Új privát üzeneted érkezett!

tapedli
nekem is kéne munka után takarítani, de délutánra én már olyan lusti vagyok :? délelőtt aktívabb vagyok, szóval holnap megcsinálom :P ma főztem inkább :wink:

Kép
gaby25
 
 


ÉN MEG SÉTÁLTAM A BNŐMMEL ÉS A KISFIÁVAL 2 ÓRÁTÓL 7 ÓRÁIG.EL IS FÁRADTAM. :? HÁT NEM EGYSZERŰ EGY KIS GYEREKKEL.BE KELL LÁTNOM.DE AZÉRT VÁGYOM RÁ. :wink: :)

ÚGY NÉZ KI EBBE A CIKLUSBA KIMARADT A PÉ.:(

Kép
breni
 
 


breni,

miből gondolod, h nincs pé? Ha csak az LH tesztre hagyatkozva írod, azért az nem tutifix!
tapedli
 
 

 
 

Nem csináltam LH tesztet.A doki megnézett hüvely UH-on és semmit nem látott,egy darab domináns tüszőt sem a 16.napon.Az endo 9 mm-es.Ez jó,eddig el sem érte ezt az értéket,4 mm volt eddig.Mindig szúrt ezen a napon,most semmi,azóta sem.És még annyit mondott hogy tuti hogy nem is volt még,mert a pé utáni folyadék sem látható.Ezt ő biztos tudja.Még holnap reggel is megyek UH-ra.

Kép
breni
 
 


Breni
és ha annyival előbb volt pé, hogy már a folyadék sem látszik? :roll: görbéd nincs?

Kép
gaby25
 
 


Gaby!
Nem tudom.Nincs görbe.
Veled mizu?

Kép
breni
 
 


hajnalban megkaptam a meglepim :D hatalmas I LOVE YOU lufi várt, rákötve egy kis tasakkal, amiben ott lapult a szép fülbevalóm fel is vettem :P csak hát hajnalban már álmos voltam, így majd akkor hálálom meg, mikor apa felébred :wink: puszikákat azért kapott érte :P délután meg felküldöm az egekbe, hogy hozza le nekem a csillagokat :lol: aztán megyünk vacsizni valahova. Ünnepi ebédre anyósékhoz megyünk.

ja, és tegnap az esküvőn a nagy kapkodásban meg lett húzva a jobb hátsó ajtó :cry:

Kép
gaby25
 
 


Gaby,

ez volt az első házassági évforduló? Gratula! :D Én is akarok vacsizni menni szép új fülbevalóban! Énisénis! :lol:
tapedli
 
 


Tapedli
igen, első van ma :D hát célozz majd apának, hogy akarsz új fülbevalót :P és finom vacsit :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby!
Gratulálok az első házassági évfordulóhoz.Szép meglepi volt.:)

Én a szülinapomra kaptam most egy szép gyűrűrt és fülbevalót. :wink:

Kép
breni
 
 


apa nagyon örült a repülésnek, fülig ért a szája :D utána mentünk vacsizni, ahol cigányzene volt és népitáncoztak is, volt ott egy német csoport és nagy mulattság volt :P azért apa sunyiban elintézte, hogy az asztalunkhoz jöjjenek elhúzni a nótámat :wink:

Kép
gaby25
 
 


Mit jelent a 2. vonalzód?

Kép
breni
 
 


Breni
tesóm USA-ban él, és a lánya ill. unokahúgom Gabika jön ide 16 napra :D lassan két éve nem láttam :(

Kép
gaby25
 
 


Akkor így már értem.Ez tök jó.Meg sem fogod ismerni.Biztos nagyon hiányzik már. :shock:

Kép
breni
 
 


hú Gaby,

el se tudom képzelni, hogy ne lássam a tesóm ilyen hosszú ideig...biztosan nagyon szép napokat töltötök majd együtt :D
tapedli
 
 


tapedli
tesóm nem jön, csak az unokahúgom. Drága a repjegy, főleg onnan ide, és nem volt rá keret :(

Kép
gaby25
 
 


Gaby!
Megírod ide is mi lett az eredmény?És mit mondtak a kaáliba?
Gratula a diplomához!!!!!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


Gaby,

én is gratulálok a diplomádhoz! :D Jaj de csodás érzés is, amikor végre a kezedben tarthatod...sokat kell küzdeni az ilyen fajt apapírokért :lol:

Írd meg az eredmény és a Kaális tapasztalatokat! Nagyon érdekel, hogy áll a helyzet nálatok!
tapedli
 
 


Köszi a gratulákat :P az első diplomáért többet kellet küzdeni :wink: a szakirányú továbbkézés már csak két éves :wink: azért tanultam itt is eleget :P
eredményeket majd közlöm, ha már megtudjuk.

