Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Monácska, akkor még én is félreértettelek, a Boros doktornőt én sem ismerem, ő van a Bajcsyban, igaz ?
Én a Szent Imrés doki nénit írtam..... na jó, akkor most jól belebonyolódtunk.... Hagyjuk is.

Majd kifaggatlak, mi volt vele a baj.

Anyóóóóó, apára fel !!!! A tojglifehérje jó jel !!!!!!!!!!!!!

Én még mindig nem hiszem el, hogy rendesen működöm !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pandur, nem lehet, hogy simán meg fog jönni ? Csak eddig nem érzetél ilyet, mert nem figyelted, vagy mert nem is görcsöltél ? Lehet, hogy simán csak elkezdtél te is működni..... nem lehetetlen !
zsizsik

Anyóka! Úrit imádom, nagyon hangulatos kis falu. Oda szoktunk járni horgászni.

Szisza! Mészáros dokinál lehet szülni is igen!!!!
Vendég

Sziasztok,

most "haza fogok beszélni", de Zsizsik ha átnézel a Szülészetek kórházak topikokba, a Kútvölgyisben eléggé dicsérik a Mészárost. A Kútvölgyi ott van közvetlen a János kh háta mögött, sőt ugye most az a szóbeszéd járja, hogy beolvasztják a Jánost.
Mészáros elég precíz UH-s, van is róla szakképesítése, Clostyzni, cikluskövetni is tud, ha kell tüszőrepit ad, és ami fő, még mindig lelkes. :roll: Egy idős Tűűvel. Azoknak való, akik szeretik a közvetlenebb, beszédesebb dokikat.

Buchinger Zsuzsát szívből tudom ajánlani pszichozásra. Én megmondom őszintén, a céges őrületben sokszor ő tartotta bennem a lelket. :oops: Kommunikatív, józan szemléletű nő.

Képzeljétek ma Bogi egész álló nap hol üvöltött hol sírdogált, 25 percet aludt eddig össz. autóban. Fél 7kor már fent volt. Megőrülök! Náthás.

Voltam UH-n, volt pé, mert majdnem 12 mm az endometrium, szép szerkezetű. Megnyugodtam. :P

Pandur, pé nem lehet? Én is majd megpusztultam péntek-szombat táján, olvass csak vissza...
Vendég

Zsizsik!!!
Amikor én Boros doktornő munkásságát el kezdtem figyelgetni, akkor még az Istvánban dolgozott, innen származik a félreértés!!!!

Mészáros doki tényleg nagyon jó!!! Tapasztalat!
Vendég

jujj, bocsánat, még ott tartottam, hogy mona pszichodokihoz megy. Én is bocs.
Norka örülök a pédnek!

a nőgyógyászoktól a falnak, és a rettegésnek megyek lassan. ezért érdeklődtem.
szisza30

Mészáros dokitól nem fogsz odamenni.
Göndör, barna, magas, laza, mint a rigalánc, viszont hihetetlen jól magyaráz! Mindent! És nagyon finom keze van, és még a hőgörbéimet is megszemlélte!!! Cspa piros pont nálam!!!!
Vendég

Norka, grat a péhez!!!!!!!!!!!!

Zsizsik, nyugi, ha nem Szt Imrés dokid lest, Tűű doki fog figyelni rád. Rám is ugyanúgy figyel, holnap megyek terhelésesre, pedig nem kéne elméletileg, de ő elküldött, hogy lássa, mi újság (bár asszem a duphaston miatt rossz újság lesz, de nem baj), aztán irány hozzá rendelésre.
És ezt majd rendszeresen!!!!!!!!!Szóval vigyázni fog Rád is!

Ha valakinek elrontattam valamit a táblában, szóljon, mert hát nem voltam jó állapotban ma.........bőgtem a főnököm miatt.......egy szemét.
És a saját adataimat is sikerült elrontani (bár ott tartanák már.........).
akinek elrontottam, ezer bocs.

Kincsem mesélj, mi újság, hol tartotok, vagy mi a köv lépés.

