Jó reggelt,
micccccssoooda izgalmak, kérem szépen !!
Hoppá, azért ez már több, mint bizonyíték ...
Ez bizony tényleg az injekciótól van, meg apától.... !! Jaj de jó !!!
Ha lesz a egy csepp időd, leírnád pár sorban, hogy most mi is történt veled ? Ne haragudj, csak szerintem elvesztettem a fonalat valahol félúton, kaptál clostyt és tüszőrepit, vagy hogyan is ? És mi is ez a tüsző repi ? Doki UH-n követ, és ha lát érő petét, akkor ad egy rásegítő injekciót ?
Málna, azért amig nem jön meg, tényleg ne kenődj el teljesen.
Annyira együtt érzek veled, hajaj, én már hány ciklusnál néztem így magam elé, soha az életben nem volt pontos a mensim, és soha nem tudtam, hogy most akkor terhes vagyok-e vagy sem..... ha van valaki, és stabilan beágyazódott, akkor csinálhatsz ezer hasat is, nem fog elmenni.....
Kis_plútó: tegnap nem gratuláltam Adrika bizonyítványához, nagyon ügyes a kiscsaj ! És tényleg egyre nőiesebb....!
Ahogy te is írtad.... ezek a csajok annyira gyorsan érnek.... jó neked, hogy most egyszerre három korosztályt élvezhetsz, így nem sír gondolom a lelked, hogy Adri ilyen gyorsan megnőtt....
Én hétfőn vittem Esztert először nyári napközis táborba, a Margit-szigetre, úszótábor. Az oviba már többet nem megyünk, elköszöntünk az ovó néniktől, a gyerekektől. A tábor nagyon tetszik a Tücskömnek, a hétfői napon azért mindketten kicsit bizonytalanul mentünk, ő nem ismert még senkit, én meg borzasztóan féltettem, még soha nem hagytam így ott sehol.... végig bőgtem az utat utána a villamosig, nehéz beletörődni, hogy egyre nagyobb, egyre önállóbb, szeptembertől iskolás lesz már, megint eggyel feljebb lépünk a fejlődési létrán.... túl gyorsan nő, nekem még szükségem lett volna pár év babusgatásra, ő meg már alig igényli ezt....
Kis plútó, te hogyan éled meg Adrival ezt a folyamatot ?