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!
Mennyi hőingadozás normális? Nekem minden reggel ua,pe- nél 0,4 fok -, majd vissza az eredetire, 2 napja meg 0,1+. Érti vki, hogy ilyenkor mi van? :roll:
swety
 
 


swety,

én nem teljesen tudom követni amit írtál :oops: Nem vezeted a görbéd valahol? Ha azt bemásolnád ide, asszem átláthatóbb lenne az egész.
tapedli
 
 


Sajna csak papíralapon, amit ajánlottatok, az angol nyelvű én meg nem tok angolul...
De szerkesztek vmit.
swety
 
 


Ezt tudtam megszerkeszteni. Ha vki ért belőle vmit, írjon! Köszi!
swety hőgörbe
swety
 
 


swety,

én nem hiszem, hogy olyan nagy baj lenne ezzel. Most ha jól számoltam a 12 vagy 13. napnál jársz és fölment a hőd. Remélhetőleg most a napokban majd lemegy és azután megint fel, mert a pé csak ezután jön. Persze én nem vagyok nagy szakértője a görbéknek :oops: Majd jön Gaby és kielemzi, Ő a tudor :lol:

T
tapedli
 
 


breni,
voltatok kontrollon? remélem, jók az eredmények...

swety,
én is hőmérőzök már vagy 5 hónapja. szerintem akkor lehet csak véleményt mondani, ha már legalább egy cikluson keresztül nézted. ez a rövid részlet még nem mond eleget.

csajok,
apát 26-án műtik. Szerintetek 30-án már tudunk lagziba menni? nagyon fontos lenne, öcsémnek kötik be a fejét :lol:

Kép
wandrea
 
 


wandrea!
Ti tudjátok,de hogy jól érezni nem fogjátok magatokat az szerintem tuti.Az én párom a műtét után egy hétig felállni nem tudott,nehogy menni,2 hétig volt otthon de utána is kimélő üzemmódba tudott csak tenni-venni.Sajnálom,hogy ennyire egybe esik a két dátum.
Azért remélem nálatok nem így lesz.

Kép
breni
 
 


Wandi,

asszem a táncolásról mindenképp le kell mondanotok. :cry: De a finom kajcsiért megéri pár órát fárasztania magát :D
tapedli
 
 


ja most nézem, hogy az öcséd esküvője...hát akkor nem csak a kajcsiért érdemes fárasztani magát :D
tapedli
 
 


sziasztok csajok
na, szerdán 10-11 között lehet menni a hormoneredményért a szabolcsba, szerintem kedden kihozzuk a kaális kiskatonaeredményt is, és mondjon a kettőre valamit, és írjon papírt mire alkalmas, és receptet, ha kell.

Kép
gaby25
 
 


Gaby,

hűha! Remélem az eredmények rendben lesznek! Tök jó lenne ha javult volna a sejtszám... A hormonokkal biztosan nem lesz gond!
Mégiscsak az lenne a legjobb ha kapna valami bogyeszt és mehetnétek inszemre, nem? A lombik sokkal drasztikusabb :roll:
Szorítok! :D
tapedli
 
 


Hogy is van ez az inszem?

Kép
breni
 
 


Tapedli
apa hormoneredményéért megyünk, az enyém rendben van, azt még nyírőbe megnézték :wink: hát inszemezni nem akarok kaáliba, mert 40ezer pénz, és sajna elég sok esetben nem sikerül az inszem, és lombik meg esetleg elsőre az inszemek után :(

Kép
gaby25
 
 


Én általánosságba kérdeztem az inszemet,hogy azt mikor ajánlják?
Van akinek sikerül az első inszem.

Kép
breni
 
 


Gaby,
tudom, hogy a Te hormonjaid rendben vannak, amlékszem amikor írtad. :D Lehet, hogy most írtam valami furcsa mondatot :oops:
Meg azért is írtam, mert az én páromnak bár a sejtszáma nem jó, hormonálisan minden ok. Az mindenképp keményebb, ha azokhoz is nyúlni kell...