Tényleg, Backának lassan lombikoznia kell, nem?hogyan emlékeztek, mikor volt neki az előző?Backa, jelentkezz!!!!!!!!!!!

Gina te is eltűntél, Niki te is,és még egy csomóan!!!!!!!!

vagy az lesz, amit Rambóka írt a múltkor????tök jó lenne...........
Vendég

:shock: :x :x
Egy kismamát bántani???? Hol a főnököd, agyonverem!!!!! Mi a nyavajával tudott így megbántani???????????

Rá se ránts!!! Ott ficereg a kicsikéd a pocidban, remélem azért ez majd megvigasztal kicsit!!!!
Vendég

Még nem tudja................jobb is.Mert akkor kapnék......
Csak annyi, hogy ma 12kor el kellett volna jönnöm, fél nap szabit vettem ki, mert családi fontos esemény volt. A szüleim feljöttek Pestre emiatt. Erre adott fél12-kor feladatot, hogy most azonnal, én meg mondtam neki, hogy nem leszek kész. Erre megkérdezte, hogy muszáj ott lenned?Én meg annyit mondtam, hogy szerinted?És a munkát összecsaptam és eljöttem. Nem sokat bőgtem, nem is voltam ideges, csak mérges...............
Vendég

Lafim, kinyírom a főnöködet!!! :evil: A múltkor megbeszélt bűzbomba-dolog még mindig áll ám!!! :wink: Kezdjem gyűjtögetni?! :lol:

Monácska, Úri tényleg nagyon szép hely, anyumék pedig pont a tó felőli oldalán laknak! Rengeteget bringáztam arra míg ott laktam!

Norka, gratula a pé-hez! :lol: Boginak jobbulást!

Zsizsik, hidd már el, MŰKÖDSZ!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Kaki-bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JÖHET!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Puszi mindenkinek :wink:

Lara!
Öröm látni az UHs képeket :) Nagyon gratulálok :)

Zsizsik, Anyooka, Lecso!
Ígéretes a görbétek..nagyon is :wink:

Lafi, Tukorviz!
A kutyusok nagyon édesek!

Norka!
Pé..szupi nyálkahártya! Piha..gratula! Boginak jobbulást!

Rólam: nem hőmérőzöm, nem törődöm a cn-kal, csak élem az életem :) Kolléganőm jobban van :)

Vendég

Görcsölök, barnázok, és "érzem" a hüvelyemet..... Meg fog jönni!
De vajon akkor hova számoljam végül is a pé-t? Vagy a prgi bekavart, és ezért jött meg előbb??
Vendég

A görbe lemaradt............. :twisted: :oops:

Kép
Vendég

27. napra sztem...............
Vendég

Lafi, sz..d le magasról a főnököd! Nyugtasson meg, h nem kell már sokáig neki dolgoznod. Nagyon kíváncsi vagyok a képére ha bejelented neki, h kismami vagy :lol: :lol:

Anyooka, kellemes babagyártós estét! :lol: :lol: Másoknak is! :lol:

Kép
apple

Sziasztok!

No, megint jól eltűntem :( Bocsi.
Alig győztem olvasni benneteket, ezért nem reagálok mindenkire, jó?

Zsizsik: Gratula ehhez a szép ciklushoz. Végre jól működsz ;)

Lafi: Ne hagyd magad. Ha előre bejelentetted, hogy délután el kell menned, akkor egy szava sem lehet a főnöködnek.

Ha valaki szeretne új nőgyógyászt, akkor az én új dokimat nyugodt szívvel tudom ajánlani. Szóljatok, ha érdekel vkit. Nincs betáblázva, általában van szabad időpontja (sok előadást tart, ezért nincs sok betege). Ő is nagyon jól magyaráz, türelmes és lehet vele alkudozni ;)

9.dpo-n vagyok... Tegnap majdnem taccsoltam ebéd közben, ma reggel meg rosszul voltam bizonyos szagoktól (pl. cigifüst, a csirke pörkölt illata), pedig nem lehetek babás, hiszen lekéstük a pét...
Legutóbbi is ez volt, mikor pé után voltam, ez nem jó vicc a szervezetemtől :(
Holnap megyünk telekre és csak csütörtökön jövünk haza, jó lesz végre egy kis magány. Annyira hiányzik már, hogy végre kettesben lehessek a párommal após nélkül... No, mind1, ez van.
Annyira jól bírom a metet, hogy ma emeltem 3x1-re. Nem hittem volna... Ja, Lafi, majd írom püben is, de nem 2x500, hanem 850... Mindjárt írom is, remélem nem felejtem el. Ja, és persze köszönöm a táblicskuba történő beírást.

Jajjaj, megyek, össze kell még pakolnom a nomádélethez... :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Szia Bettica!
Ez nem lehet a mettől? Ilyen hányingeres rohamaim nekem akkor voltak, amikor túl gyorsan emeltem a metet......
Vigyázz magadra, és lassíts kicsit! Ha kell, vedd visszább! Nekem sem volt semmi más tünetem, csak a hihetetlen hányinger!!!!

Legyen szép időtök, pihenj jól!!!!
Vendég

Monácska: Köszi a tippet. Csak ma emeltem és szerintem ez a "szokásos" mensi előtti tünet lesz. Majd holnap még megfigyelem magam, ha rosszabbodik akkor visszaállok 2x1-re. Egyébként csak délben volt ilyen hányingerem tegnap, ma ebédnél semmi nem volt, csak a csirkepöri nem jött be. Ma is megpróbálkoztam vele, mert maradt, de az nagyon nem tetszett, így virsivel ettem a főzeléket. Szóval, sztem nem a met miatt volt. Na, majd holnap kiderül.

Puszi!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Azt hiszem a meleg az agyamra ment!!
Most értem haza B. Helgától. Nála voltam kontolon, mert Tüü (nincs hosszú ü-m) dokinál már nem volt idôpont.
Csak akkor jöttem rá milyen buggyant vagyok, amikor eljöttem és megnéztem a papírt amit adott.
Értetlenül álltam mondatok elött, de aztán megértettem mindent. Rekonstruálom nektek a párbeszédünket, tiszta Hacsek és Sajó:
Drnô: Meforalból mennyit szed?
Lona: ... 1000 mg-ot.
Drnô: Reggel? Este? (de lehet, hogy: reggel, este?)
Lona: Egészet reggel, felet délben, felet este. Nem megy még a 3x1 sajnos.
Drnô: Azért emelni kellene. Este legyen egész szem, jó?
Lona: Jó.

Igen ám! Szegény doktornô azt hitte, hogy 1000-est szedek
:? , mert én balga nem mondtam, hogy mibôl szedek egészet, meg felet... A recept is 1000-es, hogy fogom én azt elnegyedelni? :D
Ó anyám! Lesz mit kimagyarázni legközelebb :oops:

Betti!
Ha nem a meforáltól van hányingered, akkor lehet, hogy a tudatalattid
m?veli ezt veled, nem? Én például olyan jól tudom magam suttyomban irányítani, hogy tegnap kellett egy negatív terhességi tesztet csinálnom, hogy végre megjöjjön. Vagy egy kis csoda van születôben nálad 8)
lona1

Lona!

Szerintem nyugodtan telefonálj vissza, h. félreértés volt! Kérj másik receptet! Majd beugrassz érte! Nem ciki, félreértettétek egymást, előfordul!
Már csak azért is célszerűbb lenne minél kevésbé darabolni, mert pont azért filmtabletta, h. a gyomor sosav ne bontsa le! Ha darabolod, akkor sérül a védőréteg, és a hatóanyag egy része lebomlik. Valszeg ezért van az, h. a rosszullétek újból előjönnek akkor, amikor az ember az emelések során egész szemig jut! Mert ilyenkor nem az addigi adag duplája, de lehet, h. 3-4-szerese az ami innentől ténylegesen felszívódik!
De majd jön Dimet és megmondja, h. jól gondolom-e! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!
Lezárult a ciklus, és megjött!!!!!! De, még hogy megjött! :wink: A fürdőfelé haladtamban hajnalban húztam a csíkot....... Bocsánat, ha túl sok volt az infó!!!! :oops:
A lényeg, hogy vége, és kezdődhet a következő, és mire nyaralni megyünk, addigra még a mensim is elmúlik!!!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok !

Mostanában nem jártam felétek, sajnos apu nagyon beteg és az elmúlt időszakban csak ez tölti ki a gondolataimat.
Tegnap végre jelentkezett egy kis reménysugár, bárcsak így lenne.. !

Csak a görbéket futottam át, Mona, szerintem a 27-28. nap körül volt pé-d és szép ciklust futottál le !! Remélem a mostani ciklusban már teljesen spontán fogsz működni.

Zsizsik, na ugye hogy megy ez Avandamet nélkül is ?! Nagyon örülök !!!! és várom a bulit :lol:

Lafi, mindjárt 12. hét :shock: elmész az integrált tesztre az Istenhegyire ?

Nekem a 24. napon volt pé-m, de nem annyira erős, mint előző hónapban, legalábbis gondolom mert semmi mellfeszülés, stb. nincs. De már ez is nagy szám, hogy a laparos hónapban becsúszott a pé és tuti jobb oldalról ismét, mert éreztem.

Majd jelentkezek még
Mindenkinek puszi !

mniki

Mniki, sajnálom apud....
A lapar miatt csúszott a dolog, meg tán amiatt is lett gyengébb, de szépen alakulni fog majd, hidd el!!!!
Megyek majd de nem az integráltra, hanem a kombináltra. Ez annyival másabb, hogy nem kell második kör, ha itt minden rendben. Ezt 35 év alatt ajánlják.

Mona grat!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is elég régen jelentkeztem már, de nem "zebrásodásból" kifolyólag. Az még bújkál, szerintem is. :wink:

Bocsánat, hogy nem reagálok visszamenőleg, bár olvastalak folyamatosan benneteket.

Velem semmi újdonság, mind a PÉ mind a piri elkerül. :( (Pedig ha ma is fent maradt volna a hőm, kaptam volna piros vonalat a Fertitől). Kicsit el vagyok keskenyedve emiatt. De várom már az új ciklust. Csak jönne már...! :lol: (Remélem, a mai hőesés már előjel...)

Íme a maratoni görbém: Kép

Tükörvíz

Kép
tukorviz

lafi, integrálra menj. szerintem.....

niki, sajnálom!!!!kitartás és ezer drukk a családnak!!!

vettönk babakocsit. a másik fórumra feltettem,hogy milyet :) dögös :)
dimet

Anyóka, nem tudom, lehet pé, de 29. napon? nem lenne túl késő? és előfordul, hogy hányok reggel, rosszul vagyok. Menstruációs görcsök, meg van keményedve az alhasam, az első egy-két napon szokott ilyen lenni. De most semmi vérzés, és már 3. napja tart. Váladék nem jellemző
Zsizsik, bár igazad lenne! Mit nem adnék egy NORMÁLIS ciklusért!!! De érzem, hogy ez nem az, valami nincs rendben.
Felhívtam a dokimat, aki azt mondta, sürgős hüvelyi ultrahang kellene, hogy kizárjuk a méhen kívülit, vagy még azt mondta, lehet erős tüszőrepedés ?! Az mi lehet? Lerobban a petefészkem ?! Mert úgy érzem...
:shock:
Ha mégis ez a helyzet, akkor szerintetek próbálkozzunk gyorsan :?:
LH tesztet csak félidőben csináltam 6 napig, s mivel nem volt eredmény, abbahagytam. Esetleg próbáljam most is?
Jaaaj, nem tudom, mit tegyek!!!
:cry:
pandur

Pandur, nem találgatni kellene, hanem gyorsan bemenni egy hüvelyi UH-ra. Ott minden kiderül, a petefészkek és a méh állapotából. Ne húzd az időt...

Niki, remélem javul apud állapota. A későbbi pé biztos, hogy a drilling miatt volt, elvégre megbabrálták a petefészket. Nagyon kívánom, hogy most nyáron végre bekövetkezzen nálad a sitty-sutty, így gyorsan lapar után. :wink:

Lafi, tényleg jól elszaladt az idő nálad is... :shock: még csak most mesélted nekem a progi eredményedet...
Vendég

Pandúrka, ha a doki is erős tüszőrepedésre gyanakszik, akkor "akciózzatok" a pároddal pár napig! :wink: Ne félj, a petefészked nem fog lerobbanni a tüszőrepitől.
Egyébként a hüvelyi UH megmutatná, hogy mi van, úgyhogy mindenképp menj el!

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Norka, nem húzom, csak sajnos vidéki a dokim, de már szervezem, hogy mielőbb eljussak valahova. Dokim azt mondta, azért csináljak egy LH tesztet is. Holnap délelőtt, legkésőbb pénteken meglesz az uh, csak nagyon betojtam... :?
De igyekszem összekapni magam, szorítsatok, hogy pé legyen!
Köszi mindent, jelentkezem, ha kiderült!
pandur

Tükörvíz, köszi a tanácsot, az akciózás talán még a görcsöket is oldhatja :oops:, mindenképp rajta leszünk :)
pandur

Rambóka!
Próbáltam ma hívni ôket, de üzenetrögzítô kapcsol be. És már üzenetet sem lehet hagyni , mert megtelt.

Nem tudjátok miért??
lona1

Lona, próbáld meg a patikában megbeszélni! Általában rendesek, és csereberélnek! :)

Én is a régen írtak táborát gyarapítom. Most sem tudok reagálni. Talán csak annyit, hogy Rambókának igaza lehet, én is bújócskázó zebrát sejtek!

Hogy kicsit önzősködjek, magamról viszont írok: nem akar megjönni... Ok, még "csak" a 31. napon vagyok, de idegesít. Nem volt pé sem. Bár lehet, hogy a met-tel való bénázásom az oka. Elég össze-vissza szedtem az emelés és az amiatti rosszúllétek miatt. Viszont most úgy áll a dolog, hogy több hete 1500mg már lemegy, 2000 pedig vagy igen, vagy nem. Talán lassan megszokom. A héten elég jó a "statisztikám".

Puszi mindenkinek!

Kép
mamint

Szió!

Ki rejtegeti a zebrát, Ki vele!!!!!

Képzeljétek, következő ciklusban indul a stimu :lol: Gyógyszerek megrendelve ( közel 140e Ft :!:) Már csak a menzit várom....na meg a tanév végét, ami nálunk 29-én van :(

Pussz!
Vendég

Sziasztok!
Megoldódott a nagy rejtély, megjött... örülök neki nagyon, mert dokim azt mondta, az erős görcsök valszleg azt jelzik, hogy volt pé. Éjjjjeeen! Szóval, hamarosan megint ezerrel próbálkozhatunk. Sajna, továbbra is erősen görcsölök, de majdcsak elmúlik.

Ginuska, mit jelent a stimu, ha nem vagyok indiszkrét? és miért ilyen Iszonyú drága a gyógyszer?
Pand
pandur

Mamint, az addig oké, hogy még nem jött meg. De nem lehet, hogy zebra van a dolog mögött? :wink:

Ginuska, akkor mensire fel! :) Hááát, ahogy látom, nálatok sem olcsók a stimuhoz a gyógyszerek... :evil:

Pandúr, most irigyellek a mensid miatt! :twisted: Nekem még mindig sehol semmi, ma reggelre pedig megint felugrott a hőm 36,5-re. :cry:

Mindenkinek hűvös, nyugis napot kívánok!

Pussztok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörvíz, sajnos, nekem is nagyon nehezen normalizálódik a ciklus, november óta szedem a metformint, most emeltük 1500 mg-ra, és ez az első normális mens.
Iszonyú nehéz türelmesnek lenni, nekem sem megy igazán. És sajna fogynom is kell, augusztusig 4,5 kilót. Eddig lement 2,5, úgyhogy jól haladok! :D
pandur

Pandúr, én is november óta metezek és jövő szombatra várom az első "normális" mensimet. Tehát ebben elég egyformák vagyunk. Lehet ebben valami, hogy általában fél év kell. De a többség már 3 hónap után jajgat, hogy nem hat a met. :wink:
Vendég

Ismerek egy lányt, aki 1 hónap után abbahagyta, hogy neki nem használ. Ez elég extrém!
Van valami tapasztalat, hogy kb mennyi idő kell a teherbeeséshez? Gondolom, azzal még türelmesnek kell lennem.
pandur

No, kislányok, egy utolsó beköszönés így nyaralás előtt!!!
Legyetek jók!!!
Ha HÍR van, egy sömit megköszönnék, a táblicskuban benne van a számom.... :)

Vigyázzatok magatokra! Gondolok rátok majd sokat!
Puszka!

Ui.: Csipi! Remélem, sikerrel jártál, kérlek írj majd!!!!!

Csóközönök!
Vendég

Monácska, jó pihit, jó időt, érezétek nagyon jól Magatokat!

Niki, Apudat sajnálom, jobbulást!

Lafi, 12 hét!!! :lol: :lol: :lol: Gratula!!!

Ginuska, drukk!!! Jó ára van a gyógyszereknek... :evil:

Pandur
, örülök hogy megoldódott a dolog, hogy megjött, és szép ciklusod volt! Gratula!

Tükörvíz :( Pedig a tegnapi leesés nagyon mensi-gyanús volt...

Andika?! hiányzol... Bee? Kavicska?

Nálam semmi, nem tudom hogy volt-e pé. Hőm 36,6 volt eddig, ma 36,7... De nem nagyon éreztem semmit a tojglifehérén kívül... És még ki is hagytuk :(

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Újra itt :)

Niki: Apukádnak mihamarabbi jobbulást!

Mona: Neked pedig jó pihenést!

Ginuska: Nem semmi ez az összeg. Ez az összes szükséges gyógyszer ára? Hihetetlen mennyi anyagi ráfordítás kell ahhoz, hogy az embernek gyereke lehessen. Aki ezt nem tudja megfizetni az maradjon utód nélkül? Borzasztó :(

Mamint: Teszteltél már. Engem is érdekelne :)

Lona: A gyógyszertárban kisebbre tudnak cserélni (mármint jogszabályilag), az más kérdés, hogy a patikus mennyire tesz ennek eleget...

Pandur: Mindenkinél másképp reagál a metre. Általában igaz, hogy akinek sok súlyfeleslege van, annak több idő kell, aki közelebb van az ideális testsúlyához, annak pedig kevesebb. Szóval lehet, hogy pár hónap, de az is lehet, hogy 6-8-12 vagy több. Gondolom az IR mértékétől is függ... A pcos.hu-n fent van egy összeállítás a "metforminos babákról", nézd meg ;) Ott fel vannak tüntetve, hogy kinek mennyi metformin szedés után sikerült.

No, megyek összedobok egy kis vacsit az uramnak.

Pussza

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Niki, Apukádnak jobbulást kívánok!

Monácska, nagyon kellemes nyaralást, fürödjetek, napfürdőzetek, használjátok ki a szabadságot :wink:

Ginuska, nem semmi az összeg. Pont ma reggel beszéltük férjemmel, h vannak nők, akikre rá néz egy férfi és máris terhesek lesz, meg vannak olyanok, akik éveket várnak és több százezreket költenek gyogyira meg orvosra, és nekünk úgy tűnik, h sajnos az utóbbiak tábora egyre jobban nő.

Mamint, neked nem 28 napos ciklusaid szoktak lenni? Sőt met előtt is rövid ciklusaid voltak- mintha azt mondtad volna a talin.Szerintem is tesztelj 1et!

Tükörvíz, sajnálom, h így bolondozik a hőd!

Bettica, a hányinger, meg az, h egyes kajákat nem kívánsz, szerintem a mettől van. Én már másfél hónapja metezek és még mindig nincs étvágyam!! Reggeli az lemegy, de az ebéddel rettenetesen küszködök. Kb. 2 óra hosszáig gondolkodom mit ebédeljek, mert semmit sem kívánok és éhes sem vagyok. Csak azért eszek pár falatot, h bevegyem a metet. Vacsora ugyanígy. pár hete vacsira csak gyümölcsöt eszek :(

Ja, és rólam még annyi, h jövő hét csütörtökön megyek HSG-re. Röntgenes lesz és! be kell feküdnöm délelőtt a kórházba :roll: :roll:
Én azt gondoltam, h 5 perc az egész, egy kicsi görcs és aztán jöhetek haza. Csajszik! mi a különbség a röntgenes és az ultrahangos HSG között? Volt már vki ilyenen? Altatás meg ilyesmi nins, ugye? Mert egy kicsit meglepődtem, h ez ilyen komoly vizsgálat. Azt mondta a nővér, h ez vmi terápia is és ha nem megy át a kontrasztanyag akkor rögtön átjárhatóvá is tesznek :shock: :shock: :shock:

Kép
apple

sziasztok,

bekukk és láttam, hogy Boros doktornőről írt valaki... azt nem tudom, hogy mit, de ha ez a dokinő az a dokinő aki jó régen a Péterffyben dolgozott akkor az gáz... Nekem ugyanis anno kifejtette, hogy valszeg azért vagyok PCO-s mert LESZBIKUS vagyok...

jó... nem?
Vendég

CSakegy, jézus, ilyen még van.....?? Aki így gondolkodik, meg egyáltalán, micsoda baromság ez....??? :twisted: :twisted: :twisted: Nem tudom, hogy ott volt-e régebben a Péterffyben, de ma délután beszéltem Terkával a MMEC-ből, hétfőn meg tudja mondani, mikor lesz a Mészáros doki, és amint lehet, elmegyek hozzá. Teszek egy próbát, bár alapvetően női nőgyogyi párti vagyok, de lehetnek kivételek is... :wink:

itt mindjárt akkor zuhé lesz.....
zsizsik

itt már esik is....zsizsik,mingyá odaér hozzátok is :)

itt már dörög, villámlik, esik, fúj és legalább hűvösebb van.
csakegy, tényleg ilyet mondott??????? nem semmi....

na, tömök be egy kis epret. ma sokat ettem. de legalább nem gyötör az éhség :lol: olyan sokszor voltam éhes mostanság :D
dimet

Sziasztok!

Mondjátok, h. van remény!!!!!
Itt még most is rekken! 30 fok van este 9-kor!!!!!! :shock: Rettenetes!
A gyerek sem bír aludni napok óta! :(
Most végre megjelent pár felhő. Érdekesek, olyanok, mintha mindegyikből külön kis eső esne, de csak odafönn!
Kép
Annyira jó lenne legalább 5-10 fokos lehűlés!

rambóka

itt lehűlt...nem akarlak csorgatni :) és megint elkezdett dörögni az ég.
de itt is ilyen felhőkkel kezdődött.....
dimet

Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat!! Ma este értem haza vidékrôl, ugyhogy holnap újra próbálkozom a recepttel.

Rambóka!
Ez a fotó MESESZÉP!!! Tényleg mindegyikbôl külön esik. Soha nem láttam még ilyet!
Pesten már jól lehült a levegô... csak a lakásban bennrekedt a meleg,
de azért már jobb.

Mindenkinek hüvös, nyugodt éjszakát!
(bocs, nincs hosszú ü-m)
lona1

Most ért ide a szele!!!!!!! :D
Csak essen is, meg hűljön le!!!!!!
A panel ontja magából a forróságot, olyan mintha sütőben ülnénk! :evil:
Én a grillcsirke! :lol: :lol: :lol:
Na megyek, forgok egy kicsit! :wink: