D :D :D :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka!

Óriási nagy gratula!!!! Nagyon jó egészséget kívánok!


Móni!

Örülök, hogy megint itt vagy! Gondolom szép volt minden!


Eni!

Adj füstjelet!!!!!!!!! Túl vagy a vizsgán????????

Reni
Kép
prenata
 
 


Jóreggelt mindenkinek:)))

Klarka: GRATUAAAAAA!!! nagyon sok boldogságot, és panaszmentes terhességet kívánok!!!

[size=12]Ádámnak nagyon boldog szülinapot!!!!!! így utólag is!!![/size]

Reni: Balassagyarmatra költöztünk Szegedről, mert a férjem idevalósi, és anyukám is 40 km-re lakik innen, úgyhogy a rokonság közel van, de minden barátom ott maradt. Szegedhez képest elég nagy változás, mert ez egy nagyon picikez város. Ráadásul a munkahelyem is ott van, úgyhogy nem tudom mi lesz ha leár a gyed.

Nálunk az 5 pontos öv nem ér semmit. Noémi egy kis Hudini mert minde övből kibújik.

Most rohannnom kell, mert noi hisztizik:)))) pussz

Kép
Kép
lreta
 
 


Sziasztok,

Reni: bocsi, hogy nem adtam magamról életjelet, de mint mindig, összecsaptak a fejem felett a hullámok :? .

Jelentem: a vizsgám sikerült :lol: :lol: :lol: !

Tegnap lagziban voltunk, Marci kb. 10 óráig bírta, aztán kidőlt és aludt egy nagyot a babakocsiban, itthon viszont 2 órába telt, mire el tudtam altatni, valószínű megint jön a foga, mert éjjelente kb. 10-szer kelünk. (Amióta nem jelentkeztem, azóta Marcit Juca módszerével leszoktattuk az éjszakai kelésről és csak hajnali fél 4-kor kelt egyszer, ezért gondolom, hogy most a foga lehet...).

Nővéremék most hozzák haza Mátét a kórházból, mindjárt indulunk anyukámékhoz ebédre és babázni. Este jövök és dobok fel képeket.

Kitti: utólag is boldog 1 éves szülinapot Ádámnak :) !

Móni: nagyon jók a képek, már én is nagyon várom a nyaralást :) !

Minden baba gyönyörű és nagyon nagyon nőttek, amióta nem láttam őket, most gyorsan végigpörgettem az utolsó pár oldalt :D !

Most ismét elköszönök, de este jövök!

Puszi
Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Klarka, gratulálok én is a kistesóhoz! :lol:

Kimi, szépek a képek, majd tegyél fel olyat is, ahol ti is rajta vagytok. :)

Wawel, örülök, hogy tudtam segíteni. :)

Most megyek, mert apa feladta az etetést, Nyuszika túl aktív. :lol:

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Közben írt Marcy is, így Neked is nagy gratula a vizsgához! :lol:

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Klarka!!Gratulálok!

Ez fantasztikus hir!!!!!És hogy érzed magad? Hányinger, fáradság van?Nem fáj a cicid? Vagy ezért hagytad el a reggeli cicit?
Úgy hallottam lehet közben szoptatni, sőt kettőt is tandemben, csak előbb a pici kapjon. Nem tudom hogy van ez, meg hogy milyen valós veszélyei lehetnek a terhesség alatti szopinak.Azt tudom, hogy egy ismerős lány 2 éves kiscsajjal most lett várandós, szoptat, és iszonyúan fáj a cicije. Gondolkodik, hogy elválassza, de nincs szive hozzá.
Mindenestre Andrisnak meg van oldva az esetleges betegség alatti gyógyszere: állitólag az előtej csonákat tesz. Én kétszer próbáltam Beninél ( aztán sajnos kiürült a fagyasztó, igy maradt a gyógyszer)1 nap alatt rendbe hozta.
Jujj de jó lesz nektek!!!!Nevek?

Gab, ügyi vagy, nagyon vagik a rucik!!!!!És látom megkötős, nagyon praktikus.

Marcy
, gratula a vizsgádhoz, tudtam én hogy sikerül. Akkor vége, irány a nyár?
Milyen az a Juca leszoktatós módszere? Nekem a múltkor, kétszer is bejött a suttogó, de most megint 6 szor ébredt Beni. Kipróbálnék mást is. Mert ugye nem annyira frankó a 9 kilós álló, ülő gyereket a már leengedett kiságyból 20-30x kivenni, meg betenni, meg télleg kényelmetlen hajolva simizni. Most vizet adtam neki csőrösből, apa mondta h hagyjuk bent a poharat hátha kiszolgálja magát, de szerintem még kicsi ehhez. De nem is lehet 2 óránként szomjas. Viszont ma egy zombi anyával kell beérnie. Persze baromira fájhat a foga, de az a karomban is fájna, de ott csend van ám. Viszont menne le a szőnyegre játszani, azt meg csak nem kéne éjnek idején. Szóval azt súgja valami ott bent most kell ügyinek lenni, hogy vigasztaljam is a foga miatt, de ne szoktassam le az eltudokaludniegyedül fantörpikus képességéről, és ne most keverje az éjjelt a nappallal.

Wawel-milyneek a tisztitószerek? régebben ismertem, de túl drágának találtam, annyira meg nem vagyok környezetvédő. Ecettel mosom a csapot, de amúgy domestosozok, meg ocsó felmosót veszek. Tényleg annyira jó ezek a cuccok? Tapasztaltál, észrevettél valami változást az előző garnitúrádhoz képest? Árak?

Kimike! Hú de jó volt látni a képeket. Csodásak, oda vagyok. Mesélj milyen volt. Út, hely, viz, árak, élmények.

Ex, nem volt más választásom mint bekötni Benit, azt hiszem a miénk is 5 pontos. De kinlódik,, mert nem éri el elől a babakocsi pohártartóját, eddig azzal játszott, de most már fel is áll ott elöl és a frász kerülget hogy fejjel éri a betont. Ha lefektetem akkor is felül benne, szerencsére tegnap a búra felé, alá ült, és a szellőzőn kukucsolt. Háát kezdődik a fogyis időszak? Ma egész nap rohangáltam utána.

Tegnap arra mentem be du. hogy felállt a kiságyban, kinyitotta a szekrény ajtót a rácson átbűvészkedett és behajlitott mancsával, és egy polcról kirámolta a frissen vasalt ruháit. Örültem.

Prenata, torta szupi, nyamm nyammm.

Tündérpöcök, Sok boldogságot az úrfinak!!, végül mit kapott, hogy sikerült a buli?

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik, ez a nyár már csak így fog elmenni, hogy tudok jönni egy kicsit, hol nem. Danival nem igen lehet bírnia lakásban, ezért minden napra programot kell szerveznem neki (és persze nekem is! :D )

Először is : ISTEN ÉLTESSE A SZÜLINAPOSAKAT ÉS A HÓFORDULÓSOKAT!!!

Szóval nálunk (is) zajlik az élet!
Anyumék elmentek szerdán délelött, délután már menni kellett Danival a játszótérre, mert az ajtóban toporzékolt. Csütörtökön délelött itt voltunk az udvaron (pancsiztunk), délután elmentünk Balatonedericsre az Afrika múzeumba, pénteken pedig Vonyarcon voltunk fürcsizni. Daninak nagyon tetszett a Balcsi!!
Tegnap kint voltunk a csónakázó tónál a Szent Iván éji mulatságon, és körhintáztunk! Mondanom sem kell, volt hiszti amikor le kellett szállni!
Gyorsan kicsinyítek le képeket és dobok párat!
Pusz mindenkinek!
És bocsi, hogy mosatnában csak ennyi időre ugrok ide!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy
 
 


A legújabb kép: rohamsisakban :lol:

Kép

Kép
oriandy
 
 


Benianya, írtam a blogba az útról. Árakról mondjuk nem. De turistaparadicsom, így drága minden, ahogy ilyen helyen az lenni szokott. Mi keveset vásároltunk, mert a szállodában mindenünk megvolt. Nagyon kedvesek az emberek, csodálatos hely az Adria. Mindenkinek csak ajánlani tudom, babával is.

Minden baba nagyon szép, édes, huncut! :)

Marcy, gratulálok a legifjabb családtaghoz! :-)

Klarka, nektek is gratula, vigyázz magatokra nagyon! :wink: :)
Vendég
 


Móni! Nem engedi a blog hogy kommentet irjak, valamit rosszul csináltam? azt irtam h csúcsszuper lehetett, irigy irigy, én is én is. Jól jártatok a szállodával. Érdekelnének az árak meg hogy 1 hétre hány üveg bébiétellelkellszámolni?

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya, nem tudom miért nem engedi, nem tiltottam le senkit. :o :shock: :roll:
Írok privi üzenetet az árakról, bébiételről stb.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak szólni szeretnék, hogy bizonytalan ideig elég ritkán fogok jönni, de akkor ígérem, válaszolok. Ha valakinek vmi nagyon fontos minket illetően, akkor emilben elér, azt próbálom minden nap megnézni.
Ugyanis a gépünk - ami a mi szobánkban van - csütörtököt mondott, és csak a házassági évfordulónk megünneplése után lesz miből alkatrészt venni hozzá. Addig is az öcsém gépe előtt leszek, ha épp ideférek, mert ugye neki is nyári szünete van...

Még valami: régebben írtátok egy páran, hogy akinek elöltöltős a gépe, elnyomkodja a gyerek. Azokon nincs gyerekzár? Mert épp ma futottam bele két gépbe is, amihez oda volt írva, hogy van ilyen benne...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!

Nekünk elöltöltős gépünk van és van rajta gyerekzár! Csak sajna Peti szemfüles és nemsoká rájön, hogy melyik két gombbal müködik. Műszaki érzéke van ám a gyereknek, de rendesen.
Mikor lesz a házassági évfordulótok?

Peti múlt éjjel fent volt másfél órán át és nappal is csak 45 percet aludt, így kivagyok! Megyek is aludni!

Jó éjt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok! Szép reggelt!

Kalrka!
Gratula a tesóbabához!!! Mi is nemsokára ráállunk az ügyre! Csak addig még kéne produkálnom egy pirit! Ugyanis május 4 volt utoljára. Voltam dokinál, de nem látott babát az UH-al, minden esetre vittem a laborba pisit tesztre, mert lehet, hogy kicsi a baba és azért nem látni. De szerintem nem amiatt késik (azt mondta lehet egy kis funkciózavar is a műtött petefészkemben), minden esetre ki kell zárni a terhességet, mielött olyan gyógyszert kapok, ami meghozza a mensit.

Móni!
Csodás helyen voltatok!! Irigy-irigy! :wink: :lol:

Eni!
Gratula a vizsgákhoz! Nem semmi amit te csinálsz! Gyerek, suli és még ez a dög meleg is....
Tandika írt, hogy júli 1-re kéne talit szervezni!
Nekünk sajna nem jó, mert most a hétvégén nem jutottunk haza a szüleimhez ezért a 30-1-ei hétvégén megyünk!!

Gabella!
Ügyi vagy nagyon! Jók a rucik! Meske menyasszonyi ruháját is te varrod majd meg??? :wink: :lol:

Ex!
A mi mosógépünk is elöltöltős, de nincs rajta gyerekzár. Legalábbis én nem tudok róla! Azt mi jelzi, vagy honnan lehet tudni???

Rólunk: Mint fentebb írtam, Danival szinte egész nap menni kell, mert különben a bejárati ajtónál hisztizik. De amúgy nem is csodálom! Én is utáltam gyerekként a nyarat a lakásban tölteni (még jó, hogy van egy nyaralónk Balatonfüreden, így a nyár nagy részét ott töltöttem).
Legújabb tudománya: megfogja a légycsapót és ráüt a hátsómra a következő kiáltás kíséretében: DÁDÁ!
Na, ezt nem tudom, honnan vette, hiszen azzal én soha nem ütöttem meg. Igaz azt mondtam már neki, ha nem lesz jó fiú, akkor eldádázom... De hogy a légycsapóval.... :roll:
Most épp előtúrta a kissüprűt és a lapátot és takarít! De jó nekem, van egy kis segítségem! :lol:
Még mindig kínlódunk a szemfogakkal. Az istennek sem akarnak kibújni! Már hasmenése is van a drágámnak, és éjjelente 3-4-szer ébredünk, de semmi!!!
Megtanulta, hogy az iszivel nem sétálunk, lecsücsülünk és úgy iszunk, ha már nem kell, odaadjuk anyának az üveget.
Barátkozunk a bilivel. Na nem véresen komolyan, csak úgy finoman. Már párszor rácsücsült, de csak ruhában, csak hogy tudja az a dolog arra van, hogy ráüljünk. Késöbb megpróbálkozunk a "bele produkció"-val is, de ha nem megy, nem eröltetem, hiszen bőven ráérünk még!

Na, asszem most mennem kell, mert teljesen felforgatta az a kis kutyaütő a lakást! pedig reggel csináltam rendet!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Kirámolta a kukát!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

Majd még jövök!
Puszi mindenkinek!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Benianyu: részben azért hagytam el a reggelit, mert fájt, részben meg, mert középutat választottam a szoptatást ellenzők és a szoptatást nem ellenzők tanácsai között. Úgy gondoltam, termelődjön egy nap csak egyszer a nagy adag oxitocin, bár nekem még soha nem voltak méhösszehúzódásaim a szopitól...De védőnéni azt mondta, hogy ha érzek görcsöt rögtön hagyjam abba. Az esti szopit Andris egyébként is jobban értékeli, sokkal jobban hozzám bújik, mint reggel, úgyhogy inkább az maradt!

Andi: nagyon aranyosak a képek!! Dani már egyedül jár? Mikor lesz eredmény a vizsgálatról?

Tudom, hogy már lefutott téma, de képzeljétek, addig vaciláltam a 4-7.000 Ft-os szandálokon, mígnem találtam itt, Szentendrén egy olyan használtruha boltot, ahol lehet kapni szandit is és talátam egy olyan szandit, ami egyáltalán nem volt kitaposva, tizstára olyan, mint egy siesta és csak 1.600 volt. Tényleg alig hordta az előző baba. De persze az én Andriskám egy nap alatt leamortizálta, mert még elég sokat megy négykézláb, még a betonon is, így képzelhetitek, milyen.....egy ismerősöm mondta, hogy a gyerekcipőknek felül is talpasnak kéne lennie, mert az a szép színes bőr nem sokáig olyan...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


A bili dolgot mi is elkezdjük egy éves korában... :D :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka!
ma megyek fél 2-2 között az eredményért és este a doktor bácsihoz! Az aza igazság, hogy amikor 5 napot késett, csináltam egy tesztet, ami negatív lett, na azóta az Uh-n sem látta a doki a babát, ezért nem is reménykedek benne. Na meg igazából mi csak most (júliustól) állunk (azaz fekszünk! :wink: :lol: ) rá a dologra! tehát ez még nem volt éles! A lényeg, hogy ha nincs baba, akkor kapok gyógyszert, amitől megjön piri és utána indulhat élesben is a tesóproject!
Nektek milyen hamar jött össze a tesó? Elötte (azaz a két gyerkőc között) hogy védekeztetek? Persze, csak ha szívesen elárulod! :oops:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Először is!
Klarka! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Andy! Nektek pedig drukk! Nem semmi, hogy mennyi élmény éri Danit! Tök jók az állatkertes képek. És persze a többi is!

Ex! Sajnálom, hogy behalt a gépetek!

Bili? Már most ezen gondolkoztok? Jaj! Mi még csak olyan szinten vagyunk, hogy Lackó (lassan 5 évesen) csak abba hajlandó kakálni, Mesi meg élénken figyel olyankor. Jövő nyárig őt nem rakom rá, max. ha hajlandóságot mutat ezügyben.

Néha sikerül egyedül elaludnia az ágyban, de sokszor inkább nem. Főleg, mikor Lackó se alszik még, mikor Mesit lerakom. Tegnap este is kánonban ordítottak. Mikor már azt gondoltam, Mesi lenyugodott, akkor Lackó kezdett rá, csak hogy ne legyen csend, és persze, Mesi folytatta. Végül köztünk kötött ki, és 3 perc múlva aludtunk mind a 4-en.

Babakocsi. Nekünk is 5 pontos az övünk. Viszont én úgy voltam vele, hogy amint tud ülni, bekötöm, hogy úgy szokja meg. És megszokta. Szerencsére, eléri a kezével a pohártartót, így azzal nincs gond. Viszont újabban hiába van bekötve, abból is kimászik, és feláll. Mondjuk ez inkább olyankor van, ha csak babakocsiban kirakom, amíg teregetek, vagy ilyesmi.

Már Lackónál is láttam, hogy sokminden csak megszokás kérdése. Pl. a gyerekülésbe mindig, akár 2 perces útra is bekötöttük. Nem is volt kérdés. (Gondolom, nálatok se!) Viszont van egy rokon család, akik furán néztek, hogy jé, Lackó így hagyja magát bekötni? Nem értettük a kérdést, csak mikor láttuk, hogy az akkor 5 éves lányuk csak beleült a gyerekülésbe, és minden bekapcsolás nélkül elindultak. Egyszer be akartam neki kötni és mit látok? A régi, használtan kapott gyerekülésnek le van törve a kapcsolója, nem is lehet bekötni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Váááááááááááááááááááá! Kiakadtam! Az már mindegy, hogy a szülők se kötik be magukat soha... Nem az, nekünk is használt az ülésünk, és nem hiper minőség, de az fontos, hogy jól legyen rögzítve, és a gyerek bele legyen kötve rendesen, nem lötyögős övek között!!!!!!!!! Megszokta, és már ő szól, sőt néha be is kapcsolja magát! Jó ez így! És mi is mindig bekötjük magunkat, nem is hagyná szó nélkül a gyerek!
:)

Bocsi, akinek nem írtam, de indulunk a boltba! Puszi mindenkinek!
Gabi

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


☺☻♥♦♣♠•◘○◙♂♀♪♫☼

Álmodtam egy idiótaságot, és a blogomban le is írtam...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

Megjöttünk mi is. Szerda este elhúztunk Balatonra egy kicsit családosan lenni, aztán szombaton jöttek Colették, átadtuk a kecót és jöttünk haza, mert délután vendégek jöttek.
Remélem jól fogják érezni magukat és jó idejük lesz.

Ex,
Elvileg még van szabad időszak itt-ott elvétve, de már csak úgy, hogy mi is lent vagyunk közben.
De mivel az alsó meg a felső szint totál el van különítve így olyan mint egy kétlakásos ház, közös kerttel.

Mári,
Hát ez a köles golyós videó tök vicces Vencelről. Olyan kézmozdulatokat tesz, mint egy kis bűvész J

Kitti,
Jó, hogy jöttél újra.
Először is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT ÁDINAK!
Benéztem én is a blogodra, de látom Arabella djágaság kommentjét már törölted. Hát szerintem simán lehet, hogy nőci, bár azt kétlem, hogy anya lenne.
Inkább egy megkeseredett (elnézést a szóhasználatért) baszatlan hülye picsa, aki idejön feszültséget levezetni.
Te valami miatt nem vagy neki szimpi. Gondolom azért, mert 22 vagy, ellenben elég sok mindent elértél már az életben, ami esetleg neki nem jött össze. Aztán most próbál oda rúgni ahol azt hiszi fájhat. Ne törődj vele!

Benianyu,
Vodekért és buliért irigyellek, biztos jó lehetett. Már rám is rám férne valami hasonló, de nálunk most eléggé össze vissza vannak a barátnéim.
Homeos tanácsok tök jók, mivel én is vashiányos vagyok ha megyek legközelebb a gyógyszertárb kérek majd ilyen bogyeszt. Pont elfogyott a gyógyszerem és egyszerűen nincs időm/energiám/kedvem lemenni a körzetihez felíratni, mert az minimum egy fél napos procedúra.
Tényleg pajzsmirigy alulműködésre nincs valami homeos cucc?

Kimike,
Üdv újra itt! Tessék részletes beszámolót írni!

Klarka,
Nagy gratula!
Képzeljétek közben én is megkaptam az első Miki csomagot Pancsi születése óta, szóval nálunk is indulhat a Ketteske projekt!

Wavel,
Akkor ezek szerint a tervező volt a hibás? Mondjuk elsőre, józan paraszti ésszel is ezt gondolná az ember, tök jó, hogy most a jog (és Méz) is megerősítette.
Elég nevetséges dolog volna, ha egy tervező bénázása miatt az ácsok lennének a hibásak…és sajnos annyiszor bénák a tervezők.

Gabella,
Csinik a rucik, amiket varrtál! Bekötés kapcsán meg totál egyetértünk!

Oriandy,
Afrika múzeum tök jó, lehet, hogy ráveszem az uramat, hogy mi is menjünk el arrafelé. Mondjuk elég messze van tőlünk (Zamárdi), de hátha.

Remélem mindenkinek írtam! Most megyek, vár egy halom vasalnivaló, meg kaját is kéne csinálnom, aztán ha a Minimanóm felébredt akkor lemegyünk a kertbe.
Képzeljétek, a május 1-i hétvégén felkapirásztuk az addig betonozott focipályára emlékeztető kertrészt és bevetettük fűvel, ami mostanra gyönyörűen kijött.

meteor
 
 


Sziasztok!

Julcsi szunyál, így van egy kis időm gépezni... Bár a konyhában is vár a mosatlan, meg a mosógépet sem ártana megpakolni egy adag ruhával. Most nincs valami nagy hangulatom, nagyon meleg van, erőm semmi, ráadásul ma költöznek el Csandyék (régen írt ide, a kisfia nagy barátja Julcsinak, és gyakran taliztunk), és nekünk már hiányoznak. :( Persze majd fogunk egymáshoz járni, de csak nem itt fognak lakni két percre, és így biztos ritkábban tudunk találkozni.
Tegnap délután még együtt játszóztunk, nagyon aranyosak együtt a gyerekek. :) Julcsi már egyre többet megy, tegnap fordult elő először, hogy szaladnom kellett utána, mert meglógott mellőlem, és a hinta irányába tepert a vödrével a kezében, én meg uzsgyi utána. Elkezdte gyűjteni a botokat is, hordja nekem, állandóan jön-megy, így este már egyáltalán nem kell altatni, megeszi a kajcsiját, lerakom az ágyba, és már szunyál is.

Andy, nagyon jók a képek, aranyos Daninak a sapija. :)
Én is úgy szeretnék már kicsit kimozdulni itthonról, de lehet, hogy csak augusztusban tudunk lemenni a Balcsira, mert a júliusi esküvő miatt kicsit megcsappan a havi bevételünk...
Szerdán utazunk haza anyékhoz Julcsival, pénteken lánybúcsúba megyek Kecskemétre, aztán apjuk majd szombaton jön utánunk, és vasárnap együtt jövünk haza. A következő két hétvégén meg esküvő, két buli lesz, egyik héten családi ebéd, másik héten meg Dunapatajon baráti buli. Már nagyon várom. :)

A babakocsiban én is be szoktam kötni Julcsit, 5 pontos az öve, bár ő nem szokott nagyon fészkelődni, szépen ül benne.

Gabella, hol lehet olvasni a blogodat?

Klarka, Julcsi is kapott egy használt vászoncipőt, én azért nem adtam még rá, mert nem túl magas a kérge, nem tudom, hogy tartaná-e eléggé a lábát. Most már egyre stabilabban megy, lehet, hogy majd ráadom néha, bár simán előfordulhat, hogy közben kinőtte... Így is a 21-es szandiból már majdnem kilógnak a lábujjai. :roll:

Nekem eddig négyszer volt meg, mióta Julcsi megszületett, nem túl szabályosan, bár az emúlt hónapban, pont 28 napra. Férjemmel mi is beszélgettünk már a kistesóról, és arra jutottunk, ha jön, akkor jöjjön, nem bánnánk azt sem, ha jövőre már négyen lennénk, ha meg nem esek még teherbe, akkor keresek munkahelyet. Hát, kíváncsi vagyok, melyik jön össze hamarabb, a baba, vagy munkahely... :lol:

Kitti, hogy sikerült a szülinap?

Ja, és egy körkérdés. Tudnátok adni esküvői ajándék tippeket? Mert lövésünk sincs, mit vegyünk... Megvan mindenük, ami egy háztartásba kell, igaz nemsokára költöznek egy nagyobb házba, biztos szükségük lesz egy-két új dologra. Max. 15-20 ezret szánunk rá. Ha nem lesz ötletünk, akkor pénzt adunk, viszont menyasszonytánc sem lesz, tehát abba nem tudunk adni, meg a menyasszony régebben nekem azt mondta, hogy ő jobban örülne a személyes ajándéknak, mint a pénznek. Csak hát vmi ötletet is adhatna mellé...

Na, megyek a konyhába, ott legalább kicsit hűvösebb van...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Méz!

Mi mindig valami olyat adtunk, ami nekik is jól jött, mégis emlékeznek majd rá, és nagyon sok ilyet kaptunk.
Nekem ajándék volt a frizum, körmöm, sminkem, kaptam ajándékba Ave Mariát, ajándékba kaptuk a fotókat, amik elkapottak, és találóak, mert aki csinálta ismert, és szeretett minket, félig meddig kaptuk a zenét, jött egy srác, aki DJ, az ő felajánlása volt, előtte Kofa skót lektora (kéttan. gimi) szolgáltatta az együttesével a skót táncházat (nem ingyen, de olcsón), kaptunk mennyasszonyi tortát egy görög cukrásztól. Szóval majdnem minden ajándék volt. A húgomtól egy ikont kaptunk, nagyon szép. Ajándékba kaptuk a meghívónkat is, ami az általam festett lámpát ábrázolja, az én bugyuta körterajzaimmal. :-)... Erről tezsek is képet. Kaptunk a kórustól egy röpkoncertet. :-)
Amit mis szoktunk adni: Kofa fényképezget, és megkapják az albumot, amibe ők választják ki a képeket. Általában ezt ott nem tudják, csak később mondjuk meg, hogy ez az ajándékunk. :-) Nagyon meg szoktak lepődni, mert van, hogy a fizetett képek használhatatlanok, a Kofa képei közül meg sokat ki is nyomtatnak, és a falra teszik. Persze ő lesifotós. Volt, hogy én kézművekedtem fényképkeretet, üveg, és üvegfestékkel festettem a szélére.

Ha barátok, akkor meg is lehet kérdezni, hogy minek örülnének, és akkor tényleg olyat visztek, amiből nem lesz klón, és egyedi.

Klarka!

Én is gratulálok a babához!

tjuca
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Peti ma 10-ig aludt, ill. akkor már felsimogattam a drágámat. Biztos írtam már, hogy egyre gyakrabban mellettem köt ki éjjelente. Nem alszik vissza a cicin, így már nem is adok neki éjjel cicit, hanem kiveszem magam mellé és 5 perc múlva, mire mélyebben alszik rakom vissza a kiságyba. Hacsak be nem alszok én is és arra kelek fel, hogy elzsibbadtam, mivel a Peti szobájában lévő egyszemélyes ágyon fekszünk. Peti kiterülve, én meg az oldalamon. Nagyon hozzászokott őurasága.
Tegnap este 9-kor elaludt és 10 körül felsírt, erre fogtam és berakta az apja és közém és ott durmolt reggel 6-ig, amikor is a vekker csörgés előtt visszavittem a szobájába és cicilés után még 10-ig nyomta a saját helyén. Szóval, nem értem! Tudom, hogy hiba volt kikapkodni a gyereket, de érdekes mellettem végigalszik és az én energiáim pedig kifogyóban vannak egyre inkább!

Rita!
Nagyon írigy vagyok a Balcsiért. innen nagyon messze van! Gyerekkoromban minden nyáron ott táboroztam a vasúti szakszervezet valamelyik üdülőjében, aztán később privátilag. Nagyon hiányzik! Bár, itt a Tisza, de azt hiszem azzal még várunk jövő nyárig!

Méz!
Hová költöztek Csandyék? Bp-en belül?

Gabi!
Nagyon ügyi vagy! Mindig csodálom, aki varr a családra!

Reni
Kép
prenata
 
 


Juca, Meteor, Gabella: köszi!!!! Nagyon aranyosak vagytok!

Andi: írok privit!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Méz,
nekem egyszer adta a tippet ismerős, hogy azt vegyek, illetve mi is kaptunk az esküvőre és tökre örültünk neki: szép nagyméret fényképalbum.

Mi ált. mindenkitől pénzt kaptunk, mert pont lakásvásárlás előtt voltunk és arra volt nagyobb szükság, illetve kaptunk IKEA és KIKA utalványokat is (ebből a Kika még meg van, látszik, hogy Ikea párti vagyok).
Én inkább olyanokat tudok írni, ami nekem nem jött be és kaptunk: csészekészlet fémből, nem nagyon használjuk, azóta is szekrény tetején van.
Ólomüveg pohárkészlet: tök szép, ezt meg azért nem használjuk mert félteném, ünnepi alkalmakra jó volna, viszont nem tudom hova kirakni, így szintén a szekrény tetején lakik.
Kenyérsütő, háát eleve nem vagyok nagy kenyérevő, meg el se fér a konyhánkba, így anyuékhoz költözött.

Ami klasz ajándék lehet, ha ismeritek a párt és sokat jártatok össze: közös fotókat egy méretre kinagyítani és egy nagy képkeretbe rakni. Ez persze csak akkor kivitelezhető, ha vannak fotóitok róluk.
Egyszer egy ismerős pár kapott ilyet és tökre örültek.

meteor
 
 


Méz!

Mi anno pénzt kértünk mindenkitől, mert lakásvásárlás előtt álltunk. Nálunk például a pénzen sértödött be úgy a sógornőm, hogy a mai napig nem kaptunk tőle semmit! Persze az esküvőre eljött, de az előkészületekben nem segített semmit! Pedig itt vidken nagy divat az előkészületekben segédkezni!
Mi, volt akitől a sütiket kaptuk. Illetve pénzcsokrot kaptunk és egyedileg gyártott beföttes üvegben pénzt, ami üvegfestékkel volt kipingálva! Kaptunk két kristály pezsgőspoharat, amire a monogramunk volt graviroztatva. Szerintem ez is szép ajándék lehet, legalábbis nekem nagyon tetszett és árban 15-25ezer körüli. Pohárja válogatja! Volt, akitől a zenekart kaptuk ajándékba, de gondolom ez pesti viszonylatba nagyon húzós lenne! Az egyik barátnőmtől kaptunk egy 56-os méretű Levi's farmert, bodyt, kis zoknit. Persze, tudták, hogy minél előbb babát akarunk!
Több ötletem nincs!

Reni
Kép
prenata
 
 


Köszi a tippeket, van egy-kettő, ami nagyon tetszik, majd megvitatjuk apjukkal, de legalább már van kiindulási pontunk. :) Mert időnk az elég kevés, egy hetünk lesz beszerezni...
Mi nem kaptunk ilyen ötletes ajándékokat, leginkább pénzt adtak, aminek mi örültünk, mert igaz, hogy lakásunk már volt, csak nem volt még berendezve. :) A legnagyobb ajándékok között volt a mosógépünk, meg nővéremtől egy Hollóházi étkészletet kaptunk, ami igaz, hogy még a vitrinben van, de gyönyörű, és örök érték.
A legviccesebb ajándék pedig egy evőeszköz készlet volt, ami műbőr aktatáskában van, először azt hittük, hogy egy táskát kaptunk, aztán nagy nehezen sikerült kinyitni, és akkor döbbentünk rá, hogy valójában villákat, kanalakat, stb. rejt. Nem használjuk, fent van a konyhaszekrény tetején, már arra is gondoltunk, hogy az éppen soron következő házasulandóknak továbbadjuk, már csak poénból is. :) A legjobb egyébként az volt, amikor tudatosult bennem, hogy honnan lehet ilyen készletet beszerezni. Még dolgoztam, és Ráckevére kellett mennem, hévvel utaztam, mellettem egy cigó csapat épp a tízóraiját fogyasztotta, legalább 5 darab ilyen készlet volt náluk (gondolom épp eladásra vitték), és a készletből használták fel a késeket, majd miután befejezték az evést, papírzsepivel nagy műgonddal eltörölgették őket, és visszatették a helyükre... Én meg közben majd elröhögtem magam, mert arra gondoltam, hogy pont egy ilyen aktatáskának álcázott készlet piszeg a mi szekrényünk tetején is... Hát, azóta sem volt kedvem használni. :lol:

Lassan megyünk le játszózni, hacsak nem előz be egy jó kis zuhé, mert eléggé beborult...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Noi végre alszik, úgyhogy van egy kis időm irogatni. Itt borzasztóan meleg van, remélem holnapra tényleg jön az enyhülés, mert nagyon elegem van az állandó szaunából.

Méz: Én a legjobb barátnőmtől egy lexikonsorozatot kapnam, nagyon örültünk neki, mivel könyvmániássak vagyunk (szakmai ártalom :P ). De kaptunk winyót, világító díszfát, hatalmas padlóvázát, és persze pénzt is.

oriandy: Dani igazi kis zoológus, nagyon jók a képek!

Na megyek teregeni amíg Noi alszik, mert ha ébren van felmossa a tiszta ruhákkal a padlót :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lreta
 
 


Andrist letettem aludni, de még dumál...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok! :-)

Mi nemrég értünk haza a Balcsiról, szupi volt. A kenesei strandon hűsöltünk.
Majd visszaolvasok és írok.
Vendég
 


Valahogy olyan érzésem van, hogy kezd kihalni a topic. :? Tudom, nyár van és a gyerkőcök is egyre mozgékonyabbak.....

Más! Méz, olyan jó ajándékötleteket kaptál, én is hasznosítom majd némelyiket, mert ősszel mi is lagzizunk.
Ja, szerintem Julcsika tesója fog nyerni, hajrá! :lol:

Reni, már százszor meg akartam kérdezni, jöttök Pestre a nyáron? Mert szívesen találkoznánk Veletek. :)

A bilin én is meglepődtem. Mi még be sem szereztük. Majd jövőre szerintem.

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek, itt pillanatok alatt olyan vihar jött fel, hogy tojás nagyságú jég hullott. Éppen hazaértünk Petivel és a lépcsőház ablakból néztük ezt a szörnyűséget! A kertben minden odaveszett! Én még ilyet nem láttam. Ja, és közben sütött a nap. Dupla szívárvány lett az égbolton. A nap "fénypontja" még hátra volt! Előjátékként annyit leírnék, hogy egyre nehezebb bármit is csinálni a konyhában Petitől. Általában a lábamba vagy a ruhámba csimpaszkodik, esetleg próbál levadászni valamit a konyhaasztalról vagy a lábam között szlalomozik. Ma megtörtént a baj! Valahogy lesodorta(m) a fémtésztaszűrőt az asztalról. Azt a fajtát, aminek 3 lába van. Égtelen nagy ordításba kezdett. Elöszőr azt hittem, hogy az ijedtségtől, mert az orra előtt landolt a kővön. Magamhoz szorítottam és éreztem, hogy a fején egy kb. tojás nagyságú pukli lett. Valószínűleg a tésztaszűrő lábbal eshetett Peti fejére. Én úgy megijedtem, hogy hirtelen teljesen leblokkoltam. Majd elővettem egy darab húst a fagyóból, azt szorítottam rá, aztán telefonáltam anyukámnak, hogy jöjjön, mert baj van. Végül egy órán át vizesruháztuk. Elaludt az ölemben Peti. Egy fél óra múlva felébredt és ugyanúgy rosszalkodott, minha semmi sem történt volna. Én mindenestere tanultam az esetből és próbálok nem ténykedni a konyhában, ha kettesben vagyunk Petivel.

Móni!
Elvileg készülünk Pestre, de gyakorlatilag nem merem bevállalni a hosszú vonatútat Petivel. De ha megyünk természetesen szólok.

Remélem nem hal ki a topic, de ha körbenézel a "szomszédoknál" mindenhol nyári pangás van!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Bocsi, nem nagyon leszek, apánk itthon van, így pofátlanság lenne itt ülnöm egész nap.

A blogom címe: http://gabella.blog.nlcafe.hu/

Pusz mindenkinek, és jó előre kellemes hétvégét is mindenkinek!

Andy! Esküvői ruhát nem vállalok! Bár az enyémet anyu varrta, kismamás volt, és egyszerű! :-)

Tényleg sziasztok, majd lehet, hogy még jövök!
GAb

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok Csajócák,

ebben a pillanatban kezdett el szakadni az eső, zuhog rendesen :( .

Képzeljétek, tegnap estefelé mondja Isti, hogy szerinte olyan forró Marci teste, nem lázas-e??? Mondom neki, hogy szerintem egy beteg gyerek nem így néz ki, mint Marci. Ennyiben maradtunk. Este 11 körül felébredt, amikor vettem ki a kiságyból akkor én is éreztem, hogy tiszta forró szegény gyerek. Megmértük a lázát 38,9 volt. Gyorsan enyhén langyos vízben megfürdettük, először úgy remegett szegénykém, de aztán, mintha mi sem történt volna pancsizott a vízben. Utána germicid kúp, aztán alvás közöttünk. A kis drágám felébredt vmikor éjjel és fülig ért a szája :) :) :) ! Imádom!!! Most reggel 37,4 volt a hőemelkedése. Nem tudom, hogy a foga miatt-e, de el tudom képzelni, mert eddig még sosem volt beteg, egy kicsit meg is ijedtünk.
Még szerencse, hogy pont mára vagyok bejelentkezve tanácsadásra, úgyhogy beszélek majd a dokival.

Más! Már csak én vagyok egyedül, akinél még nem köszöntött be a mikulás :roll: ???

Klarka: gratulálok a babókához, problémamentes babavárást kívánok :) !

Oryandi: nagyon édesek a képek Daniról, mutattam Istinek, amikor a láma (vagy teve???) nyalogatja a kezét (legalábbis úgy néz ki a képen :D ) .

Reni: szegény Petike, hihetetlen, hogy mi minden megéri a gyerkőcöket. Nem csodálom, hogy megijedtél!

Tőlem ma Isti kérdezte, hogy mi az a folt a combomon. Fogalmam sincs :roll: :roll: :roll: . Teli vagyok kék-zöld foltokkal, de észre sem veszem már, hogy mikor szerzem azokat...

Nászajándék
: én a tapasztalatok alapján azt mondom, jobb, ha vki pénzt ad, ha előre nincs megbeszélve, hogy minek örülnének, mert mindenkinek más az ízlése a pénzből pedig azt vesznek, amit szeretnének.
Méz: jó volt ez az étkészletes sztory, én is jót mosolyogtam :lol: !!! Pedig nem is olyan vicces :roll: .

Ex: képzeld, jövő hét elején elképzelhető, hogy Szegeden leszünk. Hétvégén hazautazunk Isti szüleihez és mivel én még sosem voltam Szegeden mondtam, hogy menjünk el egyet kiránulni, ha már egyszer úgyis a közelben leszünk :) .

Benianyu: semmi különös nincs igazából Juca módszerében, de mégis hatásos. Nem te kelsz fel a babához, hanem a férjed. Nálunk elég volt 3 éjszaka és Marci már csak egyszer ébredt a korábbi 3-4 helyett. Nagyon rossz volt az első éjszaka, mert először kb. 20 percig ordított, de aztán egyre rövidebb ideig. Nehéz volt kibírni, de muszáj.
A mostani szitu a foga miatt van...

Teszek fel egy képet nővérem kisbabájáról, ha nem bánjátok :) !

Ja még csak annyi, hogy amikor megemeltem először Mátét, úgy éreztem, hogy nincs súlya, pedig 4 kiló. Ilyenkor érzem igazán, hogy mennyire megedződtem Marci 10-11 kilójától, ami eddig nem is tudatosult.

Kép kicsi Máté :)

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Na, voltam tegnap este doknál, és kaptam gyógyszert, ami meghozza majd pirit! Ezt 5 napig kell szednem, és utána 2-3 nap múlva beköszönt Miki, ha elmúlt, lehet is próbálkozni a tesóval!
nem sok reményt fűzök hozzá, hogy hamar összejön, ha már így kezdődik az egész, hogy gyógyszerrel kell megindítani a mensimet... De mindegy. Az első piris naptól számított 3. héten mennem kell vizsgálatra, gondolom azt nézi meg, hogy van-e peteérésem.

Móni!
Milyen volt a Balcsin??
Képek?? :wink:
A bilit nem eröltetem ám! Dani szülinapjára kapta és egyenlőre csak játékként kezeli! Az viszont nagyon tetszik neki, hogy ha mondom: ülj rá a bilire! Erre ő rátolat! Ha sikerül eltalálnia, örül magának és én vele együtt kacagok! Ennyi! :wink:

Eni!
Kicsi Máté nagyon édes! És tényleg nem is olyan kicsi! :lol: :wink:
Daninak is volt egyszer olyan, hogy éjszaka magas láza volt és másnap semmi. Mi sem tudtuk, mi okozhatta, csak találgattuk!!
Talán a foga, talán benyelt valami koszfélét..... Remélem marcinak sem lesz komolyabb baja! Jobbulást neki!
A képen teve van, ahol csak ott áll, és a barit simogatja! Vagyis se láma, se kéznyalogatás! :wink: :lol:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Eni!

Bocsi marci= Marci!!!!!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Andy: Köszi a választ, megkaptam. (nem örülök neki, de sajna ez van) Dani nagyon aranyos. A nyáron mi is készülünk majd az Afrika múzeumba! Én már sokszor voltam ott, remélem Kornélnak is tetszeni fog.
Még egy kérdés: biztos leírtad már korábban, de szita az agyam: hogy adod Daninak a MAci kávét? Én is vettem, de nekem a védőnő azt mondta, hogy 3 éves korig ne adjak tejet. Ezt nagy-nagy túlzásnak tartom, úgyhogy valahogy kipróbáljuk. Viszont: állítólag epret, málnát, ribizlit és minden ilyesmit lehet adni 1 éves kortól. Ezen meglepődtem, mert az én táblázatom mást mond, de állítólag (védőnő szerint) lehet adni, kivéve a kiwit.

Benianya: a tisztítószerek nagyon jók, amway-esek, bár nagy különbség nincs azokhoz képest, amit eddig használtam. Az árát nem tudom, de ha drága is, abból a szempontból nagyon jók, hogy koncentrátumok és sokáig elég.

Kimike: szupi helyen voltatok. Nagyon szépek a képek!

Marcy: hatalmas gratula a vizsgáidhoz. Máté szép nagy baba, bár így most visszagondolva olyan furcsa, hogy Kornél is volt ilyen kicsi! :lol:

Klarka: nagyon örülök! Kistesó projekt beindult és győzelem! Mindeközben persze irigy is vagyok, nálunk is jó lenne. Nekem a pircsi most jött meg először, de csak 2 napig tartott. Mondjuk nem bánom! :lol:

Méz: mi kaptunk nászajándékba: olyan takarót, ami a Kornélnak jó volt, miután megszületett (akár babakocsiba, akár a kiságyba), gyümölcscentrifugát, könyveket (mi is lexikonokat inkább - és ennek mi is nagyon örültünk), faliórát. Ha most nekem kellene lagziba mennem, és még nincs náluk baba, akkor biztos valami babás dolgot vennék, ami majd jól jön. De az én agyam most nagyon rá van állva a babákra! De hát ez nem csoda!
A barátnőm 7 hetes terhes és tegnap tudtam meg! :D

Kornélról egy kicsit, aztán lépek palacsintát sütni: tegnap felállt kapaszkodás nélkül és ment 3 lépést! Persze mindezt azóta sem ismétli meg, de talán lassan elindul. Szerintem nem fogja elkapkodni, mint ahogy eddig sem, de már nagyon ügyeskedik!
Tegnap egész nap a dédimamánál voltunk. Nagyon élvezte. Egyfolytában kinn kellett vele lenni a 36 fokban, mert a tyúkokat, a cicát és a kutyákat nézegette. Még szerencse, hogy anyukám és apukám is velünk volt, mert ők legalább bírták a strapát!

Na, mindenkinek további szép napot! Itt még süt a nap, bár nagyon fúj a szél, de délután jó lenne még egyet sétálni!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


sziasztok!

Itt iszonyat meleg van! Most jöttem meg egy temetésről, hát rosszul lett 1-2 ember!
Petit délben elaltattam és még mindig húzza a lóbőrt! Persze éjjel keveset aludt. 11 volt mire elaludt. Már közénk raktuk, de azt hitte, hogy buli van és ide-oda fetrengett nagy kacarászások közepette. Persze 7-kor már fent volt, megspékelve 3 ébredéssel! :evil:

Marcy!
Milyen kis picur Máté! Tényleg szokatlanul kicsi a mi "nagy" egyéveseinkhez képest!

Anita!
Hajrá Kornél! Petinek ha mondom, hogy jöjjön ide, akkor négykézláb vágja magát és teper. Hiába csak egy méter van köztünk! VISZONT! a járássegítővel jár! :roll: :shock: Pedig azt hittem, hogy az lesz az egyetlen dolog, aminek tutira nem vesszük hasznát!

Reni
Kép
prenata
 
 


sziasztok!

Próbáltam olvasni, de rengeteget írtatok. Így csak épp bekukkantottam és pont Ákosbenianya a tiedbe. Bocs, nem akarok off lenni, de nehogy betegyetek csőröspoharat vagy cumisüveget, a kiságyba, egy baba megfulladt az önkiszolgálós módszer miatt... :(

Köszi a dícséreteket. Annyi minden történik veletek is, nem tudom követni. Juca, Kitti! Sajnálom. :( Nagyon. :(

Klarka! Gratulálok! :)

Majd jövök, ha átalussza az éjszakát! Most 11 hónap után ki vagyok bukva kicsit, mármiont fizikailag!

Puszi mindenkinek!

Mári

Kép
mári
 
 


Sziasztok!

Nem volt időm ma olvasni, így bocsi, hogy nem tudok reagálni...

Délelőtt voltunk a Bethesdában a gasztrón, azt mondta a doktornő, hogy nyugodtan elkezdhetek tejet adni Julcsinak, vagy ha gondolom bármilyen tápszert, nem kell speckó tápszer neki. Mondtam, hogy már kapott joghurtot, sajtot, túrót, és nem volt vele probléma. Szóval nagy valószínűséggel kinőtte az allergiát (ha egyáltalán volt neki valaha), majd kipróbálom a tejet is, nagyon remélem azzal sem lesz gond.
Nagyon tetszett a dokinőnek Julcsika, olvadozott a sérójától, ő meg produkálta magát, dumált, vigyorgott, integetett. Azt mondta, hogy bármit ehet, akár csülkös bablevest is. :lol:
Tehát a gasztrós doki nem mondott semmi olyat, hogy pl. az eper, málna, tej, (vagy egyéb ilyen, amire azt mondják, hogy ne adjuk még), hogy tiltó listás lenne...

Holnap hazautazunk a szüleimhez Julcsival, apjuk szombaton jön utánunk, mert pénteken ő legénybúcsún lesz, én meg lánybúcsún. :)

Így előre kívánok Mindenkinek szép hétvégét, most egy pár napig nem leszünk.

puszi, Andi

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Még élünk, de én már alig...

Klarka!
Fogadd gratulációmat, nagyon ügyik vagytok!!!

Misi hihetetlenül fel van turbózva, de ami rosszabb, valószínűleg nem képes kipihenni magát, így non stop nyűgös is. Tehát vagy vonyít, hogy vegyem fel, vagy tudatosan rosszalkodik, vagy bújik és ásítozik, aztán vagy tud aludni, vagy nem. Volt már valakinél hasonló időszak? :roll:
Sajnálom, hogy olyan feszült, de közben majd megőrülök, amikor folyton olyat csinál, amiről tudja, hogy nem szabad...

Építkezésünk erősen csúszik, kezdek piszkosul aggódni, hogy mi lesz a költözési határidőkkel :-( Lehet, hogy a végén vállalkozót kell váltanunk... Pedig az emberei rendesen dolgoznak.

Szóval hangulatilag és erőnlétileg a béka feneke alatt vagyok :cry:

De azért igyekszem majd összeszedni magam.

Mindenkinek sok puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?