Mi a búbánatért ilyen drága a Kaáliban az inszem? :shock: Azt, hogy elsőre sikerüla lombik, azt a Kaálira értve írtad? Milyenek a statisztikáik?
tapedli
 
 


tapedli
hát ha hormonális bibi van, akkor tudni mi okozza a bajt, és azt kezelik bogyóval, ha nincs, akkor nem kap semmit gondolom :roll: majd kiderül szerdán.
nem kifejezetten a kaálira írtam, olvastam olyat, hogy 35 év alatti lombik esetén 25% esély van hogy elsőre sikerül, ha jól emlékszem :roll:

Kép
gaby25
 
 


Gaby,
35 év? az tök jó :D Remélem egyből sikerrel jártok októberben!
Tudod én egyébként az abszolút ellenvélemény vagyok lombik témában, de nagyon sokaknak segített már. A régi nőgyogyimnál voltam nemrég rákszűrésen és elmeséltem Neki a rossz tapasztalataim... Ő nagyon megértő ebben a témában, mert végigjárták a feleségével ezt a nehéz utat ők is. Sajnos nekik nem segített, ezért örökbefogadtak egy ikerpárt. 6 évesek voltak az ikrek, amikor viszont spontán fogant egy kislányuk, aki már megszületett :lol: Na és azt mondta nekem, csak akkor érdemes belevágni, ha 100%-ban tudok hinni benne és a sok negatív tapasztalatot őszintén le tudom sz*....ni :roll: Szóval, hajrá előre! :D
tapedli
 
 


Breni,
ha a nő átjárható, csak akkor csinálják az inszemet. tehát előtte mindenképpen hsg vagy lapar. nekem hiszterot is csináltak rögtön, mert kiderült, petevezető szükületem van. az inszemet így nem ajánlották, rögtön jött a lombik. ahogy tapedli is írta, én is teljesen "kicsináltam magam" a sok hormonnal, most egy évig biztos nem próbáljuk meg megint. nálunk 18 mio kiskatona volt az inszem előtt, a doki azt mondta, ha van ebben 5 mio ép, akkor lehet róla szó, alacsonyabb számnál nem csinálják. De mint írtam, nálunk teljesen kihagyták.

gaby,
miért a kaáliba akarsz menni? nekem a pote-n csinálták, ott a tb fizet mindent. azt hiszem, pesten a sote ilyen. a lombikért én nem fizettem egy fillért sem, csak a szurikért persze. a 40000 tényleg elég sok és a dokim szerint is sokkal kevesebb az esély mint lombikon.

tapedli,
nincs választás. mennünk kell! :lol: egyszer nősül az öcsém (remélem). a doki nekünk azt mondta egyébként (apa külön rákérdezett), hogy a műtétet követő 7en már dolgozni is mehet. majd elválik...

Kép
wandrea
 
 


wandrea
a lombikért itt sem kell fizetni, csak vizitdíjat. Ha mégis javulna apa annyit, hogy inszem legyen, az fizetős, de azt nem akarnám a kaáliba, pont azért jöttünk ide, mert nyírőbe mondták, ahogy nem jó inszemre. Kaáliba májusban kaptunk októberre időpontot, máshol csak januárra adtak volna kb.Itt gyosabban pöröüg a lista

tegnap elkezdtem pecsételni, reggelre zutty lett

Kép
gaby25
 
 


apa kiskatonaeredménye határozottan jobb, mint eddig :D a sok vitamin amit beletömtem :wink: na meg szerintem számított az is, hogy nem vittük a cucccost, hanem helyben csapolás volt :lol: és 20 perc múlva már kuksizták is. Szóval...
30M/ml ; 25% jól mozgó, ésképzeljétek 51% normál szerkezet :D
érdekes, hogy két helyen 3-5 % volt csak normál :shock: mindkét helyre vitte az anygot, magándokinál ott produkált, és akkor az is azt írta, hogy normálarányban van. Ki érti ezt :?: :roll: viszont másnap most is 0% mozog :( és menyiség csak 1 ml, ami kevés
Papírra az van írva, hogy Asthenozoospermia - azaz kevés mozgó spermium. 4-ből 2* OAT szindróma volt - mindhárom paraméter eltér a normálistól :roll: elvileg inszemre még ez sem jó, főleg mivel másnap nem mozog semmi. De majd spontán elkapjuk a grabancát a lombik előtt :lol:
holnap megtudjuk a hormoneredményt is.

Kép
gaby25
 
 


Gaby,
ez akkor azt is jelenti, hogy ha pont a pé napján kekszeltek, akkor simán összejöhet spontán? :D Tök jó!
tapedli
 
 


Gaby!
Ez tök jó,azért ez is haladás,bár sajnos másnapra meghalnak.:( Ezen lehet segíteni?Milyen vitaminokat kap a férjed?Az én férjem clostit kapott,1 hónapig kell szednie. :shock:
Remélem segít rajta.

Kép
breni
 
 


Na, már megint bonyolódik a helyzet :twisted:
Apa hormonjaival minden rendben amúgy :P viszont nézte a kaális papírt, és azt mondta, hogy értelmezhetetlen, nem létezik olyan, hogy 51% jó szerkezet :shock: és mondta, hogy őket szokták szídni, mert náluk jön ki a legrosszabb eredmény, mivel náluk olyan festési eljárás van, amivel pontosabbal látják, viszont a referencia érték náluk már 14% felett jó, máshol meg 20-30% asszem :roll: Miért nem tudják egyformán vizsgálni mindenhol??? tele van a hócipőm :x teljesen összekavarják az embert :? most azt mondta, hogy a kaális eredmény inszemre határeset, de tényleg kevesebb esély van hogy sikerül. Akkor is kevebb az esély mint lombiknál, ha apának jó hadserege van, hát még így, hogy határeset. Akkor tud olyan papírt adni, hogy ivf javasolt, ha jövőhét szerdán ott is megy kontrollra apa, az ottani eredmény alapján látja ténylegesen a javulást.
Az az érdekes, hogy a Papp prof, aki a kaáliba rendelt magánba, az itt a szabolcsba a főmufti, és ugye kaális paciensként krióba kéne menni hozzá magánba, lehet ő mégis jobban képben lenne, hogy a két labor közötti eltérést értelmezni tudná
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: úúúúúúúútáááááááááááálom, hogy ennyire meg van kavarva minden :x

Kép
gaby25
 
 


Gaby,
nyugi! Sajnos a lombik eljárás elég macerás és sok ilyen kérdőjel lesz benne, ezért nem szabad kiakadni semmin. Viszont az érdekes, hogy a Krióban akar a magánrendelésén fogadni a prof...mert ott egy éve 12.000 Ft volt egy ilyen kör :( Viszont ha csak ott tudja jól megcsinálni a népszámlálást, akkor menni kell. De ezt nem is értem...az egyik helyen főorvos, a másik helyen magánrendel, amott meg a fene se tudja... :roll: Nagyon elfoglalt lehet, sokat kell várni rá?

T
tapedli
 
 


Tapedli
mia kaáliba csináltuk a népszámlálást 12 ezerért, andrológusnak csak mondania kell rá valamit, és kaáliba 3ezer volt a rendelése. Krióba nem népszámlálásra kéne menni. NA mindegy, július 4-én megyünk a Krizsához (nőgyogyi) konzultálni a kaáliba, aztán majd megtárgyaljuk mi legyen

Kép
gaby25
 
 


Gaby,

asszem ezt érthettem rosszul: "Az az érdekes, hogy a Papp prof, aki a kaáliba rendelt magánba, az itt a szabolcsba a főmufti, és ugye kaális paciensként krióba kéne menni hozzá magánba..."
Na a lényeg viszont, hogy majd a Krizsa megmondja mi lesz Nektek a legjobb :)

Nálam még nincs piroska egyelőre, de ebben a melegben nem is nagyon várom :?
tapedli
 
 


Tapedli
kaáliba laborban megvizsgálják ficánkákat, és utána az andrológusal lehet konzultálni külön, de most nem megy a kaáliba, hanem a krióba kéne hozzá menni
teszt? :P :wink:

Kép
gaby25
 
 


Már értem :lol: :lol:
NO teszt! Majd ha késik egy hetet... :D
tapedli
 
 


Tapedli!
Érzel valamit?

Kép
breni
 
 


Breni,
nagyon fura de semmit :shock:
tapedli
 
 


Tapedli!
Mi a fura?

Kép
breni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: