Új privát üzeneted érkezett!

Hát Panda! Nem sok esélyt látok a hóesésre, max jégeső lehet! AZ nem jó??? :lol:
Hol is volt ez a szex téma??? ENgem is érdekel!!!
Vendég
 


Várandósság 2008 januárjában szülünk topic az utolsó két oldalon.
Vendég
 


Krisz! :)

Akkor ezek mégiscsak jó hírek :)
dokinak és Párodnak igaza van szerintem...

én sem bírom jól a meleget, na persze a hideg sem tetszene :lol:

de az zavar, hogy nem tudok éjszaka rendesen aludni, forgolódom a dög melegben...és még csak június van :twisted:

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 

 
 

Én meg azon gondolkozom, hogy most meg kipróbálom az Utrot a ciklus második felében, hátha az jót tesz és használ is. Closti helyett meg homeobogyók, mert pém meg amúgy is van.

Zora
Kép
zora7
 
 


Nem tudjátok, a kínai szűz tea ártalmas, ha az ember épp a babán dolgozik? Le kéne fogynom, a progi csak fúj fel, az a tea pedig mindig segített eddig, mert gyorsítja az anyagcserét.

Zora
Kép
zora7
 
 


Lassan már minden variációt végigjárok, mert sajna eddig semmitől sem lett elég progim és így nem sok esélyem van jelenleg. de az Utrot még nem próbáltam, az pedig valódi női hormon.

Zora
Kép
zora7
 
 


Hát Zora fogalmam sincs! De szerintem nem túl jó ötlet ez a gyógyteásdi! Inkább valami diéta????
Vendég
 


Hát én nem tudom ezeket a bogyós dolgokat én csak akkor szedek be valamit,ha negyon muszáj!

Sheila! Egy másik topikban azt mondták a lányok, hogy igaza van a dokimnak és legyek türelemmel. Na én igyekszem türelmes lenni! Már alig várom a pé-t! Aztán meg a hó végét!!! :roll: :roll: :lol: :?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!!!!

Zora!
Szerintem az egyszerű szénhidrátszegény diéta elegendő lesz! Én ilyenkor elhagyom a kenyeret, tésztát, cukrot és látványos a javulás. Akkor szoktam meghízni, amikor képtelen vagyok kordában tartani a szénhidrát iránti vágyamat. A progi pont ezt okozta. Ráadásul azt hiszem a gombát is ennek köszönhetem!
Nyáron nem nehéz betartani. Sok-sok zöldség és savanyú gyümölcs! Most ne a plusz kilókon aggódj! Te így is szép vagy!

Jaj Lányok! Annyira hiányoztok! Nagyon pörög az élet nálunk, de ma mennek át a lányaim apukájukhoz, így holnap laza lesz! Majd írok sokat!!!!

Ja! A görbém:
Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Köszi Éva! Meg mindenki! Pont a szénhidrát az én keresztem. Tudom jól.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora!

Szerintem jól teszed,ha kipróbálod az utrot.Mit veszíthetsz?A diétához csak annyi,hogy szerintem inkább próbálj meg kevesebb és nem hízlaló ételeket enni.Mondjuk sok zöldség,gyümölcs,fehér hús,hal,és ahogy Éva is mondta ne egyél kenyeret,cukrot...Szerintem így nem kell éhezned és ha jön a baba,kkor csak dúskál a sok jóban,nem koplal.Én is félek,hogy felhízlal az utro,de ha van miért és lesz babám,akkor azt sem bánom. :D

Éva!

De jó a görbéd.Remélem most szépen felmegy a hőd.Szerintem tuti nem leszel elzáródva.Ha el lennél,akkor nem szabadul ki a petesejt,nem lesz pé.Ugye? Vagy rosszul értem?Szerintem pajzsmirígy.Jutottál vele valamire?Rászánod magad a Honvédra?

Puszi

Eszter
anubias
 
 


Termékenység, nőgyógyászati betegségek és rákok

Több tanulmány is utal a tej és tejtermék termékenység csökkentő hatására. Dr. D. W. Cramer és munkatársai által végzett vérvizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy "azokban az országokban, ahol a legmagasabb a tejfogyasztás, a nők körében ott csökken a legnagyobb mértékben a teherbe esési arány, a korral arányosan."

A felnőttek nagy része nem tudja megemészteni a tejcukrot és a tejfehérjét, ezért szerencsére nem is képes sok tejterméket fogyasztani. A tejtermék gazdag galaktózban, mely a petesejtre mérgező hatású cukorféle. A magas tejfogyasztás összefügg a nők fogamzóképességével, és ez a tünet már húsz éves kor felett jelentkezik. A legmagasabb galaktózkoncentráció a meddő nőknél mérhető.

A tej és a tejtermékek, mint a magas fehérjetartalmú ételek általában lerövidítik a menstruációs ciklust huszonnyolc nap alá, menstruációs görcsöket és túlzott vérzést okoznak. Dr. B. Amstrong és Dr. R. Doll kutatásaik során összefüggést találtak a fehérjefogyasztás és az endometrium rákja, továbbá a fehérje és gyümölcs együttes fogyasztása (például: gyümölcsjoghurt) és a méhnyakrák között.
Végszó gyanánt

A cikksorozat keretei csupán néhány szempont figyelembe vételét tették lehetővé, több száz, sőt több ezer oldalt tesz ki azon kutatások leírása, melyek a tej és tejtermékek fogyasztásának káros, betegség előidéző voltáról szólnak. Úgy érezzük, hogy ki kell hangsúlyoznunk itt újra azt a tényt, hogy az állati eredetű tej nem természetes tápláléka egyetlen embernek sem. 1. Egyetlen állat sem fogyaszt elválasztás után tejet. 2. Semelyik emlős nem fogyasztja más faj tejét. A cikksorozatban és a rengeteg tanulmányban szereplő betegségek igazi oka ebben rejlik. Ez az elsődleges szempont, amit figyelembe kell vennünk, amikor a saját táplálkozásunkat összeállítjuk.

Szili Zsuzsanna

Zora
Kép
zora7
 
 


Éva!

Várunk holnap, de többet írj ám :)

Zora!

Szerintem is jó ötlet az Utro, a gyógyteától azonban óvakodnék :roll:
tényleg próbáld ki a lányok javaslatait (ha tudod) nekem pl. mindennap kell egy kis szénhidrát (kifli. zsemlye, /durum/ tészta, müzli) nem mind egyszerre ! :lol:
de édesség nélkül simán kibírom...szerencsére.

én nem is tudtam, hogy az Utro hízlal :shock: , még jó, hogy így a vége felé tudom meg :D bár engem sem érdekelne túlzottan...

viszont nem akarok dicsekedni, de én pl. nem igazán híztam az Utro-s hetek alatt...lassan vége az első trimeszternek (el sem hiszem) de csak kb. 1,5 kg-t híztam (abból 1kg a melleimre :lol: )



Eszter!

Olvastalak a másik topicban, gratulálok a kis petezsákhoz!! :)
örülök, hogy végül helyesen döntöttél...jót mosolyogtam azon, hogy nem tudsz létezni Utro nélkül :lol: ...hát én sem...nem is tudom mi lesz velem jövő héttől, mikor majd el kell kezdenem "lejönni a szerről" :roll:


Puszi Mindenkinek, és jó éjszakát!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Jézusom Zora, most jól megijesztettél!!!

én szeretem a joghurtot és egyéb tejterméket, igaz nem fogyasztok túlzottan sokat belőlük...remélem azért ennek kicsi a valóságalapja... :roll:

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


pl. a termékenységemet tutira nem befolyásolta :D

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Zora,
nekem tetszik amit bemásoltál mert utálom a tejtermékek nagy részét legalább most már van okos kifogásom amikor párom ilyennel akar tömni :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Zora! Jó kis kutatómunkát végzel!!! :lol: Még jó, hogy nem szeretem a tejet, de a joghurtért sem vagyok oda.

Eszter! Nagyon nagy, de még halk gratula a csodaszép tesztedhez! Te aztán könnyen tehrbe tudsz esni! REmélem és sőt tudom, hogy mostmár egy boldog babavárás vár rád!!! Vigyázz nagyon magatokra, bár tudom, hogy ezt nem kell mondani Neked!

Éva! Hol vagy már a kisregénnyel??? Nagyon szép a görbéd! Pé is megvolt! Neked ilyen hamar a 13. napon szokott lenni? Nagyon-nagyon drukkolok! Küldöm a hőfenntartó enerdzsit!!!

Andi! Hol vagy már a hőjelentéssel??? CSak nem a + tesztedet akarod eltitkolni előlünk!!!!???? :shock: :roll:
Vendég
 


Jajj nem jó helyre kattintottam! És már küldtem is hsz. :oops:

Ildikó! Csak nem a munkába vagy beletemetkezve??? Hogy vagy??

Ági, Panda, Sheila! Bírjátok még ezt a mleget?

Mooooooooooooo! Lassan ellened is körözét kell kiadni, mert úgy eltűntélt!!! Mensi van már? Dokihoz van időpont?
Gyereeeeeeeeeeee!!!! Hiányzol!!!!

Nem tudjátok lnd mikor jön haza?

Nálam még semmi érdekes, csak gyakorolunk néha a termékeny napokra! :oops:

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok lányok

Most egy kicsit magam alatt vagok megjött hétfő estére sajna még kell egy két nap míg túl leszek rajta.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Krisz,
Nagyon rosszul nekem minden bajom van tőle.

Andrea,
A fenébe :( sajnálom :(
Vendég
 


Sziasztok, lányok!

Én is megvagyok, csak sajnos nincs időm irni, mert holnap és holnapután szabadnapon leszek, és még be kell fejeznem a dolgaimat.

Andi, nagyon sajnálom, hogy megjött....nem is találok most szavakat.

Többre most nincs időm, de mindenkire gondolok!!!!

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Nem tudom valahogy sokkal jobb kedvem van most hogy tudok nektek irni :) :) Érzem, hogy jönnek a pozítív energiák.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Andi!

A francba :( :evil:
pedig úgy szurkoltam, olyan ígéretes görbe volt...

most lehet, hogy elküldesz a fenébe, de én ilyenkor mindig azzal biztattam magam, hogy: "új ciklus, új remények!"(ezt a "megint megjött...") fórumból ollóztam, még évekkel ezelőtt... :)

annál is inkább bízni kell, mert: "bármikor bejöhet!"...de tényleg. :)

na jó, dugulok, lehet, hogy agyamra ment a meleg :roll:

Krisz!

Én is sz**ul bírom, de nincs más lehetőségem :evil:
napok óta alig alszom...és a pisitúrák a sok vízivás miatt :roll:

Ildi!

Mi is sokat gondolunk Rád!! :)

Éva!

Kisregényt akarunk!!!!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok Lányok!

Andi!
Olyan nagyon szorítottam, hogy szinte személyes kudarcnak érzem, ami történt! Csak megerősíteni tudom Sheilát! Sok-sok ciklus csináltam végig, mióta babát szeretnénk. Tudom, hogy Neked ezen nem kell majd keresztül menned, de ahogy megy az idő már nem olyan szörnyű,a mikor megjön, mert egyszerűen elhiszem, hogy ismét közelebb jutottam a célomhoz!

Persze én modom, aki ma bömbölve kelt, mert leesett 1 tizedet a hőm, amikor emelkedésre számítottam! Aztán, amikor magamhoz tértem rájöttem, hogy tiszta hülye vagyok! Persze ebben Zorának is szerepe van!

Pocakosok! Rettenetes lehet ebben a melegben!!!

Ildikó!
Ez igazságtalanság! Magadról nem írtál semmit! Tudom, hogy a nyaralás után majd bejelentkezel, mint Meri, hogy nincs semmi különös csak éppen pocakosodsz! :lol: 8)

Krisztinka!
Látom Ti sem unatoztok! A mosogatógép a világ egyik legnagyobb találmánya! Még a nagylányom is hajlandó időnként használni, aki szerintem napszúrást kaphatott, mert 3 napja mindig kitakarít helyettem délelőtt!

Nálunk is nagyon izalmas az élet!!!! Beszereztünk egy kisbuszt! Régi vágyunk, mert szeretünk utazgatni és egyre kevésbé férünk az autónkba. Rengeteg meló lesz vele! Fényezés, kárpitozás, klíma...., de mi ezt imádjuk!!!!
Ja és ma megyek az osztálytalákozóra! Van akit már 20 éve nem láttam!

Még jövök és írok mindenkinek! Ma különben olyan szeretetrohamom van! Titeket is nagyon szeretlek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Befejeztem a munkám, úgy hogy irogatok egyet nektek :)

Eszter, amiért nem irtam, attól még nagyon szoritok!!!!

Andi, örülök, ha érzed a pozitiv energiákat - még küldök belőlük +++++++++++++++++++++++ :D

Éva, szuper ha megvettétek a kisbuszt.... már régebb is irtad, hogy tervezitek.
A találkozóra nagyon jó szórakozást kivánok!!!!
Magamról sokat nincs mit irjak..... mérem a hőmet, és csudaszép egyenes görbém van, pedig már a 14 -ik napon vagyok (ezt most hirtelen meg kellett lessem, mert elfelejtettem :D ), és semmi tojásfehérje vagy ilyesmi - de ettől még nem vagyok elkeseredve.... A párom a múlt héten meglepett egy bringával, igy a hétvégén jó szórakozásom volt :D Holnap pedig megyünk haza anyumhoz. Hétfőig nem is fogok tudni irni nektek.

Zora, azért kiváncsi vagyok, hogy nálad a homeopátia milyen eredményt hoz!!!

Mo, remélem csak azért nem jelentkezel, mert a kacsalábon forgót rendezgetitek!!!! Nem szeretném, ha magadba zárkóznál!!!

Indre én is kiváncsi vagyok, hogy érzi magát!!!! - szerintem a napokban jelentkezni fog :)

Krisz, akkor ketten vagyunk, akivel nem történik semmi :D :D

Sheila, nem csodálom, ha nem birod a meleget - néha én sem nagyon birom, pedig én babás sem vagyok (még ) :wink: , és általában itt van a leghidegebb az országban.

Kismamáink, vigyázzatok nagyon magatokra és a babucira!

puszi mindenkinek, és nagyon szép hétvégét!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Andi! A francba, pedig annyi enerdzsit küldtünk, de úgy látszik nem eleget! :evil:

Éva! Biztis nagyon jó lesz az osztálytali! Érezd jól magad! Na és szépíted már magad???
Nyugi Éva! Sajnos nem lesz jobb ha halálra idegeskedsz a hőd miatt! Az ellen nem tudsz sajna tenni semmit, hogy magasabb legyen!


Ildi! REmélhetőleg a hétvégén meg lesz a pé-d! Akkor akciódús hétvégét!
Vendég
 


Sziasztok lányok

Borongós napra ébredtem de nem nagyon bánom, hogy most nincs az a vad meleg.

:) :)

Szerncsére kihevertem a havim okozta bánatomat és tele vagyok lelkesedéssel, és reményekkel, remélem a szeptemberi szülinapomat már ketten ünnepeljük.

Éva remélem jól érezted magad az osztálytalin. NAgyon örülök, hogy a kisbusszal teljesült egy régi álmotok.

Eszter én is olvastam a másik topikot és halk gratula és nagyon szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Zora én is gondolkodtam már a homeopátiás szerekben és szerintem a következő ciklusra be is szerzem őket ártani nem árthat, ha meg használ csak jó.

:) :)

Remélem mindenki jól van.

Puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

Andi! Nagyon örülök, ogy ilyen gyorsan túlléptél a mensin. Szerintem ez a legjobb dolog amit tehettél. CSak reménykedni tudunk és azt mondani megint, hogy ez lesz a mi hónapunk!!!

Éva! Milyen volt az osztálytali????

Hahó Lányok mi van veletek??? Ebben a melegben már nem lehet kint lenni!!! TEssék babanetezni!!!

Hiányoztok!!!

Puszi
Vendég
 


Lányok nagyon el vagytok veszve remélemmindenkinek jól telik a napja.

Itt sajnos megint nagon meleg van és eléggé el van borulva.

:roll: :roll:

Most megyünk Bálintommal a szemészetre vissza és megmondják mit csinálnak szegénykém szemével.

:roll: :roll:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Még megpróbálok ma jönni remélem többen lesztek.

Puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok én visszaértem de látom ma mindenki hűsöl.

Úgy néz ki a kicsikémnek van egy un. mikrokancsalsága, amire azt mondta a doktornéni, hogy nagyon valószinű, hogy élettani és magától helyre fog állni. Szeptemberben megyünk megint kontrollra feltéve ha addig nem történik semmi változás.
Nem kap semmit rá mert az csak rontana a helyzeten. Szerencsére nagyon aranyos a doktornő, már mondta, hogy engem szívesen is megműt csak mondjam meg mikor. és még nem is magán alapon mentünk hozzá, úgy látszik még ilyen orvosok is vannak. :lol: :lol:

Remélem mindenkinek jól telik a napja és vizparton hűsöl, mert kibírhatatlan a meleg. 8) 8)

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is előkerültem!
Fantasztikus volt tegnap este az osztálytalákozó, meg is beszéltük, hogy hamarosan megismételjük! Mi a "komoly" felnőtt emberek ugyanott folytattuk a hülyeséget, ahol 14 évesen abbahagytuk.

Úgy látom, hogy ez a meleg mindenkit agyonvág! Én szenvedek rendesen, ráadásul fogalmam sincs hogyan fogom ezt a nyarat átvészelni segítség nélkül! A legnagyobbat gyógytornára kell hordani a középsőt cselóra és nekem is orvoshoz kéne mennem. egyelőre egy nagy káosz minden, az anyósom pedig kijelentette, hogy rá ne számítsak, ha nem adom oda neki a legkisebbet nyárra.
Szerettem volna neki megmondani, hogy mit hova kívánok neki! :twisted:
Azt gondolom, hogy a segítség arról szól, hogy úgy segítek, ahogy a másiknak szüksége van rá!

Na azért van jó hírem is:
Kép

Remélem előkerültök! :shock:

Éva

Kép
balimama
 
 


Cseló=cselló!
Valahogy nem akarja venni a billentyűzetem a kétszer egymás utáni leütést.

Éva

Kép
balimama
 
 


Andi!


Szorítok, hogy rendben legyenek a szemecskék! :)

örülök, hogy jobban vagy lelkileg, kívánom, hogy ez a ciklus sikeresebb legyen...használsz LH-tesztet? ( nekem nagyon bejött ).

Ildi!

Olyan jó, hogy végre Magadról is írtál, még ha keveset is :wink:
bicajozásért irigyellek- én tavaly júliusban kaptam a páromtól imádott MTB-at , egészen a rabja lettem...és remekül formában tartott :)
most csak vágyakozva nézegetem a garázsban...de nemsokára kapok egy szobabringát, amelyet a teraszon állítunk fel, így a friss levegőn tekerhetek majd (ha nem lesz ilyen meleg :evil: )
persze csak a 14. hét betöltése után...nagyon hiányzik a mozgás, bár energiám nem lenne rá, a házimunka is nehezemre esik, általában fut a lakás...de most van rá mentség :)

hol az a bizonyos leghidegebb része az országnak? ODAKÖLTÖZÖM :lol:

itt pokol meleg van most is (Győr mellett), bár fúj a szél, de trópusi :twisted:
várom a beígért felhőszakadás/jégesőt, de egyelőre semmi jele :roll:
pedig még a délutáni lovaglást is lemondtam, fél 6-ra vittük volna Melissát


Éva!

Gratulálok az új járgányhoz! :)
Remélem jól érezted Magad tegnap, és Te voltál a legszebb :)

tegnap én is fodrásznál voltam, levetettem a póthajat (a sajátom se pici :) mert melegített nagyon...

a fodrászom most új frizut talált ki: alulról szárított óriási tárcsával, így klassz kis vizes hatású kesze-kusza sörényem lett :)
hazajöttem, és a lányom így fogadott: "Anya, de csúnya a hajad! :lol: "
ezután felkötöttem lófarokba :)
a Páromnak nagyon tetszik, azt mondja: dögös :D
és ez a lényeg, kicsit jót tett az önbizalmamnak :)

bár azzal nincs gondom, élvezem az állapotomat és alig várom, hogy IGAZÁN nagy pocakom legyen :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Szia Éva

Örülök, hogy jól sikerült az osztálytalálkozótok, és nagyon jól alakul a görbéd :D :D

Anyósod nem semmi, ne hagyd, hogy zsaroljon, majd meggondolja magát. :twisted:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Éva!

Anyósod :twisted:

ők már csak ilyenek, az enyém pl. januárban látta utoljára Melissát (egyetlen fiától származó egyszem unokáját), no comment.

Szegénykém, Neked sem könnyű, kitartás, ez az anyák sorsa...gondolj arra, hogy olyan gyorsan elrepül az idő, aztán "cikivé" válunk, nem igénylik a fuvarozást...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila

Igen betáraztam LH tesztből és ha nem lenne elég Leotól rendelek még, most ledöntöttem, hogy LH tesztelek ezerrel és majd kisül belőle valami.

Az új frizú biztos nagyon jó lehet, ha a párod is megdicsérte és jót tesz a lelkednek is, az én pérom mindig azt mondja, hogy tök jó de ennyiért ő is megcsinálta volna :lol: :lol: de tudom, hogy csak viccel.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


elfelejtettem írni, Sheila már nem sokat kell várnod és jó nagy pocid lesz, csak győzd cipelni, de ez kellemes teher. :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


igen, már nézegetem a tükörben, kinyomom,próbálgatom a felsőket, amiket kismamacuccnak vettem :) :)

mi volt a szemorvosnál??

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Már leirtam az előbb most bemásolom:

Úgy néz ki a kicsikémnek van egy un. mikrokancsalsága, amire azt mondta a doktornéni, hogy nagyon valószinű, hogy élettani és magától helyre fog állni. Szeptemberben megyünk megint kontrollra feltéve ha addig nem történik semmi változás.
Nem kap semmit rá mert az csak rontana a helyzeten. Szerencsére nagyon aranyos a doktornő, már mondta, hogy engem szívesen is megműt csak mondjam meg mikor. és még nem is magán alapon mentünk hozzá, úgy látszik még ilyen orvosok is vannak. Laughing Laughing

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Andi!

örülök a jó híreknek :)
lehet, hogy addigra teljesen rendbejön, ezek a kicsik csodákra képesek :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok Lányok! Annyira sajnálom,hogy nem lettek újabb kismamák, főleg Andinál állok értetlenül, sajnos megtréfált a természet Andi! A hőgörbéd annyira egyértelmű, nem is értem ezt. De miénk a nyár, csajok, és csak egyre kedvezőbb körülmények közé érkezik a baba, ha eszünk sok vitamint és végre pihenünk egy kicsit. Nem tudtok Mo-ról valamit? nagyon hiányolom. Ildikó, szedsz végül valamit? Sikerült megrendelni a bogyókat? Én nem tudom nálam , hogy hatnak, de a hőm már most teljesen más, mint eddig és ami fura, hogy tegnap óta fájok bal oldalon. Pedig az még igen csak korai lenne! Kép

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok lányok

Remélem mindenki jól van a nagy vihar után.

Nálunk nem volt fél éjszaka áram, de reggel nagyon jó volt a hűvös levegő.

Nem tudom miért de nagyon optimista vagyok, és úgy érzem a július az én hónapom lesz és sikerülni fog a kistesó. Csak Így is legyen!!! :lol: :lol:

Nagyon bizom benne,, hogy nem én leszek az egyetlen kismama, és júliusban a mi topikunkban fogan a sok új babóca.

Zora a görbédből akármi is lehet, és lehet idő előtti PÉ ha jól tudom Eszternek is így lett most pozítív tesztje. Akkor most a homeos bogyókat szeded? Mi a neve a homeos bogyónak?

Nem is mondtam a kicsiszívem teljesen szobatiszta lett VÉGRE. :D :D

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

De jó végre írtatok!!! :lol:

Andi! De jó, hogy semmi komoly Bálintos szemével! És milyen ügyi nagyfiú! Szobatiszta!!! Ez igen!!! Gratula a kis tökösnek!

Éva! Nagyon jó, hogy jól érezted magad, kell egy kis kikapcs!!! És tuti Te voltál a legcsinosabb! Nem vagyok beképzelt, sőt az önbizalmamon is sokat kell javítani, de a mi osztálytalinkon én voltam a legcsinosabban felöltözve (szerintem :oops: meg apa szerint is), mert volt aki tök hétköznapi ruhába jött(én azt csak a játszótérre venném fel) és volt aki csinos volt, csak a haja éppen gáz volt. Ronda vagyok mi??? Egyébként van fent az iwiwen kép róla, a kosztümös az és apával ott feszítünk.
Jujj nem szoktam ilyen gonosz lenni, de úgy gondolom, ha elmegyünk egy ilyen eseményre és utána még étterembe is megyünk, illik csinosan felöltözni. Vagy ti hogy gondoljátook? Lehet az én felfogásomba van a hiba, de akkor szóljatok egy kicsit magamba szállok akkor!
De jó vettetek egy kis buszt! Akkor majd lehet utazgatni, kirándulni!
Anyósod, hmmmmmmmmmm. Neki meg ló.... se...-ébe. Hogy lehet valaki ilyen!!! No komment!!! Nem tud önzetlenül segíteni???

Zora! Hátha ez még nem pé, tojcsi volt már??

Sheila! Rakhatnál fel képet az új frizkódról! Ha ide nem az iwiwre.
Én annyira szerettem pocakos lenni, igaz nekem a végére sem volt nagy pocim és én egyáltalán nem éreztem magam bálnának meg hasonlóknak. Nagyon várom, hogy megint pocakos legyek!

Jaj mi tegnap elmentünk a Corába Fótra és mikor jöttünk haza, akkora sötétség borult ránk, meg fújt a szél mint a fene és azzt hittem már zuhog is itthon, de pont ahogy felértünk a lakásba akkor kezdett el zuhogni, félelmetes vihar volt.

Remélem holnap meleg lesz, mert strandolást terveztünk úgyhogy nem leszünk a hétvégén, mert este már megyünk a mamiékhoz.

Kedves elveszett topiklakók jelentekezzetek!!!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég
 


Ja és már nagyon várom a pé-met, kiváncsi vagyok mikor is lesz???

ilyen a görbuszom:

Kép
Vendég
 


Azt hiszem én bucsuzom a hétvégén nem leszek gép közelben és azt sem tusom a jövő héten mikor tudok jönni.

addig is puszi mindenkinek.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Hová vagytok eltűnve???

Nagyon szomcsi vagyok, hogy nem írtok!!!

lnd! Hazajöttetek már a nyaralásból??? Milyen volt?? Képeket is kérünk!!!

Mo! Ellened már tényleg körözést kell kiadni!!!

Éva! Zora! Ildi! Andi! Hogy vagtyok? Mi újság az akciózás terén???

Kismamik? Sheila! Pandácska! Ági! lnd!Hogy bírjátok a meleget? Rókakomák vannak még?

Ha esetleg benéz valaki, annak dobok egy görbét:
Kép

HÁt igazából nem tudom most volt-e már pé vagy sem. Lehet hogy volt és akkor lehet nem is jókor akcióztunk. Nem tudom, majd meglátjuk!
Most a hétvégén voltunk strandon és vettünk Gergőnek úszógumit, amibe be lehet ülni és először nem akart benne lenni, csak vagy apa kezébe vagy az enyémbe. Aztán mikor másodjára mentünk be egy idő után csak benne maradt a gumiba, de aztán meg kiharapta és így leersztett. Szóval 2 alkalmat bírt ki az a fránya úszógumi és még drága is volt ( na de ez van majd kap másikat). De azért a vizet élvezte szerencsére.

Szép napot Mindenkinek!

Pusszantó!
Vendég
 


Sziasztok, visszajöttem!
azt reméltem, hogy mindenkitől olvashatom majd a jó hireket, de úgy tünik ez a hónap sajnos nem volt szerencsés. De itt az egész nyár, biztosan szerencsét hoz mindenkinek!

Mi nagyon jól éreztük magunkat, kb 100 fok volt, mellette fújt jó forró szél, kb mintha egész nap hajszáritóval fújnának a dög melegben. A napot nagyon rosszul birtam, kiszivta minden erőmet, úgyhogy csak egyszer merészkedtünk el napközben messzebbre a vizes közegtől. A tenger az elején nagyon hideg volt, azt hittem, be se tudok majd menni, de aztán minden nap mentünk mégis. Az elején Beni is csak a mdencébe mert bemenni, onnan viszont alig lehetett kihozni. Aztán megtetszett neki a tenger is, de ott nem mertem annyira elengedni karúszóval, ahogy a medencébe, mert a sós viz nagyon rossz orrban is szájban is.
Az elején nem voltam rosszul egyáltalán, aztán megint, mondtam is a páromnak, hogy amióta Go.ban vagyunk, most lettem rosszul először. Mondta is, hogy jó sokáig birtam, mert m
ár 1 napja ott vagyunk. :lol: :lol: Nekem hosszabbnak tünt a szünet. Minden étkezésünk svédasztalos volt, az asztalok telis tele finomabbnál finomabb kajákkal, és én mit ettem? Kb 10 napig minden ebédre uazt a spagettit, de utána nagyon untam és csak vajas zsömlét, vacsira levest és ecetes zöld salátát. Egyszerően nem birtam mást megenni. Néha volt, hogy a szemem nagyon megkivánt vmt, odavittem, de aztán már egy falatot se birtam enni belőle, úgyhogy a férjemnek kellett átvállalnia. Ciki mi? Ezenkivül csak gyümölcsöt. A reggelim viszont nagyon bőséges volt, akkor mindent kivántam. Mindjárt folytatom, most eszünk.

KépKép

KépKép
lnd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?